Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Elektronski aparati.

   Prodaja i kupovina elektronskih aparata. Električni uređaji, pločice, šeme, delovi, merni uređaji... Ukoliko se bavite elektronikom i elektrotehnikom ili želite da nešto kupite ili prodate u vezi elektronike, postavite oglas ovde. Jedini mali oglasi na Internetu gde vam ne treba nikakva registracija! Jednostavno, unesite oglas sa slikama i videom!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Ime: Elektro S Borča
Telefon: 061/15-02-380
Država:
Datum: 25.08.2023.
Prodaja rezervnih delova za belu tehniku, elektro materijala i opreme za ugradnju klima uredjaja. Veliki izbor rezervnih delova za bojlere, sporete, ves masine, ta peci, grejalice, kotlove, frizidere, zamrzivace i male kucne uredjaje, kao i kvalitetan asortiman elektro instalacionog materijala i opreme kao sto su kablovi, osiguraci, razvodne table i kutije, spojnice, kanalice, uticnice, prekidaci i ostala elektro galanterija. Vise detalja na https://elektros.co.rs/
Ime: Elektro S
Telefon: 061/15-02-380
Država:
Datum: 23.08.2023.
Prodaja rezervnih delova za belu tehniku, elektro materijala i opreme za ugradnju klima uredjaja. Veliki izbor rezervnih delova za bojlere, sporete, ves masine, ta peci, grejalice, kotlove, frizidere, zamrzivace i male kucne uredjaje, kao i kvalitetan asortiman elektro instalacionog materijala i opreme kao sto su kablovi, osiguraci, razvodne table i kutije, spojnice, kanalice, uticnice, prekidaci i ostala elektro galanterija.
Ime: Srdjan
Telefon: ☎ 381658208258
Država:
Datum: 23.07.2023.
Elektro instalaterske usluge, zamena spratnih tabli, popravka bojlera, TA peći, grejalica, veš mašine, mašine za sušenje, mašine za sudove, kotlovi za grejanje, šporeti, ugradnja rasvete pa čak i remont trafo stanice. Na teritoriji Beograda. Prvi dolazak besplatan. Samo ozbiljne mušterije. Zvati Majstor Srđana na 065 8208 258.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Mali OglasiMali Oglasi - Postavljanje i Kategorije
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana