vrh

Mesečni Horoskop

August 2016.

 
     

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Vaša glavna preokupacija tokom ovog perioda biće kako ostvariti što bolju zaradu. Bilo bi dobro da donesete odluke u vezi sa novcem, ulaganjima i početkom novih poslova. Ako ste ikada želeli da napravite zaista nešto veliko, da budete zapaženi, krenite u akciju. Ovaj period vam donosi mogućnost uvećanja prihoda, a moraćete da se bavite i nekim sitnim, pomalo dosadnim ali neophodnim poslovima. Bićete teški kao kolega ali niko neće moći da vam ospori da ste u pravu. Period pogoduje onim Ovnovima koji su spremni da sarađujuju sa mladima i ako ste u zrelim godinama napravite tim dobrih saradnika, bićete zadovoljni ishodom. Sve što ima veze sa stručnim usavršavanjem, poslovima sa stranim firmama, fakultetima, naučnim radovim i sportom donosi satisfakciju. Finasijska situacija se vremenom može destabilizovati ako budete nemarni prema novcu koji će početi da vam pritiče. Ne morate potrošiti sve što do tad zaradite a dobićete želju za tim naročito negde na putovanjima.


Ljubav - Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv period za one tipične predstavnike vašeg znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture i koji ne misle mnogo na sutrašnjicu. Čak i ako ste u dužoj vezi ili baraku a poželite neku romansu ili flert, moguće je da se to dogodi. Period donosi brojne mogućnosti za tajne susrete i avanture i sadržajan ljubavni život. Što vaš posao ima više veze sa putovanjima, to ćete biti spremniji da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži na ljubavnom planu. Imaćete dosta prilika za provod a nakon toga ćete se pozabaviti analizom svog ljubavnog života ili se možete zaljubiti u psihologa, pisca, novinara, arhitektu. Jedan Jarac ili Vodolija mogu biti za vas veoma interesantni ali ćete shvatiti da sa njima nema šale, moraćete da budete mnogo popustljiviji i principijelniji nego što ste to inače.
Zdravlje – Pripazite na moguće stomačne tegobe.   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Možete ustuknuti pred nekom šansom koja će vam se ukazati, sad, pa ko zna kad. Početkom perioda ukazuju se dobre prilike za posao i to sa Lavom, Škorpijom, Devicom ili Ovnom. Period vam donosi nove mogućnosti za zaradu. Moguće da će vam neko prvo ponuditi paralelni posao a zatim ćete biti u prilici da se odlučite kome ćete dati prednost. Posao sa strancima ili onaj unosniji, koji će biti za vas svojevrstan izazov učiniće vas spremnim da rizikujete. Imate mogućnost da vam se popravi finansijska situacija i da vi popunite manjak na računu ako ga imate ili da sklopite dobar posao sa Škorpijom ili Rakom. Pazite da ne treba da trošite vreme na sitne poslove. Veliki poslovi sa strancima su pravi izbor za vas. Ceo mesec je više nego povoljan za svaku vrstu poslovnog dogovora, jedino bi trebalo da budete oprezni prema ponudi koju ćete dobiti sredinom meseca. Dobro razmislite da li treba da je prihvatite. Pred kraj perioda igrajte igre na sreću, možete imati poveće dobitke.
Ljubav - Ovo je uglavnom za mnoge Bikove povoljan period za ljubav. Možete očekivati udvaranje jednog Lava ili Device. Ako ste u stalnoj vezi imaćete mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Mnogima ste veoma dragi i na privatnoj zabavi ili na nekom zvaničnom skupu ali u užem krugu uticajnih osoba, možete upoznati nekog ko će vam biti veoma interesantan. To se posebno odnosi na aprilske Bikove dok će rođeni posle 15. maja biti pod nešto većim stresom i u većom dilemi kako da srede svoj privatni život. Slobodni Bikovi će imati mogućost veze sa atraktivnim Ovnom, Jarcem ali će biti veoma zahteveni i postavljaće partneru uslove koje on neće biti spreman da ispuni. I dalje ste skloni maštanju o nekom ko nije slobodan. Strelac je spreman da vam po mnogim pitanjima ugađa, baš kao i neki drugi Bik. Krajem perioda, dobijate nove mogućnosti kada je u pitanju ljubavni život.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Ovaj mesec vam donosi dobre poslovne mogućnosti. Ako nakon tog perioda budete previše egzaltirani, naivni i spremni da uđete u nove poslove, naročito pod uticajem žena, ma kog pola da ste, dobro pazite da ne napravite pogrešan poslovni potez. Prilično ste lakomisleni, površni i često nerealni optimista. Ako ste neko ko sluša svoju intuiciju, ako ste muškarac Blizanac i vaša lepša polovina je autoritet za vas, oslonite se na njeno mišljenje. Pružaju vam se mogućnosti o kojima ste maštali ali ipak, dobro razmislite da li je posao na kome želite da se angažujete siguran što se zarade tiče. Sportisti, umetnici i oni koji zbog posla često putuju biće na dobitku. Rođeni krajem maja mogu poželeti da novac ulože u nekretnine ili u neke druge veće privatne poslove. Poslovi sa hartijama od vrednosti mogu se isplatiti. Dobar savetodavac biće Vaga i Jarac. Privatni poslovi i planiranje otvaranje privatne firme može biti za vas naročit izazov, utoliko pre ako ste o tome razmišljali još od proleća.
Ljubav - Mnogi mladi Blizanci mogu doneti odluku o ulasku u brak. Ako ste slobodni, što vaš posao ima više veze sa strancima to je veća šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Moguće da će se raditi o nekom Strelcu koji je vrlo praktičan, intuitivan i vama može po mnogim pitanjima biti i desna ruka u poslu. Vreme strasti traje ovog meseca a tada, moraćete i vi da rešavate neke probleme u vezi sa stambenim prostorom i organizacijom života. Ovo je dobro vreme za zajednička putovanja. Mnogi Blizanci su oduševljeni osobom sa kojom su u vezi a na najvećoj muci su oni neopredeljeni, slobodni a na meti udvaranja mnogih, čije namere i karakter baš i nisu u stanju da lako procene. ovo je veoma bitan period u kome morate obaviti svoj karmički zadatak - odlučiti šta želite i potruditi se da to i dobijete. Nećete moći da nađete lak izlaz iz problema, ako ih imate, ali ključ rešenja je u vašim rukama,mnogo više nego što pretpostavljate.
Zdravlje – Pazite se upale grla.   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je jedan od najznačajnijih perioda u godini kada vam mnogo toga polazi lako za rukom. Poslednje dve godine to baš i nije slučaj, naročito ako radite odgovoran posao ili ako ste izuzetno ambiciozni, mladi a opstruiraju vas starije kolege, šefovi i oni koji vam stalno postavljaju nove uslove da biste napredovali. Ne brinite se, naći ćete dobre saradnike ili ćete oformiti tim sa kolegama istomišljenicima koji će zajedno sa vam prionuti na posao. Mnogo toga vam ide naruku, naročito ambiciozan projekat sa strancima. Moraćete da u mnogo čemu popustite ili da odložite donošenje važnih odluka ali od svog cilja nećete odustati. Umetnici i sportisti mogu takođe biti uspešni, posebno uz dobru organizaciju posla. Ovaj period vam može doneti neke vanredne prilike za zaradu a mnogi se mogu nadati i zaradi od igara na sreću. Posle pola meseca može vam se ukazati prilika za neki honorarni posao i novac će vam verovatno priticati sa raznih strana. Ako ste rođeni početkom znaka, budite oprezni u radu sa Vodolijom ali početkom meseca možete imati poverenja u Blizance, Ovna i Devicu.
Ljubav - Najverovatnije ćete imati sreće u ljubavi, naročito ako ste dama Rak. Junski Rakovi će biti pomalo nesigurni u sebe i odluke koje treba da donesu po pitanju ljubavi, moguće u vezi sa nekim ko radi u stranoj banci ili stranom predstavništvu. Moguća su nova poznanstva. Ako ste u vezi sa Vagom ili Jarcem situacija nije ni malo jednostavna jer verovatno nijedno od vas dvoje ne odustaje od veze ali odnosi su daleko od harmoničnih. Kraj oktobra može biti prilično stresan ako ne budete dobar diplomata u ljubavi. Škorpija je za sada za vas dobar izbor jer će biti spremna da svoje poslovne obaveze uskladi sa vašim. Ako vam se bude udvarao Ovan koja poznajete iz poslovnih krugova, verovatno je na pomolu flet, s vaše strane, a ozbiljne namere s njegove. Rođeni u trećoj dekadi znaka mogu biti privučeni šarmom jedne Vodolije koja će davati čvrsta obećanja da će se promeniti nabolje. Mladi Rakovi, rođeni sredinom ili krajem 80-tih mogu se veoma zaljubiti u nekog ko nije slobodan, pred njima je veoma buran period pun raznih doživljaja.
Zdravlje – Dobro se osećate.   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Prva polovina perioda biće veoma naporna za ambiciozne Lavove koji će želeti maksimalnu slobodu u odlučivanju i za one koji imaju potrebu da se osamostale. Privatni poslovi mogu doneti više glavobolje nego satisfkacije ali ipak, nećete odustati do cilja i ispostaviće se da ste bili u pravu što ste insistirali na nečemu sa čime se mnogi nisu slagali. Kraj meseca može biti stresan za one koji rade sa Škorpijama ili imaju kredite koje ne znaju kako da otplate. Razdradićete dobru taktiku kako da nadmudrite konkurenciju. Što precizniji bude vaš plan, i što budete pokazali bolje organizacione sposobnosti, to se više možete nadati uspehu. Nemojte podlegati pritiscima sa strane ali i nemojte odbijati ponude koje su povoljne po vas zbog raznih sumnji ili neproverenih glasova o onima sa kojima treba da posao obavite. Dolaze vam i dobre šanse za rad sa strancima i mogućnost ostvarenja dobre zarade. Tokom meseca igrajte igre na sreću. Ako ste rođeni krajem jula, poslovi sa strancima će se odvijati nešto sporije nego ako ste rođeni posle 15.avgusta.
Ljubav - Ovaj period vam donosi dobre mogućnosti na ljubavnom planu, naročito kada su u pitanju drugi vatreni znaci. Možete biti nešto nervozniji u odnosima sa partnerom, naročito ako on bude vršio na vas bilo kakvu vrstu pritiska ili ako ne bude bio spreman da se prilagodi vašem tempu života. Možete biti inicijator rasprava bez većeg povoda ali svaku grešku ćete moći da ispravite, svojom velikodušnošću, bilo poklonom ili komplimentima. Slobodni Lavovi će biti u najboljoj poziciji i neće propuštati ni najmanji povod da se provedu. Bićete inicijator okupljanja društva, organizator mnogih susreta, imaćete potrebu da se viđate sa prijateljima i tokom izlazaka, mnogi će vam se udvarati. Vaš pokušaj da svoj privatan život držite u nekoj vrsti tajnosti neće uroditi plodom jer mnoge intrigirate i naći će način da saznaju što više o vama. Vodolija, Blizanci i Vaga biće sjajni partneri za provod a Strelac i Jarac za brak. Jedan Ovan neće odustati od svog plana da vas osvoji a vas će njegova upornost u priličnoj meri nervirati, međutim, lako se može dogoditi da ipak popustite i budete s njim u vezi.
Zdravlje – Uzimajte laganu hranu.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Ovo bi mogao biti za vas naporan period ako ne budete pokazali spremnost za popuštanje i saradnju, posebno sa jednim Ovnom, Lavom,Strelcem, Blizancima, upravo sa onim znacima sa kojima nemate baš uvek sjajnu komunikaciju. U ovom periodu kod vas se podstiče nerealne želje, želećete pošto poto da uradite nešto što ste planirali, ne razmišljajući o isplativosti projekta. Ipak, malo koja Devica ne uradi bar nešto mudro za sebe. Period vam donosi moguće dobitke u novcu, možda neočekivane ili neke od kojih ste već digli ruke, naročito ako se radi o isplatama po osnovu sudskih sporova. Dobro ćete se snaći u privatnim poslovima, možda ćete poželeti da osnujete svoju firmu zajedno sa mladim, sposobnim saradnicima ili ćete naći posao u okviru dobro stojeće strane firme. Imate mogućnost da dobro organizujete poslove i da napravite dobru procenu saradnika ali i poslovnih ponuda kojih će biti sa više strana. Jarac i Ovan će vršiti pritisak na vas da prihvatite zajedničku saradnju. I predstavnici vašeg znaka mogu očekivati dobitke u igrama na sreću.
Ljubav - Ako ste u dugoj stabilnoj vezi ili braku, možete biti previše okupirani pitanjima posla, novca, karijere i partner će vam prigovoriti da ga zanemarujete. Manje trzavice se mogu nastaviti tokom celog perioda ako budete previše svojeglavi i ako budete nalazili razne načine kako da ne odstupite od svog stava. Izbegavajte rasprave u kojima niste iskreni nego vodite psihološki rat sa partnerom. Slobodne Device imaju mnogo više mogućnosti da svoj ljubavni život osmisle dobrim provodom ali i tajnom vezom sa nekim ko je verovatno poznat. Moguće da se radi o sportisti, sadašnjem ili bivšem, o nekom ko je veoma ambiciozan i takođe mnogo vremena posvećuje poslu. Ako se radi o nekom s kim se često srećete na poslu ili radite na zajedničkom projektu, i uz to imate prilike da često putujete, biće vam više nego uzbudljivo. Nešto što niste odradili kada je trebalo, sada vam sudbina ponovo nudi i trebalo bi da poslušate svoje srce a ne razum.
Zdravlje – Čuvajte se povedama.   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA   

Posao- Vi ste zauzetiji nego ikad. Vage kao da su se probudile, energetski ste napunjeni a sada krećete u osvajanje novih teritorija. Novac može priticati sa raznih strana. Jedna Škorpija, Rak, Lav ili Bik mogu vas obradovati vanrednim novcem, nekom nagradom ili zaostalim isplatama na koje dugo već čekate. Jako samopouzdaje, borbenost i veliko izlaganje fizičkim naporima zamenićete okretanjem ka sebi i svojim duhovnim potrebama, osluškivaćete svoju intuiciju i najverovatnije planirati neko putovanja. Oni koji se bave poslom zbog koga moraju često da putuju, mogu očekivati da će im ta putovanja doneti novac, popularnost, nova poznanstva i nove aranžmane.Imate konkurenci ju u vidu ženske osobe koja je stalno negde u vašoj blizini i ne da vam da se razmašete koliko biste želeli, pokušava da vas na neki način ograniči i ako se radi o šefu ili o konkurenciji, ne brinite se, imate rezervne varijante, nove ponude ili neki dodatni izvor prihoda. Sudbnski ste vezani za rad sa Bikom i Jarcem bar još izvesno vreme i ako budete dovoljno mudri i taktični,izvući ćete maksimum iz saradnje sa njima.
Ljubav - Imate priliku da obnovite vezu sa predstavnikom ovog znaka, možda sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Nakon tog perioda moraćete da taktizirate ali to vam neće biti teško. Ipak, otvorite četvore oči kada su u pitanju partnerski odnosi da vam ne što važno ne promakne. Partner neće biti baš tako iskren prema vama, trudiće se da se izbori za malo više lične slobode i pokušaće da na svaki način ugrabi neki momenat za sebe. Ako ste gospodin Vaga, odgovorićete istom merom jer verovatno već imate neku simpatiju u rezervi a ako ste dama Vaga, sve što se dešava u vašem ljubavnom životu manje će vas pogađati, na neki način ste superiorniji od partnera i svesni ste toga. Mlade Vage, rođene sredinom 80-tih mogu se zaljubiti u Ovna koji ima veze sa nemačkim jezičkim područjem ali pazite se, ta osoba najverovatnije nije slobodna, ili olako daje obećanja. Moguće je manje razočranje ali tu je Strelac ili jedan Blizanac da vas uteše.
Zdravlje – Mogući bolovi u kolenu.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Osećate da je došlo vaših pet minuta. Vi ste sada na potezu da izvučete džokera u rukavu a neko će vam u tome pomoći. Mnogo toga što vam nije išlo od ruke može krenuti da se rešava ali samo ako ste u prošlosti postupali ispravno. Ako ste na bilo koji način prema sebi bili bolećivi, nedovoljno aktivni, predstoji vam naporan rad, ako ste mladi i niste dovoljno radili na sebi, sada morate da nadoknadite. Jedan Lav će vršiti pritisak na vas da prihvatite njegove uslove koji vama u suštini odgovaraju ali vi ćete se ipak na neki način cenjkati i uspeti da se izborite za ono što vi želite. Devica i Bik će biti lojalni prema vama, i biće spremni da budu deo vašeg tima. Moguća je iznenadna ponuda u vezi sa nekim finansijskim aranžmanem koji bi malo ko odbio. Ovan i Vodolija će biti dobri saradnici rođenima pred kraj znaka jer će svojim originalnim idejama podsticati kreativnost Škorpija. Novac može priticati preko rada sa strancima i preko nekih kratkoročnih, vanrednih poslova.
Ljubav - Prethodni period vam je doneo mnoge događaje za koje vam je bilo potrebno i mnogo strpljenja i razumevanja ali ljubav je verovatno preovladala. Ako ste u poslednja dva meseca svoj privatni život doveli u red, izbegnite preterano mešanje sa strane čak i dobronamernih jer vam je najvažnije da sačuvate privatnost, naročito ako je jedno od vas dvoje prisutan u javnosti. Mlade Škorpije su prilično energetski iscrpljene jer veliki deo vremena posvećuju i karijeri. Veza sa Jarcem može vam pružiti mnogo zadovoljstva ali i stresa i razdvojenost. Jedna Riba ili Bik su za vas trenutno sasvim solidni partneri sa kojima možete da razmenjujete i poslovne ideje a ako vam se dopada Rak, iskoristite ovaj period da biste negde otputovali udvoje. Slobodne Škorpije mogu biti privučene šarmom jednog Lava, Ovna ili Blizanca ali veza sa ovim znacima može biti prilično stresna i puna neizvesnosti, raznoraznih obrta. Ovaj period vam donosi mnogo prijatnih zajedničkih momenata.
Zdravlje – Dobro se osećate.  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Veoma uzbudljiv period jer će se situacija menjati gotovo iz dana u dan i vi ćete biti bez obzira na sve motivisani da izdržite razna iskušenja. Može vam se učinti da mnogi rade protiv vas i to neko u koga imate poverenja ali može se raditi samo o sticaju okolnosti koje vam neće ići u prilog. Ipak, iskoristite povoljne energije koje vas motivišu jer posle toga vreme neće pogodovati rođenima početkom znaka što se može manifestovati nestrpljenjem, razdražljivošću i neprihvatanju kritike. Oni koji su strpljivi i ambiciozni uspeće da i nakon toga ostvare cilj. Ovaj mesec će označiti neke nove mogućnosti na poslovnom planu. Bićete zadovoljni saradnicima koji će vam pružati podršku osim možda jednog Raka koji će vas često kontrisati i pokušati da vas demorališe. Trebalo bi da iskoristite šanse koje vam se ukazuju, naročito u okviru posla koji zahteva poznavanje stranih jezika. Finansijska situacija će se poboljšati kako vreme bude prolazilo tako da bi krajem perioda mogli da očekujete poveć priliv novca na račun.
Ljubav - Može se dogoditi da vam se dopadne neko ko nije slobodan ili da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Ne razmišljate baš logično i spremni ste na razne ludosti, između ostalog da uđete u vezu sa nekim koga doživljavate kao vašu sudbinu a da se zapravo radi o osobi koja bi mogla da iskoristi vašu slabost prema njoj i da vam nametne svoje društvo iako ne oseća prema vama ni približno ono što vi osećate prema njoj. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka su oni koji u stvari treba da se ozbiljnije pozabave rešavanjem problema u svom ljubavnom životu. Mnogi Strelci se mogu naći u dilemi kome da poklone poverenje, jednoj ozbiljnoj i uspšenoj osobi ili nekoj mnogo mlađoj, prilično neodgovornoj ili nepouzdanoj. Ako vam se udvara neko koga viđate na poslu, možda se radi i o vašem pretpostavljenom, a slobodni ste, moguć je početak veze sa interesantnom osobom.
Zdravlje – Moguć pad imuniteta.   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao- Najverovatnije da ćete biti u prilici da sklopite dobre poslove sa osobama u koje imate poverenja i sa kojima se oduvek dobro razumete. Ipak, iskoristite ovaj period jer nakon tog perioda morate biti mnogo oprezniji u radu sa drugim Jarcim ili Blizancima. Možete sebi postaviti visoke ciljeve i moguće da ćete se previše energetski trošiti na poslove koji vam se neće tako brzo isplatiti. Budite spremni da nađete komromisno rešenje u radu sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Škorpijom. Sredinom meseca možete neočekivano dobiti poveću svotu novca. Moguće su nove šanse za uspostavljanje saradnje sa Ovnom, Strelcem, Bikom, Škorpijom. Ugovor koji sklopite sa strancima u ovom periodu doneće vam najverovatnije veliku zaradu ili satisfakciju. Rođeni posle 10. Januara su na velikoj, značajnoj profesionalnoj prekretnici.
Ljubav - Dame Jarčevi su na velikom iskušenju da uđu u tajnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili na poslu nosi neku uniformu. I dame i gospoda Jarčevi imaju mogućnost avanture sa nekim ko živi u inostranstvu ili često putuje u inostranstvo. Ma koji da vam je status, teško da ćete uspeti da odolite iskušenjima, naročito ako je vaš društveni život sadržajan i ako često izlazite bez stalnog partnera. Period vam donosi mogućnost paralelne veze na putu, u inostranstvu ili s nekim ko dolazi iz inostranstva u vaš grad. Decembarski Jarčevi mogu, protivno svojoj volji i odluci, pristati na obnovu veze sa nekim ko ih je napustio ili na neki način povredio, pogotovo ako spadate u one predstavnike znaka koji ne mogu da odole ljubavnim izazovima.
Zdravlje – Odmarajte se malo više.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao- Od vas se prvenstveno zahteva da ne preduzimate nikakve nepotrebne korake u smislu promene posla po svaku cenu. Početkom meseca možete se nadati jednom kratkom periodu kada će povoljni aspekti preovladavati i tada možete uz pomoć Blizanaca, Bika ili Vage napraviti dobar posao sa strancima. Prijatelji su vam veoma značajni i svaki timski rad može doneti priličan uspeh, naročito ako budete u prilici da sarađujete da Strelcem. Jarac takođe može biti od velike koristi, naročito ako se radi o osobi na položaju. Prvih nedelju dana mogu doneti i konkretnu ponudu od jednog Lava ili Ovna i u mnogo boljoj situaciji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka nego oni rođeni u januaru. Vaše ambicije su velike ali imate mnogo protivnika, jaku konkurenciju, one koji su spremni da vam ponude saradnju pod nepovoljnim uslovima i vi ćete biti u priličnoj dilemi šta da radite. Svaka odluka u vezi radikalnim odlukama u vezi sa finansijama, stambenim ili poslovnim prostorom, promenom posla može biti ono što će vam doneti duševni mir, kako skupo morali da ga platite. Rad u banci ili stranom predstavništu može biti za mnoge Vodolije pravo rešenje. Imate podršku Lava, Škorpije, Vage i Jarca.
Ljubav - Vodolije su uvek raspoložene za ljubav, provod, druženje i ma kakav da vam je društveni status, ma kakve probleme da imate na poslu, ljubav je za vas pravi eliksir. Dobru komunikaciju možete ostvariti sa jednim Blizancem, Strelcem, Vagom ili Lavom a Ovan će biti više nego uporan da vas uveri u svoja osećanja. Trebalo bi da se čuvate predstavnika ovog znaka kao i jedne Škorpije jer ako budete previše nadmeni, mogu postati osvetoljubivi ili preterano posesivni. Ne izazvijate svojom samouverenošću one koje volite ili od kojih na bilo koji način zavisite, čak i ako je to zavisnost od ljubavi. Dame Vodolije su posebno samouverene što se može loše odraziti na ishod odnosa koji je bio prilično klimav. Ma kog pola da ste, moraćete da na delu dokažete svoju ljubav, privrženost a slobodne Vodolije mogu dobiti poziv za sastanak sa osobom koja nije slobodna. Ako vam se dopada ambiciozni Strelac, ma koliko vam malo pažnje poklanjao, vredan je da za njega nešto žrtvujete.
Zdravlje – Moguća prehlada.   RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES
   

Posao- Period odgovara mnogim Ribama tako da ćete i vi tokom ovog perioda moći da mnogo toga ostvarite što nije bilo moguće u prethodnih mesec i više dana. I vama će mnogo toga krenuti nabolje. Možete dobiti dobru ponudu u vezi sa inostranstvom i to od osobe koja vam je posebno veoma draga kao saradnik, moguće od jedne Škorpije, Bika ili Raka. Možete očekivati i priliv novca po osnovu nekog dugovanja. Ukazuje vam se prilika za razgovor sa šefom, jednim Bikom, Devicom, Blizancima ili Strelcem. Moguć je nov posao, premeštaj na novo radno mesto a mlade Ribe mogu dobiti šansu na koju su dugo čekale. Možete doživeti uspeh koji će vam obezbediti kraljevski položaj. Igrajte igre na sreću, mogući su dobici. Posle sredine meseca možete očekivati poziv za saradnju od Ovna, Device, Škorpije ili Jarca u vezi sa dugoročnim aranžmanom ili nekim dobro plaćenim poslom.


Ljubav - Može vam se učiniti da ste pod lupom partnera koji motri na svaki vaš korak. Uzajamna prebacivanja za sitnice moguća su kod parova koji nisu definisali svoj odnos ili koji na neki način okolini smetaju, bilo da se radi o velikoj razlici u godinama ili jedno od vas dvoje nije slobodno. Možete da se suprotstavite bilo kome, naročito ako je predmet vaših želja trezveniji od vas, ako jedno od vas dvoje ima veze sa medicinom, umetnošću, posebno muzikom. Sudbinski idete u naručje nekog ko je sposoban da mnogo toga stvori u materijlnom smislu i ko nije iz vašeg mesta rođenja, moguće da živi u inostranstvu ili je jedno vreme živeo van zemlje. Slobodne Ribe su spremne da uđu u novu vezu iako su još uvek pomalo opterećene događajima iz prošlosti, moguće ako su raskinule vezu ili su se razvele pre dve godine, i još uvek nisu načisto šta osećaju prema bivšem partneru.
Zdravlje – Manja prehlada.       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane