vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

21. Novembar 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?


 
      

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ako ste rođeni početkom znaka, moguć je konflikt sa Strelcem ili Jarcem naročito ako moraju da idu službeni put, sa čime se vi ne slažete. U fazi ste čekanja da se nešto dogodi i da onda događaji krenu tokom kojim biste vi želeli. Jedna Vodolija i Riba sa čežnjom misli na vas.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Ne bi trebalo da dopustite sebi da vas isprovicira žena koja voli da prenosi tračeve ili da vam bilo ko svojim pričama o partneru poremeti planove, emocije ili da na bilo koji način utiče na vas. Dopustite sebi malo slobode, ako ste prezasićeni odnosom sa partnerom, ali nemojte to prikazivati kao neki nov stil već nađite neki izgovor.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Današnji dan biste mogli dobro da iskoristite ako želite da ostavite utisak na nekoga koga smatrate izuzeto intelektualnim tipom. Ukoliko je predmet vaših želja jedna Vodolija utoliko pre je moguć uspeh. Nemojte dopustiti sebi da vas obuzme malodušnost ukoliko se osećate usamljeno. Na vama je da svoj život osmislite na bilo koji način, a vi to umete, samo ako se malo potrudite.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Niko ni ne pretpostavlja koliko ste romantični i do koje mere ste spremni da se posvetite onima koje volite. Budite bar malo spremniji da rizikujete, ne možete uvek kontrolisati svaku situaciju, naročito ne kada je ljubav sa jednim Jarcem u pitanju.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Dobro se razumete sa nekim ko često putuje ali je možda u poslednje vreme češće sa vama. Prija vam društo parntera čak i kada vas ne primećuje zbog svojih obaveza i poslova. Vaš znak ima šanse da uz malo taktičnosti osmisli porodični i bračni život, mada vam se ponekada čini da je to prilično teško. Dobijate ponudu od Ovna u vezi sa zajedničkim izlaskom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Baš i nije neki naročiti dan, posebno ako ste malo nervčik, neće biti potrebno mnogo pa da vas neko iznervira. Trebalo bi da se maksimalno posvetite sebi i bolje se ne upuštajte sa stalnim partnerom u raspravu jer ćete lođe proći. Kako dan bude odmicao, tako će i vaša nervoza biti naglašenije. Ako vam se sviđaju Rak, Lav ili Škorpija, to će biti utoliko naglašenije.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Ne odustajte od svojih poslovnih planova, pogotovu ako su poprilično grandiozni ali nemojte ni zapostaviti svoj privatni život. Sve više vas demorališe veza u kojoj se od vas nešto očekuje ili vam partner nameće svoj tempo viđanja. Sa jednim tajanstvenim Lavom, Škorpijom ili Rakom ne možete da nađete zajednički jezik.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Dobro se snalazite u vezi koja vas ne ispunjava u potpunosti, moguće da je partner u poslednje vreme postao nervozniji zbog svojih obaveza na poslu ili nije zadovoljan statusom na radnom mestu. Ako ste slobodni nemojte odustajati od ideje da zavedete jednu Ribu, čak i ako vam se čini prilično komplikovanom.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Ako ste slobodni, a dopadaju vam se Lav ili Škorpija, veza može biti previše naporna. Trudite se da budete taktični ali to ne donosi nikakvog uspeha. Neko će pokušati da vas nagovori na nešto što ne želite. U potpunom ste kolapsu sa samim sobom jer se osećate uhvaćenim u zamku sopstvene nesigurnosti koja vam nije primerena.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Vaše dvoumljenje u vezi sa odlukama koje treba da donesete kada je ljubavni život u pitanju nisu bez osnova. Pokušajate da budete podjednako posvećeni ljubavi koliko i poslu, previše ste zašli u svet materijalnog i praktični problemi su vam na prvom mestu.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Ukoliko ste žena mogli biste na fini način da utičete na partnera, posebno ako se radi o nekome ko je slične profesije vašoj ili čak možda radite zajedno. Ukoliko ste muškarac a dopada vam se Lav nećete umeti da kažete ne onoj koja to zaslužuje, ali ni da napravite prvi korak ka onoj na koju mislite.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Opredelite se da li ćete biti sa nekim kome ste vi izuzetno dragi ili sa nekim ko je vama drag. Budite malo direktniji i duhovitiji u obraćanju osobi koja vas interesuje. Pokušajte da budete manje autoritativni i direktni prema nekome ko je uvek bio prema vama fer, čak i kada mu to zbog vašeg ponašanja nije uvek bilo lako.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT