vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC DECEMBAR 2014.
01.12.2014. - 31.12.2014.
        Maja Kovačić - http://astroanalize.blogspot.com/

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

     

    Decembar će biti vrlo značajan mesec za sve. U drugom delu decembra u znak Jarca ući će Merkur, Venera i Sunce. 23-eg decembra Saturn posle više od
dve godine menja znak i ulazi u znak Strelca i u njemu će boraviti do kraja 2017.god . Ovo je vrlo bitna promena za sve jer se radi o sudbinskoj planeti. Dok je Saturn boravio u Škorpiji mnogi stari dugovi došli su na naplatu, stizali su nam računi koji su stari i više od deset godina. Imovina se oduzimala, pravila su se menjala i zakon je jačao a prihodi se smanjivali.
    Ulaskom u znak Strelca prošlost ćemo zameniti budućnošću i umesto da se bavimo stvarima koje su se dogodile bićemo usmereniji na to da planiramo budućnost. Religija i vera će jačati ali i slobodna volja i filozofija, Nju Ejdž pokreti, alternativna medicina i samim tim će biti sve više zastupljena teorija kako mislima menjamo svoju budućnost.
    Bićemo dosta okrenuti strancima i sve će se raditi da se ode negde dalje od mesta rođenja jer trava će biti zelenija uvek negde tamo. Možemo očekivati i veće migracije stanovništva u inostranstvo, kao i nove zakone o državljanstvu. Joga može postati sve popularnija kao i sve druge metode koje jačaju um i telo a potekle su iz nekih drugih kultura.
    Da bi tumačenje bilo što tačnije opis potražite u znaku i podznaku u kome ste rođeni.

    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
    Ovnovi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Prvi deo decembra ukazuje da možete više planirati nego pokretati stvari i da ćete više živeti u bajci nego biti realni. Međutim drugi deo decembra donosi već nešto drugo, posao tada morate shvatiti ozbiljnije jer će postati zahtevniji. Ulagaćete mnogo vremena i snage u posao i to je i potrebno. Dobar je i period za zapošljavanje jer dogovori mogu biti trajniji. Novac u prvom delu meseca dolazi od stranaca i od mentalnog rada, dok se u drugom delu do novca dolazi težim pa i fizičkim radom. Štedite novac jer možete imati više troškova od izvora prihoda. Vaš vladar je promenio znak i ovo je dobar mesec za sve one koji se bave javnom službom, politikom, rade u medijima, u većim kolektivima, rade kao menadžeri.
Ljubav: Ljubav će se lakše ispoljavati u prvom delu decembra. Možete naći ljubav u inostranstvu, putem interneta, na putovanju. Ukoliko ste u braku cenićete partnerovo mišljenje i savete. Drugi deo decembra donosi ograničenja u kretanju pa i emocijama kojih može biti manje i nije povoljno ulaziti u vezu. Partner može očekivati mnogo od vas i biće potrebno odricanje sa vaše strane. Ljubav dolazi kroz posao.
Ostalo: Saturn ulazi u vaše polje studija i inostranstva i biće tu oko dve godine. Razmislite o davanju zaostalih ispita ili nastavka fakulteta. Takođe možete imati jaču potrebu da odete i živite u inostranstvu, međutim dobro se pripremite psihički jer se mnogo toga može isprečiti.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
    Bik u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Novac vas može opterećivati u prvom delu decembra a rashodi se pojačavaju. Takođe vodite računa da ne trošite previše na stvari koje donose samo trenutni užitak jer uskoro možete imati preče stvari na koje treba trošiti novac. Možete olako trošiti. Drugi deo decembra donosi pažljivije trošenje, štednju ali i problem sa novcem, neće ga biti u potrebnoj količini. Možete imati koristi od nekoga u inostranstvu. Posao će biti aktivan i dolazi do određenih promena u poslu, organizaciji i načinu rada. Možete naći dodatan posao u nekoj grupi ili radom na internetu. Takođe je akcenat na unapređenju ili usavršavanju postojećeg znanja ali kako se radi o postavci koja donosi iznenađenja, poštujte pravila i nadređene jer može doći i do naglih negativnih promena.
Ljubav: Ukoliko ste u braku ulagaćete dosta u partnera kao i njegov privatan život i porodicu ali i zajednički dom. Potrebno je dati slobodu. Ukoliko ste u vezi u prvom delu decembra možete sve olako shvatati, a u drugom delu decembra se i previše brinuti oko svega. Postoji određen problem kada je partnerov izbor zabave u pitanju sa kojim se vi ne slažete i dolazi do rasprave. Oni koji su sami mogu očekivati previše od veza na internetu, budite obazriviji i ne otkrivajte previše pre vremena.
Ostalo: U drugom delu decembra imaćete želju da otputujete ali mogućnosti će biti malo. Jedan roditelj će dosta uticati na vašu budućnost svojim stavom i postupcima. Ukoliko ste rođeni na samom kraju znaka Bika može doći do ozbiljnih nesuglasica sa partnerom i finansijskih problema. Budite svesni situacije ukoliko vam je rođendan od 17 – 20 maja i budite tolerantniji i nikako tvrdoglavi.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
    Blizanci u znaku ili podznaku:


Posao i novac: U decembru će najbolje proći oni koji rade posao na internetu, čiji je posao vezan za inostranstvo i putovanja, strane firme i proizvode, advokati i menadžeri. U tim oblastima potražite posao ukoliko ga nemate. Bilo bi dobro da dopunite svoje obrazovanje i znanje jer vam to može mnogo pomoći u poslu. Radno okruženje može pretrpeti određene promene kao i kolektiv ali i veću napetost.
Ljubav: Ukoliko ste u braku, u prvom delu decembra bićete usmereniji na partnera nego u drugom delu. Imaćete dosta lepih trenutaka i razumevanja u odnosu. Ukoliko postoji nešto što želite da uradite zajedno ili rešite nesporazum onda to uradite u prvom delu meseca. Ukoliko ste sami možete upoznati nekoga na javnim mestima, koncertima i sportskim dešavanjima u prvom delu meseca. Drugi deo meseca nije povoljan za ljubav i može ići otežano, ukoliko nekog upoznate čekanje i sporo razvijanje emocija vam ide u prilog.
Ostalo: Dosta ćete biti okrenuti inostranstvu kao i planovima za duže putovanje. To lako možete i realizovati ali morate delovati brzo i energično, pomoć potražite od prijatelja muškaraca. Imaćete lepu podršku zvezda da budete uspešni kada su ispiti i obrazovanje u pitanju. Ukoliko ste rođeni na samom početku znaka Blizanci može doći do ozbiljnih nesuglasica sa partnerom i finansijskih problema. Budite svesni situacije ukoliko vam je rođendan oko 21-og maja i budite tolerantniji i nikako tvrdoglavi.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
    Rakovi u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Decembar je mesec koji donosi mnogo izdataka zbog kojih možete biti pojačano nervozni. Ne preterujte u kupovini jer vam mnoge stvari neće ni biti potrebne. Mogu se pojaviti neki dugovi iz prošlosti takođe. Ukoliko vam je posao vezan za finansije, ekonomiju, savetovanje, psihologiju, ezoteriju ili istraživanje onda možete imati dosta povoljnosti u ovom mesecu kao i povećanje posla. U ovim oblastima potražite posao ukoliko ste kvalifikovani. Može se pokrenuti sud takođe. U prvom delu meseca povoljnost ćete imati najviše od sopstvenog rada i poslova vezanih za trgovinu i sport. U drugom delu meseca novac dolazi više od javnog posla ali i od partnera.
Ljubav: U ovom mesecu pojačavaju se strasti u vezama a samim tim možete ući u duple veze i one koje nemaju ograničenja. Oni koji su u braku u drugom delu meseca mogu se osećati prijatnije i spremnije za kompromise i zajedničke dogovore. Ukoliko ste sami u prvom delu meseca možete upoznati nekoga na poslu ali se mogu javiti i varnice sa kolegom/koleginicom. Ovaj mesec je dosta bitan za vaš ljubavni život jer možete konačno prekinuti vezu ili je ozvaničiti.
Ostalo: Vodite računa o svom zdravlju i izbegavajte slatkiše. Uradite analize koje su potrebne kako biste bili sigurni u svoje zdravlje a pogotovo ukoliko imate neke simptome koji vam nisu najjasniji.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
    Lavovi u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Ukoliko imate poslovnog partnera vodite računa da je među vama sve jasno jer može doći do nerazumevanja, konflikta i razilaženja u mišljenju. Ukoliko sarađujete sa stranim firmama a bavite se trgovinom onda vam se prodaja povećava. Isto važi i ukoliko se bavite javnim poslom, ali u tom slučaju se poveća broj putovanja u inostanstvo. Ukoliko ste bez posla drugi deo meseca je mnogo povoljniji. U prvom delu meseca oprobajte se u igrama na sreću i takmičenjima a novac dolazi i od privatnog posla. U drugom delu meseca zarada dolazi isključivo od vašeg rada i radićete više nego do sada.
Ljubav: Ljubavni život će se uzburkati a pogotovo ukoliko ste u braku. Zamenite svađu strastima i ne doživljavajte svaku partnerovu rečenicu kao pretnju iako ona može imati baš taj cilj. Ukoliko ste u vezi prijaće vam izlasci i obogatite svoj društveni život na sve načine. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga u prvom delu meseca na mestima za zabavu, sportskim dešavanjima... Drugi deo meseca nije mnogo povoljan za ljubav jer ćete biti zauzeti poslom.
Ostalo: Aktivirajte se više kada su javna dešavanja u pitanju jer vam mogu prijati. Uskoro se situacija u domu rešava a ako ste rešili da se preselite, obavite poslednje pripreme baš u decembru. Ukoliko ste rođeni na samom kraju znaka Lava može doći do ozbiljnih prekida u vašem životu kada su odnosi i poslovi u pitanju. Budite svesni situacije ukoliko vam je rođendan od 19 – 23 jula i ne donosite odluke preko noći.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
    Device u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ukoliko imate privatan posao bićete zadovoljni najviše u prvom delu decembra. Međutim u ovom periodu vam se može roditi ideja kojom pokrećete sopstveni posao. Energija na poslu se pojačava i to podrazumeva mnogo više rada, posla i “jurnjave” po radnom okruženju. Ukoliko postoji napetost na poslu onda se i ona pojačava u ovom mesecu. Nemojte biti impulsivni i vodite računa kako komunicirate sa kolegama. U prvom delu meseca novac dolazi iz porodice ali i kroz privatan posao, dok ćete u drugom delu meseca više koristi imati od igara na sreću i sopstvenih talenata koje možete unovčiti.
Ljubav: Ljubav se pokreće više u drugom delu meseca ali ne na način koji bi vama odgovarao. Emocije će biti dosta slabe a strasti skoro pa nepostojeće. Ukoliko uđete u neku vezu u ovom periodu ona se može teško održati.
Ostalo: Sve porodične stvari obavite u prvom delu meseca jer kasnije nećete imati vremena za to. Možete biti okupirani situacijom u domu ili jednim roditeljem a moguće su i posete. Sredite svu papirologiju pre isteka ovog meseca jer kasnije možete imati problem sa rokovima.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

    Vage u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Drama oko novca se uskoro završava, vratite sve dugove i uđite koliko je god moguće bez dugova u sledeću godinu. Možete imati uspeh u igrama na sreću ali i poslovima u kojima u prvi plan dolaze vaši talenti i sposobnosti. Ukoliko se bavite sportom to može takođe biti unosno. Javni poslovi vam idu u prilog kao i boravci na javnim mestima, skupovima, događajima. Ukoliko imate dugove pokušajte da uložite žalbu u prvom delu meseca. Drugi deo meseca možete se baviti nasledstvom ili će se sud aktivirati kao i neke stvari iz prošlosti koje nose nove rashode.
Ljubav: Ljubav se u decembru pokreće na način koji vam potpuno odgovara. Imate priliku da uđete u jednu strastvenu vezu koja neće trpeti ograničenja pa se tako i postavite. Međutim ukoliko ste u vezi u vaš život može ući neko ko će vam uzburkati misli i svakodnevicu i vodite računa da ne uđete u duplu vezu jer ona može napraviti mnogo više komplikacija nego što vam deluje na prvi pogled. Oni u braku takođe mogu doći u situaciju da im se dopada neko sa strane. Impulsivnost je najmanje što vam je sada potrebno a lepim rečima i osmehom možete postići i više nego što mislite.
Ostalo: ukoliko imate decu budite malo više obazriviji jer se mogu povrediti pa i razboleti. Takođe su moguće svađe sa njima i nerazumevanje. Ukoliko se bavite sportom imaćete mogućnosti i energije da se dokažete maksimalno i na tom polju.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
    Škorpije u znaku ili podznaku:
 
Posao i novac: Novac će biti vaš najveći pokretač u prvom delu decembra i sve ćete povezivati sa njim. Takođe možete zaraditi više nego do sada pa i imati neke olakšice. Međutim ukoliko imate privatan posao onda se on u decembru pojačava mnogo. Naglašeno je dosta rada. Naučite da štedite jer će vam to biti potrebno u periodu koji sledi. U drugom delu meseca bavićete se papirologijom a ukoliko šaljete poslovnu biografiju proverite dobro podatke, kako vaše tako i podatke poslodavaca.
Ljubav: Malo vremena i mogućnosti ostavićete za ljubav a pogotovo u prvom delu meseca. Drugi deo je bolji jer lakše možete upoznati nekoga i to putem interneta, u vašem okruženju, slučajni susret na ulici i sl. Ukoliko ste u braku možete otputovati sa partnerom u drugom delu meseca.
Ostalo: Onima koji imaju znak ili podznak na poslednjim stepenima Škorpije decembar može biti prilično napet, težak i ozbiljan. Nijedna stvar koja se pokreće nije zanemarljiva. Budite oprezniji. To su svi oni koji su rođeni od 18 – 22 novembra a za podznak se mora proveriti kroz natalnu kartu. Porodične stvari vas mogu remetiti kao i situacija u domu. Naglašena je tenzija i rasprava sa ukućanima. Budite van kuće što više a kada ste u kući pazite se povreda. Bićete usmereniji na učenje u drugom delu meseca pa ispite ostavite za taj period.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
    Strelčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Drugi deo meseca nosi više troškova i rashoda i ne rasipajte novac jer ga nećete imati dovoljno za sve što ste planirali. Međutim kroz naporniji rad zaradićete i više novca i uzmite sve duple smene i bolje plaćene dane koji su na raspolaganju. Ukoliko imate stalan posao onda možete zaraditi više novca u decembru ali samo kroz predan rad.
Ljubav: ljubav donosi iznenađenja u decembru kroz neočekivane poruke, pozive i susrete. Možete upoznati nekoga na putovanju i započeti burnu vezu ali kratkog daha. Komunikacija sa partnerom može biti napetija pa ne pokušavajte da rešite neke stvari u ovom mesecu. Ukoliko ste u braku, partnerov problem sa novcem će biti važniji od emocija.
Ostalo: Ovaj mesec je vrlo važan za vas jer vam se na ličnom planu može mnogo toga promeniti. Najbolji savet je da budete realni i da stojite čvrsto na zemlji kako se ne biste razočarali. Možete biti dosta napeti i teški za saradnju pa izbegavajte impulsivne reakcije i teške reči. Ukoliko planirate da upišete neki kurs onda je ovo pravo vreme. Vodite računa kada je saobraćaj u pitanju, poštujte propise i ograničenja jer možete imati problem sa zakonom.Saturn ulazi u vaš znak i boraviće u njemu do kraja 2017.godine i donosi vam dosta preispitivanja i suočavanja a odgovornost je ključ. Ukoliko vam je znak ili podznak na prvim stepenima Strelca onda je sve ovo dosta ozbiljnije i vodite mnogo više računa o svom zdravlju i problemima koji se naziru kao pretnja jer mogu postati dosta ozbiljni. Proverite u natalnoj karti na kojim stepenima vam se nalaze Sunce i podznak.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   
    Jarčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Novac će biti glavna tema za vas u decembru. Imaćete mnogo rashoda ali može biti i dodatnih prihoda. Ne puštajte novac da miruje a nemojte ni vi jer ćete uložiti dosta mentalnog i fizičkog rada u svoje načine zarade. Ukoliko vam je posao vezan za uniforme, mašinsku industriju, sport, dinamiku i kretanje i otrovne i opasne supstance i mašine onda možete profitirati u ovom mesecu. Dodatan posao takođe možete potražiti u ovoj simbolici. U prvom delu meseca spletke na poslu vam mogu sve otežati ali će biti kratkog daha.
Ljubav: Ljubav možete kriti a pogotovo u prvom delu meseca i isto tako možete započeti neku vezu koja nije baš najjasnija i javna. Ukoliko ste u braku uskoro počinje ozbiljan testa za vaš ljubavni život. Ukoliko ste sami ljubav vam dolazi sama i ne možete je izbeći ukoliko vam je suđena.
Ostalo: Brinućete o svom zdravlju ali najviše u prvom delu decembra jer se kasnije situacija poboljšava. Obavezno ojačajte imunitet na sve načine a prednost dajte “bakinim savetima”. Možete sve više misliti o selidbi i domu u inostranstvu a i započeti ozbiljne pripreme. U sledećoj godini imaćete i prilike da to sve uozbiljite i pokrenete a ovaj mesec će biti samo početak.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
    Vodolije u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao je nešto što morate shvatiti ozbiljno jer uskoro neće biti povratka nazad. Ukoliko postoji problem na poslu ili ograničenja u ovom mesecu se to sve rešava. Ako nemate posao, već od sredine meseca se možete zaposliti ali posao neće biti posao iz snova niti će sve ići lako, međutim ne birajte previše. Posao dosta zavisi od vas samih a to ćete osetiti u decembru, ne odbijajte poslove i angažujte se mnogo više, ako to podrazumeva i manjak sna onda prihvatite i tu situaciju. U prvom delu meseca možete pozajmiti neki novac prijateljima ali i od prijatelja, dok je drugi deo meseca naglašen po pitanju dugova koje morate vratiti.
Ljubav: Sve teške i ozbiljne razgovore ostavite za drugi deo meseca jer sada nećete rešiti ništa. Možete biti razočarani u partnera ali proverite detalje pre bilo kakve optužbe, ne verujte u tračeve. Možete jedan prijateljski odnos ispreplitati emocijama i varnicama ali to neće potrajati, pa pazite da ne upropastite prijateljstvo.
Ostalo: Vaše želje i planovi u drugom delu meseca mogu delovati razočarajuće po vas pa pokušajte da budete realni. Ne donosite nagle odluke u prvom delu decembra. Možete biti dosta napeti i potrebno je trošite mnogo više energije nego do sada. Ukoliko mirujete veća je verovatnoća da se povredite pa i budete preterano napeti. Ukoliko ste rođeni na samom kraju znaka Vodolije može doći do ozbiljnih prekida u vašem životu kada su odnosi i poslovi u pitanju. Budite svesni situacije ukoliko vam je rođendan od 14 – 19 februara i ne donosite odluke preko noći.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
    Ribe u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao će biti ono što će vas okupirati u prvom delu meseca. Ukoliko nemate posao u ovom periodu ga potražite ukoliko on ne potraži vas. U drugom delu meseca prijatelj može uticati na vaš posao i odluke o zapošljavanju. Novac će biti posebno izazovna oblast u decembru i naglašene su brige i problemi zbog njega. Mogu se pojaviti dugovi koje je nemoguće rešiti i isplatiti u celini. Ukoliko vam je posao vezan za internet i na neki način skriven od drugih onda u decembru možete profitirati. Shvatite svoj posao ozbiljno a ukoliko vam otežavaju nemojte odustajati, sada je potrebno istrajati u svemu.
Ljubav: ljubav ne nosi velike promene ali se uskoro menja vaš status, dobro razmislite o stvarima koje (ne)želite kada je ljubav i odabir partnera u pitanju. U braku se situacija komplikuje u drugom delu meseca ali najviše zbog nerazumevanja. Nemojte praviti velike probleme od sitnica jer lako možete uspeti u tome.
Ostalo: Zdravlje vam može biti dosta narušeno a pogotovo kada su visoke temperature, povrede i stresovi u pitanju. Ojačajte imunitet i budite pažljiviji. Ukoliko boravite u inostranstvu izbegavajte ulazak u rizične stvari i situacije a pogotovo ako imaju veze sa novcem. Ukoliko ste rođeni na samom početku znaka Ribe može doći do ozbiljnih prekida u vašem životu kada su odnosi i poslovi u pitanju. Budite svesni situacije ukoliko vam je rođendan oko 19-og februara i ne donosite odluke preko noći.

Web design & development Željko C.