vrh


NEDELJNI HOROSKOP
PERIOD OD
24.08.2015.- 30.08.2015.

 
     

   


    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIES


   Ovan u znaku ili podznaku:
Posao - Oni koji vas ne vole mogu biti prilično neprijatni prema vama, i verbalno i finansijski, pogotovo ako od njih na bilo koji način zavisite. Budite mudri u razgovorima sa Devicama, Vagama i Bikovima.
Ljubav - Veza sa kolegom je prilično komplikovana, sa osobom iz inostranstva gotovo nemoguća, a ukoliko biste želeli da to bude neko iz kruga prijatelja - morala bi da bude tajna. Prilično ste očajni i usamljeni, čak i ako ste u braku, jer morate da rešavate mnogobrojne probleme partnerove familije.
Novac - Mnogo troškova i ulaganja neće se isplatiti tako brzo kako očekujete. Trebalo bi da se dogovorite sa Vodolijom o najpovoljnijim uslovima za uzimanje kredita.
Astrosavet – Čuvajte se nepotrebnih uzbuđenja i nerviranja.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS


   Bik u znaku ili podznaku: 
Posao - Očekuju vas interesantni obrti na poslu. Pazite da ne dobijete nepristojnu ponudu, prema kojoj nećete znati kako da se postavite. Nemojte dozvoliti da drugi upravljaju vašom karijerom.
Ljubav - U ovom periodu ćete biti opterećeni razmišljanjima o osobi koja često putuje ili živi u inostranstvu. Osećanja su uzajamna, ali u ovom trenutku veza nije moguća, bar ne onakva kakva je vama potrebna. Osoba u znaku Ovna ili Škorpije želi da vam se približi, moguće posredstvom Vodolije.
Novac – Mogući su poveći izdaci, ali nemojte se uzbuđivati, vrlo brzo ćete ih nadoknaditi, posebno uz pomoć Jarca. Ne uzimajte kredit.
Astrosavet – Ne otkrivajte svoje namere nikome, čak i onima u koje imate poverenja. Svoje planove ostvarujte tako da niko ne zna šta smerate.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Blizanac u znaku ili podznaku: 
Posao - Rešili ste da napravite radikalan zahvat u karijeri da biste ostvarili bar jedan od svojih ciljeva. Pazite se konkurencije - spremni su na sve. Imate nečiju zaštitu.
Ljubav - Kod vas je ljubav na daljinu i bićete spremni da pristanete na mnoge kompromise samo da biste ostali u vezi sa nekim ko vam je izuzetno drag. Uostalom, svesni ste da tako kvalitetnu osobu skoro nećete sresti. Moguće je, međutim, da vam se neočekivano, negde na putu neko udvara. Pitanje je kako ćete reagovati ako se radi o Raku, Lavu ili Vodoliji.
Novac - Mogući su iznenadni dobici preko rođaka iz inostranstva, ili poslovnih partnera koji sarađuju sa strancima.
Astrosavet – Ne bi trebalo da verujete osobama koje prvi put sretnete ma koliko bile prijatne. Pazite se uganuća tetive.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

   Rak u znaku ili podznaku:
Posao - Mnogo toga se odvija van vaše moći kontrole, što vas može dovesti u situaciju da se zapitate da li možete dalje da radite pod takvim uslovima. Poslovni partner ne otkriva u potpunosti sve detalje posla a trebalo bi.
Ljubav - Priželjkujete uzbuđenja i ona su moguća čak iako vam se čini da osoba na koju intenzivno mislite nije naročito zainteresovana za vas. Imajte više samopouzdanja u sebe i pored intriga koje će vam napraviti Vodolija ili Ribe. Imajte poverenja u stalnog partnera, čak iako deluje tajanstveno.
Novac - Ako ste u dužoj vezi ili braku bilo bi dobro da kontrolišete partnera i da mu date na znanje da novac troši na nepotreban luksuz. Bilo bi bolje da vi imate kontrolu nad novcem.
Astrosavet – Ukoliko patite od vrtoglavice, merite pritisak.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO

   Lav u znaku ili podznaku:   
Posao - Svi u okolini za vas su potencijalni rivali. Tako doživljavate vaše okruženje, ne shvatajući da ste često autodestruktivni.
Ljubav - Krajem sedmice moraćete da se potrudite da kontrolišete emocije da ne biste došli u situaciju da se raspravljate oko sitnica. Ako je u pitanju uzajamna ljubomora, zapitajte se prvo da li je greška do vas ili do partnera. Veza sa Vodolijom, Bikom ili Rakom može biti vrlo naporna.
Novac - Nedostaje vam poveća svota za nešto što odavno želite. Razmišljate o uzimanju kredita, ali se pre toga dobro preračunajte.
Astrosavet – Sve što vam se dešava prihvatajte smireno. Ne dopustite da vas bilo ko izbaci iz takta.   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO


   Devica u znaku ili podznaku:

Posao - Pribojavate se neprijatnih obrta na poslu, a u stvari imate zaštitu neke koleginice koja će vam se naći pri ruci kada se budete dvoumili u vezi sa odlukom koju morate samostalno da donesete.
Ljubav - Naglašena je vaša sposobnost šarmiranja i zavođenja rečima. Ipak, mnogo ste ubedljiviji kada s reči pređete na dela. Partneru pokušavate da objasnite šta osećate, ali ne uspevate jer je opterećen svojim problemima. Mlade Device mogu se prvi put zaljubiti, i to fatalno.
Novac - Dobro bi vam došla veća suma za odlazak u inostranstvo. Ako ste put već isplanirali, troškove svedite na razumnu meru.
Astrosavet – Ne budite rob svojih opsesija ni u jednom pogledu, posebno kada je ljubav u pitanju.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

   Vaga u znaku ili podznaku:
Posao - Očekujte ponudu za posao u medijima, marketinškoj agenciji ili negde gde biste radili u velikom timu. Pazite dobro od koga ponuda dolazi, može se raditi o vrlo veštoj provokaciji konkurencije.
Ljubav - Vrlo ste tajanstveni i spremni da se prilagodite potrebama partnera, posebno ako ste mladi, zaljubljeni ili zainteresovani za Vodoliju. Uzvratiće vam istom merom, mada verovatno neće biti lojalan u onoj meri u kojoj ćete to biti vi. Sviđa vam se i Lav, pa ste u nekoj vrsti procepa.
Novac - Lako trošite, ali i lako dobijate, posebno u igrama na sreću. Pazite samo koje iznose ulažete jer možete doći u situaciju da se zadužujete.
Astrosavet – Posao koji ste započeli završite što pre, jer vam energija nepotrebno odlazi na nebitne poslove.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Škorpija u znaku ili podznaku: 
Posao - Ma kog pola da ste, žene doživljavate kao najjaču konkurenciju. Za saradnike birate samo one koji mnogo zaostaju za vama, samo da biste bili dominantni. To se odnosi i na prijateljstvo. Razgovor sa Vodolijom.
Ljubav - Osećate se spremnim da se upustite u vezu s bilo kim, ako treba i u neku blic avanturu, jer vam je dosta monotonije. Ako ste u braku, trebalo bi da imate više strpljenja za parnera jer je u potpunosti odan i vama i porodici.
Novac - Imaćete izdatke, odnosno ulaganja u nešto što neće tako brzo doneti rezultat. Samo vi možete da procenite isplativost takvog poduhvata koji je prilično rizičan.
Astrosavet – Pravi prijatelji para vrede, a vi kao da toga niste svesni. Neko čeka da shvatite iz njegovih postupaka koliko vam je odan, a vi ne reagujete.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


    Strelac u znaku ili podznaku:
Posao - Kraća putovanja doneće razna uzbuđenja, a krajem sedmice i konfliktnu situaciju koju ćete najverovatnije razrešiti uz nepotrebna uzbuđenja. Prilično ste netaktični.
Ljubav - Vaša potreba za promenom ili stalnim uzbuđenjima nervira partnera jer ima utisak da se ponašate kao razmaženo dete. Pazite da vam ne okrene leđa, ili počne i on da vodi dvostruki život, ili da priželjkuje nekog novog u svom životu. Tada biste shvatili šta gubite.
Novac - Imaćete dosta izdataka, moguće u vezi s nekim elektrouređajem, ili kupovinom kompjutera. Pazite šta kupujete, jer postoji mogućnost da vam prodaju korišćenu robu.
Astrosavet – Brza rešenja u ovom periodu biće pogrešna.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Jarac u znaku ili podznaku: 
Posao - Na poslu možete da dođete u situaciju da reagujete potpuno neprimereno svom temperamentu, situaciji ili onome što se od vas očekuje. Nikakva rasprava, dokazivanje kolegama da nisu u pravu neće doneti rezultate.
Ljubav - Nezadovoljstvo na profesionalnom planu oseća se i u ljubavi. Tu ste u potpunoj koliziji sa samim sobom. Osećate se uhvaćenim u zamku jer nešto izuzetno važno nedostaje u vašoj vezi. Devica, kao i Bik predstavljaju idealne partnere, Ovan - ne.
Novac - Veliki izdatak ili iznenadni veliki dobitak može biti ono što će u svakom slučaju izazvati iznenađenje. Trebalo bi da razmislite o ponudi za prelazak na bolje plaćeno radno mesto.
Astrosavet - Neko može odati vašu tajnu, nešto što ste mu ispričali u četiri oka. Ali, to ne treba da vas brine, može čak da bude povoljno po vas.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Vodolija u znaku ili podznaku: 
Posao - Ovaj period odraziće se najviše na vaše nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazite. Ma šta svet mislio o vama, ma koliko da ste uspešni - nešto vam nedostaje.
Ljubav - Ne pristajte na ucene, vi ne ucenjujte, ne poigravajte se rečima i emocijama. Budite spremni da se prilagodite svakoj novoj situaciji ne praveći dramski zaplet, jer može samo pogoršati vaš emotivi život. Ako ste u vezi sa drugom Vodolijom, Lavom, Rakom ili Devicom, predstoje rasprave.
Novac – Ne dozvolite sebi da vam novac bude oružje a ni oruđe u obračunima s onima za koje ste emotivno vezani, ma ko to bio.
Astrosavet – Malo diplomatije, iskrenosti, ali i emocija ne bi bilo loše da pokažete u bilo kojoj sferi života.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

   Ribe u znaku ili podznaku: 
Posao - Sve što ste planirali neko će uspeti da pokvari, a vi ako budete želeli da prihvatite takav način komunikacije naći ćete se u nepovoljnoj situaciji. Ne dozvolite da emocije i povređeni ponos utiču na vaš posao.
Ljubav - Bilo bi dobro da prihvatite ljubav osobe koja vam je odavno već naklonjena i izuzetno privržena. Ako treba da se prilagodite njenom stilu života vredelo bi da to pokušate, jer je ona ionako spremna da sa vama podeli sve vaše probleme. Slobodne Ribe misle na neku Škorpiju ili priželjkuju tajnu vezu.
Novac - Imate neki stalni izvor prihoda, moguće da vam neko pomaže, ma koliko da imate godina. Vama to ne smeta, čak to smatrate normalnim.
Astrosavet – Pripazite na zdravlje, jer ste prilično skloni padu imuniteta.
Web design & development Željko C.