vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Septembar 2019.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Snaga razuma i logike vam slabi i podležete instinktima i možete nesmotreno potpisati nešto što vam ne ide u prilog. Čuvajte se impulsivne reakcije. Budite staloženi i ljubazni sa saradnicima, makar to i glumili, a smisao za diplomatiju bi vam i te kako dobrodošao. Subjektivni osećaj da ste u bilo čemu poraženi ili superiorni je lažan, tako da treba da sledite zakone uzroka i posledice, a ne potrebe za dominacijom. Ako ste mladi, ova osobina je utoliko naglašenija i može doneti uspeh samo sportistima ili onima koji se na bilo koji način takmiče. Ipak, ima nečeg dobrog u ovom periodu. Novac će vam priticati sa više strana. Što se tiče zaključivanja ugovora, neka to uradi neko umesto vas, i to neko ko je za to i ovlašćen.

Ljubav - Postajete prilično neprepoznatljivi svojoj okolini, a i suprotnom polu, po svojoj pričljivosti, komunikativnosti i spremnosti na kompromis. Ipak, sve je to kratkog daha. Vaša prava, pomalo despotska priroda, zaodenuta u plašt večitog simpatičnog dečaka ili devojčice izbija na površinu čim naiđete na jačeg partnera. Ne samo da će neko uspeti da vas zbuni nego ćete se naći u nečijem zagrljaju i to na kratkom putu, izletu ili na nekoj sedeljci, pre nego što se osvestite. Moguć je čak i brzopotezni ulazak u brak i posle toga otrežnjenje. Kod vas se to odražava na karijeru, ili ako ste mladi u okviru komunikacije s društvom iz škole ili fakulteta. Neka osoba, komuniktaivna, i vrlo atraktivna, postaje vaš plen, tek pošto vi postanete njen. Slobodni Ovnovi mogu doći u iskušenje da stupe u vezu sa nekom Devicom, Jarcem, Bikom, znacima koji mogu u priličnoj meri da ih namuče, jer će zahtevati postojanost i pažnju. Možda je bolje da nađete neku osobu rođenu takođe u znaku Ovna, Lava ili, ako ste skloni tajnim vezama, Vodolije.

Zdravlje - Smanjite sladoled i gazirana pića, neće prijati vašem grlu.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Niko neće moći da vas zaustavi u vašim namerama. Za predstavnika vašeg znaka bićete izuzetno aktivni, više nego dinamični, puni ideja. Teško će biti bilo kome da drži korak s vama. Bićete često nestrpljivi što se situacija ne odvija kako ste zamišljali. Zato, nemojte ništa da zamišljate, nego nađite dobru ekipu saradnika i krenite u realizaciju posla. Možete očekivati podršku mnogih vatrenih znakova na čiji se temperament inače teško privikavate. Ovog puta bićete u situaciji da vrlo dobro sarađujete i činite jedno drugom usluge. Ukoliko nameravate da započnete neki privatan biznis, nemojte ulaziti s bilo kim u partnerske odnose, i bilo bi dobro da ne potpisujete nikakva dokumenta. Čak i ako krenete s realizacijom planova, verovatno ćete kasniti zbog papirologije. Osoba rođena u zaku Vodolije ili Riba može imati mnogobrojne primedbe na vaš rad, i ako se radi o šefu, nađite načina da ga ubedite da ima pogrešnu predstavu o vama.

Ljubav - Preporučuje vam se Škorpija kao najidealniji partner. Na ljubavnom planu postoji mogućnost nečijeg izvinjenja, ili mogućnost da se neka stara ljubav vrati u vaš život. Ipak, vas sada privlači ambiciozna Devica, dobro situirani Strelac ili Jarac, koji hrle stazama uspeha. Ako ste žena, moraćete da budete u pozadini, a vi to ne volite. Međutim, kako ćete im biti neophodni u poslu, i ako ste pri tom iste ili slične profesije, zadobićete poene u njihovim očima. Nije isključeno da imate dve simpatije i da budete u dilemi koja vam se više sviđa. Nećete čak morati ni da se odlučujete za jednu od njih, jer će se nešto dogoditi, verovatno iznenadni susret ili neki vrlo interesantan skup, na kojem će srce odlučiti. Muški predstavnici ovog znaka koketiraće s Vodolijom, Bikom i Lavom i najverovatnije ćete biti u ljubavnoj krizi. Sami ćete je izazvati svojom nesmotrenošću.

Zdravlje - Trebalo bi da počnete da stičete kondiciju i da što je moguće više šetate.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Vi baš nećete u potpunosti vladati sobom. U prevodu to znači da malo usporite. Ako baš ne možete, a vi onda dvaput merite, jednom secite, što znači, nikud ne žurite, stići ćete. U protivnom, može se desiti da pomislite kako će povoljna situacija trajati u nedogled. Morate biti spremni da brzo reagujte, ali hladne glave. Poslovnih ponuda biće više nego vašeg vremena i energije, a i ne može se sedeti istovremeno na dva stolice. Kako je to inače vaša osobina po mnogim pitanjima, pazite, Vodolija ili osoba rođena u znaku Strelca ili Riba može jedva dočekati da vam dokaže da niste svemoćni. Lavovi i Ovnovi mogu biti sjajni saradnici, naročito ako im prepustite vođstvo. Ma čime da se bavite možete biti sigurni da će novac stizati, i to sa više strana. Mediji i posao sa javnošću zasada je najbolji izvor prihoda, i za vas najveći izazov. Kreativni Blizanci, a malo koji nije, moći će da pokažu svoje talente i da izbiju u prvi plan.

Ljubav - Mnogi misle za vas da ste proračunati, hladni i da često glumite naivnost. Ponekad umete da budete takvi, ali to vam neće doneti probleme u ovom periodu, naprotiv. Možete biti preterano otvoreni, srdačni, pričljivi i mogu vas doživeti kao prilično površnu osobu. Ma kog pola da ste bićete podjednako zainteresovani za ljubav. Nije isključeno da dođete u iskušenje da se upustite u vezu sa nekom poznatom osobom ne misleći imate li zajedničku budućnost. Nadomak ste skandala, pazite se. Što vaš posao ima više veze s javnošću, to ste bliže mogućnosti da dođete u iskušenje u koje nikada ni ne pomišljate da biste mogli doći. I to, ni manje ni više, nego s osobom koja vas nikada nije nešto naročito privlačila. Za rođene početkom sedamdesetih, ovaj period može biti vrlo buran i pun izazova, posebno u vezi se nekim Ovnom ili Škorpijom.

Zdravlje - Ne bi trebalo da imate nekih većih problema, osim nervne napetosti. Opustite se.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Za vas je ovo izuzetno stresan period. Ne samo da će vas atmosfera na poslu nervirati, nego ćete, hteli ne hteli, morati da se uključite u trku, pa šta bude. Nemojte dopustiti da vas bilo ko izbaci iz takta, zbog čega ćete povremeno biti pod velikim stresom. Glavni problem će vam biti gde da nađete dovoljno vremena da biste završili sve poslove. A, u stvari, da ne biste čekali saradnike, zasukaćete rukave i dati sve od sebe da uspete da obaveze okončate na vreme, jer će vam i honorar zavisiti od toga. Ipak, i vaša reputacija može biti dovedena u pitanje. Imate veliku podršku osoba koje su veoma ugledne u okviru svoje profesije, i mogu vam se naći pri ruci, čak i ukoliko ste druge struke. Bilo bi dobro da se maksimalno posvetite karijeri u ovom periodu, jer se može desiti neočekivano povoljan obrt po vas. Ako budete želeli da menjate radno mesto, i to je moguće, a najverovatnije da ćete dobiti vest o unapređenju ili bar povećanju plate.

Ljubav - Ako vam se ne sviđa neko s posla, vi se sviđate njemu tj. njoj. Pre je verovatno da će Račice biti pod opsadom vrlo muževnih kolega, moguće čak i da nose neku vrstu uniforme. Ne bi trebalo da se pretereno opirete sudbini, naročito ako se radi o nekome ko vam se odavno sviđa. Jedan zgodan sportista, sadašnji ili bivši, potpuno će vas opčiniti. Ukoliko ste u zrelim godinama, ne obraćajte dovoljno pažnje na partnerovu priču o poslovnim dilemama. On kao da šalje vapaj lepo upakovan ne biste li obratili pažnju na njega. Moguće je da iz nekih razloga, najverovatnije poslovnih, bilo vaših ili njegovih, budete jedno vreme razdvojeni. Skloni ste sanjarenju ili maštanju o nekome s kim nikada do kraja niste dovršili ljubavnu priču. On se, najverovatnije, vrzma i dalje negde oko vas, ali ako čekate akciju s njegove strane, nećete je dočekati. Muškarci Rakovi impresioniraju suprotni pol svojim statusom, novcem i ambicijama. Nedovoljno. Moraćete partnerki da poklonite veću pažnju, ona to jedva čeka.

Zdravlje - Nemojte se izlagati velikim naporima koje ne možete da savladate.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Vi ste znak u trendu, tako se osećate i tako se ponašate. Malo ko može da vas zaustavi, osim mladih saradnika koji vas mogu nervirati svojim originalnim i nimalo izvodljivim idejama. Shvatićete važnost dobre komunikacije. Pokušajte da se mnogo ne nervirate i ne konfrontirate sa onima koji su u svakom pogledu jači od vas. Ako ste u partnerskom odnosu sa nekim od vodenih ili zemljanih znakova, predstoje sukobi oko suštinskih pitanja. Pripazite, jer svaka vaša moralna pobeda mogla biti mač sa dve oštrice. Problemi u vezi sa nekretninama ili onim na šta polažete pravo. Dobra saradnja sa Ovnom, ali ne svakim, od ključne je važnosti. Pri biranju saradnika, ako ste uopšte u poziciji da se nešto pitate, birajte ih prema kompatibilnosti vašeg podznaka. Do uspeha morate doći zaobilaznim putem. Škorpija vam vrlo diskretno može u tome pomoći.

Ljubav - Lavovima je ljubav uvek na prvom mestu, ali uglavnom ona koju primaju. Dajete samo kada ste apsolutno zadovoljni sobom, a izgleda da baš i niste u poslednje vreme. Lavice su upućene na partnera koji ima veze sa strancima ili živi u inostranstvu, a muškarci Lavovi na traženje srodne duše. Ipak, postoji opasnost da se previše zagrejete za nekoga s kim veza može biti vrlo burna i moguće kratkotrajna. Brakovi Lavova mogu doći u neku vrstu krize ako oboje niste spremni na kompletnu transformaciju vašeg odnosa. Moguće je da mislite na nekoga koga ste upoznali u nekom manje više zatvorenom krugu, nije isključeno da se radi o lekaru ili umetniku. Pre nego što pomislite da i pored stalnog partnera krenete u osvajačke pohode, saznaće se za to, a reakcija partnera biće više nego bučna. Ne igrajte se njegovim strpljenjem, ugledom ili sujetom. Pokušajte da i rečima izrazite emocije a ne samo nezadovoljstvo. Na kraćem putu moguć je susret bez mnogo perspektive.

Zdravlje - Nervni sistem vam je odavno uzdrman, samo što toga niste svesni. Smanjite napore.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Priželjkujete da se pojavi neko sa čarobnim štapićem i da vam reši sve finansijske probleme i omogući da možete da se bavite onim što volite. Pošto je to univerzalna želja, teško je poverovati da će vam univerzum pritrčati u pomoć. Biće to neko mnogo konkretniji, atraktivan kolega ili naporna koleginica koje ćete, ako su vam šefovi, doživeti kao goniče robova, a vi ste taj rob. Da biste se popeli na stepenicu više, poradite malo na svom imidžu, aktivirajte maštu i pokažite inicijativu. E tek tada će kosmos da se postara za vas. Vaši sjajni kreativni potencijali su verovatno pritajeni duboko u vašoj podsvesti i toliko ste se usredsredili na sadašnje radno mesto ili ono koje tražite, da mislite da mimo toga ništa ne postoji. Parola koja važi za vas je 'radi i ćuti'. I jedno i drugo umete, ali je pitanje da li donosi rezulatate. Dobra saradnja sa Jarčevima, koji vas stalno teraju da date sve više od sebe, i Bikovima koji će biti malo haotični u ovom periodu, može dati sjajne rezultate.

Ljubav - Vaša tiha patnja, idealan partner ili neko na koga često mislite, ne zaslužuje toliku pažnju s vaše strane. Kada biste bili često s njim, verovatno bi vam iskidao nerve i totalno vas razočarao. Prihvatite ljubav odgovorne, možda pomalo prezauzete osobe koja je spremna da vam se, ipak, uvek nađe pri ruci. Vi umete sjajno da dajete savete, a to je ono što je vašem partneru potrebno. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, vaša harizmatičnost koju retko pokazujete, jer je maskirate u cinizam, ima sve šanse da dođe do izražaja. To je ono što pripadnice lepšeg pola očekuju od vas. Ukoliko ste žena Devica, potrebno je da budete u skladu sa karakteristikama svog znaka. Ukoliko pokušate da budete tip žene amazonke, crno vam se piše na berzi ljubavi. Svi potencijalni udvarači kojima se sviđate zbog onoga kakvi ste, diskretni, pouzdani i damski tip, ma koliko intimno bili ambiciozni, mogu biti razočarani ako se prikažete u borbenom izdanju, ili, što je još gore, hronično nezadovoljni. Nije vreme da idete na bilo kakav put, posebno ne zajedno sa ljubavnim problemom.

Zdravlje - Kičma vam može praviti problem.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Jedan ste od optimističnih znakova što se karijere tiče. Dok se drugi žale kako im ništa ne polazi za rukom, vi tačno znate kome da se obratite, kada i kako da se postavite. Slušajte savete Jarca i kada je surovo iskren i kada vam nudi posao. On je trenutno vaša savest i vaš glas razuma. Svaki posao koji želite da započnete krajem meseca može biti kratkotrajan i prilično naporan, neisplativ i nešto vam u priličnoj meri otežava da donosite odluke na osnovu logike i razuma. Poslovi u vezi s medijima, marketingom i sportom donose satisfakciju ali ne očekivanu, jer i tu sledi kašnjenje. Razne vrste pribavljanja dokumentacije, na momente vas mogu demoralisati, ali ne dajte se, to je samo prolazna faza. Novac nemojte ulagati u nove poslove, neko treba da vam se javi i ponudi vam ono što vam i pripada. Zasada samo vodite pregovore, ali svoj pristanak nemojte dati, ili bar nikakav definitivan odgovor. Mogući su manji, honorarni projekti koji će vam doneti dosta satisfakcije i pokoji dinar na koji niste računali.

Ljubav - Moguće je da vas privlači neko ko je u principu dobra prilika za vas, ali... Nažalost to ali je podugačak spisak njegovih osobina koje vam ne bi odgovarale, bez obzira na to kog ste pola. Držite se svojih oprobanih kriterijuma kada je ljubav u pitanju i pokažite veću dozu praktičnosti u donošenju odluka iz domena privatnog života. Veoma ste ushićeni, stalno očekujete poziv od nekoga ko je preduzimljiv, moguće popularan u društvu, ili od nekoga ko se bavi sportom, biznisom, politikom. Zapitajte se šta vi tražite u društvu takve osobe. Ako ste žena Vaga, imponovaće vam društvo takve osobe, ali veza nema perspektivu. Ukoliko ste muškarac Vaga, bežite od žena koje posećuju teretane, koje deluju glamurozno i koje vole da njihova reč bude poslednja. Vaš smisao za toleranciju biće u tom slučaju ozbiljno doveden u pitanju. Neko ko živi daleko postao vam je više od opsesije i to je opasno. Ako ste u vezi sa Vodolijom - pun pogodak, ukoliko mnogo toga kod njega naučite da tolerišete.

Zdravlje - Izbegavajte suviše masnu i kaloričnu hranu i ne preterujte sa slatkišima.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Moći ćete da sklapate nove poslove u domenu medija, trgovine, marketinga, ali i da imate uspeha u sportu. Ipak, može se situacija odvijati nešto sporije nego što očekujete, razne vrste iznenađenja ne bi trebalo da vas zateknu nespremne. Ni po koju cenu nemojte pristajati na kompromis, na ucene, ne podležite panici niti ljutnji, moguće su provokacije. Na mnoge ostavljate utisak izuzetno moćne osobe i oni neće želeti da vam naude zato što ste slabi, nego zato što ste jaki. Naravno tu je svita odanih kolega i prijatelja. Koji god telefon da okrenete biće onaj pravi, osim ako nisu u pitanju Blizanci. Čak i ako vam nešto obećaju, moguće je da neće ispuniti. To isto se odnosi i na Bika i Vagu, jer će biti okupirani drugim obavezama. Ovo je vreme prikupljanja informacija i osmatranja terena. Mnogo toga ćete saznati, upravo od onih koji vam stalno budu kontrirali.

Ljubav - Nervni sistem je prilično uzdrman, zbog čega se možete ponašati drugačije nego što je okolina navikla. Veća doza ljubomore ili nekontrolisane ljutnje, povremena potreba za samoćom, moguće i kratke avanture, ili želja za bilo kakvom promenom karakterisaće ovaj period. U suštini, vaša osnovna potreba za sadržajnom vezom, snažnom ljubavi, jakim emocijama ne može da bude zadovoljena. Osoba koju vi najverovatnije priželjkujete kao partnera, ili je zauzeta ili živi daleko. Ako ste odnedavno u vezi ili braku, partner se iscrpljuje radeći i pokušavajući da dovede svoj život u red. Dajte mu na znanje da ste vi i te kako važna stavka u njegovom životu. Možda smatra da se to podrazumeva. Ne budite uvek na raspolaganju kada ste mu potrebni. Tek tada će shvatiti koliko mu značite. Nemojte u momentima krize pristajati na kratak flert sa Vodolijom, Lavom ili Ovnom. U tome se krije zamka. Možda neće moći sve da ostane na flertu. Ako budete poželeti da prekinete vezu, partner vas neće lako pustiti da odete iz njegovog života.

Zdravlje - Pripazite se mogućih sportskih povreda ili radite vežbe da ojačate mišiće leđa.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Ni vašem znaku nije lako u ovom periodu, posebno ne sa saradnicima ili poslovnim partnerima koji će biti skloni da menjaju mišljenje, da odugovlače i da se kolebaju. Ako ikako možete, započnite novi posao do kraja meseca, posle toga će sve spasti na vas, od prikupljanja kompletne dokumentacije, do traženja saradnika. Pitaćete se šta vam bi da uđete u partnerski odnos. Blizanci postaju prilično nemogući za saradnju. Ukoliko ste slučajno u poslovnoj vezi sa osobom koja vam je i ljubavni partner mogući su problemi zbog uzajamnih prebacivanja, pokušaja osvajanja teritorije, rasprava. Privatni poslovi takođe mogu biti izvor velikog stresa. Nemojte insistirati na onome što vidite da vam sudbina ne da u ovom momentu. Odgovorite pozitivno na ponudu Ovna ili Lava. U tom grmu leži zec. Ako se upustite u posao s njima ulovićete mnogo veću zverku od zeca, tako da će poslovi tek posle isteka ovog perioda početi da se dobro razvijaju. Možete na brzinu uspeti da naplatite neki dug. Mogući dobici u igrama na sreću.

Ljubav - Naoružajte se strpljenjem i lepim rečima da biste razoružali protivnika koji će ići na vas sistemom napad je najbolja odbrana. Pre nego što krenete da se branite, a imali biste zašto, zapitajte se šta se krije u partnerovom životu o čemu vi ništa ne znate. Bićete skloni avanturama, jer će ponuda biti više nego što ćete moći da im odgovorite. Trenutno se dobro kotirate na tržištu, popularni ste i toga ste veoma svesni. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, ponašate se kao da nemate nikakvih obaveza, vaša želja za promenom dolazi do izražaja, i vi kao da više nemate kontrolu nad sobom. Moguć je odlazak u inostranstvo i to u vidu bekstva s nekim ko vam je odan, ko vas obožava i ko je spreman da vam stalno dokazuje svoju lojalnost, ma kako se vi ponašali. Najveće šanse da dožive lepu ljubav imaju Strelčevi koji idu na fakultet, kao studenti ili profesori, sportisti i umetnici. Imaćete na momente utisak da je ceo svet vaš, osim ako nemate stalnog partnera. Ko želi da stupi u brak neka se pazi, nije momenat za to.

Zdravlje - Pazite na liniju, smanjite obroke.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Situacija na poslu je pola-pola, ali Jarca nije lako demoralisati. Tek sada ulazite u trku. Naravno sa samim sobom. Sami postavljate ciljeve i granice i ne dozvoljavate da drugi utiču na vas, posebno ne vatreni znaci. Ipak, u sukobu mišljenja upravo s onima koji će pokušavati da vam ospore prava, talenat, sposobnosti, dobićete ideju šta treba da radite. Od nekih protivnika napravićete sjajne saradnike. Nemojte imati predrasuda ni prema kome, budite otvoreni za susrete, dogovore, nove ideje. Ako vam je podznak u Ovnu ili Lavu, situacija je nešto nepovoljnija, jer možete biti previše popustljivi. Ukoliko vam je podznak u Blizancima, možete previše požuriti sa odlukama koje neće biti dobre po vas. U toj žurbi, moguć je gubitak dokumenata, loše sklopljen ugovor ili poveći izdaci. Vaš temperament postaje mnogo vatreniji, ali pripazite se. Možete mnogo energije utrošiti i uzalud.

Ljubav - Strastvena ljubav da, strastvena avantura da, brak ne! Naravno nije sve izgubljeno za one koji su u braku. Ali, bilo bi dobro da se na neko vreme radzvoje, ili da svako ima svoje društvo, svoje aktivnosti i da se što manje viđaju. Osim ako su odnedavno u braku. U tom slučaju slede manje scene, ljubomora, prebacivanja i vrlo strastvena pomirenja. Mladi predstavnici ovog znaka, mladići pre nego devojke, mogu se zaljubiti u nekoga ko je veoma ambiciozan i mogu ustuknuti. To je poslednje što treba da urade. Unutrašnja blokada u vidu straha od neuspeha potpuno vas može paralistati. Na javnim skupovima, sportskim događajima ili koncertima na otvorenom ili negde pored reke predstoji interesantan susret. Dobijate poziv od Ovna, Lava ili Vodolije. Ljubavi sa Bikovima, Devicama ili Ribama mogu početi kao razumevanje, druženje, zajedničke šetnje. Moguće da nećete ni primetiti do koje mere im se sviđate, ili ćete se samo pretvarati da toga niste svesni.

Zdravlje - Pad imuniteta, moguće vrtoglavice od vratnog dela kičme.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao- Na konju ste i ceo svet ja vaš. Imaćete takav utisak dok ne krenu problemi. Ne zaboravite da se od vas očekuju suptilni potezi, a bićete direktni i često neprijatno otvoreni. Ukoliko radite posao u kojem treba da imate strpljenja s klijentima, ma ko da su, nećete imati. Ali, mnogima ćete se svideti u tako temperamentom izdanju, sve dok imate kontrolu nad rečima. Možete u velikoj želji da nekoga pridobijete, krenete pogrešnim putem. Ne mešajte simpatije i ljubav s poslom. Kreativni poslovi su u zastoju, ne zbog vas već zbog proleća i saradnika koji će izbegavati svoje obaveze. Ako budete mudri, preuzećete veliki deo njihovog posla na svoja pleća i skratiti agoniju. I prednost i mana je preterana direktnost. Ako budete imali sreću da naiđete na prave sagovornike, možete sklopiti sjajne poslovne aranžmane.

Ljubav - Predstavnici vašeg znaka imaju ozbiljne šanse da se zaljube kao nikad do sada. Kako je za Vodoliju to normalno stanje duha, verovatno će vam se po ko zna koji put učiniti da ste upravo sada stali na taj ludi kamen o kojem ste slušali. Moguće je da ste već odavao stali na njega, a stalni partner će vas podsetiti šta to beše ljubav. Umećete da uživate u ljubavi na način na koji će vam drugi zavideti i to ne bez razloga. Pazite se veza s osobama s kojima vas deli veliki jaz u godinama. Kako je sada tendencija da i žene biraju mlađe muškarce, sve je moguće. U svakom slučaju, bićete vrlo, vrlo aktivni. Najveća opasnost kod predstavnika vašeg znaka je sklonost ka tajnim i paralelnim vezama. Ne bi trebalo nikoga pri tom da povredite, jer verovatno nećete odoleti izazovima, ali Vodolije umeju da budu i te kako osvetoljubive. Ako vam se nekada zamerio Ovan ili Lav, možete pomisliti da je došlo vaših pet minuta da namirite račune. Varate se. Partner je jači, zato pazite šta radite.

Zdravlje - Moguća upala mišića.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao- Možete pomisliti da neko ima nešto protiv vas, naročito ako radite u privatnoj firmi. Bilo bi dobro ako biste mogli da koristite godišnji odmor jer ćete biti skloni raspravama i konfliktima bez nekog pravog i ozbiljnog razloga. Ukoliko tražite posao, budite uporni u traženju, Ovan ili Lav vam mogu pomoći u tome. Moguće je, ako spadate u one uspešne Ribe, da budete suočeni s velikom konkurencijom sa kojom nećete moći lako da izađete na kraj. U ovom periodu nemojte razmišljati o novim poslovima, posebno samostalnom privatnom poslu, jer bi situacija sa dokumentacijom mogla da se komplikuje. Ako već imate svoju firmu ili se bavite nekretninama, obezbedite firmu, a dokumenta sklonite na sigurnomesto, nešto važno možete izgubiti. Vaša upornost je vaša najjača osobina, koja će u sledeće dve godine biti veoma dominantna, posebno ako imate jaku konkurenciju na poslu. Nećete dozvoliti nikome da vas u bilo čemu nadmudri ili pretekne. Umetnici će posebno biti na velikoj probi, baš kao i sportisti.

Ljubav - Izvesna doza nezadovoljstva biće prisutna u stalnim vezama, posebno u onim koje traju preko tri godine. Ribe koje su u braku, moraće da pokažu veliku toleranciju i razumevanje prema partneru, jer će on zbog svojih poslova biti nešto nervozniji. Ako u ovom periodu upoznate nekoga, a slobodni ste, i oduševite se snagom njegovog duha, i pri tom ste žena, budite uvereni da je vaš partner mnogo ranjiviji i nesigurniji nego što vam se to čini. Ipak, ako se radi o sportisti, sadašnjem ili bivšem ili osobi koja je preko posla u vezi s javnošću, vredi se za njega boriti. Muškarci Ribe neće podnositi dominantne žene, mada će im se intimno diviti. Ipak, njihova osnovna potreba je za harmoničnom vezom sa šarmantnom osobom koja je jaka ličnost, ali istovremeno veoma delikatna i sa kojom će moći da ostvare dobru komunikaciju. Mnoge Ribe se osećaju usamljeno, jer partner je zaokupljen drugim pitanjima, verovatno u vezi sa svojom karijerom.

Zdravlje - Izbegavajte hladne napitke i sladoled da ne biste imali problema sa grlom.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT