vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC AUGUST  2014.
01.08.2014. - 31.08.2014.
        Maja Kovačić - http://astroanalize.blogspot.com/

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

     

Jul je ispunio svoja očekivanja – akcija i energija nam nije nedostajala, većina se može pohvaliti da su stvari mnogo drugačije nego pre mesec dana. Stvari se dešavaju – pustite ih da vas vode.
U avgustu će još i Merkur i Venera biti u znaku Lava a od 23-g Sunce ulazi u znak Device. Najveći pritisak u smislu da se možete suočavati sa drugima, da postoji pritisak na vas, problemi sa nadređenima ili jedim roditeljem, zdravstvene tegobe mogu osetiti svi - Lavovi rođeni oko 10-og avgusta (bilo koje godine) - Vodolije rođene oko 5-og februara (bilo koje godine) - Bikovi rođeni oko 10-og maja (bilo koje godine) - Škorpije rođene oko 10-og novembra (bilo koje godine) Stvari mogu biti lakše i očekuju vas veće sudbinske promene, nov posao, ljubav kojom ulazite u brak ili zajednicu, optimizam i veliki planovi koji se mogu realizovati, osećaj da znate da ste na pravom putu i to mogu osetiti svi - Rakovi rođeni oko 10-og jula (bilo koje godine) - Ribe rođene oko 10-og marta (bilo koje godine) Da bi tumačenje bilo što tačnije opis potražite u znaku i podznaku u kome ste rođeni.

    OVAN (21.3.- 20.4.)
                    ARIES

   
    Ovnovi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Potpuno ste usmereni na zaradu, sticanje novca ali i investiranje u nešto novo. Novac dolazi i od drugih ljudi i raznih organizacija ali možete imati priliku i da koristite porodičan novac, novac od prodate imovine. Novac dolazi i od sporta, kladionica, igara na sreću. Ukoliko imate privatan posao on se može poboljšati. Nemojte trošiti više nego što je potrebno koliko god da vam se situacija čini boljom nego do sada. Ukoliko očekujte novac od nasledstva do kraja godine se može realizovati.
Ljubav:
Raspoloženi ste za ljubav i sve što ona nosi, prilika može biti više ukoliko ste sami a svako poznanstvo ima mogućnost da postane nešto više od toga. Ukoliko ste u braku možete sumnjati u partnera ali i sami možete flertovati sa strane u drugoj polovini avgusta. Ukoliko ste rođeni u znaku Lava ili Vodolije u okviru datuma koji su navedeni u uvodu a podznak ste Ovan - možete imati jači ljubavni problem koji dovodi do sukoba ali i prekida odnosa. Nije povoljno ni za tajne veze na internetu.
Ostalo:
Možete biti aktiviniji kada su državne institucije koje se bave zakonom u pitanju – sud, policija...Naglašeno je i uređenje i renoviranje doma u prvoj polovini avgusta. Možete očekivati i posetu mlađe ženske osobe. Odličan je period za odmor i uživanje. Ukoliko ste rođeni oko 5-og aprila bilo koje godine – uzdržavajte se od impulsivnih odluka, velikih promena, donošenja odluka koje menjaju život, prekidanje ljubavne veze, davanje otkaza i sačekajte da prođe napet period jer vam logičko razmišljanje može biti otežano.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
    Bik u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ukoliko imate poslovno partnerstvo u ovom periodu budite obazrivi jer su greške vrlo moguće kao i dugovi iz prošlosti. Posao ni u ovom mesecu neće biti to što vi očekujete od radnog mesta, možete se razočarati čak iako uđete u neki nov projekat. Međutim kolektiv vam može biti mnogo prijatniji pa očekujte i neki kraći put ili druženje van posla. Vodite računa da ne napravite propuste jer vas mogu skupo koštati. Novac dolazi iz porodice ili dodatnog privatnog posla. Međutim možete ga potrošiti i na svoj dom i porodične aktivnosti. Pokušajte da radite od kuće.
Ljubav:
Ljubav dobija nov smisao, ukoliko ste ušli u neku vezu ili upoznali nekoga možete već praviti planove za dalju budućnost. Ukoliko ste u braku može vas mučiti monotonija i preispitivati se da li je osoba pored vas ona prava. Ukoliko postoji tenzija u braku ona se u avgustu može pojačati kao i učestalije svađe. Rešenje je zajedničko planiranje nekog odmora, rekreacije i zajedničke aktivnosti jer one mogu ublažiti situaciju. Mogu vas iznenaditi neprijatne vesti koje je partner krio od vas. Ovo sve može biti dodatno naglašenije ukoliko ste rođeni u znaku Bika oko 10-og maja bilo koje godine. Od vas će se očekivati konkretni odgovori.
Ostalo:
tražićete načine da uživate po svaku cenu, udovoljite sebi i naglašeno je više kretanja i druženja. U drugom delu avgusta se možete smiriti. Porodica i jedan roditelj mogu okupirati vašu pažnju i vršiti pritisak na vas kada je donošenje jedne odluke u pitanju.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
    Blizanci u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Za vaš znak je tipično da zarađujete novac sa raznih strana. U ovom mesecu novac dolazi od trgovine i saradnje sa mlađim ženskim osobama. Međutim vrlo lako možete i trošiti novac na uživanje, hranu, modu i opremanje prostora. Posao može nositi glavna dešavanja u ovom mesecu. Ukoliko postoji problem u kolektivu može se pojačati sada ali je neophodno da se odmah i reši. Ako postoji neslaganje ono će se pojačati. Ukoliko ste zadovoljni poslom možete očekivati mnogo više rada nego do sada ali i više zarade. Takođe možete dobiti ponudu za dodatan posao koji u prvi plan stavlja vaše talente, sposobnosti i komunikacije.
Ljubav: Ljubav je stabilna i partner vam može udovoljavati. Ukoliko ste u braku naglašen je zajednički put ali i zajedničke aktivnosti. Možete doneti i neka pravila u odnosu koja će rešiti mnogo toga. Ukoliko ste sami, ljubav možete pronaći u neposrednoj okolini, flert dolazi od osobe koju poznajete već neko vreme.
Ostalo:
Pazite na povrede a pogotovo kada je rukovanje oštrim predmetima i mašinama u pitanju. Takođe možete imati neku rutinsku intervenciju. Potrebno je da budete fizički aktivni dosta. U drugom delu avgusta se možete kretati mnogo više i otići na kraći put.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
    Rakovi u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Prilike za zaradom se povećavaju i potrudite se da obavljate posao što bolje jer pohvale neće izostati. Možete dobiti nova zaduženja ali i uneti novine kada je posao u pitanju. Ukoliko ste nezaposleni akcenat stavite na traženje posla koji je usko vezan za vaše talente a manje na onaj za koji ste se školovali.
Ljubav:
Ukoliko ste u vezi svaka situacija pa i naizgled nebitna vodi ka nečemu bitnom pa budite svesni svakog poteza. Moraćete da definišete svoje želje i potrebe i rešite probleme jer se oni samo mogu komplikovati. Strasti se mogu pojačati ali i afere takođe. Vodite više računa o zaštiti i svom zdravlju. Ukoliko ste rođeni oko 10-og jula ovo je odličan period da uđete u brak, definišete svoju vezu i podignete je na viši nivo. Ukoliko ste sami možete upoznati nekoga ko neće tako lako otići iz vašeg života.
Ostalo:
Iskoristite sve povoljnosti koje vam se nude jer neće još dugo trajati. Aktivirajte se i bavite se sportom.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
    Lavovi u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Kada je vaš posao u pitanju, bolje ćete proći ukoliko detalje ostavite za sebe. Ne pričajte svima o vašim idejama jer ih drugi mogu iskoristiti u svoju korist. Nađite mir na poslu i izbegavajte preuzimanje previše obaveza na sebe. Ukoliko nemate posao u drugom delu avgusta se nove prilike mogu pojaviti ali morate se lično angažovati. Novca će biti i može se lepiti za vas. U drugom delu meseca povoljnost dolazi od inovacija. Reklamirajte svoj posao jer možete imati povoljnosti od toga. Imaćete priliku da pokažete koliko zaista vredite. Ukoliko imate privatan ili porodičan posao a rođeni ste oko 10-og avgusta vodite računa jer može doći do problema i propusta.
Ljubav:
Ukoliko ste sami možete imati priliku da započnete vezu a pogotovo u drugom delu avgusta. Ukoliko ste u braku odnosi mogu biti problematični ali ne i nerešivi, potrebno je da budete istrajni u donošenju odluka. Oni koji su u vezi mogu da odahnu jer će im situacija odgovarati. Ukoliko ste rođeni oko 10-og avgusta a u braku ste, vodite računa jer može doći do prekida ali i ozbiljnijeg problema u braku.
Ostalo:
Problemi u porodici se mogu rešiti, međutim i dalje nećete biti zadovoljni odnosima u porodici. Možete biti okupirani radovima oko doma što je i preporučljivo. Bićete okrenuti sebi što nije toliko neobično ali ćete sada imati i pokriće za tim.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
    Device u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Novac će početkom meseca dolaziti od prijatelja ali i raznih organizacija. Iskoristite period i pokrenite svu papirologiju koja vam može doneti neke koristi. Pokažite šta umete jer nećete ostati nevidljivi za šefove. Možete imati dobru preporuku prijatelja za posao i takođe možete očekivati povoljnosti kada su prijatelji u pitanju. Ukoliko ste nezaposleni stavite akcenat na svoje sposobnosti i nemojte biti skromni. Budite direktni i potražite posao tako što ćete pokucati na glavna vrata. Uspešniji je rad sa muškarcima starosti oko 30 godina.
Ljubav:
Ukoliko ste u braku možete sumnjati u vernost partnera. Pošto vam naredan period ne garantuje smirenost i taktičnost budite potpuno sigurni u činjenice pre nego što pokrenete neku priču ili optužbu. Takođe možete sami ući u jednu paralelnu vezu. Ukoliko ste u vezi, komunikacija se može pojačati ali i učestalije svađe kao i vaša potreba da kažete ono što imate. Ukoliko ste sami prilika za vezu je muškarac koji dolazi u vaše mesto boravka iz neposredne okoline.
Ostalo:
Avgust je odličan da upišete i naučite nešto novo, ali možete otići i na kraći put. Družite se i izlazite jer nikada ne znate koga možete da upoznate. Možete imati potrebu da kažete sve što vas muči već duže vreme. Ovo i jeste dobar period jer kasnije nećete imati prilike ali ni biti spremni na to, zato kažite sada sve što vam smeta. Pazite na saobraćaj ali i dokumentaciju.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

    Vage u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Novca će biti sve više u avgustu, ova situacija neće potrajati pa je iskoristite što bolje možete. Prihvatite svaki posao koji mislite da možete da završite. Međutim novac će odlaziti brzo kako bude i dolazio. Trošićete na tehniku, opremanje, automobil kao i porodicu mnogo više nego do sada. Posao će takođe nositi zadovoljstvo i možete biti zadovoljni posle dužeg vremena. Ukoliko ste bez posla nove prilike se otvaraju samo budite otvoreni da ih vidite. Prijatelj vam može mnogo pomoći i prihvatite sve što vam se nudi jer iz toga može uslediti nešto mnogo bolje. Uspeh dolazi od saradnje sa mlađom ženskom osobom.
Ljubav:
Ukoliko ste u braku, partner će vam pokazati koliko mu značite. Može doći do problema zbog finansija jer vam neće odgovarati način na koji partner troši novac. Ukoliko ste u vezi potrebno je rešiti u ovom periodu dosta toga kako biste krenuli dalje, u suprotnom veza može postati nestabilna. Ukoliko ste sami možete dobiti ponudu od osobe koja već ima nekoga. Međutim vodite računa jer vas može preopteretiti osećaj krivice.
Ostalo:
Prijatelji igraju važnu ulogu u ovom periodu. Družite se, krećite, zabavljajte jer će vam koristiti. Nemojte odbijati ponude jer se one ne nude toliko često. Možete biti srećni zbog svega što ste postigli.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
    Škorpije u znaku ili podznaku:

Posao i novac: Posla može biti dosta i bićete zadovoljni. Ukoliko nemate posao ovo je pravo vreme da se zaposlite. Birajte jake firme koje imaju ime ili brend (ako možete da birate). Inovacije su dozvoljene ali i poželjne kada je posao u pitanju. Novca će takođe biti, ne odbijajte prilike da zaradite i prihvatite sav posao koji dolazi do vas pa makar morali da izdvojite i slobodno vreme kako biste ga završili. Ukoliko imate privatan posao može doći do nesporazuma sa radnicima. Birajte klijente iz inostranstva ili drugog grada.
Ljubav:
Ukoliko ste u braku možete otputovati sa partnerom u inostranstvo ali i u posetu njegovoj/njenoj porodici. Ukoliko ste u vezi ona može postati mnogo ozbiljnija a pogotovo ako tek treba da uđete u neku vezu, jer to može direktno promeniti vašu budućnost. Niko se u ovom periodu neće pojaviti slučajno, vodite računa koga puštate da ostane u vašem životu. Ukoliko ste u podznaku Škorpija a rođeni ste oko 10-og maja i u znaku ste Bik ili vam je partner u ovom znaku partnerski odnosi vam mogu biti ozbiljno poljuljani. Problem u braku se mora rešiti inače može doći do prekida.
Ostalo:
Ukoliko ste rođeni oko 10-og novembra ovo može biti posebno izazovan period za vas. Potrebno je mnogo tolerancije kako vama tako i ljudima oko vas kako bi vas razumeli. Može se od vas očekivati mnogo toga ali se pokreću i situacije uz pomoć kojih ćete pokazati ono što se i očekuje. Vodite računa o zdravlju i shvatite to ozbiljno pogotovo ako osetite neke tegobe. Možete imati problem sa autoritetima ali vam i ego može biti mnogo poljuljan. Ovo je proces, ostanite stabilni i ne opirite se previše. Ukoliko ste samo u podznaku Škorpija možete biti mnogo više aktivniji nego do sada, pazite takođe na povrede ali je ovo dobar period da uradite nešto veliko sa svojim fizičkim izgledom i počnete da vežbate.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
    Strelčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Posao ne nosi ništa veliko, može stagnirati i biti kao i do sada. U prvom delu meseca je uspešnija saradnja sa stranim firmama ili ljudima iz inostranstva. Ukoliko konkurišete za posao birajte upravo ovakve firme. Novac može predstavljati problem i dalje i zato ne planirajte veća ulaganja još neko vreme. Možete imati i novčanih gubitaka usled nepažnje pa pazite kako rukujete skupim mašinama i uređajima pogotovo ukoliko nisu vaša lična svojina već pozajmljena. Ne preuzimajte previše odgovornosti na sebe. Ukoliko vam ponude posao u inostranstvu ne odbijajte ga odmah, može vam se kasnije učiniti kao dobra mogućnost .
Ljubav:
Možete ući u neku tajnu vezu ali i samo maštati o nekom zabranjenom. Šta god da uradite nemojte dozvoliti samo strastima da vas vode jer kada one prođu ostaje samo odgovornost i posledice. Ukoliko ste u vezi može doći do laži i problema. Ukoliko ste u braku situacija je stabilna. Ukoliko ste u podznaku Strelac a rođeni ste oko 5-og aprila (Ovan u znaku) ili vam je partner rođen tada možete imati nepredvidljivih situacija na ljubavnom planu, razna iznenađenja ali i moguće prekide. Ne donosite odluke preko noći, ljubav se može uzburkati nepotrebno pogotovo ukoliko imate osećaj monotonije.
Ostalo:
bićete usmereni na svoja interesovanja i ako postoji nešto što jako želite da ostvarite – da otputujete, pokrenete nešto, aktvirate obrazovanje – uradite to. Možete uraditi mnogo toga u narednom periodu kada je vaš lični razvoj u pitanju, ne propuštajte prilike. Okrenite se svom ličnom rastu na koji god način da vam odgovara.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   
    Jarčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Posao se može poboljšati ukoliko se bavite javnim poslom jer klijenata može biti mnogo više. Prednost dajte mlađim ženama. Ukoliko ste nezaposleni iskoristite prvi deo avgusta i potražite posao jer se kasnije prilike smanjuju. Možete imati novčanih troškova ili gubitaka zbog porodice ali i doma u kome živite. Pazite na uređaje i tenhiku jer vam mogu napraviti nepotreban trošak. Ukoliko su vam neispravne instalacije ili utičnice, ukoliko varniče kablovi ne rizikujte da ih koristite „na sreću“. Novac možete dobiti od prijatelja koji vam može vratiti neki dug ali može vam i pozajmiti novac. Iskoristite sve povoljnosti (ukoliko ste neku zaslužili) i pokrenite papirologiju jer može biti uspešna. U ovom periodu novac dolazi više od drugih ljudi nego što ga možete sami zarađivati.
Ljubav:
I oni u vezi i oni u braku mogu imati isti cilj i potrebu a to je da se nastavi u smeru u kome se sve i odvija. Možete biti ispunjeni na ovom polju bez nekih preokreta. Ukoliko ste podznak Jarac ali ste rođeni oko 10-og maja (znak Bik) ili vam je partner rođen tada možete imati većih problema na ljubavnom planu u smislu da se možete preispitivati i da može doći do prekida u odnosu usled nerazumevanja ali i stvari koje se očekuju od vas a koje vi ne možete ili ne želite da promenite.
Ostalo:
Imaćete osećaj da su sve vaše želje, ciljevi i planovi najzad dobili smisao. Ukoliko još niste svesni toga uskoro ćete biti. Pustite prilikama da vas vode a pogotovo ukoliko je to nešto što dugo čekate. Prijatelji vam mogu biti od značaja u ovom periodu ali vam mogu i pomoći da donesete neke odluke. Takođe možete doživeti razočarenje ukoliko ste imali prevelika očekivanja jer vam se ono što ste radili nalazi pod znakom pitanja. Postavite sebi pitanje da li su to bile samo vaše želje?   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
    Vodolije u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ništa nije toliko problematično i neizvesno u ovom trenutku koliko posao. Ukoliko ste zaposleni možete imati mnogo otežanih situacija na poslu sa previše obaveza a malo zarade. Ukoliko tražite posao to može predstavljati problem ali ako dođete do rešenja i prilike taj posao može biti vrlo stabilan. Možete doneti odluku da prekinete posao i pokrenete privatnu firmu ali i obrnuto da zatvorite firmu i nađete drugi posao. Sve u svemu taj put neće biti olakšan. Ukoliko ste rođeni oko 5-og februara (Vodolija) na vas može biti izvršen veći pritisak. Ukoliko imate privatan posao možete uneti i neke inovacije i razraditi ga, uskoro očekujte nove klijente. Novac dolazi od partnerskih odnosa i najviše od poslovnog ili bračnog partnera ili drugih ljudi za sada. Ukoliko ste podznak vodolija a rođeni ste oko 10-og novembra (znak Škoprije) ovo je posebno značajan period za vas i vašu budućnost i potrebno je da donesete prave odluke. Ukoliko nemate rešenje usmerite se na sopstveni rad i budite strpljivi i način će se pojaviti.
Ljubav:
Veliki akcenat stavljaćete na partnerske odnose i samim tim svaka veza u kojoj ste (ozbiljna, neozbiljna) može vremenom postati ozbiljna. Ukoliko ste u braku mnogo toga ćete raditi zbog partnera i vodićete se njegovim/njenim potrebama i odlukama. Ukoliko ste u vezi situacija je ista, previše mislite na druge a premalo na sebe.
Ostalo:
Ovaj period do kraja ove godine je posebno važan za vašu budućnost jer će doći do većih promena, sledite ih i ne opirite se mnogo.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
    Ribe u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Mogu se pokrenuti prilike za dodatnim ali i novim poslom. Ukoliko ste već zaposleni situacija se može poboljšati kao i radna atmosfera. Ukoliko imate privatan posao možete zaposliti nove radnike. Novac dolazi od stranih firmi ali i ljudi koji su povezani sa inostranstvom. Ukoliko se bavite trgovinom možete poboljšati prodaju u narednom periodu ali je potrebno mnogo angažovanja i rada, pre nego što počnete preispitajte se da li ste spremni za takav način rada.

Ljubav:
Ukoliko ste u vezi ona se može poboljšati jer je akcenat na lepim emocijama ali i naivnom flertu, međutim sama veza može postati mnogo ozbiljnija sa čvrstim planovima za budućnost. Partner vas može iznenaditi poklonom. Ukoliko ste u braku situacije se neće mnogo promeniti ali ljubavi i pažnje može biti manje nego inače. Ukoliko ste sami ovaj period može biti vrlo značajan da u vaš život uđe neko nov i ostane u njemu.
Ostalo:
Ono na šta treba da se usmerite je vaš lični rast. Ako to podrazumeva dodatno obrazovanje onda to i uradite. Ukoliko želite da budete zadovoljni slušajte samo sebe i radite stvari samo za sebe. Ukoliko ste rođeni oko 10-og marta ovo može biti vaše vreme i vaš trenutak da ispunite, pokrenete i završite sve ono što želite.

Web design & development Željko C.