vrh


NEDELJNI HOROSKOP
27.06.2016.- 03.07.2016. 
        


    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIESPosao - Trebalo bi da više radite na svom imidžu jer će vam se pružiti prilika da sarađujete sa osobama prisutnim u javnosti ali i sa strancima posebno sa nemačkog jezičkog područja. Situacija kreće s mrtve tačke ali mnogo bržim tempom nego što ste očekivali. Ne sklapajte nove poslove u tajnosti, zbog toga može izbiti skandal.
Ljubav - Izuzetno povoljan period i za one koji su u vezi ali i za one koji maštaju o tajnoj vezi. Moguće potpuno neočekivano da sretnete nekog ko će vas oduševiti a moguća tajna veza je ono što će vas u velikoj meri emotivno angažovati i nećete biti načisto da li se radi samo o flertu ili strasti.
Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu i pazite se u saobraćaju.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUSPosao- Period je odličan za svaki oblik saradnje sa osobama prisutnim u javnosti ili za ulaženje u partnerske odnose sa osobama koje se bave privatnim biznisom posebno u domenu mode ili nekretnina. Moguća je ponuda za promenu posla i ako ste srednjih godina, dobićete verovatno ponudu za rad u marketingu. Bićete uspešni ako budete raditi sa mlađim saradnicima. Obratite pažnju na izdatke.
Ljubav - Mogli biste mogli doći u priliku da da se sretnete sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim. Ovo bi mogao biti period jakih uzbuđenja i velikih strasti.
Zdravlje - Bavite se rekreacijom.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Posao- U toku ovog perioda sva vaša pažnja biće usmerena na poslovne odnose sa medijima, sportom i obnavljanje kontakata sa osobama sa nekadašnjim saradnicima. Čuvajte se konkurencije jer su spremni da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Predstoji važan razgovor početkom perioda sa Rakom ili Jarcem. Spremni ste da uložite veliki novac u nov privatni projekat.
Ljubav - Mnogo toga je na vašoj strani i svaku situaciju koja možda izgleda prividno nepovoljna možete okrenuti u svoju korist. Dobro se slažete sa onima koji su bili spremni da istrpe vaše mane već duže vreme. Ako ste skloni tajnim vezama, pazite se da ne budete žrtva nekog ko je veoma vešt u zavođenju.
Zdravlje - Mogući bolovi u grlu, naročito ako konzumirate gazirana pića.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER


Posao- Malo veća doza prilagodljivosti u radu sa Škorpijom ili Jarcem ide vama u prilog. Takođe bi bilo dobro da budete veći diplomata jer će to doneti rezultate i pre nego što očekujete. Ako radite u velikoj firmi, posebno koja se bavi trgovinom, možete očekivati uspeh u poslovanju i mogući su poveći dobici. Mogli biste imati dobitke u igrama na sreću.
Ljubav - Sredinom perioda možete doživeti romantičan susret i na početku ste novog doživljaja. Ako ste muškarac, dopašće vam se markantna osoba koja se bavi umetnošću ili osoba koja radi u medijima. Dobijate priliku da doživite mnogo prijatnih momenata. Period donosi mnogo prijatnih zajedničkim momenata.
Zdravlje - Dobro se osećate.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO


Posao- Najverovatnije ćete dobijati razne vrste informacija u vezi sa novim poslom i mogućnostima koje vam se pružaju u saradnji sa Blizancima ili Ribama. Neko će uspeti da vas zainteresuje za neki nov posao. Predstoji vam povoljna vest o novcu ili o proširenju saradnje sa privatnom firmom. Ako nameravate da započnete nov posao u domenu nekretnina imaćete uspeha.
Ljubav - Dobijate dokaz nečije naklonosti ali vi ste na to navikli i možete se ponašati previše indiferetntno prema nekome kome ste dugo već neka vrsta opsesije. Ako ste želeli da osvojite jednog Blizance ili Vagu, znake sa kojima ste kompatibilni, neće vam biti potrebno veliko strpljenje. Moguće da će taj napor biti uzaludan.
Zdravlje - Premoreni ste.   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGOPosao- Na poslu vam predstoje značajne promene, najverovatnije nabolje, naročito ako se radi o privatnoj firmi ili ako nameravate da započnete neki samostalan posao. Ako se bavite umetnošću sportom ili vas doživaljavaju kao predusretljivu osobu možda ćete da ostvariti dobru komunikaciju sa Blizancima, Vagom ili Strelcem. Mogući su poslovi sa strancima ili iznenadni put u inostranstvo.
Ljubav - Ako vam se dopada osoba koju poznajete već duže vreme, moraćete da potrudite mnogo više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost. Nekome je veoma stalo da vas impresionira ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to iako vam je jasno o kome se radi. Prilično ste konfuzni u sferi emocija. Slobodne Device mogu očekivati poznanstvo sa Stelcem.
Zdravlje – Pazite se na ulici.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA


Posao- Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom.
Ljubav - Možete imati manjih problema u komunikaciji sa partnerom po pitanju rešavanja praktičnih problema. Ako pokažete osećajni deo svoje prirode možda ćete uspeti da ga odobrovoljite. Moguć susret sa jednom Devicom koja ne može da vam odoli.
Zdravlje – Smanjite apetit.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO


Posao- Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali verovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Moguća su poveća ulaganja u stambeni prostor, nekretnine.
Ljubav - Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim. Planirajte sa partnerom zajednički put.
Zdravlje - Moguća vrtoglavica.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUSPosao- Period donosi razne obrte na poslu. Vi ste bez obzira na sve dominantni i polazi vam za rukom da se postavite kako treba prema saradnicima iako vas to čini prilično nervoznim i iscrpljenim. Potrebno je da taktizirate i moguće da ćete biti u prilici da napravite neku vrstu sporazuma sa jednim Lavom.
Ljubav - Ostavljate utisak nedovoljno pouzdane i ozbiljne osobe. Ipak, na neke delujete tajanstveno. Pazite da partnera preterano za nešto ne kritikujete, naročito ako se radi o nekim osobinama koje on ne može lako da kontroliše. Imate potrebu da zadirkujete partnera, da mu stalno stavljate nekakve primedbe, što njemu izrazito smeta. Ako ste slobodni, obratite pažnju na jednu Vodoliju. Želite vezu koja možda nema perspektivu a to ne želite da sebi priznate. Time što se zavaravate ništa ne postižete.
Zdravlje – Pazite se povrede u sportu.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUSPosao- Mogući su problemi u komunikaciji sa autoritetima. Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom. Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu.
Ljubav - Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu ili kod nekoga u gostima ili negde na nekom porodičnom skupu.
Zdravlje – Bolovi u nogama.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao- Ne bi trebalo da se brinete u vezi sa eventualnim troškovima jer će se u stvari raditi o ulaganju novca u nešto što odavno želite da započnete da radite u okviru samostalnog projekta ili ćete sa zadovoljstom sebi nešto priuštiti. Poslovi sa strancima donose i novac i satisfkaciju. Moguć je put u društvu kolega sa kojima ste oduvek imalo dobre odnose.
Ljubav - U ljubavi situacija počinje da se sređuje i bićete spremni da izađete na kraj sa svojim sumnjama u vezi sa odanošću osobe koja vam se dopada. Neko će vam pomoći da pronađete duhovni mir ali ipak, čuvajte se Blizanaca koji su u stanju da podstiču kod vas negativna razmišljanja ili sumnju u sebe. Dobijate poziv za izlazak od jednog Bika ili Škorpije koji vas izuzetno intrigiraju.
Zdravlje - Više se relaksirajte.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Posao- Moguć je put u inostranstvo ili posao sa strancima na predlog jednog Bika, Blizanaca ili Strelca. Ne žurite sa donošenjem bilo kakvog zaključka kada su u pitanju novi saradnici. Pred velikim ste i značajnim promenama nabolje. Sredina i kraj sedmice donose poboljšanje finansijskog stanja.
Ljubav - Bićete mnogo posesivniji nego što ste bili u prethodnom periodu ali nećete tako burno reagovati, pokušaćete da budete diplomata i diskretni, naročito ako vam se dopada neko koga ste upoznali na poslu. Ako ste slobodni, predstoji susret sa Jarcem ili Strelcem.
Zdravlje - Više se krećite.
Web design & development Željko C.