vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Juli 2019.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Vrlo uzbudljiv period za one koji se bave privatnim biznisom ili planiraju promenu posla. Donosi vam mnogobrojne mogućnosti i ponude sa više strana. Bićete u dilemi za koju da se odlučite, a presudnu ulogu u vašem opredeljenju imaće prijatna ženska osoba. Ako ste muškarac, biće to ljubavni partner ili rođaka, a ako ste žena, dobra prijateljica. I te kako će vam biti važno kako će vas prihvatiti u novoj sredini. Vodolija, koja odavano želi da sa vama proširi saradnju, biće jedan od najozbiljnijih kandidata da vam postane desna ruka u svemu. Blizanci su vam takođe veoma naklonjeni, a prema Jarcu ste nepoverljivi. Finansijska situacija je prilično stabilna, mada su mogući manji izdaci.

Ljubav - Može vam se učiniti da nemate dovoljno pažnje ili da vas partner zanemaruje. Što ste mlađi, to dramatičinije doživljavate sve što se tiče ljubavnog života. Nemojte se mnogo nervirati ako sa partnerom budete na ratnoj nozi. Promenite taktiku i primetićete da će i partner postati drugačiji. Kreće period intenzivnih viđanja, najverovatnije u većem društvu, sa nekim koga ćete upoznati na putu ili ga površno poznajete. Ne opterećujte se previše komentarima prijatelja o vašem ljubavnom životu. Ma kog pola da ste, privlačiće vas tamnokose osobe, ali ćete sa njima morati i da taktizirate, naročito ako ste duže u vezi. Ne bez razloga, moraćete da im polažete račune, jer ćete biti skloni paralelnim vezama. Ako ste muškarac, velike su šanse da vas privuče plava ili crvenokosa osoba koja će vas rado tešiti zbog svega što vam crnka priređuje. Nimalo vam neće biti dosadno.

Zdravlje - Pripazite se mogućih povreda u sportu.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Vrlo zanimljiv period u kojem biste mogli mnogo da postignete na poslovnom planu, ali ako radite ono što volite, i to sa kreativnim osobama, ili nešto u sopstvenoj režiji. Mnogim Bikovima, naročito rođenim u aprilu, posao sa strancimakrenuće sa mrtve tačke. Ipak, budite oprezni bilo da radite u privatnoj ili državnoj firmi. Ako nameravate da promenite posao, bilo bi dobro da sa odlukom malo sačekate, a ako je ipak donesete, ne prelazite na novo radno mesto u toku ovog perioda. I pored povremenih nepredviđenih izdataka, finansijska situacija biće relativno stabilna. Postoji mogućnost da dobijete neki vredan poklon, nagradu ili vanredni neočekivani dobitak. Dobri saradnici biće vam Jarčevi, Ovnovi, Device, a pred kraj perioda i Lavovi. Škorpije vam mogu ponuditi dobro plaćen posao, koji verovatno nećete odbiti, ali se na njemu nećete dugo ni zadržati.

Ljubav - Ovo je idealan period za tajne ljubavi, iznenadne susrete i strastvene veze. Čak i ako imate partnera, postoji mogućnost da se neko drugi umeša u vašu vezu. Sve ono o čemu ste maštali, moglo bi se i ostvariti. Dopašćete se kolegi s posla, možda negde na zajedničkom službenom putu. Izuzetno povoljan period za ljubav sa strancem ili osobom koja živi u inostranstvu. Očekuje vas tajna avantura sa Ovnom, Škorpijom, Strelcem ili Jarcem. Jarčevi su za vas najidealniji partner, ali na neki način i najmanje na raspolaganju jer su preopterećeni obavezama. Moguće je čak da vam se istovremeno udvaraju dva Jarca, jedan na poslu, i drugi sa kojim ste u vezi i povremeno se čujete a živi u inostranstvu. Moraćete više pažnje da poklonite događanjima u vašem domu.

Zdravlje - Ne bi trebalo da imate ozbiljnijih problema.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Poslovna situacija neće se odvijati onako kako ste zamislili. Ipak, malo kasnije očekuju vas povoljnije mogućnosti za napredovanje u karijeri i za nove, bolje plaćete poslove. Ako dobijete ponudu od osobe koja je prisutna u javnosti, nemojte donositi odluku naprečac. Budite oprezni na polju komunikacija, bez obzira na to da li radite za marketinšku firmu, medije, bavite se sportom ili zbog posla često putujete. Budite više kooperativni do kraja perioda, kada se otvaraju nove, povoljne mogućnosti, posebno rođenima krajem maja. Što se finansija tiče, postoji velika mogućnost da se upustite u prilično rizičan, ali isplativ posao u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom.

Ljubav - Lavovi i poneka netipična Vaga na vas će delovati na poseban način. Bikovi takođe mogu biti veoma zanimljivi, ali i zahtevni. Ako ste slobodni, krenite na put, a ako radite za neku marketinšku firmu ili medije, na poslu će vam se neko dopasti na prvi pogled. U ovom periodu Blizancima, posebno onima koji često putuju u inostranstvo, neće biti nimalo dosadno u ljubavi. Žene će biti na meti lepih, zgodnih i veoma uspešnih muškaraca. Bićete spremni da rizikujete, ali već krajem perioda, ako situacija počne da se odvija drugačije od očekivane, malo diplomatskog umeća ne bi bilo na odmet. Neočekivana romansa moguća je i sa Vagom, Strelcem ili Škorpijom, ali nećete želeti da rizikujete i da onog ko vam je najdraži izgubite. Krajem perioda moraćete da rešavate porodične probleme i da pri tom pokažite strpljenje i razboritost.

Zdravlje - Ne preporučuju se brza vožnja i neopreznost na ulici.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Situacija na poslu biće vrlo izazovna, što će i te kako podsticati vaše ambicije. Budite veoma oprezni sa starijim i iskusnijim saradnicima koji će vas nagovarati da radite za njih. Kao posrednik može se pojaviti neka svetlokosa žena. Ma kog pola da ste, sa ženama ćete uspešno sarađivati. Budite maksimalno oprezni, čak i kod izuzetno povoljnih ponuda. Pred kraj perioda bićete u dilemi da li da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, za šta ćete imati podršku članova porodice. Ukoliko ste mladi, roditelji će vas u tome podržati. Postoji mogućnost da pređete u neku privatnu firmu koja još nije afirmisana, ali za koju možete čuti da ima dobre perspektive, pogotovo u radu sa strancima. Povremeno ćete imati potrebu za luksuzom, pa ćete želeti da trošite novac na nešto što vam u stvari i nije naročito potrebno. Nastupa povoljan period za rad sa Ribama, Bikovima i Devicama.

Ljubav - Početak perioda karakterističan je po intenzivnim osećanjima između vas i Škorpije, Riba, Device ili Ovna, ali je moguća i ljubomora, ne samo vaša nego i partnerova, naročito ako ste u kontaktu sa mnogo ljudi. Jarac strpljivo čeka. Ako ste slobodni, bićete neko ko neće moći da odbije pozive u društvo, ko ima velike mogućnosti da nekoga sretne i zavoli. Mogu vam se svideti Vodolija ili Ribe, Lav ili Jarac. Ukoliko ste muškarac privlačiće vas atraktivna plavuša ili crvenkosa koleginica na radnom mestu, veoma ambiciozna, sa mnogobrojnim interesantnim ponudama i u vezi sa zajedničkim poslom i prekovremenim radom. Vodolija vas može navesti na greh. Nećete se kajati, posebno ako vas odavno intrigira. Ako ste žena, proganjaće vas uspešan, stariji muškarac koji će smatrati da ste osoba njegovog života.

Zdravlje - Budite oprezni pri korišćenju oštrog alata.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Bićete u mogućnosti da vodite mnogobrojne razgovore sa osobama kojima neće ponestajati ideje i koje će vam nuditi saradnju. Finansijska situacija će se bitno popraviti, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će biti dominanta crta vašeg karaktera koja će doći do punog izražaja. Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopstvenih grešaka.

Ljubav - Početkom perioda verovatno ćete se zaljubiti, i to u Bika, Vagu, Raka ili Ribe. Tokom celog perioda ste spremni da donosite odluke od sudbinskog značaja, kao naprimer, možete odlučiti da stupite u novu vezu, brak ili da upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan na duže staze. Ovan, Škorpija ili Strelac, koje poznajete preko posla, polako ali sigurno pokušaće da grade put do vašeg srca, i to će raditi sistematično. Imate mogućnost da budete dominantni u vezi i teško ćete biti u stanju da kontrolišete emocije. Nekoliko osoba potpuno različitog izgleda i temperamenta okupiraće vašu pažnju. Ako ste u dužoj vezi koja je u manjoj krizi, ne posustajte pred preprekama, posebno ako se radi o nekome ko je mlađi od vas.

Zdravlje - Budite oprezni na vodi ili u njenoj blizini.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Tokom ovog perioda ništa vam neće biti teško da uradite. Mnogi će se baviti hobijem ili poslom koji vole i kojem su potpuno posvećeni. Moguća je i da promenite radno mesto upravo zato da biste radili ono što želite. Budete oprezni u radu sa strancima tokom celog perioda. Pružiće vam se mogućnost da upoznate nove saradnike, naše ljude koji rade za strane firme, ili koji dugo žive u inostranstvu. Lako ćete razotkriti namere nekoga ko vam nije naklonjen. Finansijska situacija biće prilično dobra i to zahvaljujući primanjima člana porodice ili bračnog partnera. Sve troškove brzo ćete nadoknaditi, ali ipak budite oprezniji u kupovini, pogotovo nepotrebnih stvari.

Ljubav - Kod vas je prisutno izvesno nestrpljenje, ali i nepoverenje prema partneru. Imaćete veliku potrebu za pažnjom i ljubavlju, a i tada, bićete mnogo trezveniji po svim pitanjima i nećete se opterećivati nepotrebnim sumnjama. Ako ste mladi, bićete veoma šarmantni, pričljivi, duhoviti i zavodnički nastrojeni. Mnogi od vas mogu doći u iskušenje da stupe u paralelnu vezu, i to tajnu. Ako ste slobodni, neke Device, Škorpije i Jarčevi pokušaće da vas osvoje. Vaš ljubavni život biće tema u porodici i moguće da će vas kritikovati zbog brzopletih odluka koje ćete doneti u vezi sa ulaskom u brak ili u novu vezu. Iako impulsivnost nije karakteristična za vaš znak, u ovom periodu doći će do izražaja. Brakovi mogu biti u krizi pred kraj perioda, jer će partner sa vama gubiti nerve, na njega nećete mnogo obraćati pažnju, ili ćete mu, naprotiv, ako ste odnedavno u vezi, biti stalno za petama.

Zdravlje - Ne preterujte ni u hrani niti u alkoholu.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Sreću vam donose Škorpije, Strelčevi, Blizanci i Bikovi. Krajem ovog perioda sa njima ćete najzad ostvariti ono o čemu ste pričali tokom prethodnih sedmica. Ali, ne budite brzopleti niti preterani optimista. Možete dobiti vrlo izazovne ponude koje vas nimalo neće ostaviti ravnodušnim, posebno ako očekujete poziv iz medija ili marketinških firmi. Bićete sve vreme u priličnim oscilacijama kada je vaš optimizam u pitanju, od euforije do sumnjičavosti. Iako ćete možda izbegavati da pozovete koga treba, a to će, najverovatnije, biti neko na položaju, Lav ili Škorpija, pruža vam se mogućnost da u stvari preko te osobe mnogo lakše privedete kraju nešto što vas već dugo opterećuje. Mnoge osobe neće biti u stanju da vam pomognu čak i ako to budu želele, jer će biti okupirane svojim ambicijama. Ne odustajte od cilja, ali će vam biti potrebna dobra strategija i čelični nervi. Krajem perioda postajete popustljiviji i prilagodljivi, a finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Slobodne Vage neće moći da predahnu od izlazaka i poziva, a one koje su u braku ili dužoj vezi, imaće vrlo buran društveni život. Ako vam je opsesija tamnokosa, markantna osoba s posla, ili ste je upoznali na nekom zvaničnom mestu, predstoji vam vrlo uzbudljiv period sa njom, ali ne i lišen manjih nerviranja. Što budete imali veću potrebu da je kontrolišete, to će ona biti tajanstvenija. Na momente možete osećati i gnev ili nemoć što se situacija u ljubavi ne odvija kako biste vi želeli, posebno ako ste u vezi sa Bikom, Rakom, Lavom ili Vodolijom. Ako vam se svidi Ovan, možete pomisliti da je previše neodlučan. Kontrolišite svoje emocije i što ih manje budete otkrivali to ćete biti na većem dobitku. Oni koji su u dugoj vezi, mogu osećati monotoniju ili pritisak porodice, a nervoza će biti rezultat nemogućnosti da nad svim događajima imate kontrolu. Možda je baš to ono čime ne treba da se opterećujete.

Zdravlje - Smanjite nervozu.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Nalazite se na prelomnoj tački u vašoj karijeri kada možete da mnogo dobijete ali i da mnogo izgubite. Sve zavisi od toga šta smatrate dobitkom a šta gubitkom. Može se desiti da nešto što ste žarko želeli da dobijete bude veliki teret na vašim plećima, a saradnici prilično nepouzdani. Ako ste u zrelim godinama, birajte one saradnike koji su približno vaših godina, ili mnogo mlađe kolege. Potrebno je da pokažete dobre organizacione sposobnosti. Nove šanse u vezi sa inostranstvom biće ponovo aktuelne. Krajem perioda, Ribe i Devica moliće vas da pristanete da radite sa njima. Dajte im šansu, može vam se pozlatiti.

Ljubav - Početkom perioda, možete biti previše nestrpljivi, posebno ako ste u braku. Bračna kriza može dostići nivo usijanja oko nekih tema koje su vam više nego dosadne. Ako ste mladi, ne idite pod isti krov sa roditeljima, čak i da su predivni. Potrebna vam je sloboda, moguće zato što ste dugo bili previše poslušni ili ste možda krili da ste u dvostrukoj vezi. Dugo ste bili skloni kompromisima i nikako da kažete šta vam smeta, da potražite onoga ko vam odgovora, a najverovatnije znate ko je to. Previše obzira loše utiče na vaše nerve. Izborićete se za svoje mesto pod suncem i krenuti u osvajanje slobode, ili veze sa onim koga smatrate koliko-toliko idealnim za vas. Ako pripadate generaciji veoma mladih Škorpija, verovatno mislite na nekoga ko živi u inostranstvu ili vam stalno pominje mogućnost odlaska u inostranstvo - bez vas. Ne nervirajte se unapred, život će već izrežirati ono što mora da se dogodi.

Zdravlje - Mogući povremeni bolovi u leđima.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Potrudite se da sredite svoje poslove. Iako se nalazite u veoma povoljnom periodu neophodno je da budete oprezni. Imate veliku potrebu da finalizujete nešto što ste započeli, i to će vam doneti sreću, novac i društveni status, naročito ako budete vodili mudru politiku sa Jarcem ili Devicom. Dobra saradnja sa Lavovima i te kako vam je bitna, ali na njih nećete moći mnogo da se oslonite zbog njihove prezauzetosti. Ako nameravate da menjate radno mesto, ili da započnete novi posao, posebno u vezi sa medijima ili u nekoj većoj javnoj ustanovi, uradite to krajem ovog perioda. Podršku vam mogu pružiti Vaga ili neki Ovan, na koje ne računate.

Ljubav - Duge ljubavi ili brakovi mogu biti u nekoj vrsti krize, posebno ako je partner Vaga, Bik, Lav ili Rak. Potrebno je izdržati razne vrste potresa, partnerova rodbina i porodica mešaće vam se u život. Ako ste iz bilo kog razloga razdvojeni od partnera, ili neko od vas dvoje mora na put, bilo bi dobro da to prihvatite što je moguće hladnokrvnije, jer ako pokušate da raščistite stvari biće to na obostranu štetu. Ako ste slobodni, idite na put, bilo gde, što dalje to bolje. Mnogi Strelčevi će više energije trošiti na karijeru nego na ljubav, ili će sa partnerom razmatrati mogućnost ulaska u zajednički biznis. Ako ste slobodni, moguća je veza sa strancem, osobom koja živi u inostranstvu, ili posluje sa strancima i često putuje. Trebalo bi da obnovite vezu sa Lavom ili Vodolijom koji su vam nekada mnogo značili. Ovan će najverovatnije krajem perioda biti uporan u pokušaju da vas zavede. Ako mu je podznak Vaga, teško da ćete mu odoleti.

Zdravlje - Uzimajte preparate za jačanje imunološkog sistema.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- U ovom periodu dešavaće se mnogo toga što ćete smatrati izuzetno napornim. Radićete do duboko u noć, a saradnici će manje-više biti nepouzdani ili promenljivog raspoloženja. Ipak, nadomak ste velikog uspeha i zato ne brinite. Regulišite sva pitanja u vezi sa nekretninama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete imidžom koji ostavljate na druge. Vaša osnovna briga treba da bude kako da ostvarite ono što ste zacrtali kao cilj, a da se pri tom što manje nervirate. Najlakše će vam ići poslovi koje budete obavljali u nekoj vrsti tajnosti, kao rezultat razgovora u četiri oka i poslovi koji imaju veze sa inostranstvom. Krajem perioda postaćete manje direktni i shvatićete da je mnogo važnije da budete dobar diplomata. Blizanci ili Devica pokušaće da vas nagovore na neke poslove, a vi ćete biti pomalo podozrivi.

Ljubav - Nalazite se u periodu kada bi ljubavni život mogao biti vrlo buran, posebno ako vam se dopadaju markantne tamnokose osobe ili osobe orijentalnog izgleda. Susret sa nekim ko će delovati na vas poput manjeg zemljotresa moguć je samo ako neko bude želeo da vas sa tom osobom upozna. Postoji izvesna prepreka između vas i nekoga ko vam se dopada. Ako ste žena, zaljubićete se u sedokosog ili muškarca plave kose i plavih očiju. Vas kao da malo šta dotiče što se tiče stalnog partnera, posebno ako ste duži period sa istim partnerom. Moguće je da ste negde u sebi nešto prelomili što mu baš i ne ide u prilog. Zabranjeno voće biće daleko slađe nego ikada. Ako ste mladi, slobodni, a sretnete nekoga ko vas oduševi, nećete želeti da svoju vezu obelodanite ili ćete biti toliko zaljubljeni da će to predstavljati više patnju nego uživanje. Jarčevi su inače skloni dramatizaciji što vam zaista nije potrebno. Devica čezne za vama, ali ne bi to priznala ni pod kojim uslovom.

Zdravlje - Skloni ste fizičkom iscrpljivanju.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao- Fizički i niste u nekoj formi, i verovatno ćete planirati odmor. Moguće je da ćete se posvetiti nekom hobiju, da ćete se baviti umetnošću ili nečim što volite. Ako budete morali da radite, slede konflikti, jer će vam saradnici ići na nerve. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao i neće odustajati, ali vama kao da ponestaje entuzijazma. Razmišljaćete o nekom privatnom biznisu koji nema veze sa velikim firmama, moguće da ćete ulagati novac u nekretnine, uzimaćete kredite i pravićete finansijske transakcije u kojima ćete samo vi uspeti da se snađete. Rak ili Bik mogu vam ushićeni predložiti posao koji bi bio na staklenim nogama. Ako vi tada dođete na ideju koja vam se učini genijalnom, budite sigurni da nije.

Ljubav - Vaša sposobnost zavođenja će biti na zavidnom nivou. Naići ćete na partnera koji će moći u svemu da vam parira. Ne preporučuje vam se da se sa njim upuštate u polemike, niti ako ste u braku da jedno drugom pokušavate bilo šta da dokazujete. Neće biti pobednika. Sa bojnog polja ovog puta pobeći ćete u zagrljaj Škorpije, Strelca ili Jarca, sa namerom da to bude nakratko, tek da se malo sredite. Međutim, tako ćete sebi zakomplikovati život, jer ta osoba ne samo da neće pristati da bude vaš utešitelj nego će čak više tražiti od stalnog partnera. Ako planirate put u inostranstvo ili bar negde van mesta u kojem živite, moguća je kratka strastvena i nezaboravna avantura sa Vagom ili Ovnom. U svakom slučaju pozabavite se svojim stambenim pitanjem, biće vam potreban udoban smeštaj i ako ste sami i ako ste u braku.

Zdravlje - Pazite se opekotine od sunca.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao- Mnoge Ribe imaju sjajne ponude u vezi sa poslom, ali mnoge ponude su bez realnog osnova, na nivou maštanja. Trebalo bi da se više oslonite na sebe i da razmislite o nekom samostalnom poslu u kojem bi vaši kvaliteti došli do izražaja, posebno ako imate smisla za umetnost. Za vas je najidealniji bilo koji posao koji ima veze sa javnošću. Ne bi trebalo da tragično doživite neki moguć manji neuspeh. Ipak, čak i ako do toga dođe, nakratko ćete biti u krizi, a onda ćete postati još ambiciozniji. Dobijate mogućnost da sa nekom ženom, rođenom u znaku Vage ili Bika započnete privatan biznis. To će na kraju biti ono na šta ste čekali. I pored izdataka, finansijska situacija će se stabilizovati.

Ljubav - Vaša izuzetno jaka potreba za ljubavlju i pažnjom naići će na dobar odjek. Ako ste slobodni, bićete veoma popularni u društvu i stalno negde pozivani. Nemojte razmišljati o osobi koja je u braku ili ako ste duže u nekoj vezi, a partner nema nameru da menja status, tj. da ulazi u brak, ne spominjite to. Nećete umeti da na pravi način dobijete ono što želite. Često možete biti skloni glumi da ne biste nekoga povredili, partnera ili čak njegovu porodicu. Možda je vreme da mislite na sebe. Možete biti privučeni šarmom osobe poznate u javnosti ili nekoga ko je nekada bio na nekom položaju ili je veoma posvećen svom poslu. Pokušajte da rešite sve eventualne nesuglasice sa stalnim partnerom i nemojte u želji za nekom vrstom osvete ići često u društvo ili na put bez njega. U tom slučaju, krajem perioda dolazi do prilično neprijatnih scena s njegove strane.

Zdravlje - Mogući bolovi u leđima.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT