vrh
Meni

Obrnute Vesti    Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

No 1

 
     


 NAJUSPEŠNIJI SAJAM KNJIGA

     Održan je još jedan sajam knjiga koji je privukao mnoge izdavače kao i ljubitelje knjige. Po rečima organizatora, ovo je dosad bio najuspešniji sajam knjiga u poslednjih nekoliko godina, jer je za vreme trajanja sajma prodato skoro 70.000 ćevapa, 40.000 pljeskavica i preko 150.000 flaša piva!
    Narod u Srbiji je još jednom pokazao koliko mu u ovo teško vreme znači kultura i dobra knjiga, dok organizatori sajma zadovoljno trljaju ruke i obećavaju da će sledeće godine pokušati ljubiteljima knjige da pruže još kvalitetniji sajam i izvinjavaju se svim posetiocima što je u jednom trenutku ponestalo domaćeg ajvara.
    Organizatori su obećali da će ponudu proširiti sa roštilj kobasicama, vešalicima i uštipcima, kao i točenim pivom, svetlim i tamnim. Takođe su obećali da će reklamnu kampanju za sajam proširiti i i na susedne zemlje, da bi sledeće godine i stranci mogli doći na sajam i uživati u srbskim specijalitetima i našem pivu. Posetici sajma su izuzetno zadovoljni kvatitetom ćevapa kao i povoljnom cenom i mnogi su obećali da će doći i dogodine na ovu kulturnu manifestaciju.

 REKETAŠI SRBIJE UPUTILI PROTEST FABRICI AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU!

   Mafijaši u Srbiji koji se bave kidnapovanjem ljudi i traženjem visoke otkupnine za njih od njihovih porodica uložili su protest fabrici automobila u Kragujevcu jer njihov najnoviji model Fiat 500 L, ne odgovara zahtevima njihovog poslovanja. Kada su iz kragujevačke fabrike zatražili malo bolje pojašnjenje predsednik udruženja mafijaških kidnapera izjavio je tom prilikom: 'Poslušali smo savet našeg voljenog predsednika Aleksandra Vučića da kupujemo naše domaće automobile proizvedene u Kragujevcu i tako smo i uradili.
    Kupili smo za naše potrebe čak sedam najnovijih automobila Fiat 500 L i šta smo dobili? Aute sa toliko malim prtljažnikom da smo već imali četiri slučaja kad osobe koje smo kidnapovali nismo mogli da uguramo u gepek i onda smo morali bukvalno malo da ih polomimo da bi uspeli da ih uguramo, ali smo tada automatski smanjili cenu 'robe' i ostali uskraćeni za očekivanu finansijsku dobit. A takođe, i naši 'klijenti' nisu se osećali ni malo prijatni u tako skučenom prostoru. Osećamo se prevarenim i od strane predsednika Vučića i od kragujevačke fabrike, koji nisu izašli u susret trendovima modernog biznisa u Srbiji.
    Očekujemo da fabrika u Kragujevcu ozbiljno poradi po ovom pitanju i napravi auto sa gepekom koji će zadovoljiti sve naše potrebe, jer mi kao veliki patrioti želimo da kupovinom domaćeg auta pomognemo u razvoju privrede Srbije. Molimo i predsednika Vučića da pomogne svojim uticajem'.

 VUČIĆ SE ODREKAO RUSKIH MIGOVA!

   Priča o ruskim migovima koji su trebali da dođu u Srbiju, već godinu dana je jedna od glavnih tema, ali pošto se ruski migovi 29 još od prošlih izbora farbaju sporosušećom ruskom bojom, predsednik Srbije našao je, kao i uvek do sada, najbolje rešenje!
    On je pre par dana sa Intergalaktičkom Svemirskom Unijom stacioniranoj u orbiti oko Marsa sklopio sporazum o isporuci osam letećih tanjira najnovije generacije! O ovom se u uskim krugovima počelo šuškati još od kada su NASA sonde na Marsu snimile predizborne bilborde Aleksandra Vučića i njegove stranke, a sada je to dobilo i konačnu potvrdu.
    Vidno zadovoljan ovim ugovorenim poslom, predsednik Vučić je izjavio: 'Nismo mogli bolje proći. Leteće tanjire dobijamo za džabe, a mi jedino finansiramo gorivo koje se proizvodi na jednoj rafineriji na Marsu. Drago mi je da je narod Srbije spreman da se odrekne još jednog dela plata i penzija sve u korist bezbednosti našeg neba koje će od sledećih izbora da obezbeđuje najsavremenija svemirska tehnologija. Jedini sulov koji sam dao predsedniku Svemirske Unije je da se leteći tanjiri isporuče pred sledeće izbore i da budu kompletno ofarbani. Ne znam zašto su predstavnici unije bili malo začuđeni ovim uslovom, ali bitno je da je narod zadovoljan'.


 ČISTKA MEĐU POLITIČARIMA

   Nakon što je primećeno da mnogi političari u Srbiji prvo doktoriraju a onda posle toga završavaju srednju školu koju nisu stigli završiti usled mnoštva partijskih obaveza, narod se usprotivio i sa pravom se pita ko to vodi državu. Čaša se prelila nakon pljačke političara kojeg je u jednoj uličici napao maskirani pljačkaš, oteo mu pare, okrenuo prema zidu i naterao da broji do 100. Međutim, dotični političar znao je da broji samo do 73! Sve ovo je snimila i sigurnosna kamera na uglu ulice.
    Zbog svega toga u vrhu države su odlučili da se obavi jedno sveobuhvatno testiranje koje treba da napravi reda među političarima. Tako će svi ministri i poslanici vladajuće stranke u Skupštini koji ne budu znali da čitaju i pišu, a pogotovo oni koji se potpisuju sa krstićem (x) biti prebačeni na manje položaje, što će rezultovati i osetno manjom platom od skoro 120 dinara. Kako je naveo i sam prvi čovek vlade, od sada će u vladi biti samo provereni kadar sa proverenom inteligencijom, gde će svi znati da čitaju i pišu...
    Jedan od političara koji se osetio prozvanim, nakon ovoga je izjavio: 'Ne znam čemu sve ovo, pa ja već 20 godina sam u vrhu politike i nikad mi nije smetalo to što sam nepismen da bi obavljao i po pet funkcija, a i ovo otimanje od plate je nečuveno. Za te pare mogu mesec dana da se hranim u skupštinskoj kuhinji'.


 AMERIKANCI PLANIRAJU NAJSTRAŠNIJE ORUŽJE PROTIV ISLAMSKE DRŽAVE

   Pošto Amerikanci više ne znaju kako da izađu na kraj sa islamskom državom ISIS u Iraku i Siriji, odlučili su se na krajnji korak, a to je aktiviranje najstrašnijeg oružja! Oni će na teroriste u Siriji da spuste naše političare sa vlasti i to u prvom naletu ići će članovi skupštine i poslanici vladajuće stranke, koji će delovati na lokalnom nivou, dok će samo srce islamske države biti gađano sa vrhom naše vlasti, ministrima, predsednikom i premijerom. Oni će izvršiti direktan udar na finansije terorista i to samo njima poznatim metodama nametanja harača kakav teroristi neće moći dugo da izdrže. Takođe, izvršiće udar na psihu terorista izazivajući kod njih totalni moralni sunovrat što će rezultovati opštim haosom u njihovoj samo proglašenoj državi.
    Predsednik Amerike je izjavio za medije: 'Žao nam je, ali nismo imali izbora. Odugovlačili smo sa ovim koliko god smo mogli, jer smo mislili da će se teroristi smiriti, ali moralo je ovako'. Nakon ove vesti, odmah su se javile i mnoge nevladine organizacije za zaštitu ljudi, a predstavnik jedne od njih kaže: 'Shvatamo da se radi o teroristima, ali i oni su ljudi. Uraditi im nešto ovako nehumano i prepustiti ih ljudima koji će ih očerupati do gole kože, stvarno je previše. Nadamo se da će teroristi u zadnji momenat shvatiti kakvo im se zlo sprema i da će se predati'.

 PREDSEDNIK SRBIJE NA SPECIJALNOM OTVARANJU U DOMU PENZIONERA

   Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je dom penzionera na Novom Beogradu gde je svečano otvorio konzervu sardine! Nakon tog svečanog događaja, sardina je podeljena između 72 člana penzionerskog doma, dok je sama konzerva stavljena u vitrinu u centru doma, gde će sve penzionere podsećati na ovaj svečani događaj, svima njima najdraži u životu. Međutim, pravi haos izazvala je izjava predsednika Srbije da će svi penzioneri dobiti povećanje penzija od 17 dinara. Kada je predsednik napustio dom, krenulo je slavlje u domu koje je doživelo kulminaciju posle ponoći kada je morala da interveniše i specijalna jedinica policije i da smiri razuzdane penzionere koji su zapali u pravi delirijum od sreće. Jedan od specijalaca izjavio je: 'Nikad ne bih ni pomislio da penzioneri mogu ovoliko da skaču u vis od sreće, a mnogi su još i plakali kao mala deca'!
    Kako je rekao predsednik doma penzionera: 'Izvinjavamo se svima na našem ponašanju, ali morate nas svi razumeti, ovo je veče za pamćenje! Prvo lično predsednik na otvaranju konzerve, a zatim i ovo dugo sanjano povećanje penzije. Svih nas sedamdeset dvoje dogovorili smo se da prvo povećanje sakupimo i kupimo kilogram junetine, a kuvarica u domu nam je obećala napraviti juneći paprikaš. Kažu da je to jako ukusno, pa ćemo da probamo. Hvala predsedniku i ovoj vlasti što nam je sve ovo omogućila, i zato ćemo i ubuduće glasati samo za njih!


 POLICIJA DOBILA NOVE NAORUŽANE AUTO-RADARE

   Kako su preneli svi mediji, policija Srbije opremljena je sa najnovijim automobilima-radarima, a najfascinantnije je da su ti automobili naoružani automatskim puškama 'Kalašnjikov', kao i raketnim bacačima 'M144'! Specijalno naoružanje koje je ugrađeno pod haubu ovih posebnih vozila, primenjivaće se u svakom prekoračenju brzine, s tim da će i dalje postojati tolerancija od 5 km/h i ako vozač bude u okviru nje, onda se se samo ispaliti rafal upozorenja. Ukoliko prekoračenje pređe 30 km od dozvoljenog, specijalno policijsko radar vozilo pucaće u gume, a u koliko prekoračenje pređe 80 km/h, automatski će se aktivirati raketni bacač! Svi koji prekorače brzinu, osim kazne dobiće i račun za metke, a porodica vozača zbog kojeg se bude aktivirao raketni bacač, dobiće i račun za raketu, kao i za telegram saučešća.
    Kako je za medije naveo ministar policije: 'Ovo je naš odgovor bahatim vozačima na putevima Srbije. Svi oni u polovnim i domaćim kolima, kojima putevi služe za iživljavanje, došli su do kraja svog filma. Ali, svi oni koji voze skupocena kola od preko 50 hiljada eura, zatim članovi vladajućih stranaka, kao i tajkuni sa punim džepovima, ne moraju da brinu. Ukoliko prođu pored ovakvog auto-radara, on će se automatski blokirati, a njima će na kućnu adresu da stigne pismeno izvinjenje, zajedno sa flašom skupocenog viskija, što smo se usudili da im smetamo pri vožnji'. Narod je oduševljen jer je pravna država napokon počela da deluje...


 SRBIJA UMALO BEZ MIGOVA IZ RUSIJE

   Srbija još od prošlih izbora željno očekuje dolazak Migova 29 koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali najnovije vesti iz Rusije govore da Srbija za malo da ostane bez migova. Naime, pripadnici Komunalne službe Moskve, zaduženi za sklanjanje krupnog otpada pokupili su svih šest migova koji su stajali napolju pored puta za aerodrom! Kada je aerodromsko osoblje primetilo da nema migova, odmah je alarmiran sam vrh Kremlja, kao i sam Vladimir Putin. Brzom intervencjom specijalnih snaga Rusije, migovi su pronađeni na putu prema centralnom odlagalištu starog gvožđa na periferiji Moskve.
    Šef Komunalne službe, O.Mihajlov, opravdava svoje ljude: 'Moji ljudi su postupili kako treba. Kada su videli zarđale migove napolju, i još pogotovo kad su videli da nemaju ni motore, oni su postupili onako kako je jedino logično bilo. Mislili su da je aerodromsko osoblje izbacilo stare migove da bi ih moji ljudi pokupili i odneli na otpad'. Pošto je i narod Srbije postao prilično nezadovoljan kada je sve ovo čuo, predsednik Vučić smiruje narod: 'Nemate zbog čega da brinete. Migovi su vraćeni na aerodrom i u toku je skidanje rđe sa aviona, a onda se odmah prelazi na farbanje. Što se tiče motora, to je odavno već rešeno. U fabrici automobila u Kragujevcu, u jednom skladištu pronađeno je šest nekorišćenih motora koji su ostali još od proizvodnje 'stojadina', tako da će dobro poslužiti za prvu ruku dok nam Rusija ne isporuči originalne motore'. Narod je ponovo srećan...


 SENZACIJA IZ SRBIJE

   Srbija je dugo bila u mraku, ali sada napreduje krupnim koracima iz dana u dan. Od kad je došla ova vlast, dešavaju se neverovatne stvari. Tako je i ovih dana skupština Srbije svečano obavestila narod da je u Srbiji proizvedena prva viršla napravljena od mesa! Narod je još uvek u neverici, dok nepoznati proizvođač još uvek ne sme da kaže ime jer strahuje od reakcije konkurencije, koja je kad je čula za ovo već počela da se smeje i pita se ko može biti toliko lud da pored ovako jeftinih odpadaka stavlja čisto meso u viršle. Mesni analitičari smatraju da je nedopustivo da se narodu pravi ovako kvalitetna hrana, a pogotovo naglašavaju problem sa cenom, jer jedna ovakva viršla od mesa koštala bi oko 520 dinara, znači kilogram bi bio oko 8000 dinara. Odmah se oglasila i vlast koja je odgovorila da se ovo i ne pravi za naš narod već isključivo za one koji žele da žive zdravo i imaju normalna mesečna primanja. Prema tome, nema razloga za nikakvu paniku.


 PODMUKLI SRBIN SRUŠIO HRVATSKU VLADU

   Pala je Hrvatska Vlada na čelu sa biznismenom Oreškovićem koji je taman pa skoro naučio da govori hrvatski jezik. Međutim, vlada nije pala tek tako. Očevici tvrde da su noć ranije ispred Banskih dvora primetili Srbina koji je pred ulaz istresao punu kutiju kora od banana! Kako je opsežna policijska istraga utvrdila na licu mesta, čak mu ni to nije bilo dovoljno, već je i svaku koru od banane umočio u motorno ulje. Političari iz vrha hrvatske vlasti tvrde da je ovo ciljani napad na Hrvatsku koji je pažljivo smišljen u Beogradu. Odmah su preduzete oštre mere, tako da, od danas, svaki Srbin koji u Hrvatskoj bude viđen sa bananom smatraće se neprijateljem države koji bananu ne koristi radi jela, već isključivo za rušenje hrvatske vlade. Svi Srbi koji planirate da letujete u Hrvatskoj, znajte da su pojačane kontrole na granici, da su svi carinici dobili naređenje da moraju da štite svoju vladu i da će svi kojima bude i jedna banana pronađena u kolima, biti vraćeni nazad.


 MOLBA SLOVENIJE EMIGRANTIMA

   Ekonomski emigranti i izbeglice blokirale su Balkan. Kroz Srbiju uglavnom samo prolaze i treba im prilično vremena, da je prođu kao i kroz Hrvatsku. Kroz Sloveniju je situacija malo drukčija, jer zbog veličine Slovenije, nju emigranti prepešače za sat vremena. Zbog toga je vlada Slovenije zaključila da to može negativno da utiče na rejting Slovenije u Evropi i u svetu i da bi mnogi mogli pomisliti zbog toga da se radi o jednoj 'petoparac' banana zemlji. Nakon svega ovoga, vlast u Sloveniji je odlučila da zamoli sve emigrante da što sporije pešače kroz Sloveniju, da potroše više vremena i tako daju svoj doprinos 'veličini' Slovenije. Slovenačka vlast će svim emigrantima koji pristanu na ovo ponuditi besplatne obroke kao i besplatan obilazak Postojnske pećine i Triglava.


 HUMANI EMIGRANTI U IZBEGLIČKOM KAMPU

   Emigrantska kriza se ne smiruje, emigranti stižu li stižu, a naša vlast dočekuje ih širom raširenih ruku. Da li među njima ima terorista, to nije bitno. Jadni emigranti bili su u mogućnosti da upoznaju najvažnije ljude naše politike, da vide gde žive i kako žive. Nakon upoznavanja sa bednim životom naših političara bili su toliko utučeni da su odlučili u svojim izbegličkim kampovima organizovati dobrovoljno sakupljanje priloga za naše siromašne političare.     Pošto su emigranti došli sa punim džepovima para, mnogi su se odazvali ovoj dobrotvornoj akciji i davali su koliko su mislili da treba. Još se ne zna tačna cifra, ali se zna da je dosta velika. Predstavnici emigranata će posetiti našu vladu gde će i uručiti sakupljeni novac, a mnogi od emigranata kada su videli kako se živi kod nas, odlučili su da se vrate svojim kućama. Duboko su zahvalni našoj vlasti što im je otvorila oči i pokazala da u njihovoj domovini uopšte i nije tako loše kako su oni mislili i zbog čega su odlučili da emigriraju. Nakon što su iskusili život kod nas, emigranti se pevajući vraćaju u svoju domovinu svojim kućama.


 POLICIJA ZAUSTAVILA BABU I NATERALA DA DUVA
   
    Novi zakon o saobraćaju postao je vrlo rigorozan i nema milosti ni prema kome. Policija sada kod svakog zaustavljanja tera ljude da 'duvaju'. Tako je prošla i baba Leposava koja se na biciklu vraćala kući od posete rodbini.
    Stara baka se učinila prilično sumnjivom dvojici saobraćajaca tako da je morala da 'duva'. Precizni policijski aparat pokazao je da je baka Leposava naduvala čak četiri glavice luka, sedam ćevapa i pola roštilj kobasice. Olakšavajuća okolnost po baba Leposavu je bila ta da aparat nije detektovao prisustvo pljeskavice i ljute paprike, pa se očekuje da će baka proći sa blažom kaznom. Dvojici saobraćajaca koji su je zaustavili još nije jasno kako je baba Leposava mogla da vozi u ovakvom stanju.


 PRIVEDENE KUGLICE OSUMNJIČENE ZA NAMEŠTANJE LOTA

     Ne smiruje se haos koji je nastao nakon spornog loto izvlačenja koje je mirisalo na veliku nameštaljku. Tužilaštvo i policija su dignuti na noge i već se vide veliki koraci njihovog delovanja. Još juče su u stanicu policije privedene kuglice 21 i 27 koje su glavne osumnjičene u ovom slučaju i koje se terete za lažiranje izvlačenja, kao i bubanj za koga se sumnja da je sakrivao sporne kuglice. Nakon višečasovnog ispitivanja kuglica, islednici su otkrili da su kuglice imale nameru da optuže vlast u Srbiji da je učestvovala u nameštanju pri čemu su ostvarivali veliku materijanu dobit. Zaplenjeni bubanj u kome su se skrivale kuglice izjavio je na saslušanju da je sve organizovano kako bi se skrenula pažnja sa poskupljenja struje i prodaje Telekoma, kao i ostalih velikih problema sa kojima se suočava narod pod ovom vlašću. Vlast se ograđuje od ove izjave kuglica, tvrde da je sve laž i napominju da su kuglice 21 i 27 već odranije poznate kao simpatizeri opozije.


 ROBOT UHVAĆEN U KORUPCIJI

  Nakon što su Japanci poslali prvog robota da odsudi utakmicu naše prve lige, a koji je nakon deset minuta od početka utakmice pobegao sa terena i još nije pronađen, poslali su drugog za kojeg su tvrdili da je savršen, ali...
  Ovaj drugi japanski robot-sudija uhvaćen je u korupciji kako prima mito od predstavnika jednog našeg fudbalskog kluba! Japanci su znali da će njihov savršeni robot u Srbiji proći najsuroviji završni test, pa su ga zato i poslali ovamo kod nas. Kako kaže jedan od naučnika: 'Pribojavali smo se ovoga, znali smo da je naš robot savršen za ceo svet, ali Srbija... to je već nešto drugo. Sada smo uvideli da još mnogo treba da radimo na njemu čim su Srbi za čas posla slomili njegovu veštačku inteligenciju za koju smo mislili da je savršena'. Ono što Japanci još ne znaju,  jeste da je njihov robot pre ovih nemilih događaja viđen kako se druži sa jednim našim političarem iz vrha vlasti...


 NEVEROVATNO UKAZANJE U MEĐUGORJU
 
Na turniru u Vimbldonu hrvatski najbolji teniser Marin Čilić susreo se sa Novako Đokovićem! Ali, to nije sve! Marin Čilić je poreklom iz Međugorja, tako da se nedugo nakon utakmice u ranim večernjim satima desilo nerovatno ukazanje, kada se Gospi iz Međugorja ukazao Novak Đoković! Prema rečima stanovnika tog kraja koji su svedočili ovoj neverovatnoj pojavi, njihova Gospa je netremice gledala nekoliko minuta u lik Novaka Đokovića, a po njima ovo je samo još jedan dokaz da je njihovo mesto prava riznica čuda i prilika da privuku još više turista i hodočasnika u svoje mesto i tako umnogome podebljaju svoje finansije.
    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA
Povratak Na Vrh Strane