Indijana Pejsersi savladali su Njujrok Nikse sa 130:109 i prvi put su se od 2014. godine plasirali u konferencijsko finale gdje će, ruku na srce, imati ulogu autsajdera protiv Boston Seltiksa.

Košarkaši Crvene zvezde slave osvajanje nove, sedme titule u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde uspjeli su da osvoje ABA ligu pobjedivši ekipu Partizana i u trećoj utakmici sa 82:76. Ekipa Janisa Sferopulosa je tako uslužila ’’metlu’’ timu Željka Obradovića savladavši ih sa 3:0 u ukupnom rezultatu.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su novu titulu u Premijer ligi.

Sasuolo je porazom od Kaljarija (0:2) i matematički ispao u Seriju B.

Fudbaleri Fenerbahčea pobijedili su na gostovanju Galatasaraj sa 1:0 u 37. kolu Superlige Turske.

Trener Partizana Željko Obradović prelomio je da Džejms Naneli ne nastupi u trećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Prije velikog turskog derbija između Galatasaraja i Fenerbahčea na terenu je izbila tuča između igrača ova dva tima.

Aleksander Zverev je osvojio titulu na Mastersu u Rimu.

Završena je jedna od najdramatičnijih sezona u engleskom Premijeršipu posljednjih godina, a novi-stari šampion je Mančester Siti.

BEOGRAD - Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da će odluku o krivičnom gonjenju nakon tuče košarkaša Partizana i Crvene Zvezde Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića u Beogradskoj areni donijeti nakon uzimanja izjava od svih svjedoka incidenta.

Nakon dva saopštenja Crvene zvezde konačno se oglasio i Košarkaški klub Partizan u vezi incidenta koji se desio danas u Areni između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Britanska teniserka Ema Radukanu ipak neće igrati na drugom grend slemu sezone, Rolan Garosu.

Uoči trećeg derbija vječitih rivala desila se jedna ružna scena koja je večerašnji duel stavila u drugi plan.

Suprugu Tajsona Fjurija (Tyson Fury), čuvenu Paris koja mu je rodila šestoro djece, većina onih koji prate Fjurijevu karijeru znaju. Posebno je poznata priča kada ga je svojevremeno spriječila da se ubije.