Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kako Reagujete u Blizini Voljene Osobe

   Sada zaista imaš izgovor za uvrnuto ponašanje pred tipom koji ti se sviđa. Delimično je tvoje ponašanje unapred određeno tvojim horoskopskim znakom. Svaka osoba drugačije reaguje na prvi dejt, poruku od simpatije, odbijanje. Upravo zbog horoskopskog znaka. Sada ćeš bolje upoznati svoje ali i reakcije svojih drugarica.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan 
   HOROSKOP ZA OVNA
    Ti si osoba koja nema prolema sa samopouzdanjem ni trunku, ali ponekad ne znaš kada je dosta. Ti si jedna od onih koja će besramno flertovati sa svakim tipom u sobi koji ti se svidi, što može imati svojih prednosti.
    Aliii, sledeći put bolje baci oko samo na jednog tipa i usmeri energiju ka njemu. Uspećeš!

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   HOROSKOP ZA BIKA

Ti veruješ da je put da osvojiš svog momka upravo preko njegovog stomaka i ne odustajes od te zamisli. Kao predlog za dejtove uvek biraš restorane, pizza barove i trudiš se da saznaš što više o njegovom ukusu. Pamtiš čak i koja pića bira uz određenu vrstu hrane. Kada počneš sa nekom idejom teško odustaješ, tako da se nadamo da je tvoj tip pravi gurman!

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE


  Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno.
    U prisustu simpatije praviš nezainteresovano i verovatno flertuješ sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobila još veću pažnju izabranika. Tip će morati dosta da se potrudi oko tebe kako bi ti priznala svoja osećanja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. Ti si stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napraviš prvi korak, imaj to na umu!

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA
    Ti znaš sve o osobi koja ti se sviđa , ali to si saznala preko društvenih mreža.
    Uživo nemaš hrabrosti da mu priđeš. Jedna si od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kuckas drugarici poruke i tražiš savete. Priđi mu, javi se!

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   HOROSKOP ZA DEVICE

Ti maštaš o vezama. Čak i kad nisi u jednoj ti imaš celu budućnost isplaniranu. Glava ti je uvek u oblacima i uvek si zamišljena. Iako misliš da je tvoje ponašanje neprimetno, on sve zna!

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE
    Vrlo ste zaljubljive i nikako ne želite i ne volite da budete same. To je i jedan od razloga vaše otvorenosti i direktnog pristupa prema nekome ko vam se sviđa.
    Nećete oklevati da pokažete svoje emocije osobi koju vidite kao potencijalnog partnera.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  HOROSKOP ZA ŠKORPIJE

Tajnovina i introvertna, eto to je škorpija. Tvoje emocije retko ko može da pročita, to je problem čak i tvojim najbližima. Moraš biti malo otvorenija i direktnija prema simpatiji, kako bi znao šta osećaš i koji korak da preduzme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA
    Ti si veoma društvena osoba i tebi nije teško da napraviš prvi korak.
    Međutim, tvoje šale i viceve on ne shvata na pravi način. Iako je tebi to način da mu se približiš, on te glea kao ortaka. Upotrebi malo svoju žensku stranu!

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   HOROSKOP ZA JARCA

Prema simpatiji se ponašaš kao prema drugovima. Želiš da saznaš o njemu što više detalja, da okteiješ šta voli, koju muziku sluša.. Ne zaljubljuješ se naglo. Tebeje teško provaliti, da li ga posmatraš kao druga, kao kolegu.. Mislim da i tebi nije skroz jasno. Dosta analiziraš stvari pre nego što se odlučiš na akciju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE
    Ti si najpovučenija osoba u sobi i flertuješ na veoma čudne načine. Pričaš o vanzemaljcima, vremenskim nepogodama.
    Pronađi neke sličnosti sa simpatijom i započni malo drugačije teme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE

Uvek čekaš da on napravi pri korak kao i da predloži sledeći. Ti ga pratiš u stopu i često menjaš svoje planove zbog njega. Kada je u tvojoj blizini slažeš se sa svim njegovim tvrdnjama i pokazuješ zainteresovanost da provedeš vreme sa njim. Pokaži malo autentičnosti. Izvor: Wannabe magazine





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana