vrh
Meni

Mesečni HoroskopJul 2018.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Pred vama je naporan period ali bićete spremni da se maksimalno posvetite posllu. Posle dvadesetog bićete mnogo aktivniji, naročito pod uticajem jednog Raka ili Strelca koji će pokušati da vam predlože da se priključite zajedničkom projektu. Ako se bude radilo o poslu sa strancima bićete veoma zadovoljni, a možete iznenada dobiti poziv za odlazak u prekookeanske zemlje. Ovaj period se povoljno odražava na vaše aktivnosti, naročito ako se bavite poslom zbog koga često putujete. Smanjite izdatke i pokažite inicijativu u vezi sa poslom koji biste mogli obavljati sa jednom Vagom ili nekim Bikom. Finansijska situacija se može značajno popraviti zahvaljujući podršci poslovnih partnera. Ako ne morate, ne ulazite ni u kakve aranžmane po pitanju nekretnina. I pored povoljnih mogućnosti koje vam se otvaraju na polju posla značajno smanjite nepotrebne izdatke jer isplate na koje računate mogu kasniti a oni koji očekuju zaposlenje posredstvom rođaka ili prijatelja mogu doživeti razočarenje.
Ljubav - Ovaj mesec se može pozitivno odraziti kako na one koji su u braku tako i na one koji su na početku veze. Kod mladih parova u početku perioda biće naglašen uticaj okoline najviše porodice. Ukoliko ste slobodni i naročito ako ste muškarac Ovan koleginica u znaku Blizanaca, Device ili Škorpije može biti povod raznim pričama na vašu adresu. Stabilan, pouzdan Jarac koga dugo poznajete za sada je najbolji izbor, posebno za sredovečne Ovnove koji su u dugoj vezi ili pred dugim brakom. Neko ko živi u inostranstvu ili u drugom gradu može vas zaintrigirati a pred kraj ovog perioda martovski Ovnovi mogu biti zainteresovani za nekog julskog Lava ili novembarskog Strelca. Može vam se dopasti jedan Rak a moguć je neočekivani flert sa nekim ko često putuje u prekookeanske zemlje. Ovnovi su pred velikim ljubavnim iskušenjima, naročito dame Ovnovi kojima se može dopasti atraktivni sportista.
Zdravlje - Obratite pažnju na stomak.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Iskoristite ovaj period i ako imate mogućnost, zaključite posao sa strancima, potpišete ugovore ili krenete sa nekim novim poslom. Aprilski Bikovi će verovatno organizovati svoj život tako da sa što manje rada dođu do što veće zarade. Neće želeti da rade po svaku cenu. Ovaj period vam je naklonjen ukoliko ste na zadovoljavajućem radnom mestu i može vam pomoći da nađete i neki dodatni izvor prihoda. Krajem meseca ukazaće vam se šansa za rad u medijima i sa osobama prisutnim u javnosti, posebno će se poboljšati saradnja Bikovima i Jarčevima. Takođe, krajem perioda Bikovi mogu očekivati dobru poslovnu ponudu od Ovna, Lava ili Škorpije. Predstoji sklapanje dobrog posla. Imate mogućnost putovanja u inostranstvo kao i iznenadnih povećanih dobitaka.
Ljubav - Skloni ste da se vraćate u prošlost i da razmišljate o mogućnosti pomirenja sa nekim drugim Bikom, Ribama ili Škorpijom, moguće i Ovnom. Mnogi Bikovi će odabrati samoću nego nekvalitetnu vezu a neki će se odlučiti za ulazak u brak. Dame Bikovi koje su dugo želele proširenje porodice mogu biti prijatno iznenađene da će se to i dogoditi. Pružiće se prilika slobodnim Bikovima da upoznaju osobu koja se bavi umetnošću. Ukoliko vaš posao podrazumeva da ste u kontaktu sa osobama koje su prisutne u javnosti, ako radite u medijima, bavite se modom ili marketingom, ili imate privatnu firmu, preko posla predstoji mogućnost poznanstava koje će vas zaintrigirati. Ukoliko spadate u one Bikove koji vole poznanstva preko Interneta najverovatnije ćete ostvariti interesantan kontakt koja žive u prekookeanskim zemljama. Krajem perioda dame Bikovi zainteresovaće se se za sportistu koji je najverovatnije rođen u znaku Ovna, Lava ili Jarca. Spremni ste za novu ljubav, sudbinsku i karmičku, moguće sa osobom koju već poznajete.
Zdravlje - Bićete zadovoljni svojim zdravljem.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Ovo je period povoljan za sve Blizance. Bićete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju. Uspehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem meseca. Ukoliko spadate u Blizance koji traže posao, period vam je veoma naklonjen, naročito ako do posla treba da dođete preko člana porodice ili nekoga koje blizak vašoj kući. Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao. Možete naći neki honorarni posao u medijima ili u privatnoj firmi koja se bavi izdavaštvom. Majski Blizanci koji se bave nekim dinamičnim poslom, sportom ili zbog posla često putuju krajem perioda mogu uspostaviti dobru saradnju sa Lavom, naročito ako se radi o nekom ko živi u inostranstvu.
Ljubav - Neka situacija u vezi može vas u priličnoj meri destabilizovati jer vam ponošanje partnera neće biti baš sasvim jasno. Upotrebite snagu svog šestog čula da biste shvatili ponašanje svog partnera. Ako želite da tokom ovog perioda prođete što bezbolnije bez ljubavnih trzavica budite spremni na neku vrstu kompromisa naročito ako živite u zajednici sa roditeljima ili roditeljima vašeg partnera. Ako spadate u slobodne Blizance koji priželjkuju da im se dogodi neki lep susret ili neko novo poznanstvo, to se može dogoditi u poslednjoj sedmici ovog perioda. Vaš društveni život biće mnogo bogatiji u drugoj polovini perioda što će vam omogućiti da steknete nova poznanstva a oni koji su u dužoj vezi ili braku trebalo bi u tom periodu da odu na neki kraći zajednički put. Vaš znak je posebno popularan u društvu i verovatno mnogima delujete harizmatično zbog čega vaš ljubavni život mnoge intrigira i vi ste neko o kome se priča.
Zdravlje - Uzimajte više vitamina.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Prijatelji i poslovne veze sa prijateljima igraju veliku ulogu u vašem životu i ukoliko ste od početka ove godine započeli neku novu saradnju upravo sa prijateljima moguće je da će doći do manjeg zastoja u poslovanju tako da ćete biti primorani na neke kompromise koje ćete nerado činiti. Uspećete da nađete rešenje za gotovo sve poslovne probleme čak i one finansijske prirode, a ukoliko želite da uđete u nove poslove to bi trebalo da bude u drugoj polovini meseca. Junski Rakovi mogu očekivati podršku jedne Device a oni koji se nadaju većem prilivu novca moraće da sačekaju kraj perioda i bilo bi dobro da budu uporni u insistiranju da im se plati ono našta imaju pravo. Ako spadate u energične, poslovne Rakove u drugoj polovini meseca otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju posobno sa Bikovima, Rakovima i Ribama. Jarac i Škorpija mogu biti dobri saradnici. Ukoliko se budete pridržavali dogovora a sa jednim Strelcem, moraćete da napravite dogovor na nekim novim osnovama. Na Vodoliju nećete moći da računate, naročito ako ste u poslednjih nekoliko meseci često dolazili u konflikt. Finansijska situacija biće relativno povoljna i zavisiće od vaše spremnosti da rizikujete i ulažete novac u neke nove poslove.
Ljubav - Damama Rakovima izuzetno će biti važno tokom ovog perioda a i inače da su u vezi sa nekim koji im pruža osećanje sigurnosti kako emotivne tako i materijalne. Ukoliko ste slobodna dama Rak moguća je veza sa nekim ko nije slobodan, a ukoliko ste gospodin Rak predstoji vam poznanstvo sa atraktivnom svetlokosom osobom, najverovatnije sa jednim Blizancem ili Lavom. Može vas privući šarm jednog Strelca koga možda ne biste ni primetili, osim ako se radi o dugogodišnjoj simpatiji ili prijateljstvu koje se polako pretvara u ljubav. Ako je vaša simpatija jedan Bik ili jedna Riba moraćete da imate mnogo više strpljenja za partnera nego inače a moguće je i razdvajanje na izvestan perioda zbog partnerovih obaveza. Rakovi umetnici mogu očekivati poznanstvo sa nekim ko se takođe bavi umetnošću a koga mogu upoznati preko posla, najverovatnije u inostranstvu. Posebno ste harizmatični ako ste gospodin Rak i ako ste spremni da uđete u vezu sa jednom Ribom ili Škorpijom.
Zdravlje - Pazite se mogućih povreda.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Mnogo ste aktivniji i angažovaniji na poslu. Ukoliko ste planirali neki posao koji u prethodnom periodu nije mogao da se realizuje, sada ćete moći lakše da vidite rezultate svojih napora. Dolazi do poboljšanja saradnje sa mnogim kolegama i poslovnim partnerima i vi ćete imati mnogo ozbiljniji pristup poslu. Moguće je uvećanje prihoda u radu sa Rakom, Bikom ili Ribama i ako ste već postigli određen status u okviru profesije, imaćete priliku da sarađujete sa mlađim kolegama koji će vam biti veoma privrženi i preko kojih vam predstoji unapređenje odnosa sa osobama iz inostranstva. Možete imati neočekivane dobitke, moguće u igrama na sreću, preko nasladstva ili preko poslovnog partnera. U drugoj polovini meseca postajete mnogo aktivniji, komunikativniji i spremniji da prihvatite ponude naročito od saradnica, ma kog pola da ste. Biće vam ponuđena saradnja sa nekom većom javnom institucijom i vi ćete to prihvatiti kao dodatni posao ili ćete možda razmišljati o prelasku na novo radno mesto.
Ljubav - Imate utisak da je partner daleko popustljiviji i kooperativniji. Ako ste se tada sa nekim pomirili, primirje će potrajti. Ne zaboravite da vuk dlaku menja, a ćud nikada, jer su mogući neočekivani obrti kojim vi možete biti neprijatno iznenađeni. Ako ste dama Lav a dopada vam se sportista ili političar, teško ćete moći ostvariti konstruktivni odnos, jer će vaša posesivnost izbiti u plan što on češće bude odsutan od kuće. Gospoda Lavovi neće pokazivati mnogo razumevanja za partnerku jer će fokus njihovog interesovanja biti uglavnom posao, karijera i novac. Moguće su manje trzavice i ljubomorne scene sa partnerkom naročito ako se radi o nekom senzibilnom znaku. Ukoliko ste slobodni, imate sve šanse da sretnete nekog Strelca, Raka ili Vagu i da započnete emotivnu vezu. Ako ste julski Lav, krajem perioda kao da ćete se probuditi iz letargije i krenućete u akciju. Bogat društveni život može doneti kako muškarcima tako i damama Lavovima neslućene mogućnosti na ljubavnom planu, posebno sa osobama koje se bave umetnošću. Ako vam se ukaže prilika da idete sa kolegom, to jest, koleginicom na službeni put a radi se o nekom ko vam se odavno dopada, najverovatnije nijedno do vas neće odoleti iskušenju.
Zdravlje - Smanjite obroke.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Uglavnom se osećate dobro i uspevate da organizujete svoj život tako da vam ostane dovoljno vremena za vaše aktivnosti, kako za posao tako i za bogat društveni život. Ovaj period vam donosi nove poslovne mogućnosti, u saradnji sa jednim Rakom sa kojim ste oduvek dobro sarađivali i najverovatnije ćete znati na čemu ste. Cilj vam je da na najednostavniji način započnete posao sa osobama u koje imate veliko poverenje, moguće sa Lavovima, drugim Devicama ili Bikovima. Imate mogućnost proširenja saradnje sa osobama koje su veoma uspešne i na koje možete u svakom pogledu da se oslonite. Jedan Bik ili Vaga a moguće i Riba želeće sve vreme da sa vama započnu posao i biće vam veoma privržene, naročito ako se radi o poslu u okviru trgovine medija ili u poslovima uslužne delatnosti. Pozitivan uticaj prijatelja na vas znači i mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Avgustovske Device od kraja meseca mogu biti pod manjom tenzijom kada je u pitanju saradnja sa strancima ali situacija se neće ništa bitno promeniti već može samo da dođe do manjeg zastoja usled nekih nepredviđenih okolnosti.
Ljubav - Period vam donosi mogućnost lepe ljubavi sa nekim ko će vam imponovati i ko će podsticati vaše ambicije. Pazite, jer možete biti isprovocirani od strane stalnog partnera i skloni ljubomornim scenama. Slobodne Device imaju priliku da preko prijatelja upoznaju nekoga ko će im se dopasti. Ako vam se dopada jedan Jarac koga viđate na poslu uz malo upornosti imate sve šanse da ga osvojite. Ukoliko ste u vezi sa nekim ko često putuje u inostranstvo ili radi u stranoj firmi, vaši susreti će se prorediti ali to neće značajno uticati na kvalitet veze. Imate mogućnost da upoznate atraktivnu osobu o kojoj međutim nećete imati prilike mnogo da saznate, što će je činiti u vašim očima još interesantnijom i tajanstvenijom. Muškarci Device će posebno biti romantični i skloni zaljubvljivanju u neke osove koje su im iz nekih razloga nedostupne. Pazite da se ne zaljubite u osobu koja nije slobodna, ili sa kojom vas deli veliki broj godina. Period je naročito izazovan za one Device kojima se dopadaju osobe koje viđaju na poslu.
Zdravlje - Smanjite uzimanje alkohola.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Kod vas postoji manja doza nesigurnosti i strepnja da bi se nešto nepovoljno moglo da se dogodi a tiče se vašeg statusa na poslu. U suštini imate veliku pomoć i podršku kako Blizanca tako i Lava, koji vas neće izneveriti kada vam to bude potrebno. Bilo bi dobro da donesete sve važne odluke u vezi sa poslom a ukoliko budete morali da zaključujete ugovore i sklapate poslove, oslonite se isključivo na svoju intuiciju. Najverovatnije ćete dobiti priliku da se sretnete sa nekim ko odavno sa vama želi da uspostavi saradnju a živi u inostranstvu ili radi za stranu firmu. Ako se radi o osobi dobrog materijalnog stanja koji ima prvatnu firmu i ako su u pitanju Rak ili Bik ne oklevajte nego prihvatite ponudu. Do kraja perioda možete očekivati veći priliv novca ili neku zaostalu uplatu od Lava, Ovna ili Škorpije. Finansijska situacija će se tokom peridoda postepeno popravljati uglavnom zahvaljujući saradnji sa iskusnim kolegama koji će vam biti desna ruka u poslu. Ukoliko očekujete novac preko preko suda moguća su kašnjenja sa isplatom.
Ljubav – Poslovni kontakti mogu doneti razne mogućnosti na polju ljubavi. Vage koje se bave umetnošću ili su prisutne u medijima mogu napraviti nesmotrene poteze što može biti povod raznim tračevima, naročito ako budu u vezi sa nekim ko nije slobodan. Muškarci Vage će biti privučeni ambicioznim damama, najverovatnije Ovnovima, Škorpijama, Lavovima i Jarčevima. Mnoge Vage ma kog pola da su rešavaju probleme od životnog značaja i nalaze se na nekoj vrsti prekretnice kada je u pitanju njihov ljubavni život. Ako ste tipična Vaga, diplomatski nastrojena i uzdržana zbog prisustva Saturna u vašem znaku, možete svojim pomalo hladnim stavom zbuniti one koji bi želeli da osvoje vašu naklonost. Sklonost ka tajnim vezama biće karakteristična za mnoge predstavnike vašeg znaka a poslovna putovanja biće idealna šansa da budete sa osobom koja vam se dopada. Preko posla vam predstoji poznanstvo i udvaranje. Ako ste u vezi sa Strelcem i Bikom a odnos nije baš idealan pokušajte da ga izgladite jer će kasnije partner biti znatno uzdržaniji i manje voljan da čini bilo kakav kompromis.
Zdravlje – Pripazite na stomak i ishranu.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Tokom ovog perioda u godini uglavnom ste veoma aktivni, imate mnogo novih ideja i spremni ste da započnete nove poslove. Dobijate konkretnu ponudu dugogodišnjeg kolege, rođenog u znaku Bika, Raka, Lava ili Riba i vi ćete razmišljati o prihvatanju ponude. Period je naklonjen Škorpijama koje su sklone finansijskim rizicima ali pazite da ne napravite pogrešnu procenu naročito ako posao treba da sklopite sa Vodolijom. Poslovni odnos sa Jarcem može biti veoma interesantan i najverovatnije da ćete napraviti neku vrstu tajnog dogovora koji ćemo vam omogućiti da na duži rok sebi obezbedite dobra finansijska sredstva. Imate mogućnost uvećanja prihoda, između ostalog i preko igara na sreću ili preko zaključenja partnerskog odnosa sa jednom Devicom. Posle 15. smanjite troškove naročito ako ste skloni trošenju novca na luksuz i na nepotrebne kupovine. Poslednje sedmice povoljne prilike na poslu ukazaće vam se ukoliko ste rođenu u poslednjoj dekadi znaka, naročito u saradnji sa Ovnom, Lavom, Jarcem ili nekom drugom Škorpijom. Kada su partnerski odnosi u pitanju pokušajte da ih rešavate mirnim putem, ne ulazeći u sudske sporove naročito ne po pitanju novca.
Ljubav - Period vam donosi mogućnost ostvarenja nežnog prijateljstva i razumevanja sa jednim Bikom, Rakom ili jednom Ribom. Partner će postati za vas velika enigma ili će vršiti pritisak na vas u vezi sa nečim što vi niste spremni da prihvatite naročito ako ste gospodin Škorpija. Ukoliko ste dama Škorpija pokušaćete da na diplomatski način postignete cilj i partner će naročito ako se radi o Jarcu, Ribama ili Biku biti voljan da vam napravi neke ustupke. Slobodne Škorpije koje priželjkuju nova poznanstva mogu sresti nekoga koji po svim njihovim kriterijumima može odgovarati. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku tema novca ili odlaska za inostranstvo i organizaciju zajedničkog života može biti kamen spoticanja ali ne i nerešiv problem. Ukoliko spadate u one retke i neodlučne Škorpije koje nisu u stanju da se oslobode uspomena i nisu rasčistile sa prošlošću bićete na velikom iskušenju u poslednjoj sedmici ovog perioda, kada možete sresti nekadašnju simpatiju koja vas može uzdrmati.
Zdravlje – Uradite laboratorijske analize.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Imate mogućnost proširenja poslova i saradnje sa Lavovima, Blizancima i Devicama. Početak ovog perioda povoljan je za svaku vrstu započinjanja novog posla ili sklapanja ugovora sa strancima ali nemojte očekivati da će se poslovi odvijati nesmetano i bez zastoja što će od vas zahtevati dodatno strpljenje. Vaš ego može biti prilično uzdrman neočekivanim razvojem događaja ili nekim dugovanjima koja ćete morati da zahtevate da vam isplate i povremeno možete imati pad entuzijazma i pokazivati izvesnu dozu nestrpljenja kako sa kolegama tako i sa predpostavljenima. S obzirom da vaš znak važi za jedan od najoptimističnijih nemojte kolonuti duhom ako budete suočeni sa nelojalnom konkurencijom ili ako budete trpeli kritike na svoj račun. Možete pokazati veću dozu netolerancije ali zato očekujte dobre poslovne ponude u vezi sa poslom u okviru koga ćete moći da pokažete sve svoje sposobnosti.
Ljubav – Ovaj period može doneti poboljšanje odnosa sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o Blizancima. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Rakom ili Vodolijom često nećete znati na čemu ste a i prestavnici vašeg znaka spadaju u one kojima se porodica previše meša u ljubavnu vezu. OVaj period može muškarcima rođenim u ovom znaku doneti simpatije kod koleginica, a ako ste dama Strelac, koleginice će pomno pratiti ko je vaša simpatija na poslu i bićete neko o kome se priča s povodom. Slobodni Strelci verovatno će biti pozivani na razne kućne zabave ili na neka veća okupljanja i može doći do poznanstva sa osobom koja će vas veoma zaintrigirati. Čak iako ste duže slobodni nećete tako lako želeti da se emotivno vezujete za bilo koga čak i ako se radi o jakim emocijama, naročito ako planirate put u inostranstvo. Poslednja sedmica ovog perioda mnogo je povoljnija naročito za predstavnike vašeg znaka koji su rođeni u prvoj dekadi jer će vam značajno olakšati tenziju između vas i stalnog partnera.
Zdravlje – Ne uzimajte hladne napitke.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Rođeni u poslednjoj dekadi znaka preispitivaće neke svoje, ranije donete odluke. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa rešavanjem suštinskih pitanja u vezi sa vašom karijerom i iako mnogi misle da ste preterano ambicozni, vi ćete se baviti prvenstveno elementarnim problemima koje do sada niste rešili. Mnogi o vama imaju visoko mišeljenje a vi ne dajete od sebe ni približno onoliko koliko biste mogli. Možete dobiti pomoć da nađete kompromisno rešenje sa kooperativnim kolegama. Pazite da sami sebi ne napravite lošu uslugu kada vas jedan vatreni znak može nagovoriti na nešto sa čime se vi intimno ne slažete. Vodolija zbog svoje originalnosti i spremnosti ka rizicima i Ribe svojim senzibilitetom, odlični su saradnici ali jedna razumna Devica i privrženi Bik i Škoropija mogu vam biti od velike koristi. Muškarci Jarčevi treba da se oslone na ambiciozne koleginice a dame Jarčevi na suptilne, prefinjene kolege. Treba da se napravi balans sa suprotinim energijama i imaćete onoliko uspeha koliko budete otvoreni za svaku vrstu sugestija i predloga.
Ljubav - Maksimlano ste posvećeni porodici. Ako ste sredovečan Jarac, na vama je breme porodičnog života. Partner se povlači u sebe i igra na kartu nežnosti, neshvaćenosti i ranjihovsti. Vi niste spremni baš da to prihvatite kao činjenicu, uvereni ste da se poigrava sa vama i verovatno ćete potražiti razumevanje u društvu nekog ko je iskreniji i strastveniji. Mladi muškarci Jarčevi biće veoma podozrivi prema devojkama koje tek upoznaju a dame Jarčevi će biti više nego tajanstvene i uzdržane. Vas je teško osvojiti a još teže zadržati kao partnera i teško da bi bilo ko mogao da prođe vaš filter. Neko iz prošlosti, tamnokos i uspešan jedini može da vam bude dostojan partner. Problem je što će takođe biti veoma zahtevan i prlično uzdražan. Vreme je kao stvoreno za sastanak u tajnosti ili za započinjanje veze sa umetnikom, lekarom ili strancem. Ako imate porodične probleme, ne pričajte nikome o njima, mnogi jedva čekaju da vam kola pođu nizbrdo. Devica, Bik i Strelac mogu biti solidni partneri na duže staze.Tokom ovog perioda možete nakratko popraviti odnos sa Lavom ili Ovnom ali harmonični odnosi najveroatnije neće potrajati.
Zdravlje - Dobro se osećate.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
   
Posao - Poslovni odnosi sa Jarčevima i Vagama mogu biti vrlo uspešni. Sa Jarčevima tokom celog perioda a sa Vagama tek u drugoj polovini meseca. Ovan nije za vas idealno rešenje čak ni u podznaku iako vam može dati dobre ideje. Kraći susreti sa razmenom ideja i ništa više. Ribe su tu da vam se nađu, posebno februarske i možda ćete nešto zajednički proslavljati, neki uspeh ili početak nove saradnje. Vodićete mnogobrojne poverljive razgovore sa onima u koje imate beskrajno poverenje. Saradnici, prijatelji i kolege iz mladosti biće oni na koje ćete moći da se oslonite ako im se niste nečim zamerili. Kraj meseca može doneti probleme u sferi finansija i moguću tenziju u radu sa Devicama, Rakovima ili Ovnovima. Mogli biste, ako tražite posao ili planirate rad sa strancima, uspeti da nađete odgovarajući posao ili saradnike. Period posebno odgovara naročito mladim talentovanim Vodoljiama koje se bave novim tehnologijama ili muzikom.
Ljubav - Partner je uznemiren i uglavnom pokušava da privuče vašu pažnju. Vi ste u ovom periodu zaista skloni da pogledate sa strane a mnogi će vam se udvarati, naročito ako ste dama Vodolija. Noćni život biće veoma bogat i ako ste u vezi sa Lavom, Devico ili Ovnom, mogući su raznorazni obrti na ljubavnom planu. Nekome je veoma stalo da vas osvoji ali na svoj način. Ako znate ko je u pitanju i ako odavano pokušavate da vi njemu, to jest, njoj nametnete svoj stil, vaša igra se nastavlja. Ako budete na putu, naročito u inostranstvu, sledi flert, avantura ili otvoreno udvaranja. Veza se može nastaviti i nakon povratka u zemlju. Imate potrebu da se pozabavite sobom. Bez dobre samoanalize, naročito vaših propusta i promašaja nećete pronaći sreću u ljubavi. Muškarci Vodolije, naročito januarske, najverovatnije će biti u vezi sa poslovnom ženom koja im može biti istovremeno i sjajna saradnica a dame Vodolije više će dežiti ka umetnicima i novinarima. Ako ste u dužoj vezi ili braku, moguće je mešanje jednog Bika ili Device u vašu vezu.
Zdravlje – Smanjite obroke.


  
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCESPosao - Dobili ste krila, inspiraciju i verovatno podršku mnogih za ono što radite. Ma čime da se bavite, izazivate uglavnom divljenje okoline. Pazite u ovom periodu, jer možete napraviti pogrešnu procenu situacije i možete uložiti novac u nešto što vam se neće tako brzo isplatiti. Ako ste poslovno vezani za Devicu, Lava ili Jarca, moguć je dogovor u vezi sa nečim što bi moglo postati dugoročni projekat. Ovan je prilično nepouzdan saradnik naročito ako je pod uticajem drugog Ovna ili Raka pa ćete morati da se potrudite oko njega ako vam je baš stalo da ga imate kao saradnika.
Finansijska situacija se može popraviti zahvaljujući jednoj Devici ili nekoj drugoj Ribi koja će biti spremna da radi sa vama pod vašim uslovima. Vaš znak postiže ono što hoće na suptilan način. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje ali otvoreno izlažete svoje stavove. Ako dobijete poziv za važan sastanak, možda ćete moći da postignete dogovor o nečem, veoma bitnom. Smanjite izdatke i ne ulazite u nedovoljno definisane poslovne aranžmane.
Ljubav - Malo ko može da tvrdi da zna kakav vam je ljubavni život jer ste veoma diskretni i trudite se da ne date nikome povoda za priče. Imate velikog uticaja na partnera, naročito ako se radi o jednom Biku ili Škorpiji ali sa Jarcem teško da možete lako da nađete zajednički jezik. Što vaš posao ima više veze sa inostranstvom i putovanjima, to su veće šanse da upoznate nekoga ko će vam se dopasti. Ako u poslednje vreme mislite na osobu sa kojom ste bili u ranoj mladosti a živi u inostranstvu. Moguće da će doći do kontakta, ali biste time samo mogli da iskomplikujete svoj život. Ovaj period može damama Ribama doneti moćnog uticajnog muškarca, sportistu ili veoma aktivnog, Ovna, Jarca ili Škorpiju sa kojim mogu ostvariti dobar odnos dok gospoda Ribe verovatno imaju afinitet prema jednom Biku, Devici ili Vagi. Ako ste slobodni, možete da upoznate nekog ko vam po svom senzibilitetu savršeno odgovara.
Zdravlje – Dobro se osećate.    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA
Povratak Na Vrh Strane