Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Zanimljivosti o Ljubavi - No 30

  Ljubavni trikovi, kakav je u krevetu, ko glumi orgazam, greške u ljubavi, kako pronaći srodnu dušu, žene i automobili, ženske fantazije u ljubavi, muške fantazije u ljubavi, zaljubljenost i mirisi...

Ljubav To malo ljubavi:  
KAKO BEZ SKIDANJA ODEĆE DA ZNATE JE LI DOBAR U KREVETU

    Način na koji hoda, kako govori, jede ili vas dodiruje sve su to različite metode koje bi vam mogle otkriti hoće li vas muškarac moći zadovoljiti u krevetu. Ne bi li bilo savršeno kad biste mogli saznati kakav je koji muškarac u krevetu samo ga gledajući?
E, pa i možete ako tome posvetite malo vremena i proučite njegove svakodnevne karakteristike. Način na koji hoda, kako govori, jede ili vas dodiruje sve su to različite metode koje bi vam mogle otkriti hoće li vas muškarac, koji vas interesuje, moći zadovoljiti u krevetu.
Na što tačno morate obratiti pažnju objašnjava američka komunikologinja i ekspertica za govor tela Džudi Džejms.

■ KAKO JEDE - Jede li vaš muškarac hranu toliko brzo kao da sutra ne postoji ili hranu sporo reže u male komadiće? Navike hranjenja mogu puno toga otkriti o tehnici u ljubavi. Nije čudno što mnogo parova za prvi zajednički izlazak izabiru restoran. Bili mi toga svesni ili ne, mi želimo videti kako će naša druga polovina jesti jer to uistinu puno otkriva (čak i podsvesno) o tome kakav će biti u krevetu. Džudi objašnjava kako se ljudi mogu podeliti u kategorije prema tome kako jedu:
- Proždrljivac: Hranu trpa u sebe što je brže moguće. Ako brzo i pomalo šlampavo jede, traži brzo zadovoljstvo, a takav je i u krevetu. Na brzinu reši stvar i onda ili očekuje da napustite njegov stan ili odmah zaspi.
- Gastronom: Kad muškarac uživa u hrani i ostavi najbolji komadićak za zadnji zalogaj, znači da traži odgođeno i produženo zadovoljstvo. Takav muškarac će imati bolju tehniku u krevetu i biti puno senzualniji pod pokrivačem.
- Izbirljivac: Kada je neko veoma izbirljiv s hranom to u pravilu znači da neće voleti puno eksperimentisati u ljubavi. On ima svoju ustaljenu rutinu koja mnogim ženama ubrzo dosadi.
    Još jedan način da ga razotkrijete jest da obratite pažnju na to je li spreman podeliti svoju hranu.  Ako vam ponudi hranu svojom vilicom ili još bolje upotrebi prste kako bi vam dao da isprobate nešto s njegovog tanjira, možete biti sigurni da će biti velikodušan i u krevetu.

■ KAKO SE KREĆE - Kad vidite kako muškarac hoda, pleše ili se kreće, možete puno saznati o njegovoj ljubavnoj uspešnosti. Kada muškarac pleše ritam i koordinacija su neophodni, ako ne poseduje niti jedno, to znači nevolje i u 'vodoravnom' plesu.
- U svom ritmu: Dobro plesanje naravno ne znači da mora biti vrhunski plesač, no potpuno promašivanje ritma ne obećaje velike stvari u krevetu. Neko ko na podiju među ljudima izgleda kao da je u svom zasebnom filmu, može kod žena potpuno ugasiti ljubavnu želju.
- Latino ljubavnik: Dobar plesač, koji zna mnogo ljubavnih pokreta dobitna je kombinacija. No ponekad oni znaju otići u krajnost. Kada preteruju u iskazivanju svoje privlačnosti na plesnom podiju to znači da vole pažnju, a takvi pak muškarci znaju biti veoma sebični u krevetu.
    Da skratimo priču tražite muškarca čije se ruke i noge kreću harmonično kad hoda ili pleše, i ne sme preterivati. Jednostavno, jel da?

■ KAKO GOVORI - Jeste li znali da često po visini i boji glasa odlučujemo je li nam neko privlačan ili ne. Što je muški glas dublji, to se on čini snažnijim i moćnijim ženama, s druge strane visoki glasić otkriva detinjatost. Kad se muškarac uzbudi njegov glas će postati dublji i promukliji, a njegovo će disanje biti otežanije. Zbog toga žene privlače muškarci koji zvuče kao da su promukli. Dublji, hrapavi glas njima je znak ljubavne uzbuđenosti. I ritam govora je važan u određivanju je li netko privlačan ili ne. Brzi način govora otprilike deluje kao osoba koja nekoordinirano hoda. Za takve muškarce naprosto ne možete zamisliti da bi mogli biti dobri u krevetu gde su koordinacija i ritam bitni. A ako pak je reč o osobi koja zamuckuje i zbunjuje se dok govori, to je znak muškarca koji ima problema s preuranjenom ejakulacijom, kaže ona.
    Pa što biste onda trebali tražiti? Sve zavisi o tome što želite od muškarca u krevetu. Želite li sporijeg ljubavnika ili nekog energičnog? Neko ko govori energičnije i strastvenije, takav će biti i u krevetu.

■ KAKO DODIRUJE - Svi parovi prolaze kroz fazu prvih dodira na početnim sastancima. Kako biste ga razotkrili obratite pažnju na to kako vas dodiruje. Postoji mnogo signala na koje morate obratiti pažnju kada se prvi puta upoznajete i provodite vreme s osobom koja vam se sviđa. Pokušajte ga lagano dodirnuti po ruci ili kolenu i pričekajte da on i vama uzvrati istom ili sličnom merom. Tek kad dođete u prirodan ritam razmene povremenog dodirivanja možete videti kakav je koji muškarac. Ako muškarac krene prebrzo i prečesto vas dodiruje, to je loš znak. Ovo često znači da je pomalo sebičan, da želi voditi glavnu reč i da neće uvažiti vaše želje u krevetu. Ima i muškaraca koji ili dodiruju (ovde mislimo na lagane dodire ruke, odmicanje vaše kose i slično) jako retko ili uopšte to ne čine, a onda vas snažno zagrle na kraju izlaska. I to šalje potpuno krive signale. Malo sramežljivosti može biti privlačno, no ne previše. Ovakvo ponašanje pokazuje njegovo neiskustvo kako za vreme izlazaka, tako i u krevetu.

■ KAKO SE LJUBI - Poljubac je prvi otvoreniji čin između dvoje ljudi. To je zapravo zagrijavanje za pravu stvar.  Jednostavno rečeno, poljubac imitira način na koji vodite ljubav. To je čin penetracije. Trebali biste obratiti pažnju na ove znakove:
- Preciznost: Francuski poljubac zorno prikazuje kakav je neko u krevetu, pa je stavljanje jezika na pravo mesto (i ne stavljanja ga preduboko) prilično važno.
- Samopouzdanje: Želite muškarca koji može preuzeti inicijativu, bez da bude napastan.
- Zvučni efekti: Ovde govorimo o uzdisajima zadovoljstva, očito. Glasa li se diskretno kad se ljubi, to je znak da bi mogao biti bolji u krevetu.
- Sudaranje zubi: Ovo je veliki ne-ne. Bez obzira na to koliko je nervozan što ljubi vas, njegovu ženu iz snova, ovo je znak ljubavne nekoordinacije.
- Centrifuga/potop: Nekontrolisano vrtenje jezikom i/ili previše sline znak su da taj muškarac ne zna mnogo o dobrom poljubcu. Kako bi onda znao o finesama u krevetu?

LJUBAVNI TRIKOVI KOJE SVAKA ŽENA MORA ISPROBATI

    Vi i vaš dragi dobro se slažete u spavaćoj sobi - neki su dani uzbudljivi, neki romantični, a ponekad možda i oštetite zid zbog silnog mrdanja kreveta. Bez obzira na to koliko bili zadovoljni, uvijek je dobro iskušati nešto novo. Zato, isprobajte male trikove koji bi mogli transformisati vaš ljubavni život.
   Pretpostavljamo da će biti žena koje ovakve stvari redovno čine, neke su isprobale samo poneki od predloga, a neke o savetima samo čitaju i nikako da se uhvate posla, što zbog lenjosti ili sramežljivosti.

■  I JEDNOSTAVNO MOŽE BITI JAKO UZBUDLJIVO - Naravno, izazovno donje rublje je vrlo privlačno. No, ono što je još više privlačno vašem muškarcu - ste vi, sveže otuširana i bez šminke. Ko može odoliti ženi koja ima mekanu, sveže opranu kosu, koja je upravo celo telo otrljala mirisnim gelom za tuširanje i koja se izdepilirala do savršenstva? Ako živite s muškarcem, napravite ritual i od običnog tuširanja. Ostavite vrata od kupatila odškrinutima kako bi mogao videti deliće vašeg tela kojima se vi pod tušem detaljno posvećujete. Neka vas vidi kada se mažete losionom za telo. Napravite to senzualno i sigurno će ga zagolicati na određenim mestima. Ako ste u svežoj vezi, dočekajte ga na vratima. Neka vidi vašu nemarno zavezanu i još mokru kosu. Obucite izazovan ogrtač ili samo običnu majicu i gaćice.
■ NAJEŽITE GA - Priče o zarivanju noktiju u kožu njegovih leđa možda je najbolje ostaviti u erotskim filmovima, osim ako se, naravno, ne pali na grubu igru. Bolji način da ga stimulišete je laganim dodirom. Idući put za vreme ljubavi omotajte ruke oko njega i lagano se noktima spuštajte od ramena i vrata prema stražnjici i bedrima. Učinite to veoma lagano, toliko da mu se čini kao da ga niti ne dodirujete. Ovakav dodir poslat će mu žmarce užitka po kičmi i telu i pojačati osetljivost i na 'drugim' mestima.
■ SUGESTIVNE REČI SU DOBRODOŠLE - Želite njegovu pažnju? Pokušajte koristiti sugestivne riječi - one s dvostrukim značenjem - pomešane u normalan razgovor. Nebitno je jeste li zajedno već godinama, ovo je uvek odličan način da ga potaknete na razmišljanje o ljubavi. Spomenite ljubav nekoliko puta u kontekstu nevezanom za vas dvoje. Pa ga pomilujte po nadlaktici i recite kako vam se sviđaju njegovi čvrsti, tvrdi... mišići. Možda zvuči smešno, ali kad prevladate potrebu da se nasmijete, moglo bi vam se itekako isplatiti. Možda ne razumete zbog čega muškarci vole ovakav način razgovora, ali verujte nam, to će ga itekako razbuditi i potaknuti na predigru.
■ DODAJTE ELEMENT TAJNOVITOSTI VAŠOJ VEZI - Idući put kad vas odvede na večeru, pretvarajte se da ste neko drugi. Glumite da ste sekretarica na razgovoru za posao. Recite mu nešto u stilu: - Hvala vam što ste me primili na razgovor. Kad sam videla oglas za ovaj posao, znala sam da je ovo prava firma za mene. Posebno zbog toga što osećam da mogu puno naučiti pod vama i što se pruža mogućnost napredovanja na... druge pozicije. On će se možda u početku smejati, ali ubrzo će prihvatiti igru... i napaliti se. Druga opcija je da odete na WC, a kad se vratite za sto, kao slučajno se sudarite u njegov stolac i pravite se da ga ne poznajete. Očijukajte s njim kao da ste ga prvi puta videli. Ovo će uneti dašak novog uzbuđenja u vašu vezu.
■ RAZGOVARAJTE, ALI NE DIRAJTE - Isprobajte ovo umesto standardne predigre: zavodnički ga pogledajte dok on opušteno sedi na kauču vrteći programe na televizoru. Recite mu da vam, u puno zornih detalja, opiše što bi sve hteo da radi sa vama. Ili obrnuto, vi njemu recite što biste htjeli raditi s njim. I nemojte žuriti. Uzmite vremena za opis, stavite neku muziku, oboje popijte čašu vina... samo se nemojte dodirivati. Pokušajte videti koliko će vam dugo trebati pre nego popustite obostranoj ljubavnoj žudnji.
■ ISPROBAJTE POLJUBAC ŠAMPANJCEM - Sećate se boce šampanjca koju su vam prijatelji poklonili, a koja stoji u frižideru ili ostavi? Sada je vreme da je upotrebite. Natočite dve čaše i lagano pijuckajte. Onda podignite temperaturu i zajašite ga. Nagnite još jednom sasvim malo šampanjca, zadržite ga u ustima i onda ga senzualno poljubite. Mehurići i hladna temperatura šampanjca lansiraće taj poljubac na potpuno novi nivo.
■ ELEMENT IZNENAĐENJA I IŠČEKIVANJA -  Idući put kad vam dođe želja da se razotkriveni poslikate, nemojte mu odmah prljavu sliku poslati na mobilni. Pričekajte dok se ne nađete u istoj prostoriji - u restoranu, bioskopu ili na nekoj zabavi i onda mu je pošaljite. Tada će je najmanje očekivati i to će biti mnogo efikasnije nego što mislite jer će on znati da trenutno ništa ne može preduzeti. A čin ljubavi je puno bolji kada se iščekuje i malo odgađa na ovaj način.

GREŠKE U LJUBAVI KOJE ŽENE NE BI SMELE ČINITI

    Puno se piše o tome što trebate raditi kako biste potaknule žešću akciju u spavaćoj sobi, ali vreme je da naučite i što nikako ne smete raditi ni zbog sebe, ali ni zbog svoga partnera.
■ UŽIVAJTE U VLASTITOM, A NE TUĐEM ORGAZMU - Nemojte se zamarati svi onim vrstama orgazma o kojima ste čitali na internetu i u časopisima. Koncentrišite se na vlastito telo jer vi najbolje znate što vam godi, a što ne. Kad se opustite i uživate, orgazam će neizostavno doći, i to baš onakav kakav vama treba.
■ NE PRIČAJTE O BIVŠIM LJUBAVNIM ODNOSIMA - Nemojte dovoditi probleme u trenutnu vezu. Drugim rečima, nemojte spominjati ni dobra, ali ni loša iskustva u ljubavi s prethodnim ljubavnicima. Usredotočite se na aktualnog ljubavnika i uživajte u njemu. Svaka osoba je jedinstvena i nema sumnje da i uz ovog ljubavnika možete uživati, ali i naučiti neke nove stvari.
■ NE DOPUSTITE DA LJUBAV POSTANE RUTINA - Rutina je dobra samo u smislu redovnog ljubavnog odnosa. Međutim, kada je reč o ljubavnoj izvedbi, bežite od rutine. Rutinska ljubav je dosadna i predvidiva. Kako biste uvek vatricu držali na pravoj temperaturi, pribegavajte novostima i mašti.
■ NEMOJTE SAMO LEŽATI - Kada se muškarci i žene žale na svoju drugu polovinu, obično pritužbe idu na račun pasivnosti. Nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve napravi. Za tango je, kao što znate, potrebno dvoje. Svako voli aktivnog ljubavnika. Svojim umećem i aktivnošću pridonesite nezaboravnom uživanju.
■ NEMOJTE SE VRAĆATI BIVŠIMA - Iako ste možda zaboravili, postoje razlozi zašto ste prekinuli. Možda ste se voleli, ali niste se slagali u različitim stvarima i često ste svađali. Najbolje je da se pomirite s prekidom veze i nastavite sa životom. Možda ćete nekada biti usamljeni i poželećete blizinu bivšeg partnera, ali nemojte ga ponovno kontaktirati. U vraćanju nema sreće.
■ NE PIJTE VIŠE OD DVE ČAŠE ALKOHOLA - Poznato je da alkohol trenutno podiže samopouzdanje i libido, ali svedite ga na minimum. Nekoliko čaša viška može dovesti do blokada kod oba pola, ali i do riskantnog ponašanja. Da ne spominjemo da čašica više rezultira i glupim ponašanjem. Dve čaše alkohola bit će sasvim dovoljne za ugodno opuštanje. Više od toga dovodi do problema.
■ NE UPOREĐUJTE SE SA SLAVNIM MODELIMA SA MODNIH PISTA - Supermodeli vam ne trebaju biti uzor. Te žene ionako nisu deo realnoga sveta, pa svoj izgled ne morate procenjivati na osnovu njihovog. Vi ste jedinstveni i niko ne izgleda kao vi. Privlačnost proizlazi iz stava u glavi, a ne iz velikih grudi i savršene stražnjice. Prihvatite samu sebe, pa će vas prihvaćati i muškarci. Uživajte u vlastitom telu i u ljubavi.
■ NEMOJTE SE TUŠIRATI PRE ODNOSA - Unatoč raširenom verovanju o potrebi tuširanja pre odnosa, vi to nemojte činiti i ostanite zdravi. Tuširanje pre odnosa dovodi do neravnoteže hemijskih spojeva u polnom organu, što povećava njezinu osetljivost. Drugim rečima, postajete prijemčiviji za bakterije i gljivice. I same znate da to zna biti itekako problematično. Tuširanje je puno zdravije obaviti nakon odnsoa.
■ ODBACITE KRITIKE NA RAČUN SVOG TELA - Partner vam predlaže povećanje grudi? A jeste li vi njemu predložile povećanje 'alata'? Niko nema pravo kritikovati vaše telo i govoriti da bi bolje izgledalo da napravite ovo ili ono. Ako imate partnera koji tu i tamo ima takav predlog, udaljite se od njega. Ionako je reč o površnom biću s kojim nećete daleko dogurati. Čak ni u ljubavi.
■ IZBEGAVAJTE 'KAMA SUTRU' AKO NISTE RASTEGLJIVI -  Da, znamo da neke od Kama sutra poza super izgledaju, ali one nisu za vas ako niste u savršenoj kondiciji i nemate gumeno telo. Oni koji su probali Kama sutru, znaju da za takve poze telo treba biti gipko i savitljivo. Ako se ne možete pohvaliti takvim telom, radije se držite uobičajenih poza.

AUTOMOBILOM DO ŽENSKOG SRCA

    Nije tajna da mišljenje žena o vama u velikoj meri kreira i model vašeg četvorotočkaša. Ipak, nije dovoljno samo da imate dobar auto, već on mora da bude adekvatno prilagođen predmetu vašeg interesovanja. Vodeći proizvođači automobila često vrše istraživanja na ovu temu i evo do kakvih zaključaka su došli.

■ MALA GRADSKA KOLA - obožavaju urbane i praktične devojke, koje su uvek u nekom 'spidu' i vole da flertuju.
■ PORODIČNI AUTOMOBIL - na njih padaju ozbiljne dame koje žele stabilnu emotivnu vezu, maštaju o braku i porodici.
■ SKUPOCENE LIMUZINE - kao simbol prestiža odlično prolaze kod žena koje teže da se bogato udaju.
■ KABRIOLETI I NABUDŽENI ČETVOROTOČKAŠI - ostavljaju bez daha 'klinke' i one koje se tako osećaju, kao i žene avanturiste.
■ DŽIPOVI - najviše fasciniraju dame koje žele vezu sa dominantnim, moćnim, uspešnim, rečju ostvarenim muškarcem.

ZALJUBLJENOST MENJA PERCEPCIJU MIRISA

    Kada ste zaljubljeni sve vam se čini drugačijim, a to, tvrde naučnici, uključuje i vaš njuh. Poznato je da telesni mirisi igraju glavnu ulogu u ljubavi, ali kako zaljubljivanje utiče na našu percepciju mirisa? Istraživanje je sprovedeno na dvadesetak mlađih žena i davane su im majice njihovih prijatelja, partnera, ali i stranaca natopljenje znojem i telesnim mirisima. Serijom testiranja svaka od njih upitana je da između tri majice (jednu je nosio stranac, drugu prijatelj, treću partner) izabere majicu koju je nosio njihov partner.
     'Stepen zaljubljenosti' nije imao uticaja na sposobnost prepoznavanja mirisa partnera ili prijatelja, ali je primećeno da su one više zaljubljene imale problema sa razlikovanjem mirisa muškog prijatelja i stranca. Takvi rezultati potvrdili su teoriju o ljubavnoj privlačnosti poznatu kao 'teorija odstupanja', prema kojoj se kod zaljubljenih osoba umanjuje interes i pažnja prema drugim potencijalnim partnerima.

KAKO PRONAĆI SRODNU DUŠU

    Kada uđemo u novu vezu svet izgleda čarobno. ON je baš ono što smo oduvek tražili - pažljiv je, brižan, ume da sluša, pristaje da sa nama ide u kupovinu, spreman je da prekine gledanje utakmice kako bi nam izmasirao stopala posle napornog dana, ništa mu nije teško... Ipak, u jednom momentu, pre ili kasnije, svaka žena će doći do večite dileme i zapitati se 'da li je baš on pravi'. Možda, ipak, negde postoji neko za nijansu bolji, ko će još pažljivije slušati, strastvenije ljubiti i nežnije šaputati. Da li je veza u kojoj smo trenutno najbolje što od života možemo dobiti? Stručnjaci savetuju da ovom problemu pristupite obazrivo. Nemojte nekog otpisati samo zato što nosi odeću koja vam se ne dopada, ili ne vozi automobil po vašem ukusu, ima bučne prijatelje ili ostavlja svetlo u kupatilu iako ste ga bezbroj puta zamolili da to ne čini. ljubav sama po sebi nosi mnogo rizika, ništa nije konačno i zapisano i zato na vreme
posmatrajte 'znakove na putu'. Sitnice se mogu ispraviti, ljudi mogu promeniti navike, ali je najvažnije da shvatite kakav je ON zaista. Upoznajte ga, otkrijte njegove emocionalne i duhovne vrednosti, budite svesni da ni  vi niste savršeni, prihvatite njegove mane podjednako kao vrline i ako tada želite da provedete život sa njim, on je definitivno onaj „pravi“. Ukoliko ga prepoznate u navedenim primerima velika je verovatnoća da je on vaša srodna duša.

■ SLUŠA VAS - Ako dugoročno želi da bude pored vas muškarac će dobro slušati o vašim potrebama, naročito kada imate problem, čak iako ga smatra besmislenim. Neće bežati od razgovora i tražene pomoći, već će sve svoje iskustvo, znanje i umeće iskoristiti da vam pomogne.
■ VEZA JE OPUŠTENA I IDE SVOJIM TOKOM - Kada pronađete partnera koji vam odgovara, međusobna hemija definiše vaš odnos. Ništa ne morate siliti, popravljati, forsirati kako bi veza izgledala dobro. Ako sve ide lako, 'kao podmazano', a vezu karakteriše opuštenost i lakoća u komunikaciji to je prava stvar.
■ NE MORATE DA PRAVITE KOMPROMISE NA RAČUN SVOJE LIČNOSTI - Osoba zbog koje morate da se menjate iz korena nije dobra za vas. Ako se dobro osećate u svojoj koži, a još bolje kad je on uz vas, to je pun pogodak. Zapamtite, ne postoje savršeni ljudi, već samo savršeni jedni za drugo.
■ VERUJETE MU - Poverenje je ključna stvar u vezi, bez njega je ljubav osuđena na propast. Tajna poverenja nije očekivanje od partnera da slepo prati vaše želje, već verovanje da se trudi i da želi ono što je najbolje za vas dvoje.
■ ON OBOGAĆUJE VAŠ ŽIVOT - Ljubav bi trebala da deluje produktivno na kvalitet vašeg života, a onaj 'pravi'  da podstiče vašu maštu i želje. Ako je sve u redu samo dok se ponašate onako kako se njemu dopada i ako u vezi niste svoji, tu nema sreće. Idealan partner će vas podržavati i u profesionalnom i u privatnom životu.
■ DA NISTE ZAJEDNO, IZABRALI BISTE GA ZA PRIJATELJA -  Ako osoba sa kojom ste ima karakteristike ljudi koji su vam prijatelji i na koje se oslanjate u teškim životnim situacijama, onda ste napravili dobar izbor. Jer, zajednički život ne podrazumeva samo odnos, dobar provod i izlaske.
■ PRIHVATATE NJEGOVE MANE -  Ako nekog volite i zbog onoga što na njemu nije dobro, onda je to pravi izbor. Jer nijedan čovek na planeti nema samo vrline, a ako ne prihvatite 'ceo paket' brzo ćete se pretvoriti u dosadno zakeralo.
■ POKLANJA VAM PAŽNJU, STALNO VAS MAZI I PAZI -  Ovakvim ponašanjem muškarac dokazuje da mu je stalo i da mu značite više od ijedne druge žene na svetu. Bez obzira na koji način pokazuje nežnost, budite sigurni da su ključevi njegovog srca u vašim rukama.
■ IMATE MNOGO TOGA ZAJEDNIČKOG - Ako ne delite slične stavove i vrednosti, mala je verovatnoća da ćete daleko dogurati. Ako on, na primer, ne želi decu, a vi sebe vidite isključivo kao majku konflikt će u jednom trenutku biti neizbežan.
■ DOZVOJAVA VAM DA POSTANETE DEO NJEGOVOG SVETA - Ako želi ozbiljnu vezu, ne samo da će hteti da budete deo njegovog sveta, već će se potruditi da njegovi prijatelji vremenom postanu zajednički. Takođe, biće mu drago ako uživate u susretima sa njegovom porodicom.
■ ŽRTVUJE SE ZA VAS - Ako vam se predaje srcem, i to ne smatra žrtvom već ulaganjem u zajedničku budućnost, niste pogrešili. Bez obzira na to da li se radi o vremenu, novcu ili energiji, 'onaj pravi' će vam uvek pružiti ono što vam treba.
    Ali ne zaboravite, sve navedeno pada u vodu ukoliko nema ljubavi. On može biti i najsavršeniji čovek na svetu, ali ako ga vaše srce tako ne doživljava, vreme je da krenete dalje.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana