vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop18. Januar 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Današnji dan vam može doneti šansu u vezi sa poznanstvom o kome maštate. Trebalo bi da se više angažujete oko jednog Lava ili neke Vodolije ako su pokazali interesovanje za vas ili za Raka ako se radi o osobi s posla.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Imate šansu da se sretnete sa osobom koja vam je draga, posebno sa jednim vatrenim znakom koji će vam dati na znanje da nije nimalo ravnodušan prema vama. Pokušavate da sazante nešto što vas interesuje u vezi sa osobom koja putuje negde, moguće na duži put u inostranstvo.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Danas nešto može učiniti vašeg partnera nestrpljivim i nedovoljno tolerantnim. S druge strane može pokušati da vas napravi ljubomornom i da vam da na znanje da ne misli na vas u onoj meri u kojoj vi to pretpostavljate.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Prilično ste nespokojni zbog nekih događaja koji vas pomalo uznemiravaju. Pokušavate da sredite svoj života ali u stvari niste ni svesni koliko vam malo treba da bi sve postavili na svoje mesto. Mnogo ste tolerantniji nego ranijih dana i spremni na neki ustupak.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Odgovara vam današnji dan ako slušate svoju intuiciju, zbog čega biste mogli dobiti poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada. Moguć neočekivan susret sa jednom Vodolijom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Imate velika očekivanja od jednog Jarca ali ona druga strana može biti veoma uporna da vam nametne svoj stil. Ne očajavajte ako budete ušli u raspravu sa Bikom, Vagom ili Ovnom, i sami ste tome doprineli. Pokažite više razumevanja za partnerove probleme.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Skloni ste preteranim uzbuđenjima. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako ne budete u stanju da rešite neki manji problem koji se odnosi na Raka, Bika ili Ribe.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Vaša podsvest vam govori da bi trebalo da budete mnogo uzdržaniji kada se radi o osobi o kojoj ne znate mnogo. Moguća je romansa u tajnosti sa osobom koja nije slobodna i sa kojom ne možete da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Nemojte se nervirati zbog zbog zajedničkog novca ili zog nečeg što može lako da se reši, naročito ako vam se dopada osoba sa kojom ste nekada bili u vezi. Moguć je susret, negde na javnom mestu i vi ćete se obradovati kada je budete videli.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Danas je moguća izvesna doza nepoverenja između vas i osobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Neko vam ne dozvoljava da budete ono što ste, očekuje od vas da se povinujete njenoj volji. Neka dama, Ribe, Rak ili Jarac imaju velika očekivanja od vas a vi niste spremni da ih ispunite ili niste sigurni kako da to uradite u stvari.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Susret sa Rakom predstavlja za vas veliki izazov u pogledu načina na koji ćete dati partneru na znanje šta prema njemu osećate. Verujete da možete da se lako dogovorite oko svega ali ako ste od nedavano u vezi, verovatno ste pre skloni da ga zavodite nego da ga razumete.

       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT