vrh
Meni

Mesečni HoroskopNovembar 2018.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Ne bi se moglo reći da vam ide loše, da vas neće sreća i da ste neko kome je potreban bilo ko da biste bili uspešni.Često ostavljate utisak dobre jadne kuce koja je ostavljena od gazde, a onda iz vas provali pravi vulkan energije, kao što će biti slučaj u ovom periodu. U prevodu, krenućete u akciju jer vi i te kako dobro znate šta radite. Ako ikako možete idite u inostranstvo ili sklopite posao sa strancima. Nađite načina da sa njima uspostavite neku vrstu saradnje ukoliko vam to do sada nije pošlo za rukom, bilo preko Interneta ili posrednika. Kreće dobar period ulaskom poslovne fatalne žene u vaš života. Ako ste muškarac, pazite da ne budete poslovna žrtva niskih strasti a ako ste žena da vam šanse za uspeh ne pokvari vaša sujeta. Sve vam se vrti oko novca ali i oko sticanja ugleda. Ne zna se šta vam je draže. Vi ste jedan od znakova koji uspeva da preko posla koji voli da radi, najviše i zaradi. Saradnja je prilično naporna sa Škorpjama, Lavovima i Rakovima dok je sa Strelcima i Jarcima dobra. Ako uđete u kladionicu, ishod je neizvestan.
Ljubav – Dugo već neko vam je opsesija jer se plašite da bi mogao pokušati da vas nagovara na nešto što vi ni sami ne znate da li želite da se dogodi ili ne. Ovan, pa neodlučan ! Ne, samo je metodologija u pitanju. Niste načisto sa strategijom koju treba primeniti. Jedna Škorpija, neki Ovan ili Bik su odavano u nekoj vrsti igre. Tu je i jedna Vodolija, mnogi bi da budu sa vama, a vi, iako važite za privlačan znak, manje više osim kratkotrajnih avantura i imidža postojanog i odanog partnera u stvari verovatno maštate o nekoj strastvenoj vezi. Zapravo, niko ne zna o vama ono što vi ne želite. Poželećete da negde pobegnete i ako vam se osmehne sreća, to se može i dogoditi ali negde u inostranstvu, gde vas, posebno u drugoj polovini novembra očekuje prilično atraktivna pozna jesen.Vama ni godišnje doba niti vaše godine ne smetaju. Sebe uvek smatrate mladim i tako se ponašate. Izazivate interesovanje i neko će nekim svojim tajnim kanalima, pokušati da što više sazna o vama i da inscenira surset. Ako ste mladi i slobodni, posebno rođeni krajem osamdesetih, možete ući u vezu sa izuzetno ambicioznim partnerom koga će interesovati stanje na vašem računu.O Jarcu i Škorpiji možete samo da maštate. Ako se sa njima upustite u nefer igru, sledi kazna.
Zdravlje – Skloni ste nazebu.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Za vas ne važi pravilo 'duša hoće, telo ne može'. Vi možete sve, a posle nadoknađujete energiju nekom spa centru ili kod bioenergetičara. Biće vam omogućeno da sa osobama dobrog materijalnog stanja sklopite unosne poslove. Moraćete da imate čelične nerve i strpljenje i uspeh vam je zagarantovan. Ne oslanjajte se previše na obećanja koja su vam dali oni koji su na višoj poziciji od vas. Idite svojim putem i sledite svoj cilj, samo tako stižete na cilj koliko toliko neokrnjenog ega. Biku ne priliči da se žali na svoj položaj i probleme, vi sve stoički podnosite i mnogi vam zavide jer često ne znaju kako se osećate. Moguć je interesantan poslovni sastanak sa nekim koga dugo poznajete i s kim možete da napravite dobar posao. Bilo bi dobro da se radi o osobi poznatoj u javnosti, u protivnom, kada dođe do realizacije posla, možete poželeti da posedujete bokserske rukavice. Hedonistički Bik često ume da uzvrati udarac. I treba. Budite spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji će vam svakako doneti satisfakciju, naročtio ako ga budete obavljali zajedno sa nekim drugim Bikom, Lavom ili Jarcem. Ako ste rođeni krajem aprila možete biti pred izazovnom poslovnom ponudom koja se ne propušta. Ukoliko ste rođeni posle 10.maja, moguće je da se radi o poslu sa strancima.
Ljubav – Prilično ste emotivno nestabilni. Bićete kolebljivi što inače nije vaša osobina i moraćete da raščisite jednu zamršenu situaciju. Karte na sto. Ali nemojte ih presecati da druga strana ne vidi šta ste izvukli. Vi lako stupate u kontakt sa osobama iz dalekih zemalja, a pojavljuju se osobe iz prošlosti i počinju kao fantomi da vas proganjaju. Postajete paranoični i uplašeni – od sopstvenih emocija i emotivne konfuzije. Shvatićete da ste se našli u ljubavnom lavirintu u koji ne znate kako ste dospeli. Suočavanje sa osobom koja vas intrigira i koja će vam uporno slati nedvosmislene poruke da ne može bez vas, biće u stvari suočavanje sa svojim očekivanjima. Zapitaćete se možete li vi bez nje. Možete, ali vam je izgleda pomalo čudan i nedovoljno definisan odnos previše interesantan da biste ga propustili. Nervira vas u stvari sporost kojom se događaji odvijaju na vašem ljubavnom polju i teško da ćete proći bez nekih većih uzbuđenja. Mnogi predstavnici vašeg znaka će dosta vremena posvetiti rešavanju stambenih ili porodičnih problema. Nije baš idealno vreme za stupanje u brak, naročtio ne onima sa podznakom u Lavu, Škorpiji ili Vodoliji. Mladi Bikovi mogu biti prijatno iznenađeni saznanjem da će postati roditelji.
Zdravlje – Više fizičke aktivnosti svakako vam može biti od koristi.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Vašim znakom vlada Merkur, planeta brzine, dobre komunikacije, logike i verbalnih sposobnosti. Vi se pitate: 'Pa šta onda?' - Tipično za Blizance. To ne znači da ulazite u konflikte nego da pokažte onaj najbolji deo svoje vesele prirode koja nikada ne poklekne. Nervni sistem vam je uzdrman nekim manjim porazima koji su vas izbacili iz takta ali ne iz kola u koje ste se uhvatili sa dobrim igračima. Najveća opasnost preti od brzopletosti i potrebe za isterivanjem pravde. Tek u drugoj polovini meseca bićete nešto fleksibilniji i spremniji na kompromise, posebno ako ste rođeni krajem maja. Pre nego što se upustite u eventualni konflikt s bilo kim, dobro razmislite da li raspolažete sa dovoljno informacija ili znanja u vezi sa onim za šta želite da se izborite, da biste izašli iz situacije kao pobednik. Uz malo mudrosti i manje impulsivnosti ovaj mesec bi mogao da vam donese neku vrstu satisfakcije kako moralne tako i materijalne.
Ljubav – U ovom periodu vi ste ona strana koja treba da napravi prvi korak, i da se izvini, ali iskreno.Neko bi trebalo da vas posavetuje u vezi sa sređivanjem stanja na ljubavnom planu, ali vi od takvih osoba bežite ko đavo od krsta. Večiti dečko ili devojčica ne žele da odrastu. A ne shvatate da je vaš partner možda detinjastiji od vas ili bar u istom meri očekuje pažnju. Pazite se, jer vas može prijatno iznenaditi neko ko je inače do sada bio veoma uzdržan. Ako se upustite u paralelnu ili tajnu vezu, to vam može prilično iskomplikovati život, mnogo više nego što možete da pretpostavljate. Možete biti posebno skloni ka tajnim ljubavima sa Rakovima, Strelcima, Ovnovima. Lako se može dogoditi da uđete u vezu sa nekim ko ne pripada vašem tipu idealnog ljubavnog partnera, ako tako nešto uopšte po vama postoji. Većina muškaraca Blizanaca ima afinitet prema svetlokosim ženama a mogu im se dopasti upravo crnke i obrnuto, žene koje imaju afinitet prema tamnokosim muškarcima mogu ući u vezu sa svetlokosim.
Zdravlje – Trebalo bi da pređete na drugačiji način ishrane.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Ovo je period velikih aktivnosti, posebno za one izrazito dinamične Rakove koji žele da uspeju životu uprkos preprekama. Neko prema kome ste ljubazni a u stvari ne možete očima da ga vidite odlučivaće o vašoj sudbini. Kakav fatalizam! A ključevi mnogih zajedničkih vrata su u vašim rukama. Moguće je da vas doživljavaju kao konkureniciju i činiće sve da vas elminišu sa trkačke staze. Ne znaju da ste vi maratonac koji nikada ne odustaje. Dobri odnosi sa strancima ili dugogodišnjim kolegama donose vam međutim dosta satisfakcije jer će i oni ući sa vama u zajedničku trku. Mnogi predstavnici vašeg znaka imaće sreće na lutriji, uspeće brzopotezno da reše problem u vezi sa nekretninama, bilo da se radi o kupovini ili prodaji. Možete očekivati razne vrste iznenadnih dobitaka, naročito preko dugogodišnjih partnerskih odnosa, bez obzira da li ste u braku ili u vezi. Spadate u osobe koje vole sigurnost i zato se nemojte kockati sa sopstvenom srećom. Poverujete da može i vama da se dogodi nešto lepo. Može vas pozvati na razgovor osoba od koje ste odavno digli ruke misleći da je antipatija uzajamna. Bićete u situaciji da se za nešto pitate, da odlučujete i da posle dužeg perioda imate osećaj da nekome neophodni. Moguće je da će u vaš život da uđe energični Ovan ili Škorpija koji će odigrati ulogu 'velikog tate' koji vam je tako potreban.
Ljubav – Strastveni Rak. I to je moguće iako se trudite da ostavite utisak mirnog čoveka ili prvržene žene koje interesuje samo njihova porodice Gledate i vi sa strane, doduše diskretno ali uvek imate rezervnu varijantu. Slobodni Rakovi će biti i te kako zainteresovani da je oforme i uvećaju, aktivnostima koje vode pravo ka cilju ali matičara nemojte kontaktirati, jer nije vreme za venčanja.Mladi Rakovi će početi mnogo otvorenije da pokazuju svoja osećanja na radost partnera koji će naprotiv, biti nešto uzdržaniji. Ako ste duže u vezi ili braku, poslednje što bi trebalo da uradite je da ostavite utisak da vas interesuje šta je partner radio dok nije bio sa vama. Odgovor vas neće zadovoljiti, naprotiv, može s razlogom aktivirati osvetoljubivi deo vaše prirode. Ukoliko ste slobodni, zaboravite na uspešnog Ovna na položaju ili Vodoliju koja obeća da će se javiti pa se to dogodi kroz godinu dana. I dalje su vam Škorpija, Jarac i Ribe najbolji partneri i koliko toliko najodaniji. Ako planirate put, imaćete nezaboravna uzbuđenja, mogućnost avantura ali i preljube.
Zdravlje – Pazite da u žurbi ne napravite pokret koji može dovesti do uganuća zgloba.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Kada je Sunce u Škorpiji, Lavovi su u fazi osvajanja novih teritorija ne pitajući za cenu. Ponašate se kao mali Napoleon, ali i on je izgubio teritorije, zato ostanite u svom ataru, bolje po vas. Ovo je period najvećih poslovnih izazova i najverovatnije da ćete se upustiti u smele finansijske transakcije. Ako radite za privatne firme, neko vas može pozvati da se priključite timu koji radi na vrlo ozbiljom projektu. Nećete propustiti tu šansu jer osećate da je došlo vaših pet minuta. Opasnost leži u vašoj brzopletosti u vezi sa odlukama koje se odnose na inostranstvo. Nešto vas može inspirisati u vezi sa poslom u javnosti ili sa osobom koja je već afirmisana u javnom životu. Pošto ste spremni na svaku vrstu rizika, ako u posao uđete s jednim Jarcem, potrudite se da ispunite sve obaveze koje ćete preuzeti najverovatnije nekom vrstom ugovora. Ipak, pre potpisivanja, konsultujte nekog iskusnijeg kolegu, jer vam može promaći neka bitna činjenica a Jarac ne prašta propuste. Sa Strelcem ćete raditi po sistemu 'lako ćemo' da biste posle shvatili da postoje i neozbiljiniji znaci od vašeg, ili bar naivniji.
Ljubav – Bez obzira da li ste slobodni ili ne, imaćete veoma naglašenu potrebu za avanturama i to čak nećete ni kriti. Ukoliko ste u stalnoj vezi, bilo bi najbolje da izbegavate konflikte, posebno sa osobama koje pripadaju vodenim znacima. Što partner bude više od vas očekivao ljubav, to je manja šansa da mu je pružite. Bićete prilično divlji i neprilagodljivi. Kako vam u ovom periodu predstoji i velika poslovna aktivnost, može se desiti da na nekom poslovnom putovanju nesmoterno uđete u vezu sa strancem. Ako vam se dogodi sudbonosni susret ili poznanstvo, teško da ćete moći da situaciju držite pod kontrolom. Bićete skloni dramatizaciji ali i prilično samoljubljivi. Tako, tipično lavovski možete postati žrtva partnera koji je sklon manipulaciji i u prvi plan će izbiti vaša naivnost i naravno nakon toga kajanje. Da biste izbegli ovakav scenario, bolje hladne glave ulazite u veze, ako je to jednom Lavu uopšte moguće da se dogodi.
Zdravlje – Manji pad imuniteta koji može izazvati hipohondriju.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Počinjete da mazohistički poturate leđa i kada treba i kada ne treba. Vaš samarićanski i požrtvovan duh dolazi do izražaja na poslovima koji su i dalje ispod vašeg nivoa. Ipak, samo vi znate šta pripremate u tajnosti. Ulazak na velika vrata kada za to dođe vreme. Sve što ste radili u poslednjih godinu dana,naplatićete uskoro. Što su vas više ponižavali, više ćete uživati u osećanju da sve dolazi na svoje a đavo po svoje kod onih koji su vam to priredili. Za sada manje pričajte a više posmatrajte, posebno jednog Ovna, Raka, Strelca. Sa drugim Devicama budite oprezni, Ribe zaobilazite u velikom krugu a sa Jarcima možete voditi poverljive razgovore. U vreme Mesečevih mena ne započinjite nikakve nove poslove, čak i ako izgledaju sjajni, biće kratkotrajni. U sferi finansija nemojte eksperimentisati i ne slušajate savete onih koji vam mogu davati predloge kako da se spasete u vreme finansijske nestabilnosti. Predstavnicima vašeg znaka nije potrebna svetska kriza, navikli ste na nešto niži budžet. Ipak, povremeno vam naiđe neki novac kao što će i sada biti slučaj i to preko saradnje sa Jarcem ili Bikom. Relativno pozitivan period.
Ljubav – Niko vam ne veruje da vam je stalo o ljubavi. Više pričate nego što radite naročito u ostvarenju svojih želja. Možda bi bilo mudrije da koristite svoje tajno oružje koje posedujete a vi kao da ga niste svesni. Kada nešto želite, sjajni ste. A da bi ste se predstavili u takvom izdanju potreban vam je podsticaj. On stiže u vidu svih onih koji vam ni na koji način ne odgovaraju, moguće nekog neozbiljnog Strelca koji vas oraspoloži, Vodolije koja zavede pa negde pobegne, Vage koja obeća pa se izgubi u vidu Lava koji želi da se njemu ugađa ili neke umetnički nastrojene Ribe. Mogli biste odabrati kada ne biste želeli nešto mirno za ceo život. To ćete naći u vidu upravo Jarca koji je poput goniča robova za vas, više ga interesuje koliko postižete u životu nego kako izgledate i šta imate da mu ponudite. Možete biti skloni ljutnji, ljubomori i posesivnosti, dodavaćete so na ranu a ni to vam nije potrebno. Neki kraći aranžman u inostranstvo bi vas potpuno emotivno regenerisao.
Zdravlje – Više odmora i šetnje i bićete dobro.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Ovo je već mnogo bolji period nego prethodni, što znači da vam donosi neke nove mogućnosti u vezi sa zaradom. Vagama je izuzetno važna materijalna situacija, mada to retko otvoreno pokazuju ali će uvek izabrati za sebe najbolje plaćen posao i imaju velikog smisla za biznis. Ta vaša crta dolazi do izražaja, ali pazite se. U vašoj radnoj sredini vreba vas neko ko je podjednako mudar koliko i vi. Naći ćete se kao u nekoj vrsti zamke ili ringa, moraćete, doduše uz malo napora da se borite za svoj status, i vrlo uspešno ćete se izboriti. Inostranstvo je takođe jedna od opcija kada je zarada u pitanju. Svetlokosa žena, ma kog pola da ste, pokušaće da vam pomogne da jednu prilično komplikovanu situaciju što lakše podnesete. Zaboravite na ponos. Ili ponos ili pare. Za vas je to zaista teška dilema između ostalog zato što ne shvatate da je moguće sačuvati i jedno i drugo. Privatan posao u koji su uključene i osobe iz drugih gradova ili država ili koji ima veze sa medijma, putovanjima, donosi vam uspeh.
Ljubav – Vaš smisao za humor neće doći do izražaja jer će vas izdati nervi. A partner samo to i čeka. Nešto mu nije jasno u vašem ponašanju, previše ste prilagodljivi, zato menjajte taktiku. Vaš šarm više nije glavni adut, tako da šta uradite do poslednje sedmice ovog perioda, uradite, bar sa taktikom sa kojom ćete krenuti u osvajanje nekoga koga precenjujete kada je mudrost u pitanju. Verovatno vam se dopada neko ko ostavlja utisak proniciljive i tajanstvene, neuhvatljive osobe, ali varate se. Radi se o nekome ko je mnogo naivniji nego što mislite zato nemojte trošiti vreme na strategiju nego uživajte u zajedničkim momentima. Ako ste slobodni, najverovatnije vas opsedaju razmišljanja o nekome ko je otišao u inostranstvo pa nemate baš sjajn kontakt više s njim. Bićete veoma društveni i spremni da ako treba učinite sve da biste povratili naklonost nekoga ko živi u inostranstvu. Moguće je da ste upoznali nekoga preko Interneta pa ste malo konfuzni o kome se radi. Dobro društvo vam može praviti jedna Vodolija, naročito ako se radi o boemskoj prirodi ili o umetniku.
Zdravlje – Moguće manje želudačne tegobe.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - U ovom periodu uglavnom krećete u nove poslove. Dok drugi jedva čekaju kraj godine i energetski su ispražnjeni, Škorpije, zbog ulaska Sunca u njihov znak krenu punom parom da rade. Morate da požurite sa svim poslovima koji se tiču stranaca, eventualnog odlaska u inostranstvo ili regulisanja nekih pravnih pitanja. Imate manevarski prostor da lakše ubedite one koje želite da pridobijete za svoje planove, zamisli ili projekte. Na mnoge delujete iritirajuće jer ih uvek preteknete u nečemu što su nameravali da urade. Ostavljate utisak da uvek znate više nego što pokazujete, da možete više i da se ne plašite konkurencije. Koristite tajanstveni osmeh kao oružje, to definitivno razoružava sve vaše protivnike, strepe od svega što ne kažete ma koliko delovali otvoreno, ponekada bučno i direktno. Ne samo da ima šanse da povoljno okončate jedan posao nego i da ga sjajno naplatite. Igrajte igre na sreću, koga će para ako neće Škorpiju.
Ljubav – Ako ste želeli da budete u centru pažnje, bićete. Možete da postignete mnogo a moći ćete da imate i paralelnu vezu ako želite. Ipak, ne preporučuje se Škorpjama koje su u braku da mnogo eksperimentišu jer ako vam je partner Bik, Rak ili Jarac, teško da ćete proći tako lako sa nekim nelogičnim objašnjenjem gde ste i šta radite ceo dan i do duboko u noć. Taktiziranje je ono što vam je sada neophodno i koristite snagu svog uma da biste rešili emotivni problem ako želite da prođete bezbolno kroz ovaj perod. Slobodne Škorpije će imati osećaj da je ceo svet njihov, kao što i jeste. Bićete u situaciji da možda razmišljate o braku, i ako ste od prošle godine u vezi sa ozbiljnom osobom, to bi vam bio vrlo mudar potez,ako ništa drugo da ga planirate jer ste najverovatnije emotivno vezani za sjajnu osobu. Mnoge Škorpije misle na jednu Ribu sa kojom imaju prilično nedefinisan odnos. Ne nervirajte se zbog toga, dovoljno vam je saznanje da ne može bez vas.
Zdravlje – Više se šetajte i izbegnite zagušljive prostorije.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Mislite da drugi imaju, a vi nemate. Neće baš biti tako, nego se zapitajte da nite možda usmerili energiju samo na poslove koji vam donose status, moralnu satisfakciju i mnogobrojna obećanja na dugom štapu. Vi mnogo znate ali to znanje nema ko da ceni a ne biste možda još uvek da odete iz zemlje ili vas nešto vezuje da budete tu gde ste na sadašnjem položaju koji vam pruža dosta mogućnosti za napredovanje. Znači treba da postanete sve ono što niste – srpljiviji, prilagodljiviji, praktičniji i da se ne suprotstvaljate onima pred kojima ćete inače morati da ustuknete ili bar da im popustite. Ako vam preti neka vrsta opasnosti, to je uglavnom od vaše brzopletosti. Mladalački entuzijazam ostavite za neke druge oblasti života a u poslu bi trebalo da budete ipak mnogo praktičniji. Platite sva zaostala dugovanja. Kada su finansije u pitanju budite malo praktičniji jer sve ostalo će vam doneti nerviranje i dodatne troškove. U kladionice u ovom periodu bolje ne ulazite.
Ljubav – Ako ste do nedavno bili malo neraspoloženi, bićete i dalje, nije utešno ali je tako. Verovatno ćete sa partnerom voditi malo bučnije razgovore. Stalno strepite da bi nešto neprijatno moglo da vam se dogodi u ljubavi, neka kritika, ili ne daj Bože da budete uhvaćeni na delu. Sve ono o čemu razmišljate može da se desi i to u vidu iznenadnog susreta koji će verovatno biti samo nagoveštaj nečega što bi moglo da preraste u interesantnu vezu, a kako spadate u znake koji imaju princip 'što na umu, to na drumu' nije isključeno da ćete radosno partneru ispričati o tom susretu. Na taj način ćete sebi staviti omču oko vrata. Prema tome, malo mudrije ponašanje u ljubavi, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, ne bi bilo na odmet. Prijateljima ne objavljujete sve što vam se događa na ljubavnom planu, jer će vam pokvariti užitak. Budite sve što niste i bićete srećni. Nastupa vaših pet minuta. Tada postajete zaista neodoljivi i ma kako se ponašali sve će vam se gledati kroz prste. Ako budete pri tom išli i negde u inostranstvo, doživljaj će biti kompletan.
Zdravlje – Možete biti skloni padu imuniteta i nazebima razne vrste.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Vaš znak se poistovećuje sa žrtvenim Jarcem i ove godine ste zaista imali prilike da svima dokažete da je to tako.Iako vas mnogi poistovećuju sa glamurom, društvenim statusom, moći, onaj opis iz prve rečenice niko ne uzima u obzir. To je svakom Jarcu zacrtano u sudibni.Šta možete da uradite u takvoj sitauciji? Treba da mobilišete sve one koji su voljni da se stave vama u službu, a Jarac ume da komanduje, tj. da organizuje posao i da im podelite dužnosti. Ne mora baš sve da se svali na vaša pleća. To ne znači da nećete ni u čemu uživati nego da ćete se pre tih retkih momenata malo i pomučiti. Budete istrajni i originalni. Uz pomoć Bika, Vage, Device nekog drugog Jarca i Škorpije možete mnogo postići i relativno mirno progurati ovaj period. Igrajte igre na sreću, tek koliko da svima dokažete da niste baš predodređeni samo za mukotrpan rad, može i vama da se osmehne sreća.
Ljubav – Ljubavni život za vas je prava agonija. Ne samo da se ponašate kao da ne znate šta želite, jer znate, nego mučite sebe analizirajući sopstvene želje, ispravnost tih želja i ciljeva kao da krećete u ratni pohod pa vam je potrebna strategija ili ste nešto zgrešili pa se kajete. Jarac se jedini kaje za ono što nije uradio a želeo je ili za ono što priželjkuje a ne zna da li će imati hrabrosti za to. Pošto ste tako konfuzni, pustite nekoga da vam objasni vašu sitaucijau i to najbolje osobu koja je predmet vaših želja jer ih tako dobro maskirate da ona i ne zna da je to. Neko koga svrstavate u prijatelje svaki čas će vam se javljati i iz drugih pobuda.Kod vas je nekoliko igrača u igri a svi imaju jednu istu osobinu a to je da vam se dive a vi biste želeli da vas shvate. Kako njima da to pođe za rukom kada vi niste načisto sa sobom. Moguća je tajna avantura. Budite prilagodljivji i manje distancirani, ne branite se od onoga što želtie da vam se dogodi.
Zdravlje – Potrebni su vam dodatni minerali u ishrani.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao - Kako odmiče kalendarska godina tako i vi gubite na energiji jer se odamh posle rođendana prilično istrošite i kada Sunce uđe u Škorpiju, vi postajete ne baš toliko slabi koliko sumnjičavi. Mnogo toga vas opterećuje a iznad svega finansijska situacija. Do te mere sebe iscrpljujete raznim finansijskim kalkulacijama da na kraju možete biti na gubitku. Od dva i dva ne možete napraviti pet a ako mislite da ste mudriji od drugh izgubićete i onu četvroku. Pokazujete priličnu dozu ljutine, odlično, taj osećaj je za vas često najbolji podsticaj da napravite nekakav zaokret u svom životu i da počnete iz početka. Ako je Škropija glavni fenks u horoskopu, Vodolija je odmah iza nje, i upravo biste mogli sa ovim znakom, jednom Devicom ili Jarcem napraviti sjajan posao. Osim sposobnosti da se dignete iz pepela, umete i da zaboravite na ponos kada vam je to u interesu. Revolucionarne ideje neka sprovode drugi a vi preduzmite neku suptilniju i prilično diskretnu akciju.Ma kog pola da ste, sa ženama predstoj dobra saradnja a sa muškarcima budite na oprezu.
Ljubav – I tu ste na klizavom terenu jer obično mnogo obećate i verujete u to a kada treba da ispunite, bilo obećanja ili obaveze, nigde vas nema. Pošto vaš znak najviše voli iznenađenja, i uzbuđenja, on ih i izaziva. Uz to mogu ići i neprijatne scene jer Vodolija uvek ima neku vezu, nekoga u rezervi. Čak i ako ste u stalnoj dužoj vezi ili braku, ostavljate utisak slobodne osobe a partneru ne ulivate sigurnost. Imaćete veliku želju da koketujete sa osobama koje viđate preko posla, kao i sa onima koje susrećete na zvaničnim skupovima, na putu ili ćete možda poželeti da obnovite nekadašnju vezu. Ipak, pazite se. Budite uz stalnog partnera ili ako ste slobodni, ne pokušavajte da nekome razorite vezu ili brak.Ipak, ima nade za vas. Predstoji susret sa šarmantnom i komunikativnom ženom, kao i ulaz u visoko društvo gde ćete biti glavna tema zbog svog ljubavnog života. Pri tom sve vreme imate nekoga u rezervi ko vas verno čeka.
Zdravlje – Ne opterećujete ni kosti ni tetive napornim vežbama.


  
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCESPosao - Verovatno ste iskoristili malo od onoga što vam se pružilo kao realna mogućnost. Bilo bi bolje da sledite samo svoj unutrašnji glas a ne da slušate druge. Ti drugi, ma ko to bio, a verovatno su osobe koje su vam odani prijatelji, dalji rođaci, kolege, mnogo su neisugrniji, manje kreativni i manje sposobni od vas. Ako vas njihovi saveti demorališu okrenite se ka jednom Ovnu, Škorpiji ili Strelcu koji umeju da vam daju najbolji podsticaj da istrajete u realizaciji svojih želja. Ovo je period u toku koga možete da ponovo steknete samopoštovanje i da započnete neke nove poslove sa dugogodišnim kolegama ali na nekim drugim osnovama.
Nije momenat za radikalna rešenja. Naprotiv, utvrdite svoju pozciju, bolje da popravite stara kola nego da kupujete nova, ne uzimajte kredit za nov stan, okrečite stari. Takav način razmišljanja pre će vam doneti satisfakciju nego ako pokušate da idete preko svojih moći i fizičkih i materijlanih.
Ljubav – Važite za najromantičniji znak, tako bi trebalo i da se ponašate. Ne samo na rečima nego i na delu. Vreme trubadura je prošlo, a vi niste čak ni to. Ako i trubite, to je samo o svojim problemima. To nisu teme za ljubavne sastanke. Prepustite se uživanjima svake vrste. Ne možete da kažete da nemate dovoljno ljubavi, čak i ako vam veza ili brak nisu preterano zadovoljavajući. Ima i pored stalnog partnera bar dve osobe koje žele da budu sa vama i koje su vam uvek pri ruci. Cenite to, i nemojte misliti da će to večno da traje. Nedostaje vam hrabrost da napravite promenu u svom privatnom životu ma koliko vas moguće stalna veza, naročito ako dugo traje ne zadovoljava. A sve vam ide u prilog, možete imati avanturu ili nekoga ko stalno na vas misli i čeka na vaš poziv, makar bio i u drugom gradu ili državi. Sve ono što drugi znaci priželjkuju da im se dogodi, vama se nudi kao na tanjiru. A vi se nećkate. Ako ste muškarac, verovatno ste mnogo neodlučniji. Žene Ribe mogo su aktivnije i spremnije da se upuste u avanture sa neizvesnim ishodom. Budućnost je ipak na vašoj strani.
Zdravlje – Osim manje nervoze, ne bi trebalo da imate bilo kakve tegobe.       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT
Povratak Na Vrh Strane