n
vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC MAJ 2015.
01.05.2015. - 31.05.2015.
        Maja Kovačić - https://www.facebook.com/AstroAnalize/ ​

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

     
    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
Posao: Moraćete da rešavate dugove iz prošlosti. Ukoliko očekujete novac od nasledstva ili neke druge izvore prihoda koji vam sleduju to se može lako realizovati u ovom mesecu. Takođe se možete voditi idejom da podignete kredit ili pozajmicu ali pokušajte to da izbegnete. Možete imati problem na poslu kada je papirologija u pitanju. Takođe dolazi do nerazumevanja kada su odnosi sa kolegama u pitanju pa nemojte forsirati ništa. Ukoliko ste bez posla, sam kraj maja nosi nove prilike za zapošljavanje.
Ljubav: U maju se ljubav može aktivirati dosta, oni koji su u ozbiljnijoj vezi mogu započeti priče o braku. Ukoliko ste sami ovo je odličan period da upoznate nekoga a pogotovo kada su javni skupovi I javna mesta u pitanju. U drugom delu maja se otvaraju nove šanse I prilike I ovo je odlično vreme da sa nekim uđete u nešto ozbiljnije. Ukoliko postoji tenzija u vezi ona će potpuno nestati I zameniće je zajednički planovi.
Ostalo: Ukoliko imate kontakte sa strancima ili inostranstvom u maju se sve može definisati I rešiti.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
Posao: U ovom mesecu bićete zadovoljniji poslom kao I radnom atmosferom jer se situacija na poslu poboljšava. Ukoliko nemate posao prilika će biti a najviše posle 20-og maja kada vas može pratiti I sreća. Takođe možete dobiti ideju da pokrenete neki manji privatan posao od koga dolazi dodatna zarada. Finansijskim stanjem nećete biti preterano zadovoljni I novac može kasniti ili ga neće biti u količini koju ste očekivali.
Ljubav: Manji flert dolazi od osobe koja je povezana sa vašim poslom. Komunikacija sa partnerom neće biti tako laka kao do sada I pokrenuće se teme koje vam neće biti prijatne. Možete planirati kraći put sa partnerom međutim I tu stvari ne idu kako očekujete. Oni koji su u braku mogu više brinuti o finansijama nego što će se baviti emocijama.
Ostalo: Izbegavajte slatkiše I povedite računa o svom izgledu. Sredina meseca vam donosi povoljnije stvari koje će vam ulepšati svakodnevicu.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
Posao: Posao može samo na prvi pogled delovati stabilno. Već od 5-og maja na poslu se mogu javiti manji problemi a pogotovo među kolegama. Ukoliko nemate posao ovo nije najpovoljnije vreme da se zaposlite jer se ubrzo mogu pojaviti problemi pa I saznanje da nije sve onako kako se činilo na prvi pogled. Finansijsko stanje je bez većih promena.
Ljubav: Dobar je mesec za ljubavni život Blizanaca I koristićete svaku priliku da budete sa partnerom. Takođe vas očekuju manja iznenađenja koja će poboljšati vaš odnos. Ukoliko ste bez partnera sredinom meseca doći će do susreta sa jednom osobom koja će vam okupirati misli. Oni u braku imaće problem da održe pozitivnu atmosferu I dobru komunikaciju sa partnerom jer će prag tolerancije biti nizak. Može se pokrenuti I potreba za slobodom I nemojte bežati od bezazlenog flerta.
Ostalo: Svi oni koji imaju neki hobi, bave se umetnošću u ovom mesecu će biti posebno kreativno nadahnuti I ostvariće lepe rezultate. Takođe je povoljno za sve one koji se bave nekim sportom jer su naglašena priznanja I zadovoljstvo postignutim.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
Posao: Oni koji imaju privatan/porodičan posao mogu biti izuzetno zadovoljni ovog meseca. Ukoliko ste nezaposleni mogu vam se pojaviti nove ideje da pokrene nešto sami međutim ukoliko je ideja “sveža” sačekajte drugi deo maja da ideju I pokrenete. Postoji određena tenzija I napetost kada je posao u pitanju a pogotovo među kolegama, to može biti I mnogo više nametnutih obaveza koje ćete obavljati. Možete imati finansijsku podršku od nekog iz porodice sredinom meseca ali I ulagati u renoviranje doma.
Ljubav: O ljubavi ćete u ovom mesecu misliti na drugačiji način. Pokrenuće se emocije koje ste potisnuli a samim tim I bivši partneri se mogu ponovo javiti, nekima samo u mislima a nekima I fizički. Ukoliko ste u vezi rešavaćete nesporazume. Oni koji su u braku imaće još samo par meseci da potpuno definišu svoj ljubavni život I donesu trajnije odluke a pogotovo oni koji su u podznaku Rak.
Ostalo: porodica može imati važnu ulogu u maju a pogotovo u drugom delu meseca. Takođe možete ugostiti nekoga na par dana. Prijaće vam opuštanje u svom domu I sve ređe možete provoditi vreme van kuće. Ukoliko niste rešili bitnu dokumentaciju I papirologiju do sada ostavite to za drugi deo maja. Moguće povrede.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
Posao: Ovaj mesec je odličan da se pokrenu sve ideje iz prošlosti ali I da se one prekinute ranije sada ponovo realizuju. Obnovićete neke kontakte I bićete zadovoljni postignutim. Možete potpisati nove ugovore ali i nešto promeniti u okviru posla I načina rada. Iako niste planirali moraćete da vratite neke dugove što će vam dodatno otežati planove. Ukoliko planirate da pokrenete nešto novo bilo bi najbolje da sačekate kraj maja. Problemi sa papirologijom I u dogovorima su dosta naglašeni.
Ljubav: Oni koji su tek ušli u vezu mogu emocije zameniti strastima I držati vezu isključivo na fizičkom nivou, ali je to savet I svima onima koji su već neko vreme u vezi jer to može dosta poboljšati same odnose. Povećava se potreba za samostalnošću što može biti razlog za rasprave I svađe kao I unošenje tenzije u samu vezu. Ljubomorni partneri vam takođe mogu unositi dodatnu nervozu.
Ostalo: Možete češće putovati ali I čitati, učiti nešto novo. Stavite akcenat na rešavanje zaostalih ispita. Jedan prijatelj vas može iznenaditi ponudom ali I svojim javljanjem. br>

   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
Posao: Moraćete da potrošite više novca nego što ste planirali ali ne kupujte tehniku u ovom periodu, mnogo je bolje kupiti neku polovnu nego novu stvar. Uskoro se stvari na poslu komplikuju pa ukoliko niste do sada obavili važne poslovne razgovore ostavite to za drugi deo maja. Novca će biti a pogotovo sredinom maja kada su naglašeni dodatni prihodi. Novac dolazi od stranaca ili nekoga ko je povezan sa inostranstvom.
Ljubav: Nema većih promena na ovom polju, sve važne stvari koje čekaju da budu izrečene ostaće još neko vreme samo poznate vama. Oni koji su u braku imaće lep odnos sa partnerom dok će se oni u vezi boriti sa problemima, tajnama ali I mogućim aferama.
Ostalo: Iako imate dosta ideja I planova ipak ćete morati da sačekate da ih realizujete a finansijsko stanje će biti prvi problem. Odnosi u porodici mogu biti napetiji ali I vi sami trebate izbegavati boravak u zatvorenom prostoru.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

Posao: Iako se dugovi mogu gomilati to vas neće posebno uzrujavati. Možete se kretati mnogo više ali I komunicirati sa ljudima pa odatle I dolazi povoljnost za posao ukoliko ga nemate. Oni kojima je posao vezan za komunikaciju usmenu I pismenu, biće zatrpani poslom ali to ne ukazuje na lakoću u radu. Ostavite kupovinu automobila za kraj maja.
Ljubav: Ukoliko ste u braku, partner će se više baviti svojim željama nego zajedničkim planovima što vas može malo razočarati. Ukoliko ste sami možete naći nekoga za sebe putem društvenih mreža a pogotovo sredinom meseca. Partner će dosta uticati na vaše stavove I način razmišljanja pa vas I pametno posavetovati.
Ostalo: Ceo maj imaćete osećaj zadovoljstva I mira. Bićete zadovoljni postignutim a uz to dolazi I optimizam. Promenite nešto na svom izgledu jer ćete biti zadovoljni.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
Posao: Novac vam dolazi sa raznih strana ali isto tako se I troškovi povećavaju I novac odlazi na stvari na koje inače ne trošite. Možete se potpuno posvetiti radu što je I neophodno, ali posla će biti, nemojte bežati od obaveza. Možete imati problem sa kolegom. Dugovi će vam bukvalno visiti nad glavom koliko god pokušavali da im pobegnete oni su tu I taj osećaj vas može držati ceo maj.
Ljubav: Emocije I ljubav će biti aktivniji više platonski nego fizički, možete previše maštati o nekome ko je za vas nedostižan. Takođe se pokreću tajne kada je ljubav u pitanju kao I zabranjeni odnosi I emocije. Ukoliko ste u braku period je vrlo stabilan a odnos sa partnerom se poboljšava. Donećete važne zajedničke odluke.
Ostalo: Komunikacija vam može predstavljati veći problem, kako vaše nerazumevanje drugih tako će I drugi teško razumeti vas. Nagalašena je jaka nervoza I dosta haotičan period pun iznenađenja.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
Posao: Naglašena je povišica ali vam stiže I novac koji ste zaslužili I to krajem meseca. Posao može ići otežano a posebno komunikacija I dogovori sa šefovima. Naglašene su I spletke I ogovaranja na poslu koje vam neće ići u prilog, reputacija vam može oslabiti.
Ljubav: Možete razviti emocije prema nekome ko vam je bio samo prijatelj, taj osećaj će biti jači kako mesec odmiče. Takođe možete dobijati otvorene ponude pa razmislite o njima jer ih neće biti stalno. Ukoliko postoji problem u vezi partner će biti rešen da vam izađe u susret. Oni u braku mogu naići na problem jer partner neće biti potpuno iskren što će prouzrokovati manje nezadovoljstvo.
Ostalo: Pokret je neophodan za vas u maju, nemojte mirovati jer sa mirom dolazi nervoza I problemi. Bićete dosta usmereni na prijatelje a povoljnost I podrška od njih dolazi sredinom meseca.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


Posao: Posao će u maju biti povoljan za jarčeve. Može se pokrenuti posao takođe ukoliko ga nemate. Odnos sa šefovima je takođe dobar I ostvarićete dobru saradnju, ukoliko vam nešto nije po volji nemojte o tome ćutati jer je sve u dogovoru. Međutim odnosi sa kolegama I vaš osećaj kad je posao u pitanju pričaju drugu priču jer će pokrenuti nezadovoljstvo I neke zatvorene teme koje ćete opet otvoriti.
Ljubav: Ljubav vam takođe ide u prilog, a ukoliko ste u vezi ona će postati ozbiljnija, možete praviti dugoročnije planove sa partnerom. Oni u braku mogu osetiti napetost a pogotovo kada je bračna svakodnevica u pitanju jer neće sve ići po planu I po vašoj volji. Partner vam može delovati kao da nešto krije. Oni koji su sami sredinom meseca mogu upoznati nekoga I uživati u emocijama.
Ostalo: Prijatelji vam mogu otežavati ovaj period ali je takođe naglašeno razočarenje u jednog a pogotovo kada su stvari iz prošlosti u pitanju. Pokrenućete neke bolne teme kako biste razjasnili situaciju. Budite odgovorniji prema svom zdravlju.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
Posao: Javiće vam se nove ideje I novi ljudi međutim ukoliko je moguće sačekajte drugi deo maja kako biste ih I pokrenuli I realizovali. Ukoliko baš morate da potpišete neki papir pročitajte dobro primerak pre potpisivanja. Novac ponovo možete zaraditi uz pomoć nekoga a ne toliko svojom zaslugom. Ulažite u svoje znanje I interesovanja jer će vam se isplatiti.
Ljubav: Oni u braku će biti zauzeti svojim partnerima koji će takođe biti zauzeti sobom, međutim komunikacije se poboljšava I oseća se napredak u odnosu. Ukoliko ste u vezi uskoro dolazi do nesprazuma I nerazumevanja a najviše kada je pokretanje tema I osoba iz prošlosti u pitanju. Javiće se ljubomora.
Ostalo: Već par meseci je vama naglašena povoljnost od svega što ima veze sa inostranstvom, strancima, internetom, studijama pa I stvarima koje su vam nepoznate I nedostižne na neki način. Ovo je lep period da putujete I boravite u inostranstvu ali I radite na sebi na jedan ozbiljniji način. Prijatelji vam stvaraju dodatnu nervozu pa I razočarenje.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
Posao: Ukoliko je psihologija vaš posao u ovom periodu ostvarićete izvanredne rezultate I doći do novih saznanja. Ukoliko to nije slučaj budite oprezniji na poslu. Ukoliko nemate posao u ovom periodu je malo naznaka da se on može I realizovati. Dobar je period da zaradite I više od onoga što ste planirali ali pripremite se na naporan rad.
Dugovi se pokreću takođe ali dobićete I novac od nekoga.
Ljubav: Ukoliko ste u braku najmanje ćete se baviti emocijama a više materijalnim stvarima. Komunikacija će biti otežana pa je potrebno da budete tolerantni. Oni koji su sami upoznaće nekoga posle 20-og maja ali će biti potrebno dosta odricanja kako bi se ona ostvarila.
Ostalo: Nećete mnogo tolerisati autoritete ali ni oni vas. Neophodna je tolerancija u svakom slučaju jer vas sitnica može uznemiriti više nego što bi trebalo.

Web design & development Željko C.