vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop23. Jun 2018.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Atraktivna svetlokosa osoba može vas osvojiti na prvi pogled i moguće da ćete se upozanti nekog ko je boravio u inostranstvu ili je stranac. Ne ulazite u raspravu sa Jarcem koji je u stanju da vas često izbaci iz takta.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Dopada vam se ozbiljna i veoma ambiciozna osoba a ukoliko ste u vezi ili braku sa takvom osobom otovreno pokazujete koliko vam se dopada osoba koja pokazuje da može da vam se nametne na način koji vas povremeno može malo da iritira.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Želite da se dogovorite sa koleginicom u vezi sa nečim što ste joj obećali, najverovatno ako se radi o nekoj atraktivnoj osobi sa kojom želite da se češće viđate. Dobro se slažete sa Vodolijom ili Strelcem koji moguće nije slobodan.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Nemate razloga da se nervirate ako niste u dobrim odnosima sa Škorpijom i Jarcem jer imate šanse da se pomirite ili da rešite problem. Neko će vam ispričati nešto što se tiče vaše prošlosti. Moguća je romansa sa nekim drugim Ovnom.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Romantična osoba će vam danas praviti društvo i može vam se učiniti da vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi opterećivala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca. Ne verujte jednoj Ribi koja vas je već jednom izneverila. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Današnja situacija doprinosi boljoj komunikaciji sa nekim koga poznajete preko posla a ko vam je veoma drag i sa kim smatrate da biste mogli imati dobar odnos. Želiite da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Ako ste u vezi sa Vodolijom, situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom romantičnom vezom. Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, osebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Verujete da ne možete da se oduprete nekom ko vas često zove ili na koga često mislite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag ali umesto toga možete dobiti neku poruku koja nije baš tako jasna a odnosi se na vaš odnos sa nekim ko vas je više puta iznervirao ili izneverio. Vi ipak imate beskrajno poverenje u osobu sa kojom želite da obnovite komunikaciju.

    KONTAKTIRAJTE NAS.
POŠALJITE NAM VAŠE PRILOGE RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT DONIRAJTE SAJT VAŠIM DOBROVOLJNIM PRILOZIMA