vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop



18. Mart 2018.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Sa partnerom su odnosi prilično zategnuti, ali baš takva situacija vezu čini zanimljivom. Partner vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Slobodne predstavnike znaka očekuju peripetije vezane za osobu s posla, koja naizgled deluje savršeno.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Jedna Vodolija s posla je opčinjena vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da prva napravi korak, odnosno strahuje davam priše. Bikovi koji su u braku početkom perioda doći će u konflikt sa partnerom.



    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Kao partner najviše vam odgovara Strelac, samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom bi veza bila kratka ali slatka, pa birajte. Međutim, imajte na umu da period koji nastupa nije povoljan za emotivne životne odluke.





    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan nudi vam mnogo nežnosti i seksualne energije. Krajem perioda zauzete Rakove očekuju ozbiljni konflikti sa partnerom, pa će veza biti pod znakom pitanja. Što se više trudite da rešite problem situacija je sve komplikovanija.




   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Bez hleba, vode i vazduha nekako možete da izdržite, ali bez ljubavi nikako. Tokom celog perioda očekuje vas mnogo strasti, nove ljubavvne veze, ali i obnavljanje starih.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Partner vam je sasvim dovoljan. Drugi vam samo smetaju i ne dozvoljavaju da iskažete sopstvene emocije. Ukoliko voljenu osobu uspete da odvojite od ostalih i maksimalno se posvetite vezi, bićete još srećniji.




   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava vaše kriterijume. Razmišljate o novoj vezi, a u pitanju je jedan Blizanac. Vage koje su u braku biće zaokupljene razmišljanjem o partneru i o tome koliko su ispunjena njihova očekivanja.




   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Mnogi pripadnici znaka su na početku nove emotivne veze. Škorpijama je nežnost neophodnija nego ikad, nažalost, verovatno će izabrati pogrešnu osobu, koja neće biti u stanju da ispuni njihova očekivanja.




    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Sa partnerom delite intimu, ali i nervozu. Samo on može da podnese vašu komplikovanu narav. Ne flertujte sa prijateljima, jer naivna igra lako može da preraste u skandal. Muški pripadnici znaka jako su zainteresovani za jednu Lavicu.




   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Ukoliko vezu sa voljenom osobom želite da poboljšate i učinite što zanimljivijom, najbolje bi bilo da odete na zajedničko putovanje. Najviše vas privlače Strelac i Blizanac, ali pod uslovom da nisu već zauzeti.




   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Sa Ribama, Rakovima i Strelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negde daleko, teško ga je privući, mada ne i nemoguće, samo je pitanje da li se isplati toliki trud.




   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je površna i nimalo ne ispunjava vaša očekivanja i snove. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.



    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA