vrh

Nedeljni Horoskop

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

20.02.2017.- 26.02.2017.


 
   

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Na sebe preuzimate odgovornost i krećete u akciju. U skladu sa svojom prirodom, i tokom ovog perioda radićete žustro i odlučno. Najviše vas okupiraju političkim problemima. Gotovo cela nedelja proći će u znaku radosne vesti koja nagoveštava pozitivan ishod nekog važnog događaja. Za predstavnike ovog znaka najvažnije je da pokušaju da se obuzdaju, da budu maksimalno strpljivi i tolerantni.
Ljubav - Strasna veza doživljava kulminaciju. Od partnera zavisi ostvarivanje nekih vaših poslovnih zamisli.
Zdravlje - Izbegavajte promaju i pokušajte da se što manje nervirate.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Ukoliko želite da rešite probleme i da poboljšate poslovni status, potrebno je da se bolje organizujete. Kako volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, ovih dana bićete pomalo nezadovoljni. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru i napravite selekciju poslovnih obaveza.
Ljubav - U ovom periodu uspećete da popravite komunikaciju sa partnerom, što će učvrstiti vezu. Saznanje da ste voljeni svakome prija, ipak, budite tolerantniji prema partneru.
Zdravlje - Kako ste sebi postavili previše obaveza na koje teško možete da odgovorite, to će uticati i na vaše zdravlje.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Digli ste ruke od svega, pogotovo ukoliko se bavite privatnim biznisom. Srećom, na pomolu je novi poslovni projekat i iznenadna pomoć koja će rešiti mnoge poslovne probleme. Gotovo ceo period biće u znaku novog posla i donošenja važnih odluka, izbegavajte površnost i brzopletost.
Ljubav - Ne čudi što se u poslednje vreme često svađate sa partnerom, jer je veza već odavno postala monotona. Tešite se, jer ovog puta niste vi krivi.
Zdravlje - Oporavljate se od stresova kojih je bilo previše u prethodnom periodu. Najzad ste shvatili da ste se uzalud nervirali.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Sa minimalnim naporom završavate većinu poslovnih obaveza, jer donosite mudre odluke i povlačite ispravne poteze. Ipak, nova emotivna veza mogla bi da uspori neke poslovne projekte. Ali, ne brinite i prepustite se maželjama, jer je situacija pod kontrolom.
Ljubav - Nova veza neočekivano ulazi u vaš život. Mnogi predstavnici znaka ovih dana biće u fazi velike zaljubljenosti, strasnih emocija i nežnosti.
Zdravlje - Razmislite o dijeti, jer su mogući problemi sa viškom kilograma i povećanim masnoćama u krvi.   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Uplovili ste u mirnije vode, posao se odvija po ustaljenom šablonu i niste opterećeni. Ipak, nešto ćete morati da žrtvujete, pa kad je već tako, onda nemojte uzalud da se nervirate. Hvatate se ukoštac sa sujetom, svojim glavnim neprijateljem, koja bi mogla da vas vrati unazad.
Ljubav - Vaša glavna pokretačka snaga je ljubav. Ovih dana uspećete da uspostavite unutrašnju ravnotežu zbog čega ćete se dobro osećati.
Zdravlje - Da biste bili zdraviji i srećniji neophodno je da bolje analizirate svoj život i da razmišljate o budućim potezima.
 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGOPosao - Period nije mnogo povoljan, jer posao može da krene nizbrdo, zbog čega ste prilično zabrinuti. Neke greške ste nesvesno napravili, pa sada morate da ispaštate. Ali, ne očajavajte previše već krenite u odlučnu akciju, jer ste odgovorni ne samo za svoju nego i sudbinu mnogih. Zato budite veoma oprezni. Tokom ovog perioda očekuje vas nekoliko situaciju koje iziskuju zdrav razum i pravilan pristup.
Ljubav - U ljubavnom životu vlada zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom.
Zdravlje - Pripazite se infekcija.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - U posao unosite previše emocija i često ste u situaciji da vam se ništa ne radi. Želja za poslom dolazi neočekivano, ali nepovoljne okolnosti ne dozvoljavaju da je ostvarite onako kako ste zamislili. Teško funkcionišete u poslovnom haosu kojim ste okruženi. Kako sa naporom izvršavate postavljene zahteve, mogući su zdravstveni problemi.
Ljubav - Ove nedelje svetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom.
Zdravlje - Vaše zdravstvene tegobe izazivaju prevelika ambicija i emotivnost.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Veoma ste zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima, posebno materijalnim prihodima. Ulazite u novi, mnogo povoljniji ne samo poslovni nego i životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka, opustite se i prepustite zasluženom odmoru.
Ljubav - Nove ljubavi ili uspostavljanje veze na sasvim novim osnovama. Shvatili ste da odnos sa partnerom zahteva promene. Nije vam lako, ali to ćete ipak učiniti.
Zdravlje - Preterano konzumiranje pića i cigareta moglo bi da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Ovih dana bićete zatrpani poslom, ali zahvaljujući pojačanoj energiji većinu obaveza uspešno ćete obaviti. Krajem perioda finansijka situacija počeće bitno da se popravlja. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Uspeli ste da nađete način kako da najbolje funkcionišete, pa vam nisu potrebni saveti.
Ljubav - Uživate u zagrljaju voljene osobe, pa će naredni dani biti nezaboravni. Partnera ćete više privlačiti, ukoliko budete manje pričali.
Zdravlje - Manje tegobe sa kostima i reumom. Budite veoma oprezni, jer lako može doći do lomova kostiju.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Period je gotovo idealan za posao, pogotovo ukoliko se bavite komunikacijama, pa ćete ostvariti više od očekivanog. Uplovili ste u mirnije vode, ipak, problemi mogu nastati samo ukoliko ovakvo stanje potraje duže. Ali, uživajte u svakom trenutku, ne strahujte i ne razmišljajte unapred o tome šta vas čeka u budućnosti.
Ljubav - Prema partneru osećate veliku fizičku privlačnost. Ukoliko budete manje stidljivi, očekuju vas strasni ljubavni trenuci.
Zdravlje - Puni ste energije, ali ukoliko želite da ovakvo stanje sačuvate potrebno je da se bavite sportom.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Sredinom perioda ostvarićete izuzetne poslovne rezultate. Iako nemate razloga za depresivno stanje, osećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane kako biste se pokrenuli iz mrtvila. Hitno rešite emotivni nesporazum koji vas već dugo tišti. Možda vam stanje neizvesnosti više odgovara, jer mislite da ste na taj način slobodniji.
Ljubav - Mudro ćete uspeti da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Takvim ponašanjem varate pre svega sebe, a ne druge.
Zdravlje - Budite umereniji u jelu i piću. Zbog nekontrolisane ishrane mogući su stomačni problemi.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Šta god da uradite, imate osećaj da grešite. Bićete u situaciji da ćete zbog nečega morati da se žrtvujete, a to nikako ne želite. Morate jasno da sagledate situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da pokušate da izvučete maksimalnu korist. Kada je posao u pitanju, malo ste sebični i nerealni, zbog čega je komunikacija sa kolegama prilično napeta.
Ljubav - Uglavnom ste u kući, uživate u porodičnoj atmosferi i izbegavate izlaske. Mnogi pripadnici ovog znaka doživeće stvari koje ih neće ostaviti ravnodušnim.
Zdravlje - Većinu zdravstvenih tegoba uspeli ste da sanirate. Neke probleme stvarate sami ili su plod uobrazilje.
       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane