Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Kako Do Srca voljene Osobe

   Preko trnja ili preko posutog cveća? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
   Ovan upražnjava ljubavni odnos u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu, tako da vam nije potrebna preterana agresivnost da biste ga privoleli na to. U trenutku, Ovan vas obasipa pažnjom, da bi već u sledećem bio hladan kap led, ali to je samo taktika njegove vešto smišljene ljubavne igre.
ON – Vizuelni je tip, što znači da se ne okreće za svakom ženom. Ukus mu je istančan, naročito za ženstvenost. Izluđuje ga crveni lak na noktima, ali i oralni odnos. Voli da vas gleda u oči dok vodite ljubav.
ONA – Najviše voli poljupce. Prijaju i nežan dodir po licu, ali i masaža čitavog tela. U ljubavnoj igri, uvek vodi glavnu reč.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA B I KA - TAURUS

    Najsenzibiiniji je znak Zodijaka. Krasi ga neverovatna moć zapažanja, izoštrena su mu čula mirisa i sluha. Nikad ne zaboravlja glas voljene osobe, niti miris parfema koji ona koristi. U ljubavnim akcijama je veoma oprezan i promišijen, nikad se ne zaleće, uglavnom pravi pogotke.
ON –  Lud je za šaputanjem na jastuku. Nije bitno šta ćete mu govoriti dok vodite ljubav, već kako ćete to izgovarati. Leđa i uši su mu erogene zone, a ukoliko mu izazozno kažete: 'Tako dobro mirišeš', već je gotovo.
ONA – Favorizuje 'misionarsku pozu'. Pri vođenju ljubavi, u spavaćoj sobi, voli da izigrava damu, pa se ne libi da partneru jasno stavi do znanja šta rasplamsava njenu strast.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Lako ih je voleti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Puni su energije, neobično inteligentni i izuzetno komunikativni. Nisu ljubomorni, niti posesivni, iako važe za vešte ljubavnike. Kad opaze 'plen', ne odustaju sve do postizanja cilja.
ON – Ne podnosi žene koje nemaju svoje 'ja', a divi se samouverenim i realnim. Dok vodi ljubav, uvek gleda partnerku u oči, Inače je velika maza.
ONA –  Ruke su joj uvek negovane i nežne, voli da ih ističe i bude milovana po njima. Uzbuđuje je nakit na muškarcu, dok ona nije preterano opsednute kinđurenjem. Voli dugačke ljubavne predigre.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA RAKOVE - CANCER

    Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje mu pruža spavaća soba, pri vođenju ljubavi, a to znači da je konformist. Istančanih je emocija i često melanholičan. Krasi ga neobična intuicija, romantičan je i voli da sanjari.
ON – Niko, kao on, nije u stanju da poljulja vaš ego. Kad je neraspoložen, pripazite se i pothranjujte njegovu sujetu. Obožava poljupce i suptilne dodire jezikom po celom telu.
ONA – Luda je za masažom stopala! Bar kad je ljubav u pitanju, muškarac koji je spreman da joj ispuni tu želju, zauvek će vladati njome. Njeno celo telo je erogena zona.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA L A VA - LEO
    Poseduje momentanu strast. Po prirodni je vođa, voli da mu laskate i poštujete ga. Da biste odoleli njegovom šarmu, morate biti od kamena. Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.
ON – Ne toleriše konkurenciju u muškom pogledu, niti vaše površno interesovanje za ostale pripadnike suprotnog pola. lako u početku deluje stidljivo, izuzetno je vešt ljubavnik koji sebe ne štedi.
ONA – Verovali ili ne, ona uživa dok partner češljem prolazi kroz njenu kosu. Muškarac je za nju isključivo ljubavni rob koji joj služi i ispunjava sve želje. Baš sve!

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

    U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežna i to ne skriva.
ON – Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.
ONA – Favorizuje odnos pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenje suprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
    Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična je i racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!

ON – Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u ljubavi je izuzetno kreativan.
ONA – Svlačite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vešta je ljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

    Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih. Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u ljubavi nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.
ON – Strastven je i istovremeno tajanstven. Kad opazi 'plen', nikako ne odustaje. Voli odnos 'na brzinu' i ne bira ni mesto, ni vreme za to.
ONA – Njena erogena zona su - dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nežno milujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svesni. Ne podnosi neodlučne i slabiće.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
    Rođen je pod srećnom zvezdom, a nije svestan toga! Prema okolini je filozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvaćen. U ljubavi je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.

ON – Pažnja: nikad nemojte za ozbiljno uzimati Strelca! On uvek izgleda kao da je u potrazi za čvrstom vezom, a u stvari trazi avanturu! Voli ljubavni položaj u kojem je iznad partnerke.
ONA – Njene erogene zone su noge, kojima voli da obujmi partnera tokom ljubavne igre. Sklona je avanturi i biće presrećna ukoliko je odvedete u bioskop ili pozorište, a onda 'krenete u napad'.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

    Ambiciozan je svuda i na svakom mestu, pa take i u spavaćoj sobi nastoji da se pokaže u najboljem svetlu. S njim treba mnogo strpljenja, jer potajno žudi za udvorničkim ponašanjem. Sklon je ironiji i ismejavanju svih, a posebno partnera s kojim je trenutno u vezi.
ON – Jedino za čim žudi je da čuje da je poželjan, fatalan, dobar i pametan. U ljubavi je puritanac. Tesko donosi odluku o braku, a na onu o razvodu i ne pomislja. Kad jednom raskine vezu, to je zauvek.
ONA – Voli poljupce i prijaju joj male nežnosti koje 'život znače'. Dominantna je u vezi i ne trpi nesposobnost i metiljavost partnera.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
    Može imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodolija je pun pogodak. U ljubavi je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a teško deli komplimente.

ON – Čezne i žudi za svim onim što je nepoznato i neproživljeno. Obožava avanture i u stanju je da vodi ljubav na bilo kojem mestu, čak i u prisustvu 'posmatrača'.
ONA – Njen životni moto je - u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znači da ne bira sredstva da bi stigla do cilja. Kad se domogne plena, vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. Ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaze: 'Volim te'. Nezajažljiva je i nema predrasuda u ljubavi.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

    Osetljive su i ranjive, veliki sanjari. Sklone su okultizmu, a u ljubavi su prilično sebične. Ljubomorne su i mnogo brinu o svom izgledu. U ljubavi su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjaju stopalima i noktima. Detalji kod njih igraju presudnu ulogu.
ON – Voli izazove svake vrste, a njegov urođeni entuzijazam treba pothranjivati razumevanjem i pažnjom, koja vam se skoro uvek čini preteranom. U njegovom životu, na prvom mestu je vođenje ljubavi.
ONA – Voli da partneru jasno stavi do znanja do čega joj je najviše stalo i za čim žudi u krevetu. Nju je lako postideti, ali i nasmejati, pa tako duhovit muškarac uvek nađe pravo mesto u njenom životu i spavaćoj sobi.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana