vrh


NEDELJNI HOROSKOP
PERIOD OD
23.11.2015.- 29.11.2015.

 
     

   


    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIESPosao - Ovo če biti jedan od značajnijih perioda, imačete dovoljno entuzijazma i energičnosti da istrajete u onome što želite. Mogući su dobri poslovni potezi sa strancima.
Novac - Dobici u igrama na sreću, ili od osoba koje žive u inostranstvu, a moguće je da ćete dobiti i neko nasledstvo.
Ljubav - Ovo je odličan period i za ljubav, pogotovo ako vam se sviđaju Blizanci, Lav, neki drugi Ovan ili Strelac. Jedan Rak je opsednut vama, pokušaće da vam se udvara, ali vi ćete ostati ravnodušni prema njemu. Sa Škorpijom i Jarcem moguća je tajna ljubav.
Zdravlje – Dobro se osećate.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUSPosao- Veoma ste energični i spremni za nove poslovne izazove. Još uvek ne možete da započnete nešto što biste želeli, ali možete da završite obiman posao koji bi mogao da vam donese i popularnost i novac. Dobra saradnja sa Devicom, Jarcem i Škorpijom.
Novac - Odličan dan za dobitak u igrama na sreću je 25. novembar, kada inače kreće povoljan finansijski period.
Ljubav - Neko se uželeo vašeg društva, moguće je da se radi o nekome ko često putuje u inostranstvo, ili živi u drugoj zemlji, pa niste u prilici da ga viđate koliko biste želeli. Ukoliko ste u vezi ili braku, imate tajnu simpatiju.
Zdravlje – Smanjite uzimanje alkoholnih pića.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Posao- Početak odličnog perioda. Započećete nekoliko novih poslove, ili ćete završiti započete. Putovanje u inostranstvo ili saradnja sa strancima sredinom sedmice doneće satisfkaciju, a krajem nedelje moguć je uspeh u sportu.
Novac - Cela sedmica je povoljna i za finansije, a krajem perioda počećete racionalnije da raspolažete novcem.
Ljubav - Ukoliko ste u vezi s partnerom koji se bavi privatnim biznisom, predstoji vam mogućnost zajedničkog posla, ili ćete se na zajedničkom putovanju u inostrantvo još više zbližiti.
Zdravlje – Dobro se osećate.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER


Posao- Budite dovoljno mudri i ne ulazite u novi posao a da se prethodno ne raspitate o čemu se radi, možete se brzo pokajati. Ukoliko vam šesto čulo govori da sačekate sa odlukom, to i učinite.
Novac - Ne budite previše darežljivi prema onima koji će želeti od vas da pozajme novac. Dobici vam predstoje od Lava i Jarca.
Ljubav - Prilično komlikovana sedmica, naročito ako u poslednje vreme niste sigurni u partnerovu naklonost. Nešto se menja u vašim odnosima, a vi budite spremni da mu malo i popustite. Ako želte da uđete u vezu sa vatrenim znakom, dobro razmislite da li ste kompatibilni.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju. .   LAV (23.7.- 22.8.) LEO


Posao- Početak perioda nagoveštava mogućnost dobijanja odličnih poslovnih ponuda. Vrlo uspešna saradnja sa Blizancima, Strelcima i Ovnovima. Postoji mogućnost odlaska u inostranstvo.
Novac - Može vam se napuniti novčanik u ovom periodu, naročito ako budete igrali igre na sreću.
Ljubav - Imate potrebu za društvom mlade razdragane osobe koja je spremna da vam se uvek nađe pri ruci, i kada vam je teško i kada vam je lepo. Međutim, većina predstavnika vašeg znaka pored sebe ima osobu koja je opterećena karijerom ili svojim društvom. U ovom periodu upoznaćete vrlo zanimljivog Strelca.
Zdravlje – Moguć bol u kolenu.   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGOPosao - U ovom periodu postoji mogućnost napredovanja na poslu ili završetak nekih poslova od kojih očekujete dobru zaradu.
Novac - Moguće je ulaganje novca u nešto što će vam se tek u dogledno vreme isplatiti. Mogući su dobici od iznajmljivanja nekretnina, ali i od posla u privatnoj firmi. Sa Jarcem možete napraviti dobru transakciju krajem perioda.
Ljubav - Ponašate se prilično nezainteresovano, naročito ako ste duže u vezi ili braku. Partner je uveren da vam je sve preče od njega. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo preko posla, naročito ako treba da idete na kraće službeno putovanje u inostranstvo.
Zdravlje – Promenite režim ishrane.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA


Posao- Ako ste u zrelim godinama, doživljavate neku vrstu pozitivne transformacije i spremni ste da započnete značajan projekat. Ne oklevajte u vezi sa poslom u kojem bi vam saradnik bio Ovan, Lav ili Strelac. Jarac će vam biti od koristi krajem sedmice.
Novac - Najbolji izvor prihoda za vas je privatni biznis. Moguća su nova ulaganja koja će vam se isplatiti, naročito po savetu jedne Škorpije.
Ljubav - Većina predstavnika vašeg znaka traži sigurnost, prijateljstvo i razumevanje, a mašta o strastvenoj vezi. Sve to možete naći u vezi sa Ovnom, Lavom ili Strelcem. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom ili Vodolijom, morate pristati na njihove uslove. Slobodne Vage će se najverovatnije zaljubiti u Blizance.
Zdravlje – Pazite se pada, naročito ako se bavite sportom.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO


Posao- Ovo je relativno povoljan period za posao, trgovinu, putovanje i medije. Od Blizanaca, Raka ili Strelca možete dobiti dobru ponudu u vezi sa poslom u inonstranstvu.
Novac - Ili ste nemarni i preterano darežljivi, ili vas hvata panika da li ćete uspeti da isplatite sva dugovanja. Mogući dobici sredinom sedmice.
Ljubav - Možete napraviti haos u svom ljubavnom životu, ukoliko ne budete dovoljno tolerantni i hladnokrvni. Nekome je potrebna vaša pažnja više nego što pretpostavljate. Mogući su prijatni trenuci sa Devicom ili Ribom.
Zdravlje - Moguća prehlada.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUSPosao- Vrlo uspešna saradnja sa drugim Strelcem, Lavom ili Blizancem. Nemojte se previše ustručavati da potražite savet Vage ili Jarca, biće to pun pogodak.
Novac - Period neće biti loš, samo ako budete umeli da rukujete novcem. Budite manje darežljivi i pazite da vas neko ne pokrade.
Ljubav - U ovom periodu ne bi trebalo preterano da se ustežete da pokažete osećanja. Budite što srdačniji i duhovitiji, to je veća mogućnost da uspostavite zadovoljavajući odnos sa osobom koja vam se dopada. Moguća romansa sa Vodolijom ili Lavom.
Zdravlje – Potrebna vam je rekreacija.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUSPosao- Dobijate šansu o kojoj ste samo mogli da sanjate. Možete se uključiti u novi projekat sa mlađim saradnicima, i to u umetnosti, trgovini ili medijima. Vaš entuzijazam je nepresušan.
Novac - Budite oprezni u rukovanju novcem, jer vam neplanirano odlazi na mnogo toga čega biste mogli da se lišite.
Ljubav - Ne zna se kada ste autodestruktivniji, kada ste previše svojeglavi ili previše popustljivi - ne idite iz krajnosti u krajnost. Ako imate stalnog partnera duže od tri godine, on manipuliše vašom dobrotom iako vam je naklonjen. Rak će pokušati da vas nagovori na nešto na šta vi nećete pristati.
Zdravlje – Više se odmarajte.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


Posao - Mlade Vodolije morale bi da počnu ozbiljno da se bave svojom karijerom, dok sredovečne Vodolije treba da krenu u nove poslove.

Novac– Period pun uzbuđenja što se može pozitivno odraziti na umetnike, sportiste i mlade Vodolije. Takođe, dobar period i za one koji se bave individualnim i timskim radom.
Novac - Predstoje vam dobici posredstvom Strelca, neke druge Vodolije, Blizanaca ili Ovna. Igrajte igre na sreću.
Ljubav - Osećate veliku privlačnost prema dvema potpuno različitim osobama. Ipak, u nečemu su vrlo slične - obe su ambiciozne. Ukoliko želite da budete u vezi sa Ovnom, Lavom ili Strelcem, uvereni ste da možete da im nametnete svoju volju, a ako vam se dopadaju Blizanci ili Vaga, oni će biti dominantni.
Zdravlje – Dobro se osećate.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


Posao- Ako radite u privatnoj firmi, preduzmite akciju u smislu poboljšanja poslovanja, urodiće plodom. Moguće je proširenje poslova preko rođaka koji žive u inostranstvu.
Novac - Vaše finansije su za mnoge tajna. I kada imate i kada nemate novca ponašate se isto.
Ljubav - Imate jako osećanje odgovornosti prema onima koje volite, uključujući i stalnog partnera, naročito ako ste dugo u braku ili vezi. Nemojte se olako upuštati u flert, pogotovo ne sa Lavom, Ovnom ili Strelcem. I Vodolija bi rado da vas osvoji.
Zdravlje – Pazite se na ulici.
Web design & development Željko C.