vrh
Meni

Obrnute Vesti    Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

No 1

 
     


 SENZACIJA IZ SRBIJE

   Srbija je dugo bila u mraku, ali sada napreduje krupnim koracima iz dana u dan. Od kad je došla ova vlast, dešavaju se neverovatne stvari. Tako je i ovih dana skupština Srbije svečano obavestila narod da je u Srbiji proizvedena prva viršla napravljena od mesa! Narod je još uvek u neverici, dok nepoznati proizvođač još uvek ne sme da kaže ime jer strahuje od reakcije konkurencije, koja je kad je čula za ovo već počela da se smeje i pita se ko može biti toliko lud da pored ovako jeftinih odpadaka stavlja čisto meso u viršle. Mesni analitičari smatraju da je nedopustivo da se narodu pravi ovako kvalitetna hrana, a pogotovo naglašavaju problem sa cenom, jer jedna ovakva viršla od mesa koštala bi oko 520 dinara, znači kilogram bi bio oko 8000 dinara. Odmah se oglasila i vlast koja je odgovorila da se ovo i ne pravi za naš narod već isključivo za one koji žele da žive zdravo i imaju normalna mesečna primanja. Prema tome, nema razloga za nikakvu paniku.


 PODMUKLI SRBIN SRUŠIO HRVATSKU VLADU

   Pala je Hrvatska Vlada na čelu sa biznismenom Oreškovićem koji je taman pa skoro naučio da govori hrvatski jezik. Međutim, vlada nije pala tek tako. Očevici tvrde da su noć ranije ispred Banskih dvora primetili Srbina koji je pred ulaz istresao punu kutiju kora od banana! Kako je opsežna policijska istraga utvrdila na licu mesta, čak mu ni to nije bilo dovoljno, već je i svaku koru od banane umočio u motorno ulje. Političari iz vrha hrvatske vlasti tvrde da je ovo ciljani napad na Hrvatsku koji je pažljivo smišljen u Beogradu. Odmah su preduzete oštre mere, tako da, od danas, svaki Srbin koji u Hrvatskoj bude viđen sa bananom smatraće se neprijateljem države koji bananu ne koristi radi jela, već isključivo za rušenje hrvatske vlade. Svi Srbi koji planirate da letujete u Hrvatskoj, znajte da su pojačane kontrole na granici, da su svi carinici dobili naređenje da moraju da štite svoju vladu i da će svi kojima bude i jedna banana pronađena u kolima, biti vraćeni nazad.


 MOLBA SLOVENIJE EMIGRANTIMA

   Ekonomski emigranti i izbeglice blokirale su Balkan. Kroz Srbiju uglavnom samo prolaze i treba im prilično vremena, da je prođu kao i kroz Hrvatsku. Kroz Sloveniju je situacija malo drukčija, jer zbog veličine Slovenije, nju emigranti prepešače za sat vremena. Zbog toga je vlada Slovenije zaključila da to može negativno da utiče na rejting Slovenije u Evropi i u svetu i da bi mnogi mogli pomisliti zbog toga da se radi o jednoj 'petoparac' banana zemlji. Nakon svega ovoga, vlast u Sloveniji je odlučila da zamoli sve emigrante da što sporije pešače kroz Sloveniju, da potroše više vremena i tako daju svoj doprinos 'veličini' Slovenije. Slovenačka vlast će svim emigrantima koji pristanu na ovo ponuditi besplatne obroke kao i besplatan obilazak Postojnske pećine i Triglava.


 HUMANI EMIGRANTI U IZBEGLIČKOM KAMPU

   Emigrantska kriza se ne smiruje, emigranti stižu li stižu, a naša vlast dočekuje ih širom raširenih ruku. Da li među njima ima terorista, to nije bitno. Jadni emigranti bili su u mogućnosti da upoznaju najvažnije ljude naše politike, da vide gde žive i kako žive. Nakon upoznavanja sa bednim životom naših političara bili su toliko utučeni da su odlučili u svojim izbegličkim kampovima organizovati dobrovoljno sakupljanje priloga za naše siromašne političare.     Pošto su emigranti došli sa punim džepovima para, mnogi su se odazvali ovoj dobrotvornoj akciji i davali su koliko su mislili da treba. Još se ne zna tačna cifra, ali se zna da je dosta velika. Predstavnici emigranata će posetiti našu vladu gde će i uručiti sakupljeni novac, a mnogi od emigranata kada su videli kako se živi kod nas, odlučili su da se vrate svojim kućama. Duboko su zahvalni našoj vlasti što im je otvorila oči i pokazala da u njihovoj domovini uopšte i nije tako loše kako su oni mislili i zbog čega su odlučili da emigriraju. Nakon što su iskusili život kod nas, emigranti se pevajući vraćaju u svoju domovinu svojim kućama.


 POLICIJA ZAUSTAVILA BABU I NATERALA DA DUVA
   
    Novi zakon o saobraćaju postao je vrlo rigorozan i nema milosti ni prema kome. Policija sada kod svakog zaustavljanja tera ljude da 'duvaju'. Tako je prošla i baba Leposava koja se na biciklu vraćala kući od posete rodbini.
    Stara baka se učinila prilično sumnjivom dvojici saobraćajaca tako da je morala da 'duva'. Precizni policijski aparat pokazao je da je baka Leposava naduvala čak četiri glavice luka, sedam ćevapa i pola roštilj kobasice. Olakšavajuća okolnost po baba Leposavu je bila ta da aparat nije detektovao prisustvo pljeskavice i ljute paprike, pa se očekuje da će baka proći sa blažom kaznom. Dvojici saobraćajaca koji su je zaustavili još nije jasno kako je baba Leposava mogla da vozi u ovakvom stanju.

 NAJUSPEŠNIJI SAJAM KNJIGA

     Nedavno je završen još jedan sajam knjiga koji je privukao mnoge izdavače kao i ljubitelje knjige. Po rečima organizatora, ovo je dosad bio najuspešniji sajam knjiga u poslednjih nekoliko godina, jer je za vreme trajanja sajma prodato skoro 70.000 ćevapa, 40.000 pljeskavica i preko 150.000 flaša piva! Organizatori sajma zadovoljno trljaju ruke i obećavaju da će sledeće godine pokušati ljubiteljima knjige da pruže još kvalitetniji sajam. Obećali su da će ponudu proširiti sa roštilj kobasicama, vešalicima i uštipcima, kao i točenim pivom, svetlim i tamnim. Posetici sajma su takođe zadovoljni kvatitetom ćevapa kao i povoljnom cenom i mnogi su obećali da će doći i dogodine na ovu kulturnu manifestaciju.


 PRIVEDENE KUGLICE OSUMNJIČENE ZA NAMEŠTANJE LOTA

     Ne smiruje se haos koji je nastao nakon spornog loto izvlačenja koje je mirisalo na veliku nameštaljku. Tužilaštvo i policija su dignuti na noge i već se vide veliki koraci njihovog delovanja. Još juče su u stanicu policije privedene kuglice 21 i 27 koje su glavne osumnjičene u ovom slučaju i koje se terete za lažiranje izvlačenja, kao i bubanj za koga se sumnja da je sakrivao sporne kuglice. Nakon višečasovnog ispitivanja kuglica, islednici su otkrili da su kuglice imale nameru da optuže vlast u Srbiji da je učestvovala u nameštanju pri čemu su ostvarivali veliku materijanu dobit. Zaplenjeni bubanj u kome su se skrivale kuglice izjavio je na saslušanju da je sve organizovano kako bi se skrenula pažnja sa poskupljenja struje i prodaje Telekoma, kao i ostalih velikih problema sa kojima se suočava narod pod ovom vlašću. Vlast se ograđuje od ove izjave kuglica, tvrde da je sve laž i napominju da su kuglice 21 i 27 već odranije poznate kao simpatizeri opozije.


 ROBOT UHVAĆEN U KORUPCIJI

  Nakon što su Japanci poslali prvog robota da odsudi utakmicu naše prve lige, a koji je nakon deset minuta od početka utakmice pobegao sa terena i još nije pronađen, poslali su drugog za kojeg su tvrdili da je savršen, ali...
  Ovaj drugi japanski robot-sudija uhvaćen je u korupciji kako prima mito od predstavnika jednog našeg fudbalskog kluba! Japanci su znali da će njihov savršeni robot u Srbiji proći najsuroviji završni test, pa su ga zato i poslali ovamo kod nas. Kako kaže jedan od naučnika: 'Pribojavali smo se ovoga, znali smo da je naš robot savršen za ceo svet, ali Srbija... to je već nešto drugo. Sada smo uvideli da još mnogo treba da radimo na njemu čim su Srbi za čas posla slomili njegovu veštačku inteligenciju za koju smo mislili da je savršena'. Ono što Japanci još ne znaju,  jeste da je njihov robot pre ovih nemilih događaja viđen kako se druži sa jednim našim političarem iz vrha vlasti...


 NEVEROVATNO UKAZANJE U MEĐUGORJU
 
Na turniru u Vimbldonu hrvatski najbolji teniser Marin Čilić susreo se sa Novako Đokovićem! Ali, to nije sve! Marin Čilić je poreklom iz Međugorja, tako da se nedugo nakon utakmice u ranim večernjim satima desilo nerovatno ukazanje, kada se Gospi iz Međugorja ukazao Novak Đoković! Prema rečima stanovnika tog kraja koji su svedočili ovoj neverovatnoj pojavi, njihova Gospa je netremice gledala nekoliko minuta u lik Novaka Đokovića, a po njima ovo je samo još jedan dokaz da je njihovo mesto prava riznica čuda i prilika da privuku još više turista i hodočasnika u svoje mesto i tako umnogome podebljaju svoje finansije.

       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane