vrh
Meni

Nedeljni Horoskop    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

18.03.2019.- 24.03.2019.

 
    


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Opasnosti na sve strane, jer neprijatelji vrebaju. Možda ima šanse da ih malo privolite da u nečemu popuste. Mnogi misle da ste lukavi, a vi samo pokušavate da budete praktični. Crni fond se puni, ali pazite. Neko tačno zna gde držite novac, što baš i nije zgodno. A novac nije jedina vrednost koju imate. Igrajte igre na sreću.

Ljubav - Stara ljubav zaborava nema, ali nova samo što se nije dogodila. Neki vrlo lep susret neće vas ostaviti ravnodušnim. A kada su Ovnovi ravnodušni? Ovan ili Lav može vas ozbiljno zaintrigirati. Ako vodite razgovore o novcu, raspodeli finansija ili planirate da zatražite od porodice da vas podrži u vezi s novim poslom, moguća je rasprava.

Zdravlje - Smanjite napore.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Budite oprezni kod ulaženja u bilo kakve partnerske odnose. Neka ponuda vam se može učiniti sjajnom, ali u stvari pitanje je šta će biti od tog posla. Ako pri tom treba da radite sa strancima, u svemu će doći do kašnjenja. Očekujete priliv iz privatnog posla, ali je moguće da će kasniti. Ipak, u mogućnosti ste da dođete do nekog vanrednog novca, možda preko medija.

Ljubav - Ako vam se dopadaju Devica, Jarac ili Škorpija, veza može biti harmonična, čak i sa Vodolijom. Međutim, bilo kakva ljubav sa vatrenim znacima stvaraće vam glavobolje. Kod vas nema sredine. Ili ste veoma usamljeni, ali uglavnom jer tako vi želite, ili ste preopterećeni obavezama, opet, jer je to vaš izbor.

Zdravlje - Pazite na ishranu, izbegavajte brzu hranu.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Pozavršavajte sve važne poslove, napravite dogovore, zaključite ugovore, krenite u realizaciju posla. Moguće je da ćete imati vanrednih troškova više nego što ste planirali. Trebalo bi da se posvetite stabilizaciji finansija mnogo ozbiljnije.

Ljubav - Partner postaje nesiguran u sebe i biće mu potrebna vaša podrška. Ne vredi da se zbog toga preterano nervirate, isplivaće on iz problema, a i vi zajedno s njim. Ako ste slobodni, mogu vas oduševiti Ovan, Jarac ili Strelac. Situacija u domu postaje nešto napetija, jer neko od vaših bližnjih očekuje da svi rešavaju njegove probleme.

Zdravlje - Pripazite na grlo.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Ne stižete da dignete glavu od posla. Malo ko shvata koliko vredite i koliko radite. Ipak, vi ste sve nezadovoljniji na sadašnjem radnom mestu i spremni ste da ga promenite za neko dinamičnije ili odgovornije. Moguće je povećanje plate, uvećanje honorara ili, ako tražite posao, da ga nađete negde gde ima uniformisanih osoba.

Ljubav - Ako ste u stalnoj vezi, partner je počeo da se povlači u sebe i pomalo je demoralisan sporim razvojem situacije na poslu. Na vama je da ga ubedite da karijera nije najvažnija u životu. Ako ste slobodni, dopašće vam se Jarac. Niste sasvim iskreni prema članovima porodice ili familije, ali ne zato što od njih nešto krijete nego da biste ih nečega poštedeli.

Zdravlje - Moguća nervoza i nesanica.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - U svakom pogledu ste veoma aktivni. Bez obzira na to da li imate stalno radno mesto ili tražite posao, perspektive su vam dobre. To se posebno odnosi na one koji nameravaju da rade sa strancima ili da putuju negde van zemlje. Nikako da dobijete novca koliko vam pripada ili koliko zaslužujete. Predstoje vam izdaci, ali vas mnogo ne brinu. Kao da drugi vode računa o vašim prihodima.

Ljubav - Rešili ste da se vrlo energično postavite u vezi ili braku. Ako ste u drugoj značajnoj vezi, ona ima šanse da uspe, a ako ste u prvoj, moguće je da vam se dopada neko nov, potpuno drugačiji od stalnog partnera. Bićete na meti kritike članova porodice, uglavnom da ste prilično egoistični, ali vas kao da to mnogo ne dotiče.

Zdravlje - Pripazite na želudac.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Ulazite u prilično naporan period i zato je potrebno da napravite dobru organizaciju rada. Ipak, imate utisak da malo toga zavisi od vas. Bez obzira na to koliko biste rado promenili sadašnje radno mesto, kolege vas cene i vole i to vam ipak mnogo znači. Moguće je manje poboljšanje finansija, zahvaljujući Biku ili Vagi. Možete očekivati ponudu od Jarca u vezi sa honorarnim poslom.

Ljubav - Vi nemate utisak da se išta menja u vašem životu. Moguće je da svesno izbegavate susrete sa onim ko bi mogao da vas uzdrma. Nećete moći da izbegnete rešavanje problema vaših bližnjih, iako bi oni mogli da ih sami reše. Navikli su da se oslanjaju na vas.

Zdravlje - Mogući bolovi u leđima. Više se krećite.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - U iščekivanju ste nekih promena ili nečega što bi trebalo da se dogodi u sferi posla i da vam najzad krene karijera. Ako budete obnovili kontakte sa Bikom, Vagom ili Ovnom moguće je. Neko će vas nečim obradovati. Moguće lepim poklonom, ili ćete ako imate rođake u inostranstvu, dobiti nešto od njih.

Ljubav - Pravite planove kako da zajedno s partnerom negde otputujete, čak i ako vam obaveze to trenutno ne dozvoljavaju. Slobodne Vage mogu na službenom putu upoznati interesantnu osobu, moguće takođe Vagu. Ako u porodici imate Jarca ili Devicu, moraćete da imate strpljenja za njih. Ništa vam drugo ne preostaje. Njima je potrebno samo malo pažnje.

Zdravlje - Uzimajte biljne čajeve za imunitet.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u radu sa Rakovima ili osobama sa kojima nikada ne znate na čemu ste. Neki drugi vodeni znak, ili Lav pokušava da vas nadmudri. Budite spremni na neke dobitke, čak i neočekivane, naročito ako ste rođeni posle 10. novembra.

Ljubav - Izgubićete glavu za nekim ili neko za vama. Vama će u svakom slučaju to imponovati, jer se može raditi o osobi za koju nikada ne biste pomislili da ste njen tip. Nova ljubav na pomolu. Malo veći izdaci u vezi sa domom ili članom porodice koji ima neke svoje potrebe, mogu vas prilično uzdrmati.

Zdravlje - Smanjite uzimanje alkohola ili gaziranih pića.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Nesigurni ste i cele sedmice će vas pratiti taj osećaj. Neko se poigrava vašim strpljenjem, možda vas čak na poslu i ucenjuju ili vam nude nešto što je neprihvatljivo. Vi ste ipak jak igrač tako da ne bi trebalo da se preterano brinete za ishod posla. Mogli biste imati veće troškove od planiranih, zato pazite šta kupujete. Prijatelj u znaku Bika može vam zatražiti pozajmicu.

Ljubav - Ako ste skloni tajnim vezama, kao što je slučaj kod nekih pripadnika vašeg znaka, pruža vam se prilika za tako nešto i to s nekim s posla. Kritični dani su oko 20. maja. Možda bi bilo mudrije da to ipak ne učinite. Najviše volite da zovete goste u kuću i da im puštate filmove ili muziku. Zapitajte se da li je to njima uvek zanimljivo.

Zdravlje - Smanjite uzimanje alkohola.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Mnogo ideja, a malo pravih saradnika. Čak i oni ne mogu da vam uvek pomognu, jer imate jaku konkurenciju. Oni ne biraju sredstva, a vi birate. Može čista sreća da vam pomogne, ili šarm na koji malo ko ostaje ravnodušan. Trebalo bi da ipak malo svedete svoje račune. Ako ljubavni partner raspolaže vašom karticom pitanje je šta je ostalo na računu.

Ljubav - Ne odgovara vam ovaj period osim ako ne pripadate retkim nevernim tipovima ovog znaka sklonih avanturama. Romansa je moguća i to sa Bikom ili Škorpijom. Situacija je dobra što se partnera tiče i imate njihovu naklonost.

Zdravlje - Proverite stanje imunološkog sistema.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Jaka konkurencija, a vi ste samo prividno hladnokrvni. U suštini veoma ste nervozni, jer biste voleli da što pre znate na čemu ste. Neko vam je obećao nov posao a nikako to i da ispuni. Imajte poverenja u Ovna ili Jarca. Finansije vam direktno zavise od drugih, kao da ništa ne možete sami da odlučite, niti bilo šta da uradite po tom pitanju bez dozvole. Nije baš tako.

Ljubav - Sa Ovnom čas je hladno čas je vruće, a ni sa Lavom nije ništa bolje. Shvatićete da vam Vodolija s posla najviše odgovara, i kao saradnik i kao ljubavni partner. Učinite sve što od vas traži partner i sve će biti u redu. Ili bar obećajte. Prijaće im da to čuju. Ako živite sami, napravićete neki poveći skup u domu.

Zdravlje - Pazite se mogućih povreda.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Osećate se izneverenim od onih u koje ste imali poverenja ili mislite da vas je konkurencija nadmudrila. Razmislite da li vi uopšte imate konkurenciju. Sledite svoje ciljeve i nemojte dozvoliti da vas bilo ko pokoleba. Ne brine vas mnogo, ali pritiče u manjoj meri nego što ste očekivali. Prilično ste pasivni u tom pogledu, učinite nešto za svoju finansijsku situaciju.

Ljubav - Partnera nervira što ste često skloni ljutnji. Morate doprineti boljim odnosima, jer ste previše usredsređeni samo na sebe. Neko je pokušao da vam ubaci crv sumnje, ali mu to nije pošlo za rukom. Ipak, malo vas je destabilizovalo. U odnosima sa ukućanima moguća nervoza, tako da se na vreme pripremite za takvu atmosferu.

Zdravlje - Šetajte se više.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT