Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Šta Vaša Svekrva Misli o Vama

   Kako atrologija objašnjava to šta njegova ili njena mama misli o vama? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako deluje kruto i uzdržano, njegova uporna i dosledna mama misli da vam je potrebna njena podrška, sve dok ne shvatite da bi bilo pametno da završite fakultet, zauzmete što bolju poziciju na poslu ili se posvetite nečemu što zaista umete da radite najbolje.
    Vaša tašta je tvrd orah, pa joj teško možete parirati, ali prihvatiće vaš savet, ukoliko se iskreno zabrinete zbog njenog zdravlja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Ako se vi ne mešate u njen život, neće ni ona u vaš, jer mama vašeg partnera nije preterano opterećena radom i pravilima. Ipak, primećuje 'haos' u vašoj kući, ali svoja vrata drži zatvorena da slučajno ne ugrozite njen mir i slobodu kretanja. Njena mama, ma koliko bila nervozna ili neurotična, neće trpeti bilo kakav pritisak sa vaše strane, čak i kad poželite da uđete u 'hladni rat' s njom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Njegova mama misli da o njenom sinu ne brinete dovoljno, ma ni približno onoliko koliko je ona to činila dok je vaš partner bio mali dečko.
    Kad vam uđe u kuću, primećuje sve, od neispeglane košulje do pune sudopere, ali ni ne pomišlja da je razmazila vašeg muža. Vaša tašta je ubeđena da njenoj kćerki ne posvećujete dovoljno pažnje i misli da svakodnevno na to treba da joj skreće pažnju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Vaša svekrva vas tretira kao vojnika pod njenom komandom, pa smatra da je za vas bolje da na vreme, od prvog susreta sa njom, počnete da je slušate - utoliko bolje po vas. Njenom sinu, ona je i dalje na prvom mestu, a ne vi, pa valjda to treba da vam bude jasno. Njenoj kćerki ne smete zapovedati, jer šta će onda vaša tašta da radi? Ako pokušate da je ignorišete ili provocirate, pogubićete živce.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Njegova naizgled prijatna, ali vrlo tvrdoglava mama sve zna, u sve se razume, a pogotovo u vaš odnos sa njenim sinom.
    Uostalom, ko će ga bolje poznavati nego rođena majka. I tu počinje 'mrtva trka', a pošto ona zna vašu slabu tačku (nervi), može vas iznurivati u nedogled. Vaša tašta misli da zaista imate toliko toga zajedničkog, a najviše njenu kćerku, pa zato vodite računa kako se ponašate.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Ako niste vešti na rečima kao njegova mama, teško da ćete sa njom izaći na kraj, ali ona sa vama hoće. Ubeđena je da preterujete sa pričom o problemima u vezi sa kućom, čuvanjem dece ili kuvanjem ručka, jer misli da sve to hoćete da natovarite njoj na vrat. Njena majka vas je odmah snimila, zapazila naravno sve vaše mane i od tada vam štošta 'nabija na nos', sve u nadi da ćete pokleknuti pred njenim argumentima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Njegova mama je tako nežna i tako neizbežna, da se od nje nećete sakriti, čak i ako otputujete na drugi kraj sveta.
    Ukoliko ste mislili da ste dobili muža, varate se, jer ona ide 'u paketu' s njim, sviđalo se to vam ili ne, jer ona misli da njenu vezu sa sinom ništa ne može ugroziti, a pogotovo vi. Ako umete da se poverite vašoj tašti i prihvatite njen savet, može i zažmuriti kad nastavite da terate po svome.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Pošto ste imali sreće da osvojite njenog sina, shvatićete da to ima i svoju cenu, jer vaša svekrva mora imati kontrolu nad vašim zajedničkim životom ili brakom. Neće vas ni pitati da li vam se to sviđa ili ne, jer ni njen sin nije nju ništa pitao, kad je odabrao vas! Iako voli da komanduje, vaša tašta potajno se nada da ćete uspeti da joj se usprotivite, jer će vas tako više ceniti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Ako živite u zajednici sa svekrvom, brzo vam postaje jasno da treba da pakujete kofere, iako ona misli da, gde god da odete, vi nikada nećete umeti da održavate kuću ili kuvate - kao ona.
    Njena mama, naizgled diskretna, pušta vas, samo prividno, da živite po svome, ali če se umešati kad god se ukaže pogodna prilika, na primer, kad treba da pričuva svoje unuče. I održi vam pridiku o vaspitavanju dece.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Njegova majka misli da nikad niste dovoljno doterani, a osvojili ste njenog sina. Pa, kako ćete onda da vodite računa o njemu, da bude čist i namirisan, kad ni o sebi ne umete. A kakva je ona bila u vašim godinama, svi su joj se divili... Vašoj tašti nije jasno kako je neko kao vi, uspeo da dogura tako daleko u svom poslu. Nije da joj ne imponuje, ali zašto se onda njena kćerka ne pozabavi malo vašim izgledom?

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vaša svekrva misli da je bolje da se sprijateljite odmah, na početku, a ako nećete - osetićete to na svojim leđima, baš kao i njen sin koga je oduvek držala 'na uzdi'.

    Zato vam je bolje da se ne inatite sa njegovom mamom, jer ćete izvući deblji kraj, pošto uglavnom bude po njenom. Čini vam se da vas tašta ponekad bolje razume nego vaša majka, mada se ne morate uvek sa njom složiti, ali je morate poštovati.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Vaša svekrva je ponekad naporna, ali samo zato što želi da vam proširi vidike, a vi - kao na žeravici, čeka vas gomila posla. Ipak, ume ona i 'za pojas da zadene', jer voli svoju slobodu, pa zato poštuje i vašu. Kada ste joj potrebni, uvek će vas naći, kao i vaša tašta kojoj nije jasno zašto puštate te grozne filmove, baš kad vam ona dođe u goste. Zar nije pametnije da pričate o nekim lepšim temama?





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana