Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Jarac Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Jarca - 2024. Godina

   Posao i zvezde za Jarčeve! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Jarčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Jarčevi su veoma realne i vredne osobe, poznate kao neumorni i savesni radnici. Ne podnose brzopletost, lenjost, površnost. Posao vrlo ozbiljno shvataju, veoma su ambiciozni i polako, ali sigurno, mogu da se penju uz lestvicu društvenog uspeha. Nikada se ne gube u detaljima i imaju smisla da uoče ono najbitnije.
   Odlični su rukovodioci, ekonomisti, inženjeri, tehnolozi i posebno im leže prirodne nauke. Međutim, imaju smisla za filozofiju, diplomatiju, psihologiju, književnost. Tačni su i strpljivi i vole da budu plaćeni po usluzi.
    Ove godine možete biti viđeni u atraktivnom poslu. Uspostavićete dobre odnose sa kolegama i vašim nadređenima u firmi. Saradnja sa njima će pomoći u vašem napretku. Ova godina ukazuje da će biti veoma dobra za vašu karijeru.
    Vaša karijera će zablistati ove godine. Biće uspeha u poslu kojim se bavite. Od početka godine ostvarićete dobre rezultate u karijeri. Vaš finansijski sektor će ove godine biti promenljiv. Postoji mogućnost povećanja vaših rashoda u ovoj godini, dok je manja mogućnost povećanja prihoda. Međutim, vrlo je verovatno da ćete ostvariti finansijsku dobit od međunarodnih odnosa.
    Prvi meseci u godini će vas finansijski ojačati. U ovom trenutku će vam doći novac, a izvori prihoda će se takođe povećati. Međutim, moraćete da kontrolišete i svoje troškove, tek tada će vaša finansijska strana moći da dođe u jaku poziciju. Vaši troškovi se mogu povećati u za kupovinu stvari vezanih za kuću. Osim toga, bićete lake ruke i kada je kupovina raznih elektronskih uređaja u pitanju.
    Pre nego što donesete bilo kakve finansijske odluke, poslušajte savete iskusnih ljudi o tome, a zatim idite i preduzmite bilo koji korak. Biće povećanja imovine kuće, ali može doći do neke vrste spora u vezi s tim. U takvoj situaciji ne nastavljajte dalje, jer u suprotnom, ako dođe do pravnog spora, možete pretrpeti finansijski gubitak.
    Ako pravilno koristite svoju imovinu, sigurno ćete dobiti novčanu korist od toga. Izbegavajte da se bavite rizičnim poslom i ako investirate na tržištu akcija, budite pažljiviji dok investirate u ovom trenutku. Možete izgubiti novac ulaganjem na slepo. Ako je vaš novac negde zaglavljen, možda ćete se suočiti sa poteškoćama da dođete do njega.
    Imajte na umu, ako ne upravljate svojim finansijama kako treba, onda ćete ove godine možda biti opterećeni dugovima. Ova godina za vas možda neće biti baš povoljna u smislu profita, onako kako vi očekujete. Daćete sve od sebe da proširite posao, ali uspeh će biti odložen.
    Ako bude bilo kakvih poslova vezanih za medicinu, onda će biti povećanja. Novi partneri se takođe mogu naći u vašem poslu i trebalo bi da ih iskoristite. U stvari, ovogodišnji dobitak i gubitak zavisiće od vašeg truda i koliko ste iskoristili svoj potencijal i šanse koje će vam se nuditi.
    Što se tiče karijere, horoskop vam nagoveštena ovu godinu kao veoma dobru za vašu karijeru, koja može zablistati ove godine. Biće uspeha u poslu. Od početka godine ostvarićete dobre rezultate u karijeri. Možete postići dobre rezultate samo vašim napornim radom. Ako radite neki odgovoran posao, onda ćete dobiti unapređenje ili ćete dobiti ohrabrenje od kompanije u kojoj radite, kao i mnogo dobrih vesti. Napredovaćete u poslu. Možda ćete biti prebačeni od strane firme na neko drugo radno mesto po vašem izboru. Možete čak ići u inostranstvo. U ovom trenutku ćete efikasno raditi u svom polju rada. Vaši planovi će imati koristi za kompaniju i možete se bolje kotirati u svojoj organizaciji. Ove godine, od strane vaših pretpostavljenih, možete biti viđeni u ulozi svestranog stručnjaka sposobnmog za obavljanje mnogih poslova. Sa druge strane, oni koji sklapaju partnerstva u poslu moraće da budu malo oprezni. Ne verujte svom partneru više nego što je potrebno. Ako ćete potpisati bilo koji papir, pročitajte ga više puta.
    Ove godine ćete ostvariti uspeh u svom poslu i biće vam od velike koristi mnogobrojni kontakti koje imate. Do kraja godine počećete sa entuzijazmom da se penjete na lestvici uspeha. Ovo će povećati vaše samopouzdanje i učiniti vaš još efikasnijim. Svaki svoj zadatak posmatrate kao izazov i želite da ga uradite na najbolji mogući način u najkraćem vremenu. Ovaj vaš talenat će vas učiniti prepoznatljivim u vašoj oblasti.
    Treba da obratite pažnju na jednog Lava, Ovna ili nekog drugog Jarca i da saradnju postavite ne drugačije odnose. Samo od vas zavisi da li ćete pristati na mnogo što šta i pod kojim uslovima. Jul može biti veoma loš za poslove ili veoma naporan, bolje tada idite na odmor. Jesen donosi nove poslovne mogućnosti. Najveće dobitke imaće oni koji rade sa inostranstvom, koji rade u diplomatiji, privatnim firmama, novim tehnologijama i bave se sportom.
    Mesec novembar će biti veoma važan za vas. Tokom ovog perioda, možda ćete dobiti unapređenje ili primetiti povećanje prihoda. Osim toga, biće prilike za prelazak u periodu od aprilu do avgustu. Ako želite da promenite posao, ovo je vreme da to uradite. Ne menjajte posao posle oktobra.
    Vaše troškove držite pod kontrolom, pogotovo sredinom godine kada može da dođe do rasipničkog trošenja novca. Vaša godina će biti bolja za ulaganje na tržištu akcija od maja meseca. Moguć je i profit od raznih transakcija sa zemljištem.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana