Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Vi i Izazovi

   Kako se horoskopski znakovi odupiru raznim vrstama izazova koji ih snalaze? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako se vrlo teško odupire izazovu, kada je u njegovom interesu, Ovan ume da se uzdrži, pre nego što njegov jezik bude brži od pameti.
    ak i kad se to dogodi, jak odbrambeni mehanizam i urođen oprez pomažu mu da sačeka i iskoristi pravu poslovnu priliku. U ljubavi se mnogo teže kontroliše, jer je zaljubljiv, nepredvidiv i posesivan, pa uspeva da odoli, samo ako je zaista odan partneru.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Samo vrlo zavodljiva, glamurozna ili javna ličnost može da ga dovede u situaciju da mu bude teško da odoli nečijem neodoljivom šarmu ili atraktivnoj pojavi, a što se posla tiče, njegova praktična priroda najčešće ga štiti od izazova. Iako je svojeglav, ume da se postavi tako da ga drugi slušaju, a njegova oprezna priroda i odlučnost umeju da ga sačuvaju od ajkula u mutnim poslovnim vodama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Iako deluje erotično, lako se odupire izazovima u ljubavi, jer ne voli obaveze i zato se prema suprotnom polu postavlja prijateljski.
    Plaši se razočaranja, pa manipuliše u ljubavi i ume da bude vrlo proračunat, lukav i racionalan, mada deluje kao neko ko je sklon kompromisima. U suštini, živi po svome, kako njemu odgovara i ne dozvoljava da mu bilo ko nameće svoju volju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Teško odoleva izazovima, jer je zaljubljiv, često i neveran, pa partner ne može biti siguran u njega, a kad zabrlja, tad obično bude kasno. Nije ni svestan koliko je otvorena meta za svaku, iole autoritativniju partnerku i kako lako postaje njen plen. Žena Rak lakše odoleva izazovima, jer previše voli sebe i svoj konformizam, da bi ugrozila vezu sa partnerom koji joj je to omogućio.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Zbog urođenog talenta za glumu i probirljive prirode, previše drži do sebe, da bi tek tako lako podlegao izazovima koje bolje ume da proceni u poslu nego u ljubavi.
    Iako voli da dominira i ne podnosi konkurenciju, teško će odoleti partneru koji pleni fizičkom lepotom, obrazovanjem i otmenom pojavom, jer pred takvom osobom mnogo lakše gubi svoje najjače oružje - samokontrolu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Spremna je za izazove, mada ne deluje tako na prvi pogled, ali pošto sve planira mnogo unapred, uglavnom dobro prolazi, naročito na poslu. Ako se desi bilo šta nepredvidivo, Devica je i tada spremna da reaguje. U ljubavi, uglavnom ume da oseti ili pogodi šta će se dopasti njenom partneru, međutim, neće odoleti flertu sa koleginicom, ali teško čini prvi korak, više čeka da bude osvojena.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Ona se teško odupire izazovu, veliki je hedonista, ali deluje tako kao da je niko i ništa ne može uzdrmati.
    Iako je to samo njen imidž, Vaga uvek uzima maksimum od života, pa ne misli da se 'jede sve što leti', već čeka pravu priliku. I u poslu i u ljubavi, mada je sklona 'zameni teza', emotivna je prilikom donošenja poslovnih odluka, a racionalna kad je ljubavni izazov u pitanju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Ona je uvek spremna za izazove, jer voli uzbuđenja i opasnosti. To, međutim, ne znači da će svesno rizikovati zbog poslovne šanse koja joj se ukazuje, a da se prethodno nije dobro informisala o svemu što za nju može biti korisno. Samokontrola i strast za životom čine je imunom na izazove, baš kao što će hladnokrvno prihvatiti izazov, kad je apsolutno sigurna da zna šta želi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelac ulazi u rizične finansijske transakcije, jer je istovremeno nepredvidiv i sklon maštanju.
    Uleće u poslovni rizik, čak i kada može imati problema sa zakonom, a politička arena za njega je pravi izazov. Ume da 'povuče ručnu' u poslednjem trenutku, kad oseti da može da upadne u neku zamku, a u ljubavi teško odoleva raznovrsnoj ponudi, pa voli da određuje pravila igre u vezi.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Voli izazove i rado ih prihvata, ali uvek zna zašto to čini, pogotovo kada je reč o poslu, jer sve što radi, Jarac radi da bi dobio priznanje. Iako postojan i odan, zbog zaljubljive prirode, događa mu se da ne ume da odoli romantičnom izazovu od partnera koji zna da prepozna njegovu emotivnu i ranjivu dušu. Mada se plaši razočaranja, za uzvrat pruža mnogo više nego što dobija.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Zašto bi ona uopšte odolevala izazovima, kada oni postoje zbog nje, ili ona bar tako misli. Pred drugima stvara sliku nekog ko je dovoljno jak i uzdržan, pa ga ništa ne može pomeriti, a u suštini, lepota života za nju jeste u izazovima.

    Obožava da kontrira, često to radi u inat sebi, pa je često neshvaćena u ljubavi, ali u poslu, prihvatanje izazova za nju je često vrlo isplativo.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Kod nje je sve pitanje motiva - ako ga ima, spremna je da odleti na Mesec, ali ukoliko ga nema, nijedan izazov neće biti dovoljno velik za nju. Radiće neke stvari i u korist svoje štete, pa će se ponekad izolovati od drugih, a kad je ljubav u pitanju, spremna je da ščepa izazov kao kartu za izlazak iz dugogodišnje veze u kojoj nije bila shvaćena, ili nije dobijala ono o čemu je maštala.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana