Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Astro Saradnici

   Da li ste se ikada pitali koji su znak u horoskopu Vaši prijatelji, kolege i saradnici? Svaki horoskopski znak je jedinstven i nije svedno kako će te se prema kome ophoditi. Nije isto sarađivati sa jednim Rakom ili jednom Devicom, kao i što se ne možete isto ophoditi prema svakom znaku.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Ovnu treba da dozvolite da ide svojim putem kad god je to moguće. Dajte mu da on planira večernji provod i da izabere mesto gde će te ići. Ovan mora da veruje da cenite njegov sud i da ste srećni što možete slediti njegov izbor.
    Neka Vaš prijatelj Ovan bude taj koji će voditi konverzaciju. Nemojte ga prekidati dok zabavlja društvo derući se na sav glas, pričajući šale ili se razmećući svojom hrabrošću i raznim umećima. Ako ga sabijete uza zid, nikada Vam to neće oprostiti.
    Uvek dozvolite Vašem prijatelju, rođaku ili kolegi Ovnu da se hvališe svojim idejama. Pustite ga da priča o ludorijama svojih mališana. Budite oduševljeni njegovim uspesima na poslu i u životu. Nikada nemojte terati Ovna da mora da prihvati Vaš način razmišljanja. Umesto toga, blago ga i vešto navedite da poveruje da je u stvari to bila njegova ideja. Pošto je Ovan poznat po tome što brzo plane, nikada nemojte pred njim da govorite ono što će ga uznemiriti. Iako je veoma velikodušan, izbegavajte u razgovoru sa njim vruće teme, jer može da se razbesni ako primeti da iz toga želite da izvučete korist. Uvek budite tačni, Ovnovi su vrlo nestrpljivi i ne podnose čekanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Vaš prijatelj i saradnik Bik je veoma lojalan i barem malo tvrdoglav, mada su obično vrlo tvrdoglavi.Bikovi cene kada  se prema njima odnosite ljubazno i saosećajno. Oni veoma uživaju u pažnji i razumevanju koje im ukazujete. Bikovi se smatraju za najpouzdanije prijatelje u horoskopu. Bikovi su vrlo oprezni i promišljeni, tako da sa njima nikada nemojte biti nestrpljivi, jer im dosta vremena treba da donesu važne odluke. Bikovi su poznati i kao prilično usporeni, tako da možete pomisliti da su lenji, ali nije tako.Sa njima se nikada ne raspravljajte niti ih terajte da prihvate ono što Vi želite, zbog svoje tvrdoglavosti retko odustaju od svog zacrtanog puta. Bikovi ne podnose nasrtljive ljude. Ne vole da se gura nos u njihov privatni život, pa stoga i ne postavljajte im suvišna pitanja. Ako budete dovoljno strpljivi dočekaćete da Bik pred Vama otkrije i svoje najintimnije misli.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Vaši saradnici Blizanci su pravi mislioci i intelektualniji su nego večina drugih znakova. Da biste stekli i zadržali njihovu naklonost treba da veličate i pohvalite njihovu mentalnu snagu, a i morate da im se obraćate uvažavajući njihovu superiornu inteligenciju.
    Blizanci su duhoviti, pametni i snalažljivi, oni uživaju da pričaju a i da slušaju viceve. Vole da budu pitani za savet, i vole da uvažavate njihovo mišljenje o tekućim događajima.Obično će sve o čemu Blizanci pričaju biti vrlo interesantno jer teže da budu informisani o svemu, pa čak i o najobičnijim pojedinostima. Mogu da budu vrlo nervozni i vrlo oštri na jeziku. Sa njima treba da budete prave diplomate.Ako želite da Vam se dive, morate da imate šarma, da budete uglađeni i da imate lepe manire.
    Nemojte pokušavati da nadmudrite Blizance, da ne bi gubili vreme. Nemojte započinjati dosadne razgovore, ne budite suviše kritični. Ne pokušavajte pred njima da dokazujete Vašu intelektualnu superiornost, jer će oni vrlo brzo otkriti Vaše slabe tačke.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.)
CANCER

    Rakovi su pod stalnom vladavinom Meseca.Da biste zadobili njihovu naklonost morate biti uzdržani i oprezni pri prvom susretu. Oni su vrlo skloni opreznosti i povučenosti sve dok nekoga dobro ne upoznaju. Tek kada upoznaju osobu, oni će se otvoriti i pokazati svoje pravo lice. Kao i pravi rakovi, tako i ove osobe imaju svoju zaštitnu ljušturu koja im služi za zaštitu, jer su iznutra prilično ranjivi i nežni.
    Trebalo bi da se divite svojim kolegama Rakovima i nemojte da se ustežete da pokažete da ste impresionirani njihovim dostignućima. Ove osobe znaju da pate od kompleksa niže vrednosti, pa imajte to na umu. Hrabrite ih kad god je to moguće. Rakovi znaju biti i prilično stidljivi i skromni, tako da budite Vi ti koji ćete započeti i voditi razgovor. Oni su porodični ljudi, tako da pokažite malo interesovanja za njihov dom i decu, ali i izbegavajte da baš previše gurate nos u njihov privatni život.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
    Ako želite da upoznate Lava sa njegove najbolje strane, morate da prepoznate koje su njegove superiorne osobine, te da prihvatite da je on glavni u svemu što zajedno radite.
    To može da Vam deluje kao težak zadatak, ali je to neophodno da biste dobili Lava za prijatelja. Pravi Lav zahteva stalnu pažnju, divljenje i pohvale. Ako pak naiđete na nesporazum, savet je da ne popuštate.Treba da im često laskate i govorite koliko im se divite. Dozvolite Vašem saradniku sa posla da Vam izloži svoje grandiozne planove i svakako mu uvek čestitajte na njegovim genijalnim idejama.

    Nemojte očekivati od Lava da udovoljava Vašim željama. Oni su poznati kao veoma velikodušni, ali oni će Vam pružiti ono što oni žele i što smatraju da Vam je potrebno. Nikada nemojte izgubiti iz vida da Lavovi u svemu moraju biti prvi. U tome su možda čak nadmašili i jednog Ovna. Oni sebe tako doživljavaju, ali to isto očekuju i od drugih.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO


    Vaš saradnik u znaku Device je misaona osoba koja ima izraženu moć opažanja. Sa njime upravlja logika. Najčešće su konzervativni u svojim stavovima, a veoma su dostojanstveni u svom ponašanju. Veoma cene svoju privatnost i ne vole guranje nosa po njihovom privatnom životu. Postavljaju mnogo pitanja da bi razjasnili i najsitnije detalje. Uživaju da sklapaju delove u celinu i da od sporednih informacija dolaze do same suštine.
  Device su veoma pedantne i pravi su čistunci, tako da uvek imajte u vidu da nevole nered na poslu kao i u kući. Pokažite interesovanje za njihovo zdravlje, ishranu ili dijetu, većina njih voli da diskutuje sa  prijateljima o ovim temama.
    Neke Device su čak toliko zaokupljene svojim zdravljem, da ih smatraju hipohondrima. Ako Vaš saradnik pripada baš takvim Devicama, pripremite se za često slušanje priča o posetama lekaru. Nikada se ne pozivajte na njihove emocije, već samo na njihov intelekt. Nikada nemojte da kritikujete niti ističete njihove nedostatke. Ne vole da se postavljaju pitanja o njihovom ljubavnom životu, jer tada pomisle da se mešate u njihov privatni život. Morate se koristiti samo zdravom logikom ako želite da se stvari odvijaju onako kako Vi želite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
    Vagama vlada vrlo delikatna planeta Venera i na to morate da obratite pažnju ako želite da steknete i sačuvate prijateljstvo jedne Vage.
    Morate imati poštovanja za njen istančan senzibilitet. Izbegavajte bilo kakvu primedbu i ponašanje koje se može okarakterisati kao grubo. Imaju stalnu potrebu za harmonijom i to morate uvek uvažavati. Uvek gledajte da u razgovoru budete u granicama pristojnog i moralnom. Vage uvek očekuju da se cene njihovi idealistički stavovi i njihova miroljubiva priroda.

    Pošto su u pitanju inteligentne osobe kojima sve lako dosadi, izbegavajte da im servirate previše detalja i drugih informacija o bilo kojoj temi. Vage se često koriste humorom i sarkazmom da bi prikrile svoju osetljivost. To treba da posmatrate kao njihom mehanizam odbrane, a nikako kao njihovu želju da povrede druge. Da biste sačuvali njihovu dobru volju izbegavajte svaki razgovor koji može da zvuči kao naređenje. Vage su vrlo odlučne kada su u pitanju za njih značajne stvari. Nemojte ih kritikovati kada su u pitanju način njihovog oblačenja, nihov izgled i način života.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


    Ako izrazite Vaše divljenje prema njenoj inteligenciji i talentu vrlo lako ćete zadobiti prijateljstvo jedne Škorpije.Škorpije su vrlo dominantne i imaju jaku ličnost.Vole da vode konverzaciju, a prevashodno ih zanima lagodan život i pravljenje novca. Prava Škorpija može postati vrlo lojalna ako oceni da ste to svojom iskrenošću zaslužili. Pošto sa Škorpijama vlada planeta Mars, ove osobe su nepopustljive u svom stavu po pitanju ljubavi, posla i života uopšte. Mnoge Škorpije uživaju da razgovaraju o temama koje se tiču sticanja bogatstva i moći, tako da će te napraviti pravi pogodak ako je pitate za njeno mišljenje o postizanju uspeha.
    Škorpije vrlo cene poštenje, tako da ih nikada nemojte lagati. Takođe izbegnite sukobe sa njima po svaku cenu, jer Vam to neće zaboraviti nikada, a znaju da budu i vrlo osvetoljubive. Škorpije iznad svega poštuju svoj privatni život i gledajte da ne postavljate pitanja koja duboko ulaze u njihovu intimu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
    Strelci su poznati kao otvorene osobe i kao veliki optimisti. Oni zbog toga i vole ljude koji su isto tako iskreni, veseli i srdačni.
    Ne vole da se opterećuju sa previše odgovornosti nego što je to neophodno. Vrlo su nezavisni i to je osobina koju najviše neguju. Imaju veliku potrebu za slobodom i tu njihovu osobinu morate poštovati ako želite da steknete i zadržite njihovu naklonost. Uvek uvažavajte njihov idealizam, intelekt i veliki entuzijazam.

    Ako ste u poslu sa Strelcem, nikada nemojte da ga obmanjujete ili da mu pogrešno predočavate stvari. Pri Vašem prvom susretu sa njim izbegnite suviše intiman pristup, jer iza njihove srdačne spoljašnosti oni mogu biti prilično rezervisani. Sa njima nikada ne raspravljajte o onome što Vi posedujete, osim ako nije preka potreba. Ono što treba da zapamtite kada su oni u pitanju je to da njihova nezavisnost nikako ne sme biti dovedena u pitanje.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


    Jarčevi su pod uticajem planete Saturn koja se smatra strogom, krutom i neumoljivom. Nazivaju je često Učiteljem. Zbog toga se ovaj uticaj ogleda u hladnoj, opreznoj, ozbiljnoj i disciplinovanoj prirodi Jarca.
    Jarčevi su vrlo ambiciozni i uvek teže visokom položaju i sticanju autoriteta u društvu i profesiji, a u tome često i uspevaju. Više od bilo koga one žude za priznanjima i pohvalama. Oni su pouzdani, savesni i ekonomični. Uvek teže finansijskoj nezavisnosti kao i profesionalnoj sigurnosti. Vrlo su vredni kao radnici i dobri su organizatori.
    Ako želite da steknete njihovu naklonost najlakše će te to postići hvaleći njihova dostignuća. Nemojte iskorišćavati to štosu nekada spremni da ponesu tuđi teret. Dajte im do znanja da ste svesni njihove duhovene i intelektualne superiornosti. Nikada nemojte da im se otvoreno suprostavljate, jer tada postaju opasni suparnici. Nemojte se ustručavati da im javno izrazite divljenje, a pogotovo ne pred njihovim pretpostavljenima. Bez obzira na njihovu hladnoću i indiferentnost, nemojte dozvoliti da Vas to iznenadi. Kada steknete Jarčevo poverenje, dobićete verne i pouzdane prijatelje. Nemojte nikada da ih izneverite tako što nećete održati zadatu reč. Ako stvarno zadobijete njihovo poverenje i naklonost, budite uvereni da ste dobili prijatelja koji će biti uz Vas i u najtežim trenutcima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Vodolije su bistri, duhoviti i filozofski nastrojeni. Oni su idealisti i poseduju snažan lični magnetizam. Budućnost je njihovo vreme. Vrlo su radoznali, prosto nezasiti, sa željom da što više saznaju i to prenesu drugima.

    Ako prevladaju njihove pozitivne osobine, tada su one zaokupljene intelektualnim pitanjima. Ali ako su pod negativnim uticajem, onda postaju buntovne i šokantne. Ipak, Vodolije će retko kad kome učiniti nešto neprijatno.
    Da biste stekli Vodoliju kao prijatelja i saradnika, morate uvažavati njihove visoke standarde. Može da se desi da ih savet ili bilo šta drugo uvredi ako zadire u njihovu idejnost. Hvalite njihov briljantni um i dajte im do znanja da ste opčinjeni njihovim šarmom i duhovitošću. I Vi sami budite duhoviti, jer one vole takve osobe. Od Vodolija ne očekujte baš beskrajnu lojalnost, jer im je teško da istraju u privrženosti. Oni ne žive po krutim pravilima, imaju svoja sopstvena pravila, ali i njih često znaju da krše.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


    Rođeni u znaku Riba predstvljaju pravo šarenilo likova. Oni su mešavina svih drugih horoskopskih znakova, tako da se za malo Riba može reći da su baš tipične. Ribe su strpljive, velikodušne, saosećajne, gostoljubive i nepopravljivi romantičari. Ali sa druge strane, neke Ribe mogu da budu pravi usamljenici, koji se pojavljuju među svetom da bi nešto zaradili i kupili hranu.
  Ribe su vrlo osetljive i rezervisane i na to morate dobro obratiti pažnju ako želite njihovu nakolonost i prijateljstvo. Prilično su osetljive na kritike i to pogotovo pred mnoštvom ljudi, zato ako imate nešto takvo da im kažete obavezno im recite nasamo. Nemojte činiti ništa što ih može šokirati i obavezno im stavite do znanja da Vam se sviđaju i da im se divite. Ako je potrebno Vi morate biti ti koji će im iskazati ljubav i učiniti prvi korak. Pozovite se na njihov idealizam i osećaj za lepotu. Hvalite ih zbog njihove ljubaznosti kao i zbog njihove spremnosti da pomognu drugima. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiri neka mana Vašeg prijatelja ili saradnika Ribe. Nemojte insistirati da čine ono što Vi želite, njihova moć inercije je ogromna. Treba da znate da će ove osobe biti duboko zahvalne za svaku pažnju koju im pričinite. Ribe nikada neće zaboraviti one koji su se prema njima ponašali kao pravi prijatelji.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana