vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop23. Mart 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
    


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Želite da se vidite sa jednim Lavom ili Bikom koji su više puta davali na znanje da im se dopadate. Trebalo bi da budete iskreniji prema nekom ko vas izuzetno privlači, moguće da nije vaše struke nego se bavi nekom sasvim drugačijom profesijom.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Želite da se sretnete sa Jarcem koji vam se nekada dopadao ali niste u stanju da prelomite nešto i da budete direktniji, da date na znanje da vam je i dalje veoma stalo da se viđate. Ako se radi o praktičnoj osobi koja lako rešava probleme, moguće da ćete se lepo slagati.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Želite da se sretnete sa Strelcem ili Vodolijom a može vam se javiti jedan Jarac koji želi da se sa vama sretne. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega tj. nju računate kada je u pitanju neki finansijski problem ili nešto što ima veze sa knjigovodstvom. Dobro se osećate u društvu Ovna.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Želite da date na znanje jednoj Ribi ili Škorpiji koliko vam je stalo da vas dobro razume ali vaš način komunikacije nije baš najjasnije. Neko želi da vam učini neku uslugu ali vi verovatno ne pristajete na neku mlaku varijantu, imate potrebu za strastvenom vezom.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Dobro ste raspoloženi, spremni da se angažujete oko osobe koja vam je draga i verovatno ćete joj predložiti zajednčki izlazak, možda u neko društvo gde poznaje osobe sa kojima se redovno viđate. Moguć iznenadni susret negde u nekom kafiću.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Naporan dan u kome ćete uspeti da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena da se sretnete sa onima koji su vam dragi. Pokušavate da pomognete nekom da se bolje snađe u situaciji koja je za nju stresna a u stvari vi ste uzrok stresa.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Dan vam može doneti susret sa nekom damom koju ste povreremno viđali na poslu ili kod prijatelja i nećete ostati ravnodušni prema njoj čak i ako nije slobodna. Može se raditi o nekom ko trba da vam reši neki status na poslu.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Današnji dan vam može doneti poziv od osobe koja vam je nekada bila veoma draga, moguće da ste se sreli negde na putu ili ste jedno vreme bili u vezi. Nemojte se nervirati ako vam se ne javi Vodolija.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Nekome je stalo da vas fascinira ali vi verovatno nećete reagovati ni na čije pozive ili niti udvaranja, razmišljate o osobi koja vam se dugo već izuzetno dopada ali moguće da nije slobodna ili vam nije jasno dala na znanje kakav joj je status.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Želite vezu pod svojim uslovima ali to ne donosi nikakve rezultate. Možete naći način kako da se dogovorite oko nečeg što je za vas veoma bitno ako ste u vezi ali ako ste na samom početku udvaranja, nemojte se preterano opterećivati nekim zamerkama vaše partnerka.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Skloni ste tajnim vezama ili biste želeli da vam se ostvari želja da se sretnete sa nekom Vaga ili Lavom sa kojima ste se nekada viđali. Nemojte se previše nervirati ako stalna partnerka bude bila prema vama previše posesivna.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Neko pokušava da vam se nametne negde u društvu i ako budete sa stalnom partnerkom dobićete priliku da se sretnete najverovantije slučajno sa Vagom što vas može malo izbaciti iz takta. Trebalo bi da se drugačije postavite prema Vodoliji.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT