Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 3

    Za ljubitelje vesti, ovo je pravo mesto! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
ODE AUTOBUS U EMIRATE

   'Nesalomivi' blindirani džip predsednika Nikolića koji je spljošten u bliskom susretu sa autobusom, ne prestaje da izaziva pažnju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a pogotovo u Ujedinjenim Emiratima koji su ga i poklonili predsedniku Nikoliću. Narod u Emiratima ne može da veruje da postoji autobus sposoban da takvo nešto učini blindiranom džipu. Zbog želje stanovništva u Emiratima da se i oni voze u takvom autobusu, Savet Emiratskih šeika odlučio je da od Srbije otkupi tehnologiju pravljenja čudesnog autobusa. Naša vlast je u početku taktizirala, sve u očekivanju da šeici ponude i malo od 'poznatog sredstva za popuštanje', pa je na kraju i popustila, ne zbog simbolične crkavice, već sve u cilju boljeg života našeg naroda. A, naš predsednik će dobiti još jedan blindirani džip - specijalno ojačan da izdrži naše autobuse.

TAJNA SRBSKA TEHNOLOGIJA PRAVLJENJA AUTOBUSA

   U centru pažnje je vest da je skupoceni blindirani džip predsednika Srbije Tomislava Nikolića potpuno uništen, kao da ga je udario tenk. Ovo je izazvalo toliko zgražavanje iz poznate namačke fabrike automobila koji su proizveli 'neuništivi' džip da su optužili Srbiju da pravi super-blindirane autobuse, a onda ih maskira u autobuse kao da su stari 50 godina. Iz nemačke fabrike se pitaju šta će Srbiji autobusi koji se prave od čelika namenjenog tenkovima koje je još pritom i dodatno ojačano potpuno nepoznatom tehnologijom, koja sad jako kopka neučnike u Nemačkoj. Iz Nemačke su poručili vlastima u Srbiji, da ukoliko žele u Evropsku Uniju da prestanu da prave ovakve autobuse, jer će predstavljati opasnost i za ostala blindirana vozila koja se prave u Nemačkoj.

AMERIKANCI HOĆE POD HITNO SRBSKU RAKIJU

   Rusi su dobili ukrajinski Krim i ne odstupaju ni pedlja. Srpdaju se sa Amerikom kad god im se ukaže prilika za to, a ameri ne znaju šta da rade od muke, uplašeni za svoju i NATO budućnost saterani su u mišju rupu. Da bi rešili nastali problem, Amerika i NATO pakt zatražili su od Srbije da im se hitno isporuči milion litara šljivovice, sve u cilju da dobiju hrabrost i da im narastu 'jaja' toliko da mogu da stanu pred braću Ruse. Međutim, iz Srbije im je stigao odgovor da ovde trenutno nema toliko šljivovice koja bi im dala tolika 'jaja' da mogu da se usprotive Rusima na bilo koji način.

VLADA OBEĆAVA 'MED I MLEKO'

    Vlada Srbije obećava da će u dolazećem periodu narodu u Srbiji da podari 'med i mleko'. Da bi ispunila svoje obećanje, političari sa vlasti organizuje širom Srbije otkup svih krava i košnica sa pčelama. Svi koji imaju krave i košnice koje im više ne trebaju mogu da ih po veoma povoljnoj ceni prodaju Vladi Srbije a oni će im novac uplatiti u naredne tri godine na tekući račun. Iz vlasti poručuju da on i sva svoja obećanja ispunjavaju 100%, pa tako i ovo da će svim stanovnicima Srbije obezbediti med i mleko.

VELIKI PROBLEM FOTOŠOPA

   Tvorci legendarnog programa za obradu fotografija - Fotošopa, našli su se u velikom problemu! Naime, oni su napravili najnoviju i kako su mislili najsavršeniju verziju, ali trebalo je da program prođe još i završni test. Tvorci programa za finalni test izabrali su najzahtevniju stvar koju su mogli da smisle - retuširanje naših 'besmrtnih' turbo folk pevaljki. I tu je nastao haos... Program je pucao, ispisivao razne 'hijeroglife' po ekranu i kočio se, da bi na kraju izazvao i totalno pregrevanje procesora i ozbiljan kvar računara. Tvorci programa kažu da su se našli pred najvećim izazovom i da još trenutno ne znaju kako da reše ovaj kompleksan problem.

DRSKA KRAĐA NA KORIDORU 10

   Radnik koji je radio na gradnji monumentalnog Koridora 10 optužen je za krađu građevinskog materijala. Njemu je posebnim pregledom utvrđeno da ima kamen u bubregu, a specijalnom analizom potvrđeno je da taj kamen potiče od građevinskog materijala sa Koridora 10. Vlast u Srbiji smatra da je otkrila jednog od glavnih krivaca za milionske krađe prilikom gradnje puteva i još jednom je pokazala kako se nemilosrdno obračunava sa glavnim krivcima i najvećim lopovima koji su zadnjih 10 godina pljačkali i uništavali Srbiju.


PROBUŠENI PREZERVATIVI SPAŠAVAJU POLJOPRIVREDU

    Vlada Srbije pokušava na sve načine da pobojša poljoprivredu, a da bi se to postiglo mora da se reši problem sa navodnjavanjem. Stručnjaci u ministarstvu zaključili su da bi sistem 'kap po kap' bio najbolje rešenje. Zbog toga su izdejstvovali od jedne fabrike prezervativa  da im besplatno ustupe svu njihovu rob sa greškom, to jest - probušene prezervative. Ovi probušeni prezervativi biće vrlo povoljno prodani poljoprivrednicima, povoljnim kreditima i zajmovima, a poljoprivrednici će morati da ih 'instaliraju' u svojim njivama i tako povećaju svoj prinos, a na taj način pomažu Srbiji i sve to zahvaljujući genijalnosti ljudi na vlasti.

NEVEROVATNO DELOTVORAN RECEPT PROTIV BUBAŠVABA

    Senzacionalna vest stiže iz Bosne za sve one koji imaju problema sa buba-švabama! Naime, bosanski naučnici pronašli su nakon deset godina istraživanja siguran način kako da stanete na kraj ovoj gamadi. Oni su otkrili da buba-švabe beže od svetlosti, a da izlaze kad je mrak. Prema ovom otkriću, bosanski naučnici su zaključili sledeće, kada ste primetili mesto gde se one skrivaju, morate naizmenično da palite i gasite svetlo sve dok buba-švabe ne lipsaju od umora stalno ulazeći-izlazeći iz svoga skrovišta. Kako sami naučnici napominju, kod njih je rezultat bio 100% delotvoran!

EVROPSKA UNIJA UNIŠTAVA PASULJ U SRBIJI
 
    Evropska Unija je u neviđenom šoku zbog gradnje gasovoda Južni tok kroz Srbiju, a sada su zbog novih saznanja u još većem šoku. Obaveštajci Evropske unije saznali su da Srbija čak ima nameru i da se osamostali kada je proizvodnja gasa u pitanju. S obzirom da su najveće rezerve prirodnog gasa otkrivene u pasulju, EU obaveštajci otkrili su, u vezi s tim, neverovatno povećanje konzumacije pasulja u Srbiji. Otkriveno je i da vlast u Srbiji podstiče narod na što više korišćenja pasulja zbog njegovih delotvornih posledica po zdravlje, kao i proizvodnju gasa koji će Srbijagas skupljati, skladištiti i raspoređivati širom zemlje. Na osnovu svega, u Evropskoj uniji su odlučili da nađu načina da unište sav pasulj u Srbiji jer je on okarakterisan kao najveća pretnja za njihovo povećanje profita. Narod u Srbiji napokon se ujedinio, i stao u odbranu narodnog pasulja.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana