VOZAČ kamiona koji je vozio ispred Marija Banožića u vrijeme nesreće prošle godine jedini je svjedok sudara.
BANOŽIĆEVA odvjetnica Ksenija Vržina u kratkom intervjuu za RTL, koji je emitiran netom prije Banožićevog intervjua, rekla je da Banožić nije pretjecao niti je bio pijan.
BIVŠI ministar obrane optužio je medije da su iznosili neistine o tome da je pretjecao kamion kada se sudario s autom u kojem je poginuo vozač. Policija kaže suprotno.
MARIO Banožić RTL-u je dao prvi intervju od izazivanja nesreće u kojoj je poginuo 41-godišnji Goran Šarić.
SPLITSKI dogradonačelnik objavio je snimku zmije.
IZ IZDAVAČKE kuće Znanje priopćili su da proizvodni proces teče prema planu i da neće biti odgađanja u isporuci dogovorenih poslova, nakon što je jutros planuo požar u tiskari te izdavačke kuće na zagrebačkoj Trešnjevci.
HRVATSKI ratni veterani su se vratili u Hrvatsku iz Ukrajine, gdje su pomagali ukrajinskim braniteljima.
KANDIDAT SDP-a na listi za Europski parlament Bojan Glavašević u okviru svoje predizborne kampanje krenuo je jučer na put biciklom iz Bruxellesa do Zagreba. Putem je stao u trgovinu Aldi koja se nalazi u blizini belgijskog grada Leuvena i snimio cijene namirnica.
POLICIJSKI službenici tragaju za počiniteljem koji je tijekom vikenda na području grada Pule razbio stakla na sedam parkiranih automobila, izvijestila je u istarska policija.
U POŽARU koji je u nedjelju ujutro izbio u tiskari Znanje na zagrebačkoj Trešnjevci gorjeli su stroj i okolni prostor u hali.
DOBRA je vijest da u Slavoniji i Baranji zasad nema najezde komaraca kakve je bilo proteklih godina.
PULJAK se osvrnula na Josipa Dabru, DP-ovog ministra poljoprivrede koji ranije nije znao reći novinarima koliko je dugo studirao i koju je razinu fakulteta završio.
NA STINICAMA u Splitu jutros oko 6:25 izbio je požar koji je zahvatio dva auta, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.
INDEX svake nedjelje donosi deset dobrih vijesti tjedna - priče o dobrim ljudima koji nesebično pomažu drugima, malim i velikim uspjesima, važnim sportskim podvizima, znanstvenim otkrićima i svim drugim događajima koji su nam uljepšali tjedan.
ŠEF KLUBA zastupnika Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica i saborska zastupnica Centra Marijana Puljak govorili su o političkim i društvenim aktualnostima.
JUTROS iza 8 sati planuo je požar na prostoru tiskare na zagrebačkoj Trešnjevci.
DANAS će u većini zemlje biti sunčano uz promjenjivu naoblaku, a u drugom dijelu dana u unutrašnjosti lokalno kiša te pljuskovi s grmljavinom, navečer i na jugu, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).
PROMET u Kutini godinama je zagušen jer se središtem grada proteže dionica državne ceste DC-45, ove godine trebalo je uređenjem kružnog toka smanjiti nesnosne gužve, no pripremni radovi su stali, a umjesto kružnog toka građani gledaju napušteno gradilište.
U HRVATSKOJ je oko 100.000 neplodnih osoba, a godišnje u postupak medicinski potpomognute oplodnje (MPO) ulazi manje od 10.000 parova, omjer neplodnih muškaraca i žena je podjednak, ali je sve veći porast muške neplodnosti, dok je debljina sve češći uzrok neplodnosti kod oba spola.
VEĆINA trgovina i šoping centara danas ne radi. Evo detaljnog popisa trgovina, pekarnica i šoping-centara koji su otvoreni.
U OBITELJSKOJ kući u Bjelovaru pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena.