Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Cveće i Esencijalna Ulja

   Koje vam cveće i njihovi mirisi najviše odgovaraju?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA
GERANIJUM - Znak koji  karakteriše hiperaktivnost i koji voli jake cvetne mrise. Ovaj ambiciozan znak treba smiriti esencijalnim uljima od borovine, divlje pomorandže.
    Kako je sklon povredama, prija mu cvetni miris arnike koja ublažava napetost, kao i gaveza koji u terapiji uljima pogodno deluje na kosti i povrede tkiva. Ovan voli jarke boje, geranijum, ruže, crveno cveće, crveni karanfil, ali upravo crvena boja u velikoj meri može podstaći kod njega ionako često prenadražen nervni sistem. Zbog toga Ovan treba da bude okružen lalama, zelenim aranžamanima koji ne deluju na njega razdražujuće.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA BIKOVE

RUŽA
- Ovaj erotični znak koji lako podleže svojim strastima i koji voli sva životna zadovoljstva, često ne može da odoli mirisu mošusa, ruže, jasmina, ljubičice. Jaki mirisi, poput zumbula takođe mogu na njega da deluju podsticajno. To važi samo za one predstavnike ovog znaka koje treba pokrenuti iz apatije, jer je Bik inače pomalo spor. Bik kao najveći hedonista uživaće u orijentalnim mirisima sandalovine, ali mu može prijati breskvin cvet, bonsai, mala zelena oaza u bilo kom kutku stana. Kako je povremeno sklon melanholiji, posebno kada mu ljubav nije uzvraćena, miris jorgovana biće dovoljan da ga trgne iz letargije. 

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


JASMIN - Veseli, razdragani, mentalno aktivni, teško da imaju strpljenja da gaje sobno cveće i bilje a vole lagane cvetne parfeme i eterična ulja sa primesom, azaleje, orhideje i lavande.
    Upravo lavanda je miris koji bi Blizanci trebalo da  stalno da udišu, bilo iz mirisnih sveća ili kao baštensko cveće ili u vidu kesice sasušenog cveta stavljenog u jastuk, pošto često imaju nemirne snove.
    Kada su zaljubljeni Blizanaci vole malo teže mirise poput lipovog cveta, a prija mu pogled na žute i narandžaste ruže, jasmin ili frezije koja kod njega budi maštu i kreativi potencijal.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak HOROSKOP ZA RAKOVE

IRIS - Deluje smireno, u stvari trudi se da to bude i pošto mora da kontroliše emocije sa kojima često ne izlazi lako nakraj, prijaju mu hladni, pastelni tonovi cveća, poput lokvanja, ljubičice, verbene, belog  i plavog irisa, geranijuma.
     Rak voli da drži saksije sa cvećem uglavnom sa sitnim nežnim ljubičicama i dosta zelenila, poput paprati, a kada kupuje cveće ono je obično u plavo beloj kombinaciji poput irisa, šlajera i paprati.
    Da bi stekao unutrašnji mir prija mu esencijalno ulje timjana,bosiljka i slatke pomornadže.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA
SUNCOKRET - Temperamentan, veseo i razdragan dobro zna šta hoće u životu i na njega podsticajno deluje žuta boja u svim nijansama i zbog toga voli ne samo poljsko cveće poput smilja i suncokreta, već i neven, limunovo drvo, voli palmu, orah, maslinu.
     Lav kada kupuje cveće, za sebe ili druge, to je uvek kraljevski buket jarko žutih ili crvenih ruža, a da bi se smirio prija mu da udiše miris borovine, bilo u vidu mirisnih sveća koje izrazito voli nego i u vidu eteričnog ulja u vodi za kupanje.
    Eterično ulje limuna takođe na njega deluje pozitivno i donosi mu spokojstvo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica HOROSKOP ZA DEVICE

KAMELIJA - Ovaj prividno smiren znak u stvari voli da uvek zna na čemu je i da drži kontrolu na situacijom. Zbog prenadraženog nervnog sistema voli lepe cvetne i baštenske aranžamane koji na nju deluju smirujuće. Najbolji baštovani su Device i miris pokošeneg sena, kameliju, narcisa, bademovog cveta, cveta višnje takođe mu prija. Devica voli bledo žuto cveće poput nevena, terasu punu visećih muškatli, fikus. Prijaju joj lagani parfemi koji sadrže u sebi  esenciju narcisa ali i cimet i korijandera. Eterična ulja bergamota deluju na nju smirujuće.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE
BUGENVILIJA - Izbirljiv znak ništa manje od Device ali voli rozikaste i plavičaste tonove i odeće i cveća pa mu joj prijaju bledo roze ruže,bugenvilije hrizanteme, irisi, gerberi bledo roze boje.
    Vaga kao i svaki znak vazduha može biti izložena stresu i iscrpljivati se mentalnim radom pa joj prija eterično ulje lavande, nane. Esencija ruže ali ne jaka takođe joj prija kao i blagi cvetni mirisni parfemi na bazi đurđevka, jasmina i frezije. Kada je zaljubljena Vaga voli jače mirise sandalovine ili geranijuma. Eterično ulje kleke deluje na Vagu vrlo stimulativno posebno na bubrege a miris cimeta smiruje napetost.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija HOROSKOP ZA ŠKORPIJE

BERGAMOT - Sklona snažnim emocijama, ambiciozna i uporna ne zadovoljava se sitnim cvetnim arannžamnima niti nežnim cvećem već voli božur, tamno crvenu ružu, anturijum, kaktus, gardeniju, velike bukete hrizantema, divlji karanfil, a u bašti voli kadifu, hibiskus zizmeleno drveće, gorocvet,  orah i hrast.
    Škorpiji međutim prijaju parfemi sa sandalovinom, cimetom, mošusom, i pomalo opori mirisi, dok na njen nervni sitem dobro deluje eterično ulje divlje nane, bergamoa, hajdučke trave. Često voli miris kanabisa u vidu mirisnih sveća.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA
LJILJAN - Kao po pravilu Strelac više voli drveće nego cveće a i tada voli velike aranžmane, sobno bilje poput filadendrona, i može držati u sobi kutak prepun bonsai drveća.
    Miris breskve, trešnjinog cveta, maslačak, cikorija su biljke koje mu prijaju jer voli poljsko cveće i biljke poput žbuna kleke, ili hajdučku travu, drvo zove, bagrema palme.
     Parfemi sa mirisom lipe,ljiljana korijandra, frezije takođe odgovaraju Strelcu, a od esencijalnih ulja odgovaraju mu nana, pomorandža i kleka.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA

JORGOVAN - Introvertan i često nedokučiv ma koliko delovao komunikativno smiruje se uz esencijalna ulja bora, jele voli bršljan, od kućnog cveća voli drvo života, a prijaju mu kamelija, magnolija, jorgovan, jasmin i ruža.
     Esencijalna ulja od ovih biljaka podstiču tonus i vraćaju mu entuzijazam. Jarac voli parfeme sa orijentalnim teškim mirisima mošusa, sandalaovine, slatkasto opojne mirise jorgovana i frezije. Eterično ulje kleke i citrusne esencije povoljno deluju na nervni sitem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE
FREZIJA  - Originalna u svemu, boem i buntovnik u duši teško da će ikada kupiti buket ruža ili imati ružičnjak oko kuće.

    Pre će joj prijati gladiole, lale, voli orhideje, paprat, iris kale a ambijent koji je smiruje se sastoji pre od pogleda na zimzeleno rastnje, brezu nego na aleju sa cvećem. Može držati aranžamane od bambusa, kaktuse i amarilisa, anturijuma. Parfemi su ultra moderni sa primesom oštrih oporih esencija pre nego slatkasto opojnih. Miris narcisa i frezije joj prija kao i eterično ulje korijandra.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  HOROSKOP ZA RIBE

AFRIČKA LJUBIČICA
- Kalina, zevalica, ljubičica, kadifa iris, vrba, bagrem, lipa, orhideja odgovaraju Ribama. Ribe vole cveće i ne žale truda da se bave gajenjem sobnog cveća poput kamelija ili pravih mini baštica. Ribe takođe vole roze i bele ruže, a mirisi su sa esencijama begramota, jasmina, ljubičice, timjana i bosiljka deluje na nju vrlo smirujuće. Mnoge Ribe vole miris kanabisa ili mošusa. Kada imaju uslova za to, najradije žive u kući okruženoj vrtom  u blizini vode.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana