vrh
Meni

Godišnji Ljubavni Horoskop Za 2018.   Zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu. Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi i šta vam savetuju za 2018. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je ljubav u pitanju...  

 
     

   OVAN  (21.3.- 20.4.) 

   Moguć je manji potres na planu ličnih odnosa, koji se može manifestovati kao naglo zaljubljivanje, oduševljenje ali za neke i potrebu za raskidom do koga dolazi nakon žučnih rasprava. Ipak, većina vas osetiće olakšanje s prvim prolećnim danima jer su mogući mnogo harmoničniji odnosi sa partnerom. Ako ste u dužoj vezi ili braku bićete potrebni partneru koji će znati da ceni vašu nesebičnu podršku a moguće i da će vas oduševiti načinom na koji će ponuditi da reši vaš zajednički problem.
    Ako ste u vezi sa uspešnim partnerom, moguće da će odlučiti da odete za inostranstvo, da će vam prirediti neko iznenađenje. Tokom prve polovine godine stiže vam ljubav i prijateljstvo osobe koja nije uvek bila lojalna prema vama. Početkom juna možete se pokolebati u pogledu odluka u sferi privatnog života ili možete biti ljubomorni zbog partnrovog čestog oduststva, neraspoloženja, ali već od sredine septembra do kraja godine situacija se normalizuje.


  BIK (22.4.- 21.5)

   Spremite se za godinu punu uzbuđenja. Nećete baš uvek biti sjajno raspoloženi prema stalnom partneru a ako ste slobodni, možete se dvoumiti između želje da se u vaš život vrati neko s kim ste nekada doživeli mnogo lepih i uzbudljivih momenata i potrebe da budete sa nekim nepoznatim ko će uneti u vaš život nove radosti. Preko posla, naročito ako radite u medijima ili nekoj državnoj, eventualno finansijskoj instituciji, moći ćete da upoznate nove interesantne osobe, ali je pitanje da li će biti slobodne.
    Verovatno ćete biti skloni površnim poznanstvima i manjim razočarenjima. U ovoj godini veoma je važno kako komunicirate da partnerom, naročito ako se radi o Jarcu. Ipak, u drugoj polovini godine prestaćete da po svaku cenu želite ono što je nemoguće i umesto da vi stalno nekoga zovete i podcećate na sebe, on će tražiti vas. Jesen takođe donosi romantične susrete, moguća je strastvena veza i mnogo uzbuđenja, možda sa nekim ko nije slobodan.


  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

   Predstavnici vašeg znaka verovatno maštaju o nekome ko se nalazi na visokoj funkciji, ko je poznat, ambiciozan ili radi za strance. Može se desiti i da živi u inostranstvu. Mnogo raznoraznog dešavanja, poznastava i raznih obrta u ljubavi obeležiće celu godinu, naročito vam povoljna prva polovina. Ovo bi moglo doneti nekog sportistu u vaš život ili bar osobu koja je veoma dinamična, atraktivna, nešto sasvim novo čemu nećete moći da odolite. Ne oklevajte ako vam se ukaže šansa za posao sa strancima. Predstoji vam ne samo putovanje već i mogućnost čestih, dužih boravaka što može produbiti odnos sa partnerom.
    Ako planirate stručno usavršavanje, kraj školovanja, početak usavršavnja, predstoje mnogi interesantni susreti. Stalna veza može biti povod povremenom nerviranju jer ne spadate u znak kome bil ko može da ograniči slobodu a povremeno će partner, naročito ako ste duže u vezi, bar godinu i po dana, pokušavati da u vašem životu zavede red jer neće biti u stanju da vas prati. U januaru, drugoj polovini marta juna i prvoj polovini jula predstoji manja tenzija u odnosima sa stalnim partnerom a tema može biti mešanje sa strane njegove familije.


      RAK (22.6. – 22.7.) 

   Skoro ništa vam neće biti jasno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Mnoge od vas će biti zbunjene svojim osećanjima jer postoji mogućnost da budete veoma zaljubljene ili spremne da doživite nešto novo. Ma koje da ste godište bićete prilično detinjasti u svom očekivanju nekih novih događaja. Moguće su neprilike u domu ili ljubomorne scene, prebacivanja, moguće mešanje porodice u vaš odnos sa partnerom. Ipak, možete očekivati da, naročito ako ste slobodni, doživite vrlo lepu vezu sa nekim ko je prisutan u javnosti. Predmet vaših želja može biti jedan Ovan, Lav ili Škrpija.
    Predstoji vam period vrlo lepog proleća ako budete spremni da se prepustite uživanjima. Nemojte biti zatečeni brzinom događaja, raznoraznih susreta, poznastava i moguće da ćete čekati tek kraj leta ili jesen da bi se odlučili šta hoćete. Preko leta predstoji mogućnost veze sa Bikom, Vagom ili Jarcem koji možda nije slobodan.     LAV (23.7.- 22.8.)

   Može vam se učiniti neka Vodolija, Strelac ili Vaga privlačnim. Početkom godine možete biti u manjoj krizi identiteta i prilično nesigurni, naročito ako ste u vezi sa Lavom ili Ovnom. Što vas posao ima više veze sa inostranstvom ili medijima, sportom, ili ste zaljubljeni u sportistu, novinara ili sportistu, to su veće šanse doživite nezaboravno proleće. Krajem proleća kod vas je pojačana želja za izlascima i novim poznanstvima.
    Čuvajte se osoba koje su sklone porocima, može vam se svideti neko ko bi mogao da ima loš uticaj na vas a da toga niste svesni. Krajem jula, ukoliko radite u državnoj ustanovi možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa abicioznim muškarcem koji nije slobodan. Dobro se pazite jer bi od sredine septembra situacija mogla da se značajno komplikuje i da budete umešani u skandal naročito ako je partner dosta stariji od vas ili ste ga upoznali tokom leta.   DEVICA (23.8. – 22.9.)

   Verovatno ćete biti ona strana koja postavlja uslove i koja s druge strane ne želi nikakve obaveze. Bićete u situaciji da ove godine napravite značajnu promenu u svom privatnom životu. Vi ćete biti ona strana koja će nametati drugima svoj sistem vrednosti. Ne oklevajte ako treba da otvoreno kažete partneru šta želite, moža će podržati vaše smele planove, naročito ako ste mladi i želja vam je da zajedno odete za inostranstvo. Trudićete se da stignete na sva mesta gde vas budu zvali, bićete hiper aktivni i teško da će i jedan predstavnik vašeg znaka ostati slobodan.
    Moguć je početak fatalne veze sa jednim Jarcem, Škorpijom, Lavom ili Rakom. Osobe rođene u trećoj dekadi znaka mogu razmišljati o pomirenju sa bivšim partnerom ali ako bude nastavio po starom, da bude preterano posesivan i ljubomoran, veza će se verovatno prekinuti. Jesen ponovo donosi mogućnost romanse sa Bikom, koji će ovog puta biti mnogo spremniji na svaku vrstu kompromisa. U tom slučaju idila može da potraje do kraja godine.    VAGA (23.9. – 22.10.)

   Pokušajte da se pridržavate načela ljubavi i ne pokazujete koliko ste dominantni, superiorni ili spremni da budete komadant u vezi. Čak i ako partner bude popustljiv, intimno će čeznuti za nekom popustljivijom i nežnijom osobom, naročito ako je u znaku Ovna, Lava ili Škorpije. Ukoliko budete emotivno zainteresovani za Jarca ili Vagu, biće vam teško da pratite sve oscilacije partnerovog raspoloženja što će biti rezultat dešavanja na poslu i neće imati mnogo veze sa vama. Između vas i partnera ili između vas i nekog člana porodice vodiće se tihi rat za društveni prestiž.
    Druga polovina juna donosi mogućnost iznenadne ljubavi ili susreta sa nekim ko živi u inostranstvu. Možete doživeti nešto o čemu drugi samo mogu da sanjaju ali pazite se ako se radi o osobi koja nije slobodna, predstoji vam otrežnjenje krajem leta. Bračni odnosi i duge veze mogu biti u krizi ili će svako od vas voditi svoj život, zarobljen u svom svetu, posvećen svojim interesovanjima. Slobodni pripadnici znaka će težiti vezi sa osobom na položaju a rođeni krajem 80 tih ili početkom 90 tih mogu doneti odluku o ulasku u brak jer će društveni status partnera biti ono što ih najviše prilvači.     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

   Imaćete potrebe za ličnom slobodom i često ćete biti nedostupni onome kome je stalo do vas. Čak i ako ste u stalnoj vezi ili braku vaša potreba za romantičnim doživljajima neće vas napuštati sve do aprila kada krećete u nešto direktniji način izražavanja svojih emocija. Ako vam se dopadaju Ovan, Jarac ili Škorpija, teško da ćete uspeti da im nametnete svoj stil. Devica ili Blizanci mogu povremeno izgledati kao pravi izbor za vas ali njihove česte promene raspoloženja i nestalnost dovodiće vas do izbezumljenosti. Nećete nikada znati ni šta osećaju ni šta žele niti kako da im ugodite.
    Najburniji će biti periodi od polovine februara do prvih dana marta, april kao i od polovine septembra do kraja godine. Od plovine jula do polovine avgusta ne ulazite u tajne avanture, posebno ne sa Ovnom ili Jarcem jer je moguć skandal, naročito ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Početkom avgusta možete biti izloženi velikom stresu ako ste u ljubavnoj vezi sa kolegom ili ako ste mladi, a udvara vam se kolega koji je znatno stariji od vas ili na mnogo višem društvenom položaju.    STRELAC (23.11.- 21.12.)

   Na najtežem ispitu biće rođeni u prvoj i poslednjoj dekadi znaka jer će biti pod najvećim iskušenjem. Ako ste u stalnoj vezi, vaša duša traži uzbuđenja a ako ste slobodni, očekujete da se pojavi neko ko će vas u potpunosti očarati po svim pitanjima. Iskusniji i zreliji pripadnici ovog znaka koje iza sebe imaju dužu vezu ili brak proći će najbolje, umeće da cene partnera s kojim su u vezi ili onoga koga će tek sresti. Postoji opasnost da u prvoj polovini januara kao i od polovine aprila do polovine maja budete previše autoritativni i zahtevni, čak i neverni ili se možete ponašati previše slobodno, što će i okolina i stalni partner pogrešno protumačiti, a ako ste u braku, druga polovina avgusta i prva polovina septembra donose tenziju u okviru porodice.
    Pokušajte da svedete na minimum mešanje bilo koga u vaš života čak i vaše majke, naročito njegove majke, ma kako bile dobronamerne. Bićete u prilici da upoznate nekoga na putu u inostranstvu ili da se emotivno vežu sa strankinju. Jesen donosi brojna iskušenja jer ćete u podjednakom iskušenju biti i vi preko svog posla i partner preko svog da uđete u kratak flert koji može ozbiljno ugroziti vašu ljubav. Od avgusta pa sve do kraja godine predstoji period iskušenja, kako u pogledu mogućnosti da uđete u novu vezu tako i da sačuvate ono što imate.     JARAC (22.1.- 20.1.)

   Iako može izgledati kao da često menjate raspoloženje, ne menjate mišljenje ni stavove zbog čega vas. Nagoveštene su razne tenzije u odnosima sa stalnim partnerom. Slobodni predstavnice znaka, posebno rođeni krajem 80 tih ili 90 tih mogu pomisliti kako su srele osobu svog života. Ako ste rođeni početkom znaka moguće su važne promene u vašem životu. Prva se može desiti od kraja maja do početka septembra kada bi u vaš život mogla da ušeta izvesna osoba koja će zaista imati vrlo dominantno držanje, veoma ambciozna i prepoznaćete po tome što će verovatno često putovati ili imati poslovne veze sa inostranstvom.
    Ako i vi radite u firmi koja posluje sa strancima ili često putujete, moguća je ljubavna veza sa poslovnim partnerom ili sa osobom koju ste upoznali preko Interneta. Kraća putovanja, posebno poslovne vrste mogu takođe doneti romansu sa Bikom, Vagom ili Škorpijom od početka avgusta do sredine oktobra. Idila može potrajati do kraja godine a ako ste u stalnoj vezi sa Jarcem ili Vagom od proleća do kasne jeseni, naoružajte se strpljenjem. Ako mu je ispunite, u decembru ćete nastaviti da se viđate, tajno, diskretno, a pazite da ne učinite neki nesmotren potez. Krajem decembra, ako ne budete pazili, možete poljuljati svoj odnos sa emotivnim partnerom.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

   Za vas ova godina prvenstveno donosi potrebu da komunicirate sa osobama koje žive u drugom mestu ili državi a ako ste mladi, moguće je da ćete upoznati nekoga i to preko studija ili stručnog usavršavanja. Prva opasnost preti vam od jednog Jarca, nekog Lava ili Raka i možete nesmotreno ući u vezu bez perspektive ili možete ako ste u dužoj vezi ili braku biti bezrazložno ljubomorni. Tokom prve polovine godine bićete veoma aktivni i skloni da pravite prvi korak, ali često prema osobama koje su mnogo uzdržanije i možda stidljivije od vas.
    Imaćete uspeha kod nekog Lava, Ovna ili Strelca a ako znate da neka Vodolija s kojom se povremeno srećete odavno čezne za vama, ovog proleća je pravi momenat da joj date na znanje ako ni vi niste ravnodušni. Već u drugoj polovini godine, posle sredine jula, moraćete da budete mnogo trezveniji kod donošenja svih pitanja koja se tiču ljubavnog života, naročito ako ste u zrelim godnama i imate porodicu. Najveći deo energije ćete posvetiti vašim bližnjim, tako da u jesen možete biti prilično nervozni što vam neće ostaviti dovoljno prostora za bogatiji društveni život. RIBE (20.2.- 20.3.)

   Vaš prividno uzdržan i racionalan znak tokom ove godine će i te kako imati potrebu za uzbuđenjima, posebno ako vam se od kraja prošle godine dopadaju neki Ovan, Škorpija, Jarac ili Lav. Nemojte donositi brzoplete odluke u sferi privatnog života ako ste slobodni a vaš partner nije a obećava da će to biti. Predstavnice vašeg znaka uglavnom prolaze kroz prilično naporan period, posebno ako ste pokušavali da napravite neki pomalo šokantan potez za okolinu. Ako ste u vezi sa osobom u braku koja vam obećava da će se razvesti nemojte pokušavati da je naterate da se promeni.
    Ukoliko ste već shvatili da to nije dobra taktika i da nije naročito verovatno, pokušaćete da nađete bar nešto što vam odgovara u vezi. Vaše samopouzdanje će biti od proleća do jeseni pomalo poljuljano ali u stvari počećete od oktobra da sebe više vrednujete i da shvatite da ste vi ona strana koja pstavlja uslove. Vaši meseci mogu biti februar, april, a i junu je moguća manja kriza jer možete biti u vezi sa šefom ili nekim ko je mnogo stariji od vas, ali ta veza ne pruža veliku perspektivu. Jesen može biti vrlo uzbudljiva, posebno ako radite u banci ili državnoj ustanovi, moguća je veza sa ozbiljnom i ambicioznom osobom koja će biti spremna da istrpi vaše male hirove.       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT
Povratak Na Vrh Strane