vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop19. Maj 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Pomalo ste nervozni da započnete raspravu po nekom bitnom pitanju. Ukoliko ste se zagledali u sportistu ili osobu koja se bavi umetnošću, moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Sentimentalni ste, naročito ako ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu veoma i želite da ga sretnete. U zadnje vreme ignorišete znake pažnje koje vam ukazuje jedna Škorpija i previše ste otvoreni prema Jarcu.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Uspevate da nađete prave načine kako da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim koga ćete možda upoznati. Ako ste previše osetljivi i impulsivni, pazite šta govorite stalnom partneru.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Očekujete da se dogodi nešto interesantno. Dobijate neku vrstu zadovoljstva u odnosu sa zemljanim znakom a moguće je i neko novo poznanstvo bilo na duhovnom ili emocionalnom niovu ako ste vezani za neki vatreni znak.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Možda se osećate pomalo nesigurnim u sebe više nego inače kada su u pitanju neki Rak ili Bik. Ako imate poteškoća sa nekim ko retko ispunjava svoja obećanja, jednostavno ponašajte se i postupite kako mislite da je u redu ne očekujući mnogo od partnera. Možete dobiti neki tajni poziv.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Odgovara vam današnji dan kada je u pitanju duhovni sklad sa partneron. Nemate razloga da se preterano nervirate ni oko čega jer ćete biti u stanju da se sporazumete oko nekih bitnih pitanja sa osobom koja vam je draga.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Posesivni ste i prilično ljubomorni. Partner dokazuje da može da bude veoma zahtevan u svakom pogledu, posebno da se poštuju pravila igre ali vi niste u stanju i ne želite nikakvu igru već krajnje iskren odnos.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Možete naći način da se dogovorite sa partnerom oko nekog zajedničkog posla i verovatno ćete imati priliku da se negde sretnete, najverovatnije na nekom putu ili na nekom izlasku. Pokušajte da se ne nervirate zbog ponašanja jedne Vage ili nekog Ovna.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Vaša očekivanja su preterana kada su u pitanju jedan Bik, Lav ili neki Ovan. Nervira vas ponašanje osobe koja vam je draga jer se postavlja nadmeno i previše je okupirana karijerom. Vaš autoritativni stav s druge strane njoj smeta.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Možete biti previše okupirani problemima osobe koja vam je draga i ne misleći na sebe, podrediti svoje planove drugima. Partner očekuje da više vemena posvetite njemu nego vašem poslu i karijeri jer se oseća zapostavljenim.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Trudite se da budete u kontaktu sa jednom prilično komplikoanom osobom koja stalno traži pažnju ili se sa vama često viđa negde povremeno u društvu. Niste sigurni kako da se postavite prema njoj. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema jednom Lavu.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Moguć je neki problem koji ćete biti u stanju da rešite a tiče se vaših odnosa sa jednim Rakom. Imate način da ubedite Lava da vam pruži još jednu šansu ako se radi o tajnoj vezi.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT