vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC NOVEMBAR 2014.
01.11.2014. - 30.11.2014.
        Maja Kovačić - http://astroanalize.blogspot.com/

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

     

   U novembru će Venera i Sunce ući u znak Strelca što ukazuje na slobodnije emocije ali i manji pritisak u svakom smislu a pogotovo emotivnom. Teški odnosi se mogu prekinuti.
Od 10-og do 20-og novembra naglašena je jača nervoza ali i češće greške, ne bi trebalo rizikovati ni u kom pogledu a pogotovo sa novcem. Najveći pritisak u smislu da se možete suočavati sa drugima I sa samim sobom, da postoji pritisak na vas, problemi sa nadređenima ili jedim roditeljem, zdravstvene tegobe, da se morate suočiti sa situacijom I preuzeti odgovornost mogu osetiti svi:

Lavovi rođeni od 15-og do 21-og avgusta (bilo koje godine)
Vodolije rođene od 12-og do 17-og februara (bilo koje godine)
Bikovi rođeni od 14-og do 19-og maja (bilo koje godine)
Škorpije rođene od 15-og do 21-og novembra (bilo koje godine)

    Stvari mogu biti lakše i očekuju vas veće sudbinske promene, nov posao, ljubav kojom ulazite u brak ili zajednicu, optimizam i veliki planovi koji se mogu realizovati, osećaj da znate da ste na pravom putu i to mogu osetiti svi:

Rakovi rođeni od 16-og do 21-og jula (bilo koje godine)
Ribe rođene od 14-og do 20-og marta (bilo koje godine)

    Da bi tumačenje bilo što tačnije opis potražite u znaku i podznaku u kome ste rođeni.
    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
    Ovnovi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Bićete najviše usmereni na posao u novembru. Možete imati mnogo posla ali i mnogo više ozbiljnijih obaveza koje ne možete da izbegnete. Ponašajte se odgovornije prema poslu ali i prema nadređenima. Ukoliko ste bez posla ovo je odličan mesec da se zaposlite ali to neće biti posao koji će biti lak i ići lako već je neophodan naporniji rad čak i za vašu energiju. Od 10- 20 novembra vodite računa kako komunicirate na poslu jer su moguće greške i problemi zbog impulsivnosti, nemojte kršiti pravila. Finansijske probleme rešite u prvom delu novembra jer možete imati prilike ali možete i pozajmiti novac od nekoga ili dobiti kredit, pozajmicu.
Ljubav: Drugi deo novembra je mnogo bolji za ljubav i upoznavanje nekoga. Ljubav dolazi iz inostranstva ili na nekom putovanju. Krajem meseca možete imati problem u ljubavnom odnosu a pogotovo oni koji su u braku jer može doći do laži i skrivanja od strane partnera.
Ostalo: Od 10-og do 20-og vodite računa o tehnici i u saobraćaju jer su mogući kvarovi i problemi usled nepažnje i nemara. Jedan roditelj može biti uzrok vaše nervoze. Drugi deo novembra je odličan za saradnju sa strancima ili putovanje u inostranstvo.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
    Bik u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ukoliko ste bez posla fokusirajte se na strane firme jer tu možete imati više uspeha. Možete biti fokusirani najviše na novac i zaradu a u drugom delu novembra su prilike mnogo povoljnije da zaradite nešto i pored osnovnog posla. Možete češće putovati zbog posla ali se i kretati više i završavati važnu papirologiju. Ukoliko imate privatan posao bićete usmereni na radnike i naglašene su određene promene sa zaposlenima.
Ljubav: Ukoliko ste u braku ili ozbiljnijoj vezi emocije će biti na udaru u svakom smislu i moraćete da se fokusirate na rešavanje problema a pogotovo u prvom delu novembra. Ukoliko ste sami možete upoznati nekoga preko posla ali i nekog rođaka.
Ostalo: Inostranstvo i stranci će vam biti naklonjeni i možete otići na duže putovanje. Od 10-og do 20-og novembra vodite računa kako komunicirate jer je moguć problem sa jednim prijateljem ali i prekid nekog prijateljstva.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
    Blizanci u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Atmosfera na poslu se poboljšava i možete dobiti povišicu ili neke druge povoljnosti. Ukoliko nemate posao jedna dalja rođaka vam može pomoći. Dugovi vas mogu brinuti jer će se pojaviti još neki neočekivani troškovi. Od 10-og do 20-og novembra nemojte rizikovati sa novcem i ulagati ga u neproverene stvari, pazite takođe da ne izgubite novac ili ne napravite sebi nepotrebne troškove usled nemarnosti. Možete napraviti ili platiti neku kaznu u ovom periodu pa budite oprezniji a pogotovo u vožnji. U drugom delu meseca posao se pojačava i spremite se na brz tempo rada.
Ljubav: Dosta ćete polemisati i razmišljati o svom ljubavnom životu. U drugom delu novembra imate više prilika da uđete u ozbiljniju vezu. Ukoliko ste u braku drugi deo novembra ukazuje na povoljnosti i lepa iznenađenja od strane partnera. U prvom delu nedelje možete flertovati sa kolegom ili osobom koja radi za vas ali već u drugom delu meseca postajete svesni situacije u kojoj se nalazite. Možete sumnjati u partnerovu vernost i proveravati ga, pazite da ne budete uhvaćeni.
Ostalo: Hobi će vam biti prioritet i možete uneti određene inovacije a i zaraditi od svog hobija. Vodite računa o svom zdravlju a pogotovo između 10 – 20 novembra jer su moguće povrede koje nisu toliko bezazlene.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
    Rakovi u znaku ili podznaku:


Posao i novac: U drugom delu novembra povoljnosti za posao se povećavaju. Ukoliko postoji problem na poslu tada se može rešiti i poboljšati. Ovaj mesec je vrlo bitan za posao jer se može mnogo toga očekivati od vas i nema mesta propustima i greškama. Ukoliko je posao vezan za klijente, napunite baterije jer telefon neće prestati da zvoni. Ukoliko nemate posao uložite dodatnu energiju i pokrenite se ali ne očekujte prilike od drugih već ih sami stvorite. Ukoliko prodajete neku nekretninu ili imate privatan/ porodičan posao onda je prvi deo novembra dobar da to i realizujete i dobijete više novca.
Ljubav: U prvom delu meseca ljubav će vas okupirati i progutati ukoliko joj dozvolite i shvatite je vrlo ozbiljno. Ukoliko niste u vezi ovo je dobar period za malo više strasti i flerta ali ništa više od toga, ukoliko uđete u vezu ona može biti dosta teška za vas. Oko sredine novembra rešićete veći nesporazum u ljubavi ali i doneti konkretnu odluku. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi budite svesni situacije a pogotovo ukoliko imate neku tajnu jer možete doći u situaciju kada trebate da je objasnite partneru. Mogući su nesporazumi pa i jače svađe i nemojte ignorisati probleme već ih rešavajte a pogotovo između 10 – 20 novembra kada će energija biti vrlo jaka ali pazite se agresije.
Ostalo: Prvi deo novembra biće važan za porodične odnose i rešavanje problema u porodici pa i nečije posete.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
    Lavovi u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Dosta napora moraćete da uložite kako bi ovaj mesec protekao u najboljem redu. Greške se mogu javljati a to je nešto što sebi ne želite da dozvolite. Odnosi sa kolegama i sama radna amotsfera su nešto što će vam oduzimati najviše energije. Međutim ukoliko gledate sa druge strane ovo je odličan mesec da se pokažete, naporno radite, pokažete svoju ambiciju i završite neki veći projekat koji ste ranije započeli. U periodu od 10 – 20 novembra budite obazrivi na poslu da ne biste napravili neki problem, pazite na tehniku i odgovornosti koje su vam date. Međutim ukoliko imate zaposlene, oni vas tada mogu izneveriti ili napraviti grešku preko koje ćete teško preći. Ukoliko imate privatan posao, prvi deo meseca je dobar da zaradite.
Ljubav: U drugom delu novembra možete imati mnogo više prilika da se zaljubite i poboljšate postojeću vezu. Ljubav vas očekuje na mestima za zabavu a pogotovo onim koji imaju sportsku simboliku. Možete ući u jednu slobodnu vezu ili vezu bez obaveza u drugom delu novembra, dok vas u prvom očekuju duboke emocije. Ukoliko ste u vezi rešavaćete probleme iz prošlosti ali i tajne o vašem ljubavnom životu mogu izaći na videlo. U svakom slučaju sve najviše zavisi od vas i vaše odluke i reakcije, drugi će se samo prilagođavati vama.
Ostalo: Možete se baviti pitanjima nasledstva ili porodičnom imovinom, problemima u porodici. Ovo je dobar period za renoviranje kuće i zamenu novo za staro.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
    Device u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Prvi deo novembra je dobar za drugačiju vrstu poslovanja i komunikacije, kraća putovanja poslovna takođe. Međutim verujte samo sebi. Možete imato povoljnosti na poslu a najviše finansijskih. U drugom delu novembra bićete usmereniji na nove ugovore i drugčiju vrstu poslovanja i naglašene su manje promene unutar posla. Ukoliko ste bez posla onda sačekajte drugi deo novembra i aktivirajte se više, možete imati uspeh u neposrednoj okolini i firmama/ljudima koju posluju u vašem komšiluku. Iako vas može privlačiti neko ulaganje, kladionica ipak izbegavajte tu vrstu brze zarade od 10-og do 20-og novembra. Oko 13-og možete izgubiti neki novac zbog nepažnje.
Ljubav: Mnogo strasti, emocija, rasprava, tuge i samovanja u jednom novembru. Možete očekivati emocije koje idu iz krajnosti u krajnost a pogotovo u prvom delu novembra. Ukoliko ste u vezi onda može biti napeto a pogotovo od 10 – 20 novembra, biće potrebno mnogo energije kako biste rešili neki nesporazum. Oko 17-og možete staviti tačku na neki odnos ili sam problem. Ukoliko ste sami ovo je dobro vreme da uđete u vezu međutim to nakon toga neće ići tako lako, biće potrebno strpljenje i čekanje. Ukoliko ste u vezi problem mogu napraviti neke treće osobe, nepotrebni flertovi pa budite obazriviji po tom pitanju i nemojte davati povoda drugima ukoliko želite malo mira. Veza koju započnete u novembru može biti na neki način i fatalna i vođenja strastima pre nego razumom.
Ostalo: U drugom delu novembra bavićete se porodičnim stvarima ali i putovanjem i dolaskom stranaca u vaš dom. Ukoliko planirate da uvedete novine i ulepšate vaš dom, nađite inspiraciju u drugim kulturama.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

    Vage u znaku ili podznaku:
 

Posao i novac: Ukoliko imate privatan posao onda će vam on oduzeti svu energiju. Vodite računa u periodu oko 13-og novembra jer usled nepažnje i impulsivnosti može doći do većeg kvara i grešaka koje će vas koštati. Novac će vam biti najbitnija stavka u prvom delu novembra. Pokušajte da vratite stare dugove a ne napravite nove jer je bitno da se rešite stvari i dugova iz prošlosti. Odlično je vreme da započnete nov posao ali morate biti dobro organizovani i pripremljeni kako bi izgurali ceo projekat.
Ljubav: Ukoliko ste sami u drugom delu novembra možete upoznati nekoga na putovanja, u šetnji parkom ali i preko društvenih mreža i modernih vidova komunikacije. Ukoliko ste u braku onda vas čeka vrlo napet i haotičan porodični život usled vaših ali i partnerovih obaveza i dugova koje treba uskladiti i dobro organizovati.Ukoliko ne znate kako dalje, sedite i razgovarajte i stavite cilj na papir, to će vam mnogo pomoći.
Ostalo: Mnogo energije ulagaćete u porodicu, porodičan posao, dom, roditelje ili privatan posao. Od 10-og do 20-og novembra može biti dosta napeto i potrebno je da se spremite psihički na to. Ukoliko postoji neki takav problem sada je vreme da se on i reši. Ukoliko je u pitanju neki problem koji se vuče iz prošlosti, iskustvo vam može biti saveznik. Vodite računa o svom domu, aparatima i tehnici ali i da vas ne opljačkaju pa sve proverite više puta, osigurajte se na vreme. Možete biti zabrinuti za jednog roditelja.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
    Škorpije u znaku ili podznaku:
 
Posao i novac: U drugom delu novembra bavićete se zaradom i novcem više a pogotovo onim koji dolazi od stranaca ili stranih firmi. Komuikacija će biti pravi izazov za vas jer vas mogu svi nervirati i gušiti. Nećete imati mnogo strpljenja da detaljišete i pričate sa svima što može napraviti problem na poslu. Oko 13-og vodite računa o komunikaciji više a pogotovo sa zaposlenima i kolegama.
Ljubav: Mogu vas voditi strasti, potreba za avanturom, pojačan flert i to se može samo pojačavati ukoliko nešto ne preduzmete konkretno. Možete lako ući u neku zabranjenu vezu ili onu u kojoj neće sve biti tako jasno i čisto. Ukoliko ste zauzeti dobro razmislite šta želite jer kada strasti prođu ostaju samo problemi. Nije uvek sve onako kako se čini na prvi pogled.
Ostalo: Ovo je jako važan period za sve Škorpije a pogotovo one koje su rođene u poslednjoj dekadi. Suočavaćete se najpre sa sobom pa sa svima drugima. Stavite ciljeve na papir, organizujte svoj život, nađite vremena za sebe i donesite odluke jer je ovo upravo vreme za to. Vodite računa o saobraćaju a pogotovo od 10-og do 20-og novembra. Takođe držite papirologiju sređenu i na mestu jer možete izgubiti važan papir. Vodite računa i kako komunicirate jer su i tu moguće greške kao i sa uređajima i tehnikom a pogotovo oko 13-og novembra.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
    Strelčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Bićete okupirani novcem pre svega i pokušaćete da zaradite po svaku cenu. Novac u ovom slučaju dolazi samo ako je lično zaslužen, svaki novac koji dođe nečijim tuđim radom može isto tako brzo nestati. Nemojte rizikovati i trošiti ga, ulagati u periodu od 10 – 20 novembra jer su mogući veći gubici i greške koje će vas koštati. Nije povoljno za rad na crno i van zakonajer možete imati problem sa zakonom i plaćati za svoju impulsivnost. Može vas okupurati ideja da zaradite preko noći međutim to neće proći kako ste planirali. Ukoliko prodajete neku nekretninu u novembru se to može realizovati. Možete imati uspeh i finansijsku podršku od svog hobija i poslova u kojima ističete talenat, taj rad forsirajte i budite uporni. Sredinom meseca je moguće da vas neko čuje i uloži u vaš rad.
Ljubav: U prvom delu novembra možete imati potrebu da se oslobodite kočnica, pravila i zahteva partnera i da potražite “nešto sa strane”, međutim ovo i nije toliko dobra odluka jer će vas voditi samo trenutna potreba koja uskoro prolazi. Ukoliko ste sami možete pronaći manju avanturu putem interneta, međutim prvi deo novembra nije naročito povoljan za ulazak u neku ozbiljniju vezu. U drugom delu novembra ljubav može pronaći vas.
Ostalo: Biće teško održati optimizam a pogotovo u prvom delu novembra jer će vas sve ubeđivati u suprotno. Moguće su greške ali i problemi iz prošlosti čiji ste uzrok najviše vi. U drugom delu novembra stvari će biti mnogo polje za vas i vratićete veru u sebe i povratiti optimizam.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   
    Jarčevi u znaku ili podznaku:


Posao i Novac: Posao će ići svojim tempom uz pojačanu komunikaciju sa nadređenima. Možete potpisati i neki ugovor u novembru a pogotovo u prvom delu. U drugom delu novembra bićete usmereniji na novac i način kako da zaradite. To vas može posebno opterećivati pa i ljutiti ljude oko vas. Ukoliko imate privatan posao oko 13-og vodite računa da ne dođe do grešaka jer će to biti udarac po vašem džepu nepotreban. Ukoliko imate priliku angažujte se politički više ali i učestvujte u javnim skupovima, organizacijama i drugim udruženjima koje mogu biti povezane i sa vašim poslom.
Ljubav: vodićete se najpre strastima i potrebom što je za vas potpuno neuobičajeno. Pazite da ne doneste neke odluke preko noći jer kada vas pusti opijenost možete se pokajati. Ljubav dolazi u prvom delu novembra preko prijatelja ali možete i pronaći ljubav u prijateljstvu. U drugom delu novembra možete ući u neku tajnu vezu ili ćete pokušati nešto važno da sakrijete od partnera. Oko 17-og novembra rešićete jedan ljubavni problem ali i staviti tačku na neki odnos.
Ostalo: Radite sve što volite ali nemojte da mirujete. Zadajte sebi više obaveza i dobro se organizujte i poštujte sopstvena pravila i mnogo toga ćete uraditi za sebe u novembru. Pokrenite se i ne plašite se promena. Od 10-og do 20-og novembra pazite da se ne povredite i pokušajte da kontrolišete nervozu koja dolazi iz doma ili porodice.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
    Vodolije u znaku ili podznaku:


Posao i novac: Ovo je jako važan period za vašu karijeru, kako ovaj novembar tako i period do kraja godine. Budite odgovorni i spremni na sve. Ukoliko ste zaposleni prihvatite svaku otežavajuću okolnost i ne bunite se previše već radite. Može se pokrenuti prilika da promenite mesto boravka zbog posla takođe. Međutim mogućnost za grešku je takođe veća pa budite pažljiviji i nemojte da donosite nagle odluke. Za neke stvari ipak konktaktirajte druge koji se više razumeju u to.
Ljubav: Dobar je period da uđete u brak ali neki mogu i staviti tačku na već postojeći. U svakom slučaju akcenat je na većim stvarima. Ukoliko ste u braku možete se baviti porodičnim odnosima partnera ali i njegovom imovinom, takođe i sređivanjem doma, kupovinom neke nekretnine. Oni koji su u vezi mogu otputovati sa partnerom u prvom delu novembra. U drugom delu novembra oni koji su sami imaju više šanse da upoznaju nekoga preko posla.
Ostalo: Vodite računa o papirologiji, komunikaciji i saobraćaju u periodu od 10-og do 20-og novembra jer može doći do grešaka pa i posledica. Ne rizikujte, izbegavajte vožnju noću i u lošim uslovima. Ukoliko vam je neko sumnjiv ne ulazite u razgovor sa njim a pogotovo kada je privatnost u pitanju. Samo vodite više računa o tome šta i kako pričate. Bavićete se dosta porodičnim odnosima ali vas i neko iz porodice može brinuti.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
    Ribe u znaku ili podznaku:


Posao i novac: U ovom periodu vodiće vas najviše ambicija i možete postići mnogo ali i dobiti beneficije, povišicu (ako uključimo stanje u državi samo oni koji rade za privatnika). Vodite računa od 10-og do 20-og novembra jer su moguće greške na poslu koje ćete platiti novcem. Možete više sarađivati sa strancima ali i otputovati zbog posla. Ukoliko imate privatan posao potražite klijente među strancima. Trošićete novac kako biste ispunili sebi određene ciljeve ali vodite računa šta vam je od toga zaista neophodno, izbegavajte kupovinu od 10-og do 20-og novembra jer su moguće greške u odlukama a najviše zbog nedostatka informacija o proizvodu i nemogućnosti da sačekate.
Ljubav: Možete lako upoznati nekoga putem interneta hteli vi to ili ne, imali ispunjen ljubavni život ili ne, neko će vam privući pažnju u ovom periodu. U prvom delu novembra vodiće vas strasti i flertovaćete više.
Drugi deo novembra je povoljniji za ulazak u drugu vrstu veze u kojoj se ne zasniva sve na strastima. Oni u braku trebali bi iskoristiti prvi deo novembra za rešavanje problema i dogovore jer je mnogo povoljniji. Ukoliko ste u vezi biće potrebno mnogo energije i živaca kako bi se ona i održala.
Ostalo: Polje koje ćete testirati biće prijatelji. Možete prekinuti neki odnos ili jasno staviti do znanja nekome da se ne slažete sa njim, njegovim mišljenjem ili ponašanjem. To je najaktivnije oko 13-og novembra kada vas jedan prijatelj može prilično naljutiti.

Web design & development Željko C.