Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Astro Zabava

   Kako se koji horoskopski znak ponaša na zabavi? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
OVAN ONOn uživa u veselju bilo koje vrste i bilo kojim povodom, a kad popije, postaje nametljiviji i drskiji, naročito prema ženama. Neprevazidjen majstor udvaranja i osvajanja, Ovan je obično najzabavniji, najšarmantniji i najduhovitiji muškarac na zabavi koji rado imitira i priča masne viceve.

OVAN ONAOna voli da bude glavna na zabavi, naročito u muškom društvu u kojem se obično nadje jer je vrlo atraktivna i ženstvena. Žena Ovan je takodje dovoljno slobodna i spontana da sa udvaračima pije pivo i naručuje meze, dok je suparnice streljaju pogledom, ali ona za to mnogo ne mari.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

BIK ONOn se na zabavi nalazi u svom prirodnom elementu, jer voli da uživa u društvu, hrani i piću. Imponuje mu društvo privlačne pratilje, pored koje će rado zapevati i okupiti muzičare oko svog stola. Kad popije, muškarac Bik postaje naporan i previše zahtevan, pa ga je tada teško smiriti.
BIK ONA – Ona u početku odmerava ostale goste, pomalo uzdržana i kritičarski nastrojena, ali se malo, pomalo topi i počinje da primećuje bogato postavljen sto. Ako je zamolite da zapeva, jer je žena Bik obično vrlo muzikalna, tek će onda početi stvarno da uživa kao i svi oko nje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


BLIZANCI ONAko se pribojavate da će vam na zabavi biti dosadno, povedite sa sobom muškarca u znaku Blizanaca. Pošto je detinjast, on pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat «šoumena» dolazi do punog izražaja (peva, igra, lako sklapa poznanstva), pa je jednostavno - neodoljiv. BLIZANCI ONAVesela, prijatna i okružena uvek mladjim društvom, žena u znaku Blizanaca ne prestaje da istovremeno priča, igra i informiše neupućene o bilo kojoj temi. Ne uhodi svog partnera ili pratioca, naprotiv, razdvojeni na zabavi se čak bolje provode, ali će ga ona, kad poželi, lako vratiti na svoju stranu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

RAK ONOn je rodjen za merak i opuštanje s društvom u kafani ili kafiću svejedno, a tek na zabavi Rak dolazi do punog izražaja. Njegova domaćinska priroda preovladaće i na otmenom prijemu baš kao i na proslavi ispraćaja u vojsku svog najboljeg druga: puna čaša u rukama, setan pogled u očima...i tako do jutra.
RAK ONARačica voli zabave, jer se najbolje opušta u društvu, mada najčešće ima primedbe na hranu, ali će ipak rado probati egzotične specijalitete. Na izbor pića obično nema zamerki, a kad je ponese atmosfera, brzo se nadje i na plesnom podijumu ili u kolu, jer voli da igra.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
LAV ONBaš kao što savršeno vlada prostorom, tako muškarac Lav savršeno vlada zabavama: rezerviše sto gde će ga svi primetiti, ali (iz istog razloga) dolazi obično sa pola sata zakašnjenja. Naručuje najbolja vina, voli gurmanske specijalitete, i obično je najelegantniji muškarac na zabavi, pa se žene «lepe» za njega.
LAV ONAKraljica zabave je odmerena, uzdržana, vrlo dostojanstvena, ali toliko atraktivna, da udvarači odmah počinju da naviru. Lavica tada već polako počinje da «silazi sa jednog trona» da bi se popela na drugi - plesni podijum, njenu prirodnu sredinu, jer joj tamo niko ne može biti ravan. A šta će joj više od toga?
  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


DEVICA ON – Kad se on opusti, a i to je, mada nećete verovati, moguće – nastaje pravi merak: kad malo popije i atmosfera na zabavi se zagreje, muškarac Devica počinje da dosipa piće gostima i zabavlja ih, ali ipak čeka onaj svoj, pravi trenutak: kad ostali posustanu, on se budi, pa ume da zaigra i na stolu.
DEVICA ONAOna obilazi svoje pomno birane goste, pazi da svi imaju pune čaše i tanjire, ako je domaćica; ukoliko je žena Devica gošća na zabavi, onda dopušta sebi da bude «malo nevaljala», pa će isprobavati sve od aperitiva, preko vina do šampanjca, ali neće odbiti ni specijalitete, pogotovo egzotične, a najviše će uživati u kremastim poslasticama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
VAGA ON On voli zabave, jer tada najviše dolazi do izražaja njegova boemska priroda i uživanje u kulinarskim specijalitetima.
    Kao gost, muškarac Vaga je pravi džentlmen koji ne zaboravlja cveće za domaćicu, a kao organizator ume da napravi najbolji izbor muzike, naročito ako se radi o bendu koji svira uživo.
VAGA ONAKako se ona lako kreće medju svim tim svetom na zabavi i kako neprimetno uskače u svaku temu o kojoj se priča: žena Vaga prosto obožava kad ima priliku da se lepo obuče, dotera i put pod noge-paravac zabava! Voli da igra, pa teško prestaje kad počne i «dokopa» se prostora za igru.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


ŠKORPIJA ON – On voli da kontroliše ljude, dogadjaje, pa i zabave: uvek elegantan, muškarac Škorpion je savršen domaćin koji će vam servirati «od ptice mleko», jedino što nećete moći da odete kada vi poželite, već kad vam on dozvoli. I na zabavi on magnetski privlači žene, mada najviše voli muške razgovore.
ŠKORPIJA ONA – Gde ona dodje, tu mora da se dešava nešto veoma značajno, inače teško da bi vas žena Škorpija udostojila svog prisustva. Imponuju joj zabave i otmeni prijemi na koje dolaze ljudi na položaju i osobe od uticaja. Ili pije žestoka pića ili potpuno izbegava alkohol, ali ne i muškarce.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
STRELAC ONOn dominira zabavama i prostorima gde se nešto važno dešava, jer to mu je naprosto u krvi: lako uspostavlja kontakte i sklapa poznanstva, dok se šeta sa čašom pića medju zvanicama. Kao gost, imponuje domaćinima, jer ume da načne pravu temu, ali i da «za pojas zadene», pa nije dosadan.

STRELAC ONANeobavezno odevena, ali uvek sa mnogo otmenosti i nekog njoj svojstvenog šika koji ne priliči drugim ženama, žena Strelac je rado vidjen gost na zabavama. Odlično informisana, pa nema oblasti o kojoj se sa njom ne može popričati. Kao domaćica, uvek pripremi neki specijalitet kojim zadivi goste.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


JARAC ONIako deluje povučeno, muškarac Jarac se prosto «raspojasa» na zabavama, pa ume da luduje do zore, pogotovo kad malo više popije. Baš kao što neki glumci svoju stidljivost «leče» na sceni, tako i on ume da svoju nesigurnost leči – u kafani, ali sa odabranim prijateljima.
JARAC ONAOna priželjkuje zabave kao način pravog opuštanja i komuniciranja sa ljudima koji baš nemaju mnogo veze sa njenim poslom, mada obično bude obrnuto. Ne voli uštogljenu atmosferu, želi da čuje sve šta se dešava i o čemu se priča, jer je radoznala. Svog pratioca, žena Jarac pomno drži pod kontrolom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
VODOLIJA ONOn je kralj zabave, bez obzira da li je gost ili domaćin, jer ume da organizuje sve od posluženja do - muzike, ali to ne sme biti bilo kakva muzika.

    Vrhunsko ozvučenje, neobično osvetljenje u podrumskom prostoru (ili na vrhu nekog solitera) koji više podseća na diskoteku i - zabava može da počne!
VODOLIJA ONAIako deluje nonšalatno, ona planira svaki detalj u vezi sa zabavom na koju se uputila: žena Vodolija će u trenerci krenuti na rodjendan najbolje drugarice, ali će se isto tako lako preobraziti u zavodnicu na novogodišnjoj proslavi ili važnoj godišnjici. Odlazi kad ona poželi, pa zato voli da dodje sama.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


RIBE ONOn se na zabavi ponaša po onoj narodnoj «ispod mire sto djavola vire»: obilazi zvanice i trudi se da nikog ne zanemari, pogotovo gošće. Obigrava oko njih, pokušavajući da se seti svih šala i dosetki koje će im se svideti i malo, pomalo, obuzima ga atmosfera, a tada muškarac Riba zaboravlja na vreme povratka kući.
RIBE ONAOna ne voli bilo kakve zabave niti bilo koju atmosferu, pa je zato vrlo izbirljiva: prijaju joj mesta kraj reke, mora ili jezera, voli diskretno osvetljenje, vrhunsko posluženje i galantnog pratioca. Njenu privlačnost primećuju svi muškarci, a najviše voli da se izgubi u 'nepoznatom pravcu', kad to niko ne očekuje.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana