Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kad Se Zaljubite u Proleće

   Proleće je vreme cveća i ljubavi. Nismo ni primetili, a već smo se zaljubili do ušiju. Uz pomoć astrologije možete da naučite da prepoznate ove 'opsane' simptome od prvog trenutka i isto tako da ih uspešno izbegnemo ...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Da li vam se već desilo da ste se jednog jutra jednostavno probudili i u srcu osetili prijatnu bezbrižnost i neku neobičnu uzbuđenost pod kožom? Sve su to iznenađenja koja mesec Mart zna da nam priredi. Dolazak proleća u nama stvara želju da 'procvetamo'. Pravo je vreme za zaljubljivanje! O tome nam govore i ovi leptiri u stomaku i seme u srcu koje je polako počelo da klija. Ali, kako da budemo sigurni hoće li seme izrasti u cvet, a leptiri večito leteti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNOVE (21.3. - 20.4.) ARIES
   POSLUŠAN I POPUSTLJIV - Ako sedite zamišljeni u kolima mada se na semaforu odavno upalilo zeleno svetlo, dok vam ostali vozači trube i psuju vas, ili odlazite na pijacu i kupujete a ne cenjkate se kao po običaju, onda, dragi naši Ovnovi, ili menjajte znak u horoskopu, ili ste se ... zaljubili, totalno.
    Ako želite da izbegnete ovaj osećaj izanalizirajte razlog ovakvog vašeg stanja da biste shvatili da li je se to vredno tih velikih promena u vama, ili, još bolje, pretražite vlastite džepove kako biste crno na belo videli dokaz vaše 'vernosti'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   HOROSKOP ZA BIKOVE (22.4. - 21.5) TAURUS

   PRESKAČETE OBROKE - U poslednjih nedelju dana ste bar dva puta zaboravili da doručkujete i počeli ste rano da se budite, čak pre jedanaest sati. Ne sedite više u vašoj omiljenoj fotelji već se nervozno šećkate po kući. Sitne popravke ostavili ste nedovršene, a kasica je razbijena u ime bespotrebnih i neopravdanih kupovina.
    Ovo su već sasvim očigledni znaci vaše zaljubljenosti. Pokušajte da se savladate na sledeći način, mada, priznajemo, neće vam biti baš lako: pomislite kakvi vas sve troškovi čekaju da biste udovoljili osobi koja vam se sviđa. Ili, pokušajte da utvrdite koliko je ta osoba veliki rasipnik. Jer, ako jest...

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   NEOBIČNO USAMLJIVANJE - U poslednje vreme najviše volite da budete sami i nije vam jasno zašto su vam prijatelji najednom postali tako bučni i zamorni. Na telefon se ne javljate ili na pitanja odgovarate samo delimično i već vam se više puta dogodilo da ste u školi ili na poslu zatečenei nespremni.
    To je znak da je vaš razum, inače uvek tako britak i budan, pao pod uticaj emocija. Želite li da to prestane? Možda nije loše da pomislite kako bi to izgledalo kada biste svako božje veče morali da ostajete kod kuće u kućnom ogrtaču i papučama.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   REČI, REČI I SAMO REČI - U vašoj kući već razmišljaju kako da stave katanac na telefon. Za nedelju dana već ste dve sveske ispisali vašim utiscima, mislima i zapažanjima. Za stolom nemate apetit i svaki zalogaj propratite dubokim uzdasima. Svi su vam postali nepodnošljivi, čak i vaša draga mama. Da, morate priznati: reč je o ljubavi.  A, za vas je to najvažnija stvar na svetu.
    Kako da sve ovo prevaziđete? To je skoro nemoguće. Osim da se osvrnete oko sebe i potražite neku drugu osobu koja bi možda više zasluživala vašu pažnju. Znate kako se kaže: 'Klin se klinom izbija'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7. - 22.8.) LEO
   VELIKA PREOSETLJIVOST - Kako na vas ljubav čudno utiče, dragi Lavovi! Postajete nervozni, netrpeljivi i veoma nestrpljivi. Vrlo ste osetljivi i želeli biste odmah da znate kako će se stvari završiti.
    U suštini, znate da više niste gospodar situacije i zato pokazujete zube upravo onima koji vas najviše vole: porodici i prijateljima.
    Ako želite da se oslobodite ovih osećanja, najbolje se koncentrišite na svoj ponos: da li je iko vredan da biste toliko dugo zbog njega bili na iglama?
  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   SVA U OBLACIMA - Šta se to sa vama dešava drage Device? Sto puta pravite isti račun, a stalno dobijate drugačiji rezultat. To je naravno samo jedan od primera, ali ni vaša realnost nije mnogo drugačija: svaki put kada se zaljubite, uvek ista priča - zbogom samokontrolo!
    Ali, to ima i svojih dobrih strana: ljudi vas zatiču nasmejane sa sanjalačkim izrazom na licu, što se tiče vaših zadataka i obaveza postali ste veoma savesni i hitri i što je naročito interesantno, uspevate čak i dobro da improvizujete. Prava je šteta uz sve ove prednosti želeti da osećaj zaljubljenosti prestane i nestane. Samo se oslobodite straha da možete da ispadnete smešni!

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   MUVA BEZ GLAVE - Broj otkucaja vašeg zaljubljenog srca u minuti srazmeran je broju sati koje provodite pred ogledalom. Verovatno prestajete da se ogledate i divite sebi tek kada dođe vreme za spavanje.
    Ako je tako, zaista ste se zaljubili. Vaši prijatelji su u toku pošto ih neprestano bombardujete pitanjima, traženjem pomoći i saveta. Oni zaista ne znaju kako da vam pomognu, pošto se ponašate kao muva bez glave.
    Kako da prevaziđete ovo vanredno stanje? Tako što ćete pronaći drugu, novu ljubavnu preokupaciju.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.) SCORPIO

   ČEŽNJIVI POGLEDI - Kakvi ste vi zapravo kada se zaljubite? isti kao i kada niste zaljubljeni. Šta se dešava u vašem srcu i u vašoj glavi, to bi možda shvatio neko vidovit. Oni koji vas dobro poznaju kažu da vam sa vremena na vreme promakne po koji čežnjivi pogled, za razliku od oštrog i prodornog kako vi obično izgledate. Ako je u pitanju prava i ozbiljna stvar, ne vidim zašto ne biste smeli sebi da dopustite i neku 'grešku' koja bi vas izdala.
    Nije teško osloboditi se zaljubljenosti, ali samo pod uslovom da se radi o površnim i ne preterano ozbiljnim osećanjima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11. - 21.12.) SAGITARIUS
   PRITAJEN I MIRAN - Postoji nepogrešivi način na koje se može odrediti da li ste zaljubljeni: dovoljno je izmeriti dužinu vaših ćutanja.
    Kada nemate želje da pričate, ili ste bolesni ili ste zaljubljeni. Ako pri tom ne odete da provedete vikend sa prijateljima ili dve večeri uzastopce ostanete kod kuće i gledate TV, onda se zaita radi o ozbiljnoj stvari.
    Međutim, nije teško rešiti se ovakvih muka. Prvo, što vas sve sto ne brine mnogo, a drugo, ko misli da se istovremeno ne može biti zaljubljen u dve tri osobe, taj tek treba da vas upozna!

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1. - 20.1.) CAPRICORNUS


   NEOBIČNO PRIČLJIV - Iznenadni nastupi pričljivosti prekidaju vašu uobičajenu ćutljivost. Sve češće ujutro ukućani moraju da vas mole da oslobodite kupatilo. Rešili ste da posetite frizera i da se obučete po poslednjoj modi. Takav neuobičajeni način ponašanja za sve vas koji pripadate ovom znaku pravi je alarm za ljude oko vas: zaljubljeni ste i ne primećujete nikoga i ništa osim osobe koja vas zanima.
    Šteta je samo što taj vaš osećaj toliko kratko traje. Vaš skepticizam toliko brzo dođe do izražaja da se tu i ljubav završi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.) AQUARIUS
   DISKRETNO UZBUĐENA - Činjenica da ste se našli u ovoj novoj situaciji nije vas preterano poremetila niti bitno promenila stare navike. Ne može jedno zaljubljivanje tako lako da izmeni vaše ponašanje, drage Vodolije!
    Najviše što može da vam se dogodi jeste mala uznemirenost koja podseća na životinju u kavezu, ali koja istovremeno ni ne želi da napusti taj kavez. Spolja gledano, na vama se zaista ništa ne primećuje, sve dok sami ne odlučite da o tome obavestite ceo svet. Kraj vaše zaljubljenosti nastupiće istog momenta kada vaš patrnet bude poželeo da vas poseduje.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES


   DRAMSKI OČIGLEDNO - Vi ste zaista šampion kada se zaljubite, u tome vam nijedan znak nije ravan. A zaljubljujete se stalno. I mada su situacije i osobe u koje se zaljubljujete toliko drugačiji, vaš način je uvek isti: da preterujete u svemu. Ne umete da se kontrolišete, ne umete da ublažite i zakočite ništa. Naizmenični napadi plača i smejanja, gladovanja i prejedanja, duga bdenja i letargična spavanja neprestano se smenjuju.
    Jednom rečju, upalite vaša alarmna svetla tako da se i na Severnom polu zna da ste zaljubljeni.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana