Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kako Idete u Kupovinu

   Volite Li Da Lutate Tržnim Centrima i Trošite Pare? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Kako njega zamara kupovina i sva ta 'gungula' uoči praznika, jer mu je dosadno da ide iz radnje u radnju, pogotovo sa partnerkom, pa joj kavaljerski daje novac da sama sebi kupi ono što želi.
    Ovan ne robuje novcu, mada voli da ga ima, kad čašćava društvo u kafani. Iako je maštala o prazničnom putovanju u Budimpeštu, žena Ovan, poslednji dinar daje na tamnocrveni korset kojim će da iznenadi partnera u novogodišnjoj noći.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Bik se retko vraća kući praznih ruku, jer obično vuče neke kese sa namirnicama ili prase za novogodišnju trpezu na zadnjem sedištu auta. Osim hrane, voli Bik da da kupuje placeve i građevinski materijal za kuću, ali neće žaliti da novac potroši i s društvom u omiljenoj kafani. Ako je velikodušan (jer može biti i prava 'stipsa'), pazari sa istim žarom u novootvorenom 'šoping molu', baš kao i na 'buvljaku'. Žena Bik je komforista, ali ima strpljenja da obiđe ceo grad, ne bi li našla ono što želi (nakit po njenom ukusu, novogodišnje ukrase za jelku ili baš njenu farbu za kosu).

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   I kad ne brinu mnogo o novcu, imaju ga dovoljno, pa muški Blizanci vole da kupuju (najradije karticama) obuću, mobilne telefone i 'ajpode', jer uživaju da slušaju muziku, dok obilaze 'šoping molove'.
    Iskoristiće priliku i da predahnu uz kratki espreso, a onda će produžiti do kladionice da popune tiket. Žena Blizanac je prava 'trendseterka', novac više voli da troši, nego da ga sama zarađuje, a uvek sa istim oduševljenjem reaguje na brendiranu sportsku odeću.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   On ne ume da rukuje s novcem, pa mu je potreban neko (mama, sestra, komšinica ili partnerka) ko će ići s njim i u kupovinu, da ga posavetuje i da mu se divi, dok isprobava garderobu pred ogledalom. Račica ne prati toliko trendove, koliko stanje na računu svog emotivnog ili bračnog partnera, a kad krene u 'šoping', gleda nakit od srebra ili belog zlata, uzdiše nad haljinama sa dubokim dekolteom i kupuje hranu za kućne ljubimce.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Lavu je stalo do novca, bolje reći do bogatstva, bez obzira što zna da nije sve u novcu, ali jeste - u stanu sa velikom terasom, garderobi u kojoj nikad neće ostati neprimećen i u dobrom automobilu.
    I Lavica sve to voli, plus krzno, nakit, šminka, parfemi i sl. Posle kupovine, voli da onako sa punim kesama sedne i popije kafu sa prijateljicama u nekom otmenom 'kafiću' pod staklenom kupolom još otmenijeg tržnog centra.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
  HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Praktična Devica, pogotovo ženska, drži se izreke da nije toliko bogata da kupuje jevtine, već luksuzne stvari, jer ceni kvalitetnu robu, bez obzira da li kupuje nešto za sebe ili za svoju kuću. Kao mrav, stalno nešto dovlači u kuću, pravi rezerve, da je ni 'smak sveta' ne može iznenaditi. Muškarac Devica sklon je krajnostima i sa novcem i u kupovini: 'ima oko' da zapazi pravu stvar i za sebe i za svoju partnerku kojoj će, vraćajući se sa skupocenim poklonom kući, doneti i buket cveća sa pijace.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Pošto voli da putuje ili bira posao koji joj to omogućava, Vaga najviše voli da troši novac na putovanjima sa kojih se vraća sa brdom poklona za svoje prijatelje.
    Sklona je impulsivnoj kupovini, pogotovo modnih detalja, zna da bude totalno opčinjena nekim komadom odeće u ljubičastoj boji ili nakitom koji je ugledala u nekom od njenih 'kupoholičarskih pohoda'. Muška Vaga uživa u kupovini i za sebe i za druge, naročito u biranju prazničnih poklona, a najviše troši na parfeme i preparate za kosu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Iako važi za jednog od najvećih zodijačkih bogataša, Škorpion nikada ne ide iznad svojih finansijskih mogućnosti. Kad kupuje, neće bilo šta, pomno bira, galantan, ne žali da da za ono što se dopadne njemu ili njegovoj partnerki. Retko koja ženska Škorpija će trošiti na kupovinu jevtinih sitnica, već najradije daje novac na kvalitetnu, uglavnom brendiranu garderobu i nakit, a najslađe joj je da se 'otvori' za, npr. čizme od zmijske kože.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelac najviše voli da kupuje svoje snove, a to su putovanja, pa novac troši na turističke aranžmane.
    Čim pređe granicu, Strelac već u 'fri šopu' merka neki parfem, a kupuje flašu finog pića, da bi u hotelskoj sobi nazdravio sa voljenom osobom, za dobrodošlicu. Ako se 'zafiksira' za neki komad nakita ili je privuče kulinarska ponuda u nekom orijentalnom restoranu, žena Strelac vadi viza karticu i opet sebi ispunjava snove.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Jarac rado ide u kupovinu, ali ne bilo čega i ne bilo s kim, već najčešće sa voljenom osobom. Štedi na sebi i kad ima dosta novca, a velikodušan je prema mlađim i starijim članovima svoje porodice koje voli da obraduje poklonima, najčešće u 'kešu' ili nekim praktičnim stvarima. Ume da bude i štedljiv i darežljiv u isto vreme, pa se i u kupovini često ponaša kontradiktorno, jer ne zna za šta bi se pre odlučio: novi laptop, najnoviju knjigu o istoriji kraljevskih porodica, romantični ljubavni film na disku ili sve tri stvari zajedno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vodolija najviše voli da 'kupuje' svoju slobodu, i to obično noću u vidu bezbrojnih tura koje sa društvom naručuje do zore, bez polaganja računa bilo kome.

    Voli da među prvima ima najnoviji model mobilnog telefona ili 'ajpoda', a novac radije troši na putovanja, nego na uređenje svog doma. Može da ide iz krajnosti u krajnost, pa niko ne bi rekao da živi u nekom 'ćumezu', a sve na njoj, od glave do pete, firmirani komadi odeće.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Ribe uglavnom kupuju ono što im se dopadne, nezavisno od toga da li im je to potrebno ili ne. Pošto ne umeju da rukuju novcem, često uleću u finansijske kombinacije (kredite na primer) koji ih dobro 'prodrmaju', ali pošto imaju više sreće, nego pameti, uvek se nekako izmigolje. Vole da kupuju neobičnu, ali udobnu obuću, a za kuću sve - od tepiha ručne izrade do najnovijih modela laptopova.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana