vrh


NEDELJNI HOROSKOP
23.05.2016.- 29.05.2016. 
        


    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIESPosao - Ovaj period može značiti mnoge nove šanse, pretežno u radu sa osobama, ma kog pola da ste. Pretpostavljeni su vam u svakom slučaju veoma naklonjeni i desna ruka u poslu. Moguće je uvećanje prihoda. Ako se bavite privatnim poslom, mogući su poveći dobici.
Ljubav - Period vam donosi burne ljubavi, snažne emocije i najverovatnije ljubomoru i nesuglasice. Nemojte u afektu ulaziti u vezu ili je raskidati. Ako smatrate da vam se u brak previše upliće partnerova porodica ili prijatelji, poslušajte njihov savet ili bar mišljenje. Slobodni Ovnovi mogu stupiti u vezu sa Strelcem ili Lavom.Moguća je romansa sa nekim koga viđate često na poslovnim sastancima.
Zdravlje – Nesanica.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUSPosao - Preko posla možete stupiti u kontakt sa mnogim interesantnim osobama i ostvariti dobru saradnju posebno sa Jarcima i Škorpijama ali prema Vodolijama ili Ovnovima budite oprezni. Imate mogućnost proširenja saradnje sa inostranstvom. Trebalo bi da budete spremni da načinite neke ustupke nekom drugom Biku ili Raku.
Ljubav - Ne treba da se upuštate u vezu sa nekim za koga ne znate da li je slobodan ili da bez dobrog razmišljanja prihvatite ponudu za izlaske od osobe prisutne u javnosti koja nema dobru reputaciju. Ovo je period velikih iskušenja bez obzira da li ste slobodni ili ne jer biste se mogli zaljubiti u nekog ko živi u inostranstvu i s kim nećete moći tako lako da nađete zajednički jezik.
Zdravlje - Dobro se osećate.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Posao - Tokom ovog perioda bićete veoma racionalni, preduzimljivi i pokazivaćete inicijativu u vezi sa novim poslom koji ćete najverovatnije započeti sa većom grupom saradnika. Pravite plan sa svojim saradnicima kako da obezbedite potrebnu finansijsku pomoć za posao koji vam je veoma značajan i od koga očekujete dobar profit. Vaši planovi su prilično grandiozni u vezi sa poslom na duži rok.
Ljubav - Ovo je povoljan period tako da nemate na šta da se žalite osim ako ste dugo u braku ili vezi ili ako ste zaljubljeni u nekog ko živi u inostranstvu. Ukliko ste nekog upoznali za vreme novogodišnjih praznika, moguće da ćete vezu nastaviti. Većina predstavnika vašeg znaka ne zna kako da organizuje svoj ljubavni živo jer ima dve simpaije.
Zdravlje – Pazite se nazeba.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER


Posao - Mnogo tajnih razgovora prilično će vas zamoriti jer niste načisto u koga možete da imate poverenja. Neko vas često kritikuje i to vas sve više zamara. Dobićete mogućnost da ispravite jednu grešku koju ste svojevremeno vrlo svesno napravili a sada zbog toga možete doći u konflikt sa Vodolijom ili Ovnom. Vaša potreba za samostalnošću nateraće vas na neki radikalni potez, koji može biti kontraproduktivan.
Ljubav - Ovo je pogodan period za osvajanje nekoga ko do sada nije imao mnogo vremena za vas, osim ako se ne radi o Lavu ili Jarcu i bilo bi najbolje da krenete u akciju. Moguć je susret na javnom mestu sa nekim koga poznajete iz viđenja. Oni koji su u braku, prave planove u vezi sa zajedničkim putem.
Zdravlje – Dobro se osećate.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO


Posao - Veoma ste angažovani na poslovima koji imaju veze sa inostranstvom ili sa medijima i glavna preokupacija vam je kako da uspete u poslu koji bi vam omgoućio da proširite saradnju sa saradnicima što više zemalja. Možete računati na pomoć Ovna, Strelca ili Vodolije. Imate više novca nego što mnogi misle ali se ponašate darežljivo samo prema onima koji to zaslužuju
Ljubav - Iako ste društveni i veoma predusretljivi, malo ko može da nasluti kako se osećate iako ste verovatno prilično nesigurni u sebe. Moguće je da imate stalnog partnera i nekoga na koga često mislite. Ako se radi o osobi koju povređemeno viđate, nemojte pothranjivati svoje fantazije u vezi sa njom jer će stalni partner osetiti da niste u potpunosti posvećeni samo njemu.
Zdravlje – Dobro se osećate.   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGOPosao - Ovaj period podstiče vašu kreativnost što se manifestuje vašom velikom angažovanošću na poslu. Bilo bi dobro da mnoge razgovore obavite u u četiri oka i da se preterano ne opterećujete onim što će drugi da pričaju o vama. Može vam se ukazati šansa u vezi sa poslom koji će biti dobro plaćen a ponudu će vam dati Jarc ili Rak.
Ljubav - Mogući problemi u vidu ljubomore ili nezadovoljnog partnera koji ima potrebu da nešto bitno menja u svom životu. Moglo bi značiti i vezu sa sportistom ili nekim ko je veoma posesivan i, svojim ponašanjem ljubomoru kod vas podozrivost i ljubomoru. Moguć je susret sa simpatijom iz mladosti, naročito ako ste rođeni početkom 60tih.
Zdravlje - Pazite se moguće povrede posebno oštrim predmetima.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA


Posao - Pokušajte da se izborite za svoj status na poslu čak i ako ste veoma mladi. Možete lako naći posao u nekoj privatnoj firmi. Nekome je stalo da vas nagovori da radite za njega i bićete u prilici da se prilagodite uslovima rada koji su sasvim zadovoljavajući. Veona ste ste cenjeni među kolegama. Niste načisto ko vam je prijatelj a ko ne.
Ljubav - Poznate ili uspešne osobe interesuju se za vas. Ako niste u vezi ili braku može vam se svideti neki sportista ili neko koga ćete upoznati u teretani ili u okviru rekreacije, na odmoru. Ako ste dugo u vezi ili braku, pokušaćete da se izborite za svoju autonomiju, ma šta to za vas značilo. Imate utisak da vas partner ne neki način previše kontroliše.
Zdravlje – Više se odmarajte.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO


Posao - Period je izuzetno povoljan za bavljenje različitim poslovima, jer u svemu što vas interesuje možete imati uspeha, posebno u medijima ili poslovima marketinga. Uspeh vam predstoji i ako se bavite finansijama, medijima ili radie u privatnoj firmi, posebno ćete biti zauzeti razmišljanjima o ulaganju novca. Mogući su vanredni izdaci u vezi sa stambenim prostorom.
Ljubav - Dopada vam se ambiciozna osoba koja tačno zna šta hoće. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se dopasti na poslu ili preko poslovnih prijatelja, posebno u znaku Device ili Riba. Ako vam se dopada osoba koja se bavi umetnošću ili radi u medijima, verovatno neće imati za vas onoliko vremena koliko vi za nju.
Zdravlje - Moguć nazeb.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUSPosao - Odgovara vam ovaj period posebno ako ste u radu upućeni na poslovne ljude koji su u vama prepoznali potencijalnog sposobnog saradnika na koga se mogu osloniti. Nekome je stalo da vas impresionira svojim znanjem i vi ćete to umeti da iskoristite u vidu proširenja saradnje. Dobijate priliku da započnete nov posao sa jednom Ribom, Bikom ili Vagom. Mogući su vanredni prihodi.
Ljubav - Preko posla dolazite u kontakt sa mnogim interesantnim osobama koje privlače vašu pažnju i obrnuto. Svesni ste svog šarma i ljubaznošću osvajate i one koji su imali pogrešno mišljenje o vama, ili sa kojima ste možda poslednjih meseci bili u zategnutim odnosima. Dobro se slažete sa jednim Lavom ili Ovnom.
Zdravlje – Trebalo bi da ograničite unos slatkiša.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUSPosao - Uspevate da nagovorite poslovnog partnera da prihvati vašu ponudu u vezi sa novimposlom. Možete imati uspeha u mnogo čemu što je za druge nedostupno. Uspevate da povratite poverenje osoba koje nisu verovatli u vas kada vam je bilo najteže ili kada ste imali najviše problema.Važan vam je dogovor sa osobom koja je preduzimljiva a na koju niste mogli uvek da računate. Dobijate poziv za važan sastanak sa Rakom
Ljubav - Kako na poslu tako i u ljubavi veoma ste aktivnni. Pružaju vam se razne mogućnosti i mnogi vas zovu i pokušavaju da vam se nametnu. Mnogo ste romantičniji nego što bi se to na prvi pogled moglo zaključiti a predmet vašeg sanjarenja je atraktivna osoba koja je međutim veoma zahtevna i ako se radi o muškarcu posvećenom poslu, moraćete da mu podredite svoju volju.
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Uglavnom ćete biti okupirani finansijskim problemima jer vas može uhvatiti panika da neke rashode nećete moći da nadoknadite. Moguć je aranžman u četiri oka sa nekim ko će vam predložiti nešto što nije baš za vas najidealnije rešenje. Period je dobar za intelektualne i kreativne delatnosti rad. Aranžmani koje ste ranije napravili sa osobama sa kojima imate dobro iskustvo donese vam dobit.
Ljubav – Nemojte dopustiti sebi da se nervirate zbog komentara na račun vašeg partnera, naročito ako se radi o nekom ko je poznat u javnosti. Veoma ste zaljubljeni i zaljubljivi i spremni da se borite za njegovu naklonost ali ako se radi o nekom ko ne uliva veliko poverenje, razmislite dal i je to baš dobro rešenje za vas.
Zdravlje - Moguć nazeb.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Posao - Osećate se dobro u društvu pouzdanih saradnika na koje možete u svako doba dana i noći da računate. Potreban vam je jak oslonac, neko ko će vam s jedne strane dati odrešene ruke da iskažete svoje talente a s druge strane da vam uvek pruži koristan savet. Ako vam se pruži prilika da sklopite posao sa strancima, ne oklevajte, naročito ako se radi o Raku ili Lavu.
Ljubav - Period vam donosi nove mogućnosti na ljubavnom planu, naročito ako ste dama Riba a dopada vam se ugledni gospodin. Umetnici mogu biti u vezi sa umetnicima, lekari sa lekarima a poslovni ljudi sa osobama prisutnim u medijima ili iz osiguravajućih zavoda, banaka. Biće ovo za vas veoma interesantan period po pitanju ljubavi.
Zdravlje – Dobro se osećate.
Web design & development Željko C.