vrh
Meni

Mesečni HoroskopSeptembar 2018.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Možete biti skloni da reagujete previše impulsivno, ali ćete pokazati i izvesnu nesigurnost u sebe. Nedovoljna istrajnost može biti glavna kočnica ka uspehu. Drugi problem može biti vaša slaba motivisanost za ono što radite ili osećaj da su mnogi protiv vas. Moguće je nezadovoljstvo, naročito novim saradnicima, i pokušaj da se nekako snađete u situaciji koja vas je snašla. Ako ste u zrelim godinama, ili odnedavno prešli na novo radno mesto, imate više šanse da nađete neko trajnije rešenje nego ako ste mladi. Nemojte tražiti ekskluzivne poslove. Ukoliko ste žena, imate veliki uticaj na kolege, posebno na muškarce, ali ne bi trebalo da zloupotrebljavate svoj šarm u tu svrhu. Ako ste muškarac, pazite se žena, ne donose vam dobro, jer mogu pokušati da manipulišu vama, a vi ćete biti previše slabi na njihov šarm. Pazite dobro kakve poslove zaključujete sa Ribama i Devicama, Vagama, možete napraviti veliku grešku ako bilo šta uradite da biste nekome nešto dokazali. Kada su finansije u pitanju, ne bi trebalo da rizikujete ulazeći u nove poslove, posebno ne početkom septembra. Budite istrajni i uspećete.
Ljubav - Ulazite u period velikih promena na ljubavnom planu, jer je moguće obnavljanje veza sa onima koji su vam nekada nešto značili, bilo davno u prošlosti, ili ste ih upoznali krajem prošle godine, ali se situacija iz raznih razloga prilično iskomplikovala. Sada je došlo vaših pet minuta da pokažete i svoju zaljubljenost i upornost. Ovnovi inače ne vole mnogo da pokazuju emocije, jer je to za njih često odraz njihove slabosti, ali kada se zaljube, onda su emocije uglavnom izrazito jake. Imaćete prilike da sretnete nekoga ko pripada malo poznatijim krugovima ljudi, moguće osobama koje su preko posla u kontaktu sa onima koji rade u medijima ili se bave advokaturom, rade u državnim firmama ili su politički aktivni. Sve avanture ili poznanstva sa posla mogu biti uzrok raznih vrsta problema. Ako vam je podznak u Vagi ili Vodoliji, teško da ćete uspeti da sakrijete ono što osećate, a to nećete ni želeti. Bilo bi dobro da se ne nervirate previše ni oko čega. Ako ste duže u vezi ili braku, prva polovina ovog perioda može biti prilično stresna, posebno ako ste aprilski Ovan.
Zdravlje - Proverite krvnu sliku.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Prvi dani perioda su povoljni za početak poslova koji će biti veoma značajni za vas na duže staze. Ovo je period u toku kojih bi svakako trebalo da započnete neki nov posao. Mnogo toga vam ide naruku. Trebalo bi da detaljno proučite ugovore, posebno sa Ovnovima, Škorpijama, Blizancima, Vagama i Devicama. Novac će vam dolazi sa više strana, i iz više izvora, moguće iz poslova sa velikim firmama posebno preko poslova u vezi sa marketingom, medijima, advokaturom, preko stranih predstavništava. Svoju kreativnost najbolje će moći da iskažu rođeni u poslednjoj dekadi znaka, rođeni posle 10. maja. Posle sredine septembra kreću pozivi na razne skupove gde ćete imati prilike da sretnete one koji će vam nuditi interesantne poslove. Bićete u dilemi šta da izaberete. Partnerski odnosi sa suprotnim polom mogu biti uzrok nerviranja i frustracija.
Ljubav - Ovo je mesec koji bi mogao da se pamti po mnogo čemu. Ne samo da ćete biti spremni da uđete u novu vezu, nego ćete to i želeti, a želje vam se mogu lako ostvariti. Nešto što je krenulo ranije, pa zatim na neki način zaustavljeno, sada ponovo počinje da se odvija kao nemi film. Nećete morati ništa mnogo da objašnjavate, osoba koja vam se dopada biće u potpunosti svesna šta vam znači i počeće da gleda na vas drugim očima. Ipak, izvesno okelevanje s njene strane, posebno ako nije slobodna ili ako nije spremna da izađe iz veze koja joj ne pruža mnogo zadovoljstva može otežati situaciju. Budite spremni da se prihvatite i nezgodne uloge savetodavca onoga ko bi trebalo da bude vaša fatalna ljubav. Dobro balansiranje u komunikaciji biće od presudnog značaja za dalji razvoj veze. Rak, Lav, Strelac ili Jarac mogu biti za vas fatalni, kao i poneka Škorpija. Možete očekivati mnogo romantičnih susreta. Malo ih i vi inicirajte, ne čekajte da se baš sve samo od sebe dogodi.
Zdravlje - Potrebno je da uzimate biljne čajeve da biste se bolje osećali.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Naglašena potreba za materijalnom sigurnošću, koja inače nije primerena vašem znaku, doći će do izražaja, i to uglavnom na nagovor nekoga iz vaše porodice. Imaćete potrebu da uložite novac u nešto, i to u neke trajne vrednosti. Istovremeno ćete dobiti ponudu u vezi sa tim od jedne mlađe i jedne mnogo starije osobe. Ako ste mladi, svi su izgledi da roditelji upravljaju vašim finansijama ili pokušavaju da utiču na vas i više nego što vam to prija. Početkom perioda Blizanci koji pripadaju trećoj dekadi trebaju smiriti strasti i o svemu na miru razmisliti. Bez obzira na sve, neće vam nedostajati entuzijazma. Možete očekivati interesantne poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja, od osoba koje odavno žele da rade sa vama. Po mnogim pitanjima pratiće vas i sreća, posebno u radu sa Ovnovima, Blizancima, Vagama. Od 1. septembra Strelčevi će vam nuditi zajednička ulaganja u posao koji može imati veze sa sportom ili medijima, filmom, posebno muzikom. Poveći iznosi preko velikih firmi ili od roditelja ako ste mladi ili neka vrsta unapređenja mogući su oko sredine meseca.
Ljubav - Ovaj period mnogo je povoljniji za ljubavni život, nego prethodni. Ako ste žena, pazite se skupova generacije ili nekih poziva na večeru sa osobama koje ne poznajete dovoljno, jer se može dogoditi da vas očara neko ko možda nije slobodan. Ukoliko ste muškarac, osvajaćete i šarmom i duhovitošću. Mnoge će impresionirati vaš uspeh ili društveni status. Bilo bi dobro da nekoga prema kome ste bili prilično nepravedni ili ste ga u poslednje vreme zapostavljali, a drag vam je, obradujete iznenadnom posetom ili pozivom na izlazak. Mogući su susreti na romantičnim večerima u restoranima i letnjim baštama ili na porodičnim skupovima. Mogu vam se svideti Ovan, Vaga ili Lav, koji će znati kako da vas osvoje. Pazite da ne budete pomalo površni, ali ne zato što ste takvi po prirodi, već zato što smatrate da je za vas to bolje. Nećete želeti da se bavite svojim emocijama, plašićete se da se preterano emotivno angažujete, a još više da analizirate svoja osećanja. Bilo bi bolje da u svakom slučaju budete krajnje iskreni prema osobi koja vam je draga. Plenite šarmom i duhovitošću.
Zdravlje - U dobroj ste kondiciji.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Ušli ste u povoljan period i ceo mesec je izuzetno dobar za sklapanje poslovnih aranžmana posebno u vezi sa nekretninama ili za ugovaranje novih projekata sa osobama koje već imaju dovoljno iskustva u tim poslovima. Mogući su kontakti sa osobama prisutnim u javnom životu. Ako želite da započnete privatan biznis, sačekajte 10. septembar, naročito ako nameravate da se uključite u zajednički projekat. Naći ćete se u situaciji da ćete morati da donosite odluke i da iza njih stojite sa punom odgovornošću, što većina Rakova ne voli ili na neki način izbegava. Trebalo bi da se prihvatite posla koji će vam ponuditi Bik, Vaga ili Ovan, jer to može biti nešto izuzetno povoljno, kao i od Jarca ili Strelca, ako se radi o poslu koji ima veze sa inostranstvom. Pokušajte da svoje namere ne otkrivate nikome, pa čak ni članovima porodice sve dok ne donesete odluku, jer vas mogu u tome opstruirati. Ukoliko uspostavite dobru saradnju sa Devicama, Blizancima i Ribama, potrebna je izvesna doza opreza, posebno ako se nalazite na nekom za vas klizavom terenu.
Ljubav - U ovom periodu su mnogo značajniji kontakti sa osobama koje prvi put upoznate nego sa stalnim partnerom. Njemu bi trebalo da krene nabolje u vezi sa poslom i verovatno će najveći deo svoje energije usmeravati u tom pravcu. Može se desiti da vas čak i malo zanemaruje, ali vi ćete to kompenzovati kontaktima sa onima koji će vam biti izuzetno prijatni i zanimljivi. Ne bi trebalo da izbagavate nijedno društveno okupljanje, bilo u krugu porodice, rodbine ili negde na nekim promocijama, otvaranjima i sl. Vaša potreba da budete u centru pažnje koja povremeno dođe do izražaja, sada će biti nešto naglašenija ili će vam jednostavno događaji ići naruku. Možete očekivati da se dogodi nešto prijatno, što će vas mimo vaših očekivanja dovesti u situaciju da negde zablistate i da privučete pažnju okoline. Nesvesno ćete zavoditi koga poželite, ali uglavnom će se sve svesti na prijatne društvene kontakte, dok svoje najdublje emocije čuvate samo za jednu osobu. Moguće nekog ko često putuje. Uživate u druženju sa prijateljima.
Zdravlje - Trebalo bi da se posvetite malo više nezi tela i da držite dijetu.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Vas je u prinicpu lako izbaciti iz takta, naročito po principijelnim pitanjima, jer ste pošteni i volite da tako i poslujete i na bazi obostranog poverenja sa kolegama. Kada znate da ste u pravu idete do kraja, bez obzira na cenu. U ovom periodu, međutim, postaćete nešto umereniji u svemu i prilično taktični, osećajući da bi nešto vrlo značajno moglo da se desi, što bi vaš životni tok moglo da usmeri na pravi put. Vaš znak je na potezu, ali vam se preporučuje umerenost u svemu, jer vam se može činiti da možete da izdržite tempo koji će vam se nametnuti. Bilo bi najbolje da vi organizujete svoje poslove i svoje vreme. Nemojte dozvoliti da bilo ko utiče na vas. Često će vam osobe koje vam nisu tako bliske biti mnogo bolji savetodavci od članova vaše porodice. Hteli ne hteli, o vašim poslovima će se pričati. Mnogo toga novog, interesantnog dogodiće se, što će vaša interesovanja skrenuti u drugom pravcu. Finansijska situacija nije onakava kakvu ste priželjkivali, ali ne brinite, moći ćete da zaradite pre od nekih honorarnih poslova koje će vam ponuditi osobe prisutne u javnosti nego preko redovnog radnog mesta, koje vam u poslednje vreme nešto baš i ne odgovara.
Ljubav - Što je osoba sa kojom ste u emotivnoj vezi ili koja vas interesuje mlađa od vas, to su veće šanse da se radi o prilično napornoj ljubavnoj priči u kojoj može biti svega i svačega. Vi ćete ipak prelaziti preko mnogo toga, radi mira u kući. Ukoliko je vaš partner u znaku Vodolije, Vage ili Blizanaca, jedno drugo nećete moći da pratite, i zbog toga ćete morati da pravite kompromise: vi da izlazite u društvo više nego što to intimno želite, a partner da pokuša da vas prati i podrži u vašim poslovnim ambicijama. Veza sa strankinjom tj. strancem ili osobom koja često putuje, posla radi ili živi u inostranstvu a vašeg je porekla, može biti ono pravo što će vam život izmeniti iz korena. Najgore od svega je da pristanete da budete u vezi sa nekim ko vam ne odgovara, ko ne želi da se menja i ko je sa vama samo iz nekih svojih ličnih razloga, koji nemaju veze sa pravim, dubokim emocijama. Moguća fatalna ljubav sa strancem.
Zdravlje - Nemojte se prepuštati povremenoj melanholiji.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Previše ste popustljivi po nekim pitanjima po kojima bi trebalo da se postavite odlučnije da na kraju možete zbog toga biti prilično razočarani ponašanjem kolega. Srećom, postoji neko ko je svestan vaših kvaliteta i ko će vam ponuditi dobro radno mesto ili ćete dobiti šansu da pokažete neki svoj talenat. Kolege će očekivati inicijativu s vaše strane. Možete imati uspeha u poslu koji zahteva od vas da budete komunikativni, šarmantni, ali i veliki diplomata. Umećete da se snađete u poslu u kome će vas prvenstveno voditi vaša intuicija. Mogli biste biti dobar izdavač, pisac, novinar. Takvi poslovi bi mogli doneti prilično novca. Marketing predstavlja, takođe, jednu od oblasti u okviru koje biste mogli imati prilično uspeha i sa te strane vam dolazi i novac ili neka vrsta satisfakcije. Umete tačno da procenite situaciju i lako shvatate u kom grmu leži zec, to jest gde se krije za vas najveća zarada. Ovo je period u kojem možete dobiti odličnu ponudu u vezi sa inostranstvom ili u vezi sa radom sa strancima, čak i mogućnost da negde otputujete na duže.
Ljubav - Ukoliko ste u zrelim godinama i u vezi sa osobom koja je vašeg godišta, ili starija od vas, moguće je da joj nedostaje vaša pažnja. Mlade Device, posebno ženske, mogle bi biti privučene starijim partnerom koji ima neke veze sa inostranstvom, poslovno ili privatno. Ni jedni ni drugi ne bi trebalo da zapostavljaju svoj društveni život bez obzira na to da li su u vezi ili slobodni, jer postoji mogućnost da preko posla, na nekom većem skupu, moguće na prilično mondenskom mestu, upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan. Bilo bi dobro da nađete vremena za što bogatiji društveni život, jer ako ste slobodni, moguća su lepa poznanstva, naročito ako to bude u nekim manje više zatvorenim društvenim krugovima, prijemima, porodičnim skupovima. Ma kog pola da su, Device će biti najviše zainteresovane za umetnike, pravnike, sportiste, osobe prisutne u javnosti, posebno ako preko posla dolaze u kontakt sa njima. Mogla bo da se dogodi neka tajna avantura.
Zdravlje - Ne bi bilo loše da se više krećete i rekreirate.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Vaša samo prividno smirena priroda traži nove poslovne izazove, ali ostavljate utisak kao da niko ne zna na čemu je sa vama. To ne radite svesno, da biste bilo koga zbunili već da biste pronašli ono što vas najviše zanima. Do kraja avgusta možete biti malo demoralisani ili vas neko iz kruga vaših najbližih može nesvesno, ali iz najboljih namera obeshrabriti u vezi sa vašim idejama. Možda ne bi bilo loše da poslušate, posebno one starije i iskusnije članove porodice, naročito ako ste uključeni u porodični biznis. S druge strane, procenite pravilno svoje fizičke mogućnosti jer može doći do preteranog iscrpljivanja. Ne idite preko svojih moći, pomalo ste nervozni i nestrpljivi, što može prouzrokovati bolove u rukama, šakama i tetivama, posebno ako se bavite sportom, radite na kompjuteru ili igrate balet. Za umetnike nastupa sjajan period, ali samo ako budu dovoljno kooperativni. U protivnom, rezultat neće biti kakav očekujete.
Ljubav - Poslednji trzaji vaše nervoze i nezadovoljstva, ali i sklonost ka tajnim vezama. Ako ste žena, pomalo ste nervno iscrpljeni i prilično vas je teško ubediti da po mnogim pitanjima grešite. Skloni ste da se kada ste nezadovoljni povlačite u sebe, ali naći će se neko ko će vas oraspoložiti. Vama samoća ne odgovara, osim u retkim momentima kada imate potrebu da napunite baterije, jer se tada predajete razmišljanjima koja vas nikud ne vode. Jedini način da prebrodite povremeni period krize jeste da sebe nečim obradujete, ali i partnera i da nađete načina da i njega izvučete iz njegove povremene melanholije. Ovaj period bi trebalo da značajno poboljša vaš erotski život, a šta Vaga više voli od toga, i naravno kvalitetnog društvenog života. Ovi dani bi mogli biti nezaboravni, ako se potrudite da partneru priredite neko prijatno iznenađenje. Krajem meseca je moguće okupljanje većeg društva i lep provod ili odlazak u inostranstvo na kraći put.
Zdravlje - Ne izlažite sebe nepotrebnim naporima iako ste u dobroj kondiciji.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Mudrost, pronicljivost, predostrožnost, jaka intuicija, sposobnost da druge shvatite, ali i prihvatite njihove mane i učinite im uslugu, su vaše glavne osobine. U ovom periodu upravo ove karakteristike izbijaju u prvi plan i donose vam ne samo uspeh nego i mogućnost da ostvarite uspešnu saradnju sa onima sa kojima vam to nikada nije polazilo za rukom. Imate prilike da postavite neke stvari na svoje mesto i da tačno znate na čemu ste, a posle tog perioda prištedite sebe nepotrebnih napora, ali i nerviranja. Neko koga upoznate može postati potencijalni poslovni partner i to izuzetno dobar, posebno ako se radi o Raku, Devici ili o nekome ko ima veze sa inostranstvom. Dobra saradnja sa Strelčevima, Jarčevima i drugim Bikovima olakšava vam značajno posao, dok se Vage i Ovnovi pokazuju kao nepouzdani. Ne verujte svemu što čujete od njih ili bar budite oprezni u poslovnim razgovorima, ne otkrivajte sve adute, a imate ih, i budite oprezni kod potpisivanja dokumenata. Neko vrlo mladolik i pomalo lukav, pokušaće da vam napravi neku manju pakost, ali ćete ga vi na vreme u tome sprečiti.
Ljubav - Naizgled ste distancirani i ako ste rođeni krajem oktobra, sigurno ste opterećeni traganjem za srodnom dušom, ali prvenstveno za nekim ko bi mogao da vam bude prijatelj i ko bi bio maksimalno odan. Ovakva pozicija Saturna označava neku vrstu smirenosti i mirenja sa sudbinom, kao da ništa novo i interesantno ne može da vam se desi, a upravo će se dogoditi sve suprotno onome što očekujete. Ako samo želite, moći ćete da uđete u tajnu vezu sa vrlo atraktivnom i strastvenom osobom koja moguće nije slobodna i pripada krugu poznatih. Ako vi niste iz tog društva, bićete vrlo diskretni, ali ako ste i vi manje više poznati ili ima onih koji pomno prate sve šta se dešava u vašem ljubavnom životu, teško da ćete moći da izbegnete zamke koje će vam postavljati paparaci, makar bili i u vidu znatiželjnih kolega ili komšiluka. Ipak, da je ljubav slepa osetićete na svojoj koži u svem svom blaženstvu. Moguće je da će ta veza potrajati mnogo duže nego što očekujete. Ako ste ikada želeli šou u svom životu, imaćete ga, nešto poput telenovele, ali najverovatnije sa hepiendom, na koji ćete morati da malo pričekate.
Zdravlje - Uzimajte više tečnosti.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - U ovom periodu pružaju vam se sjajne šanse, ali moraćete da budete spremni na neke uslove na koje vi inače niste radi da pristante. Malo smirenosti kod donošenja poslovnih odluka ne bi vam bilo na odmet. Kreće intenzivniji rad sa strancima ili neki novi projekti koje nikako nećete želeti da propustite. Budite oprezni u radu sa osobama koje su sklone da se lako oduševaljavaju novim mogućnostima i koje su prilično nerealne. Vaga, Lav ili Bik mogu preneti na vas svoju euforiju. Na vama je da budete trezveni. Ovaj period delovaće na vas otrežnjujuće i pomoći će vam da budete realni u pogledu svih poslovnih mogućnosti. Finansije bi trebalo da se poboljšaju i to zahvaljujući Jarcu ili Devici. Lav mnogo polaže u vas i pokušaće da vas nagovori da radite za njega. Moguće da će mu biti potrebna podrška Ovna ili Vage kao posrednika. Ne bi trebalo da budete podozrivi i sumnjičavi u pogledu iskrenosti saradnika, jer će vam biti ne samo desna ruka u poslu nego će vam napraviti i sjajnu reklamu i preporuku za usavršavanje.
Ljubav - Ako se na vašem radnom mestu ili među prijateljima nalazi neko ko vam se sviđa, ili zapravo kome se vi sviđate i svesni ste toga, a ko vam se do sada vrlo diskretno udvarao, sada će da položi karte na sto. Pazite! Možete biti iznenađeni svojom reakcijom na udvaranje te osobe, što bi u najvećoj meri moglo da poremeti vaš emotivni život, naročito ako imate stalnog partnera. Ako se radi o nekome ko je u podjednakoj meri ambiciozan kao i vi, često putuje u inostranstvo, ili čak putujete zajedno, nadomak ste avanture. Upravo zajednički poslovi i lične ambicije mogu vas odvojiti od stalnog partnera i možete u kolegi to jest koleginici prepoznati osobu svog života - sve dok vam se ne sudare interesi. Ukoliko ste slobodni, interesantni izazovi čekaju vas u društvu i to osoba koje su veoma vesele, ambiciozne, dinamične i sa kojima se uvek sjajno provedete. Ni ne pomišljajte da ulazite u paralelne veze, jer biste mogli svoj život značajno iskomplikovati. Mladi Strelčevi, oni koji su rođeni krajem osamdesetih, mogu očekivati mnogo uzbuđenja, dok rođeni krajem sedamdesetih mogu očekivati bračne ponude. Čuvajte se paralelnih veza.
Zdravlje - Svi problemi dolaze od nepravilne ishrane.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - I vaš znak je jedan od onih koji bi trebalo da sve probleme reši, ako je ikako moguće. To se odnosi naročito na Jarčeve koji su rođeni posle 14. januara bilo koje godine. U prilično nezgodnoj situaciji su decembarski Jarčevi, kojima mnogo toga ne ide naruku, naročito ako su nestrpljivi i ako su veoma ambiciozni. Nerviranje oko sitnica, pa i oko krupnijih problema, ništa ne rešava. Ali u rešavanju problema vam može pomoći Devica, Bik ili neki drugi malo razumniji Jarac. Mnogo hoćete, a malo možete. To je ono što mislite i ako ste jedan od retkih malodušnih primeraka ovog znaka, znajte da je strpljenje majka uspeha. Potreban vam je neko ko će da vas podrži, neko ko ima dovoljan autoritet da vam da na znanje da je to što radite ispravno i da ste na pravom putu. Ne samo da ćete imati prilike da budete uspešni nego ćete mnogo pravnih problema rešiti mnogo lakše nego što ste mislili.
Ljubav - I pored toga što ste u suštini jaka ličnost, povremeno imate momente slabosti, i to upravo kada su emocije u pitanju. Kao da se baš najbolje ne snalazite. Vaša potreba za romantičnim doživljajima može biti i te kako zadovoljena, ako budete bili spremni da se upustite u nešto što je za vas veoma značajno, a to bi mogao biti prvo posao pa onda ljubav ili obe stvari istovremeno. Neko koga ste nekada upoznali preko posla postaje vrlo značajan za vas. Upravo vi ćete inicirati susret ili ćete naći načina kako da nagovorite Vagu, Bika ili Škorpiju da rade sa vama ili za vas. Ne zna se ko je na gorim mukama, muški ili ženski predstavnici ovog znaka. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, nemojte sa partnerom polemisati jer on ne želi da sa vama komunicira na način koji mu vi namećete, čak i ako je to bolje za oboje. U stvari, prisutna je izvesna doza tvrdoglavosti i kod vas i kod njega. Nije vreme za neke značajnije odluke u vezi sa porodičnim životom.
Zdravlje - Pazite na ishranu i unosite što više tečnosti, posebno čajeva za čišćenje organizma.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao - Mnogo nade polažete u rad sa vazdušnim znakom, na primer Blizancima. Moguće je da bi vam ipak možda najviše odgovarali Vaga i Ovan, ali se vaša potreba da isterate pravdu može loše odraziti na vaše poslove. Prvi dani ovog perioda su posebno karakteristični po napetosti, ali već od prvog, a naročito posle sredine meseca bićete na svom terenu. Ne brinite mnogo o tome da li ćete nekoga povrediti, iako smatrate da su se mnogi poigravali vama. Osećate veliku potrebu da izađete iz anonimnosti, i to će vam poći za rukom. Ako radite u velikoj firmi ili u svom poslu, srećete mnogo ljudi, mogli biste dati povoda nekome da o vama priča i više nego što vam to prija, jer možete nesmotreno izneti neke svoje planove za koje po svaku cenu želite da ostanu tajna. Ako ste već poznati u društvu ili ste postigli određen rejting u svojoj profesiji, ne brinite, niko vas ne može ugroziti. Poslovi sa inostranstvom postaju mnogo značajniji. Možete dobiti ponudu o kojoj ste sanjali ili koju ste na neki način inicirali.
Ljubav - Očekujete a i priželjkujete da vam se dogodi romantičan susret, strastvena veza, ali upravo to je ono što bi moglo da vam u velikoj meri iskomplikuje život. Pazite da ne dajete obećanja bez pokrića i da ne bude sve na lepim rečima, ni s vaše ni sa partnerove strane, jer se možete lako razočarati. Malo trezvenosti, ne bi bilo na odmet, posebno ako budete u vezi sa Vagom, Bikom, Jarcem. U tajnu avanturu možete ući sa Lavom ili Devicom, ali je ishod takođe neizvestan, jer ste skloni da sedite na dve stolice. Ako vam se sviđa osoba koja je na položaju ili dosta starija od vas, bavi se sportom ili je prisutna u javnosti, možda čak i umetnik, može vas oduševiti, ali teško da će se lako upustiti u ozbiljniju vezu sa vama, osim ako ne budete krajnje iskreni i ako ste slobodni. Vodolije koje su prešle četrdesetu godinu života doživljavaju neku vrstu procvata, i spremne su da se prihvate bračnih obaveza, moguće da će ući u drugi brak. Ma kog uzrasta ili pola da ste, što vam bude bogatiji društveni život, to su veće mogućnosti za poznanstva ili putovanje u inostranstvo sa prijateljima. Ako ste u dužoj vezi ili braku, moguće su nesuglasice, naročito ako budete pokazivali želju da često izlazite bez partnera.
Zdravlje - Osim eventualnih manjih stomačnih tegoba, ne bi trebalo da imate nekih većih zdravstvenih problema.


  
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCESPosao - Postajete mnogo ambiciozniji i spremniji da potražite posao koji vam odgovara ili da organizujete svoje aktivnosti tako da ne rasipate energiju na poslove koji vam ne donose novac i satisfkaciju. Finansijska situacija je prilično nestalna, ali vi radite na tome da pronađete dobar izvor prihoda. Spremni ste na razne vrste kompromisa jer ste svesni da samo tako možete doći do cilja. Lav ili Devica će vam ponuditi nešto što vam moguće na prvi pogled neće odgovarati, a zatim ćete, kada bolje razmislite, shvatiti da ste na pravom putu da donesete pravilnu odluku. Moraćete danas da izdvojite popriličnu sumu za nešto što bi moglo predstavljati ulaganje u vaš posao. Nemojte se opterećivati nepotrebnim detaljima, prepustite nekim saradnicima u znaku Lava ili Device da obave neophodne poslove umesto vas.
Imate podršku Vage i Vodolije za ostvarenje vaših planova. Ako ste želeli da započnete privatan biznis u domenu umetnosti, mode ili medija, moguće je da se to realizuje uz uzimanje kredita.
Ljubav - Kada je ljubav u pitanju, ne udubljujete se previše u potrebe vašeg partnera, ali ne činite namerno nego zato što ste okupirani svojim razmišljanjima bilo o poslu ili o ulaganju u stambeni ili poslovni prostor. Često ste površni i ne zamarate se detaljima, jer smatrate da je za vas to bolje. Ne želite da se bavite svojim emocijama, a još manje njegovim, plašite se da zavirite u sebe, jer niste sigurni na šta ćete naići. Vaš partner vam nesvesno omogućava da se tako ponašate, jer ma kako bio nezadovoljan, ne čini ništa da se vaš odnos promeni, osim što često daje primedbe na vaše ponašanje. Ako ste u vezi sa Devicom, Ovnom, Lavom ili Jarcem, oni vrlo glasno izražavaju svoje neraspoloženje i moguće netrpeljivost prema vama. Možda treba da razmislite koliko ste mu često izašli u susret. Škorpija je za vas najbolje rešenje ili neki prilagodljivi Strelac. Oni koji su slobodni, mogu preko poslovnih veza pronaći srodnu dušu. Period je naklonjeniji mlađim ženama koje su u vezi sa starijim mušakarcima nego jačem polu koji je dugo u braku. Ostaće u njemu i preći preko mnogo čega. Ipak, ima nade. Vaša tajna simpatija vam se javlja i zakazuje sastanak.
Zdravlje - Pazite da ne uganete zglob na nozi.       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT
Povratak Na Vrh Strane