vrh

Mesečni Horoskop

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Mart 2017.


 
   

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao- Brzopletost je ono čega treba da se čuvate, jer se događaji mogu odvijati tom brzinom da nećete biti naročito mudri. Moraćete da se pravdate za nešto što ste uradili, ali to ćete izvesti tako vešto da ćete još i uspeti mnoge da ubedite da su vam namere bile časne. Medijski poznate osobe ili oni koji žele da se probiju u javnosti i naprave karijeru biće skloni rizičnim poduhvatima i druženjima sa osobama o čijoj prošlosti baš i ne znaju mnogo. Ako spadate u takve, brzoplete Ovnove, ipak razmislite dobro pre nego što bilo šta potpišete.
Još malo će vam zagorčavati život jedan Jarac ali možda to i nije loše, on može predstavljati vašu savest ili vaš glas razuma. Ako radite u firmi sa velikim brojem ljudi ili se bavite sportom, dinamičnim poslom, predstoji vam uspeh.
Ljubav - Ovo je vreme burnog, možda čak i pomalo skandaloznog, naravno ako ste tome skloni, društvenog i ljubavnog života. Ipak, nećete biti na lošem glasu. Što god da uradite biće vam plus u ljubavnoj karijeri, čak i ako slomijte nečije srce, otmete nekome ženu ili muža. Prvo ćete se viđati negde na nekim skrovitim mestima ili ćete pokušati da budete diskretni, ali posle ništa više neće biti isto a još manje tajnovito. Ako ste martovski Ovan, nećete stići da odgovarate na sve pozive, i sms jer će vas mnogi poželeti u svom društvu. Vama proleće dolazi ranije nego drugim znacima i čak ako ste u zrelom dobu, osećaćete se kao da ste u ranoj mladosti. Ako ste skloni paralelnim vezama a često je to slučaj kod vašeg znaka iako se intimno toga užasavate, ali se nekako često nađete u toj situaciji, jedna Škorpija ili Jarac mogu biti za vas više nego fatalni. Pazite kakav odnos imate s kolegama i koleginicama ako ste u stalnoj vezi ili braku. Imate više mogućnosti na ljubavnom planu, ali ako mislite da čak i samo koketujete na više strana a imate stalnog partnera, ne piše vam se dobro.
Zdravlje – Moguće su glavobolje. Proverite vid.   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Ovo bi mogao biti više nego uzbudljiv period. Ako vam neko ponudi novo radno mesto, ne žurite s odlukama, jer pazite se. Možda je u pitanju nečija potreba da vas maksimalno iskoristi na neki način, možda za neke svoje planove i iako bi vas sjajno platili vama bi to bilo prilično opterećenje. Osećate da je došlo vreme velikih odluka, i nemojte brinuti niti se plašiti izazova jer ma koju ponudu da prihvatite iz nje će proizići nešto dobro, samo je pitanje koliko biste se zadržali na tom radnom mestu. Bikovi imaju jaku maštu i kada su motivisani veliki su radnici a ove godine predstoji vam veliki uspeh. Pazite se manjeg zastoja u poslu ili će neko ko treba da odluči o vašoj karijeri imati svojih ličnih problema što će se reflektovati na vaše planove. Možda je to i dobro jer ovo je period kada treba ići korak po korak, i bilo bi dobro da isključite emocije pri donošenju poslovnih odluka, da ne mislite ko vam je od poslodavaca simpatičniji i draži nego da gledate samo svoj interes i sledite svoju intuiciju.
Ljubav - Spremite se za uzbudljiv period u koji tek ulazite. Vaši pokušaji da nekoga držite na odstojanju koji su urodili plodom u poslednjih nekoliko meseci sada će se pretvoriti najverovatnije u tajnu vezu ili u vašu tajnu patnju. Ako pobegnete od osobe niste pobegli od sebe i svojih emocija. Vi uopšte nećete umeti da se postavite kako treba. Bićete skloni da se zavaravate ili da preterano glumite nezainteresovanost a da se u stvari odate kada se tome najmanje nadate. Što češće idete na velike skupove, to je veća mogućnost da sretnete nekoga ko vam se dopada. Kod vas se prepliću posao i ljubav, ali to je sa Bikovima uvek tako i od sudbine ne možete pobeći. Možete da se 'odate' šta osećate, bilo rečima, sms porukama ili u direktnom kontaktu. Osoba koja vam se dopada podjednako je opsednuta vama ali je vičnija u komunikaciji zato se naoružajte strpljenjem i taktikom. Ako ste u braku, situacija je mnogo povoljnija jer i pored manjih problema u komunikaciji imate sve šanse da vi uzmete kormilo broda u svoje ruke. Dobijate ponude za viđanje od osobe koja je mlađa od vas i koja vas mnogo ne ineresuje.
Zdravlje – Moguće su vrtoglavice, glavobolje i problemi sa sinusima.   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Sve što se odnosi na inostranstvo, kontakti, poslovi i bilo koja vrsta saradnje, može biti za vas veliki izazov. Niste ni svesni da nećete moći onom brzinom da rešite problem koji želite. Imaćete podršku jednog ambicioznog Ovna koji je sposoban da ni iz čega napravi novac i još ako se radi o ženskom predstavniku ovog znaka, na konju ste. Krećete u pohod ka velikom uspehu, doduše, boreći se sa jakom konkurencijom. Ipak, vi ćete biti znak kome se otvaraju mnoga vrata. Vaše verbalne sposobnosti postaju mnogo veće i bićete više nego ubedljivi, što je veoma povoljno za one koji rade u medijima, u velikim firmama, poslu sa strancima. Obnovite znanje stranih jezika, predstoje vam putovanja. Što se tiče kredita i zaduživanja ili ulaganja novca u bilo kakav posao, budite oprezni i obavezno se konsultujte sa nekim u koga imate poverenja, sa starijim kolegom ili članom porodice.
Ljubav - Jedan od izuzetno uzbudljivih meseci u kojima će se mnogi Blizanci zaljubiti. Mladi, slobodni Blizanci imaju najviše šanse da naprave pogrešan izbor ili pogrešnu taktiku a ona će im biti više nego neophodna da bi sebe poštedeli razočarenja. Ako vam se dopada Vodolija, Lav ili Rak, morate biti veoma taktični ako ne želite da se veza završi pre nego što počne. Kraći flert u to vreme može pokrenuti lavinu događaja u kojima se nećete snaći. Ako imate stalnog partnera i on radi sa strancima ili planira put u inostranstvo, privremena odvojenost može na vas delovati prilično razorno. Psiha vam je prilično labilna i skloni ste da preuveličavate događaje i da predimenzionirate značaj svega što se dešava u vašem životu. Sredinom meseca postajete mnogo prilagodljiviji, kooperativniji a bićete spremni i da poslušate savet dobrog prijatelja ili još bolje prijateljice. Ako vam se dopadne sportista, veza ima perspektivu, posebno ako se radi o nekom ko se bavi grupnim sportom. Možete biti skloni raspravama i imati naglašenu potrebu da govorite sve što mislite a što vam ne ide u prilog.
Zdravlje – Pazite se na ulici, posebno na raskrsnicama, skloni ste povredama.   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Neće se desiti ništa spektakularno ako ne zaključujete neke poslove, posebno ne na nagovor Blizanaca ili Device. Predstavnici znaka Jarca takođe nisu baš oni koji vam mogu biti od velike koristi jer će biti previše zahtevni i to će naročito osetiti Rakovi iz poslednje dekade. Rođeni početkom znaka mogu imati upravo preko Jarčeva koristi, mogu sklapati s njima poslove ili preko njih nalaziti poslove, ukoliko žele premeštaj na neko bolje radno mesto ili traže zaposlenje. U drugoj polovini meseca imate dobre mogućnosti posebno da preko prijateljskih veza, preko žena rođenih u znaku Bika, Vage, Ovna, sklopite solidne poslove i upoznate nove, interesantne saradnike. Postoji mogućnosti iznenadnih dobitaka u igrama na sreću. Kod uzimanja ili otplate kredita budite oprezni i dobro razmislite o svim mogućnostima. Rešavaćete pitanje nekretnina i zaostavšitne.
Ljubav - Vaša pomalo pasivna priroda biće i te kako uzdrmana pa ćete postati izuzetno fatalni primerak za moge znake. Promena na vama će biti više nego vidljiva, posebno ako se krećete u većem društvu. Neko ko radi za strance ili često putuje u inostranstvu biće vaša žrtva. A kada Rak reši da nekoga osvoji, onda je spreman na mnogo što šta. Ako ste žena Rak, probudiće se u vama potreba da pripadate visokom društvu a ulaznicu ćete potražiti upravo preko partnera. Muškarci Rakovi neplanirano i neciljano imaju mnogo više šanse da sretnu neki zanosni primerak suprotnog pola koji je tačno po njihovoj meri, sve dok se ne upuste u vezu sa njim, jer tada mogu otkriti da se radi o nekome za koga baš i nemaju mnogo nerava. U stvari, Rakovi ne vole komplikovane veze, a hteli ne hteli upravo u takve se i upuštaju. Romantičan deo njihove prirode biće aktivniji nego ikada. Oni koji su od nedavno u braku, mogu dobiti vest o proširenju porodice.
Zdravlje – Pazite na oscilacije krvnog pritiska ili vrtoglavice.   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Vašem plahovitom i impulsivnom znaku svakako neće biti lako u ovom periodu, jer će često morati da bude diplomata, što nije osobina Lava. Ne samo da ćete biti izloženi raznim provokacijama nego će stizati i naizgled sjajne poslovne ponude ali ipak, neko će se naći da vam na vreme ukaže da ne treba da žurite s odlukom. Pod najvećim stresom biće Lavovi prve i druge dekade dok oni rođeni posle 10.avgusta biće manje više u nekoj vrsti zavetrine, čak imaju mogućnost da sklope odlične poslove. Budite oprezniji u svakoj vrsti rasprave ili ako ste rođeni početkom 60 tih. Ti su znaci najugoreženiji i trenutno najambiciozniji. Posebno pazite ako radite na nekom odgovornom mestu ili ako nameravate da započnete saradnju sa strancima ili krenete u veliki projekat. Sačekajte malo i vi ćete, bez obzira što nećete biti ništa manje nestrpljivi, ipak imati više sreće kod rešavanja pravnih pitanja, uspostavljanja kontakata sa strancima kao i kod potpisivanja ugovora. Finasije se poboljšavaju i dosta ćete dobro uspevati da isplivate iz nekih mutnih finanisjskih voda u koje ste nesmotreno upali krajem prošle godine.
Ljubav - Pripazite na loše procene i impulsivnost kod donošenja odluka ne samo na poslovnu sferu nego i na lične odnose. Svako ko je naspram vas je potencijalno vaš neprijatelj ili ga tako doživljavate ili se radi o nekome koga do sada niste tako doživljavali. Na vama je da situaciju rasvetlite, a čime će Lav to učiniti nego svojim šarmom, dobrotom i plemenitošću. Ipak, sfera ličnih odnosa je ugrožena pa možete pomisliti da možete nešto i malo da pogledate sa strane ali ako ste u stalnoj vezi, sitaucija nije baš tako naivna da biste reskirali da izgubite ono što imate. Mnogo ste postali nestašni u poslednje vreme i vas će teško bilo ko moći da prati u vašoj potrebi za izlascima i hedonističkom stilu života. Možda samo neki Strelac ili Vodolija. A vas mogu zainteresovavati Bik i Vaga. Posle sredine marta adrenalin skače, opet kod Lavova rođenih u prvoj dekadi, jer će vatreni, temepramentni partner biti za vas stalni izazov, samo pazite se. Pripazite na nepotrebne rasprave oko potpuno nevažnih tema.
Zdravlje – Pazite se moguće povrede.   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - U ovom periodu bilo bi bolje da vi lično ne preduzimate nikakvu akciju u vezi sa poslom. Veliki problem može predstavljati vaša naivnost koja baš i nije primerena vašem znaku. Neko bi mogao da vam obeća nešto što neće ispuniti. Privlače vas poslovi sa strancima, razmislite da li je baš mudro da o tome razmišljate. Ukoliko biste brzopleto doneli odluku da pređete u neku stranu firmu ili predstavništvo, najverovatnije da biste napravili pogrešan izbor. Bar za sada. Ako tražite posao, naći ćete ga preko Jarca, Škorpije ili Ovna. Oni su trenutno najsolidniji, mada vama se baš nešto sa njima i ne radi, jer vam izgledaju i najzahtevniji. Ako ste zaposleni, vaša duša traži promenu i neke sasvim drugačije poslove od onih koje ste do sada obavljali. Sačekajte. Mnogi znaju šta vam nude i kakve planove pravite i iz nekog razloga, a vi dobro znate kog, vas doživljavaju kao konkurenciju. Vreme radi za vas i zato odugovlačite sa odlukom dok možete i ako možete. Intuicija vam nije trenutno najjača strana, a najveća mana vam je nestrpljenje i potreba da napravite nekakav zaokret u poslovnom životu.
Ljubav - Najuzbudljiviji period biće za one koji su u prošloj godini zapoćeli vezu. Mlade Device imaju šansu da uđu u brak, da prošire porodicu, da reše stambeno pitanje, dok sredovečne, bilo da su slobodne ili u dužoj vezi ili braku, moraju da pristanu na neku, za njih dosta komplikovanu situaciju. Ne radi se ni o kakvom uslovu koji postavlja druga strana već je situacija takva da one htele ne htele ne mogu lako da nađu izlaz jer emocije preovladavaju. Mudrost im nije jača strana kao što ni pretarano žrtvovanje za partnera u prethodnoj nije donelo satisfakciju. Preostaje da se upotrebni snaga erosa koji Device nerado koriste ali ako se na to odluče i te kako će im poći za rukom da zavedu koga žele. Ako spadate u one primerke ovog znaka koje imaju nesređen ljubavni život, zapitajte se koliko ste sami doprenili bilo svojoj samoći, osećaju da nemate dovoljno ljubavi ili komplikovanoj vezi u koju ste ušli, ali pak, sa mnogo strasti. Ako niste, u ovom periodu, to se lako može dogoditi. Dve osobe su i igri, jedan Jarac ili Vodolija i jedan Ovan ili Ribe, bilo u znaku, podznaku ili sa naglašenim osobinama tih znakova.
Zdravlje – Nervni sistem vam je prilično uzdrman, bavite se rekreacijom.   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA   

Posao - U ovom periodu ste, u svakom pogledu u svom ste elementu, a inače, u ovoj godini, od samog početka već je mnogo toga krenulo nabolje. Ipak, preterani optimizam vas u ovom periodu, može navesti na pogrešne zaključke. Podjednako optimističan znak pun novih ideja, moguće poput nekog Lava ili Vodolije može vas nagovoriti na zajednički biznis. Od biznisa neće biti ništa, a pare ćete potrošiti. Zato, iako će vas cele godine manje više služiti sreća kada je u pitanju lutrija, malo više opreza u ovom periodu nije na odmet i u igrama na sreću. Ipak, skoro vam se neće ukazati tako mnogo prilika, ne samo za napredovanje nego i za promenu posla. Vaša lična inicijativa je od velikog značaja,i bićete svesni koliko vas drugi poštuju jer vaše samopouzdanje je poljuljano, pa još uvek pomalo kada je karijera u pitanju, idete kao po ledu. Ne brinite se, ovo je tek početak mnogih lepih događaja koji vas očekuju, a ako planirate posao u javnosti, ceo svet je vaš. Sportisti i muzičari imaju najviše šanse da se istaknu i po neki glumac.
Ljubav – I na polju ljubavi imate dosta sreće. Sumnjičavost vas ne napušta, oprezni ste jer ste se verovatno u poslednjih godinu dana dosta puta opekli ili razočarali, ali ste situaciju verovatno već stavili pod kontrolu. Ako niste, slobodno to uadite, ali ne rečima nego na delu. Mogućnost susreta sa osobom koja planira da živi u inostranstvu ili da gradi karijeru svetskih razmera je više nego izvesna. Ako ste već u vezi ili braku sa ambicioznom osobom, podržite je jer ćete joj biti više nego potrebni kao savetodavac, što vam na neki način laskati. Izbegnite rasprave sa stalnim partnerom a ako ste slobodni, u to vreme se možete zaljubiti u nekoga ko vam se može učiniti da je fatalna ljubav vašeg života posebno ako se radi o Strelcu, Vodoliji ili Lavu. Ne preterujete se koketerijom, jer će mnogi želeti da budu u vašem društvu, a vama će i te kako prijati njihova pažnja. Jedan fatalni Jarac vam je za petama, ako ste žena, moguće da je na položaju i mnogo stariji od vas. Muškarci Vage postaju neodoljivi svojim duhovitim primedbama a ako se bave umetnošću, utoliko su interesantniji. Ma kojoj dekadi Vage da pripadate, možete sresti nekoga ko ima veze sa inostranstvom ili je stranac.
Zdravlje – Pazite se povrede u kući.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Ovo je vrlo naporan period za predstavnike vašeg znaka, ali ako ste verzirani u privatne poslove, bankarstvo, medije i poznajete prave osobe a znate i kada da im se obratite, bez brige. Vi ste ona strana koja nameće uslove, pazite samo da ne preterate u svojim zahtevima, jer bi poslovni partneri mogli da se okrenu nekom malo popustljivijem i manje zahtevnom znaku. Svaka vrsta preterivanja na neki način se može pokazati kao loša po vas, bilo da se radi o prevelikoj ambiciji, fizičkom naprezanju ili potrebi da po svaku cenu pobedite konukurenciju. Trgovina, turizam, putovanja, poslovi u vezi sa informacionim sistemima, sport, umetnost, donose uspeh. Ako tražite posao u medijima, to bi trebalo da bude neki posao koji bi vam omogućio bolju komunikaciju sa strancima. Mogu vam se uvećati prihodi, jer ćete umeti da novac uložite u one poslove koji vam mogu doneti dobit. Sa ženama ćete bolje sarađivati, ma kog pola da ste, nego sa muškarcima.
Ljubav – Može vam se svideti neko s posla, smeđokos, ako ste žena, dopašće vam se verovatno sportista ili vrlo aktivna osoba, neko ko često putuje, i bilo bi najbolje da ste u to vreme na putu, jer možete očekivati udvaranja od aerodroma do destinacje. Bez obzra da li se radi o službenom putu ili o nekom privatnom aranžmanu, uživaćete. Bićete puni planova u vezi sa ljubavnim gnezdom. Mnoge ga međutim sviju na radnom mestu, jer su okupirane u to vreme nekim velikim projektima i može vam se učiniti neki Jarac, Škorpja ili Ovan kao savršeni sagovornici. Period vam donosi erotska uzbuđenja i neočekivane ljubavne avanture i susrete i to sa osobama od ugleda. Škorpija voli sve što je rafinirano, tajanstveno i imaće prilike da bira. Eto nekog tamnokosog ili tamnokose, vedre, mladolike osobe koja će uspeti da vas zainteresuje i oraspoloži. Strastvene veze su moguće sa Ovnovima i Bikovima, Vagama, pola zodijaka vam je naklonjeno i bilo bi dobro da bar nešto od tih ponuda iskoristite.
Zdravlje – Pazite se za volanom.  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Evo jednog znaka koji je sklon putovanjima, istraživanjima i predstavlja vizionara u zodijaku, samo kada to hoće. Cele godine bićete izuzetno nadahnuti za nove poslove. U ovom peridu, međutim, može se desiti da napravite pogrešne poslovne poteze i to na nagovor neke osobe koja vam je izuzetno naklonjena a i vi njoj. Ako se radi o Jarcu, Devici ili Blizancima, dobro razmislite da li su njihovi predlozi logični i izvodljivi. Jarac je još i najpouzdaniji, posebno ako je stariji od vas, došao bi u obzir i neki drugi Strelac. Vaša energičnost je ono što može da donese uspeha. Oni koji vam duguju novac, ako ima takvih, tada bi morali da vam ga vrate ili da izvrše neku vrstu isplate. Neko će pokušati da vas nadmudri ali vi ćete biti u stanju da prozrete njegove namere. Nove poslove ćete naći preko prijatelja koji rade u inostranstvu, za strance ili preko Interneta.
Ljubav – Ako ste u stalnoj vezi, prošla godina je bila prilično naporna pa ste mnogo toga govorili i činili pogrešno a i vaš partner nije baš bio naročito taktičan. Sada kreće mnogo bolji period, ali ipak, pazite šta radite. Nemojte potezati teme iz prošlosti, ako je ostalo nešto nedorečeno, završite s tim što pre. Ako ste preko nečega prešli, neka to bude zauvek. Može se desiti da budete preterano skloni da partnera kritikujete za svaku sitnicu a on će vam uzvraćati istom merom. Ovo je jedan od malo kritičnijih meseci i reči će biti najuboitije oružje. Isto tako rečima ćete zavoditi, pre nego postupcima. jer ćete, naročito ako ste slobodni u svakom društvu briljirati svojom duhovitošću, šarmom i malo ko će moći da vam odoli. Neko čeka da mu se javite. Jake strasti su na pomolu a počinju upravo kao bezazlen flert. Sačekajte da vidite kako se odvija vaša veza, pa onda donosite odluku.
Zdravlje – Nigde ne žurite, naročito kada prelazite raskrsnicu.   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS


Posao - Vaš znak spada o one kojima će ova godina biti dobra, bar većini, ali iako vas ambicija tera da odmah krenete u nove poslove, bolje sačekajte sa odlukama. Ne žurite, posebno ne ulazite u neki nov posao sa onima koji vam se dive, laskaju vam i uspevaju vrlo često da vas impresioniraju. Jarac je ponekad kao hirovito dete, kada nešto smisli, mora ideju da sprovede u delo, ma koliko napora to iziskivalo. Stariji od vas su vam od velike koristi, ma koliko godina imali i ma na kakvoj poziciji bili, jer ste ušli u fazu velikog entuzijazma. Nadahnuće prija trenutno samo Jarcima koji se bave naučnim radom ili umetnošću i oni mogu napraviti sjajanu karijeru, a ostali mogu biti uspešni u timskom radu. Vodolije, Ribe, Ovnovi, Bikovi, Škorpije mogu biti sjajni saradnice a Device, onaj neophodni glas razuma bez koga ništa neće ispasti kako treba. Za novac ne brinite, polako sve dolazi na svoje, dugove vraćate ako ih imate a mogući su i iznenadni prilivi novca sa strane.
Ljubav – Spadate u konzervativni znak sve dok se ne zaljubite a to vam se, iako to vešto krijete često dešava. U vas drugi, još češće. Ovaj period je sjajan za ljubav, možete da birate i prema temeperamentu i prema duhovnom sklopu a najverovatnije da ćete, što malo ko može da pomisli da je vaš znak sposoban, biti u stanju da uđete i u paralelnu vezu. Teško baš da ćete uspeti da odolite iskušenjima. Jake ličnosti, bez obzira kog ste pola, fasciniraće vas a srešćete ih verovatno negde u okviru posla. Možete da potpuno izgubite glavu za nekim. Ukoliko ste slobodni,i pripadate generaciji mlađih Jarčeva, bogat društveni život i odlazak na koncerte, sportske događaje, putovanja, pružiće vam dovoljno mogućnosti da sretnete nekoga ko će možda biti ljubav vašeg života. Ako spadate u one sredovečne Jarce, poslovni kontakti ili još bolje poslovni putevi u inostranstvno pružaju sjajnu šansu za ljubavnu avanturu.
Zdravlje – Moguća manja glavobolja.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao - Vaš znak je trenutno u žiži događanja. Sve se vrti oko vas, hteli vi ili ne. Vi ste pokretač događaja, neko ko može da zasmeta drugima, ko provocira, ko planira, u koga gledaju. Vaš znak ove godine ima obilje novih mogućnosti ali i priličnu ležernost i samouverenost. Bilo bi bolje da dobro pazite šta preduzimate na poslovnom planu jer će neko pokušati da vam saseče granu na kojoj sedite. Ako još uvek sedite. Pazite se. Postoji uvek nova šansa, ali ne ispuštajte ono što ste već stekli zbog nekog novog posla ili nove šanse koja se može ukazati ili vam mogu oduševljeno predložiti nešto što bi moglo biti kontraproduktivno za vas. Mnogi će vas kritikovati i pokušati da vam stanu na put, ili ćete biti suočeni sa velikom konkurencijom. Najbolje ćete se boriti radom i kvalitetom, ma čime da se bavite.
Ljubav – Imate veliku dozu samouverenosti zato pazite šta radite kada je ljubavni život u pitanju. Preterana potreba za bogatim društvenim životom neće se dobro odraziti na stalnu vezu, ukoliko traje nekoliko godina, jer bi partner mogao da se okrene nekom drugom. Ako ste slobodni, ne brinite, ako ovaj period završite i dalje bez partnera onda je to samo stvar vašeg izbora je mogućnosti su brojne. Mogao bi vam se svideti Ovan, Strelac, Lav, Vaga a oni koji su skloni tajnim vezama mogu ih doživeti sa Jarcem ili Škorpijom. Ipak, vrlo brzo bi se pročulo za to, jer nekome veoma imponuje da bude sa vama i potrudio bi se da se to obelodani. Ne spadate u naivan znak, ali često pravite pogrešne korake, posebno kada je ljubav u pitanju.
Zdravlje – Skloni ste upalnim procesima.   RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES
   

Posao - Vi ste se već navikli na razne vrste prepreka, previše posla, namćoraste šefove. Ništa vas više ne može uzdrmati i poremetiti vaš psihički mir. Mašta, kreativnost, ideje, planovi, to je vaše najveće bogatstvo koje treba samo da materijalizujete. Preosetljivost na kritike i pojačana nervoza osetiće se i na poslu iako će se situacija vrlo brzo smiriti. Ima mnogo onih koji vam pomažu i koji vas štite, i to uglavnom jake ličnosti, osobe poput Ovna, Vodolije, Jarca, Škorpije. Finansijska situacija počinje polako da se popravlja, da biste posle već sasvim uspešno držali konce svoje karijere u svojim rukama. Mogući su dobici u igrama na sreću.
Ljubav – Sve je dozvoljeno osim tajnih ljubavi, a nekako ćete biti najviše skloni upravo tome ili će se tako nameštati situacije da nećete moći da im odolite. Prošlost i dalje može predstavljati za vas i inspiraciju i noćnu moru. Ako ste lekar, bavite se metafizikom, umetnošću, sportom, predstoje vam interesantni susreti. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, ponovo će se ukazati prilika da vam se dopadne neko koga ste nekada voleli. I možda vam nikada nije bilo jasno zašto se veza prekinula ili ćete saznati šta se stvarno dogodilo tada kada ste možda i dosta patili. Vaš ljubavni život može biti tema u vašem domu ma koliko godina da imate, i pazite šta radite, jer možete svojim ponašanjem isprovocirati prilično neprijatnu atmosferu u porodici. U svakom slučaju čak i da budete krajnje smerni, čućete o sebi mnogo toga što ne odgovara istini ali se nećete truditi da to opovrgnete. Kao da ćete uživati u tome. Teško da ćete odoleti da ne saznate ko je to opsednut vama i ko vam na diskretan ili posredan način šalje poruke da bi želeo da se sretnete.
Zdravlje – Moguće vrtoglavice i pad imuniteta.
       KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE
Povratak Na Vrh Strane