Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Označeni Ljudi

   Ko ili šta utiskuje neobjašnjive crteže na tela ruskih građana. Šta predatavlja onostrana detelina i vanzemaljski prstenovi?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Već mnogo godina na grudima i rukama V.Potehina iz JUžnog Sahalinska nalaze se ožiljci dugački do petnaest centimetara, koji su se iznenada pojavili na tim mestima još u Potehinovim mladim godinama.
    Zajedno sa svojim drugom I.Makarenkom, on je spremao ispite. Oko ponoći su odlučili da naprave malu pauzu, da odmore. Počeli su da razgovaraju o vasioni i vanzemaljskim civilizacijama. Odjednom je Potehin rekao:
- Bio bih apsolutno siguran da supercivilizacije stvarno postoje kad bi sada odjednom svanulo jutro!
    U tom je trenutku u zidnom satu sa klatnom iznenada pukla opruga.  Sudeći po dužini razgovora, bilo je oko pola jedna posle ponoći. Međutim, kazaljka na zidnom satu je pokazivala 5.30. Pola sata kasnije počeo je da svira radio Južnog Sahaliska, čije emisije počinju u 6 ujutro! A, sutradan su se na telu Potehinova, pojavili prvi ožiljci.
    Četrnaestog augusta 1982. godine stanovnica Tambova, I.Antonjina odmarala se pored reke.  Dan je bio oblačan, ali prilično topao. Četrdesetak minuta pošto je sišla na reku, Antonjina je iznenada osetila nejasnu uznemirenost. Postalo joj je vruće. I u tom trenutku je na levoj ruci primetila crvenilo u obliku lista. Mahinalno je podigla pogled i ugledala na velikoj visini bledoružičasti disk sa kratklim belim svetlostima. Disk se uskoro smanjio i nestao prema horizontu. Uveče je crvenilo nestalo, ali bele konture lista su ostale i to ne zadugo. Godine 1988. polovina lista kao da se ilaa 'istopila', ali druga polovina se jasno videla. U toku pet godina, njena ruka kao da je bila naelektrisana, a iz vrhova prstiju izletali su joj snopovi iskri!
    U junu 1990. godine, iz Rige je stiglo nekoliko sličnih saopštenja o tajanstvenim opekotinama kod ljudi raznih godišpta. To su bili jarko crveni otisci na koži u formi listova i celih grana, filigranski nacranih, sa jasno vidljivim nazubljenim krajevima i žilicama. Označene su bile uglevnom žene i deca.
    Pedeset trogodišnja S.Ana, radnica galvanskog centra jedne fabrike u Rigi, osetila je paljenje na desnoj ruci 22. juna 1990. godine, dan pošto se odmarala na reci Lijelupi. Uz pomoć ogledala videla je otisak u vidu nekoliko određenoj listova deteline.Dok je bila na reci, nije se sunčala, sve vreme je bila u hladovini.
    Otprilie istu tu figuru sa listovima deteline, ispod desne lopatice, primetila je na sebi Rićanka D.Tamara, koja je dan ranije bila na istoj plaži. Grana sa listovima deteline protezala se od lopatice do desnog ramena. Preciznost naslikanih listova bila je ista i na otvorenim delovima kože, kao i na delovima ispod kupaćeg kostima!
    Kod Ane S. lekarima već poznati 'pečat' deteline pojavio se bez ikakve veze sa sunčanjem, posle obilaska riškog zoo vrta! Dan je bio prohladan, i ona nije skidala jaknu. Za nešto više od mesecdana, sa sličnim ćalbama lekarima u Rigi, obratilo se oko tridesetoro ljudi!
    Lekar radiolog, doktormedicinskih nauka Ina Kogan, pregledala je materijale koji su se odnosili na Hirošimu i Nagasaki i našla je izjave o sličnim toplotnim opekotinama u obliku listova i grana kod nekih Japanaca koji su tada bili žrtve bačene atomske bombe.
    Međutim, mesec dana kasnije, kod nje je došao pacijent sa 'opekotinama' drugačijeg tipa - u obliku pravilnih geometrijskih figura! Osim toga, velika međusobna udaljenost pacijenata po mestu stanovanja i raznolikost pratećih okolnosti, isključivali su delovanje nekih lokalnih faktora, na primer, nekog izvora radijacije.
    Saradnici Instituta za biologiju Akademije nauka iz Rige, podsetili su da na pigmentaciju kože mogu da utiču eterična ulja koja se nalaze u borščeviku - biljka visine oko dva metra koja raste u okolini Rige. U principu, sličan nadražaj može imati i bergamotovo ulje, od jedne vrste lokalnih krušaka, koje je sastavni deo mnogih pomada i parfema.
    Ukratko, svaki stručnjak je pokušavao da neđe rešenje tajne u svojoj oblasti. No, sve u svemu, dosad nije pronađeno zadovoljavajuće objašnjenje.

PRETHODE IM NLO-i

    Dvadesetak ljubičastih prstenova veličine manjeg dugmeta, pojavilo se u avgustu 1990. godine na lopaticama T. Ljudmile, iz sela Masani u Černjigovskoj oblasti. Unutar jednog prstena  jasno se vidi znak u obliku strele,  unutar drugog znak u na slovo 'tau'. Pojavi prstenova prethodila su tri večernja susreta sa određenim anomalnim pojavama. Prvo su se na zidu spavaće sobe zavrtele četiri neobične svetleće tačke. Posle izvesnog vremena Ljudmila je sa prozora ugledala blistavu kuglu veličine fudbalkse lopte, koja je nekoliko trenutka stajala nepomično iznad krova susedne kuće. Nekoliko dana kasnije na istom mestu pojavio se potpuno istovetan objekat, ali ovog puta u njemu se naziralo tamno jezgro.
    Njen petogodišnji sin je te noći spavao veoma nemirno. Posle ponoći iznenada je skočio iz kreveta, veoma uzbuđen, a kada je ponovo zaspao neprestano je u snu vikao: 'Neću! Neću!' Sanjao je, kako je ujutro ispričao majci, dva bića koja su nekom aparatu lebdela iznad drveća. Polse toga je 28-godišnja Ljudmila T. primetila na svojim leđima prstenove sa znacima.
    Evo i informacije o noćnom događaju u gradu Rudno, U Kustanajskoj oblasti. Oko četiri izjutra Irina R. se iznenada probnudila obuzeta neobičnim nemirom i pohitla je do kreveta svoje ćerkice. Okrenuvši se, primetila je u gornjem desnom uglu balkonskih vrata svetleću loptu veličine jabuke. Iz nje je zračila žuta svetlost sa zelenkastim prelivom. Instinktivno, prekrila je ćerku jorganom, da bi je zaštitila od tog zračenja, a ona sam je istog trenutka začula snažno bubnjanje u ušima i jaku glavobolju, posle čega je pala u nesvest. Otprilike posle jedan sat, kada se osvestila i ustala, osetila je bol kao od opekotine. Na donjem delu stomaka, video se trag širine oko dva centimetra i dužine nešto manje od dlana. Dermatolog je ocenio opekotinu kjao 'duboku', isključivši kao eventualni uzrok dodir sa nekim usijanim predmetom ili udarac.
    Meseca maja, 1990. godine, na butini učenice Dine Šakirove iz naselja Šakrinau, pojavio se crtež koji se ničim nije mogao skinuti ili oprati. Bilo je to nešto naliko na lutku sa praznim očima, a iznad nje, uslovna slika sunca u obliku kruga sa zracima koj ise šire na sve strane. I toj pojavai prethodila je pojava NLO-a pred prozorima stana!

TRAGOVI ČUDNIH POSETILACA I HIJEGROLIFI SMIRACA

    Tajanstvena 'dama u belom' donela je dosta neprijatnosti R.Tatjani, dežurnoj telefonistkinji iz grada Otradno, u krasnodarskom kraju. Nezvana gošća iznenada se pojavila u prostoriji za međugradske telefonske razgovore, a isto tako iznenada j i nestala, a za njom su se širom otvorila vrata koja su bila zaključana i ključ okrenut dva puta. Tatjana je samo uspela da kaže telefonistkinji koja se u drugom gradu nalazila u vezi sa njom: 'Ne znam šta je to sa mnom, veoma me bole rukle' i onda se onesvestila. Događaj se zbio noiću, ali je telefonistkinja iz drugoga grada pozvla dežurne milicionare. Oni su ubrzo došli i zatekli Tatjanu sa vidljivim opekotinama na rukama!
    Neobičan slučaj dogodio se i G. Kozirjevoj, saradnici milicije u mestu Habarovsko. U martu 1990. godine, u deset sati uveče, u njen stan na osmom spratu, kroz balkonska vrata ušao je 'neko' veoma visok, u srebrnastom odelu, sa neproporcionalno velikom glavom, ogromnim sjajnim očima, bez nosa i sa pukotinom umesto usta. Nepoznati je dva puta mahao rukom kroz vazduh i G. Kozirjeva se onesvestila. Osvestila se tek ujutro, ležeći na kauču. na jednoj ruci dva prsta su joj bila zasečena - previjena zavojem!
    Andrej R. Učitelj iz Kolagima u Tjamenskoj oblasti, posle uobičajene jutarnje gimnastičke vežbe, 3. marta 1991. godine, pošao je u kupatilo. Pogledavši se u ogledalo primetio je na grudima figuru, nalik na kita, a ispod desnog ramena figuru koja je pomalo ličila ne logo sportske firme Adidas.
    Otprilike u isto vreme, jedan od stanovnika naselja Novoprokovskoje u Krsnodarskoj oblasti, ugledao je stvorenje visoko oko metar i četrdeset sa velikim sjanim očima i kosom boje slame, odeveno u sivo odelo nalik na viteški oklop. Domaćin se trgao iz sna i osetio je na čelu dodir ruke nepoznatog posetioca. Skočio je i na licu nepoznatog pri jutarnjoj svetlosti jasno je video snishodljiv osmeh.
    Biće je krenulo natrag prema odškrinutim vratima. Došavši do praga, počelo je da se isteže u dužinu i sukoro je ličilo na rep od komete, a zatim je iznenada nestalo. Domaćin je uskoro osetio neprijatne tragove susreta. na leđima mu se pojavila bela mrlja, sa zadebljanjima duž ivica. Posle izvesnog vremena, na leđima mu se pojavilo nekoliko takvih belih mrlja.
    Godine 1990. u Krsnodarskoj oblasti zapažene su mnoge slične pojave. Meštani su viđali i druga čudesa - letove NLO-a koj isu izvbodili neverovatne akrobacije u vazduhu ili su, smanjivši se odjednom do veličine lopte ili jabuke, uletali direktno ljudima u kuće! Učitelj, M.Petar, upravo je bio stigao u svoju vikendicu kad su se pojavili došljaci iz svemira. Doleteli su u lopti i izašli iz nje. Muškarac i žea bili su običnog rasta, kao većina ljudi, dok je treći došljak bio znatno manji. Pozvali su ga da leti sa njima, ali učitelj se nije usudio da prihvati taj poziv, ali ih je zato zamolio da mu ostave nešto za uspomenu. Tada je žena stavila svoje prste na njegovu ruku. Rukovali su se sa njim, vratili u NLo i odleteli, a na ruci učiteljaM.Petra od tada se vidi znak u obliku meseca!
    Kod 12-godišnjeg učenika Saše A. iz Krasnodarske oblasti, čudni znaci koji su ličii na hijeroglife, izvesno vreme su se pojavljivali svakog jutra, čas na čelu, čas na telu, čas na nogama. Hijeroglifi nisu ostajali dugo na njegovoj koži, a nestajali su jedan po jedan. Tu pojavu su posmatrali ne samo članovi Sašine porodice i mnogi rođaci, nego i stručnjaci ufolozi koji su stigli na lice mesta. Saša tvrdi da je nekoliko puta u svojoj sobi video plavičasto prozračno stvorenje, čija je glava skoro pa doticala tavanicu. Možda mu se samo to bilo učinilo, ili nije?
    Međutim, tri meseca pre toga, cela porodica nije mogla da živi na miru od poltergejsta - padali su ormari, krevet se sam pomerao na sredinu sobe, pojavljivala se voda koja je neretko padala na Sašu. I tek posle toga, počeli su po njemu da se pojavljuju 'hijeroglifi'.
    Možda će nekada naučnicima poći za rukom da pronađu uzroke tih zagonetnih hijeroglifa i figura. Nije isključeno da će uskoro biti osnovana i međunarodna organizacija koja će slične poijave registorvati širom naše planete. Ali, za sada su označeni ljudi joše jedna zagonetna pojava za koju nema pouzdanog objašnjenja, osim čestih pojava NLO-a neposredno pre tih dešavanja.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

NLO i Vanzemaljski SvetNLO i Vanzemaljski Svet - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana