Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 8

    Vesti za lečenje smehom! Ukoliko volite ovakve vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
JADNI POSLANICI

    Kriza koja drma celim svetom, pa tako i ovim krajevima prouzrokovala je neviđena poskupljenja svih namirnica i usluga.
Udar na potrošačku korpu je jači nego ikad. Sve se to odrazilo i na jadne poslanike u Skupštini i na njihov poslanički restoran.
     Udar na njihov džep je zastrašujući: kafa je sa 2 otišla na 3,5 dinara; sokovi su sa 4 otišli na 7,5 dinara litar, a najveće poskupljnje je kod jela, gde je komplet ručak sa salatom i desertom sa 12 dinara otišao na celih 17, 8 dinara. Poslanici se bune, kažu ne mogu sebi priuštiti takav trošak, a naglašavaju da ne mogu da spavaju i čitaju novine u Skupštini praznog stomaka.

NAPOKON IZVOZ

    Proizvodnja u Srbiji je na minimumu, a Vlada Srbije pokušava da je pokrene na sve načine, pa čak da nešto i izvezu u inostranstvo. Razmišljajući šta da ponudi vani na probirljivom svetskom tržištu, Vlada Srbije odlučila je da ostalim svetskim vladama ponudi ono što najbolje proizvodi - maglu.
    U prospektu koji su poslali svim državama sveta stoji da niko ne pravi ovako gustu i kvalitetnu maglu, maglu od koje niko u Srbiji ništa ne vidi. Već su se javile neke države, pogotovo one sa diktatorskim režimima, kojima će ovaj proizvod samo tako dobro doći.

EKSTRA LINIJA
 
   Srbski telefonski i mobilni operateri dovijaju se na sve načine kako da privuku klijente baš u njihovu mrežu. Neko snižava cenu, neko daje 'besplatne' minute, a neko daje 'neviđene' pogodnosti.
    Tako je jedan od telefonskih operatera uveo specijalnu telefonsku liniju za žene sa PMS-om. Plaća se samo uspostava razgovora od 5 dinara, a sav razgovor je besplatan. Tu sve žene mogu da pričaju šta hoće, da se istresaju kako i na koga hoće i da se iživljavaju do mile volje. Kako kažu, navala je neviđena, a njihovi muževi su presretni...

DODATNA ZIMSKA OPREMA

    Budžet naroda je od prošle godine opterećen sa obaveznom kupovinom dve zimske gume i lanaca za sneg. Ove godine trebala je da stupi na snagu odredba da su obavezne i ostale dve zimske gume, znači sve četiri. Međutim, humana demokratija je napravila neviđeni ustupak narodu, pa je obavezne sve četiri zimske gume ostavila za vreme posle izbora, ako pobede.
    Ali, da bi ipak zaštitili narod od zimskog vremena, uveli su odredbu po kojoj su svi vozači obavezni da od 01. novemba tokom vožnje imaju dugačke gaće i debele pletene čarape. Policija će strogo proveravati kvalitet gaća i čarapa koje moraju obavezno da budu domaće proizvodnje, nikako iz uvoza. Neka samo neko kaže da ova vlast ne brine za narod.

RODIO KUKURUZ

    Dok se sve zemlje Evropske Unije, sem Nemačke i Francuske, guraju da što bliže budu izlaznim vratima, naši političari guraju narod i Srbiju što bliže ulaznim vratima. Da bi ušli, naši političari moraju dobro da služe vrhovnicima Evropske Unije, a svaku grešku dobijaju po ušima.
    Tako je u Vladi Srbije, u sobi za pregovore, u jednom ćošku rašireno 100 kilograma kukuruza u zrnu. Kada dođu gospoda iz Nemačke, onda naši političari idu u taj ćošak da kleče 5 do 10 minuta, ako su nešto zgrešili i nisu se adekvatno ponašali - onako kako to zahteva Evropska Unija bez alternative.

JOŠ MALO PA PROLEĆE

    Kriza drma sve, a još je i zima je stigla, a sa njom i veliki problemi sa grejanjem. Toplane muku muče da nabave sredstva, a o narodu da se i ne govori. Mnogi su u teškoj situaciji i ne znaju kako prebroditi ovu zimu. Ali, kad god je teško tu je naša vlast.
    Tako je i sada našla rešenje koje će pomoći svima. Sbog ove delikatne situacije, Boris Tadić i Vlada Srbije odlučili su da proleće počne sredinom februara. To će grejnu sezonu skratiti za dva i po meseca i doneti toplinu sunca u domove srpskog naroda. Kako smo saznali predsednik Tadić i Vlada Srbije čak pregovaraju da i januar ne bude jako hladan.

JAGMA ZA KARTAMA

    Jelena Karleuša žari i pali srbskom scenom kao i dijasporom. Za sobom uvek diže prašinu koja se sporo sleže gde god da se pojavi. Tako je bilo i pred zadnji koncert gde su zbog velikih očekivanja karte puštene u prodaju prošle godine.
    Međutim, zahvaljujući specijalnim kanalima srbske policije pronađena je ta tajanstvena osoba koja je kupila tu jedinu prodatu kartu. Naravno, zbog bezbednosti i onemogućavanja sprdnje sa navedenom osobom, njen identitet se čuva u tajnosti.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana