vrh

Mesečni Horoskop

Septembar 2016.

 
     

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Pokušavate da uhvatite tempo sa događajima, naročito ako ste od pre izvesnog vremena shvatili da mnogo toga zavisi od vašeg ličnog angažovanja i spremni ste da uz pomoć Raka i Vage krenete u nove poslove. Pokreću se događaji zbog čega ćete biti spremni na razne kompromise iako ćete prividno izgledati 'nesalomivi'. Bićete veoma odlučni i uporni ali i mnogo prilagodljiviji i spremniji da svoju volju podredite drugima ako je to u vašem interesu. U ovom mesecu moguća je iznenadna ponuda od nekoga na koga niste računali, moguće i podršku nekih osoba koje su veoma uticajne a u stvari vuku konce događaja iz pozadine. Sa Škorpijama i Vodolijama budite oprezni naročito ako vaš posao ima veze sa javnošću ili radite u bankama, medijima, bavite se naučnim radom ili medicinom. Na pomolu su novi poslovi koji bi mogli doneti poveću zaradu. Početak meseca donosi mogućnost sklapanja unosnog posla sa Lavom, Strelcem ili Bikom. U tom periodu mogli biste igrati igre na sreću.
Ljubav - Tokom prve sedmice ovog perioda ne bi trebalo da se preterano nervirate ako događaji na ljubavnom planu ne budu išli onim tokom kojim vi očekujete. Partner može pokazati veliku dozu svojeglavosti, ljubomore i želje za većom samostalnošću. Pokušajte da pokažete maksimalno razumevanje za partnera kao i za članove njegove porodice jer vam se mogu obratiti sa nekom molbom i vi ćete im verovatno izaći u susret. Slobodni Ovnovi mogu očekivati susret sa nekom mlađom osobom koja će međutim biti veoma ambicozna. Dame Ovnovi mogu se zaljubiti u osobu praktičnog duha koja je posvećena karijeri i glavna ambicija joj je zarada dok će mušakrci Ovnovi preko posla imati priliku da sretnu nekog ko se verovatno bavi umetnošću. Povoljan period nastavlja se sve do polovine meseca kada će vaš društveni život biti mnogo sadržajniji. Ako ste skloni flertu, nezavisno od toga da li ste slobodni, predstoji vam susret sa Vodolijom ili Strelcem prema kojima nećete ostati ravnodušni. Nakon toga za vas kreće period u toku koga ćete imati mogućnost da sretnete nekadašnju ljubav i da sa njom obnovite vezu u tajnosti.
Zdravlje - Krajem perioda moguć manji nazeb.   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Imate više mogućnosti nego što pretpostavlajte. Ali pazite da nedobijete lažan osećaj moći i potrebu za promenom za koju nećete imati podršku osoba na vlasti osim ako se ne radi o Vodoliji, Ovnu ili Devici. U prilici ste da mnoge svoje snove ostvarite ali morate biti odlučniji i istrajniji u ostvarenju svojih planova. Period vam savršeno odgovara za svaku vrstu posla u kome je potrebno da pokažete i kreativnosti i sposobnost rada sa mladima i spremnost da započnete nov posao. Imate mogućnost da napravite dobar posao sa osobama koje žive u primorskim zemljama. Mogući su veliki dobici, posebno rođenim krajem aprila dok rođeni posle 15.maja mogu se nadati dobro sklopljenim poslovima sa Vodolijiom ili Jarcem. U vaš život može da stigne poslovna ponuda od nekog ko je živeo u inostranstvu ili planira posao sa strancima. U okviru tog posla i vi ćete moći da nađete rešenje nekih svojih problema.
Ljubav - Mogli biste doživeti susret koji će biti za vas veoma značajan. To se odnosi na slobodne Bikove koji s pravom očekuju da ih partner u potpunosti razume i podrži, prvenstveno u pogledu posla ambicoznih planova. Nemojte donositi odluke koje bi na duži rok mogle biti značajne za vašu budućnost ili status u vezi, tj. braku. Oni koji su dugoj vezi ili u braku neće umeti da na jednostavan način srede svoje probleme i verovatno će im se činiti da im se neko meša u život. Jedna Devica, Ovan ili Blizanci mogu želeti da imaju veći uticaj na vas što vam nikako neće odgovarati. Vaša svojeglavost dolazi do izražaja ali ćete ipak biti spremni da svoj život analizirate koliko god je to moguće objektivno. Ako je osoba koja vam je draga poslom usredsređena na inostrasntvo ili ako budete imali priliku da nekog upoznate na putu, nemojte sumnjati u njenu odanost ako ne bude imala dovoljno vremena za vas. To se naročito odnosi na one koji su u vezi sa Vagom, Jarcem, Vodilijom ili Ovnom.
Zdravlje - Moguća vrtoglavica.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Vaša karijera ide uzlaznim tokom ali mnogi neće znati šta tačno radite ili na kakvom ste projektu angažovani. Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv period jer ćete biti veoma efikasni, naročito uz pomoć Vage, Jarca ili Ovna. Imate mogućnost posla sa osobama koje putuju u nordijske zemlje ili Rusiju pa će vaši poslovi verovatno biti usmereni u tom pravcu. Početak meseca donosi veliku podršku starijih osoba, posebno roditelja ako ste mladi ili šefova i pretpostavljenih ako im ponudite novu ideju. Ovo je odličan period za one koji studiraju, planiraju stručno usavršavanje ili nameravaju da polažu ispite. Tokom celog perioda možete biti veoma uspešni i u radu u medijima ali oni koji nameravaju da se zaposle u nekoj banci moraće da se strpe, najverovatnije do neke nove prilike. Rođeni početkom znaka nalaze se se pred velikim poslovnim izazovom dok će rođeni krajem znaka biti pred iskušenjem da li da odu za inostranstvo ili private posao u stranoj firmi.
Ljubav - Prilično naporan period je za vama, naročito ako ste bili razdvojeni od partnera ili ako niste nailizili na njegovo razumevanje u vezi sa započinjanjem privatnog posla ili ste bili nespremni da prihvatite odgovornost za neke vaše postupke. Veoma ste popularni u društvu i imate brojne mogućnosti kada je u pitanju ljubavni život. Stalni partner će biti spreman da vam izađe u susret po mnogim pitanjima ali ako mu ne budete uzvraćali istom merom, predstoje rasprave. U najtežoj situaciji biće oni Blizanci koji nemaju dobar odnos sa članovima svoje porodice, naročito mladi koji ne žele da pokažu ni najmanju dozu kooperativnosti već se ponašaju buntovno. Oni koji su u braku takođe neće provoditi dovoljno vremena sa svojima i sa partnerom što može dodatno stvarati tenziju na polju ljubavi. Majski Blizanci su spremni za velike poduhvate, ulazak u brak ili potpuno osamostaljivanje a rođeni krajem znaka mogu očekivati poznanstvo sa nekim ko živi u inostranstvu ili mogu planirati zajednički odlazak za inostranstvo. Možete biti u prilici da upoznate nekog ko će vam biti veoma značajan na duži rok.
Zdravlje - Mogući problemi sa tetivama.   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Tokom ovog perioda ćete biti spremni da pokažete mnogo više inicijative nego do sada ili bar mnogo više nego u prethodnom periodu. Vaše organizacione sposobnosti će doći do izražaja u radu sa Ovnom, Vodolijom i Jarcem, postavljaćete se veoma autoritativno i bićete spremni da uđete u posao koji će od vas zahtevati veliku sposobnost koncentracije i fizičku izdržljivost. Dobićete ponudu od jednog Bika, Vage i Vodolije u vezi sa unosnim poslom ali moguće da ipak nećete biti zadovoljni smatrajući da vam nude nešto što za vas predstavlja nešto ponižavajuće. Vaše ambicije su mnogo veće od onoga što će vam nuditi i vi ćete svoju budućnost videti u radu sa strancima. Ukoliko ste mladi, konkurencija će biti veoma aka ali ćete imati zaštitu jednog Jarca i Škorpije. Nemojte ulaziti ni u kakve poslovne aranžmane za koje nemate podršku Vodolije ili Ovna. Škorpija će vas sve vreme podržavati u pogledu onoga što je realno za vas najbolje. Možete imati dve paralelne ponude od kojih će prevagnuti one u okviru koje ste bolje plaćeni. Ako očekujete da se reši vaš status u stranoj firmi ili da dobijete stipendiju, možete očekivati pozitivno rešenje.
Ljubav - Verovatno ćete upravo preko posla upoznati nekog ko će vam u svemu odgovarati. Početkom perioda možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa Bikom, Strelcem ili Vodolijom ali se prvo raspitajte da li su slobodni. Kraj meseca može doneti nekakve sumnje u vezi sa partnerovom vernošću dok će posle toga situacija početi, posebno za junske Rakove da bude mnogo povoljnija na ljubavnom planu. Ovaj mesec vam može doneti osećanje moralne pobede, neku vrstu satisfakcije ili ako ste slobodni, poznanstvo sa nekim ko je vredan vaše pažnje, naročito ako se radi o Škorpiji.
Zdravlje - Pazite se povrede na javnim mestima.   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Ovaj mesec odgovara većini predstavnika vašeg znaka, naročito onima koji rade na nekom velikom projektu, koji putuju u inostranstvo ili njihov rejting zavisi od rezultata u radu sa strancima. Ipak, pokušajte da budete što je moguće efikasniji jer se mnogo toga odvija mimo vašeg znanja. Konkurencija ne miruje. Oni koji su vam veoma bliski i sa kojima razmenjujete ideje i koji znaju za vaše planove mogu ih nekome nehotice otkriti. Rođeni u julu pod posebnim su pritikom kada su u pitanju rokovi dok su rođeni pred kraj znaka u povoljnijoj poziciji, naročito ako se bave poslovima u vezi sa nekretninama, građevinom, naukom. Julski Lavovi su velike entuzijaste i spremni da uđu u rizičke poslove, naročito s Jarcem, Škorpijom ili Vagom. Rođeni početkom avgusta moći će da naprave dobre i isplative poslovne aranžmane, naročito u oblasti muzike, estrade i medija. Dobicima preko igara na sreću mogu se nadati rođeni početkom i krajem znaka Lava.
Ljubav - Mesec vam donosi lepe mogućnosti na ljubavnom planu. Sloboda vam je međutim na prvom mestu, spremni ste da učinite za partnera samo ono što je i on spreman da učini za vas. Sa naglašenim zemljanim i vazdušnim znacima imate mnogo racionalniji pristup ljubavi i bićete u prilici da sretnete nekoga ko vam je veoma sličan. Ako ste gospodin Lav jednu Vodoliju, Vagu ili Bika uspevate da šarmirate i da na neki način držite pod kontrolom što je vama veoma bitno. Ukoliko ste dama Lav, pazite da ne postanete žrtva sopstvene naivnosti. Mnogima se dopadate, gde god se pojavite izazivate divljenje a krajem meseca oženjen gospodin će biti uporan da vas osvoji, obećavajući mnogo toga što realno i može da vam pruži ali vi ćete ipak biti pomalo uzdržali. Budite malo trezveniji i oprezniji kod donešenja odluka koje se tiču zajedničkog života ili ulaska u brak. Veze sa mlađim partnerima i partnerkama mogu biti veoma uzbudljive ali i veoma komplikovane. Pazite kome poklanjate svoje poverenje.
Zdravlje - Moguć manji nazeb.   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Veoma ste ambicozni ali nemojte sve do sredine meseca po svaku cenu ulaziti u bilo kakav partnerski odnos ako ne morate. Kod većine predstavnika vašeg znaka, veliki novac će biti u igri, bilo da ga ulažete, dajete na štednju, trošite u vidu kupovine, ili očekujete da vam ga isplate. Pitanje je da li će se nešto od toga naročito ako ne budete spremni da poslušate jednu Škorpiju ili Jarca. Nemojte ulaziti u poslove za koje niste sigurni da biste mogli bez pomoći drugih, odanih saradnika da završite, potrebna vam je dobra ekipa i nju ćete uspeti da sastavite tek u drugoj polovini meseca. Jaka konkurencija će vas zabrinuti jer neće mirovati, pokušaće na svaki način da vam se suprotstave, da vas ugroze i najbolje će proći oni koji se bave konkretnim poslovima, arhitekturom, građevinom ili novinarstvom, sportom. Možete očekivati priliv novca iz inostranstva ili zaključenje posla koji će vam doneti veliku zaradu. Prema Blizancima i Vodoliji budite podozrivi ne verujte u sve što vam obećaju. Finansijski ćete dobro stajati jer ćete verovatno završiti posao koji će vam o roku isplatiti. Mlade Device koje traže posao, naći će ga posredstvom Jarca ili Vage.
Ljubav - Mnogi vas doživljavaju kao stabilnu ličnost, porodičan tip osobe koja je odana i verna stalnom partneru. Spremni ste na svakojake ludosti naročito ako ste u poslednje vreme bili nezadovoljni svojim ljubavnim životom ili ste smatrali da vam partner ne pruža dovoljno pažnje i nežnosti. Period vam donosi mnogobrojne mogućnost na ljubavnom planu, naročito ako ste odvojeni od stalnog partnera, negde na putu ili ako ste skloni tajnim vezama. Za mnoge ćete biti potpuno neprepoznatljivi, previše skloni eksperimentima, izlascima, ulaženju u veze od kojih verovatno nećete imati mnogo zadovoljstva a mnogo nerviranja, možete dobijati lažna obećanja ali vi ćete i pored toga biti zaljubljivi i nestalni, uvereni da znate šta radite. Dame Device mogu biti zainteresovane za starijeg oženjenog gospodina a sredovečna gospoda Device za mladu umetnicu ili novinarku. Avgustovske Device imaju mogućnost da budu u vezi sa nekim ko će im ponuditi zajednički život u inostranstvu.
Zdravlje – Naglašena sklonost ka povredama.   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA   

Posao - Moguće je da ste sebi postavili prevelike ciljeve i da u određenom momentu možete shvatati da nemate dovoljno energije i vremena da ih ostvarite jer će rokovi verovatno biti kratki ili uslovi koje vam nameću neprihvatljivi ali nemojte odlustajati od svojih planova. Svaki posao koji zahteva da u prvom planu bude vaša ličnost donosi vam dobit i zadovoljstvo bez obzira koliko ste plaćeni za to što radite ili, što je mnogo verovatnije, plaćanje će biti sa zakašnjenjem. Trebalo bi da se maksimalno posvetite razvijanju svojih talenata jer će vam samo to doneti satisfkaciju i ako vaš posao ima veze sa umetnošću, bićete veoma uspešni. Prvi deo meseca može vam doneti veliku popularnost i oni koje tada upoznate ili sa kojima budete planirali nove poslove biće osobe poznate u javnosti i veoma ugledne. Pokušajte da izbegnete rasprave sa Jarcem,i Rakom, naročtio ako se se radi o nekome ko se pokazao kao nepopustljiv, ko zna šta hoće ili je po rangu iznad vas. Finansijska situacija mogla bi da se stabilizuje zahvaljujući jednoj Vodoliji ili Biku koji će vam pružiti šansu da radite se njima pod prihvatljivim uslovima.
Ljubav - Vama bi ovaj period mogao biti veoma uzbudljiv ali je pitanje da li ćete imati uvek strpljenja za osobu koja vam je draga. Često ćete se osećati kao da nemate dovoljnu podršku osobe koja vam je draga. Ako ste u braku, moguće da ćete pomisliti da partner nije veran ili da vas kritikuje bez razloga. Trebalo bi možda da prihvatite udvaranje nekog ko je prisutan u javnosti. Ako ste dama Vaga teško da ćete uspeti da odolite šarmu jednog Jarca sa kojima moguće u poslednje dve godine intenzivno sarađujete ili vaše poznanstvo datira od tada. Vodolija i Rak mogu biti u podjednakoj meri zainteresovani za vas dok će Blizanci ili Devica biti uvređeni ako im ne poklonite dovoljno pažnje a svesni ste da oni to od vas očekuju. Moguća je veza sa jednim sportistom ili umetnikom.
Zdravlje – Čuvajte se oštrih predmeta.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Za vas ovaj mesec znači šansu da obnovite neka stara prijateljstva i poslovne veze a od vaše ubedljivosti i istrajnosti kao i od onoga što imate da im ponudite zavisi će ishod posla. Ovo je veoma interesantan period za one koji su spremni da rizikuju i da se beskompromisno upuste u borbu sa svojom konkurencijom. Imate mogućnost obnavljanja saradnje sa decembarskim Jarcem, dok vam stiže ponuda od osobe koja sarađuje sa strancima, često putuje ili od nekog daljeg rođaka, prijatelja koji će želeti da sa vama rade na privatnom projektu. Najuži krug vaših prijatelja upoznat je sa vašim planovima i podržaće vas uprkos mogućim finansijskim problemima ili nekim vašim nedoumicama kojima možete biti opterećeni početkom godine. Rođeni krajem oktobra najbolje će sarađivati sa aprilskim Bikovima i februarskim Ribama, a rođeni krajem znaka naći će zajednički jezik sa Ovnom i Vodolijom. Srednja dekada znaka biće intelektualno najaktivnija i angažovaće se u okviru politike, sporta i nauke. Finansijska situacija se polako ali sigurno stabilizuje.
Ljubav - Prilično ste nespokojni jer vaš partner može pokazati veliku želju za samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam ne ide naruku kada je veza sa jednim Bikom ili Rakom u pitanju ali vi ste ipak spremni da izdržite izazove razne vrste uključujuti tu i povremenu razdvojenost da bi ste ostali zajedno sa veoma ambicioznim ali šarmantnim partnerom. Početak meseca može biti veoma stresan, pa izbegavajte konflikte ili nepotrebne rasprave sa Devicom, drugom Škorpijom ili Blizancem. Nakon toga imate mogućnost poznanstva ili susreta sa nekim ko je zbog posla često na putu, a situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje naročito ako ste u vezi sa požrtvovanom i veoma senzibilnom osobom. Rođeni krajem znaka spremni su da uđu u vezu sa osobom koja radi za strance. Imate mogućnost lepe ljubavi sa nekim ko je za mnoge nedostupan, tajanstven ali se pazite osoba koje su spremne da ulaze u tajne veze. Nežete moći da držite kontrolu nad događajima, zaljubićete se preko svake mere.
Zdravlje - Moguća povreda.  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Vaš znak je u usponu što bi moglo nagovestiti dobitke preko redovnog posla zaključenje nekog novog ugovora o projektu na kome ćete verovatno raditi sa osobama iz inostranstva. Moguće je veliki izazov na poslovima koje malo može uspešno da obavi a vama će to najverovatnije poći za rukom. Bićete okupirani razmišljanjima o poslu koji bi mogao da vam donese ne samo novac nego i popularnost. Do sredine meseca trebalo bi da uspostavite saradnju sa potencijalnim poslovnim partnerima naročito ako se radi o osobama sa engleskog govornog područja ili sa Italijanima, a sasvim iznenada možete dobiti ponudu od Nemaca ili Rusa. Vaš znak je potpuno okrenut ka stranom tržištu, ma kojim poslom da se bavite. Sportisti rođeni početkom znaka mogu očekivati uspeh. Finansijska situacija je prilično stabilna a bilo bi dobro da igrate igre na sreću jer su mogući poveći dobici.
Ljubav - Prilično ste konfuznim ali i popustljivim kada je u pitanju partnerski odnos. Birate za vas, naizgled, najednostavnija rešenja ali u stvari niste spremni da se suočite sa nekim manama vašeg partnera očekujući da će se on promeniti i bez vašeg angažovanja. Vi ćete ipak uzeti stvar u svoje ruke i postaviti pravila ponašanja koja ćete očekivati da partner ispoštuje. Dame Strelci biće skloni vezama sa mlađim partnerima, dok će muškarci pripadnici ovog znaka imati sklonost ka umetnički nastrojenim damama i verovatno će biti inicijatori zajedničkih izlazaka i provoda. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju šanse da upoznaju osobu rođenu u nekom vatrenom znaku, najverovatnije će se raditi o nekom Ovnu ili Lavu. Povremeni konflikti sa partnerom biće vaša svakodnevnica ali srećom radiće se o sitnicama koje neće značajnije ugroziti vašu vezu. Ovaj mesec ide vam u prilog ako vam se dopadaju atraktivne svelokose osobe prisutne u javnosti ili ako ste skloni tajnim vezama. Ako ste dugo u vezi ili braku i imate mnogobrojne primedbe na partnerovo ponašanje, nemojte u afektu donositi odluke o mogućem raskidu.
Zdravlje - Dobro se osećate.   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao - Ovo bi mogao biti povoljan period za predstavnike vašeg znaka, naročito ako ste spremni da prihvatite savet ili podršku neke Škorpije. Možete zaključiti dobar posao sa jednim Rakom ili Jarcem a moguće je zaključenje posla koji bi mogao da bude za vas veoma isplativ, ali samo ako imate potpuni uvid u dokumentaciju, naročito ako se radi o privatnom poslu koji zaključujete. Imate nečiju zaštitu i to osobe koja će se potruditi da vam pomogne u poslu koji zahteva dobre organizacione sposobnosti i izdržljivost. Postoji mogućnost da se previše iscrpite radom i da se angažujete na poslu koji zahteva dodatnu edukaciju. Na sve ćete biti spremni, naročito uz podršku jednog Bika ili Ribe koji će vam biti veoma naklonjeni u drugoj polovini meseca. Imate velike ambicije koje se lako mogu ostvariti, naročto ako vaš posao ima veze sa medijima, pisanjem ili naučnim radom. Vrlo ste vredni i zadnji atom snage ste voljni da uložite u karijeru, jer imate pred sobom jasno zacrtan cilj. Možete dobiti dve podjednako privlačne ponude od dva podjednako dobrostojeća poslodavca, što vas može baciti u priličnu dilemu. Osoba sa kojom ste u emotivnoj vezi velika vam je podrška u pogledu karijere. Poslovi sa strancima postaju za vas pravi izazov u svakom pogledu, naročito ako se radi o dugoročnom poslu koji bi mogao da vam donese boravak u inostranstvu na duži rok.
Ljubav - Trebalo da se potrudite da proširite krug kolega i prijatelja jer, ako ste slobodni, preko njih možete upoznati nekog ko je veoma ambiciozan, posvećen karijeri ali spreman da svoje planove prilagodi vašim. Bik i Devica i dalje ostaju za vas gotovo idealni znaci na koje možete da se oslonite kao pouzdane partnere a ako ste zainteresovani za Ovna ili Vodoliju, veza može da se otrgne kontroli. Ne bi trebalo da se preterano nadate ako ste u vezi sa nekim ko nije slobodan. Prvi dani meseca mogu biti veoma stresni naročito ako spadate u one tipične pomalo depresivne Jarčeve kojima raspoloženje uglavnom zavisi od kvaliteta ljubavnog života i pažnje koju dobiju. Ovan, Devica i Blizanci mogu vas u priličnoj meri učiniti nespremnim da pravite kompromis. Ako vam se dopada Vodolija koju viđate na poslu ili neka Vaga, moraćete da budete popustljivi kooperativni. Mnogi predstavnici vašeg znaka okupirani su pitanjima koja se odnose na brak i proširenje porodice i moguća su prijatna iznenađenja na tom planu.
Zdravlje – Moguć nazeb.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao - Bićete spremni da se uklopite u nove trendove i da ako treba uradite i mnogo toga što možda do skoro ne biste učinili ali ćete shvatiti važnost prilagođavanja i na neki način žrtvovanja za druge. Opšti interesi biće ispred vaših ličnih i bićete spremni da donesete odluku koja u prvi mah neće biti baš možda najbolje ali trenutno najlogičnije rešenje. Mlade Vodolije, one koje su rođene posle 1980.te mogu očekivati dobre poslovne ponude, rođene početkom 50 tih i 60-tih su u fazi velike ekspanzije i smatraju da su na početku svog radnog veka pa se tako i ponašaju. Mnogi će vam se diviti zbog smelosti da se upustite u velike poslovne poduhvate od kojih će mnogi zahtevati ne samo mnogo vremena i energije nego i finasijska ulaganja. Predstoje i poveći dobici u radu sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom.
Ljubav - Većina predstavnika vašeg znaka može ostvariti harmoničan odnos ako pokaže smisao za praktično rešavanje problema, ako bude spremna da sa partnerom podeli i dobro i zlo. Možete imati izvesnu tajanstvenost i ako ne budete dovoljno taktični u odnosima sa stalnim partnerom, možete od njega očekivati i ljubomorne scene. Moguća je ljubav pod tajanstvenim okolnostima ili flert zbog koga morate da se krijete, a ako je u pitanju Jarac ili neki Ovan teško da ćete moći da budete diskreni u ljubavi. Moguće je započeti vezu koja ne mora biti na duže staze a neki, koji su duže u vezi ili braku mogu upravo tada biti u krizi. Oaj mesec ne odgovara onim tipičnim predstanivima vašeg znaka koji vole da dominiraju u ljubavi pa ne bi bilo loše da počnete da se učite taktičnosti. Trebaće vam mnogo strpljenja i razumevanja za osobu koja vam je draga.
Zdravlje - Smanjite obroke.   RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES
   

Posao - Mnogima će biti dosta svega i rešiće da krenu novim putem uz sav rizik koje nosi sobom takva odluka. Oni smeliji koji su još pre neku godinu krenuli da se bave privatnim biznisom ili su se uključili u velike reforme bilo na nivou društva ili u svom ličnom životu, osetiće zadovoljsto postignutim. Vi se osećate kao da ste stalno na meti oštrih kritičara i moraćete da budete sve vreme aktivni pošto oni zaista vrebaju vaše greške. Ako tražite posao, imate jaku konkureniciju i možete dobiti negativan odgovor ali situacija ipak kreće nabolje. Sa mnogo više takta i strpljenja pristupićete rešavanju problema a mogući su i novčani dobici na koje ne računate. Sredina meseca vam donosi mogućnost uspostavljanja dobre komunikacije sa osobma koje se bave nekim javnim poslom ili rade u državnim institucijama što će rezultirati napredovanjem na poslu ili premeštajem na neko novo radno mesto.
Ljubav - Ovo bi za vas mogao biti romantičan period koji donosi mogućnost lepih veza sa stabilnim ličnostima. Može vam se dopasti izuzetno energična i ambiciozna osoba koja je prisutna u javnosti ali je skromna i nenametljiva. Dopašće vam se oni koji se ne nameću a koji vrede, dame će preferirati biznismene ili arhitekte i novinare a muškarci Ribe će razmišljati o braku sa osobom koja radi u banci ili u državnoj ustanovi. Iako kod vas prividno nema mnogo romantike u svakodnevnom životu, bićete veoma zaljubljivi, pa bi bilo najbolje da sa partnerom odete negde na zajednički put. Ovaj mesec februarskim Ribama donosi snažne emocije prema nekom ko je živeo u inostranstvu ili ko trenutno boravi van zemlje a imate često da ga viđate. Putovanje u inostranstvo ili negde na duže može biti za slobodne Ribe pravi način da sretnu osobu sa kojom će ostvariti dobru komunikaciju i u koju će se najverovatnije na prvi pogled zaljubiti. Rođeni u trećoj dekadi znaka se nalaze u najvećem iskušenju da li da poslušaju svoj razum ili srce kada su u pitanju jedan Jarac ili neka Škorpija.
Zdravlje – Moguć nazeb.       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane