n
vrh


MESEČNI HOROSKOP
MESEC FEBRUAR 2015.
01.02.2015. - 28.02.2015.
        Maja Kovačić - http://astroanalize.blogspot.com/

    'Sve astrološke analize i konsultacije radim pisanim putem i šaljem putem e-maila. U ponudi su Natalna karta; Detaljan godišnji horoskop (analiza svakog meseca, bitni datumi, saveti i dešavanja tokom godinu dana); Polugodišnji horoskop; Tumačenje jedne životne oblasti (ljubav, posao...); Najbitniji datumi, periodi i životni preokreti u narednih 10 godina.
    Detaljne informacije i cene možete pronaći na http://astroanalize.blogspot.com/ u delu 'Usluge'. Ukoliko želite da naučite astrologiju u ponudi je i dopisna škola astrologije koja je individualna i može se početi svakog meseca.'

         Strogo je zabranjeno kopiranje, objavljivanje, reprodukovanje pojedinih delova ili kompletnog sadržaja ovog teksta, njihova izmena i neovlašćena distribucija, stoga ukoliko želite da podelite ili prekopirate određeni sadržaj obavezno je navođenje izvora i autora.
    Februar je počeo a sa njim i mnogo ružnih vesti a crna hronika je prepuna tragičnih slučajeva i okrutnih događaja.
Mars je u Ribama do 20-og februara gde pojačava suicidne misli ali i otežava racionalno razmišljanje i zato imamo mnogo impulsivnih reakcija i donetih odluka koje inače ne bismo doneli. Naglašena je veća opasnost od vode, tokom dužih putovanja ali i od povreda. Na globalnom nivou jačaju verske organizacije i sukobi među njima, sukobi zbog nafte ali su i moguće razne malverzacije sa lekovima i opijumima. On donosi i pojačanu potrebu za cigaretama, alkoholom, tabletama i svim drugim porocima ali i nesanice. On je ovde opasniji zato što deluje skriveno, iz senke, pa donosi događaje koji nisu najavljeni nego se odluke donose preko noći i obično vođene nečijim uticajem. Međutim on može doprineti da ljudi koji rade u bolnicama, laboratorijama, policiji, na internetu, sa lekovima, u medijima – imaju više posla. Ukoliko ste stručni u ovim oblastima a bez posla ste, imaćete više prilika da se zaposlite. Do sredine februara je aktivan i retrogradan Merkur. Više o njemu možete pročitati ovde - http://astroanalize.blogspot.com/2015/01/retrogradan-merkur.html Venera je takođe u znaku Ribe do 20-og februara. Ovo pojačava emotivnost i osetljivost ali donosi i idealizovanje partnera i jaču potrebu za srodnom dušom. Biće pojačana i poznanstva na društvenim mrežama i sastanci ”na slepo”. Međutim lako se ulazi u paralelne i zabranjene,  tajne veze.

    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   
    Ovnovi u znaku ili podznaku:


Posao: U prvom delu februara na poslu su moguće greške i nemogući dogovori. Greške se prave najčešće zbog pogrešnih procena ali i precenjivanja sopstvenih mogućnosti. Takođe možete imati neuspele dogovore ili obećanja koja i nisu toliko realna. Ukoliko ste bez posla u ovom periodu možete se vratiti na staro radno mesto. Novac može praviti problem jer ga neće biti dovoljno za sve što vam je neophodno a potrebno je i vratiti određene dugove. Drugi deo februara nosi poboljšanje na poslu i u kolektivu, mogu se pojačati dogovori i sastanci. Ovaj period poboljšava i vaše finansije jer će vam novac dolaziti sam od sebe. Februar je dobar za poslove koji su povezani sa inostranstvom ili sa stranim firmama, saradnje sa strancima i takvi poslovi donose stabilizaciju i neke konkretne dogovore.
Ljubav: Prvi deo februara donosi dosta nejasnih stvari u odnosima, kao i laži, skrivanje i prećutkivanje, probleme koji se ne rešavaju nego se čeka da partner shvati šta nije u redu, što je ipak tipično za žensku populaciju. Muškarcima u tom slučaju naravno neće biti ništa jasno. Ukoliko ste u braku, možete se i odvojiti od partnera na neko vreme. Naglašen je flert i platonske veze a pogotovo na društvenim mrežama. Ljubav će biti jasnija u drugom delu februara i ukoliko ste sami u tom periodu postoji više mogućnosti da neko potpuno nov i drugačiji uđe u vaš život. Emocije će biti jasnije a komunikacija direktnija. Upravo zbog ovoga može doći i do prekida u nestabilnim vezama. Potrebna je jača tolerancija vašeg partnera jer je vi nećete imati. Februar je dobar mesec da spojite ljubav i prijateljstvo i započnete vezu sa nekim prema kome ste gajili drugačije emocije. Ali možete i upoznati nekoga uz pomoć prijatelja.
Ostalo: Prvi deo februara donosi nesanice i problem sa zdravljem, kao i pojačanu nervozu. U drugom delu februara moguće su povrede glave i mišića ali i posekotine, vodite računa kako rukujete mašinama. Glavobolje su učestalije.   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

   
    Bik u znaku ili podznaku:


Posao: U prvom delu februara posao neće biti problem. Sve može ići mirno i svojim tokom a može vam biti i dosadno na poslu. Imaćete manjak energije pa i samopouzdanja što nije dobro za one koji žele da promene ili pronađu posao. Međutim ukoliko radite u medijima onda je ovo dobar period za vas. Drugi deo februara je povoljniji za posao i za zaposlenje. U okviru posla možete i putovati ili potpisati neke ugovore. Novac može praviti problemm u prvom delu meseca ali se to sve u drugom delu februara rešava i dolazi na svoje. Mogući su i dodatni izvori prihoda.
Ljubav: U prvom delu februara komunikacija donosi napetost, naglašeno je nerazumevanje sa partnerom. Međutim mogu se pojaviti i bivši partneri i obnoviti stare veze. Ukoliko ste u braku, partner će mnogo uticati na vas i vaše stavove ali su moguće i veće nesuglasice zbog suprotnih ubeđenja. U drugom delu februara možete ući u jednu novu vezu ali i osvežiti postojeću. Sve može biti jasnije i lakše. Takođe će vam partner podići samopouzdanje i možete rešiti probleme. Mogućnost upoznavanja nekoga kroz posao.
Ostalo: Porodične stvari vas mogu brinuti kao i odnos sa jednim roditeljem. Ojačajte metabolizam.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
 
    Blizanci u znaku ili podznaku:


Posao: Situacija na poslu je sve ozbiljnija. Ukoliko postoje tenzije na poslu ili je dosta haotična atmosfera, u prvom delu meseca se to sve samo pojačava i naglašava. Možete napraviti i neke greške i biti ”na udaru” šefova zbog toga. Potrebno je da jačate koncentraciju ali i radite samo svoj posao, svako mešanje drugima u posao može vam samo naškoditi. Ukoliko ste nezaposleni, ovo je dobra prilika da se zaposlite a najviše uspeha imaće oni koji traže posao u bolnicama, laboratorijama, policiji, posao vezan za rad na internetu, sa lekovima i hemijom, u medijima ali i svaki posao koji zahteva kreativnost, maštu i brigu za druge (decu, odrasle, životinje...) U drugom delu meseca stvari se poboljšavaju za sve zaposlene, a prilike da nađu posao oni koji ga nemaju se umanjuju.
Ljubav: U prvom delu meseca uložićete mnogo energije da održite postojeću vezu, a partner će imati previše zahteva, iz vašeg ugla oni deluju suludo. Ukoliko ste u braku, partner vas može iznenaditi nekim izjavama, ponašanjem i stavovima, ali može i otputovati u inostranstvo. Brak donosi mnogo tenzije i preispitivanja, kao i probleme koji traju ali se ne rešavaju. Drugi deo meseca je povoljniji za one koji su sami jer mogu upoznati nekoga na većim javnim okupljanjima, koncertima, zabavama...
Ostalo: Prvi deo februara je dobar da završite sa svim ispitima koji su ”na čekanju” ili koje ste već polagali. Možete otputovati ali i planirati duže putovanje i odlazak u inostranstvo. U drugom delu meseca upišite neki kurs, školu, obuku i izlazite što više jer će vas to preporoditi.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
   
    Rakovi u znaku ili podznaku:


Posao: Posao vam generalno stvara osećaj težine i nezadovoljstva, međutim ukoliko baš uživate u svom poslu ovaj mesec ukazuje na brojne dodatne obaveze i zadatke koje možete dobiti i za koje je potrebno dodatno vreme. Organizujte se na vreme. Ukoliko ste bez posla ovaj period može biti problematičan za zaposlenje, ukoliko se ipak zaposlite budite oprezni i odgovorni od samog starta jer se svaka greška skupo plaća. Možete dobiti povišicu ali i neki novčani zaostatak koji vam sleduje. Međutim ukoliko planirate kredit, možete biti odbijeni. Vratite dugove na vreme. U drugom delu meseca povećavaju se prilike da se zaposlite ili promenite radno mesto i posao, delujte brzo i ne čekajte mnogo da date odgovor ili zakažete neophodan sastanak.
Ljubav: Imaćete priliku u prvom delu meseca, da uđete u vezu sa nekim ko je povezan sa inostranstvom ili je drugog porekla, sa drugog podneblja. Takođe možete upoznati nekoga putem interneta. Ukoliko ste u vezi partner vas može iznenaditi putovanjem ali i nekim predlogom koji niste očekivali. U drugom delu meseca reči postaju oštrije i veza se može uzburkati pa i dovesti do nerazumevanja i neslaganja. Biće potrebno dosta tolerancije sa vaše strane. Ukoliko ste u braku mnogo ćete polagati na privatan život partnera. Možete i promeniti mesto boravka a ako ste u vezi i započeti zajednički život sa partnerom.
Ostalo: Budite odgovorniji prema svom zdravlju i ne ignorišite simptome konstantnog umora ili bolova u leđima. Rodbinske veze vam mogu zakomplikovati svakodnevicu a moguće su i neprijatne vesti od jednog rođaka. U prvom delu meseca pojačavaju se putovanja ali i saradnja sa strancima i druženje sa ljudima iz inostranstva. Ukoliko se javi ideja da odete u inostranstvo, dobro proverite uslove jer nije sve onako kako se čini.   LAV (23.7.- 22.8.) LEO
 
    Lavovi u znaku ili podznaku:
 

Posao: Novac vam može najveći problem u prvom delu februara. Naglašeno je pojačano aktiviranje dugova i računa iz prošlosti koji se moraju što pre regulisati. Takođe možete aplicirati za kredit ali će njegovo dobijanje biti otežano. Posao je stavka koja se mora shvatiti ozbiljno i ovo je svakako period kada možete pokazati svoj maksimum a najviše kroz poslove koji vam idu od ruke i kroz poslove koji su usko vezani za vaš hobi i talente. U prvom delu meseca možete imati finansijskih gubitaka zbog samog posla – odbici, smanjenje plate, greške koje morate nadoknaditi. U drugom delu meseca možete otputovati poslom a oni koji su bez posla veće šanse imaju ukoliko konkurišu u stranim firmama ili inostranstvu.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili sami ljubavni život je bez većih promena osim što vam se mogu javljati bivši partneri i problemi koji ste već jednom rešavali. Ovo je značajna godina za sve one sa podznakom u Lavu jer će morati potpuno da definišu svoj odnos prema partneru i da ga poboljšaju ili prekinu. Međutim ukoliko ste u braku i ozbiljnijoj vezi, prvi deo februara nosi dosta neprijatnosti i rasprava. Potrebno je mnogo tolerancije sa vaše strane i “vrtenje” stalno iste priče kako bi se sve rešilo. U drugom delu meseca odnosi se poboljšavaju a neporazumi rešavaju.
Ostalo: Jača nervoza u prvom delu februara može vas dovesti i do zdravstvenog problema. Naziru se greške i problemi na koje ne možete da utičete ali ni da rešite brzo. U drugom delu meseca je moguće duže putovanje ali i poseta nekog rođaka iz inostranstva. Takođe se možete pokrenuti mentalno mnogo više i završavati zadatake koji zahtevaju maksimalnu koncentraciju. Nemojte raditi stvari na brzinu. Ukoliko trenirate ili se bavite nekim sportom ovo je mesec kada to stavljate u prvi plan i shvatate ozbiljnije nego do sada, samim tim su i rezultati bolji a uspeh naglašeniji.


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
 
    Device u znaku ili podznaku:


Posao: Ukoliko vam je posao vezan za javnost, klijente i državne organizacije onda u prvom delu meseca očekujte da se to sve pojača skoro pa duplo. Ukoliko ste bez posla obavezno se jače aktivirajte u ovom prvom delu meseca jer možete naići na prave ljude i lako se zaposliti. Naglašeno je kretanje i potpisivanje novih ugovora pa i dosta putovanja u okviru posla. Možete imati finansijsku podršku partnera ali možete i započeti poslovno partnerstvo sa nekim, međutim tu budite obazriviji. Ukoliko radite za nekoga prvi deo meseca donosi probleme a najviše sa prtpostavljenim. Možete dobiti previše dodatnih obaveza. Vodite računa kako komunicirate sa kolegama i šefovima, možete biti pogrešno shvaćeni. Papirologija i komunikacija na poslu mogu biti izazov jer će sve funkcionisati tako da vam se posao oteža. Drugi deo meseca donosi jaču napetost zbog novca ali i dugova koji se moraju vratiti do određenog roka. Nemojte uzimate brze kredite jer neće biti povoljni po vas kasnije. Moguće je i aktiviranje advokata ili suda.
Ljubav: U prvom delu meseca naglašena je pojačana nervoza zbog partnera ali i jače svađe. Ukoliko ste u braku ovo je dodatno jače naglašeno. Situaciju je potrebno da smirite vi jer suprotna strana neće biti mnogo tolerantna i spremna na kompromise. Ukoliko ste sami prvi deo meseca je odličan za upoznavanje nekoga ko vam postaje bitan, ali pokušajte da od početka ne pretvarate mane u vrline.
Ostalo: Možete imati manjih neprijatnosti sa rođacima i ljudima iz komšiluka, a može vam se i “prišiti” neki događaj ili situacija koja nije realna i sa kojom nemate veze. U drugom delu meseca vodite računa o ishrani jer vam može biti ugroženo zdravlje. Takođe su naglašene povrede i manje intervencije koje ostavljaju privremene ožiljke – rutinske operacije ili intervencije, odlazak zubaru pa i tetoviranje. Pazite da se ne posečete ukoliko rukujete oštrim alatom i predmetima kao i mašinama sa kojima nemate mnogo iskustva. Komunikacija sa ukućanima je otežana, mnogo toga vas može brinuti što ne možete da promenite. Ukoliko imate kućne ljubimce mogući su problemi sa njima koji donose dodatnu nervozu. Međutim i svi oko vas donose po neku brigu više pa tako i rođaci, kolege, zaposleni...   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA   

    Vage u znaku ili podznaku:
 

Posao: U prvom delu meseca posao će biti u prvom planu. Možete mnogo maštati i sanjariti o boljem sutra a sve manje raditi ono za šta ste plaćeni. Možete imati nove poslovne ponude koje će vas staviti u nedoumicu. Odnosi sa kolegama mogu biti napeti ali vas i radno okruženje i kolege mogu sve više umarati i činiti nervoznim. Naglašene su i povrede na poslu. Izbegavajte uplitanje u tračeve i ogovaranja. Drugi deo meseca pojačava vaše kretanje kao i poslove koji su usko vezani za javnost, klijente, javne i državne organizacije. Možete dobiti ponudu da uđete u poslovno partnerstvo sa nekim ali nemojte se zaletati.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi mnogo energije uložićete u komunikaciju koja neće biti laka. Sve što kažete može se shvatiti pogrešno i ne onako kako ste zamislili. Rasprave izbegavajte jer će biti nemoguće dokazati ono što želite. Mogu se pojaviti bivši partneri i obnavljanje starih kontakta. Oni koji su u braku mogu sumnjati u partnerovu vernost pa ga i špijunirati. Ljubomora se pojačava ali ne donosite ishitrene zaključke bez osnova i dokaza. U drugom delu februara bračni partner može biti pojačano nervozan i skloniji raspravama, na vama je da budete tolerantniji.
Ostalo: Prvi deo februara donosi nervozu koja može ugroziti i vaše zdravstveno stanje. Izbegavajte poroke kao i veštačke preparate za podizanje imuniteta i okrenite se prirodi. Možete pojačati poroke. Biće potrebno da promenite ili regulišete ishranu. Ukoliko imate neki hobi koji ste zapostavili naćićete novu motivaciju da uživate u njemu. Izlazite više i zabavljajte se, a ukoliko vam se ukaže prilika da otputujete – iskoristite je. Možete imati manje intervencije ali i problem sa nesanicom.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   
    Škorpije u znaku ili podznaku:
 
Posao: Ukoliko imate privatan posao, papirologija u prvom delu meseca donosi probleme. Drugi deo meseca je dobar za posao ali i zaposlenje ukoliko ste bez posla. Prilike će doći ”preko noći” i potrebno je iskoristiti ih. U drugom delu februara se tenzije povećavaju ali i sam obim posla, mogući su nesporazumi sa kolegama. Zarada dolazi isključivo od sopstvenog rada a u ovom periodu je naglašena i dodatna zarada od poslova koje ste obavljali ranije. Posao možete dobiti i uz pomoć rođaka a pogotovo ukoliko su u pitanju dinamični poslovi, puni komunikacije i kretanja ali i poslovi u kojima ste vezani za uniformu, gde se radi sa alatima i mašinama, oštrim predmetima.
Ljubav: Svaka osoba koju upoznate u toku ove godine i započnete vezu može biti potencijalni bračni partner a svaka veza vodi u ozbiljnu vezu tako je i u ovom mesecu. U prvom delu februara ljubav će biti u prvom planu. Ukoliko ste sami možete lako ući u vezu ali ona neće biti sasvim jasna i laka, već sa sobom nosi neiskrenost ali i skrivanje. Osoba koju upoznajete lako može biti i zauzeta ili nedostupna na neki način. Ukoliko ste u vezi pojačavaju se problemi i potrebno je biti tolerantniji. Međutim ovo je dobar period da pojačate strasti i obnovite vezu na jedan drugi način. Ukoliko ste u braku partner vam može prirediti prijatno iznenađenje.
Ostalo: Rođaci vas mogu sve više posećivati ali to vas neće naročito obradovati. Možete promeniti mesto boravka ali i rešavati potrebnu papirologiju kako biste promenili mesto za život. Ukoliko se bavite sportom, prvi deo meseca je odličan da se dokažete i pokažete šta umete. Izbegavajte sve vrste dopinga i veštačke preparate za smanjenje telesne težine. Ukoliko imate decu ona vas mogu brinuti i napraviti problem.  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   
    Strelčevi u znaku ili podznaku:


Posao: Ukoliko imate privatan posao, prvi deo meseca donosi pojačanu aktivnost kao i nove klijente. Vodite računa da ne napravite grešku i permutujete brojeve na računima jer vas to može koštati vremena, živaca i dodatnog novca. Možete dobiti ideju i da pokrenete svoj posao ali kako je u prvom delu meseca naglašeno pretrivanje, sačekajte neko vreme jer se mogu pojaviti bolji uslovi. Ukoliko radite za nekoga povedite računa o tome šta pričate jer to može nekome posebno zasmetati. Može vam se pružiti prilika da radite za neku stranu firmu ili otputujete u inostranstvo i nemojte to propustiti. U drugom delu meseca se možete istaći u kolektivu jednim originalnim i smelim predlogom koji će zaintrigirati ostale.
Ljubav: Oni koji su u braku mogu naići na problem u komunikaciji sa partnerom ali i na drugačije stavove i poglede na sporne situacije. Pokušajte da rešite sve nesporazume tako što ćete prećutati ovaj napet prvi deo meseca jer se kasnije sve smiruje. Partner može otputovati ali i pokrenuti priču selidbe. Drugi deo februara je odličan za ulazak u novu vezu, sa nekim ko ne liči ni na jednog od bivših partnera. Strasti se pojačavaju i možete uzburkati monotonu vezu, samo budite direktni i otvoreni prema partneru. Ukoliko ste u vezi, biće potrebna tolerancija sa vaše strane jer će partner biti pojačano nervozan i impulsivan. Naglašene su kratke veze koje donose samo kratkotrajna zadovoljstva i dosta flerta i strasti.
Ostalo: U prvom delu meseca odnosi u porodici mogu biti napetiji, međutim mogući su i problemi sa tehnikom i aparatima. Nije preporučljivo da popravljate ili kupujete nove uređaje do 20-og februara. Ukoliko se bavite sportom iskoristite drugi deo meseca i energiju koja vas može pokrenuti i koju ste čekali pune dve godine. Možete ostvariti uspehe i priznanja na takmičenjima. Ukoliko se nazire zdravstveni problem i osećate bolove, nemojte ignorisati simptome. Ukoliko se psihički osećate lošije i tu treba potražiti stručniju pomoć od saveta drugih koje dobijate ”u prolazu”.   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   
    Jarčevi u znaku ili podznaku:


Posao: Mnogo energije trošićete na ideje kako da zaradite i pritom rešite sve dugove. Međutim u prvom delu meseca novac može samo odlaziti i to na najčudnije stvari. Možete imati dodatan izvor prihoda ali samo od poslova koje ste ranije radili, radi se o sitnom novcu. Novac vam može doći i iz inostrastva. Bavićete se dosta papirologijom ali se i tu mogu pojaviti problemi jer nećete imati sve neophodne podatke. Možete dobiti originalne ideje ali ih pokrenite tek u drugom delu februara. Možete previše maštati o stvarima koje i nisu toliko realne ali toga postajete kasnije svesni. Na poslu su moguća dodatna zaduženja kojim nećete biti zadovoljni. Međutim na taj način može vas zapaziti poslodavac. Ukoliko ste bez posla neće se pružati veća prilika za zaposlenjem ali se mogu pojaviti dodatni izvori prihoda a najviše kroz trgovinu i putovanja. U drugom delu meseca možete otputovati poslovno.
Ljubav: Prvi deo februara nosi lepe emocije i osećaj zaljubljenosti kao i romantične trenutke. Idealizovaćete partnera. Ukoliko ste sami možete ući u jednu vezu koja iz vas može izvući i ono što krijete i od samog sebe. U drugom delu meseca oni koji su u ozbiljnijoj vezi mogu pokrenuti pitanje selidbe ili realizovati istu. Ukoliko ste u braku, emocije će biti u drugom planu a finansije partnera vas mogu mnogo više zanimati.
Ostalo: Možete se susresti sa novim načinima da otputujete na dugo željeno putovanje. Ukoliko ste stopirali studije ovo je pravo vreme da ih opet pokrenete ali i da se vi pokrenete mentalno još više. U prvom delu meseca prijavite ispite koje ste već polagali dok je drugi deo februara idealan za one nove.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   
    Vodolije u znaku ili podznaku:


Posao: Napetost je dosta prisutna a uzroci vam mogu biti nepoznati ili čak i nejasni. Problem s novcem i dugovima iz prošlosti se pojavljuje međutim to ćete rešiti već u prvom delu februara. Svojim radom možete zaraditi dosta novca ali će on odmah odlaziti na neke druge stvari. Biće teško zadržati ili uštedeti novac u ovom periodu. Izbegavajte kupovinu tehnike, aparata i uređaja u prvoj polovini meseca. Novac vam može stići i iz inostranstva. Ukoliko vam je posao vezan za javnost, državne institucije ili direktno sarađujete sa klijentima u bilo kom smislu, onda se posao pojačava. Akcenat stavite na klijente sa kojima ste ranije sarađivali. Neće biti većih prilika da nađete posao ili započnete nešto novo pa se skoncentrišite na već proverene stvari.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi vodite računa kako komunicirate sa partnerom jer možete biti pogrešno shvaćeni ali vašom greškom. Ne pokrećite teške i komplikovane teme u ovom mesecu. Ukoliko ste sami, ljubav vam može bukvalno pokucati na vrata, međutim to može biti i neki bivši partner. Od vas će zavisiti ishod samog susreta. Ovaj period je test za vašu vezu koja prerasta u nešto ozbiljnije, ne pravite iste greške. Oni u braku će morati da rešavaju stvari iz prošlosti kao i bolne teme koje želite da zaboravite.
Ostalo: U drugom delu meseca vodite računa o saobraćaju jer usled nepažnje može doći do lakših povreda ali i novčanih kazni. Odnos sa rođacima ali i komšilukom može biti napetiji ali to zavisi od vašeg stava, budite ljubazniji. Krećite se, bavite se sportom i boravite na svežem vazduhu, život između četiri zida može vas odvesti u blažu depresiju.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   
    Ribe u znaku ili podznaku:


Posao: Novac je povoljnije postavljen u drugom delu meseca kada su naglašeni veći prilivi. Nemojte se zaduživati ali vraćajte dugove. Posao nosi dosta nejasnih stvari i lošu organizaciju što vas može dodatno frustrirati. Pokušajte da se izolujete od drugih jer vam buka može smetati, ukoliko je to nemoguće potrebno je da nađete ventil kada ste van posla. Ukoliko radite na internetu ili u zatvorenim ustanovama, ovaj period vam može doneti još posla. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još malo jer se nazire prilika za stabilnijim poslom. Možete potpisati neki ugovor na poslu koji garantuje stabilnost.
Ljubav: Može vas brinuti bračni partner ali možete biti zabrinuti i zbog njegovog zdravlja. Takođe su naglašene nove ideje o selidbi ili promeni načina života, ovo realizujte tek u drugom delu februara. Ljubav može biti u drugom planu a otežan je i ulazak u novu vezu jer nema ničega u toku ovog meseca. Možete mnogo maštati o srodnoj duši ali će vas svakodnevica brzo vratiti u realnost. Partner može biti daleko od vas fizički ili psihički, u svakom slučaju nemojte praviti veliki problem oko toga jer se uskoro sve vraća na svoje.
Ostalo: Mnogo energije je prisutno trenutno u vašem životu i to one pokretačke i one koje donose konkretne događaje. Iako je naglašena napetost, ona je prisutna tokom prvog dela meseca dok se u drugom mnogo smirujete. Biće vam teško da definišete sami sebe i svoje želje i ciljeve ali je bitno da znate šta nećete. Možete imati problem sa nervoznim mislima i snovima kao i nesanicom ali ovo prestaje krajem meseca, do tada budite svesni toga da je sve samo u vašoj glavi. Krećite se više.

Web design & development Željko C.