vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop18. Novembar 2018.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Lav želi da se sa vama sretne da biste razgovarali o nečemu što se tiče vaših odnosa sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Rak bude pomalo ignorisao.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Očigledno ne znate šta hoćete, ponašate se potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera. Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer imate malu nadu da biste mogli rešiti problem a neko se pri tom meša u vaš odnos.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Ne obazirite se na ono što priča jedna Škorpija ako znate da neće ništa uraditi po nekom za vas veoma bitnom pitanju. Moguće da ćete se naći u priličnoj nedoumici kada se radi o Strelcu sa kojim možete lako da nađete zajednički jezik.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Želite da date na znanje jednom Jarcu ili Biku da ste im uvek na raspolaganju i da mogu da od vas očekuju bilo koju vrstu usluge. Nastavite da pokazujete plemenit deo svoje prirode, partnerki se to dopada.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Možete vas obradovati susret sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Bik bude ignorisao ili ako jedna dama sa kojom odavno želite ne samo da radite nego i da sarađujete na nekom značajnom projektu.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Danas ste ljubazni, predusretljivi i komunikativni. Osećate se sposobnim za neku novu vezu ili priželjkujete pomirenje sa nekim ko vam je nekada bio drag. Vrlo ste romantični i dobro raspoloženi, posebno ako ste u vezi sa partnerom koji ne očekuje od vas nemoguće.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Nesigurni ste u sebe jer slušate druge. Neko iz vaše porodice ima velikog uticaja na vaše odluke, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Ako se budete poverili kolegi, daće vam je koristan savet.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Dan vam donosi nervozu i napetost ali ipak imate šanse da budete u centru pažnje što je vama veoma bitno. Verujete da ste na pravom putu da osvojtie naklonost jednog Bika. Želite da objasnite nešto osobi koju dugo niste sreli.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Današnji dan vam može doneti susret sa nekim ko vam je simpatičan ali ne osećate ništa više prema njoj. Dobićete mogućnost izlaska u neko veće društvo gde očekujete da se lepo provedete u društvu umetnika.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Dan je izuzetno povoljan za ljubavne sastanke, ali samo ako zadržite potpunu intimnost i ne izlazite u javnost. Muškarcima se preporučuje da pokažu svu dubinu svoje ličnosti.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje. Nemojte ulaziti u situaciju u kojoj se inače ne snalazite bilo da ste skloni svađama. Dobijate vest od osobe koja vam je izuzetno draga.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Želite da vas drugi osvajaju a ne da vi druge osvajte. Verujete će vam se javiti osoba prema kojoj niste uvek bili fer. Trebalo bi da se mnogo više trudite oko jednog Strelca ili nekog Blizanaca koji su opterećni svojim problemima.

       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT