Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Nakit u Skladu Sa Vašim Znakom

   Lančići, Minđuše ili Nešto Drugo? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite cirkon, dijamant, zlato, rubin. U ovom periodu kada idete na poslovne sastanke, vaše šanse za uspeh i sreću mogli bi da uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz.
    Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi da nosite uglavnom narukvice od srebra.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Vi volite nakit, iako Bikovi deluju 'raskošno' i bez nakita. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge ćete u ovom periodu ubediti u ono što hoćete ako nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, rozenkvarc može da 'odigra' svoje. Vreme je za upadljive minđuše, za veče, šnale u kosi sa štrasom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Vaša mladalačka priroda voli nežne tonove nakita, topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primesa plavih tonova za poslovne susrete.
Bićete ubedljiviji da naplatite dug ili da nekoga zavedete sa ogrlicom od korala.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Odgovara vam srebrni nakit, u plavim tonovima i srebrni. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica pre će doneti više uspeha, posebno kombinovana sa slonovom kosti, ili kombinacija belog i žutog zlata. Ako nameravate da zavedete osobu koja ima veze sa inostranstvom stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor. Ali planete u ovom periodu 'određuju' vam da pojačate svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine.
    Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten sa plavim safirom, može da učini čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama, posebno ako ste, neprimereno vašem znaku u vezi sa Rakom ili Bikom.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO


   Malahit, ćilibar, topaz, sasvim vam prijaju. Međutim, sada kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa, ili sa granatom, privući će poglede suprotnog pola. Žuti safir ili prsten sa smaragdom, mogu privući osobu koja vam se sviđa, a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mesta u kojem živite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   Roze turmalin, aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U ovom perodu, svaki nakit sa zelenkastim i ružičastim tonovima, pojačava vašu harizmatičnost.
    Ako idete na poslovne satanke, slobodno stavite na sebe prsten od crvenog spinala ili bakarnu narukvicu, a za večernje izlaske privezak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Crni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu sjajno vam stoji. Delujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Sadašnje pozicije planeta vam 'nagoveštavaju' da treba da budete nešto nežniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica - lanac od srebra sa prstenom od akvamarina. Mušarci bi se pre osmelili da vam priđu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Smaragd i safir, vaše omiljeno drago kamenje, može u ovom periodu biti slobodno zamenjeno nakitom od slonove kosti.
    I te kako bi vam prijala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore i donela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete, ako ga imate - obavezno ponesite brilijantski prsten.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili veštački biser, delovaćete 'pitomije'. Za duge poslovne sastanke, bilo koju vrstu poludragog kamenja ljubičaste boje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpaka, ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz.

    Slobodno ga nosite, čak i imitaciju i to u vidu velikih privezaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privezaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. A za veče, slobodno korali, iako još nije leto.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Vaša nežna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno da nosite taj nakit uz dosta srebrnih lanaca i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentišete na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana