vrh
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop22. Septembar 2018.

   Astrologija i zvezde mogu da pruže veliku pomoć kada je ljubav u pitanju i tu slaganje znakova ima veliku ulogu. Zvezde su u stanju i da vam pomognu da pronađete pravo vreme i pravi momenat za ljubav. Vaša ljubavna astrološka prognoza za današnji dan. Šta vam o ljubavi kažu danas zvezde?
 
   


  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Današnji dan predstavlja za vas veliki izazov u pogledu načina na koji ćete dati partneru na znanje šta prema njemu osećate. Verujete da možete da se lako dogovorite oko svega ali ako ste od nedavano u vezi, verovatno ste pre skloni da ga zavodite nego da ga razumete.


     BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

   Tražite način kako da izgladite odnos sa nekim ko vam se dopada, viđate ga na poslu ali budite spremni da možda reakcija one druge strane bude nepovoljna. Mogli biste dobiti poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada.    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Imate šansu da se sretnete sa osobom koja vam je draga, posebno sa jednim vatrenim znakom koji će vam dati na znanje da nije nimalo ravnodušan prema vama. Pokušavate da sazante nešto što vas interesuje u vezi sa osobom koja putuje negde, moguće na duži put u inostranstvo.

    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

   Niko ne zna šta mislite, šta osećate i kakve planove imate u vezi sa budućnošću veze koja vam izgleda veoma nesigurna. Osećate se usamljeno ili se sami izolujete od onih koji bi mogli da vas pročitaju. Ponašate se kao krivac ali imate potrebu da o svojim osećanjima razgovarate sa nekim u koga imate poverenja.
   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Moguće je da vam je prijatelj obećao da će vas upoznati sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Moguća je izvesna dozu nepoverenja između vas i osobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno.


   DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Možete biti prilično iznenađeni nečijom reakcijom na neki vaš postupak i verovatno ćete želeti da se sretnete sa jednim Jarcem ili Škorpijom da biste razgovarali o onome što se tiče nečega iz prošlosti. U stvari susret može biti izuzetno zanimljiv i za vas obećavajući.
   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Današnji dan vam donosi susret sa strancem ili osobom koju dugo niste videli. Takođe, postoji mogućnost interesantnog poziva od nekog ko vam je inače veoma naklonjen i spreman da pristane na neke vaše uslove.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Ako vam se dopada osoba koju poznajete s posla i to vrlo atraktivna i ako ste pri tom slobodna žena, onda je na vama da napravite prvi potez, posebno ka osobi koja želi da se odavno sretne sa vama. Pokušavate da se ne nervrate oko nečega što ste čuli o jednom Lavu ili Vodoliji.
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Danas vas partner može iznervirati svojim ponašanjem i moguće da ćete biti prilično nestrpljvi u razgovoru oko nečega što nikada niste uspeli da rešite. Dobićete vest o osobi koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom a tiče se nečega što smatrate međusobnim dogovorom.
   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Spremni ste na neki kompromis ali nemojte se previše nervirati ako vas neko ne bude razumeo, ako vam bude kontrirao. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom koja vam je veoma simpatična i sa kojom uspevate da nađete zajednički jezik.
   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Nemate strpljenja za partnera koji je okupiran samo poslom i pokušava da vam nametne teme koje vas ne interesuju. Vaše savete ne sluša dobro bi mu došli. Možda treba da promenite način na koji sa njim komunicirate.
   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Možete očekivati prijatne momente udvoje s jednim Rakom koji odavno želi da se sretne sa vama. To se može dogoditi negde na kraćem putu, posebno u društvu Vodolije, nekog Strelca ili će vas neki predstavnik ovih znakova upoznati. Pazite da ne uđete emotivnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

       RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT