Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Otkačeni Tekstovi - No 42

   Razlozi zašto vam devojka neće dati, najsmešniji likovi na Balkanu, zašto teroristi rade samoubilačke napade, poučna finansijska basna, izjave klijenta na birou za zapošljavanje... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
MARKETING

DIREKTNI MARKETING - Kad vidiš lepu devojku na žurci, priđeš joj i kažeš: 'Ja sam fantastičan u krevetu.'

OGLAŠAVANJE - Vidiš lepu devojku na žurci, zamoliš prijatelja da ode do nje i da joj kaže: 'Moj drug je fantastičan u krevetu.'
TELEMARKETING - Vidiš lepu devojku na žurci, saznaš njen broj telefona, pa je zoveš sutradan i kažeš: 'Ja sam fantastičan u krevetu.'
PREPOZNAVANJE BRENDA - Vidiš lepu devojku na žurci,  ona ti priđe i kaže ti: 'Čujem da si fantastičan u krevetu.'
TRGOVAČKO PREDSTAVNIŠTVO - Vidiš lepu devojku na žurci, priđeš joj i ubediš je da ide kući sa tvojim prijateljem.
TEHNIČKA PODRŠKA - Tvoj prijatelj ne može da zadovolji devojku i zove tebe da dođeš i pomogneš.
SPAM - Ideš na žurku i pomisliš da u kućama pored kojih prolaziš možda ima lepih devojaka. Popneš se na telefonski stub i počneš da se dereš iz sveg glasa: 'Ja sam fantastičan u krevetu!'

LJUBAV JE ...

.. kad jedete sarmu, a ona tebi da svoje meso, a ti njoj kupus
... kad ona istetovira tvoje ime na levoj sisi
 ... i prezime na desnoj
... kad ona kuva kafu dok ti gledaš utakmicu, a kad gleda svoju seriju, kafu spremi ranije da ne mora da ustaje i prekida gledanje.
... kad rano izjutra očisti sneg ispred ulaza da ne strepiš da li će usput negde da se slomi kad ode do trafike da ti kupi cigarete
... kad na izborima glasa kako ti kažeš i mora da ti pokaže listić
... kad svršiš, a ona te ne smara posle toga da se grlite, ljubite i slično i još ti donese sendvič u krevet
... kad je ona kurva, a ti joj to tolerišeš uz šamarčinu ili dve, za koje zna da je zaslužila i ćuti
... kad ti veruje da to što vidi nije onako kako izgleda
... kad ona ne filozofira o pravima koje je naučila na različitim nivoima edukacije feminističkog pokreta, nego čita Bibliju.
... kad ona hoće trojku sa nekom devojkom, a ti nećeš trojku sa tipom i da ta druga devojka bude ravnopravna u trojci, znači dinge jednoj, dinge drugoj, a ne samo da bude tu, da se malo ližu i da greje atmosferu
...kad se na jedinom televizoru koji imate gleda Liga šampiona iako u isto vreme 'Lišće pada u Turskoj'
... kad pada kiša, a ona razume da te mrzi da je ispratiš do autobuske stanice
... kad pijete pivo iz iste flaše iako njoj smrdi iz usta na pivo
... kad ona nema svoj život da bi bila sa tobom, ali se ne meša u tvoj život
... kad ti imaš šifru od njenih profila na Fejsu, Skajpu, MSN-u, Tviteru i Gmailu, a ona tvoje nema
... kad te šifre koristiš da oteraš sve njene kvazipratioce, prijatelje i prijateljice koji su prepreka vašoj ljubavi i onda joj za svaki slučaj ugasiš sve te naloge na socijalnim mrežama da ti se ne bi kurvala iza leđa
... ili još bolje donese ti dva sendviča u krevet i ode kući kad se probudiš, a ona je otišla na posao i ostavila ti kintu za džeparac
... kad idete gradom i držite se za ruke i onda naiđe tvoja devojka pa ti napravi skandal na sred ulice, a ona ti ne raspali šamarčinu jer joj nisi rekao da imaš devojku
... kad se toliko volite i verujete jedno drugom da se đorate ljubavno prenosivim bolestima i zarazama pri svakom snošaju

NOVI PREDBRAČNI UGOVOR

ČLAN 1 - Gledanje serijskog programa dozvoljeno je samo u repriznom terminu i to pod uslovom da je taj termin između 2:00 i 5:00 časova po srednjeevropskom vremenu. Ton nije dozvoljen.

ČLAN 2 - Gledanje rijaliti šou programa nije dozvoljeno ni u glavnom ni u repriznom terminu, jer kontaminira mozak. što može imati nesagledive posledica po dalji zajednički život.

