Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vežbe Za Vas

   Koje to vežbe astrologija preporučuje za svaki znak horoskopa. Šta vam najviše odgovara? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna Horoskop za VodolijeHoroskop za Device■ VEŽBA ZA GLAVU (Ovan, Vodolija i Devica) - Ukoliko sedite na stolici, stavite ruke na kolena, ispravite leđa i istegnite vrat prema plafonu kao da vas neko vuče za kosu na temenu. Zatim polako, u velikom luku, spustite glavu napred, zatim je ospravite i izvijte unazad, ispravite, okrenite nadesno ili spustite bradu na rame, vratite pravo i isto uradite na levu stranu. Prislonite desno uvo na desno rame, a zatim levo uvo na levo rame. Polako kružite glavom počev od napred dole, desno, nazad, levo, napred dole i isto na levu stranu. Okretanje i kruženje glavom izvodite polako i kontrolisano, a ramena su sve vreme nepokretna.

Horoskop za Lavove Horoskop za OvnaHoroskop za Vodolije■ VEŽBA ZA JAČANJE OČNIH MIŠIĆA (Lav, Ovan i Vodolija) - Userite pogled na obrve, zatim na obraze, u desni ugao oka, pa u levi, a pogled možete usmeravati i gore desno, dole levo, gore levo, dole desno. Zatim zamislite da je vaša glava u centru velikog sata i pogledom prelazite preko brojeva u pravcu kretanja kazaljke od 1 do 12 i u obrnutom smeru.


Horoskop za Bika Horoskop za LavoveHoroskop za VageHoroskop za Vodolije■ VEŽBA ZA LEĐA (Bik, Lav, Vaga i Vodolija) - Ova vežba neophodna je svima koji zbog posla sede tokom celog dana, jer jača leđne i stomačne mišiće i opušta vratne. Stanite iza kauča ili fotelje i napravite jedan korak unazad. Obe ruke oslonite na naslon, a noge blago savijte u kolenima. Uvucite stomak povlačeći ga prema kičmi, ali nastavite normalno da dišete i ne zadržavajte vazduh. Povijte se u leđima, kao da želite da razdvojite lopatice, spuštajući glavu nadole, kao mačka kada se nakostreši. U tom položaju zadržite se deset sekundi, a zatim se ponovo ispravite. Vežbu ponovite tri puta.

Horoskop za Blizance Horoskop za Lavove■ VEŽBA ZA JAČANJE LEĐA I RAMENA (Blizanci i Lav) - Lezite na stranu, savijte noge u kolenima, odignite gornji deo tela i naslonite se na lakat leve ruke. U desnoj ruci držite flašu s vodom tako da vam podlaktica bude podignuta iznad nadlaktice. Podignite kukove tako da vam trup bude pravo od kolena do ramena, a desnu ruku s teretom ispružite prema plafonu. Uradite obe strane po tri puta.


Horoskop za Rakove Horoskop za VodolijeHoroskop za Ribe■ VEŽBA U SEDEĆEM POLOŽAJU (Rak, Vodolija i Ribe) - Sedite i ispružite noge na krevet ili trosed, a možete da sednete na pod. Vrhove nožnih prstiju povucite prema kasebi i ispravite gornji deo tela. Ruke ispružite napred, dlanovima nadole. Gornji deo tela pomerite unazad, naprežući pri tom stomačne mišiće. Zatim se spuštajte prema nogama dok dlanovima ne dotaknete stopala. U ovoj poziciji zadržite se 5 sekundi, a zatim se vratite u početni položaj. Vežbu ponovite tri puta.


Horoskop za škorpije Horoskop za Ribe■ VEŽBA U LEŽEĆEM POLOŽAJU (Škorpija i Ribe) - Ukoliko iz kreveta volite da gledate televiziju, lezite na leđa, stavite debeli jastuk između nogu, zategnite trbušne mišiće i 20-tak puta posegnite rukama kao da pokušavate da iščupate jastuk. Ova vežba je odlična za jačanje trbušnih mišića i organa u karlici, a možete da je radite tri-četiri putadnevno po pet minuta.



Horoskop za Strelca Horoskop za Jarca■ VEŽBA ZA JAČANJE KOLENA, BUTINA I ZADNJICE (Strelac i Jarac) - Stanite uspravno, noge razmaknite u širini ramena, a ruke oslonite na kukove. Zatim udahnite, uvucite stomak i zategnite trbušne mišiće. Težina tela neka bude na petama. Lagano se spuštajte u čučanj, savijajući kolena kao da nameravate da sednete. Leđe treba da budu prava, kolena u ravni sa stopalima, a butine i listovi pod pravim uglom. Zadnjicom dodirnite sedište, izdahnite, ispravite noge i bez zadržavanja se ponovo podignite. Uradite od 8 do 15 čučnjeva, pa ponovite tri puta.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana