vrh
Meni

Nedeljni Horoskop    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

20.05.2019.- 26.05.2019.

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Vaša ambicija počiva na realnim osnovama, iako gotovo ništa nije kako ste zamišljali. Ipak, moguća je dobra poslovna ponuda od osobe na visokom položaju krajem perioda. Nemojte se odmah izjašnjavati. Ne opterećujte se situacijom na poslu, nije vredno nerviranja. Rešavate važna pitanja u vezi sa nekretninama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete štednjom ili čuvanjem novca za crne dane. Možda ih neće ni biti.

Ljubav - Moguća idila u domu, a krajem sedmice i na poslu. Ako ste mladi, to su veće šanse da se zaljubite, a ako ste u zrelim godinama ljubav će vas podmladiti i bićete spremni na razne kombinacije. Na pomolu karmička veza.

Zdravlje - Vreme je idealno za odmor.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Neće vam biti dosadno i nećete imati na šta da se žalite. Malo više posla i obaveza, ali i mogućnosti da se istaknete. Šef vas samo prividno kinji, računa na vas i vi ste mu u stvari desna ruka u poslu. Moguć je nov, dobro plaćen posao. Igrajte igre na sreću, jer postoji mogućnost da dobijete pozamašne svote novca.

Ljubav - Mnogo romantičnih susreta, posebno u prirodi ili u druženju s prijateljima, bez obzira na to da li idete u goste ili ih pozivate kod sebe. Trebalo bi da se maksimalno posvetite ljubavnom životu, predstoje lepi dani u društvu tamnokose, vrlo dominantne osobe.

Zdravlje - Smanjite obroke.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Okupiraju vas nove ideje u vezi s različitim poslovima, ali ne znate kojem da date prioritet. Spremni ste da uložite veću sumu u neki nov posao - isplatiće vam se. O svakom predlogu dobro razmislite, ništa ne odbijajte, ne znate u kojem grmu leži zec. Kraj sedmice je dobar za sve vrste poslova, posredstvom Strelca ili Jarca. Devica vas kritikuje da previše trošite.

Ljubav - Odličan period za odlazak na odmor, sami ili s partnerom, čak i sa familijom ili prijateljima ako odete biće vam super. Bićete i te kako u trendu, pa će vam se mnogi udvarati što vama i te kako prija. Ako ste mladi, obratite pažnju na Strelca.

Zdravlje - Zbog brzopletosti moguće su povrede u domu ili u blizini kuće.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Može vam se učiniti da vas život stavlja pred velika iskušenja i da morate da odgovorite na poslovne izazove kojima niste dorasli. Nepotrebno se opterećujete time. Imajte hrabrosti da rizikujete u poslu. Odnosi sa poslovnim saradnicima nisu baš sjajni. Partner vam daje korisne savete u vezi s tim, ali vi ste nepopustljivi. Sa više strana će vam priticati novac, i kada se tome nadate i kada se ne nadate. Nikome nemojte davati pozajmicu, neće vam skoro vratiti.

Ljubav - Neko sasvim nov mogao bi da se pojavi u vašem životu i da uzdrma vaše ionako nedovoljno jake temelje. Možda priželjkujete da s nekim drugim krenete u novi život ili novi stan. Šta god da je u pitanju, partner će očekivati od vas podsticaj u tom pravcu. Potrebna mu je vaša podrška.

Zdravlje - Ne nervirajte se nepotrebno za svaku sitnicu.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Sa mnogo entuzijazma možete pristupiti nekom poslu za koji vam je potrebna inspiracija, ali i dobar tim saradnika. Čak i ako mislite da možete sve sami da uradite nema potrebe za tim. Neko će vam se naći pri ruci. Mladi mogu očekivati iznenadne dobitke od roditelja, a stariji od pretpostavljenog. Ne odustajte od svojih planova u vezi sa kupovinom neke krupnije stvari.

Ljubav - Ako ste duže u vezi, a i vi i partner volite da vodite paralelne živote ili izlazite svako u svoje društvo, postoji opasnost da vam se neko dopadne. Bićete u dilemi da li da raskinete ili da uđete u paralelnu vezu. Dobro razmislite - vredi li rizikovati.

Zdravlje - Bavite se sportom ili rekreacijom, a razmislite i o promeni režima ishrane.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Imate utisak da vas život stavlja na iskušenja i da morate da se prilagodite situaciji koja vam ne prija. U mnogo čemu kasnite, ali sami ste za to krivi. Pokušajte da se manje nervirate zbog posla, neko će vam pomoći da dobijete ono što priželjkujete. Moguća je povoljna vest u vezi s novcem što će vas značajno oraspoložiti. Smanjite troškove, posebno na izlaske s društvom.

Ljubav - Udvaraće vam se osoba koja nije vaš tip, ali vremenom će biti do te mere uporna i šarmantna da će imati sve šanse da vas osvoji. Moguće je da vas privuku Ovan ili Jarac, ali razmislite da li vi imate snage za njih.

Zdravlje - Napravite potpunu promenu u načinu života, prijaće vam ili bar idite na odmor.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Pokušavate da prevaziđete svoje mogućnosti, što nije tako loše, ako ne budite nerealni u svojim planovima. Budite spremni da se prilagodite novom načinu života koji zahteva više discipline. Verovatno imate neki tajni fond koji ne biste da dirate. Mnogi iz doma vam kvare planove i pokušavaju da od vas pozajme novac. Više prilagodljivosti ne bi bilo na odmet, a i vama bi bilo lakše da sa svima izađete na kraj.

Ljubav - Osećate se kao da ste u nekoj vrsti lavirinta i ne vidite izlaz. Ako ste u braku, partner verovatno ne pristaje na neke vaše želje i uslove, a ako ste slobodni ne znate za kog partnera da se odlučite. Najgore će proći oni koji budu skloni tajnim vezama, a nemaju smisla za tako nešto.

Zdravlje - Usporite malo ritam.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Predstavnici vašeg znaka imaće šanse da se istaknu. Možda baš sada dok se svi odmaraju pred vama su mogućnosti koje se malo kome pružaju. Bik, Vaga ili Lav nude vam saradnju. Neki novi, unosni projekti su u planu. Imate priliku da dođete do novca koji vam duguju ili su vam ga obećali. Ne bi bilo mudro da uzimate kredite, ako za to nema realne potrebe.

Ljubav - Neko na poslu pokušava da vam se približi na način koji vama imponuje, ali vas ta osoba u stvari mnogo ne zanima. Ako se radi o dugogodišnjoj vezi, izađite u susret osobi koja vam je draga, zaslužila je to. Zbog mnogo čega ste u centru pažnje. Ako ste slobodni, nova strastvena veza je na pomolu.

Zdravlje - Izbegavajte slanu hranu.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Iako situacija izgleda prilično nepovoljno i čini vam se da niste u milosti šefa, u stvari imate sjajne mogućnosti da se na poslu istaknete. Ukoliko ste na odmoru, verovatno će vas zvati da se ranije vratite ili ćete planirati nove projekte. Ne opterećujte se previše poslom nego pokušajte da uživate u životu. U poslednje vreme nemate baš onoliko novca koliko vam je potrebno, ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Imate neki svoj plan kako da dođete do većeg honorara.

Ljubav - Uzajamna ljubomora je nešto na šta morate da računate, ali ne i da pridajete mnogo važnosti partnerovim rečima. Razmislite da li mu dajete povoda da bude ljubomoran. Ako ste slobodni, Bik, Vaga ili Lav mogu vas potražiti i biti vrlo direktni što vam neće nimalo smetati.

Zdravlje - Ostavite se poroka koji vam smetaju.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Povoljan period za kontakte sa strancima i dalje traje, mada će vam biti potrebni posrednici. Ma kog pola da ste saradnice su vam važnije i korisnije od saradnika. One imaju ideje, preduzimljive su i na njih možete da se oslonite. Veoma ste vredni i nemate namere da radite smanjenim tempom, a to nije dobro, jer ste već iscrpljeni.

Ljubav - Vaš znak je popularan jer ostavljate utisak tajanstvene i nedodirljive osobe. Malo ko zna šta mislite i šta osećate, a vi ste u stvari često pravi vulkan. Neko kome se dopadate pristao bi i da ga sprži lava samo da može da bude s vama.

Zdravlje - Uzimajte biljne čajeve za jačanje imuniteta.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Trebalo bi da iskoristite sjajne prilike u vezi s novim poslom koje vam mogu omogućiti da brže napredujete. Ako nameravate da se priključite nekom novom timu imaćete mogućnost da napredujete. Što ste mlađi to više treba da se posvetite stručnom usavršavanju, posebno učenju stranih jezika. Ušli ste u period restrikcija, nesmotrenih ulaganja ili u posao koji neće doneti očekivani novac. Bilo bi mudrije da potražite savet stručnjaka u vezi s poslom.

Ljubav - Trebalo bi da pokažete uviđavnost i osećajnost i da budete mnogo lojalniji prema stalnom partneru. Nemojte se nervirati ako krajem perioda dođe do neprijatnog razgovora jer ćete ga vi provocirati. Slobodne Vodolije trebalo bi da se odluče da li će ući u vezu s Vagom ili ne.

Zdravlje - Potreban vam je odmor od svakodnevnih obaveza.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Ako ste na odmoru, trebalo bi da se zaista odmorite, ali i da razmislite da li vredi vraćati se na staro radno mesto. Neko vam može ponuditi novu priliku u vezi sa poslom, i ako se radi o umetnosti ili o nekom kreativnom poslu, dobro razmislite šta je najbolje za vas. Nalazite način kako da popravite finansijsku situaciju. Neko će želeti da se sa vama sretne i da vam nešto pokloni ili će vam dati koristan savet u vezi sa finansijskim problemom.

Ljubav - Partner je odavno posesivan, ljubomoran i okupiran svojim problemima. Mnogo vremena nema za vas, ali ovaj period je dobar i mogli biste ga, uz malo napora, zainteresovati za sebe. Ako vam se sviđa Ovan, veza je naporna.

Zdravlje - Ojačajte leđa vežbanjem.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT