vrh
Meni


    Poštovanje dragi posetioci sajta The Conoplja News.
   
    Hvala vam što ste odvojili malo vremena i posetili ovu stranicu. Svi vi koji redovno surfujete internetom, primetili ste da ogroman broj sajtova traži razne registracije i logovanja da bi se pristupilo svim sadržajima sajta. Mnogi i naplaćuju svoje usluge. Takođe ste primetili da kod nas ništa od toga nema. Celokupan sadržaj našeg sajta dostupan je svima vama bez ikakvih registracija i nadoknada. Tako će biti uvek. Naše posetioce nećemo uslovljavati nikakvim registracijama i uzimanjem raznih podataka.
   Sigurno ste primetili i veličinu našeg sajta, kao i količinu informacija koje vam nudimo. Sve to zahteva ogroman i mukotrpan rad, a i troškovi registracije, zakupa servera i dodatnog prostora na serveru nisu mali. Zbog svega ovoga smo i odlučili da vaša pomoć sajtu bude na dobrovoljnoj bazi, putem donacija. Iznos donacije je na vama. Koliko mislite i koliko možete. Imena naših donatora biće postavljena na ovoj stranici.
    Ako ste iz inostranstva, možete donaciju poslati preko Western Uniona. Ako donaciju šaljete preko Western Uniona-a, javite nam se na mail: (webmaster@conopljanews.net) da bi vam dostavili potrebne podatke za donaciju.


   Ako ste iz Srbije, Vašu donaciju možete poslati poštanskom PostNet uputnicom kao što je primer dole.

Hvala Vam na odvojenom vremenu i vašoj donaciji

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT