vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop

21. Septembar 2019.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Mnogo tajni koje pokušavate da sakrijete isplivaće na videlo dana. Ništa vam neće vredeti objašnjenja, mnogi sumnjaju da se viđate sa nekim ko nije slobodan ili sa osobom koja je poznata u javnosti. Moguće je da partner ima problema o kojima ne želi da priča.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Spremni ste da rizikujete i da srente s anekim koga ste sreli negde na putu, možda nedavno, ovog leta. Dopada vam se osoba koja se bavi umetnošću i koja je izuzetno atraktivna. Moguće da se radi o jednom Ovnu.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Dobro se slažete sa Strelcem ako se radi o tajnoj vezi koji vam daje na znanje da je spreman da se sa vama sretne pod vašim uslovima. Nemate plan kako biste mogli na najbolji način da uverite partnerku da treba da ima razumevanja za vas.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Danas ste skloni da razmišljate o partneru na drugačiji način. Uvereni ste da nešto krije od vas ili da nije tako iskren, iz nekih razloga, prema vama, ma kako se vi postavili prema njemu. Ribe vas prave ljubomornim.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Za slobodne Lavove današnji dan znači mogućnost veze sa nekim ko često putuje i vi ćete od njega očekivati da kaže stinu o sebi a ako ste u vezi ili braku, sledi scena. Pokušajate da se ne nervirate, naročito ako ste u vezi sa Rakom.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Želite da se sretnete sa jednim Rakom ili Blizancima koji verovatno često putuje ili živi u drugom gradu. Nemate način da ispravite nešto iz prošlosti ali bi trebalo ipak da budete džentlmen i da date na znanje da se za nešto kajete.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   U okviru posla možete sresti nekog koga ste poznavali nekada davno i niste dugo videli tu osobu. Ne želite da rizikujete kada je u pitanju vasa stalna veza i verovatno nećete dati na znanje osobi koja vam se dopada koliko vas oduševljava.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Ne želite donosite važne odluke u vezi sa privatnim živitom, mislite da partnerka zna šta vi hoćete i ostavljate njoj da odluči šta želi kada je nastavak veze u pitanju. Nervira vas ponašanje jednog Raka iako ste mnogo polagali u njega.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Trudite se da fascinirate neku osobu sa kojom ste svojevremen imali flert ili ste bili na zajedničkom putu ali se ništa nije odvijalo kako ste želeli. Ipak, simpatija je ostala i vi ćete se setiti te romanse I želećete da se maksimalno posvetite osobi koja vas intrigira.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Ako ste nedavno uspostavili ponovo kontakt sa Lavom ili Devicom i ako ste sigurni da ona očekuje vaš poziv, nemojte oklevati. Dobićete priliku da joj date na znanje šta očekujete od nje i šta vam ona znači, naročito ako se radi o Raku, Strelcu, Biku ili Jarcu.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Nestrpljivi ste i spremni da se upusite u novu vezu ili da prihvatite poziv nekog koga poznajete sa puta u vezi sa zajedničkim izlaskom. Osećate potrebu da date na znanje osobi koja vam je draga da prema njoj niste ni malo ravnodušni, naprotiv, najverovatnije ste zaljubljeni.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Vi niste u stanju da odbijete poziv za izlazak čak iako niste možda slobodni ili osoba koja želi da se sa vama sretne nije slobodna. Mnogo toga se odvija u vašem životu u pravcu u kome niste računali. Dobijate vesti o nekadašnjoj simpatiji.
     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT