vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC SEPTEMBAR 2014.
01.09.2014. - 30.09.2014.
        Maja Kovačić - http://astroanalize.blogspot.com/

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

     

    Najveći pritisak u smislu da se možete suočavati sa drugima, da postoji pritisak na vas,
problemi sa nadređenima ili jedim roditeljem, zdravstvene tegobe mogu osetiti svi:

    ■ Lavovi rođeni oko 12-og
        avgusta (bilo koje godine)
    ■ Vodolije rođene oko 7-og
        februara (bilo koje godine)
    ■ Bikovi rođeni oko 12-og
        maja (bilo koje godine)
    ■ Škorpije rođene oko 12-og
       novembra (bilo koje godine)

    Stvari mogu biti lakše i očekuju vas veće sudbinske promene, nov posao, ljubav kojom ulazite u brak ili zajednicu, optimizam i veliki planovi koji se mogu realizovati, osećaj da znate da ste na pravom putu i to mogu osetiti svi:

    ■ Rakovi rođeni oko 12-og jula
       (bilo koje godine)
    ■ Ribe rođene oko 12-og marta
       (bilo koje godine)

    Da bi tumačenje bilo što tačnije opis potražite u znaku i podznaku u kome ste rođeni.


    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
    Ovnovi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: U prvoj polovini septembra bićete usmereni na novac ali i dodatne troškove, dugove. Pokušajte da se ne zadužujete previše. Druga polovina septembra je povoljna za saradnju sa strancima ali i aktiviranje na poslu u stranoj firmi. Posao će biti aktivan dosta ali je neophodno da predano obavljate svoj posao. Situacija sa kolegama se može poboljšati. Ukoliko imate privatan posao ili se bavite javnim poslom, pravo je vreme za reklamu jer vam klijenti mogu više dolaziti. Novac će dolaziti od sopstvenog rada, ali je dobro vreme i da iznajmite neke objekte ali i zaposlite nove radnike.
Ljubav: Ukoliko ste u braku u prvoj polovini septembra možete brinuti o vašem odnosu dok u drugom delu septembra možete poboljšati komunikaciju ali i dogovore sa partnerom. Bićete usmereni na njegovu papirologiju i kraća putovanja. Ukoliko ste u vezi, leptiriće možete sve slabije osetiti jer će emocije zameniti materijalna situacija i okrenutost poslu. Ukoliko ste sami, cela godina je dobra za aktiviranje na ljubavnom polju pa samim tim i ovaj septembar, međutim za to sačekajte drugi deo septembra. Svaka veza u koju uđete pre ovog perioda može se zasnivati isključivo na strastima.
Ostalo: Generalni osećaj za prvu polovinu septembra je pojačana nervoza ali i strahovi. Mogu se javljati problemi i težina ali i problemi sa zdravljem, kao i moguće povrede. Međutim druga polovina septembra je mnogo bolja i najzad možete osetiti olakšanje. Stvari će se rešiti. Ukoliko želite da upišete dodatno obrazovanje aktivirajte se više u drugom delu septembra jer može biti uspešno.     U drugom delu septembra svi Ovnovi rođeni u periodu od 20.03 – 31.03 mogu osetiti jak nalet energije, volje i potrebe da se takmiče i realizuju ideje. Ovo je povoljan period za trošenje energije i uspeh ali i upoznavanje neke bitne osobe.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
    Bik u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao može ići otežano pogotovo onima koji su rođeni oko 12.maja bilo koje godine. Naglašen je sukob sa autoritetima. Međutim ovo je dobar period da pokrenete posao i da preuzmete veću odgovornost, samim tim da pređete na neku jaču poziciju ali onda morate biti maksimalno posvećeni poslu jer se od vas može očekivati mnogo. Ukoliko postoji problem na poslu on se može pojačati. Što se novca tiče on dolazi samo sopstvenim radom u septembru. Kolegijalni odnosi se mogu poboljšati ali i vaš odlazak na godišnji odmor. Ukoliko imate privatan posao, novca od njega može biti više.
Ljubav: Bićete najviše usmereni na ljubav i emocije su dosta naglašene. Ukoliko niste u vezi, nove simpatije se mogu roditi na poslu. Ukoliko ste u braku prvi deo septembra još može biti napet ali se kasnije odnosi i situacija smiruje. U drugom delu septembra vas mogu brinuti partnerove finansije što će ujedno uticati i na vas. U prvom delu septembra napetost u partnerskim odnosima kao i česte rasprave i tenziju mogu osetiti najviše Bikovi rođeni od 12.05 – 21.05.
Ostalo: Naglašena je veća usmerenost na decu ukoliko ih imate. Ukoliko ne možete češće razmišljati o deci. Ovo je dobar period da se posvetite nekom sportu kao i zdravijem načinu ishrane i života, da se oslobodite poroka. Mogu se otvoriti mogućnosti da iznajmite neki prostor ali i nađete novog radnika, zaposlite nekoga, pa i unajmite majstore. Takođe možete biti usmereni na novog kućnog ljubimca.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
    Blizanci u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Uskoro tenzija i problemi na poslu nestaju ili se mogu drastično umanjiti. Ukoliko je postojao problem sa kolegom to će se rešiti. Takođe se može smanjiti i intenzitet posla, pogotovo ukoliko se bavite nekim fizičkim radom. Krajem septembra možete imati izuzetnu i neočekivanu priliku da nešto promenite na poslu, ali i da promenite poziciju. Ukoliko ste nezaposleni to je period kada se to može promeniti. Ukoliko imate privatan ili porodičan posao u septembru se on može dosta pojačati i naglašeno je više novca i više klijenata. Međutim zarada neće biti dovoljna da njome budete zadovoljni.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, naglašena je poboljšana komunikacija ali i nalaženje kompomisa. Stavite akcenat na razgovore i rešite sve što je potrebno jer ćete za to imati prilike. Takođe možete otputovati negde sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami ljubav možete naći na putovanju. Ukoliko ste u braku u drugom delu septembra vam se život može uzburkati, kako u odnosu tako i sam način života. Dobro je za pokretanje zajedničkih aktivnosti kao i za zajedničko putovanje.
Ostalo: Blizanci koji su rođeni od 22.05 – 31.05 u drugom delu septembra mogu imati problem u partnerskim odnosima, međutim kako ljubavnim tako i poslovnim. Pokušajte da nađete sredinu i nemojte mnogo insistirati da bude kako vi kažete.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
    Rakovi u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao se može poboljšati u drugom delu septembra i naglašeno je mnogo više obaveza. Međutim tada počinje i tenzija na radnom mestu pa pokušajte da budete otvoreni za dogovore i promene. Ukoliko vam je posao vezan za putovanja ili saobraćaj, drugi deo septembra može biti odličan za uspeh. Naglašeno je više kretanja nego do sada a samim tim i nova poznastva koja možete lako iskoristiti za poslovni upeh. Aktivirajte se više putem društvenih mreža ukoliko nemate posao, ali i prihvatite ponudu druga iz detinjstva.
Ljubav: Ljubav može biti bojno polje u septembru. Od vas će se očekivati mnogo, međutim to vam neće odgovarati. Ukoliko postoji tenzija u odnosu, ona prolazi već u drugom delu septembra. Ukoliko se veza zasniva isključivo na strastima i to će se promeniti u drugom delu septembra. Oni koji su u braku mogu testirati svoje emocije, kako sa bračnim partnerom tako i sa nekim trećim. Ukoliko ste podznak Rak a rođeni ste oko 12.Novembra ovo može biti jedan od značajnijih perioda u vašem životu za ljubav. Ako uđete u vezu u septembru ona će biti trajna. Ukoliko se prekine i to će biti konačno. Ako se pojave problemi, ne ignorišite ih. Takođe možete ući u brak ili započeti zajednički život sa nekim.
Ostalo: Možete rešiti da ulepšate svoj dom, ali i sredite papirologiju koja je bitna za vas i vašu porodicu. Očekujte goste. Svi Rakovi koji su rođeni od 12.07 – 22.07 u prvom delu septembra mogu očekivati lepa ljubavna dešavanja, rešavanje nekog problematičnog odnosa ali i ulazak u novu vezu. Imaćete dovoljno energije da završite sve što ste započeli ali i da pokrenete nešto novo, pogotovo kada su vaši talenti i potencijali u pitanju. Ukoliko ste umetnik ili sportista prva polovina septembra je vaša polovina za uspeh.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
    Lavovi u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: U septembru će vas zanimati isključivo novac i načini kako da zaradite. Možete razviti neke planove do detalja i ništa nećete prepustiti slučaju i to će vam pomoći da rešite finansijski problem. Posao se poboljšava a samim tim i zarada. Ukoliko radite za nekoga možete očekivati povišicu. Ukoliko imate privatan ili porodičan posao očekuje vas napetost ali i rešavanje dosta bitnih stvari vezanih za posao koji se ne obavljaju svaki dan.
Ljubav: U drugom delu septembra se ljubav poboljšava i aktivira posebno Lavovima rođenim od 24.07 – 04.08. Možete ući u vezu ali i poboljšati već postojeću. Ukoliko ste u braku, u drugom delu septembra se mogu aktivirati neke nove emocije ali kako prema partneru tako i prema nekom trećem. Ljubav će biti dosta aktivna u drugom delu septembra i iskoristite energiju da poboljšate vezu ili uđete u novu.
Ostalo: Porodica, dom i odnosi u porodici vas mogu uznemiravati a pogotovo u prvom delu septembra. Tada je naglašena napetost i problemi. Ovo je važno pogotovo ukoliko ste rođeni 0d 16.08 – 23.08. Lavovi koji su rođeni oko 12-og avgusta moraće strogo da vode računa da ne naprave nove probleme impulsivnim odlukama. Ovo može biti vaša prekretnica i vreme za promene koje nose nove odgovornosti. Ukoliko ste podznak Lav a rođeni ste oko 12-og novembra obratite pažnju na polje porodice jer vas čekaju sudbinske stvari. Možete se preseliti ali i dobiti prinovu. Odnos sa jednim roditeljem može biti problematičan i važno je rešiti nesporazume.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
    Device u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ovo će biti važan mesec za finansije i možete dobiti nove mogućnosti ali pre svega i nove sopstvene ideje da poboljšate ovo polje. Dodatna zarada dolazi kroz trgovinu, saobraćaj i poslove usko vezane za komunikaciju i kretanje. Novac vam može dolaziti sam i samo budite otvoreni za promene. Takođe možete dobiti i povišicu.
Ljubav: Ljubav će još neko vreme biti polje koje vas može dosta opterećivati. Važno je da rešite problematične odnose ali i ono što prećutkujete. Ukoliko ste u vezi u prvom delu septembra možete otputovati sa partnerom ali i pojačati kretanje. Dobro je za zajedničke aktivnosti, tj one u kojima zajedno učestvujete. Ukoliko ste podznak Devica a rođeni ste oko 12-og novembra, ovo može biti važan mesec za vašu budućnost i odluke. Možete ući u ozbiljnu vezu ali i prekinuti postojeću.
Ostalo: U prvom delu septembra pazite na saobraćaj ali i komunikaciju generalno. Ukoliko imate ispite potrudite se da ih završite. U drugom delu septembra možete biti usmereniji na dom i porodicu, kao i porodične odnose. Ukoliko ste rođeni od 24.08 – 01.09 onda vas problemi u porodici mogu dodatno opteretiti i činiti nervoznim. Pazite na povrede od aparata i uređaja.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

    Vage u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Naglašeni su kontakti sa strancima ali i jača saradnja sa nekom stranom firmom. Kretanje će se pojačati mnogo a samim tim i ljudi koje upoznajete. Možete putovati dosta u okviru posla pa i otići u inostranstvo. Ukoliko vam je posao daleko od očiju javnosti, rad putem interneta onda je septembar pravo vreme da se aktivirate. Ukoliko imate javan posao vodite računa o ljudima koji vam mogu raditi „iza leđa“ a to su obično osobe koje ne pokazuju otvoreno svoje nezadovoljstvo. Ukoliko nemate posao, potražite ga u stranim firmama. Novac u prvom delu septembra neće biti problem, ali što više zarađujete više ćete i trošiti. U drugom delu septembra novac možete ulagati u tehniku, automobil ali i sređivati papirologiju.
Ljubav: Oni koji su u braku mogu biti zabrinuti za psihofizičko stanje partnera, međutim u drugom delu septembra će komunikacija biti mnogo naglašenija. Ukoliko ste sami krajem septembra se aktiviraju prilike za upoznavanje neke bitne osobe. Oni koji su u vezi mogu lako produbiti svoj odnos.
Ostalo: U septembru je potrebno da se malo više okrenete svom zdravlju ali i da nađete vreme za sebe. Turbo period vam može oduzeti svu energiju, pa svaki trenutak iskoristite da se opustite. Ukoliko želite da se dodatno obrazujete ili završite neki kurs, ovo je pravo vreme za to.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
    Škorpije u znaku ili podznaku:

Posao i novac: Drugi deo septembra je odličan za više novca ali i zaradu. Možete zarađivati mnogo više ali i trošiti isto toliko. Bitan je pokret i ne zamrzavati novac. Posao će biti aktivan a ukoliko nemate posao prilike su oko vas, samo ih pokrenite. Zaposleni će imati priliku da poboljšaju svoju finansijsku situaciju i dobiju povišicu. Takođe možete koristiti novac jednog roditelja.
Ljubav: Ukoliko ste u braku možete se baviti partnerovim emocijama ali i sumnjati u njegovu vernost.Proverite detalje pre bilo kakve optužbe i razmislite o tome da li je ponovo u pitanju samo vaša sumnjičavost. Ukoliko ste sami sačekajte pravog jer u narednih par meseci takva osoba ulazi u vaš život. Ukoliko ste u vezi, partner može na određeni način uticati na vašu budućnost i vaše odluke.
Ostalo: Prvi deo septembra je odličan da se pokrenete mnogo više kada je vaše zdravlje ali i psihofizička sposobnost u pitanju. Možete se rešiti poroka ali i redukovati ishranu i više se fizički aktivirati. Ovo će u prvom delu septembra najviše osetiti Škorpije rođene od 14.11 – 22.11. Ukoliko ste rođeni oko 12.novembra onda je ovo posebno izazovan mesec za vas. Možete imati problem sa egom zbog situacija u koje ćete dospevati. Nisu isključeni ni pesimistički stavovi kao i pojačani strahovi. Ukoliko imate problem sa zdravljem nemojte ga ignorisati. Ukoliko vam se pojave problemi u bilo kojoj životnoj oblasti shvatite ih ozbiljno i rešite ih. Ako se pojavi neka osoba u vašem životu ona će u njemu i ostati. Ukoliko neka osoba izađe iz vašeg života, pogrešno je vraćati je po svaku cenu. Mogući su problemi sa autoritetima ali i jednim roditeljem pa neke stavove zadržite za sebe.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
    Strelčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: bićete usmereniji na posao ali je odgovornost i predan rad ono što morate da pokažete ljudima za koje radite. Radna atmosfera i kolegijalni odnosi se mogu poboljšati a možete dobiti i novu koleginicu. Novac nije ono čime se možete pohvaliti jer su naglašeni problemi oko novca, dugovi i pojačani troškovi. U drugom delu septembra novac vam dolazi od stranaca, stranih firmi,trgovine ali možete i unovčiti svoje talente.
Ljubav: Možete biti u duploj vezi ali i skrivati nešto od svog partnera. Ukoliko ste sami može vam se pojaviti neko ko je već zauzet. U drugom delu septembra bićete otvoreniji za emocije. Oni koji su u braku mogu takođe sumnjati u partnera jer je naglašeno njihovo pojačano kretanje i druženje kako sa prijateljima tako i na društvenim mrežama. Ukoliko ste sami sačekajte drugi deo septembra jer su tada bolje šanse da neko uđe u vaš život.
Ostalo: Najviše možete biti usmereni na svoj lični rast i razvoj ali i učenje novih jezika ili kulture. Ukoliko imate jaku potrebu da se obrazujte, to i uradite jer će se prilike i mogućnosti same stvarati. Takođe možete razmisliti od životu u inostranstvu ukoliko se pokrenu prilike za tim. Vodite računa o svom zdravlju a pogotovo u drugom delu septembra ukoliko ste rođeni od 23.11 – 03.12. Možete biti vrlo nervozni, napeti ali i agresivni. Pazite na povrede i izbegavajte rizične situacije. Impulsivnost vam neće ići u korist i zato o svemu dobro razmislite. Ovo je odličan period da se pobrinete za svoje zdravlje i poboljšate ishranu i način života.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   
    Jarčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Posao se može aktivirati u septembru ali u smislu više obaveza ali ne i poboljšanja samog posla. Ukoliko želite da promenite sam posao ili se zaposlite moraćete da sačekate još neko vreme. U septembru su naglašene manje promene koje ne utiču mnogo na vašu dalju budućnost. Ukoliko postoji problem rešićete ga samo mirnim putem i razgovorom jer impulsivnost i buka ne idu vam u prilog. Novac dolazi od porodice i privatnog posla najviše krajem septembra. Tada možete pozajmiti novac ali i dobiti ono što ste zaradili i što vam pripada. Ukoliko očekujete neki novac od suda, banke ili države period dobar za to je oko 25-og septembra.
Ljubav: Veliku podršku naćićete u svom partneru. Ukoliko ste u vezi ona se može produbiti i postati ozbiljnija. Ukoliko ste sami oslušnite ko vam daje tajne signale. Oni koji su u braku uskoro mogu ući u monotoniju i zato je bitno da osvežite svoj ljubavni život, ovo je posebno važno za one koji su rođeni u podznaku Jarca.
Ostalo: Koliko god vam se činilo da vam je sve na dohvat ruke ipak ćete za realizaciju određenih planova morati da sačekate. Prijatelji vam mogu biti podrška i pomoć ali često je pomoć u stvarima koje sami treba da odradite a da to ne urade drugi za vas. Oni koji su rođeni oko 10-og januara imaće više šanse da u toku septembra naprave veći korak napred. U drugom delu septembra su naglašeni problemi na koje ne možete da utičete ali vas čine nervoznim. Vodite računa najpre o svom zdravlju.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
    Vodolije u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao je polje kojim se ne možete pohvaliti da ide lako. Potrebno je strpljenje koje često nije vrlina Vodolija. Ne treba menjati posao ili davati otkaz ukoliko postane teško na poslu već je potrebno izdržati. Ukoliko dobijete posao u ovom periodu, on će biti stabilan ali ne tako lak jer možete raditi i ono za šta niste plaćeni. Novac dolazi najviše od javnog posla i ukoliko vam je posao vezan za klijente jer tu leži novac. Ukoliko radite sami, razmislite o tome da nađete partnera.
Ljubav: Cela godina je jako bitna za ljubavni život Vodolija jer oni koji su vezi mogu ozvaničiti vezu brakom, dok će oni koji su sami upoznati nekoga. Samim tim septembar će biti samo korak ka tome. Ukoliko ste u braku a rođeni ste oko 12-og avgusta ili vam je partner u znaku Lava, vodite računa jer će septembar biti izazovan. Može doći do jačih rasprava i problema koje je potrebno rešavati odmah. Naizgled bezazlena svađa može napraviti veći problem i sukobe.
Ostalo: Ukoliko ste rođeni oko 7-og februara ovo može biti posebno izazovan period za vas. Naglašene su veće promene na poslu koje neće biti lake. Takođe i ljubavni život može biti otežan kao i problemi koji se moraju rešavati u ovom periodu. Možete imati problem sa autoritetima ali i jednim roditeljem, vodite računa kako donosite odluke jer vam mogu dosta uticati na dalju budućnost.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
    Ribe u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Posao će biti aktivan i možete vrlo lako prelaziti s jednog posla na drugi, menjati radno mesto ali i menjati pozicije na poslu. Ovo je idealno vreme za vaš poslovni rast i uzdizanje na poslovnoj lestvici. U septembru se može pojačati posao onima koji rade u državnim i javnim ustanovama. U prvom delu septembra oni koji su rođeni od 12.03 – 20.03 mogu osetiti novčano poboljšanje i više mogućnosti i ideja da zarade. Posle 25-og septembra novac stiže iznenada i neočekivano, kao i pokloni.U drugom delu septembra se prihodi mogu povećati kao i mogućnosti za zaradom. Možete očekivati poboljšanje i na poslu ali i mnogo više rada nego do sada.
Ljubav: Oni u braku mogu podići svoju komunikaciju na viši nivo. Potrudićete se da ulepšate svakodnevicu i imaćete mnogo više tolerancije i volje. Posebnu povoljnost u ljubavi i veće preokrete na polju ljubavi i dece mogu osetiti oni koji su rođeni oko 12-og marta ali i svi oni koji su podznak Ribe a rođeni su oko 12-og jula.
Možete upoznati važnu osobu ali i ući u brak ili zajednicu.

Ostalo: U prvom delu septembra oni koji su rođeni od 13.03 – 20.03 mogu osetiti jak nalet pozitivne energije i mogućnosti da se pokrenu fizički i psihički. Ovo je period kada treba pokrenuti ideje, putovati, razvijati se u svakom pogledu jer mogućnosti će postojati. Oni koji su rođeni oko 12-og marta mogu imati veći uspeh u inostranstvu ali i upisati ili završiti studije. Ne propuštajte mogućnosti zbog potrebe da uživate i ne radite ništa jer se neće vratiti tako skoro, bar ne narednih 15 godina.

Web design & development Željko C.