vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

18. Januar 2020.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Moguća tajna veza sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan, imate prilike da ga sretnete u društvu Raka ili Lava. Verovatno ste opterećeni ljubomorom ako je partner Vodolija ili drugi Ovan. Moguć je susret negde u nekom društvu zatvorenog tipa.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Trudite se da budete u dobrim odnosima sa partnerom jer vam mnogo čini i to je veoma dirljivo s obzirom da vam je potreban neko na koga možete da se oslonite. Nemate mnogo načina da rešite dilemu kada se radi o Blzancima ili o nekom Strelcu.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Moguće da ste sumnjičavi kada je u pitanju osoba sa kojom ste nekada bili u vezi i da nemate mnogo poverenja u ono što vam drugi pričaju, naročito kada je u pitanju osoba u koju inače nemate mnogo poverenja.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Današnji dan vam može doneti romansu, poznanstvo ili susret koji se pamti. Imate veliku potebu da budete sa osobom za koju ne znate da li je slobodna ili sumnjate da li bi prihvatila neka vaša objašnjenja za neke vaše postupke ili izjave.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Želite da se dogovorite sa jednim Ovnom ili nekom Vodolijom u vezi sa izlascima i verovatno ćete smatrati tu osobu, posebno ako se radi o Blizancima ili Devici veoma interesantnom i šarmantnom. Dobro se slažete sa jednim Bikom ili Vagom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Dobro se slažete sa osobom koja vam je prijatelj ili kolega ili ste je tretirali kao nekog ko vam je uvek privržen. Možete doživeti prijatno iznenađenje i shvatiti da vam je u stvari veoma naklonjena i na neki drugi, mnogo romantičniji način.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Nemate priliku često da se sretnete sa nekim ko vam daje u toj meri komplimenete koliko bi to moglo da se danas dogodi i to osoba sa kojom u stvari nemate mnogo dodirnih tačaka. Verujete u mogućnost obnove veze sa jednim Ovnom ili Blizancima.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Trudite se da osvojite poverenje osobe do koje vam je stalo ali ona je verovatno već negde zauzeta svojim obavezama ili smatra vaše ponašanje suvišnim. Ako imate potrebu za jakom emocijom i vezom sa nekim ko će vam biti odan, ne odlučujete se za Škorpiju.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Trudite se da nađete najbolji način da ubedite jednog Raka ili Lava da treba da imaju poverenja u vas. Nemojte se previše nervirati ako ne budete u prilici da se razumete na pravi način sa nekim ko vam je drag.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Imate mogućnost da nastavite vezu sa jednim Rakom ako budete imali za njega dosta strpljenja. U stvari nalazite način da nekao komunicirate sa osobom koja vam je draga iako je prilično nervozna i netaktična.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Nemojte se previše opterećivati onim što možete da čujete od Device ili Strelca jer je moguće da se radi o neprovernim vestima. Možda vam je potrebno mnogo više strpljenja za partnera koji pokušava da vam nametna svoju volju.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Dan vam donosi brojne mogoućnosti kada je u pitanju veza sa jednom Škorpijom ili Jarcem. Rak i i Lav pokušavaju da vas zavedu ali je pitanje da li ćete na to pristati. Prilično ste sumnjičavi prema vernosti jedne Vodolije.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT