Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Nedeljni Ljubavni Horoskop Nedeljni Ljubavni Horoskop

   Ljubavni Horoskop od 21.04.2024.- 27.04.2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Ovnovi ove nedelje postaju mnogo otvoreniji za svaku vrstu kontakata i poznanstava, a ukoliko ste u braku nemojte se ljutiti na partnera za svaku sitnicu. Možete imati više obaveza prema porodici, što će za neke predstavljati pozitivnu promenu, dok drugi to mogu osećati kao opterećenje. Slobodne Ovnove pratiće ljubavna sreća, prilika za nova poznanstva biće više, a neki bi mogli da započnu novu vezu. Neko nov, mlad i veoma atraktivan privući će vas negde na nekom skupu i teško da ćete ostati ravnodušni. Čak ako vi i ne budete preduzimali akciju, ta osoba će vam vrlo direktno dati na znanje šta od vas očekuje. Ako ste u tajnoj vezi, postoji mogućnost da se ona obelodani, možda čak i da namerno isprovocirate okolinu svojim ponašanjem. Partner je prilično ekscentričan i spreman da pristane na vanbračni život, ili će vas nekim svojim gestom prilično iznenaditi.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Neko staro prijateljstvo je na ispitu. Nemojte dopustiti bilo kome da se meša u vaš odnos s nekim ko vam je veoma drag, pogotovo ako se radi o Vodoliji ili Jarcu. Ako ste u braku, uglavnom vam se gosti skupljaju u domu i to u većem broju, što vam i te kako prija. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu naročito ako se nađu na putovanju, a neki bi mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Volite mirne kućne zabave, sedeljke uz piće i muziku, opuštenu atmosferu. Sve to će vam omogućiti Rak ili, za divno čudo, jedan sentimentalan, netipičan Ovan. Ipak, kada poželi da izađe, pridružite mu se. Preko posla imaćete priliku da se upoznate s nekim ko nije slobodan, ali će pokazati veliko interesovanje za vas. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, moguć je susret.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  Blizanci će ove nedelje izaći iz svoje nervozne faze i postati mnogo tolerantniji otvoreniji prema partneru, koji će to znati da ceni. Slobodni pripadnici znaka će opuštenije komunicirati i lakše sklapati nova poznanstva. Neki Blizanci mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Možete očekivati da neko kome se dopadate napravi prvi korak tako što će vas iznenaditi nekim prijatnim gestom. Kako će neko da vas očara, to ćete tek da vidite, što humorom, to izgledom, ali moguće i nekim vrlo romantičnim načinom udvaranja. Može se desiti da vam neko posveti pesmu. Ako ste mladi, pomalo ste uzdržani i ne pokazujete koliko vam je stalo do osobe koja vas je prilično zaintrigirala. Kada je u pitanju ljubav, budite podjednako uporni kao što ste u poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak  Rakovi će ove nedelje postati napetiji i teže će izlaziti na kraj sa svojim emocijama. Neki mogu imati i manjih rasprava sa partnerom. Mislite da on mnogo očekuju od vas i to vas opterećuje. Pružite im koliko možete. Mladi Rakovi koji su u drugoj vezi ili braku verovatno će planirati odlazak u inostranstvo. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, povećaće se njihove šanse da upoznaju neku novu osobu koja im se može dopasti. Vrlo ste romantični i pokušavate da osvojite nekoga na originalan način. Ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu ili bi trebalo negde zajedno da putujete na duže, lepo ćete se provesti. Preterana sentimentalnost prema Biku, Strelcu, Jarcu ili Škorpiji, možda neće odmah biti pravilno shvaćena, ali bi ipak trebalo da budete uporni u želji da osvojite osobu koja vam se sviđa. Moguća avantura na putu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  Osećaćete više pozitivnih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos u svojoj vezi. Partner pokazuje više interesovanja za vas i vaš posao ili se bar trudi da ostavi takav utisak na vas. Ako je partner možda ljubomoran, nemojte mu davati povoda da sumnja u vas. Ovo je početak izuzetno povoljnog perioda za Lavove koji su u dugoj vezi ili braku, ali i za one koji su slobodni. Slobodni Lavovi će ove nedelje biti zaokupljeni novim poznanstvima, a većina će imati razloga da bude zadovoljni sa svojom emotivnom situacijom. Neko će pokušavati na sve moguće načine da vam se približi i da sa vama uspostavi kontakt. Možete u nekom neobaveznom kontaktu sresti osobu za koja će se u vas na prvi pogled zaljubiti. Ako se bude radilo o Vagi, Ovnu ili Vodoliji, teško da ćete joj odoleti. U prvoj polovini sedmice upoznaćete nekoga ko često putuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  Device će ove nedelje uglavnom pozitivno razmišljati o svjoj emotivnoj situaciji, zauzeti će se truditi da sa partnerom ostvare bolju komunikcaciju, ali su mogući manji nesporazumi i nerazumevanje. Neki pripadnici znaka mogu biti skloni maštanju, ali je moguć i tajni ljubavni susret. Ako ste sami, susret u domu prijatelja može značiti prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Ipak, postoji opasnost da previše idealizujete osobu koja će vam se svideti. Moguća je kratka avantura bez perspektive. Žene Device će pokazati veću posesivnost i zaljubljivost od gospode Devica. Ukoliko želite nekoga da osvojite, biće vam potrebna mašta i veliko strpljenje, pogotovo ako se radi o nekome ko je veoma ambiciozan i pomalo svojeglav.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Iako ostavljate utisak da ste popustljivi, dosledni ste sebi i radite ono što hoćete, ali vas ni to ne čini preterano srećnim. Vage koje su u vezi, mogu ove nedelje početi da osećaju napetost u odnosima sa partnerom koji može početi da pokazuje negativne emocije i nervozu. Ako ste u braku, pravite planove u vezi sa nekom nekretninom, bilo da je u pitanju izdavanje ili kupoprodaja. Slobodne Vage imaju najviše mogućnosti da budu srećne, pogotovo ako im se dopada neko mnogo mlađi od njih. Trudiće se da upoznaju osobu koja će im se dopasti, a najveće šanse za to mogle bi da imaju u prijateljskom društvu. Ako je u pitanju sportista ili osoba koja deluje mladoliko, na početku ste burne ljubavi. Lav je ljubomoran ali to ne pokazuje, a Vodolija čeka da joj se javite.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Škorpije ove nedelje mogu osećati potrebu za više emotivnog uzbuđenja, sklonost avanturama će biti veća, a nova poznanstva moguća su na putovanjima, a nekima se može dopasti osoba koja ima veze sa inostranstvom. Pokušavate da budete maksimalno diskretni po pitanju ljubavnog života, ali mnogi su radoznali kada ste vi u pitanju što vam prilično smeta. Verovatno ste u procepu između bivšeg i sadašnjeg partnera. Pokušavate da se priviknete na neku situaciju koja vam u stvari ne odgovara. Oni u braku će pokazivati više strasti prema partneru. Ako ste slobodni, neka osoba koju smatrate prijateljem i koja često svraća u vašu firmu ili u vaš dom, u stvari, gleda na vas drugačijim očima. Imponujete joj i pokušaće da vam da na znanje da joj se sviđate. Nećete reagovati. Moguće da vas privuče ambiciozna osoba.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Strelčevi ove nedelje ulaze u mirniji period u svojim emotivnim odnosima, partner će postati smireniji i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor. Ljubavni život postaje mnogo bolji, jer ste verovatno uspeli da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena i za porodicu i za partnera. Ipak, ako ste u braku, osećate se pritisnutim nepotrebnim obavezama od vaših bližnjih. Pokušajte da im izađete u susret. Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo sa Blizancima, Devicom, Ovnom ili Vodolijom koje bi moglo značiti početak lepe veze. Želite da dokažete nekom da vam je zaista stalo i ako je ta osoba slobodna, verovatno očekujete da vam posveti pažnju ali vi moguće imate i neke druge obaveze prema osobi koja je takođe veoma zainteresovana za vas.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Jarčevi ove nedelje mogu početi da osećaju napetost u partnerskim odnosima, a u vezi su mogući i manji nesporazumi. Nemojte okrivljivati partnera za atmosferu u domu, čak i ako za to ima osnova, jer on nije svestan da na neki način provocira i vas i ostale ukućane. Pređite preko njegovih komentara. Ukoliko planirate brak, razmišljate o osamostaljivanju ili odlasku iz kuće, budite spremni na neprijatne razgovore, scene, čak i ucene. Prilično ste svojeglavi po pitanju privatnog života i partner vam zamera da mislite samo na sebe. Nedostaje vam ljubav, ali to ne želite sebi da priznate. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati osobu koja će ih impresionirati ili bi mogli da upoznaju osobu sa kojom je moguća samo tajna emotivna veza. Pripazite, jer možete se brzopleto zaljubiti u osobu koja vam, u stvari, ne odgovara. Dobijate ponude za izlazak sa više strana, a najviše će vas zaintrigirati osoba koju ćete videti posle duže vremena.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Vodolije se ove nedelje nalaze u vrlo pozitivnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti emotivniji, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo do vas. Situacija postaje mnogo harmoničnija, pogotovo ukoliko ste dugo imali problema ili nesuglasica sa partnerom oko načina života i ako ste vi bili ona strana koja nije želela da pravi ustupke. Ukoliko ste u braku, partner će vas nagovorati na kupovinu nekog vrednog predmeta ili nekretnine. Slobodni bi mogli da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti, a nisu isključeni ni tajni ljubavni susreti. Očekujete poziv od Strelca, Ovna ili Vage. Udvaraće vam se neko koga ćete upoznati na poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ribe će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu. Moguće je nerazumevanje u vezi. Izvesna tenzija tokom cele sedmice može postojati zbog nedovoljnog poverenja jednog u drugo. Ne ulazite u polemiku sa dugogodišnjim partnerom na temu ljubomore, bilo da je on taj koji vama nešto zamera ili obrnuto. Bilo bi dobro da vi budete strana koja popušta. On sigurno neće. Ukoliko ste dugo u braku, postajete prilagodljiviji i požrtvovaniji kada su vaši bližnji u pitanju, jer ste shvatili da tako sebi štedite veliki deo problema. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji su sveže zaljubljeni. Slobodni pripadnici znaka će biti skloni da idealizuju osobu do koje im je stalo. Nemojte joj nametati svoje želje, jer ste previše autoritativni.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana