Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ljubavne Zanimljivosti - No 18

  Otkaz zbog grudi, štetno snimanje zadnjica, tematski park ljubavi, strast na autoputu, merenje muškosti, spašavanje egzibicioniste, napadne stražnjice... Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje. Kao i svaka druga emocija, i ljubav izaziva niz telesnih promena ali za razliku od negativnih emocija besa, straha i tuge, ljubav proizvodi niz pozitivnih promena u organizmu.

Ljubav To malo ljubavi:  
OTKAZ ZBOG GRUDI

    29-godišnja Annina Ulrich želi da ima najveće grudi u Evropi i već godinama marljivo posećuje plastičnog hirurga. Ali, nisu svi oduševljeni njenim implantatima, pa je tako ostala bez posla.
    Ona je otpuštena je uz objašnjenje da njezine grudi nisu prednost, već da narušavaju imidž kompanije za koju radi. Annina, koja takođe radi kao model, priznala je da je ovisna o plastičnim operacijama grudi i da želi povećati svoje na ogromnu devetku. 'Još od detinjstva sanjam o velikim grudima. Postala sam ovisna o operacijama grudi. Imam veće grudi nego Jordan. Sretna sam svako jutro kada se pogledam u ogledalo i vidim svoje supergrudi. I moji su klijenti oduševljeni njima. Ne znam zašto moj šef ne deli to mišljenje.'
    Otkaz nije dobila baš iz čista mira, nego nakon što se vratila iz Italije, gde je snimila seriju fotografija kako bi se mogla prijaviti kao model u erotskim časopisima. 'Kada sam se vratila, dobila sam otkaz. Moj šef misli da su fotke odlične, no njihovo objavljivanje moglo bi naštetiti kompaniji.' No Annina ne odustaje od posla s nekretninama. Planira otvoriti vlastitu agenciju i navodno iskoristiti upravo svoje grudi kako bi privukla mušterije - njihovu će fotografiju staviti na svoju vizit kartu.

ŠTETNO SNIMANJE ZADNJICA

    U Italiji je uhvaćen 38-godišnjak koji je za dve godine svojim fotoaparatom snimio stražnjice tri hiljade žena. Muškarac je postao sumnjiv nakon što je prateći žene i devojke na Trgu sv.Marka uvek sa sobom nosio veliku torbu u kojoj je skrivao mali fotoaparat. Prijavljen je zbog narušavanja privatnosti, a preti mu kazna.
    Budući da je muškarac, hodajući iza žena koje su nosile uglavnom kratke suknje, pomno birao najbolju poziciju za fotografiranje, policija ga je primetila i uhvatila. Kod voajera je policija pronašla DVD snimke na kojima su bile fotografije tri hiljade ženskih stražnjica. Još nije poznat identitet uhvaćenog, ali policija je otkrila da se radi o oženjenu muškarcu koji ima dvoje male dece.

TEMATSKI PARK LJUBAVI

    U Londonu je otvoren otvoren tematski park koji se bavi seksom, a svoje posetioce uči kako se ljubiti i seksi govoriti, ne bi li poboljšali svoje seksualne sposobnosti.
    'Akademija seksa i ljubavnih veza' nazvana je Amora i želi privući 600.000 posetilaca, a smeštena je na Piccadillyju nedaleko od Sohoa, londonskog Pigallea. Među ponuđenim atrakcijama su i silikonski prikazi erogenih zona (na slici) u stvarnim dimenzijama. Posetioci će učiti kako se ljubiti i kako seksi govoriti. Takođe će moći stvoriti idealnog partnera 'sakupljajući' odvojene delove ljudskog tela. To turističko mjesto planira 'naučiti sve kako da postanu bolji ljubavnici'.
    'Akademija pomiče granice i kakva god bila vaša postignuća kada dođete, mi ćemo vam dati potrebne informacije što vam treba da postanete fantastičan ljubavnik', kazala je direktorica Amore Sarah Brewer. Ali, znanje svugde ima cenu, pa tako i ovde, učenje neće biti besplatno - ulaznica za park je 15 funti ili 22 eura.

STRAST NA AUTOPUTU

   Strast koja se razbuktala između dvoje suputnika bila je toliko snažna da nisu uspeli doći ni do zaustavne trake, pa su se čarima seksa prepustili u brzoj traci nasred autoputa. Izraelska policijska patrola ugodno se iznenadila kada je, proveravajući zbog čega je blokiran saobraćaj na autoputu Raanana - Tel Aviv, u zaustavljenom vozilu pronašla mladi par u strastvenom zagrljaju.
    Policija je saopštila da su se vozačica i njen suputnik prepustili strastima zaustavivši vozilo u brzoj traci autoputa, uopšte ne mareći za kolonu vozila koja se stvorila iza njih. 'Policajci koji su prišli automobilu kako bi proverili zašto je zaustavljen nasred autoputa, u njemu su pronašli par usred seksualnog čina. Strast koja je buknula između dvoje suputnika očito je bila toliko snažna da nisu uspeli doći ni do zaustavne trake', navodi se u policijskom izveštaju. Mladom paru je uručena saobraćajna kazna od 1.000 šekela (200 eura) zbog dovođenja u opasnost sebe i drugih učesnika u prometu, a tolika je otprilike cena noćenja u luksuznom hotelu u Tel Avivu.

MERENJE MUŠKOSTI

   Patite li od erektilne disfunkcije i koliko je velik vaš problem, možete odraditi sami. Dovoljno je samo da uporediti svoj 'ponos' u erekciji s krastavcem, bananom ili tofuom.
    Singapursko Društvo za muško zdravlje i jedna farmaceutska kompanija izradili su skalu za ocenjivanje erektilne disfunkcije, uz pomoć koje će muškarci sami moći odrediti kojoj od četiri kategorije pripadaju: krastavcu, neoguljenoj banani, oguljenoj banani ili tofuu. 'Muškarci bi morali težiti ovome', rekla je, s krastavcem u ruci, britanska seksologinja Victoria Lehmann na konferenciji za novinare.
    Skala se ne temelji na naučnim merenjima - pacijenti sami moraju odrediti kojoj kategoriji pripadaju, pa je struka nije prihvatila.

SPAŠAVANJE EGZIBICIONISTE

    Tri sata trajala je akcija spašavanja muškarca čija se 'alatka' zaglavio u katancu. Doktori mu nisu mogli pomoći, pa su se u akciju spašavanja uključili i vatrogasci. Okolnosti nezgode još nisu razrešene.
    Neimenovani muškarac iz Kenta morao je zatražiti pomoć vatrogasaca nakon što mu se penis zaglavio u katancu. Nakon što su za vreme seksa stvari krenule u krivom smeru, 50-godišnjak je bio prisiljen nazvati lokalnu vatrogasnu stanicu u Margateu. Vatrogasci su ga poslali u bolnicu, ali doktori ga nisu mogli osloboditi, tako da se unesrećeni vratio u vatrogasnu stanicu. Tamo su vatrogasci imali pune ruke posla. Naime, ključanica je bila čvrsto zalepljena, pa su vatrogasci morali upotrebiti hidraulične makaze kako bi ga oslobodili.
    Nesretni egzibicionist tako je oslobođen nakon gotovo tri sata. 'Samo Bog zna šta je pokušavao, ali siguran sam da to neće uskoro ponoviti' - kazali su njegovi spasioci.

NAPADNE STRAŽNJICE

   Obnažene stražnjice s ucrtanim širokim smeškom sadržaj su golemih reklama koje su postavljene na njujorški Times Square, trostrano i u visini dva sprata zgrade.
    To je sve deo agresivne nove reklamne kampanje kompanije Toto Washlet, koja tako oglašava svoje toaletne školjke, bidee i ostale proizvode i sredstva za toalete.
    Predstavnici te kompanije izrazili su nadu da će provokativnim marketingom potaknuti Amerikance da se i kozmetički više posvete svojim stražnjicama, koje zasad uglavnom tretiraju samo higijenski, u čemu, tvrdi Toto Washlet, zaostaju za mnogim savremenicima u Europi.

POBUNA ZBOG VIBRATORA

    Zdrav seksualni život je osnovno pravo svakog pojedinca, smatra 'stanovnica' jednog britanskog zatvora i preti im tužbom Evropskom sudu za ljudska prava - ako ne dobije vibrator.
    Ova frustrirana zatvorenica zahteva od uprave zatvora da joj se kupi vibrator, te im čak preti tužbom ako joj odbiju kupiti omiljenu seksi-igračku. 'Nekim zatvorenicama su dozvoljeni električni brijači, pa zašto meni ne bi dozvolili vibrator', kaže ona, koja za sebe tvrdi da je zavisna o seksu. Ona je već pisala Brianu Ritchieju, guverneru zatvora Send, pored Wokinga, i požalila se da je zabrana vibratora diskriminacija heteroseksualnih zatvorenica.
    'Homoseksualni odnosi su dozvoljeni, svi se prave da ih ne vide. Ako zatvorska služba mora brinuti o zatvorenicima, ne znam kako bilo kakav seksualni zahtev, kao što je naprimer i jedan bezopasni vibrator, može biti smešan? Narkomani dobivaju pomoć, pušači dobivaju cigarete, a što je s nama, zavisnicima o seksu?', kaže ova anonimna zatvorenica, koja dodaje da posete partnera nisu dozvoljeni, kao što je praksa u ostalim zemljama EU.
   Ona smatra da ima potpuno pravo održavati zdrav seksualni život i zahteva da joj se to omogući. Preti tužbom, no nije na zatvorenicama samima da sebi odrede tretman. Odluka o tome hoće li se njenom zahtevu udovoljiti zavisi o tome je li zahtev prikladan i može li narušiti red i disciplinu - kaže predstavnik ove vaspitne ustanove.

LJUBAV SA BICIKLOM !!!

    Škot Robert Stewart optužen je za simuliranje seksa sa biciklom. Na delu su ga ulovile dve čistačice koje su došle počistiti sobu u hostelu u kojem je živeo, ali ni to ga nije omelo.
    Robert Stewart, iz Ayra u Škotskoj, navodno je bio go od struka na niže i 'vodio ljubav' sa biciklom kada su u sobu ušle čistačice. Usledio je novi šok za njih - 51-godišnjak se, uprkos njihovoj prisutnosti, nije dao zbuniti u 'poslu'. Optužen je za neprimereno ponašanje, no sve optužbe, naravno odbacuje. 'Moj klijent poriče optužbe i namerava se boriti do kraja', rekao je advokat Gerry Tierney. Stewart naime tvrdi da je sve to bio nesporazum, delomično i zato što je navodno previše popio. No, najviše poriče seks sa biciklom.
    'Morate pitati čistačice zašto su to izjavile. Sve je to gomila gluposti', rekao je Stewart koji u privatnom hostelu Aberley House u Ayru živi od 2006. godine, tj. otkako se morao iseliti iz kuće u obližnjem Girvanu zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. Posle svega ovoga, Stewart se morao iseliti iz hostela i sada živi u stanu u središtu Ayra.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana