vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

21.05.2018.- 27.05.2018.


 
  


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Ova nedelja vam donosi nove mogućnosti, bolje raspoloženje, ali i izvesnu dozu introvertnosti što, između ostalog, označava vašu pronicljivost i povučenost. Pravite razne vrste kombinacija i pokušavate da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se nalazite. Jedan posao mogli biste veoma dobro da unovčite.
Ljubav - U ovom periodu moguća je, s jedne strane popustljivost, a s druge, neodlučnost kada je partner koji vam se dopada u pitanju. Nemojte samo pokušavati da po svaku cenu budete za njega autoritet.
Zdravlje - Opustite se i nađite malo više vremena za sebe i svoj hobi.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Trenutno ste u fazi razmatranja raznih ponuda ili osmatranja svega što se oko vas dešava. Pokušavate da napravite selekciju među saradnicma, jer su vam neki od njih sumnjivi. Sačekajte da vidite da li su u pravu. Pazite dobro šta potpisujte. Može se dogoditi da će neko pokušati da vas nagovori da po svaku cenu pristanete na neko poravnanje, ili neki dil koji vama ne ide u prilog.
Ljubav - Početkom sedmice dobićete poziv za izlazak od jednog Ovna. Ako ste u stalnoj vezi, mislite da partner nije dovoljno zainteresovan za vaš posao ili za vas, i da radije vreme provodi s nekim drugim. Moguće da se i vama dopada neko koga ne viđate često ili ga viđate tajno.
Zdravlje - Ne budite malodušni, idite u prirodu i relaksirajte se.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Ove nedelje ćete biti u centru pažnje zbog posla kojim se bavite. Vaš rad izaziva oduševljenje kod okoline, a možete doživeti i pohvalu. Mnogi vas podržavaju što vam daje veliki podstrek. Moguć je priliv novca preko prijatelja, grupnog rada ili od nekog projekta u koji ste uloži dosta entuzijazma.
Ljubav - Mnogo aktivnosti u okviru posla prilično vas iscrpljuje i loše se odražava na vaš ljubavni život. Pokušajte da budete manje nervozni prema partneru i da budete spremni na neke ustupke, pogotovo ako je i on opterećen karijerom.
Zdravlje - Ne nervirajte se bez razloga.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Ovaj period može se pozitivno odraziti na vaš znak ako svoje ideje budete držali u tajnosti, jer postoji mogućnost da neko pre vas realizuje vašu zamisao. Dobra ekipa saradnika na čelu sa Ribama, Ovnom, Jarcem i Škorpijom može vam znatno pomoći da se to ne dogodi. Imate mogućnost da zaradite lepu sumu novca u radu sa strancima, radom u medijima ili bavljenjem umetnošću.
Ljubav - Slobodni Rakovi imaće mnogo prilika za nalaženje partnera, ali ne i srodne duše jer su pomalo svojeglavi, izbirljivi i kao da nisu svesni da mogu biti srećni. Ako čekate poziv od osobe koja je dugo bila u inostranstvu ili dolazi s puta, susret će biti vrlo dirljiv.
Zdravlje - Izbacite nepotrebne strahove iz sebe i opustite se.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Nalazite se u sjajnom periodu ako budete imali dovoljno sluha za druge, ali i strepljenja, jer ćete biti skloni da donosite odluke u afektu, možda i pod uticajem drugih, moguće mlađih saradnika. Očekujte ponudu za rad sa strancima. Ovo je dobar period za novac, mogući su dobici preko nasledstva, rođaka iz inostranstva ili od nekog honorarnog posla.
Ljubav - Ove nedelje imate sjajne mogućnosti u ljubavi. Inače spadate u znak koji će imati mnogo prilika ne samo da se zaljubi, nego i da sebi prilično iskomplikuje život. Neko može biti uporan u želji da vas osvoji. Čuvajte se Ovna, Riba i poneke Škorpije.
Zdravlje - Čuvajte se brzopletosti na poslu.
 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGOPosao - Vaše raspoloženje menja se iz časa u čas. Možete biti prilično nestrpljivi i optimista, a već sutradan malodušni i skloni povlačenju u sebe. Bićete u prilici da se maksimalno istaknete. Aktivna i ambiciozna osoba, moguće Blizanci ili Ovan, ponudiće vam kratkoročan posao koji će vam dobro platiti, iako ćete vi biti prilično sumnjičavi. Ne razmišljajte mnogo nego prihvatite ponudu.
Ljubav - U ljubavi se ne snalazite baš najbolje. I pored snažnih emocija vi se često ponašate kao santa leda i to prema osobi pred kojom bi trebalo da budete sasvim drugačiji. Neko očekuje od vas inicijativu, a vi ponosno držite do sebe. Na vas misle Ribe, Ovan i Jarac.
Zdravlje - Regulišite ishranu zbog viška kilograma.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Ovo je odličan period za početak novog posla. Što brže budete reagovali na ponude, to bolje za vas. Šesto čulo vam je i te kako naglašeno. Može se dogoditi jedna, do te mere povoljna ponuda da u nju nećete ni poverovati. Podrška kolega vam je od velikog značaja, posebno Strelca i Vodolije. Još ne pritiče onim tempom kojim biste želeli. Ipak, sve što budete radili u ovom periodu višestruko će vam se isplatiti.
Ljubav - Nemojte se dvoumiti ako dobijete ponudu za izlazak od osobe koja vam se odavno dopada, čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Kajaćete se ukoliko izbegnete susret. Ako ste slobodni, mogu vam se dopasti Strelac, Vodolija ili Lav.
Zdravlje - Čuvajte se povrede na radnom mestu, pogotovo ako radite na otvorenom.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Kreće uzbudljiv period u toku kojeg vas očekuju razne ponude, a vi ćete biti pomalo uzdržani. Ipak, mlađi saradnici, ili ako ste vi mladi, stariji rođaci mogu biti vaši najbolji savetodavci. Smisao za timski rad dolazi do punog izražaja. Ako volite da igrate igre na sreću, možete imati velike dobitke, na koje ne računate, a možda dobijete i nagradno putovanje ili letovanje u egzotičnoj zemlji.
Ljubav - Mnogi misle da imate tajnu vezu ili simpatiju, jer se ponašate neuobičajno diskretno i ne pokazujete otvoreno svoja osećanja ni prema kome. Ako ste slobodni, imate nekoliko mogućnosti, a vi nikako da se odlučite. Najbolje rešenje za vas su lekar, farmaceut, biznismen ili umetnik.
Zdravlje - Čuvajte se nazeba.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Razvoj situacije pozitivno utiče na vaš optimizam. Imaćete mogućnost da birate između ponude jednog Lava, Raka, Ovna, drugog Strelca ili Vodolije. Tu su i Jarac i Škorpija koji bi odano da rade sa vama. Na vama je da napravite pravi izbor. Ne budite previše darežljivi i galantni jer vam pred kraj perioda može zatrebati veća suma novca za neke vanredne troškove.
Ljubav - Imate priliku da se pomirite s nekim s kim niste bili u dobrim odnosima, da uđete u novu vezu ili da imate čak i paralelnu vezu, što bi za vas bilo najstresnije. Ako ste već u nekoj takvoj kombinaciji, slede scene sa stalnim partnerom, posebno ako su u pitanju Ribe ili Rak.
Zdravlje - Bavite se više spotom.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Mnogo toga što radite ili što planirate da uradite malo ko zna i to je dobro. Sa Rakom možete imati manjih problema u saradnji jer je pod velikom tenzijom, u Lava možete da se pouzdate, ali najsigurniji ste kada ste vi glavni u poslu. Ipak, potrebni su vam saveti Vodolije, Device i Riba. Za vas novac kao da ne postoji ma koliko da ga imate ili nemate. O njemu ne želite uopšte da razmišljate, posao vam je mnogo bitniji, u smislu da li ste ga završili u roku ili ne.
Ljubav - Teško da možete da odolite svim izazovima, ali vaše emocije su ipak uperene prema jednoj osobi koju povremeno viđate i koja se u poslednje vreme prema vama ponaša pomalo čudno.
Zdravlje - Ne preterujte iscrpljivanjem na poslu. Potreban vam je odmor.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Ušli ste u fazu intenzivnog rada na nečemu što vam neće biti lako da privedete kraju bez pomoći drugih. Neko će vam ponuditi saradnju koju ne bi trebalo da odbijte. Mnogi od vas imaju neki svoj novac za koji niko ne zna. Budite i dalje tajanstveni kada su u pitanju vaši prihodi. Neko vam može tražiti novac na zajam.
Ljubav - Postoji mogućnost da budete u centru pažnje preko posla kojim se bavite i ako imate stalnog partnera njemu to može smetati. Ako ne želite da ulazite u konfliktne situacije s njim, ne morate biti do kraja iskreni. Ako ste slobodni, sledi susret na putu. Mogu vam se dopasti Lav, Ovan i Strelac.
Zdravlje - Nemojte se sebe izgladnjivati bez razloga.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Moćniji ste nego što mislite. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja ne zna tačno šta hoće, ali vi karijeru gradite sistematski i vrlo smišljeno. Susret s Lavom ili Ovnom može značiti početak novog, uspešnog posla. Najveća opasnost za vas je šoping, jer kada krenete da kupite jednu stvar, vratite se sa gomilom kesa, ali vas odlazak u minus na računu neće zabrinuti.
Ljubav - Nekome se veoma dopadate, moguće jednom Jarcu ili Devici koji dobro znaju koliko ste u stanju da učinite za njih, ako treba i da žrtvujete svoje lične ciljeve i planove. U vas je potajno zaljubljen Ovan ili Škorpija, i to već duže vreme.
Zdravlje - Nemojte da držite rigorozne dijete.
    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA
Povratak Na Vrh Strane