vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

20. Jul 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Želite da se dopadnete osobi koja je pomalo ekscentrična i spremna da uđe sa vama u rizičan posao, da vam da na znanje da bi se rado viđala sa vama čak iako možda to nosi izvestan rizik. Jarac misli na vas a vi o tome ne znate ništa, naročito ako se duže vreme niste videli.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Naporan dan za one koje nisu spremne da prihvate realnost i koje često pokušavaju da se utrkuju sa partnerom oko nebitnih pitanja Uveče postajete tolerantniji. Možda imate utisak da ste zanemarni ali ako ste u vezi sa Ovnom, Rakom ili Blizancima, neće vas partner shvatiti.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Spremni ste da uđete u vezu sa Ovnom, Vodolijom ili Strelcem. Nemate razlog da se brinete kada je u pitanju neko ko često putuje, naći će vremena za vas, naročito ako se radi o izuzetno atraktivnom muškarcu. Sa Ribama i Devicom ne možete lako da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Smatrate da vas vaši bližnji zanemaruju i ne poklanjaju vam dovoljno pažnje. Pokušaćete da se adaptirate na neku novu situaciju koju vam nameće veza sa Blizancima ili Ovnom. Više vam odgovara Škorpija.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   U centru pažnje je vaša lična sigurnost i osećaj da ste poštovani i cenjeni u vezi. Nemojte obraćati pažnju na to što ljudi pričaju o vama dvoma već idite za svojim osećanjima i intuiciji. Nekome je veoma bitno da vam se dopadne.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Nemojte dopustiti da vas bilo ko uzdrma u vašoj sigurnosti u sebe jer ste verovatno prilično nesmotreno nešto rekli što se partneru nije svidelo. Trebalo bi da se više društveno angažujete ili aktivirate da biste se bolje osećali. Porodična atmosfera vas može izbaciti iz takta.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Osećate se nemoćnom da rešite jednu za vas, prilično neprijatnu situaciju i sve što radite jedan Ovan, Rak ili Vodolija pogrešno tumače. Nemojte se opterećivati razmišljanjima o toma šta bi ko mogao da misli o vama.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Želite da se pomirite sa nekom osobom koja je bila sa vama u dobrim odnosima do nedavno ali vi ste verovatno to nekim svojim nesmotrenim izjavama pokvarili. Jedan Lav ne zna kako da vam priđe ali vas mnogo više interesuju Ribe, Bik ili Rak.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Ne bi trebalo da se olako upustite u vezu sa osobom koja nije jasno dala na znanje da li je slobodna ili ne. Dobićete vest od Raka koga ste povremeno viđali na poslu ili ste nekada zajedno radili. Imate velikog uticaja na Lava ili Vodoliju.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Trudite se da budete tolerantni i da pokažete razumevanje za partner ili osobu koja vam je naklonjena. Želite da se dopadnete jednom Ovnu ili Raku, koji sa vama imaju dobar odnos. Niste načisto da li treba da sa partnerom razgovarate o nekim bitnim pitanjima koja on izbegava.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Nemate način kako da se dogovorite sa nekim ko je prema vama bio krektan i dao vam više puta šansu da se pokaže u najboljem izdanju. Potražićete nekog ko zna mnogo toga o osobi koja vam se dopada. Osoba s posla vam se udvara.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Vi ste osoba koja drži konce u svojim rukama i možda ćete to jasno dati na znanje onima koji će pokušati da vas pokolebaju tom stavu. Ako ste u braku, partner vam prepušta važne odluke.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT