n
vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC APRIL 2015.
01.04.2015. - 30.04.2015.
        Maja Kovačić - https://www.facebook.com/AstroAnalize/ ​

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

         Ono što je bitno za mesec April je to što će Saturn biti retrogradan i što će svakom znaku usporavati, otežavati ili razrešavati stvari u različitim životnim oblastima.
Ujedno je Mars u znaku Bika pa može još više ulenjiti ljude ali je ovo dobro za sve one koji se bave poljoprivredom, poslovima povezanim sa hranom ali i muzikom. Merkur će proći čak dva znaka i Ovna i Bika što će nas naterati da mnogo brže razmišljamo i donosimo odluke.
    Najave: Pritisak dolazi od ljudi i situacija koje su povezane sa prošlošću i samim tim najveću težinu mogu osetiti svi rođeni u znaku:
Blizanaca od 23-eg do 27-og
   maja(bilo koje godine)
Device od 25-og do 28-og
   avgusta (bilo koje godine)
Strelca od 24-og do 27-og
   novembra (bilo koje godine)
Ribe od 19-og do 23-og februara
   (bilo koje godine)
   Stvari mogu biti lakše i očekuju vas veće sudbinske promene, povratak starih većih ljubavi, brak, rešenje za stalno, napredovanje, selidbe i to mogu osetiti svi rođeni u znaku:
Ovna od 23-eg do 26-og marta
   (bilo koje godine)
Lava od 24-og do 28-og jula (bilo koje godine)
    Da bi tumačenje bilo što tačnije opis potražite u znaku i podznaku u kome ste rođeni.

    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
Posao i novac: ovo je bitan mesec za zaradu jer se lako dolazi do novca ali samo uz poslove na kojima se vredno i temeljno radi. Zarada dolazi kroz sve poslove koji su povezani sa materijom, zemljom, hranom i izgradnjom – građevina, pekare, prehrambena trgovina, restorani, poljoprivreda, nekretnine, arhitektura, poslastičari, ekonomisti. Ali i kroz poslove u kojima uživaju čula i koji se baziraju na fizičkoj lepoti – muzika, kozmetika, umetnost, mediji, film, dizajneri, rad sa nakitom. Međutim ne rasipajte novac jer vam može zatrebati za najneobičnije stvari. Prvi deo meseca je bolji za izvore prihoda pa i prodaju ili kupovinu nekretnina ali samo ako se na tome radi već neko vreme. Do posla takođe dolazi lakše i mogu vam drugi ponuditi neki posao, samo se krećite što više i upoznajte što više ljudi. Ukoliko vam je posao povezan sa inostranstvom ili stranom firmom, ukoliko radite u obrazovnim ustanovama ili vam je posao vezan za strane jezike, stranu kulturu i putovanja onda je ovo proleće jako važno za vas pošto dolazi do većih promena na poslu a pogotovo ukoliko ste rođeni od 23-eg do 26-og marta.
Ljubav: Za one rođene početkom aprila bilo koje godine ovaj april donosi odlične stvari. Možete ozvaničiti vezu, dobro je za pitanje trudnoće i roditeljstva ali i pomirenja sa bivšima u prvom delu meseca i ulazak u novu vezu u drugom delu meseca.
Ostalo: ukoliko studirate može doći do problema sa ispitima i učenjem i samo učenje je otežano, lako se polažu ispiti koje ste već polagali ranije, a biće teže sa onim novim i novim materijama. Sa starijim ili jako ozbiljnim ljudima koji vas okružuju budite strpljiviji i tolerantniji. Ukoliko se vodite mišlju da prekinete studije pokušajte ipak da to ne uradite. Mogu se pokrenuti stvari vezane za odlazak u inostranstvo, međutim ukoliko boravite u ovom periodu u inostranstvu očekuju vas problemi koje ste zapostavili. Ukoliko se bavite sportom takođe možete osetiti povoljnost ali u drugom delu meseca. Svi oni koji vole kladionice i igre na sreću neka sačekaju drugu polovinu aprila jer je povoljnija za dobitke.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
Posao i novac: Finansije vam mogu praviti problem jer mnogo novca može odlaziti na dugove i račune. Međutim ovo je period kada možete dobiti neki novac koji vam pripada kroz nasledstvo, posao, odštetu, osiguranje a pogotovo ukoliko je vaš slučaj već neko vreme ”na čekanju”. Izbegnite da ulazite u nove sudske sporove u ovom periodu jer se mogu odugovlačiti i trajati godinama. Neophodno je da štedite novac a razmislite i o osiguranju. Zarada je bolja u drugom delu aprila i ona se može ili udvostručiti ili ćete imati dodatne izvore prihoda ali najviše kroz poslove povezane sa trgovinom, putovanjima, saobraćajem, predavanjem, obučavanjem, komunikacijom generalno. Ukoliko imate privatan ili porodičan posao, u drugoj polovini aprila stvari se mogu rešiti i krenuti na bolje.
Ljubav: Partner može mnogo uticati na vas pa i zahtevati određene stvari od vas od kojih vam neće svaka odgovarati. Možete upoznati nekoga putem društvenih mreža u prvom delu aprila ali taj odnos nije nimalo stabilan i brzo vas može pustiti taj osećaj. Drugi deo meseca donosi manje flertove i izlaske ali ne postoji naznaka da možete ući u ozbiljniju vezu. Oni koji su u braku ili ozbiljnoj vezi mogu imati dosta nesuglasica sa partnerom.
Ostalo: možete biti pojačano napeti i bitno je da trošite energiju kroz fizičku aktivnost, vežbe, sport i razne treninge. Možete biti više usmereni na sopstveno zdravlje ali najviše na tegobe koje ste ranije već imali, moguće su hronične bolesti takođe. Ukoliko ste odložili neku intervenciju onda je ovo vreme kada se ona može obaviti. Drugi deo meseca je mnogo povoljniji za vas i tada se možete kretati više i izlaziti. U prvom delu je naglasak na izolaciji i više će vam prijati samoća. Ukoliko imate porodičnih problema rešite to u drugom delu delu aprila. Selidbe je takođe bolje obaviti u drugom delu aprila.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
Posao i novac: ukoliko imate posao u javnoj službi ili poslovnog partnera, ovo je period kada stvari mogu krenuti otežano i kada se dogovori i planovi teško realizuju a pogotovo ako se tek sada pokreću. Dobro je da se obnovi saradnja sa nekim ljudima sa kojima ste već sarađivali. Mogu se dešavati spletke na poslu pa i mnoga ogovaranja u kojima možete (ne)svesno učestvovati ali vam to ne ide u korist. Ukoliko vam je posao vezan za finansije, ekonomiju budite oprezniji.
Ljubav: Bračna situacija može biti dosta napeta i problematična a najviše zbog partnera. Mnogo toga vam može smetati i lako dolazi do sukoba sa partnerom. Ovo može biti i test samog braka ili ozbiljne veze i treba se shvatiti krajnje ozbiljno jer se nijedan problem ne pokreće tek tako. Ukoliko vam nešto smeta, pokušajte to da rešite. Ukoliko se pojavi neki problem ne ignorišite ga, međutim brak može opstati samo uz mnogo tolerancije a ovaj period do leta je na neki način ”test” vašeg odnosa. Ukoliko vam se pojavi neko nov ili uđete u novu vezu u ovom mesecu ona je u startu osuđena na probleme. Jedino je dobro da obnovite vezu sa bivšim ljubavima.
Ostalo: Najviše problema u ljubavnom i poslovnom životu mogu imati oni Blizanci koji su rođeni od 23-eg do 27-og maja bilo koje godine jer morate biti tolerantniji ali i popustljiviji a saveznik vam je vreme i strpljenje. Mnoge stvari neće zavisiti od vas već se samo možete naći između i biće potrebno da izbalansirate. Ovo je dobar period da rešavate papirologiju potrebnu za odlazak i boravak u inostranstvu. Ukoliko učite i imate ispite, bavite se mentalnim radom - iskoristite prvi deo aprila na učenje i posvetite mu svu pažnju a u drugom delu aprila realizujte planirano. Izaberite jedan cilj i usmerite se samo ka njemu, nikako ne rasipajte energiju na više strana.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
Posao i novac: Posao je oblast u kome mora postojati red, rad i disciplina a ovaj mesec je dobar da se nešto konkretno reši u samom poslu. Ukoliko ste vredno radili možete napredovati i dobiti priznanja. Međutim ukoliko je posao nestabilan onda se sada lako pojavljuju novi problemi pa i nove otežavajuće okolnosti po vas od strane kolega najviše. Ukoliko ste u potrazi za poslom, birajte oblasti u kojima ste već radili ali plata za početak može biti ispod očekivanja. Biće potrebno dosta vremena i rada kako biste bili zadovoljni. Novac i zarada su naglašeni u drugom delu aprila a tada možete dobiti i neki novac koji niste očekivali. Ovo je dobar period da dobijete bonuse, novac koji vam sleduje od posla ali i penziju.
Ljubav: Situacija u braku je manje više ista ali vas može ”gušiti” svakodnevica i partnerovi problemi. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga na javnim događajima i skupovima ali možete spojiti prijateljstvo i ljubav takođe.
Ostalo: Svakodnevica može biti dosta teška psihički ali i fizički. Odnosi sa rođacima se komplikuju a pogotovo ako postoji već neko neslaganje. Potrebno je da promenite određene navike koje se tiču zdravlja, ishrane i poroka jer vam mogu sve više smetati. Naizgled beznačajni problemi se preko noći pretvaraju u bitne pa svakom problemu posvetite dovoljno pažnje.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
Posao i novac: Ovaj mesec je dobar za posao pa ukoliko ste nezaposleni povoljnost dolazi od poslova koju su povezani sa materijom, zemljom, hranom i izgradnjom – građevina, pekare, prehrambena trgovina, restorani, poljoprivreda, nekretnine, arhitektura, poslastičarstvo, ekonomija. Ali i kroz poslove u kojima uživaju čula i koji se baziraju na fizičkoj lepoti – muzika, kozmetika, umetnost, mediji, film, dizajn, rad sa nakitom. Oni koji su zaposleni mogu očekivati više rada i porast posla. U prvom delu aprila novac dolazi kroz poslove povezane sa strancima i inostranstvom, kao i dužim putovanjima. Ukoliko dugo prodajete nekretninu ili porodične stvari onda je ovaj mesec dobar da to i rešite ali sa manjim prihodima od očekivanog.
Ljubav: Ljubav je dosta bitna jer se pokreću lepe stvari za one koji su rođeni od 24-og do 28-og jula. Možete ozvaničiti vezu, postati roditelj, ući u brak i ovo su aspekti koji se dešavaju jednom u par decenija i samim tim jako bitni. Međutim može doći i do prekida veze ali je to onda i najbolja opcija za vas lično. Svi ostali Lavovi mogu se naći u situaciji kada će morati da odluče koga žele pored sebe a pogotovo ukoliko nisu sve rešili sa bivšim ljubavima. Lako možete ući u vezu sa bivšim partnerom jer je akcenat na prošlosti. Ukoliko imate decu ovo je period kada njihovi problemi postaju najpre vaši.
Ostalo: Za lavove rođene početkom avgusta ovaj mesec može biti vrlo lep i produktivan a najviše kroz situacije koje donose trenutni napredak – dobijanje posla, ulazak u vezu, ozvaničenje veze ali i lepe stvari u vezi roditeljstva. Takođe se pojačava optimizam i generalno osećaj sreće i zadovoljstva. Ostali Lavovi takođe mogu osetiti napredak a situacije u koje ulazite nose povoljnosti. Porodične stvari mogu biti u prvom planu ali se tu stvari komplikuju jer vi možete biti samo nemi posmatrač, međutim možete lako koristiti novac jednog roditelja za sopstvene potrebe.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
Posao i novac: Najviše problema mogu imati oni koji imaju privatan ili porodičan posao jer stvari se neće odvijati po planu. Neki mogu razmišljati i o zatvaranju firme jer će teško podnositi pritisak. Ovo samim tim nije povoljan period za otvaranje firme ili pokretanje projekata a pogotovo za one rođene od 25-og do 28-og avgusta bilo koje godine. U prvom delu aprila naglašeni su dugovi dok je drugi deo meseca povoljniji za prihode a pogotovo onima kojima su prihodi povezani sa inostranstvom. Stvari mogu krenuti na bolje od polovine meseca.
Ljubav: ukoliko ste u braku, zajednica i porodica donose probleme jer možete imati dosta mešanja drugih u vaš ljubavni život. Međutim lako dolazi i do stambenog problema ili problema sa mestom boravka koji je neophodno rešiti. Partner može imati poslovnih problema što će uticati i na vas mnogo. Nema mnogo izgleda da uđete u novu i povoljnu vezu u ovom mesecu. Naglasak je na skrivanju i tajnama pa možete biti u paralelnoj ili zabranjenoj vezi, međutim stvari postaju drugačije u drugoj polovini meseca jer dolazi do iznenadnih preokreta i drugačije energije kada je ljubav u pitanju, stvari mogu biti jasne i konkretne.
Ostalo: Porodica i porodični odnosi mogu biti problematični. Ukoliko postoje nesporazumi unutar porodice onda se u ovom mesecu oni samo pojačavaju i postaju konkretni. Ukoliko ste rođeni od 25-og do 28-og avgusta onda su stvari za vas otežane dodatno jer ćete lako ulaziti u konflikte sa članovima porodice. Takođe se može pokrenuti problem vezan za porodičnu imovinu, nekretnine i prošlost kao i problemi sa ljudima iz prošlosti. Možete dolaziti u sukobe sa autoritetima ali i ljudima kojima polažete račune. Možete imati povoljnosti od inostranstva i stranaca a lako se pokreće i put u inostanstvo, ukoliko boravite u inostranstvu onda će vam ovaj mesec odgovarati više.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

Posao i novac: Ovaj mesec je u simbolici finansija, ali naglašen je novac koji nije lično vas ali koji vi koristite. Rashodi i dugovi su srazmerni dobicima i možete previše trošiti. Ukoliko ste bez posla, jedan prijatelj vam može pomoći da se zaposlite ali najviše u drugom delu aprila kada se stvari sa lakoćom rešavaju a dogovori poštuju. Ukoliko vam je posao direktno povezan sa komunikacijom, obrazovanjem ili putovanjem i saobraćajem onda može doći do problema na samom poslu. Problemi nastaju zbog pogrešnih dogovora, zbog papirologije i nerazumevanja.
Ljubav: situacija u braku i komunikacija sa partnerom se poboljšava u prvom delu meseca. U prvom delu meseca su emocije u stanju mirovanja ali je drugi deo meseca dobar za poznanstva u inostranstvu ili ulazak u vezu sa nekim ko je povezan sa inostranstvom. Oni koji su u dugoj vezi mogu biti na prekretnici da li da je nastave ili prekinu ali vreme će pokazati koju odluku je pametno doneti, ne brzajte.
Ostalo: Komunikacija nije na zavidnom nivou i lako vas ljudi mogu pogrešno razumeti pa se i lakše ulazi u konflikte i nesporazume. Papirologija može praviti problem a najviše kada su lične stvari i dokumenta u pitanju. Ukoliko imate ispite i rokove ispoštujte ih ali će biti potrebno mnogo više vremena za učenje jer je koncentracija dosta oslabljena. Bavite se i rešavajte stvari i ideje koje su se pokrenule pre marta meseca jer njih i možete najpre rešiti. Ovo je dobar period da rešite probleme sa bliskim rođacima ali i da rešite veće porodične stvari. Možete prodati ili kupiti neko prevozno sredstvo ali bi ono trebalo biti polovno. Drugi deo meseca je dobar za duža putovanja ali i češća putovanja.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
Posao i novac: Prvi deo meseca donosi više posla ali i rastrzanost. Možete imati problem sa postizanjem svake obaveze jer se mnogo toga može dešavati u isto vreme. Ovo ukazuje na više posla i više načina zarade. Ukoliko ste bez posla u prvom delu aprila može se pojaviti iznenadna prilika za zaradom. Finansije mogu biti konstantan izvor briga i problema iako će novca biti, a ovo je period kada morate sravniti mnoge račune na nulu. Sve ono što je potrebno isplatiti može se pojaviti u isto vreme i stvarati dodatnu tenziju. Budite štedljiviji i oprezniji sa novcem. Ovaj period vam može vratiti i neke stare izvore prihoda tj prihode od poslova koje ste ranije obavljali. U drugom delu meseca se posao pojačava i kreće svojim tokom. Ukoliko je sve bilo problematično i to će se promeniti a lako možete i napredovati.
Ljubav: Ukoliko ste u braku situacija može biti dosta napeta i sklona čestim raspravama. Problemi se mogu javljati jedan za drugim i potrebno je rešavati ih istim redom. Ukoliko ste sami, možete ući u vezu sa osobom koja je povezana sa vašim poslom i koju poznajete, drugi deo meseca je povoljniji za to. U drugom delu aprila emocije su lakše i samim tim se lako flertuje i ulazi u kraće veze. Veze započete u ovom periodu nemaju trajnost. Međutim ukoliko ste u vezi koja je u problemima u drugom delu aprila se stvari rešavaju a odnos napreduje.
Ostalo: Ukoliko imate problematičan odnos sa jednim roditeljem sačekajte drugi deo meseca jer se stvari mogu rešiti same od sebe. Ovo je i povoljan mesec da poboljšate svoju reputaciju ali i dobijete diplome, potpišete važne ugovore i sklopite dogovore koji su već neko vreme ”na čekanju”. Međutim potpuno novi projekti koji su se pojavili u prethodnih par nedelja mogu biti samo prividno dobri.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
Posao i novac: Svim Strelčevima koji su rođeni od 5 – 10 decembra ovo može biti mesec napretka u poslovnom smislu a pogotovo ukoliko se sarađuje sa inostranstvom ili inostranom firmom. Ukoliko studirate ovo je period kada možete mnogo toga rešiti ali i pokrenuti ponovo. Ovaj mesec ukazuje na dosta rada koji vam može oduzimati energiju ali i san. Umor je prisutan zbog posla. Međutim moguća je pojačana tenzija među kolegama. Novac dolazi otežano i može kasniti, nisu poželjna rizična ulaganja ili ulaganja u nepoznato.
Ljubav: prvi deo meseca dobar je za manje i kratke flertove, ali su veze kratkog daha i više se o emocijama misli nego što se one zaista pokreću. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga na poslu ili preko posla.
Ostalo: Ovo je mesec koji može pokrenuti i realizovati pitanja inostranstva i dužeg putovanja ali i selidbe jer se situacije mogu otvoriti u vašu korist a pogotovo u drugom delu aprila. Ovo je dosta napet period za sve one rođene od 24-og do 27-og novembra bilo koje godine. Ukoliko je to slučaj potrebno je da svaku situaciju analizirate po više puta i nađete najbolje rešenje za svaki problem ali to neće biti tako jednostavno jer mnogo toga neće zavisiti od vas. Situacije su ozbiljne i tako se moraju i shvatiti jer je sada vreme da se preuzme odgovornost i da se stvari obave kako treba, po zakonu i pravilima jer sve suprotno od toga može vas uvući u još veće probleme. Možete se suočiti sa svojim strahovima, sa ljudima od kojih strahujete ali i sa samim sobom najpre. Prošlost je jako važna i sve što ima veze sa njom jer će to biti ključ za rešavanje problema a posebno situacije koje su se pokrenule početkom 2015.godine. Posebno vodite računa o svom zdravlju i reagujte ukoliko se pokrene neki zdravstveni problem vama ili nekome iz vaše porodice.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


Posao i novac: Prvi deo meseca donosi manje poslovne ponude svima koji imaju privatan ili porodičan posao a pogotovo u simbolici trgovine i putovanja. Drugi deo meseca donosi stabilnije finansije ali možete imati i dodatne prihode od nekretnina ili porodičnih stvari i imovine. Ukoliko vam je posao vezan za dogovore i komunikaciju ili radite za bonuse povoljniji je drugi deo meseca za dodatnu zaradu. Ukoliko očekujete novac od nasledstva ili nekog sudskog spora to se može realizovati u drugom delu aprila. Ukoliko vam je posao povezan sa bolestima i mestima koje donose fizičku ili psihičku izolaciju ( medicina, policija, psihologija...) onda u ovom periodu možete značajno napredovati i nešto veće rešiti oko samog posla. Međutim ukoliko je posao dosta problematičan i nestabilan ovaj period će samo vratiti stare probleme.
Ljubav: Ovo je mesec za ljubav i jače emocije. Emocije postaju jače i stabilnije što vam može odgovarati. Ukoliko ste sami možete upoznati nekoga na mestima povezanim sa zabavom i muzikom. Drugi deo meseca donosi stabilnost postojećoj vezi i dogovore koji su se stalno odlagali. One koji su u ozbiljnoj vezi ili braku mogu ”gušiti” svakodnevni problemi i posao partnera i to je osnova za nove probleme. Ukoliko ste roditelj moraćete da preduzmete značajne mere kako biste kontrolisali narav deteta.
Ostalo: Ovo nije naročito povoljan period za zdravlje ukoliko sve ostavite nepromenjeno. Mogu se pojaviti neke tegobe ili bolesti koje ste već preležali i potrebno je da promenite neke stvari koje se tiču zdravlja. Ovo je dobar period da se bavite pitanjima selidbe u inostranstvo a ukoliko ste u inostranstvu možete promeniti mesto boravka. Međutim naglasak je na tajnama i stvarima koje se kriju od vas ali i koje vi krijete od drugih i to će vas najviše brinuti jer će vam stvarati jaku nervozu.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
Posao i novac: Ukoliko imate privatan ili porodičan posao on se u ovom mesecu može pojačati a posebno ukoliko je povezan sa materijom, zemljom, hranom i izgradnjom – građevina, pekare, prehrambena trgovina, restorani, poljoprivreda, nekretnine, arhitektura, poslastičari, ekonomisti. Ali i kroz poslove u kojima uživaju čula i koji se baziraju na fizičkoj lepoti – muzika, kozmetika, umetnost, mediji, film, dizajneri, rad sa nakitom. Možete imati nove dogovore i obećanja ali ih proverite pre nego što ih uzmete za ozbiljno jer su reči u prvoj polovini meseca nestabilne i površne. Novac dolazi od poslova koji su povezani sa javnošću i javnim sektorom kao i kroz poslovna partnerstva. Ukoliko ste nezaposleni možete doći na ideju da otvorite svoju firmu što u ovom mesecu možete i pokrenuti, takođe posao dolazi uz pomoć nekoga iz porodice.
Ljubav: Ovo je dobar mesec za pitanje braka i ulazak u brak ali i osnivanje porodice. Ukoliko ste već u braku biće potrebno da se nešto veće u odnosu promeni a za to ćete imati priliku u drugom delu meseca. Prvi deo aprila donosi jaku i kanalisanu energiju koja može biti i pozitivna i negativna, zavisi u kom se smeru pokrene a vezana je najviše za partnera i može doneti veće stvari vezane za odnos sa partnerom. Ukoliko ste sami prvi deo aprila donosi manje flertove i nestabilne odnose kao i pojačanu komunikaciju na društvenim mrežama. Međutim nove veze nisu stabilne.
Ostalo: U ovom mesecu je veći akcenat na porodičnim stvarima i pitanjima samog doma. Može doći do renoviranja ali i selidbe. Međutim odnosi u porodici i među ukućanima donose tenziju ali i neočekivane obrte. Prvi deo aprila donosi kraća putovanja, posete rođaka i ljudi iz detinjstva ali i češću komunikaciju sa njima. Moraćete da definišete i rekonstruišete ciljeve i planove jer se situacije odjednom mogu drastično promeniti a najviše zbog stvari i situacija iz prošlosti. Odnosi sa prijateljima će biti na testiranju i moguća su i veća razočarenja u neku blisku osobu.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
Posao i novac: Posao i karijera su jako važni u ovom periodu jer se ili poboljšavaju ili nastaju problemi ali ne mogu ostati na istom. Posao donosi osećaj težine i nezadovoljstva ali najpre zbog ozbiljnosti samog posla koji vas može dosta privatno remetiti. Bolje je da je sama vrsta posla po prirodi teška i problematična jer se oni poslovi koji su laki i jednostavni lako i prekidaju. Ukoliko ste rođeni od 19-og do 23-og februara morate voditi više računa o odnosu sa nadređenima i o samom poslu jer se lako pokreću problemi ali i prekidi. Bitno je da ne budete previše svojeglavi već da primite kritiku jednako dobro kao i pohvalu pošto impulsivnost i tvrdoglavost donosi trajne probleme po vas. Ukoliko ste bez posla ovo nije naročito dobar period da se zaposlite jer će uslovi biti dosta loši, dobro je samo za vraćanje na stare poslove i stare pozicije. Svakako od autoriteta dolaze problemi i nezadovoljstvo u svakom slučaju. Prvi deo aprila donosi dodatne izvore prihoda a najviše kroz trgovinu. U drugom delu aprila radna atmosfera se poboljšava a i lako se možete zaposliti ukoliko ste bez posla.
Ljubav: ukoliko ste u braku mogu vas mučiti privatne partnerove
stvari i nećete moći da se usmerite ni na šta drugo. Ljubav je manje više bez promena. Drugi deo meseca je dobar za pojačane susrete sa voljenom osobom.
Ostalo: Ovo je mesec koji donosi nova poznanstva i dosta kretanja na koje niste navikli. Možete se pokrenuti mentalno i učiti neke nove stvari ali lako se upisuju i kursevi i škola vožnje ili neki drugi praktičan kurs gde je akcenat na konkretnim i opipljivim stvarima. Automobil se može kvariti a lako možete i zameniti automobil drugim.

Web design & development Željko C.