Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Otkačeni Tekstovi - No 19

    Šta se desi kad teroristi krenu na Srbiju, ko izvuče deblji kraj, najbolja dijeta na svetu, video prilog o smešnoj vožnji, dnevnik usamljene turistkinje... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
TERORISTI HTELI NA SRBIJU, ALI !?

    Dvojica terorista iz jedne bliskoistočne zemlje došli su u Beograd s namerom da sprovedu kaznu nad srpskim nevernicima.
Evo kako je to izgledalo:

NEDELJA, 20:47 Stigli su u Beograd. Napuštaju aerodrom u Surčinu osam sati posle dolaska, jer su izgubili prtljag. Njihova avio kompanija ne preuzima odgovornost za gubitag prtljaga, a jedan aerodromski službenik predlaže teroristima da dođu sutra, pa uz malo sreće, možda... Sedaju u taksi. Nabusiti taksista pogledom u retrovizor zaključuje da su nesumnjivo stranci i vozika ih noću po gradu sat i po. Kako teroristi ne prigovaraju čak ni kada taksimetar dođe do 16.000 dinara, taksista odlučuje da pokupi i svog ortaka na kružnom putu. Odmah su ih opljačkali i pretukli, a onda izbacili u blizini Petlovog brda.
PONEDELJAK, 10:30 Pošto su se osvestili, obojica terorista uspevaju da dođu u hotel, i tamo naručuju rent-a-car. Posle toga se opet upućuju na surčinski aerodrom, ali ostaju blokirani zbog protestnog marša prosvetara i lekara. Zatim im beogradski taksisti, koji su takođe stupili u štrajk, zaprečavaju prolaz.
PONEDELJAK, 14:30 Nekako dolaze do Novog Beograda gde u privatnoj menjačnici zamenjuju novac. Umesto dolara, sačuvanih u đonovima cipela, sada u džepovima imaju falsifikovane novčanice od po 5.000 dinara.
PONEDELJAK, 15:45 Dolaze na aerodrom Surčin, čvrsto odlučni da avion skrenu sa rute i sruše ga na Palatu federacije. Piloti i stjuardese JAT Airways-a štrajakuju, traže četvorostruko veće plate. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridružuju štrajku iz solidarnosti. Jedini raspoloživi avion na pisti je kompanije 'Montenegro airlines' sa destinacijom do Nikšića, koji u polasku vec kasni 8 sati. Službenici kompanije, zajedno sa putnicima, sede na podu i pevaju hitove sa 'Montevizije 2008'. Usput upadaju u tuču navijača i dobijaju batine.
PONEDELJAK, 19:05 Konačno se malo smiruju strasti i dvojica terorista, prekriveni krvlju dolaze do pulta 'Pink air' kako bi kupili kartu za avion koji će skrenuti na Palatu federacije. Službenik 'Pink air', koji im je prodao karte prećutkuje da je let, zapravo, otkazan.
PONEDELJAK, 22:10 Sada već teroristi raspravljaju da li da nastave sa planom ili ne. Više nisu sigurni da li je uništenje Palate federacije teroristički čin, ili čin milosrđa!?
PONEDELJAK, 23:40 Izgladneli, odlučuju da prezalogaje nešto u aerodromskom restoranu i naručuju pljeskavice na kajmaku.
UTORAK, 08:35 Kajmak je bio žesće pokvaren, pa završavaju u Kliničkom centru, pošto su celu noć čekali u hodniku Urgentnog centra. Stvar ne bi trajala vise od par dana da se nije pojavila sumnja na salmonelu iz pljeskavice.
NEDELJA, 17:20 Posle 12 dana izlaze iz bolnice i nađu se u blizini Partizanovog stadiona. 'Partizan' je izgubio, na domaćem terenu, od 'Crvene zvezde' sa 4:0. Ogorčena grupa 'Grobara', videvši dva tamnija čoveka zamenjuju ih za navijače 'Cigana' i počinju da ih gađaju kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora, šef navijača 'Grobara' ljubavno iskorišćava obojicu, a onda ih ustupa drugarima.
NEDELJA, 19:49
Konačno uspevaju da se otrgnu od navijača i uspevaju da se spasu utrčavanjem u tramvaj. Kod železničke stanice, zbog neispravne instalacije, u tramvaju izbija požar i teroristi (sumnjajući da ih je neko pretekao) beže iz tramvaja i ošamućeni od gutanja dima tumaraju Karađorđevom ulicom. Odlučuju da po prvi put u životu popiju alkoholno piće (iako je greh, čuli su da to bar privremeno leči sve rane). Na jednom splavu kod Pristaništa, narućuju piće. Konobar se gubi i nema ga 1 sat. Za obližnjim stolom izbija svađa, koja ubrzo prerasta u opštu tuču. Sevaju noževi, vade se pištolji i hekleri. Meci lete na sve strane i u trenutku kada neko od gostiju aktivira kašikaru, teroristi se spasavaju skokom u mutnu i blatnjavu nadošlu Savu.
NEDELJA, 23:01 Nakon višečasovne borbe sa nabujalom rekom nekako se dokopaju dorćolske marine. Mokri, blatnjavi i prekriveni muljem u obližnjoj birtiji naručuju po flašu rakije rešeni da se žestoko napiju i obećavaju konobaru bakšiš od 100% ako piće donese za 45 sekundi. Konobar obara svetski rekord i donosi piće za 24 sekunde i čak uspeva da naplati turu pre isteka roka od 45 sekundi.
NEDELJA, 24:00 Pošto su im u birtiji dali veštačku lozovaču sa metanolom, ponovo završavaju zbog trovanja, ovoga puta u Gradskoj bolnici, a testiranje je pokazalo da su obojica pozitivni na HIV.
UTORAK, 05:00 Beže iz Bolnice i sreću se sa maturantima jedne gimnazije koji posle završene maturske večeri tumaraju ulicama koji im daju Jack Daniels kojim uspešno ispiraju metanol. Rastaju se oko 06:00 kod 'Poslednje šanse' na Tašmajdanu gde ostaju da spavaju na klupi.
UTORAK, 08:00 Bude ih zvona sa crkve Svetog Marka. Skaču sa klupe unezvereni bukom koju do sada u životu nisu čuli. Pošto su otkrili odakle dolazi zvonjava, zaintrigirani ulaze u crkvu da vide šta se dešava i nailaze na jutarnju liturgiju.

UTORAK, 10:05 Izlaze u park i dan provode sa pčelarima koji imaju svoju izložbu. Ovi ih nauče kako se radi sa pčelama i košnicama i upute kako da zarade puno para dodavanjem šećera u med.

UTORAK, 23:21 Dvojica terorista, kao slepi putnici, teretnim brodom beže iz Srbije u Rumuniju. Izmoreni trovanjem metanolom i sa gomilom novih infekcija, zaklinju se da više nikad neće nešto slično pokušati. Beže kući i otvaraju pčelarsku zadrugu.

NAJBOLJA DIJETA NA SVETU

    Verovatno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Sinulo nam je da je to možda zbog njihove ishrane. Nije skupa, a raznovrsna je i kvalitetna. Zato smo zapisali tačno šta jedu dvogodišnjaci i došli do fantastične nove dijete sa kojom ćete garantovano biti u top formi. Srećno!

PRVI DAN

DORUČAK - Kajgana od jednog jajeta. Parče tosta s marmeladom. Prstima pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, a marmeladu razmažite po licu i odeći.
RUČAK - Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Zvačite naizmenično bojice i čips. Potegnite tri gutljaja mleka, a ostatak prospite.
UŽINA - Štapić, dva novčića od 2 dinara i jedan od 1, četiri gutljaja ustajalog piva.
VEČERA - Ispržite tost, namažite ga buterom i bacite na kuhinjski pod.

DRUGI DAN

DORUČAK - Pojedite jučerašnji tost s poda. Popijte pola flašice arome vanile.
RUČAK - Pojedite pola ružičastog karmina i jednu cigaretu. Posle toga progutajte kocku leda.
UŽINA - Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.
VEČERA - Kamenčići ili sirovi pasulj, koje ste čuvali u levoj nozdrvi. Pire od krompira preliven ledenim čajem. Jedite viljuškom.


Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
TREĆI DAN

DORUČAK - Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, pa ih obrišite o kosu. Popijte pola čaše mleka, pa je napunite palačinkama. Posle doručka pokupite jučerašnju lizalicu sa tepiha, poližite dlačice i stavite je pod jastuk.
RUČAK - Tri ribice, puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte čašu mleka po stolu i pijte ga tako što ćete umakati prst u njega.
VEČERA - Čaša sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kafe.


POSLEDNJI DAN

DORUČAK - Prelijte čašu pahuljica čašom mleka i dodajte šolju šećera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.
RUČAK - Četvrt tube paste za zube, komadić sapuna i maslina. Pronađite onu lizalicu i dovršite je.
VEČERA - Čaša špageta bolonjeze prelivenih čokoladnim mlekom.

    Ako ste se strogo pridrzavali ove dijete, trebalo bi da ste do sada izgubili 4-6 kilograma i nalazite se na oporavku u bolnici, posle gubitka svesti trećeg dana. Dijetu možete ponoviti još dva puta u toku sezone, kombinujući sastojke. Prijatno i srećno!

DNEVNIK USAMLJENE TURISTKINJE

    Odmor na krstarenju (sama, bez muža, koji je ostao da razvija biznis)

MOJ DNEVNIK - DAN 1.
Spremna sam za ovo divno krstarenje.Ponela sam najlepše haljine. Tako sam uzbuđena!!

MOJ DNEVNIK - DAN 2.
Ceo dan smo bili na moru. Bilo je divno, videla sam nekoliko delfina i  kitova. Kako mi je divno počeo odmor!! Danas sam srela kapetana i učinio mi se zanimljiv.

MOJ DNEVNIK - DAN 3.
Ceo dan sam bila na bazenu, ronila i igrala golf.. Kapetan me pozvao za svoj sto da večeram s njim. Bila mi je to velika čast, bilo mi je extra.Vrlo je zgodan i zanimljiv muškarac.

MOJ DNEVNIK - DAN 4.
Bila sam u kazinu i dobila 110 evra. Kapetan me pozvao na večeru u svoju kabinu. Bila je to luksuzna večera, školjke, kavijar, šampanjac. Pitao me da ostanem s njim i odbila sam poziv. Rekla sam mu da ne želim prevariti supruga.

MOJ DNEVNIK - DAN 5.
Ponovo sam išla na bazen i malo izgorela na suncu. Otišla sam u piano-bar i tamo provela ostatak dana. Kapetan me pozvao na piće, zaista je jako ljubazan muškarac. Opet me pitao da li želim provesti noć s njim i opet sam ga odbila. Tada mi je postavio uslov, ako ne odem s njim u krevet - potopiće brod. Ostala sam skamenjena.

MOJ DNEVNIK - DAN 6.
Danas sam spasla nekih 1.600 osoba... Četiri puta !!! Tako sam srećna!




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana