vrh
Meni

Mesečni HoroskopDecembar 2017.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Za vas kreće mnogo bolji period, što znači da ćete biti spremni da pokažete više inicijative nego do sada, bez obzira da li se radi o stalnom radnom mestu ili o nekom novom na koji ste dugo čekali. Čak i da ste želeli da se aktivirate na poslu, mnogo toga nije bilo moguće realizovati sve do sada kada je krenuo mnogo bolji perido za vas. Finansijska situacija može biti znatno bolja i više nećete strepeti u vezi sa novcem, čak iako budete spremni da se upustite u rizične poslove sa nekretninama. Budite oprezni ako nameravate da započnete privatan posao, naročito ako se radi o poslu sa nekretninama a moći ćete da nađete dobre saradnike ili ćete imati priliku da se istaknete u javnosti. Prilično uspešno odolevate izazovima u vidu pomalo rizične finansijske transakcije i teško vas je pokolebati ili demoralisati. Ne dozvoljavate nikome da utiče na vaše odluke i bićete spremni da rizikujete.
Ljubav – Ovo je dobar period za ljubav, naročito ako vam se dopada osoba sa posla. To se naročito odnosi za mlade, slobodne Ovnove kojima se dopadaju Bik, Blizanci, Devica ili Vaga. Možete se neočekivano zaljubiti, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Moglo bi se raditi o osobi koja je prisutna u javnosti ili će neki veći zvanični skup biti mesto gde možete nekoga sresti i od bezazlenog ćaskanja do nove veze mali je korak. Neko vas tajno podržava ili vas tajno obožava, moguće neki Strelac ili neka Riba neko koga ste upoznali u inostranstvu ili posredstvom osoba koje često putuje. Mlade dame Ovnovi su velikom iskušenju jer im se može dopasti osoba koja nije slobodna. Ako ste skloni da rizikujete, na pragu ste prilično komplikovanog odnosa sa Jarcem, Rakom ili Vagom. Krajem meseca, moguće su trzavice u odnosima sa partnerom, naročito ako je mnogo mlađi od vas il ne drži do reči. Blizanci ili Vodolije mogu biti povod priličnom stresu. Poslovni kontakti sa strancima i dalje su za vas veliki izazov kada je ljubav u pitanju, ali vaš znak ipak u ovom periodu spada u jedan od srećnijih kada je u pitanju ljubav.
Zdravlje - Dobro se osećate.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Nedovoljna istrajnost može biti glavna kočnica ka uspehu jer ćete biti prilično konfuzni ili rastrzani brojnim planovima i obavezama. Može se desiti da iznenada odete u inostranstvo, posebno u drugoj polovini meseca. Pazite da ne napravite poveće troškove, može se desiti i da se zadužite ali vi kao da se zbog toga nećete preterano nervirati. Ako se bavite nekretninama, trgovinom, možete očekivati uspeh a ukoliko ste prisutni u javnosti možete biti u prilici da u nečemu zablistate. Kada su finansije u pitanju ne bi trebalo da rizikujete ulazeći u nove poslove ako nemate dobre mlade saradnike. Vage, Blizanci i neki drugi Bikovi mogu biti gotovo idealni poslovni partneri. Nemojte nepotrebno dolaziti u konflikt sa Jarcem, Ribama ili Devicom. Takođe, nemojte dozvoliti da vas jedna Vodolija ubedi u nešto što vi ne želite da prihvatite, naročito ako se radi o poslu za koji niste sigurni kada biste mogli da ga naplatite ili vam poslovni partneri ne ulivaju poverenje.
Ljubav – Mogli biste sresti osobu koja je vrlo ozbiljna a deluje razdragano ili čak pomalo površno. Ako vam se dopadne, imajte strpljenja za nju, može se ispostaviti da je to susret na koji ste dugo čekali. Vaš znak je na potezu, bar kada je ljubav u pitanju. Trebalo bi da budete manje konvencionalni i da pokušate da unesete neke novine u odnos sa partnerom, naročito ako se radi i Biku, Raku ili Jarcu. Vrlo ste osećajni, ali to malo ko primećuje, jer se trudite da to sakrijete. Možete dobiti neočekivanu ponudu u vezi sa kratkoročnim poslom koji vam može doneti lepe prihode. Iskoristite naklonost jednog Bika, Jarca ili Vage jer uz njihovu pomoć možete postići više nego što očekujete. Imate sjajnu priliku za upoznavanje ali vi možda nećete prepoznati u nekoj atraktivnoj osobi nekoga s kim biste mogli da ostvarite dobar odnos jer će možda izgledati previše nadmena. Ceo period, izuzetno je povoljan za vezu sa nekim ko često putuje, sa nekom Devicom, Blizancima ili nekom drugom Vagom. Moguć je surset sa Rakom ili Jarcem pod prilično tajanstvenim okolnostima.
Zdravlje – Dobro se osećate.


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Tokom ovog perioda može doći do izražaja vaše nezadovoljstvo, naročito novim saradnicima i pokušaj da se nekako snađete u situaciji sa kojom ste suočeni i koja vam možda neće odgovarati. Moguće je da ste sebe opteretili prevelikim obavezama. Nemojte računati samo na ekskluzivne poslove, budite spremni da prihvatite i nešto o čemu niste razmišljali a što bi moglo da vam se isplati. Ukoliko ste žena, imate veliki uticaj na kolege, posebno na muškarce, ali ne bi trebalo da zloupotrebljate svoj šarm u poslovne svrhe. Imaćete mogućnost češćih putovanja, kako u inostranstvo tako i u zemlji. Vaša popularnost je mnogo veća nego u prethodnom periodu, što se posebno odnosi na osobe koje se bave sportom ili umetnošću. Vi kao da niste u stanju da u tome uživate. Preopterećeni ste poslom i to vas u priličnoj meri zamara, mada to ne želite da pokažete, idete preko svojih moći. Prisutan je izvestan intelektualni zamor koji će vas proći kada dobijete poslovnu ponudu koja će vas zaintrigirati i motivisati da ne odustanete od svojih planova u vezi sa karijerom. Budite oprezni u finansijskim transakcijama posebno krajem meseca .
Ljubav – Većina predstavnika vašeg znaka zaljubljena je u nekoga koga je upoznala na poslu. Osobe sa kojima dolazite u susret, posebno ako radite dinamičan posao ili srećete mnogo ljudi, intrigiraju vas ali još uvek niste načisto šta očekujete od svog ljubavnog života. Ovo je period prilične konfuzije u toku koga možete doživeti mnogo uzbuđenja i neočekivanih susreta. Budite spremni da početkom meseca sretnete jednu Vagu ili nekog Bika. Nećete biti sigurni da li je osoba koja vam se dopada slobodna ili ne i čak ako to nije slučaj, upustićete se u avanturu sa njom. Mogući su romantični doživljaji koji vas mogu u priličnoj meri destabilizovati jer nećete imati dovoljno snage da izađete na kraj sa svim iskušenjima. Nemojte ulaziti u paralelne veze da ne biste dodatno sebi priredili stres. Biće vam potrebno mnogo strpljenja za jednog Strelca koji će vam se najverovatnije udvarati negde na javnom mesti ili negde na putu. Druga polovina meseca donosi mogućnost tajne avanture sa kolegom sa posla. Može se raditi o nekom ko u stvari nije za vas najbolji izbor ali vi mu nećete odoleti.
Zdravlje – Odmarajte se, premoreni ste.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Prvi dani meseca su povoljni za početak poslova koji će biti veoma značajni za vas na duže staze, a takođe su povoljni za sve koji se bave nekom vrstom tajnih poslova, dogovora u četiri oka i možete dobiti naznaku da će vaš projekat ili dogovor doneti željene rezultate. Što ste prisutniji u javnom životu to treba da budete diskretniji. Ovo je period u toku koga ne treba propustiti šanse u vezi sa poslom sa strancima, ma o kojoj vrsti posla da je reč. Dobićete različite ponude sa više strana, moguće u vezi sa izdavaštvom, trgovinom ili nekim poslom koji bi mogao da vam otvori neka nova vrata za neke nove, neslućene mogućnosti. Mnogi prijatelji su vam odani ali se čuvajte onih koji će želeti da pod vidom navodnog prijateljstva uspostave sa vama prisan odnos, naročito ako se radi o Blizancima ili Devici. Sve informacije koje budete od njih dobijali uzimajte s rezervom, naročito ako se radi o mlađim ženskim osobama ili muškarcima koji su uvek dobro obavešteni. Finansijsko stanje bi moglo da se značajno poboljša naročito ako se bavite izdavanjem nekretnina ili nekim drugim poslom u kome je potrebno da dođe do izražaja vaša sposobnost za pregovaranje kao i vaša pronicljivost.
Ljubav – U toku ovog perioda imaćete mnogo poziva za izlaske, ali ćete se verovatno opredeliti za neku mirniju varijantu i vreme provoditi u intimnom krugu prodice ili prijatelja. Bićete uprkos praznicima zauzeti ali to kao da će vam prijati. Ako ste slobodni, negde na nekoj kućnoj zabavi predstoji vam vrlo interesantno poznanstvo, sa osobom koja vam može na duži rok biti vrlo značajna. To se može dogoditi i ako budete u društvu osoba koje žive u inostranstvu i koje takođe možete upoznati preko kućnih prijatelja. Ako želite da doživite nešto uzbudljivo svakako negde otuputujte, makar i u posetu rođacima, divno ćete se provesti posebno ako se radi o gradu nna nekoj reci ili svetskoj metropoli. Predstoji vam romantičan period sa neslućenim mogućnostima. Slobodne osobe ali i one koje to nisu biće u podjednakoj meri zainteresovane za vas. Neko ko je muzikalan, zabavan, moguće po profesiji umetnik zainteresovaće vas. Najviše vam odgovara društvo umetnika, posebno muzičara, ali i osoba iz sveta biznisa, mode, javnih ličnsosti, mada može sasvim neočekivano da vam se udvara neko ko se bavi politikom.
Zdravlje – Uzimajte više čajeva.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Ušli ste u povoljan period i ceo mesec je izuzetno dobar za sklapanje poslovnih aranžmana posebno u vezi sa nekretninama. Poslovni partner koga ne doživljavate kao opasnu konkurenciju, spreman je da se sa vama upusti u trku na duge staze u okviru posla u kome je vrlo važno da držite tempo. Nemojte potcenjivati pronicljivost jednog Blizanca, Bika ili Vage čak i ako su vam naklonjeni. Znate šta hoćete, koliko možete i kako da uradite na najlakši način ono što ste planirali. Imate oko sebe dobru ekipu saradnika i malo ko može da vas izbaci iz takta. Ipak, vama je primarna zarada. Pokušavate da budete maksimalno praktični, naročito kada se radi o poslu u okviru koga možete regulisati svoj status, učvrstiti položaj ili dobiti mogoućnost da napredujete. Od početka meseca ulazite u neku vrstu trke i nećete uvek znati na koga možete da računate. Blizanci, Strelac ili neka Vodolija mogu vam se javiti sa željom da obnove saradnju sa vama ili će vam ponuditi zajednički posao u kome ćete vrlo lako prepoznati svoj interes. Poslovi sa strancima postaju mnogo izvesniji, naročito u organizaciji Bika, Ovna ili Vage. Ne pocenjujete ponudu koju ćete dobiti od nekog drugog Lava ili Jarca.
Ljubav – Ljubavni život bi mogao biti sjajan ako ste spremni da zaboravite na svoju prošlost, na rasprave koje ste imali sa partnerom i ako iskreno želite da napravite neku radikalnu promenu u svom stavu prema partneru. Moguće je da sebe previše ili premalo vrednujete ili niste svesni da ako nemate dovoljno poštovanja i ljubavi od strane stalnog partnera, možda na neki način to niste ni zaslužili. Stalnog partnera i dalje nervira isto ono što ga je nerviralo duži period unazad a vi se ne menjate. Ako mislite da ste žrtva u vezi u kojoj ne dobijate ono što vam je potrebno, opredelte se za jedan od mogućih scenarija, između ostalog i za raskid. Izlaz iz trenutne situacije, verovatno ćete potražiti u nekim prolaznim zadovoljstvima u tajnoj vezi ili u nekoj vrsti komunikacije sa nekim ko vam je drag, moguće i preko interneta. Imaćete mogućnost poznanstva sa nekim u čijem društvu će vam biti izuzetno prijatno i veza će se i dalje nastaviti ali ako imate stalnog partnera, postoji mogućnost da uđete u paralelnu vezu. Neko koga viđate u poslovnim krugovima, moguće jedna Vaga ili neki Rak, Riba, neće odustajati od vas ma kakav da vam je status. Sredinom meseca idu nova iskušenja.
Zdravlje – Više se odmarajte i rekreirajte.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Iako vam ovaj period može doneti dosta stresa, možete računati na podršku jednog Bika, Blizanaca ili Vage. Novac će vam dolaziti sa više strana i iz više izvora, moguće preko poslova sa velikim firmama posebno preko poslova u vezi sa marketingom, medijima, advokaturom i preko stranih predstavništava. Prilično ste napeti i pomalo nervozni, jer strepite za svoje radno mesti ali ste nespremni da prihvatite činjenice koje vam ne idu u prilog. Pokazivaćete priličnu dozu svojeglavosti što se može loše odraziti na rad sa kolegama, posebno koleginicama. Jedan Rak će vam se naći pri ruci a zatim će vas ponovo na nešto nagovarati, da biste vi u vezi sa tim doneli odluku tek krajem meseca. Možete biti prilično destabilizovani i pokolebani u vezi sa nastavkom saradnje koje je krenula dobrim tokom ili će vam neko predložiti nove uslove poslovanja koji vam neće odgovarati. U sferi finansija ne stojite loše, naprotiv, imaćete sa više strana priliv novca, moguće preko rada sa strancima. I pored svega, razmišljaćete o prelasku na novo radno mesto ili u novu firmu.
Ljubav – Na samom početku perioda pruža vam se prilika da uđete u tajnu avanturu sa veoma romantičnom i osećajnom osobom koja će se potruditi da vam da na znanje da ne može bez vas. Ako se radi o nekadašnjem partneru ili potencijalnom partneru, nećete odoleti. Tu osobu možete ponovo sresti negde na javnom mestu ili u nekom većem društvu. Bićete spremni da izdržite mnoga iskušenja a njih će biti na pretek. Jedan Lav ili Ovan će se potruditi da vam pokvare račune i biće više nego neprijatni prema vama, naročito ako ste deo nekog ljubavnog trougla u kome se ne snalazite baš najbolje. Osoba koja vam je draga neće baš biti preterano hrabra niti će biti inventivna u pronalaženju načina kako da svoju vezu realizujete, naročito ako ste u zrelim godina i jedno od vas dvoje u braku. Ako ste mladi, posebno rođeni početkom 80 tih, pri dom žena, čuvajte se šefova starijih od vas od 15 godina pa nadalje. Neće odustajeti od želje da budu sa vama ali vam za uzvrat ništa neće pružati. Trebalo bi da budete veoma mudri jer će vam dobra taktika biti više nego potrebna, naročito ako ste u vezi sa partnerom koji često putuje u inostrasntvo ili živi u inostranstvu.
Zdravlje – Obratite pažnju na noge.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Ako ste mladi veoma ste veliki entuzijasta ma kojim poslom da se bavite. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga posredstvom vatrenih ili vodenih znakova. U velikoj ste žurbi, trudite se da nadoknadite ono što ste do sada propustili. Moguća je saradnja sa nekim ko je poznat, šarmantan, elokventan i spreman da vam pomogne da svoje zamisli što pre realizujete. Ako želite da započnete privatan biznis, potrebna vam je podrška jednog Raka ili Jarca i dobićete je. Neke sjajne prilike vam se ukazuju i vi ćete biti veoma zainteresovani kako u pogledu rada sa strancima, tako i u vezi sa nekim osobama koje poznajete dugo, moguće i preko deset godina. Nekadašnji saradnici će vam sami doći na noge i maltene se izvinjavati i pokušaće da vas nagovore da obnovite saradnju. Nemojte biti lakomisleni i poverovati da bi vaš odnos mogao biti drugačiji nego ranije. Predstoji vam profesionalna satisfkacija i možete biti veoma uspešni u svakom poslu u kome je potrebno da pokažete vaše glavne vrline kao što su sposobnost dobre komunikacije, spremnost da prihvatite savete drugih i da budete otvoreni za svaku vrstu saradnje.
Ljubav – Ako ste slobodni, možete očekivati vrlo interesantan susret na poslovnom putu ili sa osobom koja ne živi u vašem mestu i koja vam se može učiniti otvorenom, neposrednom i srdačnom, ali u suštini, može biti mnogo lukavija nego što pretpostavljate. Moguće da neće biti sasvim iskrena, da nije slobodna i da vi niste jedini koga će pokušati da zavede. Pazite se, na meti ste profesionalnog zavodnika kome nećete odoleti. Kraj meseca donosi mogućnost poznanstva sa jednim Ovnom, Lavom ili nekom drugom Vagom a posle ulazite u period rizika. Vaša reputacija može biti ugrožena jer ćete možda biti spremni da se prepustite osećanjima, naročito ako ste žena Vaga. Razdraganosti, spontanost i otvorenost koju otvoreno pokazujete čine vas veoma popularnim u društvu i možete posebno zablistati. Ovaj mesec može oženjenim Vagama koje već duže vreme nemaju sjajnu komunikaciju sa partnerom doneti problema u porodičnim odnosima. Neko stariji iz vaše porodice verovatno zahteva vašu pažnju. Slobodne Vage su na meti strastvenih Ovnova i temperamentnih Lavova.
Zdravlje – U dobroj set kondiciji.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Prvih dana perioda krećete u neku vrstu akcije zajedno sa jednim Rakom. Moguće da će se raditi o nekoj vrsti kompenzacije, nekog aranžmana koji će za sve biti veoma povoljan. Veoma ste zainteresovani da neki posao što pre privedete kraju, naplatite ili ako ste na početku novog, krenete u realizaciju. Prilično ste nestrpljivi i vi i vaši saradnici. Nemojte dozvoliti da bilo ko utiče na vas, naročito ne jedan Lav ili neki Ovan jer će pokušati da vam nametnu svoje mišljenje. Često će osobe sa kojima nisete tako bliski biti mnogo bolji savetodavci od članova vaše porodice. Prvi dani meseca donose nove poslovne izazove, naročito oktobarskim Škorpijama a kako vreme bude odmicalo ni rođeni u novembaru neće imati na šta da se žale. Možte biti prilično direktni, zahtevni i malo ko će moći da vam stane na put. Nećete biti fascinirani autoritetima, naprotiv, imaćete potrebu da im nametnete svoje mišljenje i najverovatnije će vas poslušati. Ceo mesec je izrazito povoljan kada je u pitanju finansijska situacija sa izuzetkom oko sredine meseca kada možete nesmotreno zaključiti posao koji ne mora doneti očekivanu zaradu.
Ljubav – Prvih dana perioda želećete da se malo povučete iz javnog života ali to kao da neće biti moguće, mnogi će vas zvati u društvo. Pokušavate da držite pod kontrolom svoj ljubavni život, ali svi vide koliko ste zaljubljeni, naročito ako vam se dopadaju istovremeno dve osobe od kojih je jedna Rak a druga Vodolija, Riba ili Strelac. Ovan ili Bik koje viđate na poslu najverovatnije će vam se bezuspešno udvarati. Moguće je da ste i vi nekome rezervna varijanta i da ste svesni toga. Previše ste popustljivi po nekim pitanjima po kojima bi trebalo da se postavite odlučnije da na kraju možete zbog toga biti prilično razočarani ponašanjem kolega. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati interesantna poznanstva preko rođaka koji žive u inostranstvu. Dobijate poziv za izlaske sa više strana. Moguća je tajna veza u koju ćete se rado upustiti. Ako ste već duže vreme u takvoj vezi, nemojte podlegati sugestijama okoline ili verovati u priče koje se odnose na vernost vašeg partnera. Ako ste mladi, nesigurni ste u sebe i mislite da osoba koja vam se dopada ne obraća pažnju na vas. To je samo taktika. Nemojte pothranjivati svoje strahove ako se radi o Ribama, Vodoliji, Vagi ili Biku, na pravom ste putu da se zaljubite.
Zdravlje – Moguća glavobolja.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- U ovom periodu, postaćete direktniji i veoma aktivni i prilično efikasni. Ipak pokušaćete da budete taktični, osećajući da bi nešto vrlo značajno moglo da se desi, što bi vaš životni tok bi mogao da usmeri na pravi put. Za vas nastupa nova faza u poslovnoj saradnji, posebno sa dinamičnim, aktivnim i sposobnim saradnicima koji su spremni da slede vaše ciljeve i zamisli. Osećate izvesno olakšanje u kontaktima sa onima koji su vas do skora na neki način kočili u ostvarenju vaših planova. Postoji mogućnost da dođete do nekog novca koji vam zakonski pripada a koji do skora niste bili u stanju da povratite. Ako želite da uspostavite poslovnu saradnju sa nekim novim kolegom koji vam je oduvek bio drag i o kome imate visoko mišljenje, imate sve šanse da u njemu nađete pravi oslonac u životu, posebno ako je sretnete na nekom putu. Neka situacija koja se otegla u nedogled počinje da vas zamara a možda i pomalo plaši. Krajem meseca možete dobiti ponudu nekog Ovna ili Jarca koji će vam pomoći da do svojih ciljeva lakše dođete. Ne oklevajte ako se bude radilo o vrlo zahtevnom poslu u koji ćete morati da uložite dosta energije jer će biti dobro plaćen, iako ćete vi biti prilično podozrivi kada je u pitanju finansijski deo aranžmana.
Ljubav - Ovo vreme za vas može biti više nego povoljno. Vaša dobra volja da partneru izađete u suret po mnogim pitanjima možda neće doneti željeni rezultat. Ne morate se truditi oko nekoga ko vam ne pruža dovoljno pažnje i ko možda ne zaslužuje vašu ljubav. Budite spremni da se suočite sa istinom jer ste spremni da previdite mnogo toga što vam ne ide u prilog, između ostalog da ste možda u vezi sa nekim ko to naročito i ne zaslužuje. Ako ste slobodni, takođe možete lakomisleno ući u vezi sa nekim ko je sve samo ne pouzdan ili zaljubljiv. U vama može prepoznati kvalitete koje neće umeti dovoljno da ceni, tako da osim prijatnih izlazaka i mnogo obećenja, pitanje je da li ćete dobiti o dovoljno ljubavi. Ipak, od vašeg stava mnogo zavisi. Bićete u situaciji da se prilagodite i onima sa kojima nemate mnogo dodirtnih tačaka i to će biti mač sa dve oštrice. Krajnji bilansa može biti poražavajući po vas jer ćete kako vreme bude odmicalo biti sve posesivniji i ljubomorniji shvatajući da je partneru možda sve preče od vas. Budite posebno oprezni ako budete u vezi sa Ovnom, Bikom, Vagom ili Vodolijom. Ribe i Strelac će biti uz vas kao uteha.
Zdravlje – Moguća upala mišića.


   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao- Ovo je period velikih poslovnih poduhvata, vaše ambicije su naglašenije nego ikada ali vi nećete biti svesni koliko napora ulažete, moguće u posao koji se neće isplatiti, ili ne bar onako brzo kako ćete očekivati. Kolege će očekivati da vi rešavate sve njihove probleme i previše će se oslanjati na vas. Ako ste osoba koja ima veliku odgovornost na poslu, utoliko gore po vas. Vaš entuzijazam može biti mač sa dve oštrice jer ćete bukvalno biti preremoreni od velikih napora kojima ćete se izlagati. Nekome ste veoma dragi i ta osoba će vam ponuditi pomoć. Ako se radi o nekome ko istovremeo ima i neke simpatije prema vama, ne oklevajte, prihvatite pomoć, nećete morati za uzvrat ništa da pružate. Možete imati uspeha u poslu koji zahteva od vas da budete veoma energični i uporni. Imate veliku podršku jednog Bika, Vage, Blizanca i Device, tako da imate na koga da se oslonite. Možete imati dobit od svake vrste delatnosti koja podrazumeva da treba da posedujete dar za praktične poslove, kao što su građevina, arhitektura, ali i u okviru dizajna i umetnosti. Iako pripadate osobama koje dobro funkcionišu u okviru nekog sistema, imaćete takođe potrebu da budete svoj gazda i verovatno ćete razmišljati o osnivanju privatne firme.
Ljubav - Većina predstavnika vašeg znaka želi da uđe u brak, da zna na čemu je, da se bavi porodicom ili da je formira. Ovo je dobar period za sve one koji su inače već planirali da se venčaju, naročito ako je partner ambicozan i ako se bave sličnim poslom. Vrlo je važno da se po mnogim praktičnim pitanjima slažete sa partnerom ali će vam takođe biti bitan duhovni sklad. Nekome ste veoma dragi i ta osoba će se potruditi da vam da na znanje koliko joj značite. Budite spremni da podmetenete leđa ako želite da ostvarite harmoničnu atmosferu u porodici. Vaši bližnji baš i nemaju mnogo sluha za vas ali to vas neće omesti da se maksimalno potrudite da vaš odnos kako sa članovima porodice tako i sa partnerom bude dobar. Od ovog meseca kreće jedan mnogo romantičniji bolji period u toku koga ćete biti spremni na mnoge ustupke i sve ćete gledati sa optimizmom, čak i ako budete svesni da mnogo dajete sa neizvesnim ishodom, jer partner će oberučke prihvatati sve što mu pružate bez većih naznaka da je voljan da napravi bilo kakav ustupak. Jarci za koje ne važi pravilo da su romantični biće to i te kako u društvu Bika, Vage ili Device.
Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao- U mnoge nemate poverenja a to ne pokazujete ili bar taktizirate do te mere da vas to obzbiljno nervno iscrpljuje. Čuvajte se preterane nervne razdražljivosti ili mnogo rada, posebno kada je u pitanju neki posao u koji je potrebno uložiti mnogo entuzijazma. Naglašena intuicija vodi vas ka pravim saradnicima. Jedan Blizanac ili Bik nisu baš neko na koga se možete pouzdati a ni Rak koji pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Pripazite na finansijsko stanje, spremni ste da mnogo uložite u nešto što je veliko pitanje da li će vam se vratiti istom merom. Ako je vaš posao ono što je za druge hobi, sve više vremena posvetićete svojim interesovanjima uz mnogo entuzijazma ali ćete bar biti duhovno ispunjeni uz mogućnost da nešto i zaradite. To nešto za mnoge predstavnike vašeg znaka može biti popriličan iznos ali dobro pazite ako sklapate ugovore sa nekim. Dokumenatcija je od presudnog značaja za vas, bilo da ste nešto od toga zagubili ili ćete potpisati nešto zbog čega se docnije možete pokajati. Brzina će biti vaš loš saveznik u svakom pogledu.
Ljubav – Slobode Vodolije će biti veoma društvene, spremne na izlaske i pokušaće da srede svoj ljubavni život na najbolji mogući način, naravno po sebe. Neki ustupci su neminovni i to je ono što će vas u velikoj meri iritirati jer ste navikli da budete svoj na svome a partner će biti podjednako uporan da vam nametnete svoju volju. Tokom ovog perioda možete dolaziti u situaciju da se raspravljate sa onima koji vas vole, ne shvatajući da time sami sebi pravite štetu. Ne morate biti po svaku cenu direktni, neposredni, naročito ne pred nepoćznatim osobama u društvu partnera jer će biti veoma važno kakav utisak ostavljate na njega. Ako ste u stalnoj vezi vaša preterana potreba za slobodom biće kažnjena tako što može doći do raskida sa Strelcem ili Vodolijom a ako ste u vezi sa Blizancima ili Bikom, moguće Vagom, ili ste sa njima u braku, mogu vam zagorčati život. Da biste imali slobodu, moraćete nešto da date za uzvrat. Nemojte se preterano nervirati ako vam ne pođe za rukom da privučete pažnju osobe koja vas uporno ignoriše. Mlade, slobodne Vodolije mogu biti u prilici da sretnu Ovna ili neku drugu Vodoliju sa kojima će imati veoma komplikovan odnos.
Zdravlje – Pazite da se ne povredite baveći se sportom.


  
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCESPosao - Imate priliku da najzad uzmete svoju karijeru u svoje ruke i da se postavite odlučno po nekim vrlo važnim pitanjima. Trebalo bi da prihvatite savet osoba koje su vam odane i za koje znate da vas nikada nisu izneverile iako možda prema njima niste baš uvek bili ljubazni a ni one prema vama. Vaš pretpostavljeni kao da će shvatiti koliko vredite, zbog čega vam može ponuditi odgovorno radno mesto ili vas može poslati na službeni put u inostranstvo. Ovaj mesec za vas znači mogućnost napretka, povišenja plate ili razgovore o nekom novom radnom mestu. Ukoliko ste samostalni u svom poslu, predstoji vam takođe napredak. Duhovitošu i šarmom briljiraćete u društvu. Najradije biste se oslobodili nekih obaveza ili biste ušli u neke nove aranžmane, ali ćete morati da se pozabavite i onim što vas nervira.
Moguć je veliki uspeh preko posla u izdavaštvu u medijima ali i oni koji se bave nekretninama mogu se nadati lepoj zaradi. Za vas kreće vrlo uzbudljivo vreme. Mogući su poveći dobici preko Ovna, Strelca, Lava ili Škorpije. Jarac računa da ćete pristati na njegovu ponudu.
Ljubav – Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući naročito ako ste u vezi sa vatrenim znakom. U stvari, vi verovatno bežite od ključnih pitanja koja vas najviše opterećuju, baveći se nekim spoljašnjim aktivnostima koje samo predstavljaju odugovlačenje nečega što je neminovno. Moraćete da postavite svoje odnose sa jednim Ovnom, Rakom ili Strelcem na nove osnove. Mnogi predstavnici vašeg znaka vole slobodu više nego išta, čak i ako ste u dugoj vezi u kojoj dobijate mnogo ljubavi od partnera, kao da vam se ne žuri u brak ili ako ste u braku, pokušavate da se izborite za svoju slobodu. Neko vam je veoma odan i to će vam dati na znanje na konkretan način. Mogući su razgovori o braku ili o zajendičkom životu. Pokušaćete da se izborite za svoju slobodu tako što ako vam ponude posao u inostranstvu, prihvatićete ga nezavisno od toga da li će zbog toga stalni partner ili članovi vaše porodice da bilo šta trpe ili se neće sa tim slagati. Moguće je da ćete i u privatnom aranžmanu otputovati negde zajedno sa osobom koja vam je draga. Mlade slobodne Ribe, posebno žene, mogu očekivati vezu sa muškarcem koji je poznat u javnosti i koji se najverovatnije bavi nekim biznisom ili sportom.
Zdravlje – Pazite se opekotina.
    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA
Povratak Na Vrh Strane