vrh

Nedeljni Horoskop

Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

05.12.2016.- 11.12.2016.


 
   

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Spremnost da se družite i komunicirate sa saradnicima ne samo o poslovnim nego i o privatnim stvarima tokom ovog perioda otvoriće vam vrata za budućnost. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, kada je novac u pitanju, budite potpuno bezbrižni, a ukoliko ste nezadovoljni platom, potražite novi posao.
Ljubav - U prvoj polovini nedelje započećete novu vezu sa stabilnom osobom, dobrog porekla, koja će vam u mnogo čemu odgovarati. Zbog toga ćete imati utisak da su ljubavni snovi najzad počeli da se ostvaruju.
Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Prati vas sreća u poslu. Ostvarićete bolju komunikaciju s pretpostavljenim, čak ćete blisko sarađivati, a krajnji rezultat biće neka lepa nagrada. Kada je reč o finansijama, očekuje vas mnogo bolji period, kao i dodatni privatni posao.
Ljubav - U ovom periodu značajno mesto imaće tajne veze. Najlepše emotivne kontakte ostvarićete sa Ribim, Devicom ili Jarcem. U vaš život ponovo će se vratiti markantna, pomalo opasna osoba, s kojom ste nekada bili u vezi.
Zdravlje - Pojačajte imunitet.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao- Najbolje rezultate doneće poslovi koje budete radili u tajnosti, ali i kontakti sa inostranstvom. Biće i te kako uspešni. Veće preduzetnike očekuje finansijski oporavak, pre svega zahvaljujući situaciji koju nisu iskoristili u prethodnom periodu.
Ljubav - Narednih dana očekuju vas lepa dešavanja u ljubavnom životu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera, ali značajno mesto u vašem srcu zauzeće osoba sa kojom postoji razlika u godinama.
Zdravlje - Pazite na zglobove.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao- Do kraja nedelje uspećete da ostvarite većinu poslovnih namera, zahvaljujući pomoći saradnika i prijatelja. Rakovi koji su nezaposleni najzad će naći posao kojim neće biti mnogo zadovoljni, ali će ga ipak prihvatiti zbog teške materijalne situacije.
Ljubav - Početkom perioda upoznaćete zanimljivu osobu, koja će vam se jako dopasti već pri prvom susretu. Romantičan susret i započinjanje nove veze očekuje vas na nekom putovanju, verovatno sa sportistom. Rakovi koji su u braku imaće harmoničan odnos s partnerom.
Zdravlje - Više spavajte.   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao- Za poslovnu karijeru ovo je veoma značajan period. Potrudite se da završite na vreme sve poslove na kojima već dugo radite. Bez obzira na posao kojim se bavite bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Finansijska situacija se popravlja.
Ljubav - Preko posla upoznaćete interesantnu osobu koja je zauzeta. Neki pripadnici znaka koji su već duže vreme sa voljenom osobom odlučiće da ozvaniče vezu. Najviše vam odgovaraju Blizanci, Vage i Vodolije. Lavovi koji su u braku najzad će uspeti da uspostave skladan odnos s partnerom.
Zdravlje - Obratite pažnju na zube.
 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGOPosao- Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem i želju da komunicirate sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti će nestati. Nesebičnu podršku ćete imati od žena.
Ljubav - Device koje su u dugogodišnjim vezama ili u braku uspeće da prevaziđu probleme sa voljenom osobom. Ukoliko ste već rastavljeni od partnera, budite još malo strpljivi, narednih dana partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas, a vi ste zainteresovani za jednu crnokosu, izuzetno šarmantnu osobu.
Zdravlje - Smanjite masnu hranu.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao- U ovom periodu najvažnije je da prikupite što više informacija koje bi vam pomogle da pronađete za vas najprihvatljivija rešenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih osoba, naročito žena.
Ljubav - Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. U pitanju je Strelac koji će u potpunosti promeniti vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali priliku da slušate razne priče, ali niste ni sanjali da će vam se baš toliko dopasti.
Zdravlje - Ne preterujte sa hranom i pićem.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao- Sreća će pratiti Škorpije koje planiraju da naprave neku promenu, započnu novi posao ili traže zaposlenje. Zapažen uspeh ćete ostvariti na jednom službenom putovanju. Finansijska situacija se popravlja, a verovatno će vam vratiti novac koji ste davno pozajmili.
Ljubav - Iako će biti udvaranja sa više strana, nećete se lako odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, tačno znate kakvog partnera želite i dočekaćete ga uskoro. Želja će vam se ostvariti, do susreta će doći u društvu prijatelja. U braku nema bitnih promena, jači ste nego ikada.
Zdravlje - Bavite se rekreacijom.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao- U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lepu vest ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu i saradnji sa pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji nego pre, očekuju vas dva veća prihoda.
Ljubav - Nesporazume koje ste imali s partnerom uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Nova ljubavna romansa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz inostranstva, a to bi mogao da bude vaš budući partner. Ovo će biti izuzetno buran mesec za ljubav.
Zdravlje - Dobro se osećate.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao- Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate i koji volite nego ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Svoje poslovne ideje uspećete dobro da unovčite.
Ljubav - Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se nedavno razišli s partnerom, nećete dugo biti sami, jer će se ubrzo pojaviti dve interesantne osobe. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo udvarača, ali ne smete da budete neodlučni - sreća je pred vama. Ukoliko se s voljenom osobom već dugo svađate, narednih dana uspećete sve da izgladite.
Zdravlje - Pazite na noge.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao- Ponovo ćete biti u prilici da pokrenete aktivnosti koje su vam za dlaku izmakle proteklog meseca, a da biste u tome uspeli potrebno je da sve pripremite na vreme i što diskretnije. Ovo je vreme novih poduhvata, udruživanja i finansijske stabilnostiali.
Ljubav - Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi ili u braku, ali i nove veze su vrlo aktuelne. Ukoliko je bilo nesuglasica s partnerom, imaćete priliku da se pomirite i poboljšate odnose, a neke Vodolije će se vratiti bivšoj ljubavi.
Zdravlje - Pazite na povrede u kući.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Vaše nove poslovne ideje na okolinu mogu da deluju neuobičajeno neskromno. Ali, duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni sve to i da ostvarite. Najviše prihoda doneće vam manji poslovi.
Ljubav - Susret sa bivšim partnerom doneće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, uskoro ćete imati još jednu priliku. U vezama ili braku, ljubomora bi mogla da pomuti sreću kod Riba.
Zdravlje - Kontrolišite apetit.
       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane