vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Novembar 2019.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!


 
      

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Bićete skloni pre da planirate i dogovarate se u tajnosti ili da vodite poverljive razgovore nego da budete efikasni. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema saradnicima u znaku Blizanaca ili Device a vi ćete verovatno u prvoj polovini meseca biti prilično uzdržani prema njima. U ovom periodu možete da budete naročito uspešni u radu sa strancima i biće vam jasno da je potrebno da uložite mnogo više napora, naročito ako ste martovski Ovan da biste uspeli u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Neki poslovi odvijaju se mimo bilo čijeg znanja i ako pravite neke finansijske aranžmane koji nisu u potpunosti legalni, pripazite. Spremni ste da rizikujete, ali, da li se isplati. Kasnije, sredinom meseca, postajete nešto oprezniji. Ako bilo kome nešto dugujete, trebalo bi da što pre to regulišete. Dobijate neku novu ideju u vezi sa poslom. Bićete u stanju da planirate neke veće poslove ali takođe u tajnosti. Imate potrebu da nešto uradite po svaku cenu, mogućnost koju nećete želeti da propustite. Dobićete neke nove mogućnosti na poslovnom planu, naročito u radu sa Jarcem, Vodolijom ili Strelcem.

Ljubav - Iako su predstavnici vašeg znaka poznati po iskrenosti i otvorenosti, teško da ćete propustiti priliku da uđete u neku avanturu ili flert koji bi mogao da bude za vas početak veze koja će se obelodaniti. Ako ste dama Ovan, verovatno vam se dopada neki sportista ili umetnik a ako ste muškarac Ovan, neka dama koja se bavi muzikom. Imate nekoliko mogućnosti kako da rešite emotivne probleme ako ste dugo u vezi ili braku, naročito ako se u poslednje vreme često raspravljate. Mnogi Ovnovi će iamti mogućnost pomirenja ili započinjanja veze sa osobom koja je prisutna u javnosti. Ne bi trebalo da budete previše napadni ili previše uporni da se nametnete nekom ko će najverovatnije pokušati da vama nametne svoju volju. Poslednjih dani meseca biće veoma uzbudljivi.

Zdravlje - Pazite se povrede u sportu.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Za mnoge predstavnike vašeg znaka nastupa vrlo značajan period. Ovo je period u toku koga ćete moći da da se bavite rešavanjem ključnih problema u vezi sa vašim statusom, Imaćete mnogo prilika za nova poznanstva i nove poslovne kontakte. Mnogi od vas priželjkuju promenu posla ili su već uključeni u neki nov projekat kome žele da posvete mnogo pažnje. Sa mnogo upornosti bićete u stanju da sprovedete svoje ideje u delo. Morate biti mnogo više usredsređeni na svoju intuiciju nego na ono što čujete od drugih jer u protivnom možete malo nesmotreno ući u neke, za vas, ne baš najpovoljnije aranžmane i brzo se pokajati. Pokušajte da se više usredsredite na realizaciju svojih planova i izborite se za svoj autoritet u sredini u kojoj radite, ma koji da ste uzrast, jer dobro znate šta hoćete. Kontakti sa strancima mogu biti od velikog značaja za vašu dalju karijeru, naročito ako se radi o poslu sa jednom Škorpijiom.

Ljubav – Mnogi predstavnici vašeg znaka voleće da budu negde na putu, van mesta u kome žive. Energetski vas puni kontakt sa prijateljima, odlazak na put sa osobom koja vam je draga, a čak i ako to nije moguće, spremni ste za neku vrstu avanture ili ćete negde sami otputovati. Ukoliko ste u braku, stalnoj dužoj vezi i niste naročito zadovoljni svojim partnerom, nemojte se upuštati u rasprave, jer je moguće da on to upravo i želi da bi vam rekao nešto što vam neće prijati da čujete. Poštujete partnerovu ličnost, pa će i on vašu i onako umete da osmislite svoje vreme i bez njega. Bez obzira kakav vam je status, moguće je poznansto koje će biti za vas veoma značajno i koje može značiti početak interesantne veze naročito ako se dogodi negde na nekom većem skupu. Privlačiće vas tajanstvene osobe koje se bave nekim neobičnim zanimanjem ili umetnici, osobe koje često putuju ili koje su medijski eksponirane. Jedan Ovan ili Vaga, naročito ako se radi o sportistima mogu predstavljati za vas pravi izazov u svakom pogledu naročito ako se radi o tajnoj vezi. I vi ste jedan od znakova koji možda neće odeleti izazovu koji donosi paralelna veza, za šta uvek postoji mogućnost. Moguć je početak veze sa jednim Rakom ili Ribama.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta, skloni ste povredama.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Dosta dobro se snalazite u svemu, posebno ako ste osoba od karijere. U ovom periodu moguća je prilična konfuzija u vezi sa odlukama koje treba vi lično da donesete, a i imaćete posla preko glave. Ipak, bićete spremni na neki nov izazov, na posao koji podrazumeva mali rizik a mogućnost povećeg dobitka. Partnerski odnosi mogu biti sjajna prilika da započnete neki projekat koji obećava lepu zaradu. Ipak, budite spremni i na konkurenciju, na neku vrstu čak i nekolegijalnog odnosa saradnika prema vama. Blizanci ma koliko da su društveni, uvek su slobodni strelci i vole da drže konce svojih poslova u svojim rukama. Ako ste ikada želeli da radite u medijima, pruža vam se prilika za tako nešto, i to može biti posao u elektronskim ali i paralelno u štampanim medijima, tako da ćete imati prihode od najmanje dva poslodavca. Privatan biznis nije baš preporučljiv u ovom periodu osim ako se ne radi o nekom manje više neuobičajenom poslu, ili ako nameravate da ga zaopočnete u velikoj diskreciji. Imate podršku Vodolija, Ovnova i osoba koje vas dobro poznaju. Čuvajte se žena, ma kog pola da ste, jer će biti sklone intrigarenju.

Ljubav - Možete biti u priličnoj konfuziji i neće vam biti lako da shvatite razloge ponašanja partnera ili vaše simpatije. Međutim, ovaj period će vam doneti neke nove mogućnosti kada je u pitanju veza sa nekim ko je poznat u javnosti. Porodica ima potrebe da se meša u vašu vezu i da na neki način drži pod kontrolom sve što se dešava u vašem životu. Moći ćete da se družite na putovanjima ili na nekim društvenim događanjima sa interesantnim osobama iz sveta sporta ili javnosti. Potrebna vam je promena, ali želite da po svaku cenu sačuvate privatnost. Verovatno ćete se zaljubiti i to u Ovna, Bika, neku Vagu ili Devicu. Ako ste žena imate osećanje nesigurnosti, naročito ako je partner prisutan u javnosti a ako ste muškarac Blizanci imate veči uticaj na partnerku nego ona na vas. Ako vam se dopadaju Lav ili Vodolija, možete biti uspešni u komunikaciji jer ćete oboje biti nepoverljivi i prilično posesivni. Ako ste slobodni, moraćete da pokažete mnogo više strpljenja nego do sada, posebno u odnosu sa Devicom ili Strelcem.

Zdravlje – Pripazite na cirkulaciju i moguće bolove u nogama.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Ovo je dobar period za vas, posebno kada je u pitanju iskazivanje vašeg kreativnog potencijala i bićete u centru pažnje, ma čime da se bavite. Bilo bi najbolje da radite u firmi sa mnogo zaposlenih, ili ako tražite posao, potražite u nekoj markatinškoj aganciji ili u medijima. Moguća je promena radnog mesta na vašu inicijativu, ili neka vrsta unapređenja. Po pitanju finansija, situacija bi se mogla značajno promeniti nabolje. Bilo bi dobro da tokom celog perioda budete oprezni u radu sa strancima ali i da iskoristite povoljne prlike koje će se pojaviti već početkom perioda. Period vam donosi nove susrete, naročito sa osobama koje su veoma društveno aktivne i sa kojima možete napraviti dobar dogovor. Takođe, ovaj period donosi mnogim predstavnicima vašeg znaka bolju situaciju na poslu, posebno u radu sa strancima ali moraćete da budete mnogo direktniji i aktivniji jer će od vašeg ličnog angažovanja zavisiti kako će se dalje razvijati vaši poslovi. Mnogi se oslanjaju na vas i imaju u vas veliko poverenje. Finansijska situacija zavisi od saradnje sa jednim Ovnom, Ribama i Vagom. Pokažite inicijativu u vezi sa novim poslovima.

Ljubav - Ovo je dobro vreme za vas kada je u pitanju ljubav. Pazite da ne budete previše otvoreni i da ne pričate o svojim planovima onima u koje nemate poverenja. Postaćete mnogo prilagodljiviji, popustljiviji i spremniji da ugađate osobi koja vam je draga. Ma kog pola da ste, posebno ako ste muški predstavnik Raka, mogu vas nervirati preterano agresivne, ambiciozne žene i sa njima nećete biti u stanju da ostvarite dobru komunikaciju, moguće samo prolazni flert. Ako ste vezi sa Ovnom, Bikom ili Vagom imaćete priliku da idete na zajednički put. Možete biti skloni da budete u romantičnoj vezi sa nekim ko vam je odavno drag ili ako ste u dužoj vezi, verovano ćete praviti planove u vezi sa zajedničkim putem, najverovatnije u inostranstvo. Ukoliko ste slobodni Rak imaćete pojačanu potrebu za izlascima, posebno na neke muzičke događaje, susrete na javnim mestima i razna grupna druženja.

Zdravlje – Moguća povreda u domu ili na ulici.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Niste ni svesni koliko ste moćni i do koje mere biste, uz malo veću ličnu angažovanost, mogli da se izborite za svoje mesto pod suncem. Svi vaši snovi i želje su ostvarivi, samo vam je potrebno malo više hrabrosti, posebno u vezi sa poslovnim partnerima iz inostranstva o kojima dugo već razmišljate. Nemate jaku podršku osoba na položaju ili onih koji bi trebalo da vam se nađu pri ruci, posebno ako ste mladi. Verovatno nekome smetate ili u vama vidi opasnu konkurenciju. Javnim iznošenjem svojih stavova pravite sebi kontra uslugu. Delujete energičniji nego što ste. Imate mnogo planova i pozicija. Imate priliku da napravite dobru finansijsku transakciju sa nekim ko je spreman da sa vama deli i rizik i profit. Podrška drugih, posebno kolega entuzijasta može biti od velike koristi.

Ljubav – Možete biti nesmotreni ako ste u emotivnoj vezi sa nekim koga poznajete preko posla ili ste ga upoznali na nekom većem skupu. Slobodnima predstoje susreti u većem društvu, ali ako ste u stalnoj vezi predstoje i česte rasprave. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Strelcem Blizancima ili Vodolijom pokušajte da izbegnete nepotrebne konflikte jer je moguća nepotrebna ljubomora. Moguće je da vaš partner pokazuje preteranu želju za izlascima ali bez vas ili vas pomalo zanemaruje. Slobodni Lavovi mogu imati mnogo više šanse za uspešan ljubavni život od onih koji su u vezi, verovatno komplikovanoj. Najgore od svega bi bilo ako biste rešenje za svoje probleme našli u kraćem flertu ili paralelnoj vezi. Možda ćete da sretnete nekoga ko će vam leći kao melem na dušu. Radi se o ambicoznoj, razdraganoj osobi koja bi mogla uneti mnogo radosti u vaš život. Blizanci su vam poput noćne more ili vam jedan Rak konstantno stvara osećaj griže savesti.

Zdravlje – Uzrok mogućim tegobama može biti neuredan život.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Problemi na poslu ne prestaju i vi koji ste do skora bili neodlučni ili ste oklevali da zauzmete energični stav, pokazaćete svakome svoje mesto. Ipak, pazite da ne preterate u kritici. Možete steći neprijatelje u neposrednom okruženju ako ne budete birali reči zbog neobuzdanog temperamenta koji vas može uhvatiti. Imate mogućnost da započnete nove poslove sa strancima koji bi mogli biti veoma isplativi. Pripazite, jer su mogući problemi kada je u pitanju vaša finansijska stabilnost. Možete dobiti nekoliko različitih ponuda, u vezi sa novim poslom ali nemojte donositi oduluku bez konsultovanja sa jednom Škorpijom ili Ribama. Verujete da ne bi trebalo da rizikujete u poslu ali ste ipak spremni da odvojite određeni iznos da biste krenuli u zajednički projekata sa nekim ko je iskusniji od vas u poslu.

Ljubav – Bilo bi najbolje da odete negde na put bilo sami ili sa partnerom. Bez obzira da li ste slobodni ili u dužoj vezi, braku, putovanja donose mogućost za divne surete, romanse i tajne ljubavi. I vaš znak spada u one od kojih malo ko očekuje da bi mogao da uđe u paralelnu vezu, ali vam se upravo to može dogoditi i doneti priličnu emotivnu nestabilnost. Imate mogućnost da sa Škorpijom ili Ribama ostvarite romantičnu vezu. Vaga bi mogla da vam se udvara negde na nekom skupu. Osobe koje ste upoznali preko posla ili u toku boravaka u inostrastvu, moguće povodom posla su idealni partneri za vas. Inostranstvo i posao igraju veliku ulogu u vašem životu, posebno u ovoj životnoj godini. Slobodne, mlade Device mogu ući u vezu sa kolegom bilo s fakulteta ili s posla. Zajednička delatnost i interesovanje može biti ono što će vas zbližiti s nekim ko vam je odavno drag. Krajem meseca možete biti posebno romantični i skloni zaljubljivanju ali ne i pokazivanju svojih emocija. Najveća mana može biti vaša uzdržanost ili neka vrsta stidljivosti. Budite sigurniji u sebe i poteraće vas sreća u ljubavi. Bik, neki Jarac ili Ribe su idealni partneri.

Zdravlje – Pripazite na sinuse i prehladu.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Vaš znak je pod pritiskom, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa nekim vodenim znakom. Dobićete priliku da se sretnete sa osobama koje rade u medijima ili se bave umetnošću. Nemojte se previše nervirati ako Blizanci ili Devica ne budu održali obećanje ili ako ne budete mogli da sa njima ostvarite dobru komunikaciju. Ovaj period vam može doneti nove poslovne partnere koji će vas stimulisati da budete aktivniji i preduzimljiviji, ali takođe, možete biti hiroviti, smeli i pomalo drski. Ne prezate ni od čega i možete da bez problema sprovodite svoje planove u delo. Moguća je nova poslovna ponuda koja može biti profitabilna. Ma kog pola da ste, ne bi trebalo da se raspravljate sa koleginicama. Ako dugujete nekome uslugu, što pre mu vratite da se ne nađete na crnoj listi. Period je pogodan za sportiste i one koji vole da se takmiče sa konkurencijom.

Ljubav - Bićete neko ko je rado viđen u svakom društvu. Ne samo da ste prisutni na svim mogućim događanjima nego verovatno ne izlazite iz kafića, idete s koncerta na koncert, sve vam je bitnije osim partnera koji se oseća prilično usamljeno. Vi ćete se ponašati kao da ste u ranoj mladosti ma koliko da imate godina. Vi to naravno ne primećujete i u svojoj samouverenosti možete misliti da ćete lako rešiti eventualni konflikt s partnerom. Ipak, ako vam se dopada neko s posla, pri tom se ne radi o slobodnoj osobi, moraćete da budete mnogo oprezniji da ne bi došlo do sklandala. Ako ste slobodni, nemojte pokušavati da ostavite utisak na osobu koja vam se svidi glumeći ono što niste. Ako ste u vezi sa Lavom, moraćete mnogo više da taktizirate nego inače.

Zdravlje – Pripazite jer ste skloni povredama.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Ovaj period možete biti pod negativnim uticajem onih koji vas kritikuju i možete biti osetljivi na sve što se dešava oko vas. Neko će želeti da se sretne sa vama ili da započne nov vid saradnje, možda ćete promeniti firmu ili saradnike. U svakom slučaju, možete postići mnogo, upravo uz podršku Lava, Ovna, Bika i Vage. Pazite da ne uletite u zamku preteranog trošenja novca, možda čak i na kredit pod povoljnim uslovima. Ako možete da se uzdržite od nepotrebnog trošenja novca, bolje po vas. Bićete pre skloni analiziranju i pravljenju planova nego konkretnom radu. Mnogi će želeti da na lak način dođu do novca. Oni koji se bave medicinom, ili sportovima, mogu biti vrlo uspešni. Svaki individualni sport ili delatnost, donose uspeh. Za umetnike nastupa povoljan period.

Ljubav – Posebno ste romantično raspoloženi i spremni da se priključite nekom novom društvu. Mnogi od vas mogu imati pored sebe posesivnog partnera koji očekuje od vas uvek više pažnje i više vremena, ali to je ono što vi upravo nemate. Ako ste od nedavno u vezi, verovatno ste veoma srećni, naročito ako ste partnera upoznali na putu. Oni koji su međutim u dužoj vezi ili braku mogu biti pod priličnim stresom kako da srede svoj privatni život koji im najverovatnije ne pruža dovoljno radosti. Jedna od opcija je flert ili romansa sa kolegom a druga je poznanstvo preko Interneta. Mnoge Škorpije su sklone da ulaze u veze na slepo i da komuniciraju sa virtuelnim partnerima koje kada sretnu, zastane im dah od oduševljenja. Ma kog uzrasta da ste, nemojte se plašti mogućih promena na ljubavnom planu, jer je to ono što vam je potrebno. Nedostaje vam samo malo više odlučnosti da svoj život dovedete u red. Potencijalni ljubavi partneri mogu biti Jarčevi, Device, Bikovi i Ribe.

Zdravlje – Pripazite na razne vrste upala.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - U ovom periodu ste veoma moćni, ali samo ako se budete ponašali netipično za svoj znak. Međutim, mogući su i problemi ako ne budete odgovorni i ako nemate dovoljno strpljenja za saradnike. Bilo bi dobro da naučite da se prilagođavate svakoj situaciji, posebno u društvenim kontaktima da budete kada je potrebno otvoreni i srdačni a po potrebi tajanstveni i neuhvatljivi. U ovom periodu podstiču se vaš optimizam i preduzimljivost i povoljan je za rad sa strancima. Razgovore koje budete vodili i poznanstva i poslovne kontakte koja budete obnovili, mogu vam biti od velike koristi kasnije, posebno kada su u pitanju finansije. Neko će jedva čekati na vaš poziv, ali budite nešto oprezniji kod zaključenja bilo kakve vrste ugovora ili započinjanja novog posla.

Ljubav – Ovo je period priličnih dvoumljenja, dilema razne vrste, jer nekoliko osoba, najverovatnije prisutnih u javnom životu mogu biti u igri. Gde god da se pojavite, bićete u centru pažnje i plenićete svojom pojavom. Vašem znaku nije strana preterana samouverenost, ali ipak, ako ste muški predstavnik ovog znaka treba da budete posebno oprezni, možete postati žrtva iskusne zavodnice. Ukoliko pri tom volite svetlokose žene, događaji se mogu odigrati tempom na koji niste navikli. Možda pristanete na sve njene uslove. Ukoliko ste žena rođena u znaku Strelca, vašu samouverenost može opasno da poljuljaju neka Škorpija ili Jarac, prilično stariji od vas. Vi naprotiv, možete imati afinitet prema tamnokosim, uspešnim muškarcima koji su prisutni u javnosti ili se bave privatnim biznisom. Društveni život će biti veoma sadržajan i može se desiti da neki drugi Ovan ili Vodolija budu veoma uporni u pokušaju da vas osvoje. Držite na distanci one koji vas interesuju dok se definitivno ne napravite izbor. Moguća je tajna veza sa lekarom ili osobom iz sveta umetnosti.

Zdravlje - Pazite na grlo i krajnike.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Moraćete da se potrudite da budete mnogo aktivniji i preduzimljiviji. Vi ne možete ostati nezapaženi ili bez novca. Finansije su vam glavna preokupacija i veliki novac možete steći u radu sa strancima. Pomoć uglednih poslovnih ljudi je od presudnog značaja za vašu karijeru. Utirete put mnogim novim poslovima koji će se realizovati. Poslove treba da radite na preporuku ili uz pomoć prijatelja ili sa poslovnim partnerima. Ipak, treba da budete posebno oprezni u poslovnim razgovorima, naročito ako ste decembarski Jarac jer se možete oduševiti nekom ponudom koja može bazirati na nerealnoj proceni situacije. Pazite da ne budete upleteni u neki skandal zbog intriga koje će vam neko zavidan napraviti. Uspeha će najviše imati umetnici i sportisti, oni koji su prisutni u javnosti. Želećete da se bavite samo onim što vas u potpunosti ispunjava. Možete biti skloni preteranom trošenju novca. Imaćete jaku konkurenciju ali ćete biti mnogo energičniji i ambiciozniji nego u prethodnom periodu.

Ljubav – Ovaj period može da vam donese tajne poruke, strepnju, nedoumice ali i vašu superiornost u odnosu na nekoga kome se dopadate. Možete misliti za sebe da ste ranjivi, ali ste u stvari veoma jaki, naročito na mentalnom planu. Vaša snaga leži u skrivanju a ne u eksponiranju. Jedan Ovan ili Škorpija mogu biti posebo veoma uporni u pokušaju da vam se nametnu i neće tako lako odustati od vas, posebno ne Vaga, naročito ako ga dugo poznajete. Možete biti veoma zainteresovani za vezu sa nekim ko je prisutan u javnosti. Ako ste slobodni, verovano nećete uspeti da odolite šarmu jednog Ovna kome ne bi trebalo da verujete sve što priča, ili jednog Strelca koji ima poslovne veze sa strancima. Žene su u ovom periodu mnogo moćnije od muškaraca koje mogu biti zbunjeni onim što osećaju, posebno prema nekom Biku, Vagi ili Ovnu. Veoma ste podložni udvaranju od strane Raka, Lava ili Bika.

Zdravlje – Pojačajte imunitet.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Nemate mnogo prilike da se istaknete i fali vam mogućnost pravilne procene situacije i racionalnog razmišljanja. Ako se bavite nekim dinamičnim poslom u kome je potrebno da pokažete smisao za timski rad bićete u svom elementu. Period je dobar za sportiste, na neki način ćete biti u centru pažnje. Ukoliko se bavite umetnošću u sličnoj ste poziciji, gotovo da možete da birate i vi ćete izabrati ono najbolje. Čak i ako ste rešili da napravite manju pauzu u radu ili strepite za svoje radno mesto, posebno ako radite u velikom kolektivu, ukazaće se neka nova prilika na koju ste dugo čekali. Biće vam omogućava da iskažete sve svoje skrivene potencijale. Ukoliko se bavite bilo kojom uslužnom ili intelektualnom delatnošću, tada su mogući poveći dobici u novcu.

Ljubav - Slobodne Vodolije mogu napraviti pogrešan izbor. Mlade Vodolije mogu rešiti da osnuju porodicu, mogu rešavati stambene probleme i to vrlo uspešno. Ako ste slobodni, trebalo bi da idete što češće na koncerte ili na neka dešavanja gde se okuplja mnogo sveta a druga opcija je put. Za šta god da se odlučite, društveni život i putovanja, posebno u inostranstvo, mogu igrati presudnu ulogu pri poznanstvu s nekim ko će vas na prvi pogled osvojiti. To će biti osoba izuzeto komunikativna, srdačna i moguće veoma ambiciozna. Nije isključeno i da se radi o nekom ko je poznat u javnosti. Nalazite se u periodu pojačane egzaltiranosti kada pomalo naivno možete ući čak i u paralelnu vezu s nekim ko takođe nije slobodan. Vodolije u zrelom životnom dobu mogu se osetiti kao da su se podmladili ili mogu posle mnogo godina sresti nekadašnju simpatiju i obnoviti vezu. Ako ste u stalnoj vezi, partner je izuzetno posesivan i možete očekivati ljubomorne scene. Vi međutim, svoju ljubomoru nećete pokazivati, ma šta da osećate. Mogu vam se dopasti Strelac, Ovna ili Vodolija.

Zdravlje – Pripazite se sportskih povreda.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Moraćete da budete izuzetno strpljivi. Bićete predmet brojnih kritika. Ako vam se i ne ukaže prilika za poslovno putovanje, najverovatnije da ćete posredstvom kolega uspeti da uspostavite kontakt sa partnerima iz inostranstva. Oni koji studiraju, mogu očekivati uspeh na ispitima. Možete sklopiti i dobre poslovne aranžmane, naročito ako ste u privatnom biznisu. Nemojte dopustiti nikome da vam namećete svoje stavove i uslove, pokušajte da budete istrajni do kraja u onome što želite. Pomalo ste popustljivi i naivni ali i intutivni, što će vam pomoći da na vreme prozrete nečije, najverovatnije neiskrene namere. Najverovatnije, najveći novac zaraditi preko ranije ugovorenih zajedničkih poslova ili preko bračnog partnera. Ako ste žena, partner će vas konsultovati za sve što se tiče njegovog posla. Pazite da ne dođete u nepotrebnu konfliktnu situaciju s kolegama.

Ljubav – Vama se može svideti neko ko je uporan kao i vi. Ako ste žena, vaš partner je verovatno najviše okupiran svojom društvenom reputacijom i svojim statusom u firmi, ali takođe i svojim finansijama. Vama on imponuje, utoliko pre ako se radi o Škorpiji, Jarcu ili Ovnu. Jedan Bik takođe može biti veoma interesantan i uporan u želji da vas osvoji. Moguća su poznanstva preko rođaka ili na putu, posebno ako idete u inostranstvo, a i na nekom sastanku ili preko poslovnih kontakata. Mnogo toga u vezi sa partnerom može za vas biti uzrok nerviranju, ma o kom segmentu njegovog života da se radi. Može vam se učiniti da on nešto krije od vas ili će možda zaista i kriti, a na vama je da mu verujete. Ako budete previše uporni da saznate njegovu tajnu možda vam se neće svideti to što ćete otkriti. Čak i ako je sklon bezazlenom flertu, poželećete da mu vratite istom merom. Pokušajte da izbegnete namirivanje bilo kakvih nenaplaćenih računa iz prošlosti.

Zdravlje – Obratite više pažnje na svoju kondiciju.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT