vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC JUN 2016.
01.06.2016. - 30.06.2016.
     

    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
Posao - Kreće izuzetno povoljan period i dok će mnogi biti na odmoru, vi ćete verovatno biti spremni da uđete u nove poslovne aranžmane ili ćete okupiti ekipu saradnika sa kojima ćete pristupiti novom poslom. Najuspešniji će biti oni koji se bave privatnim biznisom. Potrebno vam je osećanje slobode, ali pazite se, mogući su problemi u sferi nekretnina. Početak juna mnogim predstavnicima vašeg znaka omogućava sjajne aranžmane, imaćete nove ideje, entuzijazam i spremnost na rizik. U drugom delu perioda ćete osetiti potrebu da smanjite tempo. To će biti dobar period za odmor, mada se i tamo ge odete verovatno nećete odvajati od laptopa ili od sportske opreme, nekog instrumenta, zavisi čime se bavite. Imate mogućnost da dobijete povoljnu poslovnu ponudu za rad u državnoj firmi. Mogući su poveći dobici preko rada sa strancima.
Ljubav - Dopadaju vam se energične ambiciozne osobe i jedna takva bi mogla da se pojavi u vašem životu i moguće da ste je već sreli. Ako se u poslednjih godinu dana nalaizite u vezi koja je povremeno bila za vas veoma stresna, situaicija će se definisati i vi ćete znati na čemu ste. Posle 10. juna možete biti izloženi raznim iskušenjima, između ostalog moglo bi se dogoditi da budete u pralalnoj vezi sa jednom Vodolijom i sa jednom Vagom. Moguće da se čak i poznaju. Imaćete mogućnost susreta sa nekim ko često putuje a ako i vi nameravate na put, predstoje mnogobrojna uzbuđenja. Bićete veoma dominantni u ljubavi. Sa Vagom koja je starija od vas ne ulazite ni u kakve aranžmane jer će pokušati da dominira vama na način na koji to vama neće odgovarati.
Zdravlje - Izbegnite brzu vožnju kolima.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
Posao - U poslednje vreme stalno razmišljate o novim poslovima i mnogo lakše ćete naći rešenje za neke probleme koji su vas dosta dugo opterećivali. Ipak može doći i do kolebanja, i nesposobnosti da se donesu prave odluke, da odugovlačite bez pravog razloga. Finansijsko stanje će biti relativno dobro jer ćete biti veoma energični u traženju svojih prava ili ćete se postaviti tako da niko neće moći da vam ospori ono što potražujete. Svojom inventivnošću i novim idejama uspećete da napravite projekat koji će se vrlo brzo isplatiti. Timski rad i partnerski odnosi donose vam pozamašnu zaradu. Moguće da ćete tokom ovog perioda uspeti da sebi organizujete odmor, što će biti pravo rešenje, a posle toga možete krenuti punom parom napred u nove poslove.
Ljubav - Susret sa nekadašnjom simpatijom krajem juna, naročito ako se radi o kolegi, donosi mogućnost romanse ili veze koja će biti prilično turbulentna. Bikovi su u trendu i može vam se učiniti da vas okolina gleda drugačijim očima. Delujete samouvereno iako će vašu sigurnost u sebe narušiti neki trač na račun vas i osobe koja vam je draga, naročito ako se radi o osobi koju poznajete s posla ili ako se radi o simpatiji sa ranog mesta. Bićete naročito tolerantni i uviđavni prema jednom Blizancu ili Devici. Ipak, dobro razmislite da li je veza sa nekim od ovih znakova ono što želite. Vaša potreba za dominacijom biće veoma naglašena ali ćete tu osobinu pokazivati na fini način i delovaćete veoma harizmatično. Bićete jedan od fatalnih znakova po suprotni pol. Pokušajte da izbegnete mešanje članova porodice u vaš ljubavni život a mnogi će biti pod budnim okom svojih bližnjih koji će želeti da znaju sve šta se dešava u njihovom životu. Rođeni početkom znaka mogu doživeti romansu sa lekarom ili umetnikom a rođeni u drugoj i trećoj dekadi znaka, sa nekim ko često putuje u inostranstvo.
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
Posao - Ovo je period velikih aktivnosti, dobar za studente, biznismene i sve one koji su upućeni u svom radu na veliki broj ljudi. Vaš entuzijazam neće popuštati. Majski Blizanci će samo napraviti zaokret u pravcu iz kog za njih duvaju najpovoljniji vetrovi. Vaš optimizam teško da će bilo šta moći da naruši mada su mogući poveći izdatci. Mudri Blizanci će uspeti da investiraju novac u nešto što će im se svakako isplatiti, ali znajte da ništa ne možete dobiti bez obzbiljnog rada, samo na šarm i harizmatičnost, pa ćete morati da se latite ozbiljnog posla. Saradnja sa Jarčevima, Vagama može biti prilično stresna. Pazite se nevolje jer ćete biti skloni konfliktima. Tek pred kraj perioda, oni koji se bave sportom ili umetnošću mogu očekivati povoljne rezultate.
Ljubav - Trebate izbegavati radikalne poteze bilo da želite da uđete u brak, da raskinete vezu ili da dokažete svima, partneru pa i sebi koliko držite do sebe. Lako vas je osvojiti laskanjema a mlade dame Blizanci imaju nove mogućnosti u vezi sa Jarcem, Vodolijom ili Ovnom. Stariji muškarci su za vas pravi izbor ali koji. To je ono što treba da se zapitate jer će vam jedan Bik na položaju, a moguće i Strelac ili Ribe biti veoma značajni i mogu vam se učiniti pravim izborom za vas. Ako ste pred drugom značajnom vezom ili brakom, možda ćete želeti da na brzinu donesete odluku u vezi sa tim. Pariod vam donosi jake emocije ali i ljubomoru i posesivnost. Čuvajte se veza sa mnogo starijim partnerima, posebno onima koji su prisutni u javnosti. Moguć je flert sa nekim koga poznajete preko posla što bi značajno moglo da iskomplikuje vaš život.
Zdravlje – Nervna napetost.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
Posao - Vaš znak će biti u prilici da ima brojne mogućnosti na poslovnom planu. Mnogobrojne poslovne mogućnosti ukazaće vam se već na samom početku perioda, naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Jedna Vodoljija vas može požurkivati da donesete što pre odluku i verovatno ćete se kolebati do 5. juna kada ćete znati šta hoćete. Između 1. i 5. juna rođeni u srednjoj dekadi znaka mogu biti pod velikim pritiskom prijatelja da prihvate neki zajednički projekat. Prijatelji i nekadašnji saradnici i kolege, naročito ako se radi o onima koji su povezani sa strancima mogu vam ponuditi isplativ projekat koji će biti veoma profitabilan. Mnogi mladi Rakovi mogu naći neki sezonski posao koji će biti veoma isplativ. Ako planirate odlazak za inostranstvo, trebalo bi da to organizujete uz pomoć jednog Bika, Vage ili Jarca. Ako radite u velikoj firmi, naročito ako se radi o državnoj službi, čuvajte se onih koji vas doživljavaju kao konkurenciju. Moguća su ogovaranja i pokušaj da vaše radno mesto dobije neko drugi, može vam se činiti da ste predmet zavere. Finansijska situacija se poboljšava posle 10.juna.
Ljubav - Vaš ljubavni život je predmet raznih priča u društvu kako prijatelja tako i onih koji vas ne vole. Iz nekih razloga izazivate pažnju gde god se pojavite a razlog za to je i izvesna doza tajanstvenosti i utisak kao da ne dozvoljavate nikome da vam se previše približi. Iza vašeg srdačnog i prijateljskog ponašanja zaista se kriju mnoge tajne. Ako ste u dužoj vezi ili braku, nikome ne želite da poverite ono što vas muči a ukoliko ste slobodni, moguće da razmišljate o tajnoj vezi sa nekim ko vam je duže vreme već tiha patnja jer vas pomalo ignoriše a u priličnoj meri opseda u mislima. Ako ste dama Rak i u vezi ste sa šefom, moraćete da budete diskretniji da biste izbegli mnogobrojne probleme, naročito ako vam se dopadaju Škorpija, Jarac ili Ovan. Možete biti nesmotreni i otkriti upravo ono što želite da sakrijete. Na radnom mestu vam se verovatno udvara izuzetno atraktivna osoba kojoj ne možete da odolite. Mnogim predstavnicima vašeg znaka može se dogoditi mnogo toga na šta ne računaju, iznenadni susret, poznanstvo, rastanak, pa čak i zajednički odlazak na odmor posle kratkotrajnog poznanstva.
Zdravlje – Dobro se osećate ali možete biti skloni povredama.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
Posao - Moguća je izvesna doza nesigurnosti u sebe i uznemirenost, moguće tokom celog perioda a najintenzivnije sredinim meseca. Nemojte odstupati od svojih principa i nastavite posao na kome duže vreme radite. Bićete veoma uspešni u timskom radu i posebno će vam biti od koristi jedan Ovan, Blizanac i Jarac. Vaša naglašena ambicija teraće vas da mnogo i naporno radite i to će rezultirati velikim uspehom. Imaćete mnogo ideja posebno u poslu u kome ćete sarađivati sa mladim inventivnim saradnicima. Ako vaš posao podrazumeva odlazak na put, spojićete lepo s korisnim. Igre na sreću vam mogu doneti neke vanredne dobitke. Pazite se u vreme kad vas obuzme uzenmirenost i nespokojstvo jer to može rezultirati donošenje pogrešnih odluka. Period vam donosi mogućnost velikih poslova sa strancima i šansi na koje ste dugo čekali. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi ako ne budete pravili nepredviđene troškove.
Ljubav - Bićete skloni koketiranju na radnom mestu, druženju sa osobama prisutnim u javnosti i najverovatnije da ćete, ako ste slobodni, biti u prilici da započnete vezu sa svetlokosom, atraktivnom osobom. Vaš mobilni telefon će biti pun Sms poruka, ako idete na Facebook nećete se odvajati od kompjutera do duboko u noć i najverovatnije ćete napraviti od svog života priličan haos, ni sami se ne snalazeći u njemu. Ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom koji su vam u poslednje vreme pravili probleme, ne brinite se. Stalni partner će biti mnogo koperativniji i popustljiviji kada shvati koliko ste popularni u društvu. Muškarci Lavovi mogu biti posebno skloni tajnim romansama sa nekom damom sa posla, moguće sa Bikom, Rakom ili Vagom. Ribama ste tiha čežnja i verovatno će naći načina da vam to daju na znanje. Omogućeno vam je da na mestima gde se okuplja mnogo sveta, bilo na koncertima ili na sportskim terenima možete upoznati nekoga s kim ćete flertovati, a možda i ući u ozbiljnu vezu.
Zdravlje – Višak težine.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
Posao - Morate da požurite sa realizacijom svojih ideja. Bilo bi dobro da se potrudite da završite što je moguće više započetih poslova jer posle možete u mnogo čemu kasniti. Nemojte dopustiti sebi da previše odugovlačite sa poslovima. Ako ste rođeni početkom znaka, krajem avgusta a bavite se poslom koji ima veze sa umetnošću, medijima, medicinom, naučnim radom, možete dobiti poziv za odlazak za inostranstvo, za neku vrstu gostovanja. Nemojte nabrzaka donositi odluku jer će odluka biti najverovatnije pogrešna. Nemojte potpisivati ugovore i nemojte uzimati kredite. Ako ste u poslovnoj vezi sa jednim Jarcem, budite sigurni da ste na pravom putu da stabilizujete svoju finansijsku situaciju. Svaka vrsta saradnje sa strancima donosi mogućnost izuzetno velike zarade, posebno u domenu građevine, arhitekture, proizvodnje, trgovine. Ako želite da osnujete privatnu firmu učinite to sada, kasnije se može situacija malo iskomplikovati.
Ljubav - Vaš ljubavni život je za mnoge prilično trasparentan ali samo oni koji vas dobro poznaju znaju zaista sve o vama. Ostavljate utisak vesele, raspoložene osobe ali vas more razne brige o kojima nerado pričate. Mlade Device, posebno rođene krajem 80-tih su verovatno veoma zaljubljene u nekog mnogo starijeg gospodina Jarca ili Vodoliju. Ako ste dama u zrelim godinama, možete biti skloni paralelnoj vezi koja može doneti skandal. Ne uspevate da odolite šarmu nekoga ko je mnogima slomio srce. Ako ste gospodin Devica, verovatno vam se dopada jedan Bik, koji vam je veliki oslonac po mnogim pitanjima. Iako možda delujete kao da ste opušteni i veseli, u ljubavi ste veoma zahtevni i očekujete od partnera da vam se maksimalno posveti. Vi ste spremni da uzvrat da mnogo i pružite. Ako započnete vezu u tajnosti, ima šanse da preraste u nešto mnogo ozbiljnije i dugotrajnije. Ako ste u bračnoj krizi, moraćete da pokažete mnogo više razumevanja za partnera, naročito ako imate decu, jer ste vi stub porodice a u krizi je u stvari partner.
Zdravlje – Kontrolišite krvnu sliku.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

Posao - Ovaj period može da vam donese ponudu o kojoj treba da razmislite pre nego što je odbijete. Do 5.juna ne žurite sa odlukama koje se odnose na inostranstvo, a nakon tog perioda predstoji vam mogućnost unapređenja. Najzad i vama kreće nabolje. Pokušajte da do 10.juna sredite pitanje svog statusa na poslu ili ako očekujete zaključenje ugovora da to učinite do tada. Posle tog datuma saradnja sa Ovnom i Vodolijom može biti nešto komplikovanija a oni se mogu dvoumiti da li da se priključe zajedničkom projektu ili ne. Vodićete poverljive razgovore sa osobama koje planiraju da vam predlože prelazak na drugo radno mesto, moguće mnogo odgovornije. Vaš uspon kreće, polagan ali siguran a uz to dolazi i dugo očekivana isplata nekog zaostalog dugovanja. Saradnja sa ženama biće izuzetno uspešna, naročito sa Bikovima, Rakovima i drugim Vagama. Moguće je rešenje u vezi sa prelaskom na novo radno mesto ili u vezi sa statusom na poslu. Ne prekidajte saradnju sa Blizancima.
Ljubav - U vašem ljubavnom životu vlada zatišje, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Partner će se ponašati prilično pasivno ili će vama sa zadovoljstvom prepustiti vodstvo u svim sferama života. Vama će to savršeno odgovarati jer imate potrebu za samostalnošću, pokazivanjem inicijative, posebno u domenu rešavanja stambenog pitanja. Vaš ego je izrazito naglašen ali u ljubavnim odnosima možete primenjivati pogrešnu taktiku, posebno ako ste mladi i sebe ne sagledavate u realnom svetlu. Nemojte se previše dvoumiti ako nameravate da renovirate stan, da iznajmite drugi ili da uđete u poslovno-ljubavni odnos sa jednim Blizancem, Vodolijom ili Lavom. Oprezni budite u vezi sa Devicama jer nikada nećete znati na čemu ste. Kreće jedan uzbudljiv period za mlade Vage, posebno one koje budu negde putovale. Mnogo uzbuđenja, novih poznanstava značiće za vas mogućnost započinjanja veze sa Lavom ili Ovnom. Bićete mnogo raspoloženiji nego u prethodnom periodu. Ali pazite se komplikacija u stalnoj vezi jer će partner biti izuzetno ljubomoran.
Zdravlje – Dobro se osećate.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
Posao - Imate dobre mogućnosti za zaradu ali ne preko redovnog posla nego preko igara na sreću, iz nekog vanrednog posla, preko nasledstva. Bićete u prilici da uđete u nov poslovni aranžman koji bi mogao da vam značajno popravi rejting. U pitanju će biti posao sa velikim korporacijama, uspešnim firmama i biće vam ponuđen dobar aranžman. Ma kojim poslom da se bavite, za vas će to biti početak izalaska iz neke vrste stagnacije ili krize. Moraćete da uložite mnogo energije i strpljenja da biste uspeli. Imaćete podršku Raka, Bika i Riba. Moguć je dugoročan aranžman sa strancima koji će vam se isplatiti. Ako se bavite poslom koji zahteva dobru fizičku kondiciju,idite na odmor jer pred vama su tek veliki napori.
Ljubav - Period vam donosi mnogo opuštenije raspoloženje nego u prethodnom periodu. Mnogima se dopadate i želeće da vam to daju na znanje. Vaš šarm dolazi do izražaja uglavnom u poslovnim krugovima. Neko ko se bavi poslom sličnom vašem, naročito ako su u pitanju sport, bankarstvo, medicina ili poslovi u medijima, udvaraće vam se ali moguće da neće želeti vezu izloženu očima javnosti. Mnoge sredovečne Škorpije mogu biti u vezi sa nekim ko je veoma atratktivan i spreman da rizikuje samo da bi bio sa vama. Privlače vas nežne duše, osobe koje pokazuju mnogo razumevanja i sa kojima ostvarujete dobar duhovni sklad. Imate mogućnost romantičnog putovanja sa partnerom ili ako nameravate da idete na odmor sa prijateljima ili sami, predstoji poznanstvo negde van zemlje. Tu je i ozbiljan razgovor sa partnerom o zajedničkoj budućnosti. On će očekivati od vas da budete konkretniji u svojim stavovima po tom pitanju. Pazite da nekim svojim gestom ne izazovete partnerovu ljutnju.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
Posao - Predstavnici vašeg znaka su veoma zainteresovani za finansije i bićete više nego zadovoljni razvojem situacije na poslu. Ako ste se već više puta razočarali u obećanja osoba koje su vam u stvari naklonjene, ponašate se kao da vam je svejedno da li će se to dogoditi ponovo. Ipak, pravite strategiju i u slučaju da sve krene nabolje i da dođe do nekih problema. Neki drugi Strelac, Vaga ili Jarac predstavljaju saradnike u koje možete da imate veliko poverenje dok jedan Lav koji želi da sa vama sarađuje do te mere je nepouzdan da nećete želeti da mu verujete čak i ako vam donese najbolje moguće vesti. Pokušaćete da pridobijete simpatije mlađih saradnika i to će vam poći za rukom. Rođen ste lider i možete obnoviti kontakte sa onima sa kojima ste pre ko zna koliko godina imali uspešnu saradnju. Neka situacija se ponavlja i vi ponovo izbijate u prvi plan ma koliko drugi pokušavali da vam ospore vrednosti ili prava. Budite oprezni u kontaktima sa strancima. Moguća je povoljna vest u vezi sa novcem.
Ljubav - Potrebno vam je osećanje sigurnosti i naći ćete ga u vezi sa predstavnikom znaka Blizanaca koji će biti spreman da za vas učini mnogo toga što i ne očekujete. Ipak, za uzvrat ćete i vi morati da učinite mnogo toga, npr. da održite bar deo obećanja koja ste dali. Ako vam se dopadnu Ovan, Strelac ili Lav, a radi se o osobama sa posla, dobro razmislite da li je to ono što vam je potrebno i da li imate snage da se mirite i nastavljate priču tamo gde ste svojevremeno stali a ništa se nije značajno promenilo. Ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom, u pitanju je verovatno suštinska promena ili bar želja partnera da vam učini po volji. Moguće su nove sumnje, posebno u jednog Lava ili nekog drugog vatrenog znaka kome je cilj da po svaku cenu bude s vama. Bilo bi dobro da pokažete svoju sposobnost praštanja posebno ako vam je do partnera stalo, ako ste duže od sedam godina u vezi i želite u stvari da nastavite vezu.
Zdravlje – Izbegnite hladna pića.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


Posao - Imate mogućnost da uđete u kratkoročan posao koji bi mogao da vam u roku od sledećih mesec dana donse dobru zaradu, naročito ako budete radili sa Rakom, Ovnom ili Škorpijom. Ipak, ne bi trebalo da zbog toga zanemarujuete svoje dugoročne obaveze, posebno ne saradnju sa strancima koja je više nego uspešna. Ako imate saradnika u znaku Raka ili Lava, biće im potrebna vaša podrška. Bilo bi dobro da pazite s kim se dogovarate i kome poveravate svoje planove. Bik je sjajan saradnik, a ako vam saradnju ponudi Riba ili Strelac, oberučke ih prihvatite čak i ako se ne slažete po mnogim pitanjima. Ova dva znaka su vam dorasla po svemu i u sposobni su da zajedno sa vama realizuju neke velike ideje. Drugi Jarac i Vaga takođe mogu biti solidni saradnici. Jedan Blizanac i Devica mogu biti uporni u pokušaju da vam nametnu neki zajednički posao, ali nemojte donositi odluku o tome sve do 15.juna kada probleme morate rešavati hladne glave.
Ljubav - Period počinje burno sa porodičnim nesuglasicama i potrebom da svoj život držite pod kontrolom. Niste spremni da pravite kompromise koji bi doveli do neke slične situacije u kojoj se niste najbolje snalazili. Spremni ste da uđete u vezu koja bi mogla da vam donese dosta turbulencija, naročito ako ste u vezi sa Vagom, Blzancima, Devicom ili Rakom, jer nećete biti spremni na kompromis. Vaš ego je u prvom planu i ako ste u braku bićete veoma zahtevni posebno u odnosu na Raka, Lava, Blizanca i Devicu. Trudite se da budete fer prema partneru ali ostavljate dovoljno prostora i za nekog novog ko bi ušao u vaš život. To bi mogao biti neko s kim ste imali mnogo interesantnih susreta, doživljaja, povremenih susreta, moguće i zajedničkih putovanja. Srastveno ste romantični i spremni na obnavljanje veza iz prošlosti, ali postoji tenzija u odnosima sa stalnim parnterom, naročito ako ste vi gospodin Jarac, a ako ste dama Jarac, partner može pomisliti da ste prava čelična lejdi bez mnogo razumevanja i sposobnosti praštanja. Bilo bi dobro da odete na odmor sa stalnim partnerom.
Zdravlje – Smanjite uzimanje lekova na svoju ruku.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
Posao - Početak perioda donosi nove mogućnosti na poslu, posebno u radu sa Vagama, Ovnovima, ili u privatnom sektoru sa Bikovima. Mnoge saradnike možete smatrati nepouzdanim i bićete skloni konfliktima koji mogu doneti nesuglasice, posebno sa vodenim znacima. Do 15. juna traje pozitivan period u toku koga ćete moći da se maksimalno pokažete pred nekim do čijeg vam je mišljenja stalo. Mlade Vodolije bi trebalo da prihvate svaki ponuđen posao jer im od toga zavisi dalja karijera. Moguće da ćete imati uspeha u delatnostima koje nisu vaše pravo opredljenje ili obrnuto, uspećete da unovčite nešto što je trenutno samo vaš hobi. Saradnja sa Blizancima, Devicama i Vagama može biti izuzetno profitabilna. Možete izazvati manje probleme na poslu pošto ćete biti manje tolerantni i kooperativni. U finansijskom pogledu ovo je prilično nestabilan period.
Ljubav - Trebalo bi da budete otvoreni za sve pozive, druženja, posebno na otvorenom. Ako idete na odmor, možete biti posebno skloni avanturama, flertu, neobaveznim izlascima, ali pazite se. Ukoliko vam se neko posebno dopadne ili ste iz bilo kog razloga odvojeni od stalnog partnera, bilo bi dobro da on ne sazna za vaše nestašluke. Slobodne Vodolije će biti posebno veoma aktivne, dok one zauzete mogu biti nesmotrene ili nešto pasivnije i zaboravnije što će partneru posebno smetati. Ponekad ćete dobro odglumiti zaboravnost ali sve će se saznati. Vaši navodni prijatelji će se potruditi da sve ispričaju kome treba. Pazite da ne iskopate jamu u koju ćete sami upasti. Vaša inscenirana ljubomora može biti s povodom jer ako vam je partner Bik, Strelac, Vaga ili Rak neće tolerisati mnogo toga preko čega je do skora bio spreman da pređe. Ako ste dama Vodolija a dopada vam se jedan Jarac koji nije slobodan, pazite da svojim ponašanjem ne doprinesete obelodanjivanju veze.
Zdravlje – Mogući su manji stomačni problemi.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   

Posao - Vama na poslu kreće nabolje. Ako dobijete posao koji bi trebalo da obavite van mesta u kome živite, biće vam izuzetno zanimljivo, čak ćete uspeti da uspostavite značajne kontakte. Loša ili veoma naporna saradnja sa onima koji su na mnogo višem položaju od vas biće povod da se potrudite da vaš odnos učinite boljim jer ste u stvari i te kako potrebni nekome ko računa na vas. Moguće da se radi o Jarcu ili Vagi. Moguće su manje trzavice u radu sa mladima, moguće sa Ovnom, Vodolijom ili sa Blizancima. Posle 10.juna bićete u dilemi kako da obnovite saradnju sa Rakom ili Jarcem i moguće da će oni potegnuti prvi pitanje nekog zajedničkog posla koji bi mogao biti veoma uspešan. Finansijska situacija će varirati jer ćete biti skloni izdacima. Mogući su vanredni izdaci na luksuz ili na neko putovanje.
Ljubav - Ovaj period pozitivno utiče na vaš ljubavni život i vi ćete ga iskoristiti na najbolji način. Moguća je romansa sa nekim vodenim znakom koji će biti prema vama izuzetno strpljiv i spreman da vam mnogo toga učini po volji. Može se dogoditi flert ili poznanstvo na putu, bilo službenom ili na odmoru. Ako vam se bude udvarala Škorpija ili neki Bik na pomolu je veoma lepa romansa. Vaši ukućani i vaše kolege, prijatelji mogu pokušati da se previše mešaju u vaš privatan život i verovatno ćete pokušati da ga držite u tajnosti. Ako ste u vezi sa nekim ko nije slobodan ili vi imate stalnog partnera, u braku ste, na velikom ste iskušenju. Bićete u prilici da budete nasamo sa osobom koja vam je velika opsesija, baš kao i vi njoj. Može vam se učiniti, posebno ako ste februarska Riba da vam sudbina baš i nije naročito naklonjena ali ćete brzo shvatiti da jeste jer ćete imati dve podjednako privlačne ponude za izlaske i zabavljanje.
Zdravlje – Više se bavite rekreacijom.

Web design & development Željko C.