Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Skrivene Sklonosti Horoskopskih Znakova

   Svaki znak horoskopa je naklonjen nekoj okultnoj disciplini, pa makar to bilo i vrlo pritajeno. Kristalna kugla, karte, ili nešto drugo... Pogledajte! 

OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Pripadnici ovog znaka često vode buran život i zaokupljeni su mnogim stvarima što ih može zavesti da odlutaju i ne poslušaju svoj unutrašnji glas mudrosti.
    Imaju teškoće da razgraniče svoje emocije od želja i preporučljivo im je da ostvare kontakt sa samim sobom pomoću tehnika za relaksaciju. Parapsihološke sposobnosti Ovnova su vezane za glavu, deo tela kojim vlada Mars. Vole da tumače svoje snove i akcije. Zanima ih frenologija i tumačenje karaktera po crtama lica kao i metode koje daju brze rezultate tipa runa, raznih kockica i Ji Đinga.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Parapsihološke sposobnosti Bikova se sporo ali temeljno razvijaju. Kao i ostali zemljani znakovi, parapsihološke osećaje dožive pomoću tela. Venera,vladalac Bika, ove ljude inspiriše muzikom i lepim rečima koje ih relaksiraju. Skloni su da predvide kakvo će vreme biti posmatrajući podsvesno izvesne znakove ili simbole, kao što je broj plodova na drvetu ili zakasnelost dolaska određenog godišnjeg doba. Numerologija i tehnike koje se odnose na tumačenje pomoću kovanica, kockica ili novčanica, pripadaju Biku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Po instinktu mogu da osete svaku novu struju ili modni trend skoro pre nego se i pojavi. Kao da imaju antene, ili nekakav unutrašnji radar, oni stalno istražuju svoju okolinu. Hiromantija, grafologija i istraživanje karaktera, spadaju u domen Blizanaca.
    S obzirom na spretne ruke i telepatske sposobnosti, često se bave i gledanjem u karte, tarot i slično. Merkur kao planeta komunikacije im daje svetao i otvoren um ali pošto im se pažnja lako raspline i nije usredsređena moraju da paze da se mnogo ne rasplinu i time spreče svoje parapsihološke sposobnosti da dođu do punog izražaja.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Oni skoro od rođenja počinju da osećaju svoju oklinu i razmišljanja ljudi oko njih. Mnogi, naročito muškarci, ne žele to da priznaju. Instinktivno znaju pre ostalih koliko je neko drugarstvo ili zajednica topla i iskrena. Često se osećaju neobjašnjivo tužni zbog uticaja Meseca, njihovog vladara. Primaju informacije iz sadašnjosti ili budućnosti u formi slika jer oni kao da imaju filmski ekran u glavi. Takođe mogu da čuju šta će neko reći pre nego što taj uopšte i progovori. Dobri su u predviđanju događaja, naročito u gledanju u kafu, čaj ili kristal.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
   Veseli, velikodušni i topli, imaju skoro dečiji pristup životu i to ih čini izuzetno osetljivim na ljude oko sebe. Često imaju iznenadne slutnje koje isto tako iznenada i nestaju.     Sunce kao planeta vladalac ovog znaka daje Lavovima duhovnu mogućnost terapije. Oni često mogu uspešno da pruže terapeutsku energiju. Sposobni su da se izleče svojom radošću, optimizmom, živošću i toplinom. Zanimljiva je i činjenica da je puno astrologa rođeno u znaku Lava.


  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO


   Pripadnici ovog znaka poseduju iznenađujuće parapsihološke sposobnosti, ali kao i svugde oni i ovde pokazuju svoju umerenost. Većina najboljih lekara i terapeuta je rođeno u ovom znaku. Žive oči, sposobnost pamćenja i zapažanja im pomaže u svakom poslu bilo da je to otkrivanje gramatičke greške ili pravilna dijagnoza. Ove prirodne osobine određuju i zanimanje pa ih često nalazimo i kao botaničare. Device privlači grafologija i analiza karaktera pomoću spontanih crteža ili mrlja od mastila. Njihov analitičan Merkur nikad ne zataji. Ponekad mogu grčevima u stomaku da naslute predstojeći događaj. Ako nauče da prepoznaju i razumeju ove prirodne osobine, mogu otkriti da poseduju dragocen način kontakta sa prirodnom mudrošću.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   Deo parapsiholoških sposobnosti Vaga je telepatija i vezuje se za pet čula. Može ih privući hromatoterapija ili muzikoterapija kao i upotreba aromatskih ulja u terapiji.

    Ni terapija pomoću cveća im nije strana. Istok je privlačan za pripadnike Venerinog znaka tako da ih često zanima kineska astrologija ili Ji Đing, a nikako ozbiljne parapsihološke teme kao što je hipnoza. Na društvenim skupovima njihove parapsihološke sposobnosti se aktiviraju i oni gotovo predosećaju situaciju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija      
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Ovo je, sigurno, znak koga najviše zanimaju teme sa graničnih područja. Unutrašnja želja da otkriju i ljubav da se udube u tajne često im daje bogate doživljaje vezane za rođenje ili iskustva sa smrću. Plutonova dubina i moć daje im sposobnost da uhvate prošlost i da dosegnu do večitih tajni poput izgubljene Atlantide. Škorpiji je potreban dobar učitelj koji će da ih vodi pravim putem ako poželi da razvije svoje ogromne parapsihološke moći.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   S obzirom da ih zanima filozofija i religija u širem smislu, oni su veliki borci i istraživači. Jupiter, njihov vladalac i veliki zaštitnik, utiče da su po prirodi proroci, čak i onda kada to ne žele.

    Često će komentarisati nešto pred drugim što će se kasnije ispostaviti kao veoma važno. Druge i daleke kulture utiču na njih. Imaju potrebe da veruju u neku silu koja je izvan njih samih. Naučne činjenice kao i stari mitovi veoma ih privlače. Proučavanje starih religija, radiestezija i gledanje u vatru su stvari gde su oni ponekad virtuozi.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Pripadnici ovog zemljanog znaka žele uvek da znaju gde se nalaze. Vole činjenice, logiku i nemaju mnogo vremena za ovakve fantastične izmišljotine. Teško im je da prihvate bilo šta što ne može logično da se obrazloži ili dokaže samim razumom. Previše su zaokupljeni materijalnim oblastima života da bi razmišljali o vančulnim moćima. Ovaj znak pomoću svog vladara Saturna, vlada kamenjem, tako da Jarčevi kada žele da razviju svoje šesto čulo gledaju u kamenje ili rune koje su često napravljene od kamenja. Takođe mogu da razviju tehniku gledanja u kristal ili kristalnu kuglu kao i analizu karaktera pomoću crta lica ili oblika samog tela.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Uran koji karakteriše Vodoliju je planeta koja vlada slobodom, prijateljstvom, astrologijom i budućnošću. Radoznali po prirodi, pripadnici ovog znaka imaju jaku želju da prodru do nedostupnih tajni svemira i čoveka, makrokosmosa i mikrokosmosa.

    Bioritam, psiho testovi i parapsihologija sama po sebi, su često predmet interesovanja naprednih Vodolija. Umeju da pomognu i sebi i drugima putem raznih metoda o spoznaji sebe i sveta oko sebe. Često doživljavaju iznenadne bleskove intuicije, inspiracije i uvida u suštinu stvari.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Preosetljive po prirodi , većina Riba tek kada ostari nauči da se sačuva od svih uvreda i povreda spoljnog sveta zatvarajući se u sebe. Pošto su zaokupljene emocijama moraju shvatiti da ih ta njihova tendencija može odvesti u krajnosti, odnosno da se mogu gušiti preteranim izlivom emocija u prisustvu drugih ili pak izolovani prepustiti sami sebi. Neptun, njihov vladalac ih može povesti u razne dubine svesti i podsvesti. Burni i proročki snovi i vizije su dar koji Ribe poseduju. Privlače ih hromatoterapija, refleksologija, kao i terapija pomoću cveća i mirisa. Mogu izuzetno dobro tumačiti simbole u šolji ili pak gledati u kristalnu kuglu.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana