vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC FEBRUAR 2016.
01.02.2016. - 29.02.2016.
     

    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
Posao - U ovom periodu možete biti pod velikim pritiskom kada je u pitanju vaša karijera ma kojoj dekadi znaka da pripadate. Rođeni u martu na najbolji način će osetiti mogućnosti koje im se pružaju u pogledu napredovanja naročito. Dobićete priliku da ostvarite neke svoje snove i planove, posebno ako nameravate da se preko posla kojim se bavite istaknete u javnosti. Bićete posebno popularni u društvu mladih, spremni da date maksimum od sebe naročito ako se bavite sportom, radite u medijima ili planirate stručno usavršavanje. Ovo je jedano od boljih perioda za sve Ovnove, ma koje da su godšte jer imate mogućnost lakšeg rešavanja problema. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka vodiće na neki način dvostruki život ili će imati dva izvora prihoda. Tajni razgovori, pregovori sa Vodolijama, drugim Ovnovima, Jarcima, biće veoma učestali jer nećete biti spremni lako da donesete odluku naročito ako se radi o nečemu što predstavlja vašu životnu ambiciju.
Ljubav - Bićete izuzetno atraktivni za suprotni pol i vi ćete to umeti da na najbolji mogući način iskoristite. Teško da će vam bilo ko stati na put jer ako budete spremni da se borite za osobu do koje vam je stalo, uspećete u pokušaju da joj se nametnete. Jedini problem možete imati u komunikaciji sa Škorpijom ili nekim drugim Ovnom. Moraćete da se držite datih obećanja, naročito ako ste dugo u vezi, posebno sa nekim ambicioznim znakom koji ne želi da vam život učini lakšim. Stalni partner će biti zahtevan i pokušaće da sazna nešto iz vaše prošlosti. Bićete i nešto tajanstveni ali ćete tu tajanstvenost uspešno maskirati druželjubivošću i šarmom. Sa Lavom ćete naći zajednički jezik ali Vaga i Bik mogu biti za vas tvrd orah, naročito ako im odavno nešto dugujete, posebno neko objašnjenje, putovanje ili možda bračnu ponudu.
Zdravlje - Proveravajte temperaturu.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
Posao - Poslovni život će vam biti u prvom planu. Vaša dva glavna cilja su da zaradite što više i steknete što bolju reputaciju. Bavite se onim što volite ili onim što morate ali punim žarom jer će vaš entuzijazam biti i te kako primećen i doneće željeni rezultat. Može se dogoditi da vam stigne ponuda o kojoj ste maštali i to od nekog ko je čak i uporniji od vas i ko će biti spreman da vas gura, motiviše i neće vam dopustiti da se nimalo opustite. Moguće su u to vreme čak i dve paralelne ponude. Jedna će biti za privatnu firmu a druga za državnu. Mnogi sredovečni predstavnici vašeg znaka dobro znaju šta žele a moći će da ostvare čak o ono o čemu potajno maštaju mnogo mlađi. Pazite na moćne neprijatelje koji će pomno pratiti sve šta radite i pokušaće da vas u tome onemoguće. Finansijska situacija se popravlja.
Ljubav - Svoju simpatiju pronaći ćete negde u društvu poznatih. Ma kojim poslom da se bavite, ma koji da vam je status, slobodni ili u braku, izazivate pažnju okoline jer ste društveni, srdačni i veoma izazovni za suprotini pol. Na kraju perioda postaćete nešto uzdržaniji ili manje spremni da o svojoj privatnosti pričate sa bilo kim ali okolina vas neće ostaviti na miru. Možete biti skloni burnim vezama, naročito sa Vodolijom, Ovnom, Škorpijom, Jarcem. Neki drugi Bik koga poznajete preko posla ili neki Rak koji je prisutan u javnosti, moguće da se bavi privatnim biznisom ili je umetnik, biće uporan u svojoj želji da vas osvoji. Oni koji su u braku držaće kormilo bračnih odnosa u svojim rukama i po cenu da treba da se suprotstave i svojim i roditeljima bračnog partnera. Pokušajte da se previše ne konfrotirate sa članovima porodice i prijateljima a zbog nečega oni će pokušati da vas ukrote.
Zdravlje - Proverite vid.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
Posao - Možete se nadati napretku u karijeri. Mladi Blizanci se nalaze na velikom ispitu jer od njihove upornosti zavisi koliko će biti uspešni. Bićete mnogo otvoreniji za uticaje sa strane. Prijatelji i kolege će imati velikog uticaja na vas u svakom pogledu, naročito oni stariji, na položaju i biće vam veoma bitno kakvo mišljenje o vama imaju vaši šefovi, profesori, oni koji su za vas autoritet. Veoma ste ambiciozni i vredni i spremni da pristanete na teške uslove rada ako treba samo da se izborite za svoje mesto i za bolju platu. Pristaćete na nešto što će možda neko drugi odbiti da radi i to će vam se višestruko vratiti. Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikog uticaja na vas, ali možete biti orijentisani više na one koji imaju liberalniji stav prema mnogim pitanjima i bićete pomalo buntovni, spremni na rizik. Sportisti i umetnici i svi oni koji vole timski rad, dobro će se snaći u novim poslovima. Fiansijska situacija se popravlja, između ostalog zahvaljujući pomoći uticajnih osoba koje žive u inostranstvu.
Ljubav - Uspešno ćete uskladiti poslovne obaveze i ljubav. Imaćete mnogo više razumevanja za partnera nego inače i spremnim ste da se udubite ne samo u partnerove eventualne probleme nego da se pozabavite i sobom i svojim potrebama. Slobodni Blizanci će u prvoj polovini perioda mnogo diskretnije pristupiti operaciji zavođenja. Čak i ako budete pomislili kako vam više odgovara odnos bez mnogo obaveza, sve više ćete se vezivati za osobu koja vam je draga i shvatićete koliko vam nedostaje, naročito ako je jedno od vas dvoje zbog posla često na putu. Sredinom meseca oboje možete biti ljubomorni a ako ste slobodni, verovatno će vaš društveni život biti mnogo intenzivniji što će se povoljno odraziti na status u ljubavi. Možete kraj meseca dočekati u dilemi ko vam je partner, onaj s kim se povremeno viđate, onaj koji je beznadežno zaljubljen u vas ili onaj sa Facebook-a. Moguće da će vam se dopasti neko ko ima veze sa sportom ili umetnošću, jedna Vaga, Riba ili Škorpija.
Zdravlje - Pazite se mogućih povreda.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
Posao - Početak meseca ne deluje na vas baš naročito podsticajno osim ako ne pripadate onom retkom tipu Raka koji je izuzetno ambiciozan i ne dozvoljava nikome da mu stane na put. Vaše ambicije biće izrazito naglašene ako ste rođeni pred kraj znaka i lako ćete uspostaviti kontakt sa osobama sa kojima želite da započnete saradnju. Rođeni u junu prilično će se namučiti da se izbore sa konkurencijom i jedan Ovan, Jarac ili Škorpija mogu biti veoma naporni za saradnju i iznad svega veoma zahtevni. Od impulsivnosti možete imati samo štete, posebno ako pomislite kako je mudro ući u neku finansijsku kombinaciju. Može se pojaviti neko ko će vam pomoći da lakše prevaziđete ne samo dileme nego i moguće finansijske probleme, pa možete očekivati uvećanje prihoda ili neki vanredni dobitak. Moguć je susret sa poslovnom, ambicioznom ženom koja će vam predložiti zajednički posao ili neku vrstu pogodbe koja će finansijski biti prihvatljiva za vas.
Ljubav - Rakovi najviše vole dom, pa imate mogućnost harmonizacije odnosa u porodici. Slobodni Rakovi će imati priliku da sreću razne interesante osobe, uglavnom Vodolje, Ribe ili Škorpije sa kojima će ostvariti dobru komunikaciju. Imaćete mogućnost izbora. Dve osobe, koje se možda i međusobno poznaju, moguće da često putuju ili rade u medijima ili se bave politikom smatraće vas za izuzetno atraktivnu i šarmantnu osobu. Pod vidom poslovne saradnje može započeti romansa o kojoj ste samo mogli da sanjate. Na pomolu je veza sa nekim ko će vam omogućiti da zajedno putujete ili radite na nekom projektu koji će podrazumevati česta putovanja. Vaša romantična priroda može potražiti društvo jednog Jarca ili nekog Strelca i Ribe, dok će najverovatnije najviše uspeha imati kod vas jedan Bik. Na kraju meseca imate mogućnost pomirenja vašom zaslugom, sa nekim ko je bio previše tvrdoglav da bi napravio prvi korak ka tome. Moguće poznanstvo i početak romanse preko Interneta.
Zdravlje – Smanjite obroke.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
Posao - Neka ideja o kojoj dugo razmišljate i verovatno ste vodili razgovore o njenoj realizaciji sa mlađim saradnicima može postati kamen spoticanja u saradnji u radu sa onima na koje ste bezrezrvno računali. Bićete u velikom iskušenju kada je u pitanju projekat koji bi mogao biti izuzetno dobro naplaćen ali vi se plašite da se mnogo toga dešava o čemu vi ne znate ili da vam mogu ponuditi ugovor koji vam neće odgovarati. Treba da obratite pažnju na odredbe ugovora koje mogu sadrži u sebi izvesne nejasnoće koje bi mogle da se kada dođe vreme za to protumače na vašu štetu. Naići ćete na podršku kolega i moći ćete da oformite dobar tim. Rođeni krajem znaka, trebalo bi da budu oprezni u radu sa Ovnovima i Škorpijama.
Ljubav - Možete biti pod velikim opterećenjem nečega što ste možda saznali o partneru ili osobi koja vam je draga. Nemojte donositi svoj sud o tome dok se dobro ne raspitate o čemu se radi, moguće da je napravljena intriga upravo sa ciljem da se vi destabilizujete. Uspećete da razrešite dilemu koja će vas mučiti i ako ste slobodni, moguće da ćete se provesti u društvu osobe koja je intrigantna i atraktivana ali ne i za vezu na duže staze. Vaše poslovne obaveze takođe mogu biti jedan od faktora koji će doprineti zategnutnoj atmosferi u bračnim odnosima. Potencirana je vaša nesigurnost u sebe i osećaj nemoći da ćete situaciju u ljubavi rešiti na način kako vama jedino odgovara. Možete ući u tajnu vezu što je samo privremeno rešenje ili možete započeti konstruktivan razgovor sa partnerom o mogućnosti prevazilaženja krize. Veza sa Vagom, Bikom i Ovnom postaje frustrirajuća jer ne želite da vam bilo ko nameće svoj stil. Jedan Strelac i Vodolija mogu biti gotovo idealni partneri za vas u ovom periodu.
Zdravlje - Moguća napetost.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
Posao - Ukoliko se bavite privatnim poslovima, bilo da radite u firmu u kojoj situacija nije naročito stabilna ili radite u svojoj firmi možete očekivati nekakve neprijatnosti u vezi sa papirologijom. Pokušajte da se ne nervirate oko nečega što je van vaše moći. Imaćete veliku podršku Bika, Vage i Škorpije za svaku ideju ili nov posao. Neko se može umešati u odnos između vas i kolega i pokušati da napravi intrigu. U pitanju će biti neki neraščišćeni računi iz prošlosti između vas i te osobe. Pometnja u radu sa umetnicima, sportistima i osobama za koje vas vezuju duboke emotivne a ne samo poslovne veze. Moguće mnogo tračeva, intriga i prilično neprijatna situacija na poslu zbog koje se možete zabrinuti jer se može loše odraziti i na vaše finansije. Većina predstavnika vašeg znaka očekuje neki poveći priliv novca i to će se najverovatnije i dogoditi ili ćete dobiti vest da nešto tako možete očekivati u dogledno vreme. Ako vam je potreban savet zatražite ga od Škorpije, Riba ili Jarca.
Ljubav - Vaš odnos sa partnerom će biti vrlo dinamičan i buran. Vaša potreba da tranformišete svoj odnos u onakav kaka bi vama odgovarao neće se ispuniti ako ne promenite stil ponašanja naročito ako ste u vezi sa Jarcem, Škorpijom ili Ovnom. Partner je isuviše određen u onome što želi da dobije od vas u emotivnom pogledu da se neće zadovoljiti mrvicama sa stola vaše bogate trpeze. Imate šansu da napravite prelomni korak i da mu priredite prijatno iznenađenje kome se ne nada, naročito ako se radi o tajnoj vezi. Veza sa kolegom postaje vrlo intrigantna za okolinu i sve što je netipično za ponašanje jedne Device može šokirati one koji vas dobro poznaju jer ćete biti spremni na sve ili ništa.
Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

Posao - Pazite se pogrešnih odluka pod uticajem nekog mlađeg saradnika koji će uporno želeti da vam nametne svoje ideje. Nekoliko osoba sa kojima ste vodili razgovore na temu novog projekata biće uporne da osvoje vaše poverenje. Možete pomisliti da je pravi izbor jedan Rak ili neki Lav koji će vas uveravati u svoju odanost i spremnost da se maksimalno angažuju oko toga. Ipak, pazite se. Ako se radi o grandioznom projektu ili radite u privatnoj firmi, čuvajte se nepredviđenih problema. Osoba iz vašeg doma, Lav, Ovan ili Blizanci može vam nametnuti svoje želje ili neke svoje ideje i vaše će morati da za izvesno vreme odu u drugi plan. Nemojte insistirati na nečemu što i sami vidite da vam nikako ne polazi za rukom. Dobićete priliku da napravite dobar dogovor sa Ovnom, Ribama ili Strelcem u vezi sa nečim što bi najbolje mogli da realizujete u okviru timskog rada. Sa novcem ćete oprezno rukovati iako ćete dobiti neki vanredni prihod koji su vam dugovali ili ako ste mladi, poveći novčani dobitak od roditelja.
Ljubav - Ovo je period velikih iskušenja za mnoge Vage. Mlade Vage mogu se zaljubiti u atraktivnu, uspešnu osobu kojoj je karijera na prvom mestu i ako dođe do susreta, jedna Škorpija ili Rak mogu se umešati i celu priču kao neko ko polaže neko pravo bilo na vas ili osobu sa kojom ćete započeti romansu. Na pomolu je ljubavna priča sa pretećim sms porukama ali ako ste ženski predstavnik ovog znaka, pošto ste vi prva dama Zodijaka, tako ćete se i postaviti. Tajanstvenim metodama, diskretnošću ali sa ništa manjom upornošću doći ćete do potrebnih informacija. U slučaju da ste gospodin Vaga bićete na visini zadatka ali vas čekaju teški dani ako sedite na dve stolice. Oko vas se dešava mnogo toga što ne možete da kontrolišete a nesveno ste možda dali povoda i za događaje i za priče. Skrasite se u osobu koja vam je odana i koja vas voli, možda i godinama, pružite joj šansu, zaslužuje to.
Zdravlje - Pazite se prehlade.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
Posao - Prvi dani meseca donose mogućnost interesantne poslovne ponude iz inostranstva ali budite oprezni. Radi se o provokaciji na koju verovatno nećete umeti da adekvatno odgovorite. Nemojte dopustiti nikome da vam nameće svoje uslove pod kojima ne želite da radite. Imate jaku konkurenciju u vidu jednog Jarca, Vage ili neke druge Škorpije. Na vašem radnom mestu mnogi se koriste intrigrama da bi vas gurnuli u drugi plan. Uspevate da uz pomoć jednog Jaraca ili druge Škorpije, eventualno Vage ili Bika rešte bar deo problema. Kraj meseca može vam doneti razrešenje jedne situacije koja vas je u poslednje vreme u priličnoj meri opterećivala. Ako ste rođeni pred kraj znaka, u trećom dekadi pod velikim ste uticajem žena, ma kog pola da ste i one mogu da vam koliko pomognu toliko i odmognu u poslu. Čuvajte se intriga jednog Strelca ili Bilzanca. Ako se situacija ne bude u potpunosti odvijala kako vi želite, imaćete priliku da dobijete novu šansu, posebno kada je u pitanju novac koji vam duguju. Ipak, ovo je za vas period mogućeg napredovanja na poslu, posebno ako se od vas očekuje bilo kakva vrsta originalnosti i kreativnosti. Timski rad vam ne ide baš od ruke.
Ljubav - I pored brojnih obaveza romantični ste i spremni da se upustite u vezu, ako treba i tajnu ili ako ste dugo u vezi priželjkujete odmor sa partnerom negde daleko od mesta u kome živite. Vi ćete imati svoje lične emotivne potrese ako ne budete partneru izlazili u susret. Vešt ste igrač kada je ljubav u pitanju. Uspevate da zavedete mnogo mlađu osobu, nezavisno od pola a može vam se desiti da sretnete nekoga ko zbog posla često putuje. Mladolika osoba koja govori strane jezike, možda ne preterano pouzdana, pomalo površna i pričljiva biće vam i te kako interesantna jer će između ostalog biti očarana vama. Dopadaju vam se osobe koje se bave umetnošču i koje poseduju neki poseban talenat. Kraj meseca donosi mogućnost veze sa nekim ko se bavi muzikom. Ako spadate u one koji su rođeni sredinom ili krajem 80-tih nemojte na silu pokušavati da neku vezu koja vas nije preterano usrećila po svaku cenu obnovite, naročito ako se radi o vezi sa Škorpijom, Ovnom ili Jarcem.
Zdravlje - Pazite se povrede.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
Posao - Što vaš posao ima više veze sa javnošću to ste bliži nekoj vrsti popularnosti ali i skandala. Nekome je veoma stalo da vas profesionalno destabilizuje ili da vam napravi lošu reklamu. Svesni ste svih grešaka koje ste pravili u poslednje vreme ali i dalje ste spremni da govorite istinu po svaku cenu, naravno vaše viđenje situacije na poslu koje baš i nije preterano obećavajuće. Ipak, uspevate da se nametnete i da svima date na znanje da vas je teško pokolebati. Prvi manji šok možete doživeti kada će neko pokušati da vam napravi neku malu pakost za nešto što ste vi njemu svojevremeno uradili slučajno ili namerno. Ne želite da ostavlajte utisak plemenite osobe ako za to nemate razloga. Žene, ma kog pola da ste, biće vam prilična konkurencija na poslu. Nemojte ulaziti u poslovne aranžmane sa Ribama ako u njih inače nemate poverenja a predlože vam unosan posao i nemojte ulaziti u konflikt sa Blizancima.
Ljubav - Prvih nekoliko dana nisu povoljni. Dobijate priliku da uđete u vezu sa nekim ko vas istovremeno i privlači i inrigira. Osoba koju ste upoznali preko posla pokušaće da vas po svaku cenu osvoji ali ako se bude radilo o Biku, Vagi, Škorpiji ili Ribama, bićete prilično nepoverljivi i nespremni da se upustite u vezu ma koliko se ona trudila da uspostavi sa vama dobru komunikaciju. Imate mogućnost čestih susreta sa nekim ko je veoma atraktivan i moguće mesto susreta je teretana, sportski tereni, javne ustanove, veliki skupovi, koncerti. Možete biti meta 'napada' nekoga ko vam je na prilično diskretan način davao na znanje da mu se dopadate. moraćete da se postavite mnogo aktivnije kada je u pitanju vaš ljubavni život jer ćete biti jedan od onih znakova koji su veoma popularni u društvu. Možete doći u iskušenje da uđete u paralelnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili politikom.
Zdravlje - Dobro se osećate.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


Posao - Vi ste iako uglavnom u velikim oscilacijama kada je energija u pitanju, prilično poletni i voljni da idete preko svojih moći. Rođeni u početkom znaka mogu smatrati sebe odgovornim za nešto za šta nisu. Preispitivanje svojih odluka, posebno u vezi sa jednim Rakom, Lavom ili Škorpijom može vas odesti u ćorsokak. Nemojte se preterano uzbuđivati ako budete imali preterane troškove, uglavnom ćete uspeti da se snađete po pitanju novca. Treba daobro da razmislite u kom pravcu da usmerite svoje poslove, posebno saradnju sa strancima. Ulazite u period velikih poslovnih promena i zaokreta i moraćete da se prilagodite nekim uslovima rada koji će samo prividno biti nepovoljni, u stvari situacija kreće s mrtve tačke, uglavnom zahvaljujući podršci jednog Ovna, Vodolije ili Škorpije. Pozitivnu promenu ćete osetiti posle polovine meseca u vidu bolje komunikacije sa saradnicima i povoljnih poslovnih ponuda koje ćete prihatiti
Ljubav - Što ste strpljiviji i trpeljiviji to bolje po vas. Nikakva akcija neće doneti dobro čak ni mladim muškim predstavnicima ovog znaka koji će biti u najboljoj situaciji. Žene će, ma kog pola da ste, igrati odlučujuću ulogu u vašem životu, ne obavezno pozitivnu. Nemojte se preterano opterećivati onim što će se pričati o vašem partneru a možda vam neće prijati. Moraćete da prihvatite istinu, odgovarala ona vama ili ne. Ne ulazite avanture da biste zaboravili na svakidašnjicu koja u velikoj meri zavisi i od vaše spremnosti da se suočite sa istinom. Stalni partner, potpomognut svojom familijom smatra vas krivcem za lošu komunikaciju, a vi, s druge strane, imate utisak da činite sve što možete. Pokušajte da budete romatničniji i strastveniji.
Zdravlje – Povremena malaksalost.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
Posao - Trebalo bi da budete maksimalno oprezni šta kome pričate, koje sumnje i strahove poveravate jer vam mnogi neće biti naklonjeni. U većini slučajeva radi se o ljubomori i zavisti jer vas većina doživljava kao konkurenciju. Moći ćete da rešite pitanja u vezi sa nekreninama. Strpite se i nemojte se izlagati preteranim troškovima i nemojte praviti nikakve finansijske transakcije, posebno sa mlađim saradnicima koji će pokušavati da vas zainteresuju za svoje ideje. Finansijska situaciju može da ugrozi samo loše sklopljen aranžman sa jednim Lavom ili nekom drugom Vodolijom.
Ljubav - Mlade slobodne Vodolije su spremne da uđu u vezu sa nekim ko im možda po mnogim pitanjima ne odgovara samo da ne bi bile same. Jedna veoma sposobna i ambiciozna osoba zainteresovaće vas ma koje da ste godište i ma koji da ste pol a veću šansu imaju da se zaljube muškarci Vodolije od žena koje su spremne pre da se bore za bivšu ljubav ili za svoj status u vezi nego da se angažuju u nekoj novoj vezi. Nemojte verovati u sve što vam priča osoba koja vam je draga jer možete da ne razmišljajući sledite partnera u svemu što vam predloži da biste se zatim najverovatnije pokajali. Ljubomora će vas razdirati, naročito ako je velika razlika u godinama između vas i partnera. Nećete biti spremni da preko mnogo čega pređete i takav vaš stav može produbiti jaz između vas dvoje. Slobodni pripadnici znaka imaju mogućnost poznanstva sa nekim ko često putuje ili, ako i vi budete na putu, romantičan doživljaj. Jarac, Vaga ili Strelac mogu biti gotovo idealni partneri za vas.
Zdravlje - Pazite da ne uganete zglob.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
Posao - Spremni ste da uđete u nove poslovne aranžmane. Vaš društveni i poslovni život postaje mnogo kvalitetniji i bićete spremni da se prihvatite nekih novih poslova, ako treba i da otputujete negde da biste neku situaciju rešili, ali najverovatnije da ćete morati da mnoge poslove odložite za drugi deo meseca. Nemojte se preterano nervirati ako budete kasnili u realizaciji nekih planova i to ne vašom greškom. Prilično nemarni saradnici, posebno mlađi, biće uzrok nepoštovanju rokova i bilo bi najbolje kada biste se oslonili na sredovečne Bikove, Vage, Škorpije i Strelce. Jedan Jarac će pokušati da utiče na vaše stavove i možete doći u konflikt sa njim, međutim, situacija će se ipak srediti zahvaljujući posredovanju jednog, najverovatnije Ovna ili Vodolije. Dobićete priliku da se angažujete na poslu u kome je potrebno da posedujete neki talenat i na vama je da se maksimalno potrudite da osvojite simpatije onih koji će suditi o vašim sposobnostima. Moguće da ćete napraviti prodor u svet umetnosti, nauke ili sporta, zahvaljujući podršci jedne Škorpije ili Bika.
Ljubav - Imate veliku potrebu za druženjem sa onima sa kojima se oduvek dobro razumete, moguće sa kolegama i ako nameravate da idete na neki poveći skup a slobodni ste, pruža vam se prilika da započnete vezu sa Rakom, Bikom, Vagom ili Škorpijom. Lavu ćete biti izuzetno zanimljivi i smišljaće razne načine kako da privuče vašu pažnju ali mu to neće poći za rukom jer može napraviti pogrešan poteza što će vam otkriti mnogo toga o njemu što niste znali. Bićete meta osoba na položaju. Nemojte sumnjati u razloge zašto je neko sa vama. Ako ste uspešni, možete pomisliti da je to razlog
što bi mnogi želeli da budu sa vama. Vaša lična harizma i šarm biće nešto diskreniji. Pazite da ne uđete u vezu sa nekim ko nije slobodan. Strasti će biti prejake ali situacija nepovoljna. Stara ljubav će pokušati da vam se ponovo približi, ali ako ste raskinuli pre više od šest meseci, verovatno nećete prihvatiti ponudu za pomirenje. Ako ste u braku sa osobom koja je zabrinuta za svoju karijeru ili finansije, razmislite o zajedničkom, porodičnom biznisu u koje biste uključili i prijatelje. Vaš optimizam može delovati vrlo podsticajno na vašeg partnera.
Zdravlje - Dobro se osećate.


Web design & development Željko C.