Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Besplatni mali internet oglasi sa slikama i videom.
Građevina

   Građevinske usluge, građevinska roba, građevinski alati i mašine, građevinski materijal, građevinsko zemljište... Ako se bavite građevinom i imate da ponudite bila šta od ovoga, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Ime: Bojan
Telefon: ☎ 064/65-13-988
Država:
Datum: 14.03.2024.
Folija za prozore,stop-sol,protiv sunca i UV zracenja,koja leti smanjuje temperaturu u prostoru i do 14C,a pritom cuva privatnost sa spoljne strane "ogledalo efektom",dok se spoljna okolina sa unutrašnje strane normalno vidi. Ne trebaju Vam zavese,venecijaneri itd... Takodje sve druge vrste peskiranih i dekorativnih folija,kao i "protiv provalnih" folija,koje sprecavaju razbijanje stakla,a takodje su stop-sol i UV zaštita! Sve folije su atestiraane i brendirane..."3M", "Llumar", "Sun-gard", "Profilon". Providna Folija za izloge protiv izbledjivanja robe (UV Zastita). Izrada reklama i natpista za izloge, Zatamnjivanje stakla na automobilima, 0646513988, 0600334490. Bojan, Novus Plus je uvoznik i distributer „Golbal film“ folije za stakla.
stopsolfolija@gmail.com
www.folijezastakla.co.rs
Ime: Pedja
Telefon: ☎ 0616040745
Država:
Datum: 05.03.2024.
VELIKA AKCIJA NADGROBNIH SPOMENIKA, najkvalitetniji granit i mermer direktno od uvoznika, izrada spomenika grobnica od nakvalitetnijih crnih granita sa ugradnjom na teritoriji cele Srbije. Imamo i veliki izbor materijala. Kod nas imate izradu umetnickih crtanih slika i slika na kvalitetnom porculanu. Pisanje tekstova u duborezu sa pozlatom. Kod nas je svaki zahtev ostvarljiv, prevoz i ugradnja na bilo kom podrucju brzo i kvalitetno ali i veoma povoljno. Telefon za informacije. Tel/Viber: 0616040745. Pedja, Pančevo.
Ime: Jovan
Telefon: ☎ 0652849195
Država:
Datum: 30.01.2024.
Izrada letnjikovca po meri. Konkretno sa slike. Letnjikovac je Oktagon (osmougaoni), 3,6 metara u prečniku, mesta ima za 14 odraslih osoba... Može biti izrađen kao sestougaoni i cetvorougani, cena cetvorougaonog je niža. U cenu ne ulazi temelj i pločice, sve ostalo je uračunato. Potrebno je dva meseca za izradu. Dostava po celoj Srbiji, dostava se naplaćuje dodatno zavisno gde se nalazite. Cena Letnjikovca 4000€. Jovan, Obrenovac. Tel/Viber: +381(0)652849195.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana