Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Hirovite Zvezde

    Poznate zvezde mogu da se glupiraju i izvode kerefeke kako god žele.Oni imaju nešto što im dozvoljava takvo ponašanje. Imaju slavu, a ponajviše, imaju novac... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
POZNATE FACE I NJIHOVI KUĆNI LJUBIMCI
Ko tu koga vodi?

    Koliko su poznate svetske face, toliko su valda poznati i njihovi kućni ljubimci.Žive u izibilju i ništa im ne fali. Zvezde za svoje ljubimce kreiraju i posebne modne marke. Oni imaju svoje frizere, manikire i pedikire. Imaju osobee koje ih vodaju u šetnju, pa kod masera i ko zna šta još.

Kristina Agilera je svojoj terijerki kupila džemper od kašmira i platila ga 150 eura. Sve u strahu da joj se kuče ne smrzne. Takođe, Kristina sa sobom nosi i kožnu torbicu u kojoj nosi kuče kada se ono umori od hodanja. Sasvim normalno joj je i da svom kučetu kupi dijamantsku ogrlicu.

Majkl Džekson ima žirafu i lamu (da li ga je ikada pljunula). 

Britni Spirs ima jorkširskog terijera po imenu Mohito, a kupila je dvadeset torbica u kojima ga nosi.Svaka torbica koštala je 450 eura. Dala je i nekoliko hiljada dolara za razne mašnice, šnalice i džempere za svog Mohita. Garderoba za Mohita se naručuje preko interneta.

Džesika Alba ima mopsa po imenu Sid koji oko vrata ima ogrlicu sa 'Svarovski'  kristalima.O ostalim dodacima možete da pretpostavite.

Paris Hilton ima čivavu po imanu Zvončica.Zvončica je došla do stranica mnogih časopisa, a na Wikipediji možete čak da pročitate Zvončicinu biografiju i saznate da je rođena u Atini gde ju je Paris Hilton kupila za 3.000 eura. Mnogo više od ovoga košta odeća, dijamntske ogrlice i posebne patike koje Zvončica nosi. Inače, Zvončica ima svoj krevet i satensku posteljinu.

Džoni Dep gaji pauke.

Džorž Kluni i Luk Peri imaju možda najčudnije ljubimce. To su patuljaste vijetnamske svinje. Džordž Kluni je izuzetno zahvalan svom ljubimcu Maksu jer ga je probudio pred sam zemljotres, pa je tako slavni glumac uspeo da pobegne napolje. Nedavno je jadni Maks preminuo od artritisa, a na pitanje kad će nabaviti novu svinju, Kluni je odgovorio:' Neću više, zadovoljio sam sve svoje svinjske potrebe'.

Maraja Keri ima terijera Džekija.Kada mu je kupila paket hrane u Evropi, on je morao biti dopremljen prvom klasom. Njih dvoje se kupaju u skupocenoj mineralnoj vodi. Takođe, svom terijeru je jednom prilikom unajmila avion da bi ga odvela na razgledanje Amerike iz vazduha.

Džesika Simpson svog ljubimca nosi u posebnim torbama koje moraju da budu samo jedne marke i to 'Luj Viton'.

Supermodel Rakel Hanter odlučila je da svog psa časti kućom koja će da košta fenomenalnih 50.000 dolara, a kućica će biti minijaturna replika njene vile u Kaliforniji. Kuću će napraviti specijalizovana firma 'Peti Mazon', a imaće pod od terakote i balkone od armiranog betona. Prosto da poželite da ste njen pas.

Opra Vinfri ima kokerku koju je uključila u svoj testament, ako slučajno ona ode pre kokerke. U tom slučaju kokerka bi nasledila nekoliko miliona eura.

Bivši američki predsednik Džordž Buš ima škotskog terijera Barnija. On prisustvuje svim sastancima na kojima i Buš, pa čak i onim najtajnijim. Kada bi se Barnija dočepale neke obaveštajne službe, garant bi pokušale da ga nateraju da progovori !

KONCERTNE ŽELJE HIROVITIH ZVEZDA

    Organizovati koncert neke velike zvezde sigurno nije nimalo lako. Međutim, ono što najviše plaši organizatore jesu liste želja koje im zvezde dostavljaju za dati koncert.Od ispunjenja tih želja umnogome, a možda se može reći i najviše, zavisi uspeh koncerta. Evo šta sve bogate zvezde žele za svoje koncerte.

Prince - nekoliko minuta pred početak koncerta u Vašingtonu, ovaj slavni pevač zapretio je organizatorima da neće izaći na binu ako mu odmah ne donesu 16 kesica posebnog čaja od kokosa i ne promene ukrasne sveće u prostoriji.Na njegovom spisku želja pisalo je da on želi sveća sa mirisom jasmina i lavande.

Britni Spirs - Kod nje u garderobi obavezno mora da bude crveni fiksni telefon. Znači, nikako bežični, nego isključivo fiksni. Ukoliko ga ne zatekne u garderovi, organizator koncerta obavezan je da joj isplati 5.000 dolara.
Dženifer Lopez - ovako kao Princ postupiće i Džej Lo ako joj organizator ne napravi sobu gde je svaki detalj bele boje: zidovi, nameštaj, vaze, cveće, jastučići i sveće koje ne smeju nikako da budu mirišljave. Na listi želja Džej Lo posebno je crvenim slovima naglašeno da ona ne podnosi sok od paradajza, tako da ukoliko u svojoj okolini oseti i najmanji miris ovog soka, koncert će biti odmah otkazan!

Elton Džon - Ukoliko organizator želi da se koncert Eltona Džona održi kako treba, mora da mu obezbedi ono što se nalazi prvo na listi njegovih želja, a to su 12 staklenih flaša gazirane vode marke San Pelegrino
Kristina Agilera - Oni nije toliko izbirljiva sa vodom. Ona želi 24 flaše bilo koje mineralne vode, samo da nije Evijan! Takođe, posebno zahteva da garderoba bude posebno zvučno izolovana, jer ne podnosi gradsku buku.

Eros Ramacoti - On se pre svakog nastupa opušta koristeći Zen tehnike. Stoga je organizator dužan da mu obezbedi dva stručnjaka za šijacu masažu, i to masera i maserku.

Ejmi Vajnhaus - Nije nešto probirljiva kada je hrana u pitanju, ali u garderobi uvek moraju da budu dve flaše crnog vina, litar votke, gajba piva, flaša šampanjca i osam čaša. Takođe moraju biti obavezno četiri limuna, tegla meda, tri otvorene paklice cigara, četiri upaljača, od kojih dva treba da su crvene boje.

Aerosmith - Članovi ove grupe su već prilično ostarili, pa su počeli da brinu o svom zdravlju. Tako od organizatora traže da pre i za vreme koncerta pored bine moraju da dežuraju dva kardiologa.

Eminem - Ukoliko mu pred koncert organizatori ne mogu nabaviti porciju pohovane piletine, imaju velike šanse da im poznati reper celu garderobu namaže kečapom i majonezom. Organizatori koncerta u Tokiju su to sami osetili.

Guns N Roses - Obično traže pice sa ljutim prelivom koje moraju biti prečnika 70 centimetara.Tu su i 15 časopisa na engleskom, sa obavezno plavokosim devojkama. Organizatori u Atlanti im to nisu obezbedili, pa su im članovi grupe uništili kompletan nameštaj u garderobi, a iz hotela sa pet zvezdica gde su odseli, kroz prozor su izbacili tri televizora.

Brus Springstin - Sa svojom grupom E Street Band ima vrlo zanimljive želje. Brus ima fobiju da će mu neko ukrasti njegove gitare, pa zahteva da uz njih non stop bude neki od telohranitelja. A saksofonista Klarens Klemons ima poseban ritual. On usred svakog koncerta napušta binu, odlazi u garderobu gde ga čeka celo pečeno pile, i pojede ga za čas posla. Onda se vraća na binu i svirka počinje.

Kiss - Ko bi rekao na osnovu njihovog maskiranog izgleda, da su ove legende pobornici zdrave hrane i života. Oni ne piju alkohol i ne puše, a pred svaki koncert jedu barenu piletinu, sveže voće i povrće. Jedino što članovi grupe Kiss traže od organizatora je da zažmuri na njihove divlje žurke sa grupi devojkama posle koncerta. Kada su basistu Džina Simonsa pitali da li je istina da je spavao sa 4.600 žena, on im je odgovorio: 'To što sam im ja radio nema nikakve veze sa spavanjem'.

Red Hot Chili Papers - Ono što se njima mora obezbediti pre koncerta je sledeće: šest litara soka od aloje, tri litra čaja od nane, jedan kilogram blagog kozjeg sira, pet oljuštenih kivija, pet mlečnih čokoladica, četiri pice sa ljutim prelivom ali bez sira, gajbu bezalkoholnog piva i pet kotura žute lepljive trake.

ONI HOĆE SAMO NAJSKUPLJE

    Oni ne pitaju šta koliko košta, oni samo upere prstom i kažu želju...

Dženifer Jopez važi za jednu od najrazmaženijih zvezda.Organizatori su  u pravim mukama kada je ona u pitanju. Temperatura vazduha u prostorijama gde je ona mora da bude tačno 25.5 stepeni sa tačno određenim osveživačima vazduha, sa posebnim vrstama mirišljavih sveća, velikim ogledalima, deset stonih lampi i dve mikrotalasne peći.

Maraja Keri je takođe posebna priča. Tamo gde je ona moraju da budu zlatne slavine. Daska na WC šolji mora da se menja svakog dana, a ona sama uživa da se sa svojim kučetom kupa u posebnoj skupocenoj mineralnoj vodi.

Skarlet Johanson
, izgleda da je posebno lenja. Kada treba da pređe i samo 100 metara, traži da dođe limuzina i preveze je.

Rod Stjuart obavezno mora da odspava poslepodne, tako da u sobi mora da bude mrkli mrak. Zbog toga se roletne posebno nameštaju.

Šeron Stoun
, verovali ili ne, svoje osoblje bira na audiciji, a nju je prilično teško proći. Njene sobarice, vozači i kuvarice mogu da joj se obrate samo kada im njen advokat da odobrenje !

Majkl Džekson i Majk Tajson obožavaju parfeme i vlasnici su najskupljeg parfema na svet kojega je napravio Artur Barnam. Ovaj parfem se drži u bočici od platine, zlata i dijamanata, koja je upakovana u specijalnu kutiju. Kutija se zaključava sa ključićem od zlata i dijamanata, valda da parfem ne bi pobegao. Majkl Džekson je vlasnik dve, a Majk Tajson tri bočice ovog parfema koji je napravljen u samo 173 primerka. Inače cena jedne bočice je 47.500 funti.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana