vrh


NEDELJNI HOROSKOP
02.05.2016.- 08.05.2016. 
        


    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIESPosao - Veoma značajna sedmica, ako ste već dogovorili neke poslove sa strancima, sada bi trebalo da sve počne da se odvija bez većih problema. Mogući su poveći iznosi novca i nekakve uplate.Imate smisla za bisnis i ta vaša osobina dolazi do punog izražaja.
Ljubav - Verujete da su vam zvezde naklonjene i sa mnogo entuzijazma započinjete flert, moguće sa dve ili tri osobe. Gde god se nađete koristite situaciju da sa nekim koketirate. Dopadate se mlađim svetlokosim osobama, moguće strancima ili ako negde putujete, možete očekivati interesantno poznanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim, naprotiv.
Zdravlje – Dobro se osećate.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUSPosao- Ovo je sedmica u kojoj pravite razne vrste dogovora, kombinacija, tražite najbolje rešenje za sebe ali i za kolege, uglavnom buduće jer ćete najverovatnije promeniti radno mesto.Ako dobijete neku vanrednu uplatu, bićete više nego oduševljeni.
Ljubav - Dame Bikovi mogu biti zainteresovane za mlađe muškarce ali se razlika u godinama neće videti. Oni će biti mnogo odgovorniji i spremniji da uđu u nekakav aranžman, poslovno-ljubavni tako da kreće interesantan period a ako ste muškarac Bik, prepustićete inicijativu partnerki,naročito ako se radi o Devici, Raku ili Jarcu.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Posao- Za vas je alarmno zvono da je došao momenat da se angažujete na poslu koji bi mogao biti više nego isplativ. Ako pokušate da se dogovarate sa Devicom i pri tom joj namećete svoje uslove, od posla neće biti ništa. Sa Vagom i Strelcem međutim, mogouć je sjajan dogovor i konkretan aranžman u vezi sa službenim putem. Obnovite znanje stranih jezika, ma čime da se bavite.
Ljubav - Dopada vam se dinamična, možda i pomalo neozbiljna osoba, neko ko je spreman da se bavi slobodnim zanimanjem, nekonvencionalna osoba koja ne trpi bilo kakva ograničenja. Nekome je veoma stalo da pridobije vaše poverenje. Ako vam se dopada ideja o vezi sa strancem, i to je veoma izvodljivo, potrebno je samo da date signal da ste raspoloženi za to.
Zdravlje – Mogući manji stomačni problemi.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER


Posao- Izuzetno ste spremni da se uključite u neke nove poslove. Ne budite skromni niti pasivni, ne očekujete od drugih da pokažu inicijativu, vi treba da budete ona strana koja daje impuls i podsticaj. Veoma ste aktivni na svim poljima i to nailazi na prilično čuđenje okoline. Imate jaku konkurenciju u jednom Ovnu.
Ljubav - Veza sa poslovnim partnerom može biti uzbudljiva ali ne i bez stresa, naročito ako ste dama Rak a dopadaju vam se Ovan ili Strelac. Trudite se da nađete najbolje rešenje za vas dvoje, naročito ako jedna strana nije slobodna. Moguća je romansa sa Bikom ili Devicom mada vas mnogo više privlače osobe koje su mnogo temperamentnije i komunikativnije.
Zdravlje – Pazite na žuč.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO


Posao- Naporan period za svojeglave Lavove koji drže do sebe i svog ponosa. Što ste mlađi to vam se više čini da imate mogućnost da se istaknete u nekom privatnom projektu koji biste radili takođe sa mladim saradnicima. Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori o svim opcijama koje su vam na raspolaganju jer postoji mogućnost paralelnih poslova koji bi bili veoma dobro plaćeni.
Ljubav - Strastvena veza vas mnogo više privlači od neke romantične ili veze sa nekim koga poznajete preko posla a ko nije slobodan. Upravo takva osoba će vas u velikoj meri opterećivati svojim pozivima i neće lako odustati od vas, bez obzira da li ste sloodni ili ne. Strelac, Ovan ili Vodolija mogu biti za vas pravo rešenje, jer ćete se sjajno zabavljati naročito na putoanjima.
Zdravlje – Dobro se osećate.   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGOPosao- Period vam donosi nove mogućnosti za zaradu. Trudite se da budete maksimalno praktični i da ne dozvolite da vas ponesu osećanja nego ćete biti krajnje racionalni. Neko će pokušati da manipuliše vama, da vam obećava nešto što neće moći da ispuni ali vi ćete ipak biti u prilici da nađete rešenje za svoj problem. Mogući dobici preko hartija od vrednosti.
Ljubav - Raspoloženi ste za viđanje sa Ribama, Škorpijom i Devicom. Jarac će takođe biti mnogo uviđavniji i mnogo spremniji da vam po mnogim pitanjima ugodi. Trudie se da nađete zajednički jezik sa partnerom sa kojim se od nedavno u vezi ali nemojte biti previše konvencionalni i očekivati da ona druga strana napravi prvi korak.
Zdravlje – Previše ste napeti.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA


Posao- Ovaj period vam donosi razne mogućnosti na profesionalnom planu. Jedan izuzetno uzbudljiv period. Mogući su susreti sa ljudima visokog ranga, sa onima na koje možete da računate i koji će takođe imati veliko poverenje u vas. Dobijate ponude o kojima drugi mogu samo sa sanjaju.
Ljubav - Delujete pozitivno na partnera, uspevate da ga motivišete i da ga ubedite da treba da uradi ono što vi smatrate da je za njegovo dobro. Preko nečega morate da pređete, da zaboravite ako želite da nastavite bez trzavica. Preko posla javlja se nekadašnji partner ili simpatija koja će želeti da sa vama obnovi odnos. Možete postavljati uslove kakve hoćete mnogo toga je na vašoj strani.
Zdravlje – Smanjite obroke.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO


Posao- Postajete izuetno odgovorni i spremni da se borite za nešto što vam je veoma bitno, moguće da se radi o statusu ili o nekom poslu koji bi mogao značiti da ćete vi od sebe očekivati principijelnost a drugi će biti kritički nastrojeni i spremni da vas opstruiraju.
Ljubav - Imate mogućnost veze sa nekim ko često ide na poslovan putovanja. Ako želite da se pomirite sa Vagom, Škorpijom ili Jarcem, od vašeg stava zavisi mnogo toga. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete bilo kakvim događajima iz prošlosti, naročito ako ste sa mnogim pitanjima raščistili.
Zdravlje – Mogući reumatski bolovi.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUSPosao- Trudite se da nađete najbolji način da iskažete sebe, svoje talente i potencijale ali ono što će vašu okolinu najviše oduševiti to je vaš entuzijazam koji dugo unazad niste pokazivali bar ne u nekoj zavidnoj meri. Mogli biste se upoznati sa nekim ko će vas povezati sa stranim firmama ili sa nekim predstavništvom u okviru koga će vam pomoći da realizujete svoje sposobnosti.
Ljubav - Situacija bi mogla da počne ozbiljno da se komplikuje ako budete spremni na povratak na staro, i to na onaj deo iz vaše prošlosti koji bi svako mudar što pre zaboravio. Nemojte dozvoliti bilo kome da vas ucenjuje ili da vam na neki način zagorčava život bilo ucenama ili dosađivanjem. Osećate se dobro u društvu Blizanaca ili Vage.
Zdravlje – Rekreirajte se.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUSPosao- Morate da se prestrojite, prvo u mentalnoj, a zatim i u socijalnol i finansijskom sferi. Da sami sa sobom raščistite sa svojim iluzijama, da shvatite šta želite od sebe i svog života i šta je to što ste zanemarili a trebalo je da tom segmentu svog života date više prostora. Uticajne osobe od ugleda imaju o vama visoko mišljenje, više nego vi sami o sebi. Prihvatite ponudu poslovnog partnera sa Bliskog istoka.
Ljubav - Potreban vam je solidan, stabilan partner koji dobro zna koliko vredite i koji je spreman da vam pruži podršku u svakom pogledu. Nekome je stalo da vas impresionira i vi ćete verovatno želeti da se dogovorite sa nekim koga dovoljno dugo poznajete i ko bi mogao da bude za vas gotovo idealan partner.
Zdravlje – Potrebna vam je rekreacija.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao- Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj dalekoj zemlji, moguće na Dalekom istoku. Vaše ambicije su velike a vi ćete biti u prilici da se posvetite ostvarenju svojih planova sve dok imate dobru ekipu saradnika. Ne potcenjujete mudrost jednog Ovna i Škorpije čak i ako vam njihovi predlozi ne odgovaraju. Vaga bi mogla biti veoma dobar saradnik jer vam je privržena i daje vam uvek pravi savet.
Ljubav - Trudite se da zavedete Vagu ili Strelca, a možete doneti pogrešan sud o osobi koja će vam se prvo predstaviti kao prijatelj da bi vam se u stvari približila. Vama će ta njena igra i te kako imponovati i verovatno ćete je prihvatiti. Romansa sa osobom koja radi u medijima.
Zdravlje – Moguć bol u kolenu.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCESPosao- Dobro se slažete sa Jarcem i Škorpijom. Imponuju vam zbog mnogo čega, naročito kada je u pitanju njihovo iskustvo i spremnost da se posvetite nekom zajedničkom projektu. Osećate se dobro u društvu osoba koje vas podstiču da realizujete svoje ideje i verovatno ćete prihvatiti ponudu koja bi mogla značiti česta putovanja van zemlje. U finansijskom pogledu prvi dani perioda su odlični.
Ljubav - Dobijate ponude za izlaske ali vama je opsesija jedna osoba koja je raspoložena da se sa vama viđa ali bez nekih ozbiljnijih pretenzija. Ako ste spremni da uđete u vezu sa bar pet godina starijim partnerom u znaku Škorpije ili Jarca a februarska ste Riba, možete očekivati da veza bude solidna i na duže staze. Slobodne Ribe se nadaju susretu sa nekim koga su upoznali preko Facebook-a.
Zdravlje – Dobro se osećate.
Web design & development Željko C.