ČLAN 3 - Mir i tišina tokom gledanja fudbalske utakmice je od vitalnog značaja za mir i tišinu u kući. U tom periodu ulazak drugaricama u kuću je najstrože zabranjen, jer njih par generiše veću buku nego 50.000 pijanih Turaka na derbiju Fenerbahčea  i Galatasaraja.

ČLAN 4 - Tokom gledanja TV-a, sasvim je normalno držati noge na stolu, piti pivo, podrigivati i češati jaja.

ČLAN 5 - Telefonski razgovori ukoliko traju kraće od 10 minuta održavaju se u prostoriji u kojoj ja u tom trenutku ne egzistiram. Ukoliko su duži od 10 minuta održavaju se na terasi.

ČLAN 6 - Mrve će biti očišćene kasnije.

ČLAN 7 - Gaće i čarape će biti sklonjene sutra.

ČLAN 8 - Ruka iz gaća neće biti izvađena nikad.

ČLAN 9 - Dve rakije pre ručka i jedno pivo posle su tradicionalan ritual u mojoj porodici i kao takvi su neizostavni. Dva piva pred spavanje nije ritual, ali su takođe neizostvni.

ČLAN 10 - Ručak kuvaš ti. Gaće pereš ti. Peglaš ti. Kuću čistiš ti. Ja cepam drva, unosim ugalj, otvaram tegle, ubijam bube i prebijam potencijalne provalnike. Možemo i da se zamenimo ako misliš da možeš savladati 10 metara čvornate bukve i pijanog azilanta koji je došao po Tiki bojler da ga uvalja za još nešto para.

ČLAN 11 - Kiseli kupus ne smrdi i stavlja se svake godine.

ČLAN 12 - Kum u kući je poželjan k'o humanitarna pomoć u Somaliji.

ČLAN 13 - Pušenje u kući je poželjno u neograničenim količinama i svim prostorijama.

ČLAN 14 - Nabavka bilo kakvog patuljastog kera kome se zimi oblače džemperi i stavljaju kape da ne dobije bronhitis ili upalu jajnika je nepremostiv atak na ugled i dostojanstvo porodice.

ČLAN 15 - Sinu ime dajem ja! Ćerki možeš ti, a može i sama sebi kad poraste da odabere neko, svejedno ću je zvati 'sine'.

ČLAN 16 - Sin se od rođenja oblači kao muško. Od roze garderobe neće imati ni portiklu.

ČLAN 17 - Incident u vidu dolaska tvojih roditelja sme se odigrati samo na dečije rođendane i u slučaju porodične tragedije neslućenih razmera. Njihov nenajavljen dolazak je nezamisliv.

ČLAN 18 - Ako smo oboje u kolima, vozim isključivo ja. Ako smo oboje u kolima, ti si trezna, a ja pijan, opet vozim  ja.

ČLAN 19 - Društvo je institucija. Zato postoji obaveza da bar jednom nedeljno sa njima posetim kafanu. Ti takođe imaš obavezu da bar jednom nedeljno sa bilo kim odeš bilo gde, kako bismo proizveli još jedan dan nedeljno u kom nismo zajedno.

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
ČLAN 20 - Na veseljima kao što su slave, svadbe, babine i svinjokolja nije sramota piti. Sramota je ne piti. Stoga, može se desiti recimo da upucam harmonikaša u koleno ili gurnem pevaljki režije među sise. Nije zgorega.

ČLAN 21 - Ljubavni odnosi se upražnjavaju ne češće od tri puta nedeljno. Kad deca krenu u školu upražnjavaju se samo kad dobiju pet na pismenom. Kad krenu na fakultet upražnjavaju se samo kad diplomiraju.

ČLAN 22 - Pušenje u kući je dozvoljeno u neograničenim količinama i svim prostorijama.

ČLAN 23 - Poslovi u kući se dele na ženske i na zajedničke.

ČLAN 24 - Moj alat u gaćama koliko god da ti deluje mali, znaj da je to optička varka i da on sigurno ima 25 centimetara, ako ne i više.

    S' ljubavlju, tvoj dragi budući muž

NAJISKRENIJI CV

    Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo placen. Iskreno me zabole ona stvar za ciljeve vaše kompanije, ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove, plus, da mi ostane malo para za garderobu, knjige, putovanja, izlaske, sport i provod.
    Funkcionišem po principu – koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem, da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađm nešto malo bolje. Komunikativan sam sa pristojnim i ljubaznim svetom, za seronje imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.
    Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo sta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavrsšvam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i 'timbilding' budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohadjali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Što ne znam, naučiću, nisam debil.
    I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da Vas obavestim da to nije posao koji Vi nudite.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana