Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Besplatni mali internet oglasi sa slikama i videom.
Zdravlje i Medicina.

   Saloni za masažu, fitnes, akupresura... Sve u vezi zdravlja i medicine. Ako se bavite zdravljem i imate da ponudite nešto što će pomoći drugima ili tražite nešto za vaše zdravlje, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Ime: Navlaka za masažu
Telefon: ☎ 067-76/98/98
Država:
Datum: 19.04.2023.
Odlična navlaka za vibracijsku masažu, poput profesionalnog masera pruža maksimalno opuštanje u području vrata, ramena, leđa, struka i stražnjice u bilo koje vrijeme i bilo gdje. „S“oblik je najprikladniji u praćenju oblika tijela, podešavanje položaja ramena je pogodno za korisnike različite visine. Uređaj omogućuje zagrijavanje vrata, ramena i leđa te na taj način pomaže postići duboko opuštanje. Masaža zračnim mlazom omogućuje opuštanje struka i stražnjice, smanjuje pritisak na kralježnicu i jača mišiće. Vibromasažna navlaka u elegantnoj boji i profinjenom dizajnu savršena je za bilo koju stolicu po vašem izboru. Stražnji remen je namijenjen za učvršćivanje uređaja.
Ime: Bojana Božinović
Telefon: ☎ 034/33-21-29
Država:
Datum: 12.04.2023.
U Kragujevcu u blizini Velikog parka od nedavno radi novootvoren luksuzno opremljen salon za fizikalnu medicinu - terapiju i sve vrste masaže. Vrhunsko visokoobrazovano osoblje ubrzaće vaš oporavak posle svih povreda i pružiti nezaboravne trenutke opuštanja sa našim iskusnim fizioterapeutima i maserima. Radi više detalja pozvati 034/332-129 i 034/338-504, 24/7.
Ime: Zvezdana
Telefon: ☎ 0616598108
Država:
Datum: 05.04.2023.
KOSALIM - Biljni losion za novi rast kose. Kosalim je kombinacija prirodnih ekstrakta lekovitog bilja, koje imaju širok spektar dejstva na rast i očuvanje zdrave, sjajne i jake kose i biokativnu supstancu koja je klinički ispitana u Švajcarskoj. Ispitivanja i analize dobijenih rezultata su pokazale da dolazi do povećanja gustine kose, inicira se rast kose, do 10 000 novih dlaka i podstiče obnavljanje kože glave. Sa vidljivim rezultatom, nakon učestale primene, za 84 dana. Isporuka 24-48 sati. Kontakt: 061/659-81-08
e-mail:limesproizvodicom@gmail.com
https://limes-proizvodi.com/p/kosalim-biljni-losion-za-novi-rast-kose/
Ime: Slavko
Telefon: ☎ 0645513450
Država:
Datum: 05.03.2023.
Pamučna prečišćena vata. Papirna vata. Cik-cak vata. U procesu naše proizvodnje koristimo isključivo beli hidrofilni pamuk visokog kvaliteta. Pamuk uvozimo iz Nemačke i Turske, branog u cvetu. Pamuk je izuzetne beline, mekoće i velike moći upijanja. Prilikom svakog uvoza detaljne analize vršimo u CIS-u - institutu u Beogradu gde se pregleda kvalitet, moć upijanja i čistoća, pa zatim ide na carinjenje. Papirna Vata Medicinsko sredstvo I klase za jednokratnu upotrebu, proizvedeno prema zahtevima PH JUG IV. Izrađena je od beljenog celuloznog papira, sečena u 4 tanka listića dimenzija 600 x 300 po 1kg i pakuje se u polietilenske kese. Ima veliku moć upijanja. Koristi se u bolnicama, kozmetičkim salonima itd. Kontakt: Slavko 064 55 13 450, Beograd.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana