vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

16.10.2017.- 22.10.2017.


 
  


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Naporan period jer teško da ćete moći lako da nađete zajednički jezik čak i sa onima koji su vam dragi. Mnogi vam kontriraju s razlogom ili traže način da promene radno mesto. Moguće je prekid saradnje sa onima na koje ste računali. Morate biti spremni na razne vrste kompromisa. Novac bi mogao da kasni.
Ljubav - Ako vam se dopada osoba koju poznajete već duže vreme, moraćete da potrudite mnogo više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost. Nekome je veoma stalo da vas impresionira ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to iako vam je jasno o kome se radi. Prilično ste konfuzni u sferi emocija. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo sa Stelcem. Moguće su mnogobrojne rasprave.
Zdravlje - Pripazite na noge.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom. Izbegnite neočekivane troškove.
Ljubav - Imaćete manjih problema u komunikaciji sa partnerom. Budite manje direktni i pazite da rečima ne povredite partnera. Imate mogućnost nalaženja rešenja u razgovoru.
Zdravlje - Obratite pažnju na grlo.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali verovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Smanjena vam je sposobnost za dobru koncentraciju. Spremni ste da sebi smanjite troškove ili da ih mudro raspoređujete.
Ljubav - Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki drugi Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim.Planirajte sa partnerom zajednički put.
Zdravlje - Smanjite nervozu.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Ovaj period može da vam donese probleme u komunikaciji sa autoritetima. Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom. Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu.
Ljubav - Ovaj period neće baš tako pozitivno da utiče na vaš ljubavni i porodični život naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu ili kod nekoga u gostima ili negde na nekom porodičnom skupu. Imate razumevanje jednog Bika.
Zdravlje - Manji problemi s nogama.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Ovaj period vam donosi mnogo novih mogućnosti. Nemojte se previše eksponirati ako niste uspeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, mnogima smeta vaša popularnost. Vaga, Bik i Rak vam nude zajednički posao, moguće u nekoj vrsti tajnosti. Ponudite Strelcu obnovu saradnje u domenu nauke ili medija. Mogući su vanredni dobici.
Ljubav - Najverovatnije ste zaljubljeni ali i posesivni, prilično ljubomorni ali to je potpuno nepotrebno. Uverićete se vas da je partner u podjednakoj meri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, moguće da će joj to i poći za rukom. Ako se radi o Raku ili Vagi otvorite četvore oči, moguće da se radi o prolaznom flertu.
Zdravlje - Više se odmarajte.
 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGOPosao - Okupljate tim dobrih saradnika jer ste ubeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi problem na poslu. Ako ste mladi, verovatno ćete razmišljati o promeni posla. Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti kao samouverenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu. Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici.
Ljubav - Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom i njemu i vama je potrebna promena. Ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpije moguće da ćete morati da se mnogo više potrudite da biste vezu doveli u red.Vaga pokušava da vam se nametne
Zdravlje - Proverite stanje zuba.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Moguća dobit, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju ali su spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i verovatno ćete biti u prilici da se izborie za ono do čega vam je stalo da diskretan način. Škorija, Bik, Rak i Jaracu su vaši stalni odani partneri preko kojih možete dobro da zaradite.
Ljubav - Ne želite da se previše nervirate oko nečega što vam je u poslednje vreme stvaralo ozbiljne probleme, moguće da se tiče organizacije zajedničkog života i verovatno partner nema mnogo razumevanja za vaše obaveze. Slobodne Vage mogu biti u prilici da upoznaju Raka, Bika ili Ribe.
Zdravlje - Trebalo bi da se više krećete.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Sredinom perioda, posebno počećete da planirate nove poslove, i bilo bi najbolje da se orijentišete na vodene i zemljane znake, oni su sjajni sradnici, imaće mnogo novih ideja, biće veliki entuzijasti ali bez nekog Bika, Jarca ili Škorpije u ekipi, teško da ćete nešto postići. Može se dogoditi da dobijete poveći iznos. Dobici slede preko rada sa strancima
Ljubav - Trudite se da partneru nametnete svoju volju ali to činite dobronamerno i on se na vas najverovatnije ne ljuti.Ako ste u vezi sa Ovnom ili Blizancima shvatate s kim imate posla, naročito ako se radi o osobi koja bi želela da se po svaku cenu eksponira. Moraćete da promenite taktiku, inače preti raskid. Nespokojni ste zbog nečega što ima veze sa mlađom osobom.
Zdravlje - Moguća glavobolja.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Trebalo bi da se osećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. Verovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro kada biste se posvetili nekom poslu u medijima posebno sa Bikom ili Devicom. Ovo je odličan period za obnovu saradnje sa onima sa kojima imate dobro iskustvo. Dobijate povoljnu vest u vezi sa novcem.
Ljubav - Romansa je moguća i predstoji vam flert sa Bikom, Blizancima, dok bi Škorpiju i Jarca trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao. Slobodni Strelci mogu biti u nezgodnoj situaciji da im se udvaraju dva prijatelja, to jest, dve prijateljice koji se međusobno poznaju. Nemate razloga da se nervirate oko sitnica.
Zdravlje - Bavite se više rekreacijom.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Ovaj period možete da budete uspešni u medijima, na ispitima, da započnete posao u kome će doći do izražaja vaša sposobnost da rešavate konkretne probleme ali saradnja sa kolegama može biti veoma naporna. Ako ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili preko honorarnog posla. Sportistima slede malo veće pare. Dobijate novac iz inostranstva.
Ljubav - Spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerom ili članovima njegove ali i vaše porodice da biste se izborili za svoju slobodu. To se posebno odnosi na mlade Jarčeve dok oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnera. Poznanstvo na izletu, većem porodičnom skupu.Neko ko je mnogo toga lepog slušao o vama, želeće da vas upozna. Imate mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem.
Zdravlje - Više se odmarajte.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Ne bi trebalo da se nervirate zbog situacije na poslu, naročito ako gotovo ništa ne zavisi od vas nego od spoljašnjih okolnosti ili vaših poslodavaca. Pazite da vam neko ne ukrade ideju, da vas ne nagovore na nešto što vama u stvari ne odgovara. Ne pristajte na kompromis po svaku cenu. U sferi novca ste nesigurni i mislite da niste dovoljno plaćeni ali imate načina da to popravite uz pomoć Bika, Raka ili Lava.
Ljubav - Ako volite Ovnove i Lavove, slobodno se upustite u avanturu sa jednim od ovih znakova koji su vam inače naklonjeni i koji vas impresiniraju. Ukoliko živite u zajendici sa roditeljima, izbegnite konflikte. Obnova veze sa Rakom može biti veoma stresna.
Zdravlje - Posetite zubara.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Imate dobru energiju, posebno one Ribe koje znaju šta hoće i spremne su da se uključe u neki timski posao. Imate priliku da dokažete partneru ali i članovima porodice, što vam je naročito važno ako ste mladi koliko možete da zaradite. Profitabilan posao nudi vam Jarac ili Škorpija. Moguć je dobitak od Strelca.
Ljubav - Partner postaje neodlučan. Ipak, ne preterujte ako je partner sklon ljutnji a moguće da jeste i da je mnogo čime nezadovoljan. Ne ulazite u raspravu.
Zdravlje - Pazite se povrede.


    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA
Povratak Na Vrh Strane