vrh

Nedeljni Horoskop

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

20.03.2017.- 26.03.2017.


 
   

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao- Početak peroida moglo bi značiti neki novi posao na vidiku mogli biste obnoviti neke kontakte koji bi za vas mogli biti veoma značajni. Ne želite da bilo ko vrši na vas pritisak i trudite se da svoju karijeru držite pod kontrlom a imate utisak da jedan Lav uporno pokušava da vam nametne svoju volju. Moguća je neočekivana pomoć od nekog s kim niste u najboljim odnosima. Nesmotreno trošite novac na nepotrebne kupovine.
Ljubav - Postupate krajnje impulsivno, intuitivno i ne razvijate nikakvu taktiku kada je partner u pitanju što može biti kontraproduktivno. Moguće da ste u vezi sa nekim ko očekuje od vas upravo suprotno, da se malo bavite njime, da se trudite da ga osvojite. Vaš konformizam će se okrenuti protiv vas, učnite nešto za osobu koja vam je draga. Druga polovina sedmice može doneti malo više poleta s vaše strane.
Zdravlje – Više spavajte.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao- Pokušavate da nađete zajednički jezik sa jednim Lavom ili nekim Strelcem koji vas pomalo ignorišu. Shvatićete da se vaša ideja dopadnete osobi koja se radi u medijima i ona će vam pružiti šansu koja se retko kada ukazuje. Nemojte se nervirati ako vas Vodolija bude ignorisala, naročito početkom perioda, posebno ako se radi o poslu sa strancima ili u domenu privatnog biznisa. Oslonite se na sebe, ne ulažite nepotreban napor da ubedite druge da prihvate vaše stavove.
Ljubav - Potrebno je da kažete i najmanju pogrešnu reč i da vaš partner bude nakraj srca i svašta vam odgovori, naročito ako se radi o Vodoliji, Blizancima ili Devici. Ovo nije povoljan period čak ni za pokušaj da smirite duhove bolje nemojte preduzimati nikakvu akciju. Slobodni Bikovi ulaze u strastvenu vezu.
Zdravlje – Pazite se povrede na ulici.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao- Povoljan period za rešavanje mnogih pitanja, između ostalog i finansijskih ako ste spremni da saslušate kako šefa tako i kolege koje imaju više iskustva od vas. Potrebno je da u svakom slučaju sačuvate prisustvo duha i da ne dozvolite nikom da vas provocira. Pokušavate da sredite odnose sa nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o prijatelju ili daljem rođaku sa kojim ste već bili u nekoj vrsti relativno uspešnog poslovnog odnosa.
Ljubav - Jedna veoma interesantna sedmica koja počinje udvaranjem na poslu, završava se verovatno početkom veze, flerta ili ako ste u stalnoj vezi, manjom ljubomornom scenom. Plenite, osvajte one sa kojima dolazite u susret a s druge strane se trudite da niko ne shvati kakve su vam namere. Dopadate se Lavu, Vodoliji i Ovnu koji je verovatno veoma zaljubljen u vas. Ovo bi mogao biti povoljan period i za početak nove veze ako ste strpljvi i ako imate strpljenja za vezu sa neodlučnom osobom.
Zdravlje – Pazite se povreda gležnja.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao- Priželjkujete susret sa nekim koga ste upoznali u velikom društvu ali čak i ako dođe do njega, moguće je da se neće sve odvijati onako kako biste vi želeli, naročito ako se radi o poslu na nemačkom jezičkom području. Moguće da previše očekujete od jednog Lava, Raka ili Vodolije. Oslonite se na Škorpiju, Ribe i Jarca. Pred vama je period u kome će se donositi mnoge važne odluke. Dobro će vam doći savet osobe koja bi mogla da vam pomogne da rešite finasijsku dilemu.
Ljubav - Konfuzna sedmica u kojoj možete, ako ste relativno kratko u vezi, biti u potpunosti spremni da svoj život podredite drugima, posebno partneru koji je veoma hedonistički nastrojen. Niste u stanju da pratite partnera u svemu, moguća je privremena razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Dobro se razumete sa osobom koja je spremna da vas podrži u vezi sa vašom karijerom, čak i ako to znači privremeno razdvajanje.
Zdravlje – Pripazite na grlo.   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao- Dobijate ponude sa više strana, moguće od Ovna, Raka, Vodolije ili razmišljate o proširenju saradnje sa osobama koje žive u zapdnoevropskim zemljama. Neko sa nekog orijentalnog područja može se javiti što će vas posebno oduševiti. Strelac i Blizanci mogu vam predložiti posao koji će vam se na prvi pogled dopasti, pazite da ne uđete u nedovoljno proveren aranžman. Finansijska situacija je prilično nezavidna. Trebalo bi da budete mnogo originalniji kada je u pitanju posao u medijima.
Ljubav - Svoj emotivni život držite pod kontrolom i ne dopuštate nikom da vam daje bilo kakav savet a upravo je to ono što vam je potrebno. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Lavom ili Vodolijom oko bitnih pitanja. Blizanci, Devica, Škorpija i Ovna u ovom periodu neće imati mnogo razumevanja za vas. Moguća je porodična scena koju ćete vi nesmotrenim gestom izazvati.
Zdravlje – Dobro se osećate.
 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGOPosao- Prva dva dana mogu biti stresna ako budete preosetljivi na kritike i ako vam je stalo da po svaku cenu obnovite saradnju sa Rakom, Vodolijom ili Lavom. Ovan može inicirati raspravu podstaknut mišljenjem Riba i vi ćete moguće biti primorani da rešavate probleme na koje niste računali. Oni koji se bave pisanjem, rade u medijima ili trgovinom mogu očekivati uspeh. Moguća neočekivana ponuda iz inostranstva.
Ljubav - Situacija u domu je verovatno veoma napeta i vi niste u stanju da se izborite sa svim problemima sa kojima ste suočeni. Potrebno je da budete maksimalno realni kada je u pitanju veza koja je moguće u krizi. Svojom intuicijom i dobrom taktikom možete postići dogovor sa stalnim partnerom o nečemu što je u obostranom intersu. Slobodne Device na meti su osoba prisutnih u javnom životu.
Zdravlje – Pazite se za volanom.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao- Dobro se razumete sa Ovnom i nekom Vodolijom koja vas motiviše da istrajete u poslu u koji ste nedavno ušli sa mnogo entzuzijazma. Dobijate pozive sa više strana u vezi sa poslovnim susretim koji bi mogli da vam se brzo isplate, a vi se najviše radujete susretu sa Blizancima od kojih možete dobiti dobre ideje. Ne ulazite u dugoročne finansijske aranžmane sa Jarcem ili Škorpijom.
Ljubav - Preko posla predstoje susreti sa atraktivnim osobma kojima nećete moći da odolite. Verujete u mogućnost obnove veze sa jednim Ovnom ali trenutno ste verovatno zadovoljni u situaciji u kojoj vam partner pruža ne samo slobodu nego je spreman i da vas uključi u neke svoje poslove. Nekome je stalo da se ponovo sa vama sretne.
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao- Sami sebe zavaravate u vezi sa nečim što nije lako ostvarivo, naročito ako ste mladi, studirate ili nameravate da započnete da se bavite umetnošću. Pojačani su vaši snovi o uspehu ali nemate konkretno pomoć nekog na koga računate. Nedovoljno ste spremni na bilo kakve ustupke. Pokušajte da prihvatite savete jednog Raka, Jarca ili Vage koji vam žele dobro. Obnovite znanje stranih jezika.
Ljubav - Trudite se da fascinirate jednog Bika ili nekog Raka ali ni sami ne znate šta biste sa svojim životom, naročito ako ste na prekretnici. Nekome je izrazito stalo da se sa vama sretne i upozna, moguće osobi koja vas površno poznaje. Dobićete priliku da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili u kraćoj vezi, moguće u inostranstvu.
Zdravlje – Moguća glavobolja.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao- Sami sebe zavaravate u vezi sa nečim što nije lako ostvarivo, naročito ako ste mladi, studirate ili nameravate da započnete da se bavite umetnošću. Pojačani su vaši snovi o uspehu ali nemate konkretno pomoć nekog na koga računate. Nedovoljno ste spremni na bilo kakve ustupke. Pokušajte da prihvatite savete jednog Raka, Jarca ili Vage koji vam žele dobro. Obnovite znanje stranih jezika.
Ljubav - Trudite se da fascinirate jednog Bika ili nekog Raka ali ni sami ne znate šta biste sa svojim životom, naročito ako ste na prekretnici. Nekome je izrazito stalo da se sa vama sretne i upozna, moguće osobi koja vas površno poznaje. Dobićete priliku da se pomirite sa osobom sa kojom ste nekada bili u kraćoj vezi, moguće u inostranstvu.
Zdravlje – Moguća glavobolja.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao- Velike ambicije vas ne napuštaju ali niste baš sjajno organizovani, nedovoljno ste spremni da uđete u aranžman koji bi mogao da vas u velikoj meri učini zavisnim od nekog prema kome ne želite da imate bilo kakve obaveze. Bićete spremni da se poverite nekom ko vam možda nije iskren prijatelj. Mogući su razgovori o novom poslu koji bi mogao da vam se izuzetno isplati.
Ljubav - Neko želi da vas sretne i kako je društveni život u ovom periodu verovatno veoma naglašen, bićete u situaciji da se sretnete sa nekim koga dugo niste imali prilike da vidite a ko vam je ostao neka vrsta opsesije. Ako imate ljubomornog partnera, nemojte pred njim flertovati ni sa kim. Imate veoma čudan odnos sa nekim drugim Bikokm, Strelcem ili Vodolijom, zapravo ne znate na čemu ste.
Zdravlje – Pazite se pada.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao- Mnogo ste komunikativniji nego ranije. Ovo je zaista jedan turbulentan period koji bi mogao doneti dve slične ponude, mnogo novih mogućnosti ali i priličnu dozu neorganizovanosti. Nađite nekog da vam pomogne u poslu, ako imate veze sa javnošću, prebrodićete teškoće. U finansijskom pogledu dobro stojite. Snalazite se zahvaljujući Ribama.
Ljubav - Neko koga poznajete preko posla, koj je u podjednakoj meri ambiciozan kao i vi i ko pokušava da vas možda i dostigne u onome što radite, gleda na vas i drugačijim očima. Ovo je period kao stvoren za poznanstva preko posla ali i za početak veze sa nekim na koga niko ne pretpostavlja da vam je simpatija. Ugledna osoba umetnik, pokazuje interesovanje za vas.
Zdravlje – Moguć nazeb.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao- Finansijska sfera bi mogla biti osetljivo područje u ovom periodu. Moguća je napetost među saradnicima, naročito ako radite u privatnoj firmi. Ne ulazite u rasprave sa ženama, ma o čemu da se radi. Ako nemate posao, potražite ga u medijima.
Ljubav - U svom ste elementu, spremni da uđete u vezu sa nekim ko vas gleda s divljenjem. Slobodne Ribe mogu očekivati da imese udvara neko ko im se svojevremeno dopadao i sa kim nisu imali baš sjajnu komunikaciju. Ako vam se dopada neko ko je mnogo mlađi od vas, pazite da ne obećate toj osobi više nego što ste u stanju da ispunite.
Zdravlje – Dobro se osećate.
       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane